[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bestpla

28 posts

TOP POSTS

Një verë e jashtëzakonshme në il Gusto

Një histori 200 vjeçare, në përpjeke të vazhdueshme për të gjetur mënyra të reja të prodhimit të verës, një pije që vjen nga një vend ku çdo kush e ka të vështirë të mos bjerë në dashuri, gjendet shumë lehtë në.. il Gusto
Restoranti ynë ka sjellë disa verëra nga Tasca d’Almerita, një kantinë prestigjioze e rajonit të Sicilisë e cila kultivon sot rreth 600 hektarë vreshta dhe e shpërndan atë në katër kontinentet e botës.

Verërat e bardha të kësaj kantine që mund ti gjeni në il Gusto janë:
Regaleali Bianco "2015"
Leone d'Almerita "2015"
Chardonnay Contea di Sclafani "2008"
Guarnaccio Perricone "2015"
Catarratto Antisa "2015"
Cavallo delle Fate Grillo"2015"
Didyme "2015"
Grillo Mozia "2015"

Të gjitha me cilësi të veçanta dhe me histori dhjetëra vjeçare në prodhimin e tyre.

Dhurojani vetës apo mikut një shishe verë. Porosite në il Gusto në: 04 2278075/ dhe na shkruani email: info@ilgustoalbania.com

Jeni të mirëpritur!

#tascadalmerita#winery#ilgusto#ilgustoalbania#bestplace#best#choice#welcome#to#our#ristorante#top#restaurant#tirana#shqiperi#albania#shqiperia

Një verë e jashtëzakonshme në il Gusto

Një histori 200 vjeçare, në përpjeke të vazhdueshme për të gjetur mënyra të reja të prodhimit të verës, një pije që vjen nga një vend ku çdo kush e ka të vështirë të mos bjerë në dashuri, gjendet shumë lehtë në.. il Gusto
Restoranti ynë ka sjellë disa verëra nga Tasca d’Almerita, një kantinë prestigjioze e rajonit të Sicilisë e cila kultivon sot rreth 600 hektarë vreshta dhe e shpërndan atë në katër kontinentet e botës.

Verërat e kuqe të kësaj kantine që mund ti gjeni në il Gusto janë: ➡️ Fontestrozzi Chianti Spalletti “2011”
➡️ Lamuri d’Almerita "2013"
➡️ Regaleali Nero d’Avola “2008, 2014”
➡️ Rosso del Conte “2006, 2011”
➡️ il Tascante “2012”
➡️ Cygnus “2008”
➡️ Cabernet Sauvignon "2007, 2009"
➡️ Mille una Notte “2006, 2009, 2011”

Të gjitha me cilësi të veçanta dhe me histori dhjetëra vjeçare në prodhimin e tyre.

Dhurojani vetës apo mikut një shishe verë. Porosite në il Gusto në: 04 2278075/ dhe na shkruani email: info@ilgustoalbania.com

Jeni të mirëpritur!

#tascadalmerita#winery##ilgusto#ilgustoalbania#bestpla

Most of the best travel experiences are FREE � its when you show a genuine interest in other peoples culture and they invite you into their home to share some of their world. In this instance this old school teacher gave us a Vietnamese language lesson and it was awesome - we learnt how to say - i like chocolate ! See it all in Episode 7
The Family Travel series ! 10 amazing episodes from Vietnam and many more from around the world out soon - Tag someone below to let them know about it ! .
.
.
.
.
/**** subjects (tags) ****/ #vacation #childrenbooks #schooltrip #education #school #sharetravelpics #homeschoolmom #wanderlust #homeschoolrocks #travelgram #schoolsout #schoollife #schoolday #Travelgram #homeschooling #children #homeschoollife #instatravel #worldtravel #childrenphoto #childrensmuseum #schooldays #kidstagram #traveling #ttot

"Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić..."#airplane#boeing#jumbojet#747#passion#love#loveisintheair#bestpla #thaiairways#bangkok#fly#polishgirl#girl#from#warsaw#❤✈#smilelikealways

MOST RECENT

"Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić..."#airplane#boeing#jumbojet#747#passion#love#loveisintheair#bestpla #thaiairways#bangkok#fly#polishgirl#girl#from#warsaw#❤✈#smilelikealways

Most Popular Instagram Hashtags