[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bestieforeverxnafuraalaska

MOST RECENT

Gadis alaska πŸ’–πŸ’–
. .
Tq @nafura bkoz of u, kami bersama and being bff. Cecantik bersama, kayoo sama sama.
.
@nasz_zey love u bebeh. Jom together meroketπŸ’ͺπŸ’ͺ #bestieforeverxnafuraalaska #nafuracontest

Gadis Alaska (True Island From Korea)
.
#BestieForeverXNafuraAlaska
.
Panas lit lit dalam cuaca tengah hari pun tak terasa sangat bila pegang #alaskatoner dan #alaskamoisturiser nih. Terasa sejuk ajeee πŸŽΏπŸŽΏβ›„β›„. Tu belum lagi tepek kat muka uols.πŸ˜‡
.
Dalam kereta pun sempat posing dengan favourite skincare #trueisland kami ni. Kemana-mana pun tetap sentiasa ada bersama. Tak kira family gateaway ke, outstation ke, balik kampung ke, malah pegi ofis pun tetap adooo.. Ehehe😍😍
.
Prepare stok sesiap pun ye jugak. Sentiasa okeh! Ever ready gitewww 😘😘.
.
Ahaa. Kalau tak, takan la digelarkan butik bergerak sis berdua nih. .
Credit @nasz_zey
.
.
#nafura #nunutim #nafuraputrajaya #NunuLegacy #nunubeautycollection

Gadis Alaska (True Island From Korea)
.
#BestieForeverXNafuraAlaska
.
Panas lit lit dalam cuaca tengah hari pun tak terasa sangat bila pegang #alaskatoner dan #alaskamoisturiser nih. Terasa sejuk ajeee πŸŽΏπŸŽΏβ›„β›„. Tu belum lagi tepek kat muka uols.πŸ˜‡
.
Dalam kereta pun sempat posing dengan favourite skincare #trueisland kami ni. Kemana-mana pun tetap sentiasa ada bersama. Tak kira family gateaway ke, outstation ke, balik kampung ke, malah pegi ofis pun tetap adooo.. Ehehe😍😍
.
Prepare stok sesiap pun ye jugak. Sentiasa okeh! Ever ready gitewww 😘😘.
.
Ahaa. Kalau tak, takan la digelarkan butik bergerak sis berdua nih. .
Credit @nasz_zey
.
.
#nafura #nunutim #TeamNunuKayaRayaBerjaya #nunubeautycollection #NunuLegacy

.
Gadis Alaska (True Island From Korea)
.
#BestieForeverXNafuraAlaska
.
Panas lit lit dalam cuaca tengah hari pun tak terasa sangat bila pegang #alaskatoner dan #alaskamoisturiser nih. Terasa sejuk ajeee πŸŽΏπŸŽΏβ›„β›„. Tu belum lagi tepek kat muka uols.πŸ˜‡
.
Dalam kereta pun sempat posing dengan favourite skincare #trueisland kami ni. Kemana-mana pun tetap sentiasa ada bersama. Tak kira family gateaway ke, outstation ke, balik kampung ke, malah pegi ofis pun tetap adooo.. Ehehe😍😍
.
Prepare stok sesiap pun ye jugak. Sentiasa okeh! Ever ready gitewww 😘😘..
.
Ahaa. Kalau tak, takan la digelarkan butik bergerak sis berdua nih. #nasz_zey
.
.
#nafura #skincarekorea #skincarenatural #skincareroutine #bazaarpaknil #kulitkusam #jerawat #cantik #jelita #jeragat #flawless #honeybeebangi #honeybeeputrajaya #serdang #primasaujana #honeybeetasikselatan #nafuraputrajaya #nafurabangi #nafurasgbesi #nafurakajang #honeybeevenomputrajaya #hbv #nunutim #BestieForeverXNafuraAlaska
#trueisland #alaskaglacierwaterskincare

.
Gadis Alaska (True Island From Korea)
.
#BestieForeverXNafuraAlaska
.
Panas lit lit dalam cuaca tengah hari pun tak terasa sangat bila pegang #alaskatoner dan #alaskamoisturiser nih. Terasa sejuk ajeee πŸŽΏπŸŽΏβ›„β›„. Tu belum lagi tepek kat muka uols.πŸ˜‡
.
Dalam kereta pun sempat posing dengan favourite skincare #trueisland kami ni. Kemana-mana pun tetap sentiasa ada bersama. Tak kira family gateaway ke, outstation ke, balik kampung ke, malah pegi ofis pun tetap adooo.. Ehehe😍😍
.
Prepare stok sesiap pun ye jugak. Sentiasa okeh! Ever ready gitewww 😘😘..
.
Ahaa. Kalau tak, takan la digelarkan butik bergerak sis berdua nih. #nasz_zey
.
.
#nafura #skincarekorea #skincarenatural #skincareroutine #bazaarpaknil #kulitkusam #jerawat #cantik #jelita #jeragat #flawless #honeybeebangi #honeybeeputrajaya #serdang #primasaujana #honeybeetasikselatan #nafuraputrajaya #nafurabangi #nafurasgbesi #nafurakajang #honeybeevenomputrajaya #hbv #nunutim #BestieForeverXNafuraAlaska
#trueisland #alaskaglacierwaterskincare

#nafuracontest
#bestieforeverxnafuraalaska
Kawan senang mudah dicari kawan susah payah sekali, tetapi kami tetap saling memerlukan antara satu sama lain. Kesukaan pada alaskaproduk menjadi kesamaan denganmu @anisjijan2406 .
Tq a lot bantu kak dira rawat muka dengan produk yang super duper kebabomm 😊. #nafuraalaska #pelembapmuka #alaskamoisturaiser #cool

#nafuracontest
#nafuracontest
#BestieForeverxNafuraAlaska
#BestieForeverxNafuraAlaska
@nafura
@mama_dhiaz my bestie forever..u la kawan, u la kakak, u la sahabat kala duka lara, gembira, suka ria.. i lapar u masak, u lapar i masak..masak ke?? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Yg penting nafura punya product kita pakai tiap2 hari..rawat kulit we olz.. Tq be my #BestieForeverxNafuraAlaska

#Repost @nafurahoneybee.putrajaya_bangi
・・・
Orang yang mula mula tegur nunu "Lain muka u. Pakai apa?" Ha kenapa? Dulu macam mana? Dulu tak seri ngat ahaaaa.
.
Jujur ye kawan. Sedak terus. Tapi seronok kan dulu lain skang lain. Setahun bff ni duk perhati je.
.
Now apa jadi? We both pakai products yang sama #BestieForeverXNafuraAlaska. And we are #nunutim. Flawless sama sama, naik sama sama, kayo sama samaπŸ˜‚
.
Jom ladies kita sama sama kebabom dengan #alaskaglacierwateraquaskincare
and lets join #nafuracontest
.
.
#nafura #honeybeeputrajaya #honeybeebangi #honeybeekajang #honeybeeserikembangan #honeybeecyberjaya #codputrajaya #agennafura

#Repost @nafura with @get_repost
・・・
・・・
@Nafura Contest : Alaska Glacier Water Bestie Forever Campaign

Post your Selfie at Instagram post with Any Alaska Glacier Water Skincare products and Tag you Bestie at Caption!

Dont forget to hastag #nafuracontest #BestieForeverxNafuraAlaska

Win RM1000 Cash and A Set of Alaska Glacier Water Skincare for you and your Bestie!

#tnc applies (Not applicable for Agents and Dropship)#nafura#nafuraagent #mua

・・・
@Nafura Contest : Alaska Glacier Water Bestie Forever Campaign

Post your Selfie at Instagram post with Any Alaska Glacier Water Skincare products and Tag you Bestie at Caption!

Dont forget to hastag #nafuracontest #BestieForeverxNafuraAlaska

Win RM1000 Cash and A Set of Alaska Glacier Water Skincare for you and your Bestie!

#tnc applies (Not applicable for Agents and Dropship)

.
#BestieForeverXNafuraAlaska .
.
BESTIE FOREVER X NAFURA πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
Senyuman..
Yes, dengan hanya satu senyuman manis kita dapat memberikan aura positif pada orang dan membuatkan orang rasa selesa dan sayang pada kita.
.
Haa, begitulah juga kisah sis dan kak nu @nunubeauty_collection. Kami bermula dengan senyuman dan berkenalan sebagai teman sekerja few years ago. Dan berpisah mengikut kehendak tugas dan amanah yang diberikan.
.
Tanpa disangka, senyuman kedua selepas bertemu kembali 6 tahun kemudian merapatkan silaturrahim kami. Dek terkesima dengan perubahan aura dan wajah kak nu yang sangat berbeza, WOWWWW 😍 sangat, seri nya compare to 6 years ago. Terus dari situ sis risik dan tanya apa rahsianya.
.
And finally, #alaska True Island dan #honeybeenafura lah jawapannyee.. πŸ˜€πŸ˜€Eheee..paling tak sangka sis pun dah terjebak dengan produk #alaska yang super best ni.. πŸ’–πŸ’–πŸ’– sangat .
.
Thank you #nafura, sebab membawa #alaska mempertemukan kami #BestieForeverXNafuraAlaska semula

Luv you too kak nu 😘
.

#nafura #alaskatrueisland #alaska #BestieForeverXNafuraAlaska #scrub #nafura #skincare #koreanmakeu #skincareroutine #bazaarpaknil #jelita #jeragat #flawless #honeybeebangi #honeybeeputrajaya #honeybeeserdang #nafuraputrajaya #nafurabangi #nafurakajang #nafurasgbesi #nafuratasikselatan #nafuraprimasaujana #nafurapuncaksaujana #sgbesi

.
#BestieForeverXNafuraAlaska .
.
BESTIE FOREVER X NAFURA πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
Senyuman..
Yes, dengan hanya satu senyuman manis kita dapat memberikan aura positif pada orang dan membuatkan orang rasa selesa dan sayang pada kita.
.
Haa, begitulah juga kisah sis dan kak nu @nunubeauty_collection. Kami bermula dengan senyuman dan berkenalan sebagai teman sekerja few years ago. Dan berpisah mengikut kehendak tugas dan amanah yang diberikan.
.
Tanpa disangka, senyuman kedua selepas bertemu kembali 6 tahun kemudian merapatkan silaturrahim kami. Dek terkesima dengan perubahan aura dan wajah kak nu yang sangat berbeza, WOWWWW 😍 sangat, seri nya compare to 6 years ago. Terus dari situ sis risik dan tanya apa rahsianya.
.
And finally, #alaska True Island dan #honeybeenafura lah jawapannyee.. πŸ˜€πŸ˜€Eheee..paling tak sangka sis pun dah terjebak dengan produk #alaska yang super best ni.. πŸ’–πŸ’–πŸ’– sangat .
.
Thank you #nafura, sebab membawa #alaska mempertemukan kami #BestieForeverXNafuraAlaska semula

Luv you too kak nu 😘
.

#nafura #alaskatrueisland #alaska #BestieForeverXNafuraAlaska #scrub #nafura #skincare #koreanmakeu #skincareroutine #bazaarpaknil #jelita #jeragat #flawless #honeybeebangi #honeybeeputrajaya #honeybeeserdang #nafuraputrajaya #nafurabangi #nafurakajang #nafurasgbesi #nafuratasikselatan #nafuraprimasaujana #nafurapuncaksaujana #sgbesi

.
#BestieForeverXNafuraAlaska .
.
BESTIE FOREVER X NAFURA πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
Senyuman..
Yes, dengan hanya satu senyuman manis kita dapat memberikan aura positif pada orang dan membuatkan orang rasa selesa dan sayang pada kita.
.
Haa, begitulah juga kisah sis dan kak nu @nunubeauty_collection. Kami bermula dengan senyuman dan berkenalan sebagai teman sekerja few years ago. Dan berpisah mengikut kehendak tugas dan amanah yang diberikan.
.
Tanpa disangka, senyuman kedua selepas bertemu kembali 6 tahun kemudian merapatkan silaturrahim kami. Dek terkesima dengan perubahan aura dan wajah kak nu yang sangat berbeza, WOWWWW 😍 sangat, seri nya compare to 6 years ago. Terus dari situ sis risik dan tanya apa rahsianya.
.
And finally, #alaska True Island dan #honeybeenafura lah jawapannyee.. πŸ˜€πŸ˜€Eheee..paling tak sangka sis pun dah terjebak dengan produk #alaska yang super best ni.. πŸ’–πŸ’–πŸ’– sangat .
.
Thank you #nafura, sebab membawa #alaska mempertemukan kami #BestieForeverXNafuraAlaska semula

Luv you too kak nu 😘
.

#nafura #alaskatrueisland #alaska #BestieForeverXNafuraAlaska #scrub #nafura #skincare #koreanmakeu #skincareroutine #bazaarpaknil #jelita #jeragat #flawless #honeybeebangi #honeybeeputrajaya #honeybeeserdang #nafuraputrajaya #nafurabangi #nafurakajang #nafurasgbesi #nafuratasikselatan #nafuraprimasaujana #nafurapuncaksaujana #sgbesi

"Rakan baik susah nak dapat. Tempat ngadu domba, tempat nangis tengok cite korea, tempat gelak tak ingat dunia, tempat gosip dan tempat gaduh juga"
.
Tapi paling sama dan kesukaan kami, we both pakai products yang sama #BestieForeverXNafuraAlaska. And we are #nunutim. Naik sama sama, kayo sama sama, hubby je lain lainπŸ˜‚
.
BFF forevaaa and hope will kekal till jannahπŸ’–

#nafuracontest #bestienafura
.
#nafura #nafuraputrajaya #nafurabangi #nafurakajang #nafuraserikembangan #nafuracyberjaya #codputrajaya #nafuracontest

Orang yang mula mula tegur nunu "Lain muka u. Pakai apa?" Ha kenapa? Dulu macam mana? Dulu tak seri ngat ahaaaa.
.
Jujur ye kawan. Sedak terus. Tapi seronok kan dulu lain skang lain. Setahun bff ni duk perhati je.
.
Now apa jadi? We both pakai products yang sama #BestieForeverXNafuraAlaska. And we are #nunutim. Flawless sama sama, naik sama sama, kayo sama samaπŸ˜‚
.
Jom ladies kita sama sama kebabom dengan #alaskaglacierwateraquaskincare
Boleh dapatkan dari @nunubeauty_collection dan @nasz_zey
.
.
#nafura #honeybeeputrajaya #honeybeebangi #honeybeekajang #honeybeeserikembangan #honeybeecyberjaya #codputrajaya #agennafura

Orang yang mula mula tegur nunu "Lain muka u. Pakai apa?" Ha kenapa? Dulu macam mana? Dulu tak seri ngat ahaaaa.
.
Jujur ye kawan. Sedak terus. Tapi seronok kan dulu lain skang lain. Setahun bff ni duk perhati je.
.
Now apa jadi? We both pakai products yang sama #BestieForeverXNafuraAlaska. And we are #nunutim. .
.
Jom ladies kita sama sama kebabom dengan #alaskaglacierwateraquaskincare
.
.
#nafura #nafuraputrajaya #nafurabangi #nafurakajang #nafuraserikembangan #nafuracyberjaya #codputrajaya #nafuracontest

"Rakan baik susah nak dapat. Tempat ngadu domba, tempat nangis tengok cite korea, tempat gelak tak ingat dunia, tempat gosip dan tempat gaduh juga"
.
Tapi paling kami sama dan kesukaan kami, We both pakai products yang sama #BestieForeverXNafuraAlaska. And we are #nunutim. .
BFF and hope will kekal till jannahπŸ’–
.
Jom ladies kita sama sama kebabom dengan #alaskaglacierwateraquaskincare
.
.
#nafura #nafuraputrajaya #nafurabangi #nafurakajang #nafuraserikembangan #nafuracyberjaya #codputrajaya #nafuracontest

Orang yang mula mula tegur nunu "Lain muka u. Pakai apa?" Ha kenapa? Dulu macam mana? Dulu tak seri ngat ahaaaa.
.
Jujur ye kawan. Sedak terus. Tapi seronok kan dulu lain skang lain. Setahun bff ni duk perhati je.
.
Now apa jadi? We both pakai products yang sama #BestieForeverXNafuraAlaska. And we are #nunutim. Flawless sama sama, naik sama sama, kayo sama samaπŸ˜‚
.
Jom ladies kita sama sama kebabom dengan #alaskaglacierwateraquaskincare
and lets join #nafuracontest
.
.
#nafura #honeybeeputrajaya #honeybeebangi #honeybeekajang #honeybeeserikembangan #honeybeecyberjaya #codputrajaya #agennafura

Orang yang mula mula tegur nunu "Lain muka u. Pakai apa?" Ha kenapa? Dulu macam mana? Dulu tak seri ngat ahaaaa.
.
Jujur ye kawan. Sedak terus. Tapi seronok kan dulu lain skang lain. Setahun bff ni duk perhati je.
.
Now apa jadi? We both pakai products yang sama #BestieForeverXNafuraAlaska. And we are #nunutim. .
Jom ladies kita sama sama kebabom dengan #alaskaglacierwateraquaskincare
and join #nafuracontest
.
.
#nafura #nafuraputrajaya #nafurabangi #nafurakajang #nafuraserikembangan #nafuracyberjaya #codputrajaya

Most Popular Instagram Hashtags