[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bestarianrefusetolose

4 posts

TOP POSTS

Dalam ramai-ramai tu, ada terselit aku kat situ πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Tahniah buat yang berjaya. Next year tak ada dah larian berganti-ganti jarak jauh kata penganjur. Apa pun, alhamdulillah. Semuanya berjalan lancar walaupun atlet rumah yg dipilih tu tak datang last minute. Stress cikgu nak arrange team. Nak latih budak-budak ni pun nak kena heret anak pergi sekolah. Tak menang tangan oiiii... #misihatrikdahseledai #misi2017 #pengurusrumah #rumahbestari #bestarianrefusetolose #adakahmengekalkankejuaraan #4tahunpegangpengurus #tahundepanletakjawatan

Sesi latihan rumah sukan hari ini 😊 Ngetes acara lompat tinggi. Cikgu bersila atas padang. Sebab budak2 queue up panjang sangat. 3 rumah sukan queue nak lompat πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #pengurusrumah #rumahbestari #bestarianrefusetolose #teacherlife #skmerbau #mirilife #postingsarawak #4tahunpegangpengurus #tahundepanletakjawatan

Walaupun kedudukan pertama, tapi sengit sangat pungutan mata Bestari dan Aspirasi. Acara track kena berusaha keras kalau masih mahu kekalkan kejuaraan. Tentangan hebat pasukan2 lain. Bersediakah Bestari mengorak langkah ke acara balapan selepas ini ? Sambung latihan lepas cuti raya nanti. I need rest. #pengurusrumah #rumahbestari #bestarianrefusetolose #4tahunpegangpengurus #3tahunjuara #teacherlife #skmerbau #mirilife #postingsarawak

MOST RECENT

Walaupun kedudukan pertama, tapi sengit sangat pungutan mata Bestari dan Aspirasi. Acara track kena berusaha keras kalau masih mahu kekalkan kejuaraan. Tentangan hebat pasukan2 lain. Bersediakah Bestari mengorak langkah ke acara balapan selepas ini ? Sambung latihan lepas cuti raya nanti. I need rest. #pengurusrumah #rumahbestari #bestarianrefusetolose #4tahunpegangpengurus #3tahunjuara #teacherlife #skmerbau #mirilife #postingsarawak

First day for field. 7 gold medals for Bestari. Keep up a good work kids. Esok masih panjang. Banyak lagi aksi2 cilik bakal beraksi. Masihkan kita di depan ? Jangan cepat mengalah, jangan cepat mendabik dada. Go go Bestari ! Berusaha selagi mampu. #pengurusrumah #rumahbestari #bestarianrefusetolose #4tahunpegangpengurus #3tahunjuara #misi2017 #trackandfield #teacherlife #skmerbau #mirilife #postingsarawak

Sesi latihan rumah sukan hari ini 😊 Ngetes acara lompat tinggi. Cikgu bersila atas padang. Sebab budak2 queue up panjang sangat. 3 rumah sukan queue nak lompat πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #pengurusrumah #rumahbestari #bestarianrefusetolose #teacherlife #skmerbau #mirilife #postingsarawak #4tahunpegangpengurus #tahundepanletakjawatan

Dalam ramai-ramai tu, ada terselit aku kat situ πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Tahniah buat yang berjaya. Next year tak ada dah larian berganti-ganti jarak jauh kata penganjur. Apa pun, alhamdulillah. Semuanya berjalan lancar walaupun atlet rumah yg dipilih tu tak datang last minute. Stress cikgu nak arrange team. Nak latih budak-budak ni pun nak kena heret anak pergi sekolah. Tak menang tangan oiiii... #misihatrikdahseledai #misi2017 #pengurusrumah #rumahbestari #bestarianrefusetolose #adakahmengekalkankejuaraan #4tahunpegangpengurus #tahundepanletakjawatan

Most Popular Instagram Hashtags