#bertukar

MOST RECENT

Assalammualaikum. Salam Jumaat penghulu segala hari 😘😘
.
Dah mula sakit leher? Itu tanda tanda kena #bertukar bantal baru πŸ€—πŸ€—
.
Kali ni kita bertukar dengan #LEYNA 😊😊 Boleh membuatkan tidur anda bertambah selesa.😲😲
.
Bantal LEYNA merupakan bantal hygiene yang tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma dan resdung.πŸ’žπŸ’ž
.
Untuk pertanyaan boleh whatsapp http://www.wasap.my/+60125026094

Assalammualaikum. Salam Jumaat penghulu segala hari 😘😘
.
Dah mula sakit leher? Itu tanda tanda kena #bertukar bantal baru πŸ€—πŸ€—
.
Kali ni kita bertukar dengan #LEYNA 😊😊 Boleh membuatkan tidur anda bertambah selesa.😲😲
.
Bantal LEYNA merupakan bantal hygiene yang tidak berdebu dan anti alergik. Sangat bagus untuk mereka yang asma dan resdung.πŸ’žπŸ’ž
.
Untuk pertanyaan boleh whatsapp http://www.wasap.my/+60125026094

Sejak awek ramen #VIRALkan dewyglow hari tu.
Order masuk berpusu-pusu. Pengguna produk X yang harga RM100 lebih tu pon #bertukar arah kepada dewyglow. πŸ˜‚

Katanya dewyglow lagi berkesan padahal harga murah ya amat.

RM65 je. Budak universiti pon boleh beli. Apa lah sangat kan.
RM65 untuk putih satu badan. Kesan setaraf suntik pulak tu.
#seawal7hari #putihKekal
#Jerawat #Jeragat #Resdung #Senggugut
Wsap 01139957659

Nikmatin.
Nikmatin tiap hari yg nubruk hidup lu ,kalau saatnya hujan nikmati hujannya ,kalau saatnya senja nikmati sorenya.baru abis itu lu ngomong soal pelangi ,sebab tanpa hujan pelangi gk akan datangβ˜•

#ketikasenja#bertukar#cerita

#bertukar nafas dengan pohon

Terkozut takβ‰οΈπŸ™ˆπŸ™‰πŸ™ŠπŸ™€πŸ˜ΉπŸ˜±πŸ˜‚πŸ˜…πŸ‘¨πŸ»πŸ˜ #tibatiba #bertukar #kahkahkah

ni semua leh #bertukar singe 🦁 serte merte kalu mrh 😑 πŸ˜‹

assalamualaikum semua 😊 DONE TUKAR NO , APA2 ORDER BOLEH WHATSAAP NO BARU SAYA 01114756452 SHUK , #JANGAN DROP ORDER DEKAT 0125244868 LAGI ! saya tak bertanggungawab atas segala penipuan atas owner baru :) .
.
shuklurvesubri aka SLS binder akan #bertukar no ke 01114756452 untuk call / whatsaap urusan business binder / personal , sila save no ni ye . PETANG NI TUKAR NO 😁 no lama tidak akan guna lagi πŸ™
.
.
terima kasih🌺

Alhamdulilah...
Pagi..pagi..
Regular Custemor..
Ketuk pintu...
#assalamualaikum #waalaikumsalam
#jemput #sila #makan
#cekodokbawang
#chanell #bertukar #tangan .
#likeme
#followme *Model bag gojesss to be next....tunggu gambar dari Custemor lover..
#AnnabeautyConsultant
#Annadatininthehouse

Salam sahabat.. sekalaian... mohon promote.. ig, adhacode_ dan fb, adha cruls... Dn nanti2kn video2 menarik dri saya... orait... #jgnbilangabamxpayung
#bertukar..

Apa tanggapan anda apabila melihat business card saya ini?
Ada nampak macam calon pilihanraya?

Undilah saya, Pa[r]ti Minyak.

Satu Premium Set Kit setiap rumah!
#pru
#bertukar
#ditchandswitchyoungliving

Suka sangat toys yg boleh tukar2 bentuk.. kalau yg die xboleh buat ibu la mangsa kene siapkan πŸ˜…

#adalfieripunya
#numberstransformer
#bertukar

Sunday night shoping.. #anakdaddy #bumblebee #bertukar

suami #terkejut semua mak anak #bertukar jadik anak dara

farewell azim..dari simpang ke sungai bayor..tq belanja...!!
#rakansekerja #kksimpangteam #bertukar #sahabatselamanya #skch #jangankecamsaya

Saat berbagi adalah salah satu saat yang menyenangkan.
#Ilmu
#Silaturahim
#Bertukar fikiran
#Mencari #suatusolusi #denganarif&;bijaksana

Bukan mencari kebenaran yg maya. Tapi mencari kesamaan terhadap perbedaan persepsi yang menjadi wacana lalu dikerucutkan pada satu tujuan.

#Menambah Indah kebersamaan. #Bismillah...

I'm changing my skincare product from Bio Essence 24K Gold to SKII.
Let's see the result after an intensive usage for 1 month.
I've stopped using any skincare product for 2 weeks now just so that I can give a rest to my skin and prepare them before applying new product.

I loved using Bio essence especially when it helps me solve my prone acne problem back in 2016. But considering all the product range from gold & platinum eyemask, bird nest cleanser, 24k gold water and plumping essence.. the total worth of it can actually purchase an SKII welcome kit. That is the main reason why I'm changing my skincare.
I've used SKII a long long time ago having it as a gift from a practical friend (because she stops using it) πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ and to maintained using it, I can't afford it because of the price. Zaman study bah.. harap duit ptptn sj. πŸ˜…

I am 31 years old this year, and I am documenting my journey using this product just to give out my personal review on this so-called-bestseller-luxurious-skincare-product in Asia.
P/s: There's another product which is Missha from Korea. Rumours said that it also do miracle wonders to your skin!
#sissusahhatikedutdiwajah #sismakintua #SKII #skincare #bertukar #petera #mudahmudahankelihatanlebihmuda #akuyangpakaikauyangpanas

Most Popular Instagram Hashtags