[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bertukar

1355 posts

TOP POSTS

#yeahh 😘 #akan #bertukar #wajah πŸ’ΈπŸ’Έ

Beberapa diantara #kita dipertemukan hanya untuk saling #bertukar perasaan, kemudian saling #melewatkan. 😊

On.. salin kulit.. pomen: Angah jiran.. #bertukar

Bila geng srab bertemu.... Dunia ni, ana yang punya... πŸ’πŸ˜πŸ’•
#throwback #hariNgator #pkKoko #bertukar #abaikanMukaYangBengkak

Terima kasih untuk semua memori...sekarang masa untuk KITA naik persawat..#mahabbah #7hari#rocku #bertukar

"Aku rela mati kalah dari hidup kalah"

#bertukar

Seorang suri rumah terkejut besar selepas barang kemas bernilai ratusan ribu ringgit miliknya β€˜bertukar’ menjadi pasir, batu, kayu, tisu dan besi selepas menjadi mangsa pukau dua β€˜ustaz’ di pasar tani Kampung Kok Majid, Tumpat, Kelantan, Sabtu lalu.
Ikuti berita selanjutnya dalam akhbar Kosmo! hari ini.
#barangkemas#bertukar#jadipasir

Film : Love Arumirai (2015)
film ini berkisah tentang keng (pisanu nimsakul) yang berprofesi sebagai polisi yang sedang menyamar masuk kedalam geng yang dicuragai merupakan sindikat penjual obat terlarang dan bella (chiranat yusananda) yang berprofesi sebagai fashion designer yang memiliki ambisi untuk pergi ke paris dan membatu seorang ibu pengrajin kain di suatu daerah agar bisa hidup dengan layak dan terbebas dari hutangnya.

setelah bertahun-tahun menikah hubungan keng dan bella sedikit renggang karena kesibukannya masing-masing, sampai suatu saat keng melihat bella sedang bersama dengan pria. keng yang melihat itu merasa cemburu dan akhirnya terjadi perkelahian besar.

keng yang marah merusak tas dan juga gambar design bella.

bella yang tidak terima kemudian melempar helm dan melempar pakaian keng.

sampai keesokan pagi nya mereka mengalami peristiwa aneh yaitu tubuh mereka saling tertukar satu sama lain.

mereka yang kebingungan dengan kejadian ini melakukan berbagai cara agar bisa bertukar tubuh kembali namun gagal.

karena pertukaran tubuh itu pula keng dan bella harus menukar kegiatan dan pekerjaan mereka.

mereka mengalami kesulitan dalam bertukar peran ini, teman-teman kantor keng dan bella pun mulai curiga karena sifat aneh mereka. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Genres : Drama /Romance/Komedi
Dutasi : 1 jam 47 menit
Negara : Thailand
Ranting IMDb : 5,7/10
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
@potonganfilm #lovearumirai #thailand #romance #drama #dramamovie #dramaromantis #filmthailand #supernatural #tertukar #bertukar #updatefilm #movie #trailer #cinema #thailandmovie #polisi #model #keluarga #menikah #potonganfilm #nontonfilm #nontonbareng #downloadfilm #komedi #filmkomedi

MOST RECENT

Thanks to the seller from #shopee. Our #new #watches finally reach our hand. Yayyyy. Kami powo rangers mahu #bertukar jadi #superhero untuk menyelamatkan suram hidup kamu.πŸ˜‚ #Warnai lah hidup mu seperti #senyuman mu ya. #nationalbohemian

On.. salin kulit.. pomen: Angah jiran.. #bertukar

Cerita di pagi hari
Bertukar cerita
Uap si hitam pun menggenapi ruang
Menghangatkan momen transfer memori
Dimana tempat kita berteduh di pojok jalan itu

#hangatpagi #ceritadipagi #momen #temanngopi #filosofikopi #melawai #fajar #bertukar #memori #uapkopi #kopi #kuberaktivitas

Aku ingin bertukar tempat sebentar saja ..... Agar aku tau bagaimana perasaanmu
.
.
#hanya #sekadar #opini #me #bertukar #rasa #kejujuran #adalah #segalanya #perpisahan #penggantinya

Nak kulit muka flawless?
Guna je set #flawless dari Nurraysa ni.

Yang penting produk #BEBAS dari #MERKURI.

#SELAMAT digunakan.

Eh uolss tau tak bahaya tau guna produk yang ada merkuri. πŸ’€

Ramai yang sudah menegur saya...
Pakai produk ape?...
Inilah saya guna....
Jom cantik
Jom jaga anugerah dr allah
Jom #BERTUKAR kepada #NURRAYSA.

Nak kulit muka flawless?
Guna je set #flawless dari Nurraysa ni.
.
Yang penting produk #BEBAS dari #MERKURI.
.
#SELAMAT digunakan.
.
Eh hampa tau tak bahaya tau guna produk yang ada merkuri. πŸ’€
.
Jom #BERTUKAR kepada #NURRAYSA..πŸ˜πŸ‘
.
Berminat jom..
Pm/whatsapp 017-299 5006
.
#StokisNurraysaKelantan

Nak kulit muka flawless?
Guna je set #flawless dari Nurraysa ni.

Yang penting produk #BEBAS dari #MERKURI.

#SELAMAT digunakan.

Eh uolss tau tak bahaya tau guna produk yang ada merkuri. πŸ’€

Jom #BERTUKAR kepada #NURRAYSA.

Nak kulit muka flawless?
Guna je set #flawless dari Nurraysa ni.

Yang penting produk #BEBAS dari #MERKURI.

#SELAMAT digunakan.

Eh uolss tau tak bahaya tau guna produk yang ada merkuri. πŸ’€

Jom #BERTUKAR kepada #NURRAYSA.

Nak kulit muka flawless?
Guna je set #flawless dari Nurraysa ni.

Yang penting produk #BEBAS dari #MERKURI.

#SELAMAT digunakan.

Eh uolss tau tak bahaya tau guna produk yang ada merkuri. πŸ’€

Jom #BERTUKAR kepada #NURRAYSA.

#agentnurraysajb

Nak kulit muka flawless?
Guna je set #flawless dari Nurraysa ni.

Yang penting produk #BEBAS dari #MERKURI.

#SELAMAT digunakan.

Eh uolss tau tak bahaya tau guna produk yang ada merkuri. πŸ’€

Jom #BERTUKAR kepada #NURRAYSA.

www.wasap.my/601123152216

Nak kulit muka flawless?
Guna je set #flawless dari Nurraysa ni.

Yang penting produk #BEBAS dari #MERKURI.

#SELAMAT digunakan.

Eh uolss tau tak bahaya tau guna produk yang ada merkuri. πŸ’€

Jom #BERTUKAR kepada #NURRAYSA.

Nak kulit muka flawless?
Guna je set #flawless dari Nurraysa ni.

Yang penting produk #BEBAS dari #MERKURI.

#SELAMAT digunakan.

Eh uolss tau tak bahaya tau guna produk yang ada merkuri. πŸ’€

Jom #BERTUKAR kepada #NURRAYSA.

Terima kasih untuk semua memori...sekarang masa untuk KITA naik persawat..#mahabbah #7hari#rocku #bertukar

Wahai bola dragon boll ,
Dimakah dikau berada sekarang.. #kerjaselagimampu #panashujanmalampgisiang #bertukar

Most Popular Instagram Hashtags