[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#berpuasa

8887 posts

TOP POSTS

Jangan pernah kau bohongi perasaan mu...
Selamat sore .
.
.
.
#baper #selamatsore #berpuasa #tetapsemangatt

Dengan keyakinan hati kita bisa berpuasa seharian, namun jika tanpa SAHUR , semua akan terasa berat .

S A H U R.. S A H U R. .

#Sahur #berpuasa #masjidistiqlal #mesjidistiqlaljakarta

Harini semua barai , semua taknak jadi . Baraii ah mat #berpuasa

happy ramadhan to all muslims 🌹🌹 #selamat #berpuasa #2015 #ramadan #princess

"jangan tinggalkn orang yang kita syg ketika kita thu kebrukkannya, sebaliknya jadilh insan yg boleh mmprbaiki kelemahan itu" Hafiz Hamidun.
#selamat #berpuasa slmt pgi Malaysia 😁😁

Haa...ingat pesanan Zizan tau! Jangan nakal-nakal ya! #ramadhan #waktusolat #berpuasa #zizanrazak

"MARHABAN YA RAMADHAN" selamat menjalankan bulan suci penuh berkah😇👼
.
.
#bulansuci #marhabanyaramadhan #suci #berpuasa

Proud of ma man Naeem, all grown-up! Best wishes to you, your fiancee​, and your family. Happy Ramadan to all Muslim buddies! #ramadan #berpuasa #engagementphotos

MOST RECENT

SIAPA BILANG HAMIL ITU SULIT?
ANDA TIDAK PERLU PERCAYA DENGAN POSTINGAN INI TAPI BUKTIKAN SENDIRI

Mendapatkan tiket hamil itu sangat mudah tapi Anda dan pasangan harus maksimal menjalani dan melewati setiap prosesnya.

Kebanyakan orang gugur dalam melewati proses ini Apa penyebabnya?
Hanya Anda dan pasangan Anda lah yang tahu penyebab kegagalan ini.

Coba pikirkan lagi!

Anda bisa menunggu selama bertahun-tahun tanpa usaha apapun!
Tapi, ketika Anda menjalani promil hanya dalam waktu 1 bulan belum berhasil, sudah pasrah begitu saja??? Apakah dengan pasrah, impian Anda bisa terwujud?

Ingat, di dunia ini tidak ada yang namanya instan, mie saja yang dibilang instan masih butuh proses dan waktu untuk siap dimakan. Apalagi untuk mendapatkan BUAH HATI pasti butuh proses dan waktu untuk menghadirkannya kedalam keluarga kecil Anda.

Tapi kebanyakan, 95% orang sudah merasa bahwa usaha yang dilakukannya sudah maksimal. Jika benar-benar sudah maksimal kenapa belum berhasil?
Akhirnya tanpa berpikir panjang, pasrah dengan keadaan.

Apa dengan berdo'a dan pasrah, usaha Anda akan dikabulkan Tuhan?
Untuk konsultasi dan info lebih lanjut bunda bisa hubungi:
✔ contact person,
✔ BBM : DAB70D10 ✔ WA : 081559895152
Semangat Promil, salam 2 garis (Konsultasi gratis temukan solusi, tips dan metode) #sayajualsambaltumisnasalia #sambaltumisnasalia #sambaltumisudang #menusahurmudah #berpuasa #ramadhan #raya2017 #sambaltumisnasaliakajang #sambaltumisnasaliaampang #sayajual #visitmyigmy #produkwanita #masak #mudah #sayajualsambaltumis #produkkesihatanmalaysia #produkkecantikanonline #kosmetikborong #dapur #sambalsedap

Внештатный 3-х часовой мастер-класс в Питере по теме "Интервальное голодание". #россия #питер #петербург #спб #куренков #голодание #камин #мастеркласс #russia #peterburg #spb #kurenkov #diet #berpuasa #kelaparan #seminar

Selalu terfikir, kurma tu dah the best untuk boost energy dan juga milkbooster. Tapi ada caa lagi tak macamana nak boost kehebatan kurma tu. And then, datanglah idea iaitu blend ESP + Kurma, extra tips kalau ada almond! Mesti sedap gila pastu rilek je macam hari lain.
ESP tu dah sedia maklum memang boleh boost energy dan pekatkan susu badan. And then why not kita mix sekali dengan kurma kan? Minum waktu sahur (kalau nak puasa)dan sebelum tidur. Minum suam-suam.
Lepas tu bukan mak je yang makin glowing kalau ambil protein ni. Anak pun gebu gebaaaas. Misi nak gebukan twins! Lols.. Sebab nak ambil gambar doang comel-comel. Bagaimana? Protein ni la yang akan membina sel baru.
Fuh! Kurma baru beli semalam. Dah boleh buat tutorial & testimoni sendiri ni... Jeng jeng jeng.. Miracle happens... Mama Wafiqs,

Salwa Hanim

0179201295

Founder of Wafiq Legacy

#berpuasa #epmom #susupekat #tipssahur #milkbooster #naksahur #nakpuasa #shakleeklang #shakleeshahalam #shakleekl #shakleepuchong #klang #ibuhamil #ibumenyusu #shahalam #kotakemuning #esp #energybooster #codklang #codshahalam #codbanting #codsunway #ipreview @preview.app

Macam Ni la Rupa #performancedrink Kat dalam bekas dia tu,serbuk Dan berperisa #orange yang #natural semestinya sangat sedap Dan menyegarkan,#fresh.

Selain untuk orang yang #cirit performance drink sangat sesuai untuk orang yang #aktif #bersukan orang yang muntah2,Tak selera makan,orang yang #berpuasa Dan orang yang terkena #demamdenggi
Supaya badan Kita Tak kehilangan air yang banyak Dan #bertenaga 💪💪💪

Selalu terfikir, kurma tu dah the best untuk boost energy dan juga milkbooster. Tapi ada caa lagi tak macamana nak boost kehebatan kurma tu. And then, datanglah idea iaitu blend ESP + Kurma, extra tips kalau ada almond! Mesti sedap gila pastu rilek je macam hari lain.
ESP tu dah sedia maklum memang boleh boost energy dan pekatkan susu badan. And then why not kita mix sekali dengan kurma kan? Minum waktu sahur (kalau nak puasa)dan sebelum tidur. Minum suam-suam.
Lepas tu bukan mak je yang makin glowing kalau ambil protein ni. Anak pun gebu gebaaaas. Misi nak gebukan twins! Lols.. Sebab nak ambil gambar doang comel-comel. Bagaimana? Protein ni la yang akan membina sel baru.
Fuh! Kurma baru beli semalam. Dah boleh buat tutorial & testimoni sendiri ni... Jeng jeng jeng.. Miracle happens... Mama Wafiqs,

Salwa Hanim

0179201295

Founder of Wafiq Legacy

#berpuasa #ramadhan #sahur #tipssahur #milkbooster #naksahur #nakpuasa #shakleeklang #shakleeshahalam #shakleekl #shakleepuchong #klang #ibuhamil #ibumenyusu #shahalam #kotakemuning #esp #energybooster #codklang #codshahalam #codbanting #codsunway #ipreview @preview.app

#TestimoniESP
Baru guna sebulan dpt hasil yg superb!!😘😘 🌼kulit muka lebih #lembut
🌼muka makin #cerah
🌼kulit jd #licin
Plus..bila #berpuasa sahur dgn #ESP jer bdn bertenaga smpi waktu berbuka..😍😍 Whatsapp 012-7639236
@shaklee.tebrau
@mariam9651.shaklee

Serial Ibadah (Box)
Harga Resmi: 260rb/box
Harga Diskon: 208rb/box

Penulis: Nizar Sa'ad Jabal, Lc., Mpd.
Penerbit: Perisai Qur'an Kids
Halaman : 392
Jilid lengkap: 9 buku
Judul-judul dalam box:
1. Juz Amma
2. Doa-doa Pilihan
3. Ayo belajar bersuci
4. Ayo belajar Shalat
5. Ayo Shalat Berjamaah
6. Dzikir-dzikir
7. Ayo berpuasa
8. Ayo Kita Zakat
9. Ayo Belajar haji
Berat: 1.250 gram .
📭📭📭📭📭📭📭📭📭📭📭📭📭📭📭
Testimoni toko kami bisa dilihat di FP zenginshop album "Testimoni"

FAST RESPONS
WA 0817727745
Telegram @zenginshop
Line @zengin-shop
📭📭📭📭📭📭📭📭📭📭📭📭📭📭📭
.

#serialibadah #seriibadah #juzammaanak #doadoapilihan #ayobelajarbersuci #berpuasa #zakat #haji #perisaiquran #perisaiqurandiskon20persen #bukuanakislamdiskon20persen #perisaiquransale20persen #bukuanakislam #bukuanakmuslim
#bukupengetahuananakislam

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Assalammualaikum semua,
.
Testimoni #shakleeeffect pada pengguna yang konsisten dengan Shaklee
.
Nak dapat kesan yang sama macam adik ni? Jom lah consume Shaklee. Kakak akan guide A to Z
.
@rz_beautybox
013 7357512
.
P/S : Be My Customer and I Promise The Best Consultation Just For You. In Shaa Allah....
.
P/S : SOMETHING EXCLUSIVE menanti untuk mereka yang purchase #setshaklee dengan saya
.
#sayajual #shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #visitmyig #setkecantikan #flawless #natural #safe #halal #gastrik #espshaklee #setsahur #setmenyusu #setberpantang #berpuasa #rejab #ramadhan #jomsahur #personalshopper #shaklee #shakleeBenut #shakleePontian #shakleeSimpangRenggam #shakleeSingapore #shakleeSingapura

Most Popular Instagram Hashtags