#berpuasa

MOST RECENT

Promosi..........📣📣📣📣📣
Kita dah start ambik preorder since semua dah watapps tanya pasal cookies
So tahun kita buka order awal sikit😁😁😁
Utk pertanyaan
Watapps
0163607071
Atau pun boleh dm .
. .
.
#rayaspecial #beraya #rayamurah #promosi #promosiraya #berpuasa #rayaraya #raya #ramadhan #ramadhankareem #kuihmuih #biskutraya #biskutsedap #biskutraya2018 #jualan #jualbiskut #jualkek #rawang #cookies #cookiemonster #semperit

Selalu terfikir, kurma tu dah the best untuk boost energy dan juga milkbooster. Tapi ada caa lagi tak macamana nak boost kehebatan kurma tu. And then, datanglah idea iaitu blend ESP + Kurma, extra tips kalau ada almond! Mesti sedap!⠀


ESP tu dah sedia maklum memang boleh boost energy dan pekatkan susu badan. And then why not kita mix sekali dengan kurma kan? Minum waktu sahur (kalau nak puasa)dan sebelum tidur. Minum suam-suam. ⠀


Lepas tu bukan mak je yang makin glowing kalau ambil protein ni. Anak pun gebu gebaaaas. Misi nak gebukan twins! Lols.. ⠀


Fuh! Kurma baru beli semalam. Dah boleh buat tutorial & testimoni sendiri ni... Jeng jeng jeng.. ⠀


Miracle happens... ⠀


Mama Wafiqs,⠀

Salwa Hanim⠀

0179201295⠀

Founder of Wafiq Legacy⠀



#berpuasa #ramadhan #sahur #tipssahur #milkbooster #naksahur #nakpuasa #shakleeklang #shakleeshahalam #shakleekl #shakleepuchong #klang #ibuhamil #ibumenyusu #shahalam #kotakemuning #esp #energybooster #codklang #codshahalam #codbanting #codsunway

from bondarozitaibrahim - Harga kasih sayang dr bonda buat semua sahabat2 followers yg dihormati..PRO datang lagi..BUAT TEMPAHAN SEKARANG!! Intai2 harga kami di jrm.official..jom! follow rapat2 FB/IG Bonda utk mengetahui harga promosi sebenar untuk tempoh PRO yg singkat ini.
.
.

Promosi ini adalah sah utk kesemua produk2 keluaran Jamu Ratu Malaya..tetapi utk harga KURMA DHUHA promosi akn bermula pd 1/5/2018-4/5/2018 shj! dptkan harga murah utk simpan stok dan bagi pengguna yg baru nak mencuba.
.
.
Intai2 dulu harga!! Jgn lupa rebut peluang PROMOSI RAMADHAN ONLINE ini..!! 0183567826
0183567826
0183567826

from bondarozitaibrahim - Harga kasih sayang dr bonda buat semua sahabat2 followers yg dihormati..PRO datang lagi..BUAT TEMPAHAN SEKARANG!! Intai2 harga kami di jrm.official..jom! follow rapat2 FB/IG Bonda utk mengetahui harga promosi sebenar untuk tempoh PRO yg singkat ini.
.
.

Promosi ini adalah sah utk kesemua produk2 keluaran Jamu Ratu Malaya..tetapi utk harga KURMA DHUHA promosi akn bermula pd 1/5/2018-4/5/2018 shj! dptkan harga murah utk simpan stok dan bagi pengguna yg baru nak mencuba.
.
.
Intai2 dulu harga!! Jgn lupa rebut peluang PROMOSI RAMADHAN ONLINE ini..!! 0183567826
0183567826
0183567826

from bondarozitaibrahim - Harga kasih sayang dr bonda buat semua sahabat2 followers yg dihormati..PRO datang lagi..BUAT TEMPAHAN SEKARANG!! Intai2 harga kami di jrm.official..jom! follow rapat2 FB/IG Bonda utk mengetahui harga promosi sebenar untuk tempoh PRO yg singkat ini.
.
.

Promosi ini adalah sah utk kesemua produk2 keluaran Jamu Ratu Malaya..tetapi utk harga KURMA DHUHA promosi akn bermula pd 1/5/2018-4/5/2018 shj! dptkan harga murah utk simpan stok dan bagi pengguna yg baru nak mencuba.
.
.
Intai2 dulu harga!! Jgn lupa rebut peluang PROMOSI RAMADHAN ONLINE ini..!! 0183567826
0183567826
0183567826

from bondarozitaibrahim - Harga kasih sayang dr bonda buat semua sahabat2 followers yg dihormati..PRO datang lagi..BUAT TEMPAHAN SEKARANG!! Intai2 harga kami di jrm.official..jom! follow rapat2 FB/IG Bonda utk mengetahui harga promosi sebenar untuk tempoh PRO yg singkat ini.
.
.

Promosi ini adalah sah utk kesemua produk2 keluaran Jamu Ratu Malaya..tetapi utk harga KURMA DHUHA promosi akn bermula pd 1/5/2018-4/5/2018 shj! dptkan harga murah utk simpan stok dan bagi pengguna yg baru nak mencuba.
.
.
Intai2 dulu harga!! Jgn lupa rebut peluang PROMOSI RAMADHAN ONLINE ini..!! 0183567826
0183567826
0183567826

from bondarozitaibrahim - Harga kasih sayang dr bonda buat semua sahabat2 followers yg dihormati..PRO datang lagi..BUAT TEMPAHAN SEKARANG!! Intai2 harga kami di jrm.official..jom! follow rapat2 FB/IG Bonda utk mengetahui harga promosi sebenar untuk tempoh PRO yg singkat ini.
.
.

Promosi ini adalah sah utk kesemua produk2 keluaran Jamu Ratu Malaya..tetapi utk harga KURMA DHUHA promosi akn bermula pd 1/5/2018-4/5/2018 shj! dptkan harga murah utk simpan stok dan bagi pengguna yg baru nak mencuba.
.
.
Intai2 dulu harga!! Jgn lupa rebut peluang PROMOSI RAMADHAN ONLINE ini..!! 0183567826
0183567826
0183567826

from bondarozitaibrahim - Harga kasih sayang dr bonda buat semua sahabat2 followers yg dihormati..PRO datang lagi..BUAT TEMPAHAN SEKARANG!! Intai2 harga kami di jrm.official..jom! follow rapat2 FB/IG Bonda utk mengetahui harga promosi sebenar untuk tempoh PRO yg singkat ini.
.
.

Promosi ini adalah sah utk kesemua produk2 keluaran Jamu Ratu Malaya..tetapi utk harga KURMA DHUHA promosi akn bermula pd 1/5/2018-4/5/2018 shj! dptkan harga murah utk simpan stok dan bagi pengguna yg baru nak mencuba.
.
.
Intai2 dulu harga!! Jgn lupa rebut peluang PROMOSI RAMADHAN ONLINE ini..!! 0183567826
0183567826
0183567826

from bondarozitaibrahim - Harga kasih sayang dr bonda buat semua sahabat2 followers yg dihormati..PRO datang lagi..BUAT TEMPAHAN SEKARANG!! Intai2 harga kami di jrm.official..jom! follow rapat2 FB/IG Bonda utk mengetahui harga promosi sebenar untuk tempoh PRO yg singkat ini.
.
.

Promosi ini adalah sah utk kesemua produk2 keluaran Jamu Ratu Malaya..tetapi utk harga KURMA DHUHA promosi akn bermula pd 1/5/2018-4/5/2018 shj! dptkan harga murah utk simpan stok dan bagi pengguna yg baru nak mencuba.
.
.
Intai2 dulu harga!! Jgn lupa rebut peluang PROMOSI RAMADHAN ONLINE ini..!! 0183567826
0183567826
0183567826

from bondarozitaibrahim - Harga kasih sayang dr bonda buat semua sahabat2 followers yg dihormati..PRO datang lagi..BUAT TEMPAHAN SEKARANG!! Intai2 harga kami di jrm.official..jom! follow rapat2 FB/IG Bonda utk mengetahui harga promosi sebenar untuk tempoh PRO yg singkat ini.
.
.

Promosi ini adalah sah utk kesemua produk2 keluaran Jamu Ratu Malaya..tetapi utk harga KURMA DHUHA promosi akn bermula pd 1/5/2018-4/5/2018 shj! dptkan harga murah utk simpan stok dan bagi pengguna yg baru nak mencuba.
.
.
Intai2 dulu harga!! Jgn lupa rebut peluang PROMOSI RAMADHAN ONLINE ini..!! 0183567826
0183567826
0183567826

from bondarozitaibrahim - Harga kasih sayang dr bonda buat semua sahabat2 followers yg dihormati..PRO datang lagi..BUAT TEMPAHAN SEKARANG!! Intai2 harga kami di jrm.official..jom! follow rapat2 FB/IG Bonda utk mengetahui harga promosi sebenar untuk tempoh PRO yg singkat ini.
.
.

Promosi ini adalah sah utk kesemua produk2 keluaran Jamu Ratu Malaya..tetapi utk harga KURMA DHUHA promosi akn bermula pd 1/5/2018-4/5/2018 shj! dptkan harga murah utk simpan stok dan bagi pengguna yg baru nak mencuba.
.
.
Intai2 dulu harga!! Jgn lupa rebut peluang PROMOSI RAMADHAN ONLINE ini..!! 0183567826
0183567826
0183567826
Self collect: meru, setia alam, puncak alam, bukit kapar, star avenue

Walaupun #berpuasa , banyak perubahan dapat dirasai hasil minum #jusprimadona secara konsisten selama 2 minggu 😍
Badan cergas,tak letih,payudara semakin montoks & piyed lancar .
Time Raya nanti pasti mengaum hakak kita nie😘
.
.
Uolls nak payudara tegang & anjal,Punggong lentiks & menonggek ajumms wasap Ainie.Ainie bagi harga kasih sayang kat uolls 😍
.
.
Wasap www.wasap.my/601137929411
.
.
.

#JusPrimadona
#SufeeSnow
#AsettipstopsBodymeletops
#JusKesihatanLuarandanDalaman
#1001khasiat
#JusTerbaikAbadIni

Selalu rasa #cepatletih dan kurang #bertenaga?

Hmm, nampaknya anda wajib amalkan #ESP untuk top up tenaga tu.
Konsisten dengan pengambilan ESP setiap hari membantu membekalkan tenaga yang bertahan berjam-jam lamanya.

#energybooster #kenyanglama #kenyanglamadenganesp #gastrik #berpuasa #ttc #masalahkulit #masalahwanita #masalahkewanitaan

Siap #sehatbugar di bulan Ramadhan
#langsing di hari raya

#programturunberatbadan sambil #berpuasa
Kamu siap #langsingdarirumah
Coach_ghofurroy 08128125477
Coach_tehnina 082124536658
@tehnina_melangsing_sehat

Apa itu #keputihan?
Keputihan adalah cairan atau lendir yang keluar daripada liang faraj selain daripada darah haid. Ada keputihan yang normal dan ada yang tidak normal serta memerlukan rawatan selanjutnya. Keputihan ini boleh berbeza dari segi;

Konsistensi (pekat, melekit, nipis) Warna ( jernih, keruh, berdarah, kuning, hijau)
Bau ( biasa, tiada bau, bau busuk)

Sebab :
bahagian alat sulit wanita sangat sensitif pada perubahan persekitaran terutama keasidan dan kealkalian. Keputihan biasa berlaku disebabkan jangkitan bakteria dan kulat. Keputihan disebabkan jangkitan bakteria akan berwarna kuning, berbau hamis dan gatal pada kemaluan.
Keputihan yang disebabkan jangkitan kulat pula berwarna susu bergumpal, berbau masam, rasa gatal dan kemaluan akan membengkak dan merah.
Pemakaian seluar dalam / spender/ panties/ seluar kecik yang ketat, tidak sesuai saiz atau materialnya punca masalah keputihan yang serius.

Spender ketat - Kurang pengaliran udara (bakteria mudah membiak)

Pakai panty liner -Penggunaan tuala wanita dan panty liner boleh mengundang kehadiran kulat.
Spender jenis kain satin/nilon/kain yang tidak menyerap peluh - Mudah memerangkap haba, mudah lembab, maka bakteria mudah membiak.

Pakai seharian - Pemakaian seluar dalam seharian tanpa menukar panty boleh mengakibatkan jangkitan kulat sekiranya seluar dalam lembab tambahan lagi pemakaian seluar jeans yang ketat. Kepam!

Jadi, pastikan anda sentiasa menjaga kebersihan alat sulit memasing

CEGAH SEBELUM PARAH !
Meh wasap sara kalau nak merawat keputihan
📲0102762069

#infojsd
#femininewashjsd #keputihandankegatalan #farajberbau #maskervagina #jamususukdara #sisjualjsd #jsdselangor #sabah #sarawak #kualalumpur #wanitahamil #anakdara #pengantin #busanapengantin #berpuasa

Akak ni harap jangan putus stok.
Kopi ratu memang buat dia hepi. Dan coklat fiberlife,buat dia nak makan yang padat dan rasa ringan. Sesuai fiberlife choc tanpa berlapar lagi. Vertigo perlukan makanan segera dan ringan. .
Order ready stock.
Wasap 0183567826.

ESP adalah satu-satunya sumber protin berasaskan tumbuhan (soya) yang memberikan kualiti protin terbaik yang lengkap dengan 9 asid amino perlu serta paling mudah untuk dihadam.

#ESP #energybooster #bertenaga #kenyanglama #gastrik #berpuasa #masalahwanita #masalahkulit #masalahkewanitaan #ibuhamil #pengedarshakleePahang #pengedarshakleeBandarJengka

ESP adalah satu-satunya sumber protin berasaskan tumbuhan (soya) yang memberikan kualiti protin terbaik yang lengkap dengan 9 asid amino perlu serta paling mudah untuk dihadam.

#ESP #energybooster #bertenaga #kenyanglama #gastrik #berpuasa #masalahwanita #masalahkulit #masalahkewanitaan #ibuhamil #pengedarshakleePahang #pengedarshakleeBandarJengka

Hi 😉😉,
.
.
Selamat petang gais, 😊😊
.
.
Jom shopping ESP tengah mur.... 😉😉
.
.
Sebab Promo ESP nie sampai hujung bulan nie ja 🙀🙀
.
.
Tahun depan tak tahu la ade ke tak Promo ESP 😢😢
.
.
Nak dm,pm,ws pun boleh,nanti adibah guide ye 😀😀
.
.
Klik je link ws 👇
.
.
Http://www.wassap.my/60135008558
.
.
#promotionespshaklee#gebugebassatubadan#flawlessskin#glowingskin#cegahjeragatdanjerawat#kencingmanis
#kolesterol#kenyangperut#Gastrik#berpuasa#bertenagasepanjanghari😘#milkboostershaklee#sesuailelakidanwanita#kehamilan#fatzura#esppromosiapril#posseluruhmalaysiasabahsarawak#Posseluruhutara#posseluruhperak

Most Popular Instagram Hashtags