#beritaharian

39126 posts

TOP POSTS

Berita Harian Today.
Terima kasih daun keladi @beritaharian #variasi terima kasih abg @rozdanmazalan Rozdan Mazalan sudi buat story pasal Bea. Thank you tau☺️. Betul! Kita ada je kat sini tak pergi mana mana pun. Just call me anytime anywhere 😝

Love you managerku sayang @qasehanitaabdshukor
Makeup done by @erry_anuwar and baju meletop cantik sangat dari Dato Nadia Marni @nadia_marni
#lovenothate #rubbertapperartistsmanagement #rubbertapperartist #beritaharian

Dapatkan akhbar BH hari ini untuk artikel Ibrah. Dengarkan Ibrah bersiaran setiap hari Isnin, 5.15 petang. #ikimfm #pilihanutamaanda #beritaharian #bh #akhbar #artikel #ibrah

Saya bukan pakar pemakanan mahupun kecantikan dan saya juga bukan rujukan terbaik tetapi saya sering diajukan dengan soalan 'bagaimana nak cantik?' 🙆🏻 Topik ruangan saya minggu ini dlm #beritaharian kita sentuh sikit mengenai cantik #darikacamatasaya 👓

Apakah langkah pertama yang harus dibuat seseorang wanita untuk menaikkan taraf kesihatan atau kelihatan cantik? dengan tegas saya akan katakan potonglah gula dalam makanan dan minuman. Sebagai permulaan, Lupakan tas tangan berjenama, kasut bergaya atau solekan mahal, itu semua hanyalah pelengkap kepada tubuh badan yang sihat. Sebenarnya gula tidak mempunyai sebarang sumbangan nutrisi kepada badan kita melainkan kalori, tidak seperti nasi yang mempunyai vitamin dan nutrisi tambahan gula merupakan apa yang disebut sebagai kalori kosong. Kalau anda serius mahu meningkatkan kesihatan potonglah gula dalam pemakanan, dari minuman bergula, makanan manis hinggalah ke tambahan gula dalam masakan. Cuba lakukan ini untuk sekurang-kurangnya sebulan.

#Repost @rusamusic (@get_repost)
・・・
Terima kasih @beritaharian sudi terima @floor88band busking Zalikha kat office 😉 #rusamusic #floor88 #zalikha #beritaharian

Was surprised to find this write up in Berita Harian today. Had wonderful time at the @modernsewistsmy picnic last weekend. Kudos to @modernsewistsmy for the initiative. Looking forward for more wonderful activities in the future 😘
#modernsewistsmy #beritaharian #msmyevents

After more than 6 hours waiting finally i got two front page in Berita Harian and New Straits Times. Also thanks to Media Prima Chairman, NSTP Chairman and NSTP CEO for look at this front page ! #newstraitstimes #beritaharian #nstp #mediaprima #macc

Alhamdulillah . #beritaharian

Kejadian fatal roda roda gila pamulang
#beritaterkini #beritaharian #infopamulang #bazzar #rxking

MOST RECENT

we would like thank the media from Kosmo, Berita Harian and Harian Metro as well as celebrity who attended our steamboat preview yesterday...thank you! .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#steamboat #qualityhotelcitycentre #leopacificcitycentre #instafood #hospitality #chinesefood #kualalumpur #beritaharian #kosmo #harianmetro

After more than 6 hours waiting finally i got two front page in Berita Harian and New Straits Times. Also thanks to Media Prima Chairman, NSTP Chairman and NSTP CEO for look at this front page ! #newstraitstimes #beritaharian #nstp #mediaprima #macc

••
••
SALES !! SALES !! SALES !!
.
RM70 SEM/ RM75 SS
HARGA DAH TERMASUK POS 😉
.
❌HARGA ASAL : RM89 SEPASANG
=======================================
CODE 569# DRESS MEDINA
..
MATERIAL :COTTON SPANDEX AND LACE WITH FULL LINING (ribbon behind the waist)
..
PLUS SIZE FIT M TILL XXL
..
MEASUREMENT :
SHOULDER : 17.5''
BUST : 44'' - 46'' MAX
WAIST : 42''-44'' MAX
HIP : 44'' - 46'' MAX
SLEEVE : 23.5 ''
ARM HOLE : 21 ''
LENGTH : 56.5''
..
WHATSAPP :: 017-8477314
WHATSAPP :: 017-8477314
WHATSAPP :: 017-8477314
.
=======================================
🌷🌷🌷CARA SUBMIT ORDER 🌷🌷🌷
.
1. TENGOK DETAILS DRESS (HARGA / MATERIALS / UKURAN )
2. SNAP GAMBAR DRESS YANG NAK ORDER .
3. WHATSAPP FINI (017-8477314) . FAST RESPONSE .
.
☺ DROPSHIPPERS ARE WELCOME ☺
.
#dressterkini #dress #dressmurah #dressterlajakmurah #dressterlajaklaris #dressterlajakgojes #dressterlajakmurahrm40 #dressup #dressdinner #dressraya #dresskenduri #dressbridesmaid #bridesmaid #dressbridesmaidmurah #blouse #blousemurah #blouseterlajakmurah #blouseborong #dropshipdiperlukan #pants #pallazomurah #beritaharian #abpbh #melodi #meletop #neelofa #jannanick #hsc

••
••
SALES !! SALES !! SALES !!
.
RM70 SEM/ RM75 SS
HARGA DAH TERMASUK POS 😉
.
❌HARGA ASAL : RM89 SEPASANG
=======================================
CODE 569# DRESS MEDINA
..
MATERIAL :COTTON SPANDEX AND LACE WITH FULL LINING (ribbon behind the waist)
..
PLUS SIZE FIT M TILL XXL
..
MEASUREMENT :
SHOULDER : 17.5''
BUST : 44'' - 46'' MAX
WAIST : 42''-44'' MAX
HIP : 44'' - 46'' MAX
SLEEVE : 23.5 ''
ARM HOLE : 21 ''
LENGTH : 56.5''
..
WHATSAPP :: 017-8477314
WHATSAPP :: 017-8477314
WHATSAPP :: 017-8477314
.
=======================================
🌷🌷🌷CARA SUBMIT ORDER 🌷🌷🌷
.
1. TENGOK DETAILS DRESS (HARGA / MATERIALS / UKURAN )
2. SNAP GAMBAR DRESS YANG NAK ORDER .
3. WHATSAPP FINI (017-8477314) . FAST RESPONSE .
.
☺ DROPSHIPPERS ARE WELCOME ☺
.
#dressterkini #dress #dressmurah #dressterlajakmurah #dressterlajaklaris #dressterlajakgojes #dressterlajakmurahrm40 #dressup #dressdinner #dressraya #dresskenduri #dressbridesmaid #bridesmaid #dressbridesmaidmurah #blouse #blousemurah #blouseterlajakmurah #blouseborong #dropshipdiperlukan #pants #pallazomurah #beritaharian #abpbh #melodi #meletop #neelofa #jannanick #hsc

#Repost @islah5 (@get_repost)
・・・
Berlari Ke Hujung Dunia.
Esok TV1
Selamat Pagi Malaysia.
8pagi.

#gerilia #berlarikehujungdunia #beritaharian #selamatpagimalaysia #tv1 #selamatpagimalaysiatv1

Berlari Ke Hujung Dunia.
Esok TV1
Selamat Pagi Malaysia.
8pagi.

#gerilia #berlarikehujungdunia #beritaharian #selamatpagimalaysia #tv1 #selamatpagimalaysiatv1

Was surprised to find this write up in Berita Harian today. Had wonderful time at the @modernsewistsmy picnic last weekend. Kudos to @modernsewistsmy for the initiative. Looking forward for more wonderful activities in the future 😘
#modernsewistsmy #beritaharian #msmyevents

JOKOWI MEMAAFKAN MALAYSIA ATAS BENDERA FLOP, selengkapnya di : http://bit.ly/2v1NQin

#BeritaHarian #BeritaHarianIndonesia #HarianIndonesia #SitusBeritaHarian #BeritaHarianAkurat #BeritaTerkini #vipqiuqiu99

Chicken Grill Tajima with Beef Patty..
Jum2.. 😄😄😄😄 #TajimaBangi #TajimaAraDamansara BUKA. 😄😄😄😄
8.00 malam ni.

Delivery Tajima Bangi ON.
Call @ whastup je..
018-247 4642 (Iejam TajimaBangi)
011-2802 4565 (Roy TajimaBangi) -Kompleks Sukan, Galaxy Futsal Seksyen 15, Bangi.
-Isnin hingga Sabtu.
-8.00 malam.
-(WAZE) Galaxy Futsal Bangi -TajimaBurger FoodTruck PJU 1A/20 AraDamansara
-Isnin hingga Jumaat
-8.00 malam.
-(WAZE) Tajima Burger

010-824 1082 (AraDamansara)
016-933 5005 (AraDamansara)

IG: Tajima_Burger
FB: Tajima Burger

#KLfoodtruck #FoodTruckKL
#FoodTruckMalaysia
#MalaysiaFoodTruck
#MalaysianFoodTruck
#Bangi SubangJaya
#AkuSuka #JJCMtv3
#ShahAlamResident #FoodMegaPenang
#HanaTajima #Selangor
#BeritaHarian #JJCM2017 #FoodPornMalaysia
#BurgerBakar #TajimaBurger
#KualaLumpur #AraDamansara #BandarBaruBangi
#ShahAlam #TV3 #HotFm
#MediaPrima #Kajang
#FoodMegaFestival #KL2017
#BangkitBersama

WUSHU KANTONGI EMAS SEA GAMES INDONESIA , selengkapnya di : http://bit.ly/2wzwJUR

#BeritaHarian #BeritaHarianIndonesia #HarianIndonesia #SitusBeritaHarian #BeritaHarianAkurat #BeritaTerkini #vipqiuqiu99

Pihak PSI Mohon Maaf Tindakan Keluar Gelanggang

PERSATUAN Sepaktakraw Indonesia (PSI) mengakui skuad sepak takraw wanita negara itu telah melakukan kesilapan besar berhubung tindakan meninggalkan gelanggang semasa perlawanan menentang Malaysia, semalam.

Timbalan Presiden PSI, H. Syafrizal Bakhtiar berkata tindakan jurulatih serta pemainnya itu kerana terlalu beremosi dan rasa kekecewaan terhadap wasit (pengadil) yang bertugas.

#massa.tv #berita #dalam&;luarnegara #malaysia #harianmetro #arena #beritaharian #newspaper #sensasi #bikinpanas #politikmalaysia #politikkini #global #beritahangat #nadiarena #sukansea17 #sukannegara #tv1 #tv2 #tv3 #tv9 #astroarena

Sukan Sea KL 2017 : Misi Buruan Ibu Segala Pingat

Menurut Kim Swee, kemenangan itu membuktikan bahawa pasukannya mempunyai potensi untuk mencabar kejuaraan selepas kali terakhir merangkul ibu segala pingat di Sukan SEA Jakarta 2011.

Ayuhh Malaysiaku

#kualalumpur17
#massa.tv #berita #dalam&;luarnegara #malaysia #harianmetro #arena #beritaharian #newspaper #sensasi #bikinpanas #politikmalaysia #politikkini #global #beritahangat #nadiarena #sukansea17 #sukannegara #tv1 #tv2 #tv3 #tv9 #astroarena

Apa tujuan RCI Memali, soal bekas ketua polis

Bekas ketua polis negara, Tun Hanif Omar mempersoalkan objektif cadangan Suruhanjaya Siasatan Diraja (RCI) ke atas tragedi Memali pada 1985.

Jom follow massa.tv untuk berita terkini

#massa.tv #berita #dalam&;luarnegara #malaysia #harianmetro #arena #beritaharian #newspaper #sensasi #bikinpanas #politikmalaysia #politikkini #global #beritahangat #nadiarena #sukansea17 #sukannegara #tv1 #tv2 #tv3 #tv9 #astroarena

Alasan Ilmiah Cowok Tetap Lirik Cewek Lain Meski sudah Ada Pasangan

BawahMeja.com - Kalo lo termasuk cowok yang masih suka ngelirik cewek meskipun udah punya pacar, nggak usah khawatir lah. Soalnya ada penelitian ilmiah yang bisa menjawab pertanyaan itu guys.

#Kesehatan #Insting #Cowok #Ilmiah #Lirikan #BeritaVideo #BeritaHarian #BeritaTerkini #BeritaTerbaru #BeritaPolitik #BeritaEkonomi #BeritaIndonesia #BeritaBola #Bawahmeja #beritaviral #Viral #Forum #berita #Hoax #Meme #Indonesia

Selengkapnya : http://www.bawahmeja.com/2017/08/alasan-ilmiah-cowok-tetap-lirik-cewek.html

Tujuh Negara Dibikin Dongkol, Inikah SEA Games Paling Buruk Dalam Sejarah?

BawahMeja.com - Tak hanya Indonesia, inilah 7 negara paling kecewa pada penyelenggaraan SEA Games 2017 di Malaysia. No 4 paling dongkol!

#Sports #Seagames #ShameOnYouMalaysia #AsiaTenggara #Olahraga #MalaysiaCurang #BeritaVideo #BeritaHarian #BeritaTerkini #BeritaTerbaru #BeritaPolitik #BeritaEkonomi #BeritaIndonesia #BeritaBola #Bawahmeja #beritaviral #Viral #Forum #berita #Hoax #Meme #Indonesia
Selengkapnya : http://www.bawahmeja.com/2017/08/tujuh-negara-dibikin-dongkol-inikah-sea.html

Most Popular Instagram Hashtags