#beritaharian

37897 posts

TOP POSTS

Dapatkan BH edisi 17 julai . Ada story nana dan kak @haizahanafi . Tq abg @syarriz_one 😘😘💋 👗@mekkembangcotton
💄 @aidaglam2 @sndlipstick
#sitinordiana #haizahanafi #beritaharian

Thanks #beritaharian @beritaharian for this story. Pakcik pn dh di jaga dgn rapi 🙏🏻

Wlaupun ramai orang ngata kat saya
Cerai 3 kali.. macam2 andaian orang bagi
Tp ramai jugak yang nak cuba pikat hati
.
.
Saya dah melalui 3 kali.. yang TAK SEKUFU
Kali ni.. takkan senang hati saya digoda begitu saja.. kali ni.. saya tak bole terima..
sekurang2nya saya nak yang bisnesman jgk.. itupun tak payah la hantar resume bagai....
Saya ni..jika ada Jodoh lagi WAJIB yang amanah.. jujur.. KAYA.. KACAK..Berimann..biar cukup Syarat lelaki sejati.. tapi janganlah mudah2.. judge saya yer...sakit hati saya ni..
Bila baca komen komen..
.
.
Mmmmm mungkinkahh yg bermata GREY?
Rambut Blonde..ada jambang..
Ala ala..Zayn Malek Hahha.. yang lebih muda kah? Ada Busness?
Orang yg Kuat Berusaha... Huhhu.. tak mustahil.. atau dah ada?? Hmm?kiranya kRiteria kena tinggi kali ni.m
.
.
Bkn agah bkn dunia dah terbalik ke apa... syg kan tahu saya ni siapa.. bkn orang awam.. maybe saya bole buka interview.. ?.kena isi borang huhu.. bole tak syg??
.
.
Jgn lupa dapatkan #beritaharian #hip hari ni ye syg.. tq @syarriz_one
#trueloveDSV
@syarriz_one
@datoserisalmahismail

21/7/2017
Ribuan terima kasih buat pengarang sisipan Joran tuan @Matzidi Dris kerana sudi mgarang cerita saya..😘😘 #ncr_handmadelure
#beritaharian
#joran

"Sayang kak nana setiap hari" "
Dengar lagu terus mencintai" "
Ada story kak nana hari ini" "
Cepat dapatkan berita harian hari ini"
.
.
😘😍💕💖💞❤💘💋♥♥♡♡☆☆☆
.
.
Always support kak nana selamanya💪💪
@sitinordiana
Yes betol !!!kak nana sentiasa hargai peminat ♥♥♥
#sitinordiana
#TerusMencintai
#beritaharian
#sayangselamanya

#Repost @wlfs4eva
・・・
Good morning semua.

Jangan lupa untuk mendapatkan akhbar #BeritaHarian hari ni ya. Ada artikel tentang kisah dua beradik kesayangan kami ni ❤️ .
Thank You Juga Kepada MR @jaydeesm daripada Berita Harian diatas penulisan yang sangat baik tentang mereka. .
.
We love You Berita Harian
@fashasandha @elisyasandha ~
AdminSR❤️🌹

#Repost @rusamusic (@get_repost)
・・・
Terima kasih @beritaharian sudi terima @floor88band busking Zalikha kat office 😉 #rusamusic #floor88 #zalikha #beritaharian

Happiness, Laughter, Goodfriend ..... Always welcome here.. @jaydeesm ni antara sahabat lama dlm industri pengiat seni masa sy jd PR di KRU STUDIOS lagi.. Tq very much brotha for having just now! Terima kasih atas sokongan, semangat dan tunjuk ajar untuk kerjaya kita jadi lebih terbaik dan semakin berjaya.. semoga Jaydee dipermudahkan segala urusan u Dunia Akhirat Serta Sentiasa Dirahmati Allah SWT.. Aamiin YRA. Nanti free kita jumpa lagi naa 😘
#meeting #interview #exclusive #comingsoon #sharingiscaring #wartawanhiburan #beritaharian

MOST RECENT

HARGA CRAZY MEGA DEALS ‼️
_
IPHONE 5s ( GREY, WHITE, GOLD, BLACKGOLD, ROSEGOLD, REDBLACK)
16 GB : *RM 970 for all color *
32 GB : *RM 1070 for all color *
64 GB : *RM 1170 for all color *
.
HARGA ASAL
_
IPHONE 5s ( GREY, WHITE, GOLD, BLACKGOLD, ROSEGOLD, REDBLACK)
16 GB : *RM 999for all color *
32 GB : *RM 1099for all color *
64 GB : *RM 1199for all color *
.
FREEGIFT
- powerbank / tempered glass / silicone case
.
#bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual #sayajualmurah #murah #borong #jualborong #beritaharian #harianmetro #raya #hargaborong #kilang #iphone
.
Whatsapp saya ke 019 2387 907 for fast respond 😊 untuk CRAZY RAYA DEALS

Terlalu banyak product2 yang mengandungi bahan2 terlarang seperti mercury, hydroquine, tretinoin dan raksa yang boleh memudaratkan kesihatan kerana bahan2 yg terlarang seperti di atas mampu menyerap masuk ke dalam tubuh badan dan menyebabkan kerosakan pada buah pinggang dan sistem saraf
.
#beritaharian #2017

HARGA CRAZY MEGA DEALS ‼️
_
IPHONE 5s ( GREY, WHITE, GOLD, BLACKGOLD, ROSEGOLD, REDBLACK)
16 GB : *RM 970 for all color *
32 GB : *RM 1070 for all color *
64 GB : *RM 1170 for all color *
.
HARGA ASAL
_
IPHONE 5s ( GREY, WHITE, GOLD, BLACKGOLD, ROSEGOLD, REDBLACK)
16 GB : *RM 999for all color *
32 GB : *RM 1099for all color *
64 GB : *RM 1199for all color *
.
FREEGIFT
- powerbank / tempered glass / silicone case
.
#bazaarpaknil #bazaaronline #sayajual #sayajualmurah #murah #borong #jualborong #beritaharian #harianmetro #raya #hargaborong #kilang #iphone
.
Whatsapp saya ke 019 2387 907 for fast respond 😊 untuk CRAZY RAYA DEALS

Refleksi Program: Program Kecemerlangan SPM 2017, Tajaan Felcra bersama Berita Harian. Di Kingwood Resort Mukah 14 - 16 Julay 2017. 📸 foto by @saifulrizalrozlan #5Sains1#smkmatu #spmcandidate2017 #SPM #schoollife📚 #budaksekolah #budakkampung #supernatural #lovecikgu #memorialday #kenanganterindah #Sarawakian #BoyandGirls #asian #borneo #matu #melanau #Felcra #YayasanFelcra #BeritaHarian #BHpendidikan

Happiness, Laughter, Goodfriend ..... Always welcome here.. @jaydeesm ni antara sahabat lama dlm industri pengiat seni masa sy jd PR di KRU STUDIOS lagi.. Tq very much brotha for having just now! Terima kasih atas sokongan, semangat dan tunjuk ajar untuk kerjaya kita jadi lebih terbaik dan semakin berjaya.. semoga Jaydee dipermudahkan segala urusan u Dunia Akhirat Serta Sentiasa Dirahmati Allah SWT.. Aamiin YRA. Nanti free kita jumpa lagi naa 😘
#meeting #interview #exclusive #comingsoon #sharingiscaring #wartawanhiburan #beritaharian

MANNEQUIN balikk : Program Kecemerlangan SPM 2017, Tajaan Felcra bersama Berita Harian. Di Kingwood Resort Mukah 14 - 16 Julay 2017. 📸 foto by @saifulrizalrozlan #5Sains1#smkmatu #spmcandidate2017 #SPM #schoollife📚 #budaksekolah #budakkampung #supernatural #lovecikgu #memorialday #kenanganterindah #Sarawakian #BoyandGirls #asian #borneo #matu #melanau #Felcra #YayasanFelcra #BeritaHarian #BHpendidikan

1 kata buat supir ini
.
.
.
.

Follow, Like, komentar dan tag temanmu untuk ikut bersama kita guys! @kabarutama

Follow juga Teman mimin ya :
.
📣 @caramemasak
.
📣 @memesarap
.
📣 @ratu_plara
.
📣 @infoanda
.
📣 @hitzmedsos
.
📣 @akurajarepost
.
📣 @infomedsos
.
📣 @lupasensor Bener2 lupa dia😆
.

Punya Video/foto Menarik bisa kirim ke Line :
bit.ly/kabarutama
➖ .
#kabarutama #kabarberita #beritanews #hebat #blitarhits #uptodate #terupdate #beritaaceh #jawapos #beritaupdate #beritaunik #beritadunia #beritaharian #beritasatu #infogarut #infotasik #infopku #infobanjar #infomenarik #infotegal #infogresik #infosumbar #infokediri #infomalang #unikbanget #inforiau #infobaru #beritaterbaru #infobanjar #infopalembang

FUHHYOO..MAKIN RAMAI PEMINAT NASI LEMAK KAWASAKI!!! Sape yg yg masuk CAFE pasti tersenyum!!!
Nak makan apa..terus terbayang tiap jenis motorbikes.. Macam biasa, pasti ada yg sanggup 'tunggu' sampai masak.. Apa laa yg menarik sgt tu???
Apa laa yg sedap sgt tu??
Kenapa ramai yg suka makan??
Mana boleh dapat??
Kat mana nak cari??
Bila laa boleh pergi ke LYNN CAFE?? WOW..BANYAKNYA SOALAN YG BERMAIN DI MINDA!!! Apa kata terus jea jumpa Lynn di... WILHIN KAWASAKI LYNN CAFE Balakong, Cheras.

Call @ WhatsApp
Lynn CAFE
0174182026

#LynnCafe #WilhinKopitiam #Wilhin
#wilhinmotorgroup #kawasaki #malaysia #bikers #riders #jalanjalancarimakan #maggie #tv3 #astro #upm #upnm #senitarimelayu #kebudayaaan #karangkraf #sinarharian #beritaharian #metroharian #newspaper #magazine #makeupartismalaysia #mua #muaequine #muaserdang #muakajang #muaputrajaya #LynnTouchUp

FUHHYOO..MAKIN RAMAI PEMINAT NASI LEMAK KAWASAKI!!! Sape yg yg masuk CAFE pasti tersenyum!!!
Nak makan apa..terus terbayang tiap jenis motorbikes.. Macam biasa, pasti ada yg sanggup 'tunggu' sampai masak.. Apa laa yg menarik sgt tu???
Apa laa yg sedap sgt tu??
Kenapa ramai yg suka makan??
Mana boleh dapat??
Kat mana nak cari??
Bila laa boleh pergi ke LYNN CAFE?? WOW..BANYAKNYA SOALAN YG BERMAIN DI MINDA!!! Apa kata terus jea jumpa Lynn di... WILHIN KAWASAKI LYNN CAFE Balakong, Cheras.

Call @ WhatsApp
Lynn CAFE
0174182026

#LynnCafe #WilhinKopitiam #Wilhin
#wilhinmotorgroup #kawasaki #malaysia #bikers #riders #jalanjalancarimakan #maggie #tv3 #astro #upm #upnm #senitarimelayu #kebudayaaan #karangkraf #sinarharian #beritaharian #metroharian #newspaper #magazine #makeupartismalaysia #mua #muaequine #muaserdang #muakajang #muaputrajaya #LynnTouchUp

FUHHYOO..MAKIN RAMAI PEMINAT NASI LEMAK KAWASAKI!!! Sape yg yg masuk CAFE pasti tersenyum!!!
Nak makan apa..terus terbayang tiap jenis motorbikes.. Macam biasa, pasti ada yg sanggup 'tunggu' sampai masak.. Apa laa yg menarik sgt tu???
Apa laa yg sedap sgt tu??
Kenapa ramai yg suka makan??
Mana boleh dapat??
Kat mana nak cari??
Bila laa boleh pergi ke LYNN CAFE?? WOW..BANYAKNYA SOALAN YG BERMAIN DI MINDA!!! Apa kata terus jea jumpa Lynn di... WILHIN KAWASAKI LYNN CAFE Balakong, Cheras.

Call @ WhatsApp
Lynn CAFE
0174182026

#LynnCafe #WilhinKopitiam #Wilhin
#wilhinmotorgroup #kawasaki #malaysia #bikers #riders #jalanjalancarimakan #maggie #tv3 #astro #upm #upnm #senitarimelayu #kebudayaaan #karangkraf #sinarharian #beritaharian #metroharian #newspaper #magazine #makeupartismalaysia #mua #muaequine #muaserdang #muakajang #muaputrajaya #LynnTouchUp

PERGGHHH..MELELEH AIR LIUR KALAU XRASA AIR ASAM BOI KEDONDONG!!! PROMOSI !!! PROMOSI !!! PROMOSI !!!
Kaw, Pekat, likat, terangkat hoiii... Dalam kisaran ada cebisan kedondong, yg masih samar2 kasarnya.. Ermmm..edapp nye!!!
Dah bunyi cam baca novel plak!!!
Huhhh..serius xtipu dek non.. "Sedappnye Lynn, fresh sgt rasa buah kedondong, asam boi pun sedap sgt!!! " Baru tengok pun dah nampak sedap Lynn, tu belum rasa lg"!!! Wahhh...Bahagia bila boleh kongsi rezeki sama2..Yg nak harga promosi, cepat2 dtg ke LYNN CAFE yea!! .

Tawaran akan stop bila2 masa!!!
Jgn kata Lynn xhabaq naa.. #LynnCafe #WilhinKopitiam #Wilhin
#wilhinmotorgroup #kawasaki #malaysia #bikers #riders #jalanjalancarimakan #maggie #tv3 #astro #upm #upnm #senitarimelayu #kebudayaaan #karangkraf #sinarharian #beritaharian #metroharian #newspaper #magazine #makeupartismalaysia #mua #muaequine #muaserdang #muakajang #muaputrajaya #LynnTouchUp

PERGGHHH..MELELEH AIR LIUR KALAU XRASA AIR ASAM BOI KEDONDONG!!! PROMOSI !!! PROMOSI !!! PROMOSI !!!
Kaw, Pekat, likat, terangkat hoiii... Dalam kisaran ada cebisan kedondong, yg masih samar2 kasarnya.. Ermmm..edapp nye!!!
Dah bunyi cam baca novel plak!!!
Huhhh..serius xtipu dek non.. "Sedappnye Lynn, fresh sgt rasa buah kedondong, asam boi pun sedap sgt!!! " Baru tengok pun dah nampak sedap Lynn, tu belum rasa lg"!!! Wahhh...Bahagia bila boleh kongsi rezeki sama2..Yg nak harga promosi, cepat2 dtg ke LYNN CAFE yea!! .

Tawaran akan stop bila2 masa!!!
Jgn kata Lynn xhabaq naa.. #LynnCafe #WilhinKopitiam #Wilhin
#wilhinmotorgroup #kawasaki #malaysia #bikers #riders #jalanjalancarimakan #maggie #tv3 #astro #upm #upnm #senitarimelayu #kebudayaaan #karangkraf #sinarharian #beritaharian #metroharian #newspaper #magazine #makeupartismalaysia #mua #muaequine #muaserdang #muakajang #muaputrajaya #LynnTouchUp

PERGGHHH..MELELEH AIR LIUR KALAU XRASA AIR ASAM BOI KEDONDONG!!! PROMOSI !!! PROMOSI !!! PROMOSI !!!
Kaw, Pekat, likat, terangkat hoiii... Dalam kisaran ada cebisan kedondong, yg masih samar2 kasarnya.. Ermmm..edapp nye!!!
Dah bunyi cam baca novel plak!!!
Huhhh..serius xtipu dek non.. "Sedappnye Lynn, fresh sgt rasa buah kedondong, asam boi pun sedap sgt!!! " Baru tengok pun dah nampak sedap Lynn, tu belum rasa lg"!!! Wahhh...Bahagia bila boleh kongsi rezeki sama2..Yg nak harga promosi, cepat2 dtg ke LYNN CAFE yea!! .

Tawaran akan stop bila2 masa!!!
Jgn kata Lynn xhabaq naa.. #LynnCafe #WilhinKopitiam #Wilhin
#wilhinmotorgroup #kawasaki #malaysia #bikers #riders #jalanjalancarimakan #maggie #tv3 #astro #upm #upnm #senitarimelayu #kebudayaaan #karangkraf #sinarharian #beritaharian #metroharian #newspaper #magazine #makeupartismalaysia #mua #muaequine #muaserdang #muakajang #muaputrajaya #LynnTouchUp

Most Popular Instagram Hashtags