[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#berina

8860 posts

TOP POSTS

Tem como não torcer por eles? 💛
#Berina #Malhação #MGravidaEu #Malhação2005 #MalhacaoEmCena [12X35] (04/03/2005)

寒暖差の激しい今みたいな季節に大活躍のTATRASのモッズコート❤
.
ダウンのライナーが着いてるので、寒いけどもう真冬のコートは着たくない💦という日にもぴったり。
.
これは去年のものですが、今年は金具がもう少しゴールドっぽい感じで発売してるみたい。
BERINAというモデルです😊
.
.
#tatras #berina #モッズコート

BERINA HAIR STRAIGHT
COD TELUK INTAN
RM12 #berina #berinamurah #berinahair #hairstylist #straighthair

Amore mio💕
#Berina

Stok panas2 lagi uolls.. nak rambut lurus dan cantik sebelum raya boleh pakai berina ni😍

#berina #berinamurah #luruskanrambut #rebondingmurah #pelurusrambut

Dje ce ko na Rusiju i #berina

MOST RECENT

BERINA
COD TELUK INTAN
RM12 #berina #berinamurah

Nas dvije, i nasi trenuci ljubavi i srece... #Berina #prijateljstvo #sretnidani

BERINA
RM 17
Postage RM 8SM | RM 12SS

Selamat Pagi Semua

Anda inginkan rambut lurus? Mari sini, sis ada produk terbaik utk sesiapa yg mengidamkan rambut lurus👸

Sesuai digunakan utk yang berambut panjang dan pendek.

Sesuai digunakan utk lelaki dan wanita

Ehem. HARGA MAMPU MILIK!!! MURAH DAN BERKESAN. Cubalah.

Jom, whatsApp sis laju 📲 0173087113
📲 0173087113
📲 0173087113

#berina #berinamurah #berinastraighthair #berinacreamlurusrambut #berinahairoriginalmurah #berinamalaysia #berinamurahmalaysia

BERINA HAIR STRAIGHT
COD TELUK INTAN
RM12 #berina #berinamurah #berinahair #hairstylist #straighthair

Pelurus rambut Berina still available 😄😄😄😊 Cepat cepat luruskan rambut anda 😉😉😉😉 . Murah murah rm 20 sahaja . Tak salah mencoba . Ramai dah rambut lurus dengan berina . Sementara stok masih ada . 📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
#rambut #rambutlurus #rambutkerinting #ubatrambut #rambutsihat #berina #murahsangat #belicepat #poslaju #readystock #sapotlokalah

Rambut kerinting?Rambut kusut?Ramai dah cuba . Ramai dah pakai . Ramai jugak rambut yang dah lurus . Bermodalkan rm 20 sahaja . Krim Berina Pelurus Rambut dapat menyelesaikan masalah rambut kerinting , serabai dan tidak terurus . Cubalah sekarang sementara stok masih ada 😉 .
Whatsapp 016-6428397 sekarang 🏃🏼
Whatsapp 016-6428397 sekarang 🏃🏼
Whatsapp 016-6428397 sekarang 🏃🏼
Whatsapp 016-6428397 sekarang 🏃🏼
Whatsapp 016-6428397 sekarang 🏃🏼
Whatsapp 016-6428397 sekarang 🏃🏼
Whatsapp 016-6428397 sekarang 🏃🏼
Whatsapp 016-6428397 sekarang 🏃🏼 #rambut #rambutlurus #rambutkerinting #ubatrambut #rambutsihat #berina #murahsangat #belicepat #poslaju #readystock #sapotlokalah #uitmjengka
#politeknik #upm #politeknikmalaysia #upm #usm #ipta #ipt #ukm #uia #pms #polisas #pis #belicepat #man #fashionmen

Rambut kerinting?Rambut kusut?Ramai dah cuba . Ramai dah pakai . Ramai jugak rambut yang dah lurus . Bermodalkan rm 20 sahaja . Krim Berina Pelurus Rambut dapat menyelesaikan masalah rambut kerinting , serabai dan tidak terurus . Cubalah sekarang sementara stok masih ada 😉 .
Whatsapp 016-6428397 sekarang 🏃🏼
Whatsapp 016-6428397 sekarang 🏃🏼
Whatsapp 016-6428397 sekarang 🏃🏼
Whatsapp 016-6428397 sekarang 🏃🏼
Whatsapp 016-6428397 sekarang 🏃🏼
Whatsapp 016-6428397 sekarang 🏃🏼
Whatsapp 016-6428397 sekarang 🏃🏼
Whatsapp 016-6428397 sekarang 🏃🏼 #rambut #rambutlurus #rambutkerinting #ubatrambut #rambutsihat #berina #murahsangat #belicepat #poslaju #readystock #sapotlokalah #uitmjengka
#politeknik #upm #politeknikmalaysia #upm #usm #ipta #ipt #ukm #uia #pms #polisas #pis #belicepat #man #fashions #hariraya

BERINA HAIR STRAIGHTENER
Cod uitm palam
RM12 #berina #berinamurah #berinahair #hairstylist

KRIM PELURUS RAMBUT BERINA (Strength Hair)
RM10 (BELUM TERMASUK POS)

Whatsapp +60197263569

RAMBUT ANDA KERINTING? MENGERBANG? SUKAR DIURUS? KINI, ANDA TIDAK PERLU LAGI TEKNIK REBONDING. BERINA LAH PENYELESAIAN KEPADA MASALAH ANDA.

CARA PEMAKAIAN

1) Cuci rambut then keringkan

2) Lumurkan krim (1) ke rambut (jangan guna sikat). Seeloknya guna berus lembut utk sapu krim atau guna tangan (pakai sarung tangan getah pun boleh). Pastikan setiap helai rambut kena krim.

3) Biarkan selama 1 jam dan bilas dengan air biasa. Keringkan dgn tuala. Kalau berambut panjang boleh iron kali pertama.

4) Lumurkan krim yang ke 2 ke atas rambut dan pastikan rata kemudian sikat dengan cermat - biarkan selama 45 minit.

5) Krim no 2 bertujuan meneutralkan vitamin dalam rambut dan menghapuskan bau krim no 1. Bilas dan keringkan rambut. Kemudian boleh iron sekali lagi utk kesan yang lebih baik.

TIPS **Lindungi rambut dari terkena air sekurang kurangnya 2-3 hari utk ketahanan lebih lama

#berina #berinapelurusrambut #berinamurah #berinafreepostage
#berinastraighthair #freepostage #berinahairstraightener #berinaoriginal #handwaxmatchamilk #handwaxmatchamilkmurah #nanolighternercream #pemborongprodukkecantikan #nanolighternercreammurah #cleanandsmooth #cleardarkmurah #clobetamilgmurah #blackheadremoverserummurah #maskervietnammurah #vietnammaskmurah #penpemutihgigimurah #teethwhiteningpen #penpemutihgigirzn #pewiitsoapmurah #ephyraskinbarmurah #alrazisoapmurah #fazzbeautymurah #manjasirehmurah #cathychooshowergelmurah #mzsecretsoapmurah2

#Malhação2005
Seg: João, Urubu e Bernardo discutem com Adolfo. 💥

Ter: Betina enfrenta Adolfo. 👑

Qua: Urubu chama Tina de namorada na frente de Bernardo. 👺

Qui: Naná descobre que o dinheiro da cantina foi roubado. 💵

Sex: Betina confessa pra Bel que nao esqueceu Be. ❣

#Berina #Jotasha #Urujaque #Belload #Kimanda #Vivico #Makitty #Leoline #Jupe #Riguel #Malhação #MalhacaoNoViva #MGravidaEu 👶 #ResumoM

24K STEAM HAIR CREAM (HAIR MASK / TREATMENT)
.
RM12 Belum Termasuk Pos
WhatsApp 011-36510956

Kelebihan:
🌻 Mencegah rambut daripada kekeringan dan rosak.
🌻 Melindungi kulit daripada sinaran UV.
🌻 Rambut lebih bersinar dan lembut.
🌻 Rambut mudah diurus dan tahan lama.
🌻 Merangsang pertumbuhan rambut baru yang lebih sihat.
🌻 Boleh juga digunakan bagi kulit kepala yang sensitif.
🌻 Rambut jadi wangi dan lembut seperti sutera.
🌻 Haruman tahan lama.

Cara pemakaian:
👉 Basahkan rambut kemudian sapu dan ratakan HAIR MASK 24K ke seluruh rambut, biarkan selama 15 sehingga 20 minit dan kemudian bilas dengan air.

Isipadu: 500ml

#24kSteamHairCreamMurah #24kcream #24ksteamhaircream #24ksteamcreamhairfreepostage #labourse #berina #24kgoldmask #ubatgigirasyan #olicandy #hairmask #haircream #nikkoplacenta #24khaircream #haircreammurah #hairmaskmurah #sedapmalam #amirna #lavamud #bvrscrub #setjeragatfreepostage

Most Popular Instagram Hashtags