[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#berina

10034 posts

TOP POSTS

#weddingday 😍 #Berina&;Sejo 💑

Sofrendo junto com a minha bichinha. 😭
#MalhacaoEmCena [12X08] (26/01/2005) #Berina
#Malhação #MalhacaoNoViva #Malhação2005

Amore mio💕
#Berina

寒暖差の激しい今みたいな季節に大活躍のTATRASのモッズコート❤
.
ダウンのライナーが着いてるので、寒いけどもう真冬のコートは着たくない💦という日にもぴったり。
.
これは去年のものですが、今年は金具がもう少しゴールドっぽい感じで発売してるみたい。
BERINAというモデルです😊
.
.
#tatras #berina #モッズコート

#my new hair color.. #Berina#

.
#Berina Curve Curl for bouncy curls and smooth shiny look.

Andiamoo @truekapo @flash_girls1 🔥🔥🔥🔥provat ❤❤❤@anesa.v @agnesakovachi @flashgirl_x @vesa.dd @hanacak @kk.id1495 @medinnaarifi #berina 😍

Dje ce ko na Rusiju i #berina

MOST RECENT

Pelurus rambut Berina still available 😄😄😄😊 Cepat cepat luruskan rambut anda 😉😉😉😉 . Murah murah rm 20 sahaja . Tak salah mencoba . Ramai dah rambut lurus dengan berina . Sementara stok masih ada . 📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
#rambut #rambutlurus #rambutkerinting #ubatrambut #rambutsihat #berina #murahsangat #belicepat #poslaju #readystock #sapotlokalah

BERINA HAIR STRAIGHTEN CREAM
RM13/set
POS RM8 SM RM12 SS
Borong
RM7 min 10 Set
.
.
Krim untuk meluruskan rambut yang paling ideal dan sangat menakjubkan. Sapa yang rambut keringting bole try krim ini memamg berkesan.

CARA-CARA PENGGUNAAN KRIM BERINA

1. Cuci rambut dengan shampoo (jenis jenama shampoo tak kisah), Pastu kering rambut uols .2. Lumurkan krim berina 1 pada rambut uols. Seeloknya pakai tangan atau guna berus yang lembut bagi membolehkan setiap helaian rambut kena. Biarkan selama 30 minit-1jam, kemudian bilas dengan air bersih dan keringkan nak gunakan iron pun bole bagi rambut kering. ** jangan guna sikit takut rambut tertarik**
. 3. Lumurkan krim 2 dan pastikan ia nya rata, Selepas itu sikat rambut uols dengan cermat dan biarkan ia selamat 25minit-45minit. Ia berfungsi meneutralkan balik vitamin dalam rambut dan menghapuskan bau krim 1 .
4. Selepas itu bilaskan dan keringkan rambut uols sekali lagi dan iron kan (utk kesan yg lbh menarik) rambut anda untuk kali ke dua.

TIPS: Jauhkan rambut uols dari terkena air sekurang-kurangannya 2 hari bagi memberi laluan kepada krim 1 dan krim 2 meresap kedalam rambut. Bagi yang beragama islam bole saja nak wuduk

#berina #berinamurah #berinafreepos #freepostage #bazarpaknil #murah #sayajualmurah#berinahairstarighteningcream#krimrebonding#rebonding

PELURUS RAMBUT BERINA

Meluruskan rambut anda yg kusut masai, kerinting2 dgn SEKALI PAKAI SAHAJA 😉😉😉😉 . Murah murah sahaja RM20 .(SEKALI PAKAI DAH LURUS )Tak salah mencuba . Ramai dah rambut lurus dengan berina .
#SEKALIPAKAILURUS
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
#rambut #rambutlurus #rambutkerinting #ubatrambut #rambutsihat #berina #murahsangat #belicepat #poslaju #readystock #sapotlokalah

PELURUS RAMBUT BERINA

Meluruskan rambut anda yg kusut masai, kerinting2 dgn SEKALI PAKAI SAHAJA 😉😉😉😉 . Murah murah sahaja RM20 .(SEKALI PAKAI DAH LURUS )Tak salah mencuba . Ramai dah rambut lurus dengan berina .
#SEKALIPAKAILURUS
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
#rambut #rambutlurus #rambutkerinting #ubatrambut #rambutsihat #berina #murahsangat #belicepat #poslaju #readystock #sapotlokalah

PELURUS RAMBUT BERINA

Meluruskan rambut anda yg kusut masai, kerinting2 dgn SEKALI PAKAI SAHAJA 😉😉😉😉 . Murah murah sahaja RM20 .(SEKALI PAKAI DAH LURUS )Tak salah mencuba . Ramai dah rambut lurus dengan berina .
#SEKALIPAKAILURUS
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
#rambut #rambutlurus #rambutkerinting #ubatrambut #rambutsihat #berina #murahsangat #belicepat #poslaju #readystock #sapotlokalah

Murah giler

#Repost @ahmadbarbershop_my with @repostapp
・・・
Bismillahirrahmanirrahim
Asalamuaalaikum Pada Sahabat dan pelanggan semua. sempena ulangtahun pertama dan tempoh menambah baik mutu perkhidmatan kami @ahmadbarbershop Akan membuat promosi Gunting Rambut Dengan Harga RM 5 Ringgit Sahaja.

Mulai 19/10/2017 - 1/11/2017

untuk 2 minggu ini Ape lagi Tunggu? Mai Pakat Datang Gunting Rambut💇

panjangkan pada kawan2 😎

ig :ahmadbarbershop_my
fb :ahmad barbershop

Waktu operasi ⌚
Isnin - ahad
3p.m. - 11.30p.m. (rehat 7-8p.m.) .
.
Senarai harga
- Dewasa rm13-rm15
- Kanak-kanak rm8-rm10
- Cukur jambang +rm3
- Cuci rambut +rm5 - Luruskan rambut rm40-rm60

#skullrepublicpomade #skullrepublic #ahmadbarber #barbershop #barbershopshahalam #barbermelayu #shahalam #seksyen30 #jalankebun #kotakemuning #bukitnaga #johansetia #barbershopmelayu #popsoda #cakeliceous #berina #whal #rene #anchorpomade #gothenbergpomade #straightwaypomade #fekopomade #hipsterspomade #retrobeepomade #asbapomade #twoelementpomade #rockabillypomade #rebellionspomade

@ahmadbarbershop_my
#ahmadbarbershop

Murah giler

#Repost @ahmadbarbershop_my with @repostapp
・・・
Bismillahirrahmanirrahim
Asalamuaalaikum Pada Sahabat dan pelanggan semua. sempena ulangtahun pertama dan tempoh menambah baik mutu perkhidmatan kami @ahmadbarbershop Akan membuat promosi Gunting Rambut Dengan Harga RM 5 Ringgit Sahaja.

Mulai 19/10/2017 - 1/11/2017

untuk 2 minggu ini Ape lagi Tunggu? Mai Pakat Datang Gunting Rambut💇

panjangkan pada kawan2 😎

ig :ahmadbarbershop_my
fb :ahmad barbershop

Waktu operasi ⌚
Isnin - ahad
3p.m. - 11.30p.m. (rehat 7-8p.m.) .
.
Senarai harga
- Dewasa rm13-rm15
- Kanak-kanak rm8-rm10
- Cukur jambang +rm3
- Cuci rambut +rm5 - Luruskan rambut rm40-rm60

#skullrepublicpomade #skullrepublic #ahmadbarber #barbershop #barbershopshahalam #barbermelayu #shahalam #seksyen30 #jalankebun #kotakemuning #bukitnaga #johansetia #barbershopmelayu #popsoda #cakeliceous #berina #whal #rene #anchorpomade #gothenbergpomade #straightwaypomade #fekopomade #hipsterspomade #retrobeepomade #asbapomade #twoelementpomade #rockabillypomade #rebellionspomade

@ahmadbarbershop_my
#ahmadbarbershop

Murah giler

#Repost @ahmadbarbershop_my with @repostapp
・・・
Bismillahirrahmanirrahim
Asalamuaalaikum Pada Sahabat dan pelanggan semua. sempena ulangtahun pertama dan tempoh menambah baik mutu perkhidmatan kami @ahmadbarbershop Akan membuat promosi Gunting Rambut Dengan Harga RM 5 Ringgit Sahaja.

Mulai 19/10/2017 - 1/11/2017

untuk 2 minggu ini Ape lagi Tunggu? Mai Pakat Datang Gunting Rambut💇

panjangkan pada kawan2 😎

ig :ahmadbarbershop_my
fb :ahmad barbershop

Waktu operasi ⌚
Isnin - ahad
3p.m. - 11.30p.m. (rehat 7-8p.m.) .
.
Senarai harga
- Dewasa rm13-rm15
- Kanak-kanak rm8-rm10
- Cukur jambang +rm3
- Cuci rambut +rm5 - Luruskan rambut rm40-rm60

#skullrepublicpomade #skullrepublic #ahmadbarber #barbershop #barbershopshahalam #barbermelayu #shahalam #seksyen30 #jalankebun #kotakemuning #bukitnaga #johansetia #barbershopmelayu #popsoda #cakeliceous #berina #whal #rene #anchorpomade #gothenbergpomade #straightwaypomade #fekopomade #hipsterspomade #retrobeepomade #asbapomade #twoelementpomade #rockabillypomade #rebellionspomade

@ahmadbarbershop_my
#ahmadbarbershop

💐BERINA HAIR STRAIGHTENER

Nak luruskan rambut?? Tapi malas nak duduk lama² kat salon kan.. Mahal pulak tu💸💸💸 RM200++.. Jangan susah😉☝ Guna je BERINA ni.. Hasil macam salon👧 HALAL .. Bole bawa solat.. Untuk rambut kerinting yg nak luruskan pun boleh juga pakai yer..
🌟Sekotak ada 2 krim.
🌟Paras bahu guna sekotak.
🌟Paras pinggang guna 2 kotak.
.
Memang berkesan meluruskan rambut takyah guna straightener ya. Yang rambut kerinting² kalau nak rasa rambut straight boleh guna jugak taw😙 Takyah pegi salon dah buat sendiri je kat rumah.. Cara apply ada kat kotak. Baca dan ikut arahan dengan betul.
.
Cara-cara Penggunaan Krim Berina:

1.Cuci rambut anda dengan syampoo (ikut suke la ye nak pakai syampoo ape) hehe.. Lepas tu keringkan rambut anda. Nak guna hair dryer ataupun keringkan guna tuala pun takpe.

2. Lumurkan krim 1 pada rambut anda (⚠jangan pakai sikat ye, nanti rambut akan akan tertarik. Pakai tangan atau seeloknya berus yang lembut) pastikan setiap helai rambut anda kena mengenai krim 1 tu ye. Dan biarkan selama 30 minit. Maximum 1 jam. Kemudian bilas rambut anda dengan air bersih dan keringkan dengan tuala bersih. Lepastu bagi yang rambut panjang boleh pakai iron rambut. (bagi yang rambut pendek tu nak guna pun ok tak nak guna pun takpe)

3. Lumurkan krim 2 keatas rambut dan pastikan rata yer. Lepas tu sikat rambut anda dengan cermat. Dan biarkan selama 25 minit. Maximum 45 minit. Krim 2 bertujuan meneutralkan vitamin dalam rambut dan menghapuskan bau krim 1. Lepas tu bilas dan keringkan rambut anda. Dan iron rambut anda untuk kali kedua.
.
⚠Tips : Jauhkan rambut anda dari terkena air sekurang-kurangnya 2 hari untuk memberi laluan krim 1 dan 2 meresap kedalam rambut anda untuk ketahanan lebih lama.
.
Wssp +601133294292 utk order😆

#berina #berinamurah #berinaoriginal #berinahairstraightenermurah #berinahairstraightener #berinahairstraighteneroriginal #berinakrimpelurusrambut #krimpelurusrambutberina
#berinaborong #berinamalaysia #berinamurah #berinahairmurah #berinahaircream #berinapelurusrambut #berinacreamlurusrambut

LOLANE PIXXEL PROFESSIONAL
NORMAL / STRONG
💸Price : RM19 SM
📮 Add pos rm8 sm/ rm10 ss
📲 Berminat boleh whatsapp 0182488550.
.
Hair Straightening Cream
(Krim Pelurus Rambut)
.
Sekarang semua boleh dapat rambut lurus. Tak payah susah2 p salon, jimat duit buat sendiri kat rumah ja. Sambil tengok TV cerita cinta2, tengok berita

Krim ni ada Booster Protein menjadikan rambut jadi lurus, licin & bersinar

Ada dua jenis, NORMAL dan STRONG

Lolane Pixxel Strong juga mengandungi protein booster untuk digunakan dengan rambut berwarna atau dirawat

Hasilnya, dapat rambut idaman; lurus sempurna, lembut dan mudah diurus

Cara Guna:
⚫Shampoo rambut dan bilas (jangan menggaru kulit kepala!) Lap dengan tuala (Tidak perlu menggunakan pengering rambut)
⚫Pakai sarung tangan dan letakkan krim pelurus rambut ke dalam mangkuk plastik
⚫Sapu krim pelurus rambut jarakkan kira-kira 1 cm dari kulit kepala
⚫Biarkan selama 20-30 minit (bergantung kepada keadaan rambut)
⚫Bilas sehingga bersih dengan air (tidak perlu shampoo)
⚫Picit Instant Nuetralizer Lotion ke dalam mangkuk. Sapukan ke seluruh rambut dan sikat (untuk ratakan krim)
⚫biarkan selama 20 minit. Bilaskan rambut sehingga bersih tanpa menggunakan syampu.
⚫Disarankan memakai perapi rambut dan biarkan sebentar.
⚫Bilas sehingga bersih dan keringkan dan rambut anda.
#labourseshampoo #bsynonishampoo #pixxel #pixxelprofessional
#lolanepixxel #hairstraighteningcream
#shampoolabourse #bazarpaknil
#berinapelurusrambut #artismalaysia
#berina#produkkecantikanmurah #produkthailandmurah
#rambutrebonding#rambutlurus
#rambutgugur #rambutsihat #satinskinz #glutacapsori #kwhitedazzlingcoffee

BERINA STRAIGHTEN HAIR CREAM (Krim Pelurus Rambut) .
.
Harga terendah dari pasaran . .
.
.

Postage: Poslaju/nationwide
RM20 sm/ RM30 ss
.
.
.
.
WhatsApp : 013 - 496 9621
WhatsApp : 013 - 496 9621

Berita baik buat pecinta rebonding & sesiapa sahaja yang mendambakan rambut lurus lagi terurus. Kini anda tidak perlu lagi pergi ke salon!
Anda lebih jimat duit dan jimat masa. Kesan krim ini tahan lama sehingga 1-3 bulan mengikut penjagaan. Dan yang penting krim ini adalah selamat digunakan dan Halal.
Krim pelurus rambut paling laris dipasaran kini. kesan sehebat saloooon. Anda boleh buat sendiri dirumah.Sangat mudah dan cepat semudah ABC!
BERIKUT ADALAH CARA YANG BETUL MENGGUNAKAN KRIM BERINA
Cuci rambut anda dengan syampu (brand syampu apa pun boleh). Selepas itu keringkan rambut anda menggunakan hair dryer atau pun menggunakan tuala.
Lumurkan krim Berina pada seluruh rambut (Lumurkan krim menggunakan tangan atau menggunakan berus lembut. Jangan gunakan sikat kerana rambut akan tertarik). Pastikan setiap helai rambut anda mengenai krim tersebut.Kemudian biarkan selama 30 - 60 minit (jangan lebih 60 minit) untuk krim itu meresap ke dalam rambut. Kemudian bilas rambut anda dengan air bersih dan keringkan rambut dengan tuala. Bagi rambut yang panjang boleh pakai iron rambut. Yang berambut pendek option samada nak guna iron rambut atau pun tidak.
Selepas rambut telah kering dan diiron, lumurkan krim 2 keatas rambut dan pastikan rata seluruh rambut. Kemudian sikat rambut dengan cermat dan biarkan selama 25 - 45 minit (jangan melebihi 45 minit). Krim 2 adalah bertujuan untuk meneutralkan vitamin dalam rambut anda dan menghapuskan bau krim 1. Selepas itu bilas dan keringkan rambut anda dan gunakan iron rambut untuk kali kedua.
Tips a.k.a pantang larangnya :
JAUHKAN RAMBUT ANDA DARI TERKENA AIR SEKURANG-KURANGNYA 2 HARI UNTUK MEMBERI LALUAN CREAM 1 & 2 MERESAP KEDALAM RAMBUT UOLS UNTUK RAMBUT LURUS TU BERTAHAN LEBIH LAMA .

#thegreatbeautyyy #berina #pelurusrambut #rebonding #hargamurah #jimat #artismalaysia #lurusmacamrebonding

Most Popular Instagram Hashtags