#berina

9081 posts

TOP POSTS

#Malhação2005

Seg: Juliana conta para Taty e Pedro que vai fazer uma festa de aniversário em sua casa. 🎈

Ter: Beto vê o machucado de Tina e passa mal. 😕

Qua: Kitty, Aline e Bel tentam convencer os namorados a participarem de um concurso de forró, mas eles não querem. 💃

Qui: Betina é convidada para participar como câmera num curta-metragem. 🎥

Sex: Bel e Aline obrigam Download e Léo a ensaiarem passos de dança. 🎶

#Berina #Urujaque #Jotasha #Makitty #Riguel #Jupe #Belload #Vivico #Kimanda #Leline #Malhação #MalhacaoNoViva #ResumoM #MGravidaEu 👶

Amore mio💕
#Berina

Berina
1×rm12
5×rm9

0199328930

#berina #berinamurah #berinamalaysia #berinahair

寒暖差の激しい今みたいな季節に大活躍のTATRASのモッズコート❤
.
ダウンのライナーが着いてるので、寒いけどもう真冬のコートは着たくない💦という日にもぴったり。
.
これは去年のものですが、今年は金具がもう少しゴールドっぽい感じで発売してるみたい。
BERINAというモデルです😊
.
.
#tatras #berina #モッズコート

Slayin since your mumma taught you prayin// #redgarnet #berina #hairgoalsachieved #hotaf🔥

Dje ce ko na Rusiju i #berina

MOST RECENT

PELURUS RAMBUT BERINA 😄😄😄😊 Meluruskan rambut anda yg kusut masai, kerinting2 dgn SEKALI PAKAI SAHAJA 😉😉😉😉 . Murah murah sahaja .(SEKALI PAKAI DAH LURUS )Tak salah mencoba . Ramai dah rambut lurus dengan berina . Sementara stok masih ada .
#SEKALIPAKAILURUS
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
#rambut #rambutlurus #rambutkerinting #ubatrambut #rambutsihat #berina #murahsangat #belicepat #poslaju #readystock #sapotlokalah

PELURUS RAMBUT BERINA 😄😄😄😊 Meluruskan rambut anda yg kusut masai, kerinting2 dgn SEKALI PAKAI SAHAJA 😉😉😉😉 . Murah murah sahaja .(SEKALI PAKAI DAH LURUS )Tak salah mencoba . Ramai dah rambut lurus dengan berina . Sementara stok masih ada .
#SEKALIPAKAILURUS
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
#rambut #rambutlurus #rambutkerinting #ubatrambut #rambutsihat #berina #murahsangat #belicepat #poslaju #readystock #sapotlokalah

Pelurus rambut Berina still available 😄😄😄😊 Cepat cepat luruskan rambut anda 😉😉😉😉 . Murah murah rm 20 sahaja . Tak salah mencoba . Ramai dah rambut lurus dengan berina . Sementara stok masih ada . 📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
📲 whatsapp 0169350485
#rambut #rambutlurus #rambutkerinting #ubatrambut #rambutsihat #berina #murahsangat #belicepat #poslaju #readystock #sapotlokalah

Available now 24/7🎉🎉🎉 BERINA STRAIGHTEN HAIR CREAM (Krim Pelurus Rambut)😉😉😉😎😎😍😍 -Harga Rm14- 🤗🤗🤗💞💞Berita baik buat pecinta rebonding & sesiapa
sahaja yang mendambakan rambut lurus lagi terurus.
Kini anda tidak perlu lagi pergi ke salon!

Anda lebih jimat duit dan jimat masa. Kesan krim
ini tahan lama sehingga 1-3 bulan mengikut
penjagaan. Dan yang penting krim ini adalah
selamat digunakan dan Halal.

Krim pelurus rambut paling laris dipasaran kini.
kesan sehebat saloooon. Anda boleh buat sendiri
dirumah.Sangat mudah dan cepat semudah ABC!

BERIKUT ADALAH CARA YANG BETUL MENGGUNAKAN KRIM
BERINA

1. Cuci rambut anda dengan syampu (brand syampu
apa pun boleh). Selepas itu keringkan rambut anda
menggunakan hair dryer atau pun menggunakan tuala.

2. Lumurkan krim Berina pada seluruh rambut
(Lumurkan krim menggunakan tangan atau menggunakan
berus lembut. Jangan gunakan sikat kerana rambut
akan tertarik). Pastikan setiap helai rambut anda
mengenai krim tersebut.Kemudian biarkan selama 30
- 60 minit (jangan lebih 60 minit) untuk krim itu
meresap ke dalam rambut. Kemudian bilas rambut
anda dengan air bersih dan keringkan rambut dengan
tuala. Bagi rambut yang panjang boleh pakai iron
rambut. Yang berambut pendek option samada nak
guna iron rambut atau pun tidak.

3. Selepas rambut telah kering dan diiron,
lumurkan krim 2 keatas rambut dan pastikan rata
seluruh rambut. Kemudian sikat rambut dengan
cermat dan biarkan selama 25 - 45 minit (jangan
melebihi 45 minit). Krim 2 adalah bertujuan untuk
meneutralkan vitamin dalam rambut anda dan
menghapuskan bau krim 1. Selepas itu bilas dan
keringkan rambut anda dan gunakan iron rambut
untuk kali kedua. 💆💆Jomm grabb sekarangg..lakuu keraaass nii u ollzz..jngan mnyesal nnti tak grab dluu!!😚😚😚😘😘😍😍😍
#berina

Utk awak2 yg nk jimat kos xmau p salon.....murah ja ceq oi....rm11 skotak...#yummyliciousonline #berina #lurusrambut #barangmekapmurah #trustedseller

Stock loading
BERINA utk luruskan rambut dgn kos rendah tnpa prlu brblnja ratusan ringgittt.... VITAMIN ACORBIC elok utk kulit bg kulit cantik....utk tingkatkn sistem imunisasi(ketahanan) bdn spya trhindarnya kita dr asyik demam2 n byk lagi klebihannya... Nk taw lebih lnjut?
Meh pm..sy sedia membantu

wasap.my/+60164033512

#berina #vitamin

Berina Krim Pelurus Rambut
1 × RM15
5 × RM13
+ POSTAGE RM8 SM, RM12 SS
.
WHATSAPP 017 210 2775
.
🔵Setiap kotak BERINA mempunyai 2 jenis cream
1. Cream no.1 Strength Hair Straight Cream bersifat alkali yg berfungsi untuk meluruskan rambut yg curly, kerinting & bau dia agak kuat. Uols yg pernah pergi saloon mesti tahu bau dia... Tp xde la busuk mn sgt pon.. hehe
2. Cream no.2Fixer Neutralizer Cream. Dah name pun neutral kan, so tujuannya nak neutralkan balik rambut yang dah di'alkaline'kan tadi kan. Kalau tak letak neutralizer, rambut tu memang tak kekal lurus la. Dia boleh balik ke bentuk asal.
.
🔵Cara penggunaan :
👉1st, cuci rambut uols dengan syampoo. Xkisah la syampoo brand ape pon & then keringkan. Boleh guna hair dryer klu ade , xpon guna towel je pon boleh k..
.
👉Dengan mengunakan glove, lumurkan cream no.1 pada rambut uols. Guna tangan shj tau, xpayah nk bersikat bagai nanti rambut akan tertarik. Xpon seeloknya guna berus yg lembut. Pastikan cream mengenai setiap helaian rambut tu. Biarkan selama 30minit, maximun 1jam. Kemudian bilaskan rambut uols dengan air bersih & keringkan dengan tuala. Bagi yg rambut panjang tu boleh pakai iron rambut. Yang rambut pendek, nak pakai boleh, xnak pakai pon boleh.
.
👉Dah siap, lumurkan cream no.2 plak keatas rambut & pastikan rata2 tau. Lepas tu sikat rambut uols dengan cermat & biarkan rambut uols selama 25mint, maximum 45minit. Dah cukup masanya bilas bersih & keringkan. Klu nk iron sekali lg pon boleh.
.
🔵Tips a.k.a pantang larangnya :
JAUHKAN RAMBUT ANDA DARI TERKENA AIR SEKURANG-KURANGNYA 2 HARI UNTUK MEMBERI LALUAN CREAM 1 & 2 MERESAP KEDALAM RAMBUT UOLS UNTUK RAMBUT LURUS TU BERTAHAN LEBIH LAMA.. BAGI YANG BERAGAMA ISLAM NAK BERWUDUK TU BOLEH JE.

#berinakrimpelurusrambut #berinakrimlurusrambut #berinakrim #berinamurah #pixxel #pixxelmurah #lolanepixxelmurah #pelurusrambutmurah #lolanepixxel
#rebondinghair #pelurusrambut #krimpelurusrambutmurah #krimpelurusrambut #pelurusrambutpixxel #berina #berina #berinamurah #berinakrimpelurusrambut

Pelurus rambut Berina still available 😄😄😄😊 Cepat cepat luruskan rambut anda 😉😉😉😉 . Murah murah sahaja .(SEKALI PAKAI LURUS )Tak salah mencoba . Ramai dah rambut lurus dengan berina . Sementara stok masih ada .
#SEKALIPAKAILURUS
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
#rambut #rambutlurus #rambutkerinting #ubatrambut #rambutsihat #berina #murahsangat #belicepat #poslaju #readystock #sapotlokalah

Pelurus rambut Berina still available 😄😄😄😊 Cepat cepat luruskan rambut anda 😉😉😉😉 . Murah murah sahaja .(SEKALI PAKAI LURUS )Tak salah mencoba . Ramai dah rambut lurus dengan berina . Sementara stok masih ada .
#SEKALIPAKAILURUS
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
📲 whatsapp 0107675406
#rambut #rambutlurus #rambutkerinting #ubatrambut #rambutsihat #berina #murahsangat #belicepat #poslaju #readystock #sapotlokalah

BERINA KRIM PELURUS RAMBUT (120g)
postage add rm8 sm/ rm12 ss
.
*Krim luruskan rambut kerinting, setiap kotak krim berina mempunyai 2 jenis krim :
1) Strength Hair Straightener Cream -60ml
2) Fixer Neutralizer Cream -60ml

Cara guna :
1) Cuci rambut anda dgn shampoo
2) Lepas tu keringkan rmbut anda (xkesah nk gunakan hair dryer / guna tuala)
3) Lumurkan krim 1 pada rmbut anda (jgn pakai sikat ok, tkut nnti rmbut akn tertarik) . Seeloknye pakai tgn / berus yg lembut)
4) Pastikan setiap helai rmbut anda kene krim 1 tu
5) Biarkan selama 30min , maximum 1jam
6) Kemudiam bilas rmbut anda dgn air bersih & keringkan dgn tuala
7) Lepastu bgi yg rmbut panjang boleh pakai iron rmbut (bg yg rmbut pendek nk guna pon boleh, xnak guna pon xpe)
8) Lumurkan krim 2 & pastikan rata
9) Lepastu sikat rmbut anda dgn cermat & biarkan selamat 25min , maximum 45min
10) Krim 2 bertujuan meneutralkan vitamin dlm rmbut & menghapuskan bau krim 1
11) Boleh bilas & keringkan rmbut anda & iron rmbut anda kali ke2
.
*TIPS : Jauhkan rmbut anda dr terkene air skurang-kurangnye 2hari utk memberi laluan krim 1 & krim 2 meresap dlm rmbut anda

#berina #berinamurah #berinastraighthair #berinapelurusrambut #berinapelurusrambutmurah #berinapelurusrambutpalingmurah #hairstraightner #hairstraightner #pelurusrambut #pelurusrambutmurah #pelurusrambutmurah #berinakrim #berinakrimpelurusrambut #berinakrimlurusrambut #berinakrimpelurusrambutmurah #krimberina #krimberinamurah #krimberinamalaysia #krimberinapelurusrambut

👵🏻💁🏼

#Malhação2005

Seg: Juliana conta para Taty e Pedro que vai fazer uma festa de aniversário em sua casa. 🎈

Ter: Beto vê o machucado de Tina e passa mal. 😕

Qua: Kitty, Aline e Bel tentam convencer os namorados a participarem de um concurso de forró, mas eles não querem. 💃

Qui: Betina é convidada para participar como câmera num curta-metragem. 🎥

Sex: Bel e Aline obrigam Download e Léo a ensaiarem passos de dança. 🎶

#Berina #Urujaque #Jotasha #Makitty #Riguel #Jupe #Belload #Vivico #Kimanda #Leline #Malhação #MalhacaoNoViva #ResumoM #MGravidaEu 👶

BERINA HAIR STRAIGHTEN CREAM
RM13
POS RM8 SM RM12 SS
.
.
Krim untuk meluruskan rambut yang paling ideal dan sangat menakjubkan. Sapa yang rambut keringting bole try krim ini memamg berkesan.

CARA-CARA PENGGUNAAN KRIM BERINA

1. Cuci rambut dengan shampoo (jenis jenama shampoo tak kisah), Pastu kering rambut uols .2. Lumurkan krim berina 1 pada rambut uols. Seeloknya pakai tangan atau guna berus yang lembut bagi membolehkan setiap helaian rambut kena. Biarkan selama 30 minit-1jam, kemudian bilas dengan air bersih dan keringkan nak gunakan iron pun bole bagi rambut kering. ** jangan guna sikit takut rambut tertarik**
. 3. Lumurkan krim 2 dan pastikan ia nya rata, Selepas itu sikat rambut uols dengan cermat dan biarkan ia selamat 25minit-45minit. Ia berfungsi meneutralkan balik vitamin dalam rambut dan menghapuskan bau krim 1 .
4. Selepas itu bilaskan dan keringkan rambut uols sekali lagi dan iron kan (utk kesan yg lbh menarik) rambut anda untuk kali ke dua.

TIPS: Jauhkan rambut uols dari terkena air sekurang-kurangannya 2 hari bagi memberi laluan kepada krim 1 dan krim 2 meresap kedalam rambut. Bagi yang beragama islam bole saja nak wuduk

#berina #berinamurah #berinafreepos #freepostage #bazarpaknil #murah #sayajualmurah#berinahairstarighteningcream#krimrebonding#rebonding

Most Popular Instagram Hashtags