#berhentimerokok

MOST RECENT

Hanya Espextasi,
Karena yg dilihat belum tentu yg sebenarnya, karena saya tidak merokok 😂😂 #nosmoking
#rokokmembunuhmu
#berhentimerokok
#stopmerokok
#pandaanhits
#pandaanbaper

NIKOFREE adalah suplemen kaya antioksidan yang membantu membersihkan paru-paru anda dari tar dan toksin, mengurangkan risiko jangkitan dan kanser, meningkatkan kapasiti paru-paru dan meningkatkan kesihatan saluran pernafasan secara umum.

NIKOFREE membantu menyahtoksik dan membersihkan lapisan halus yang terdapat pada saluran bronkus dan paru-paru, yang kebiasaannya menjadi tempat pengumpulan toksin, organism berbahaya dan bahan perengsa.

NIKOFREE menggalakkan fungsi paru-paru yang normal, mengurangkan sebarang pembengkakan dan keradangan, memulihkan tenaga serta kekuatan paru-paru.

NIKOFREE juga membantu membersihkan lendir dari saluran pernafasan dan meningkatkan peredaran udara ke paru-paru.

Selain itu, NIKOFREE membantu merawat penyakit bronkitis kronik, asma, infeksi tekak dan nafas berbau
#nafasbaru #berhentimerokok #peluangkedua #NIKOFREEFORLIFE #TERBAIK

.
.
Bagaimanakah Vivix Memelihara Kesihatan Menyeluruh?
.
💜 Memperbaiki DNA.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
.
💜 Memperbaiki tenaga sel.
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
.
💜 Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.
.
Berminat nak tahu lagi pasal kebaikan Vivix ? Meh whatsapp sy laju2. Jom kita sebarkan kebaikan Vivix😊
.
ORDER & PERTANYAAN:
.
📲 0199644664
.
🔴 Whatsapp for fast respond! 😍
.
COD 🚗 PEKAN/KUANTAN
POS 🚚 SELURUH MALAYSIA!!🇲🇾"
.
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codkuantan #breastcancer #shakleepekan #shakleemurah #sle #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #diabetes #cyst #thalasemia #paruparuberair #slipdisc #shakleecodkuantan #fareedafaris #shakleekuantan #shakleereadystock #shakleekemaman #shakleeterengganu #ump #kuantan #aaisyahdhiarana #pahang #agenshakleekuantan

.
.
Bagaimanakah Vivix Memelihara Kesihatan Menyeluruh?
.
💜 Memperbaiki DNA.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
.
💜 Memperbaiki tenaga sel.
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
.
💜 Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.
.
Berminat nak tahu lagi pasal kebaikan Vivix ? Meh whatsapp sy laju2. Jom kita sebarkan kebaikan Vivix😊
.
ORDER & PERTANYAAN:
.
📲 0199644664
.
🔴 Whatsapp for fast respond! 😍
.
COD 🚗 PEKAN/KUANTAN
POS 🚚 SELURUH MALAYSIA!!🇲🇾"
.
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #codkuantan #breastcancer #shakleepekan #shakleemurah #sle #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #diabetes #cyst #thalasemia #paruparuberair #slipdisc #shakleecodkuantan #fareedafaris #shakleekuantan #shakleereadystock #shakleekemaman #shakleeterengganu #ump #kuantan #aaisyahdhiarana #pahang #agenshakleekuantan

Vivix dirumus khas daripada 4 ramuan semulajadi yang mempunyai banyak khasiat kesihatan.
.
⚘ Muscadine Grape
➺ Memberikan tindakan anti-penuaan yang paling baik
➺ Mempunyai ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti-virus, dan anti-bakteria
.
⚘ Purple Carrot
➺ Membantu mengurangkan diabetes yang dikaitkan dengan pengambilan caffeine
➺ Anti-oksidan, anti-radang, anti-mikrobial, anti-carcinogen
➺ Memberi kesan pada saluran darah, platelet, lipoprotin untuk mengurangkan risiko penyakit koronari jantung
.
⚘ Elderberry
➺ Mengubati symptom flu terutama influenza B
➺ Mengukuhkan sistem imunisasi
➺ Mengurangkan symptom sakit otot, atau demam yang berkaitan dengan influenza
➺ Memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung
.
⚘ Polygonum Cuspidatum
➺ Membantu melambatkan proses penuaan
➺ Merendahkan paras kolesterol
➺ Merendahkan tekanan darah .
.
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #breastcancer #shakleemurah #cancer #kanser #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #saynotocancer #cancersurvivor #testimonivivix #diabetes #cyst #thalasemia #slipdisc #freedomlicious #diabetes #shaklee4life #shakleevivix

Vivix dirumus khas daripada 4 ramuan semulajadi yang mempunyai banyak khasiat kesihatan.
.
⚘ Muscadine Grape
➺ Memberikan tindakan anti-penuaan yang paling baik
➺ Mempunyai ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti-virus, dan anti-bakteria
.
⚘ Purple Carrot
➺ Membantu mengurangkan diabetes yang dikaitkan dengan pengambilan caffeine
➺ Anti-oksidan, anti-radang, anti-mikrobial, anti-carcinogen
➺ Memberi kesan pada saluran darah, platelet, lipoprotin untuk mengurangkan risiko penyakit koronari jantung
.
⚘ Elderberry
➺ Mengubati symptom flu terutama influenza B
➺ Mengukuhkan sistem imunisasi
➺ Mengurangkan symptom sakit otot, atau demam yang berkaitan dengan influenza
➺ Memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung
.
⚘ Polygonum Cuspidatum
➺ Membantu melambatkan proses penuaan
➺ Merendahkan paras kolesterol
➺ Merendahkan tekanan darah
.
.
.
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #breastcancer #shakleemurah #cancer #kanser #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #saynotocancer #cancersurvivor #testimonivivix #diabetes #cyst #thalasemia #slipdisc

Suami anda PEROKOK TEGAR? Jom hadiahkan cik abang Nikofree. Gula-gula detox yang membantu membersihkan paru-paru, dari hitam sampai jadi berkilat 😍
.
Sayangilah insan tersayang. Jagalah organ utama pernafasan anda. Jangan tunggu dah sakit baru nak bertindak

PICIT LINK KAMI CEPAT dekat bahagian bio. Atau terus whatsapp 016-7917269 😊
.
#nikofreemintcandy #nikofree #nikofreejohorbahru #berhentimerokok #nikotin #vapemalaysia #vapemalaya #vapemalaya #vapemalang #rokokelektrik #rokok #detoxmalaysia #sayajual #cikguseo #supplementmalaysia #lokalah #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #instashopmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #gulagula #teampinklady #pinkladybodyperfection #bebasrokok #barangbabymalaysia #suamiisteri #lovepotionbyhushhush

ANDA SEORANG PEROKOK???
INGIN BERHENTI MEROKOK???
PERNAH CUBA BERHENTI MEROKOK???🚭🚭🚭 SATU-SATUNYA PRODUK PENAWAR ROKOK YANG BERASASKAN BAHAN SEMULAJADI!!!
============================== BERI PELUANG KEPADA DIRI ANDA UNTUK JALANI HIDUP YANG LEBIH SIHAT TANPA ROKOK DEMI DIRI ANDA DAN INSAN TERSAYANG
Hanya semburkan formula i-Quit kedalam mulut anda 3-4 kali setiap kali rasa ingin merokok!
In shaa Allah anda pasti berhenti merokok!
MUDAH kan?

KEBAIKAN i-QUIT (PENAWAR ROKOK)
✔Menghilangkan selera merokok anda
✔Membersihkan TAR dan NIKOTIN dalam badan anda
✔Melegakan sistem pernafasan anda walaupun anda bukan seorang perokok
✔Menyingkirkan toksin dalam badan
✔Mengawal tekanan darah sekaligus menghilangkan stress
✔Menstabilkan kadar gula dalam tubuh
✔Menyelesaikan masalah nafas berbau

Untuk info lanjut klik ini www.wasap.my/601139113303

"RAMADHAN kali ini aku nak berhenti merokok"

Mesti ramai yang pernah ada niat macam ni kan?
Tapi dah berapa kali Ramadhan, masih merokok jugak.😉 Usaha kena bermula dari sekarang.
Jangan tunggu dekat sangat baru nak mula.

Barulah abang-abang semua boleh mulakan Ramadhan tahun ini TANPA ROKOK.

Tak percaya?
Betul la, kami boleh bantu.. Cer klik link ini👇🏼👇🏼
www.wasap.my/601139113303/IquitRamadhan

Confirm! sebelum Ramadhan ni dah tak merokok.👍😀 #TekadSeorangLelaki
#SambutRamadhanTanpaRokok
#IquitJomBerhentiMerokok
.
.

ANDA SEORANG PEROKOK???
INGIN BERHENTI MEROKOK???
PERNAH CUBA BERHENTI MEROKOK???🚭🚭🚭 SATU-SATUNYA PRODUK PENAWAR ROKOK YANG BERASASKAN BAHAN SEMULAJADI!!!
============================== BERI PELUANG KEPADA DIRI ANDA UNTUK JALANI HIDUP YANG LEBIH SIHAT TANPA ROKOK DEMI DIRI ANDA DAN INSAN TERSAYANG
Hanya semburkan formula i-Quit kedalam mulut anda 3-4 kali setiap kali rasa ingin merokok!
In shaa Allah anda pasti berhenti merokok!
MUDAH kan?

KEBAIKAN i-QUIT (PENAWAR ROKOK)
✔Menghilangkan selera merokok anda
✔Membersihkan TAR dan NIKOTIN dalam badan anda
✔Melegakan sistem pernafasan anda walaupun anda bukan seorang perokok
✔Menyingkirkan toksin dalam badan
✔Mengawal tekanan darah sekaligus menghilangkan stress
✔Menstabilkan kadar gula dalam tubuh
✔Menyelesaikan masalah nafas berbau

Untuk info lanjut klik ini www.wasap.my/601139113303

Tak lama lagi dah nak pose guys .. pastu raya. Jom dapatkan Cehart sekarang kalo plan nak slim - melim sebelum raya. .
Sekarang ni ade best offer . Berduyon2 ramai yg dah dapatkan Cehart sebelum pose ni sbb target nak capai berat yg ideal.. Uols bile lagi?
.
Nak tau lanjut ttg Cehart, klik link wasap di atas ye.😊😊
.
Tel : 0129278898
.

#dietsihat #tipsdiet #makeuplawa #keksedap #kateringkl #infokurus #infodiet #ppum #jommakan #caranakkurus #kuruskanbadan #detoks #cegahgemuk #cegahpenyakit #ubatbuncit #berhentimerokok #setkurus #setslimming #cepatkurus #kurusdalam2minggu #turun10kgsebulan
#ubatgout #agenwanted #stokiswanted #kurusdengancepat #gymkl #gymbangi #gymshahalam #gymseremban #turunlemak

Tak lama lagi dah nak pose guys .. pastu raya. Jom dapatkan Cehart sekarang kalo plan nak slim - melim sebelum raya. .
Sekarang ni ade best offer . Berduyon2 ramai yg dah dapatkan Cehart sebelum pose ni sbb target nak capai berat yg ideal.. Uols bile lagi?
.
Nak tau lanjut ttg Cehart, klik link wasap di atas ye.😊😊
.
Tel : 0129278898
.
#dietsihat #tipsdiet #makeuplawa #keksedap #kateringkl #infokurus #infodiet #ppum #jommakan #caranakkurus #kuruskanbadan #detoks #cegahgemuk #cegahpenyakit #ubatbuncit #berhentimerokok #setkurus #setslimming #cepatkurus #kurusdalam2minggu #turun10kgsebulan
#ubatgout #agenwanted #stokiswanted #kurusdengancepat #gymkl #gymbangi #gymshahalam #gymseremban #turunlemak

Waahh.. cepat je masa berlalu. X lama lagi nak pose, then nak raya . Nak share sket 7 tips mudah nak Kurus sebelum Raya
.
1- Jangan Pergi Bazaar Ramadan
Ini tips yang paling utama. Kalau gagal bab ini, maka bakal gagallah bab yang lain. Sebab utama kalo dah langkah ke bazzaar Ramadhan tu mcm2 mknan nak beli..cadang nak bli sebungkus balik beli berbungkus2..
.
2- Masak Sendiri
Kalo masak sendiri bleh tentukan n kawal makanan yg mengandungi kurang minyak, manis serta berlemak ni. Bykkan menu masak cara stim.👍👍
.
3- Pilih Menu Sihat
Tak payah nak masak kari, lemak ke asam pedas. Sudahlah ambil masa yang lama nak masak. Kurang sihat pula tu.
Apa kata bulan puasa ni tukar menu yang sihat. Ada banyak cara nak buat makanan jadi sihat. Kurangkan minyak, garam dan gula.
.
4- Portion Jaga!
Ini lagi satu lagi tips kurussebelum raya yang juga PENTING. Bila nak makan, jangan guna pinggan besar. Guna pinggan yang sedang saja.
Nanti kat pinggan tu, isilah nasi 1/4 pinggan. Ayam ke ikan ambil 1/2 saiz telapak tangan, dalam anggaran 1/4 pinggan. Lagi 1/2 bahagian tu, isilah dengan sayur-sayuran.
.
5- Minum Air
Ini pun selalu orang ambil ringan. Tahu tak air sangat penting untuk proses menguruskan badan. 1 liter air untuk 25kg berat badan.
Jika berat korang 80kg, silalah minum 3 liter paling minimum.
Bila nak minum? Banyak masa antara buka dan sahur tu. Kalau plan bebaik, mesti boleh habiskan 3 liter.
.
6-Berdoa
Ramai orang nak kurus, tapi tak ramai yang nak berdoa supaya kurus.
Ramadan kan bulan penuh rahmat. Jadi minta pada Allah supaya badan dapat kurus XXkg sebelum raya. Tapi nak berdoa pun mestilah logik.
Takkan berat 100kg, sebelum raya boleh jadi 50kg. Be realistic ok?
.
7- Makan Supplemen Detox Kurus
Berpuasa ini sendiri adalah proses detox badan. Cuma ia bole jadi kurang berkesan sebab fungsi badan sudah menurun macam dulu.
Sebagai contoh, metabolisma rendah dan susah nak membuang.
Jadi bila ambil supplemen badan pun dapat berfungsi dengan baik. Metabolisma meningkat dan lebih mudah lawas..
Makin senanglah nak kurus sebelum raya!
.
Tak tahu supplemen detox kurus mana yang elok. Boleh minum Cehart . Jom klik link wasap kat atas tu sekarang! Berusaha sebelum terlewat

Waahh.. cepat je masa berlalu. X lama lagi nak pose, then nak raya . Nak share sket 7 tips mudah nak Kurus sebelum Raya
.
1- Jangan Pergi Bazaar Ramadan
Ini tips yang paling utama. Kalau gagal bab ini, maka bakal gagallah bab yang lain. Sebab utama kalo dah langkah ke bazzaar Ramadhan tu mcm2 mknan nak beli..cadang nak bli sebungkus balik beli berbungkus2..
.
2- Masak Sendiri
Kalo masak sendiri bleh tentukan n kawal makanan yg mengandungi kurang minyak, manis serta berlemak ni. Bykkan menu masak cara stim.👍👍
.
3- Pilih Menu Sihat
Tak payah nak masak kari, lemak ke asam pedas. Sudahlah ambil masa yang lama nak masak. Kurang sihat pula tu.
Apa kata bulan puasa ni tukar menu yang sihat. Ada banyak cara nak buat makanan jadi sihat. Kurangkan minyak, garam dan gula.
.
4- Portion Jaga!
Ini lagi satu lagi tips kurussebelum raya yang juga PENTING. Bila nak makan, jangan guna pinggan besar. Guna pinggan yang sedang saja.
Nanti kat pinggan tu, isilah nasi 1/4 pinggan. Ayam ke ikan ambil 1/2 saiz telapak tangan, dalam anggaran 1/4 pinggan. Lagi 1/2 bahagian tu, isilah dengan sayur-sayuran.
.
5- Minum Air
Ini pun selalu orang ambil ringan. Tahu tak air sangat penting untuk proses menguruskan badan. 1 liter air untuk 25kg berat badan.
Jika berat korang 80kg, silalah minum 3 liter paling minimum.
Bila nak minum? Banyak masa antara buka dan sahur tu. Kalau plan bebaik, mesti boleh habiskan 3 liter.
.
6-Berdoa
Ramai orang nak kurus, tapi tak ramai yang nak berdoa supaya kurus.
Ramadan kan bulan penuh rahmat. Jadi minta pada Allah supaya badan dapat kurus XXkg sebelum raya. Tapi nak berdoa pun mestilah logik.
Takkan berat 100kg, sebelum raya boleh jadi 50kg. Be realistic ok?
.
7- Makan Supplemen Detox Kurus
Berpuasa ini sendiri adalah proses detox badan. Cuma ia bole jadi kurang berkesan sebab fungsi badan sudah menurun macam dulu.
Sebagai contoh, metabolisma rendah dan susah nak membuang.
Jadi bila ambil supplemen badan pun dapat berfungsi dengan baik. Metabolisma meningkat dan lebih mudah lawas..
Makin senanglah nak kurus sebelum raya!
.
Tak tahu supplemen detox kurus mana yang elok. Boleh minum Cehart . Jom klik link wasap kat atas tu sekarang! Berusaha sebelum terlewat

🚬 Masbro perokok???
🚬 Atau suami Mbak Bro Perokok???
🚬 Ingin Berhenti merokok???
.
Woles.... jangan kuatir Sekarang ada solusinya 😘😘😘
CHLOROPHYLLIN ( N'CHLO ) NASA, HERBAL ALAMI membantu untuk berhenti merokok 👍
.
Manfaat N'CHLO NASA :
🍀 Pembersih racun tubuh dan sisa-sisa dari obat-obatan
🍀 Sebagai unsur pembentuk sel darah merah
🍀 Membantu penyembuhan infeksi terhadap kulit
🍀 Detoksifikasi darah
🍀 Menyeimbangkan sistem hormonal
🍀 Memperkecil pertumbuhan bakteri
🍀 Menyegarkan Badan
🍀 Mengatasi masalah pencernaan
🍀 Meringankan asma & bronkhitis srta menguatkan paru-paru
🍀 Menetralisir zat racun dan membersihkan darah.

Yuuukk... hidup sehat bareng HERBAL NASA =========================
Order / Konsultasi / Reseler Hubungi :
Wa 088.1410.3425

#merokok
#berhentimerokok
#stopmerokok
#nosmoking
#herbalberhentimerokok
#herbalstoprokok
#nikotin
#pembersihnikotin
#pembersihracuntubuh
#detokracun
#racuntubuh
#racunrokok
#rokok
#bahayamerokok
#nchlonasa
#chloropil
#chloropilnasa
#nasasolo
#agenresminasa
#agennasasolo
#distributorresminasa
#distributornasasolo
#membernasasolo
#memberresminasa

.
Bagi akak-akak adik-adik yang nak cantik and bakal-bakal pengantin yang nak nampak cantik berseri di hari persandingan, ekin suggest korang start ambik Vivix 2 bulan sebelum yeee. .
.
Vivix ni memang sangat bagus untuk kulit, kesuburan dan kesihatan tubuh badan
.
.
Hebatnya VIVIX ni ialah ianya dirumus khas untuk memperbaiki sel-sel tubuh kita yang telah rosak. Cuba korang bayangkan, organ terbesar kita adalah kulit.
.
.
Kalau orang tengok pun, mula-mula sekali tengok kulit lah kan, dah tu muka, tangan kaki semuanya kulit. Jadi, memperbaiki kulit seolah-olah memperbaiki seluruh tubuh kita dan dengan VIVIX, ianya bukan bersifat luaran, tetapi memulihkan dari dalam.
.
So badan bukan sahaja makin cantik, tapi makin sihat!
.
.
Kebetulan ekin memang selalu buat promo vivix. Dapat murah so ape kata bakal2 pengantin tu cepat2 grab ye
.
.
Berminat nak tahu lagi pasal kebaikan Vivix ? Meh whatsapp ekin laju2. Jom kita sebarkan kebaikan Vivix😊
.

Untuk pertanyaan boleh contact ekin melalui link Whatsapp di bawah ya.
.
Your Lovely SID 😘
📲 shikin | 011-10977847
.
COD: #codshakleemuar
POS: Seluruh Malaysia. 🇲🇾
.
#shakleemalaysia #shaklee #shakleeeffects #shakleepromosi #shakleemuar #collagenpowder #esp #shakleemurah #shakleejohor #vivix #vivixpromo
#vivix #sakitjantung #hypertension #darahtinggi #kencingmanis #breastcancer #shakleemurah #cancer #kanser #berhentimerokok #gout #bellpalsy #kanser #cancersurvivor #testimonivivix #perkahwinan #slipdisc #freedomlicious #lofattah #surihatimrpilot

Bagaimana jika Anda sudah terlanjur kecanduan merokok? Bagaimana agar terhindar dari penyakit mematikan ini? Solusinya adalah Anda harus 100% berhenti merokok. Dan gunakan produk yang tepat untuk bersihkan diri. Untuk bantu masalah pernapasan yang sudah terganggu dibutuhkan asupan antioksidan yang tinggi ke dalam tubuh. Antioksidan tersebut bisa diperoleh dari K-Liquid Chlorophyll dari PT K-Link Indonesia, kandungan daun alfalfa yang berperan sebagai antioksidan, merupakan senyawa yang dapat menetralkan radikal bebas dengan jalan melindungi sel-sel tubuh khususnya paru-paru terhadap serangan radikal bebas.

Selain itu K-Liquid Chlorophyll  berfungsi sebagai cleansing yang mampu membuang semua racun yang terdapat dalam tubuh, serta bersifat anti inflamasi yang dapat mengatasi masalah peradangan di paru-paru. K-LINK juga memberikan solusi produk tambahan yaitu K-Ayu Asmo, yang bantu atasi masalah gangguan organ paru-paru dan masalah pernapasan akibat racun rokok.

Harga
K-Liquid Chlorophyll Rp. 143.000
K-Ayu Asmo 30 caps Rp. 133.000
K-Ayu Asmo 60 caps Rp. 235.000

Semoga harimu menyenangkan 😊

Produk: Vivix

Manfaat: 💞Meningkatkan tahap tenaga
💞Memutihkan dan mengurangkan pigmentasi
💞Mengurangkan kedut halus
💞Merendahkan tahap kolesterol
💞Menguatkan tulang
💞Melambatkan penuaan
💞Menghalang kejadian tumor
💞Meningkatkan daya ingatan
💞Menstabilkan emosi
💞Anti stress
💞Mengurangkan bintik penuaan
💞Mengurangkan rambut beruban dan gugur
💞Melegakan alergi
💞Menghalang alzheimer
💞Mencegah masalah prostat
💞Memperbaiki kualiti tidur
💞Memperbaiki tekstur kulit
💞Mengawal kelikatan darah
💞Mengurangkan ketagihan merokok
💞Membantu ikhtiar hamil

So apa tunggu lagi? Jom dapatkan vivix sekarang! 📲0139146782
👉🏼 www.wasap.my/60139146782
👆🏼 atau klik link di bio 😉

#shakleedamansara
#shakleedamansaraperdana
#shakleemutiaradamansara
#shakleekotadamansara
#pengedarshakleedamansara
#vivix
#vivixshaklee
#allinonesupplement
#supersupplement
#sakitlututsendi
#berhentimerokok
#antiaging
#ttc
#ikhtiarhamil
#milkbooster
#kakkiahjualshaklee

Most Popular Instagram Hashtags