#bereh

3020 posts

TOP POSTS

tb,,,,MSST,miss this moment😌😌
#tb
#aizekians
#shotput
#bereh

Blajar make etok deh
#hokaloh #bereh

Belum yudisium sih,tapi berlagak kayak anak-anak yang udah yudisium #unsam #fakhukum #tunggutanggalmain #bereh

Na na na na . Ganu kito 😂⌚
#bereh

Ada masa kita jumpa lagi, bereh sekmung 👍🏻 #sekmung #sekkepok #sekpenyu #bereh

MOST RECENT

F A N T A S T I C F O U R

soh 5 bintang..
nok kabor nim..
nok tera soh hok bijop kalli, mari singgoh Bengkel Mariduana..
tera cicoh nge kambing, ayam atau daging grill.. .
insyaallah, dok menghampakan..
buka stiak ari, 5ptg sapa 2 pagi.. .

se agi, tulong gok share skalli..
kalu buleh folo ig nim, bijop gi boh..
.
timassih blaker semer..
.
. ÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷ .
.
5 star sauce..
come out tonight, and have a go with our 4 sauce..
bbq, bechamel mushroom, teriyaki and thyme sauce..
dip either chicken, tenderloin or lamb grill with any of the sauce..
we promise you, an experience not to be missed..
.
insyaallah, you wont regret..
we are open, daily, from 5pm to 2am..
.
c u tonight.. only at Bengkel Mariduana
please share our and follow us for more future updates.. thank you all.. .

#bengkelmariduana
#dapopata #pasopata #uptownkontena #jommakan #makang #ganu #terengganu #foodporn #ganukita #amazingterengganu #beautifulterengganu #tokjembal #unisza #umt #tokjembal #visitterengganu #visitterengganu2017 #igersganu #ohmedia #jalanjalancarimakan #bereh

TQ @bengkelmariduana 😘😘 jangan lupa datang singgah dan rase 😍😍 jangan lupa LIKE dan SHARE 😘😘😘 #Repost @bengkelmariduana (@get_repost)
・・・
thanks geng @fiesha_buskers, mai lepak dan busking sini.

Where good people meet, for good food .

Open from 5 PM till 2 PM . .

Satisfaction guaranteed
Hok mane nok try bnde baru dlm ganu . Bleh lah try set menu kami di DAPOPATA UPTOWNKONTENA ,Set menu kami ni boleh dimakan dengan fantastic four sauce which is, Thyme sauce, smoke bbq sauce , teriyaki sauce and bechamel mushroom .

Bila makang kenyang doh op mesti nok pekena air yg sedak2 kan, Sek2 mung bernasib baik sebab bengkel mariduana menyediakan air yang boleh buat awok2 mung tenang which is AIR KETAGEH , AIR BIYADAK , GREEN MOJITO . AIR POMENG and many more.
Jumpa sek2 mung kat Pantai Tok Jembal .
#bengkelmariduana #bengkelmariduana
#dapopata #pasopata #uptownkontena #jommakan #makang #ganu #terengganu #foodporn #ganukita #amazingterengganu #beautifulterengganu #tokjembal #unisza #umt #tokjembal #visitterengganu #visitterengganu2017 #igersganu #ohmedia #jalanjalancarimakan #bereh #bundlemalaysia #vintagemalaysia

Blajar make etok deh
#hokaloh #bereh

Bengkel mariduana .
Where good people meet, for good food .

Open from 5 PM till 2 PM . .

Satisfaction guaranteed
Hok mane nok try bnde baru dlm ganu . Bleh lah try set menu kami di DAPOPATA UPTOWNKONTENA ,Set menu kami ni boleh dimakan dengan fantastic four sauce which is, Thyme sauce, smoke bbq sauce , teriyaki sauce and bechamel mushroom .

Bila makang kenyang doh op mesti nok pekena air yg sedak2 kan, Sek2 mung bernasib baik sebab bengkel mariduana menyediakan air yang boleh buat awok2 mung tenang which is AIR KETAGEH , AIR BIYADAK , GREEN MOJITO . AIR POMENG and many more.
Jumpa sek2 mung kat Pantai Tok Jembal .
#bengkelmariduana #bengkelmariduana
#dapopata #pasopata #uptownkontena #jommakan #makang #ganu #terengganu #foodporn #ganukita #amazingterengganu #beautifulterengganu #tokjembal #unisza #umt #tokjembal #visitterengganu #visitterengganu2017 #igersganu #ohmedia #jalanjalancarimakan #bereh #bundlemalaysia #vintagemalaysia

House of Grill di Tok jembal, Terengganu
N I K M A T M A K A N A N
jom cuba.. .

terima kasih pada yg datang semalam..
jemput datang lagi.. . 😉 .

p/s: where good people meet, for good food...
.

#bengkelmariduana
#dapopata #pasopata #uptownkontena #jommakan #makang #ganu #terengganu #foodporn #ganukita #amazingterengganu #beautifulterengganu #tokjembal #unisza #umt #tokjembal #visitterengganu #visitterengganu2017 #igersganu #ohmedia #jalanjalancarimakan #bereh

thanks geng @fiesha_buskers, mai lepak dan busking sini.

Where good people meet, for good food .

Open from 5 PM till 2 PM . .

Satisfaction guaranteed
Hok mane nok try bnde baru dlm ganu . Bleh lah try set menu kami di DAPOPATA UPTOWNKONTENA ,Set menu kami ni boleh dimakan dengan fantastic four sauce which is, Thyme sauce, smoke bbq sauce , teriyaki sauce and bechamel mushroom .

Bila makang kenyang doh op mesti nok pekena air yg sedak2 kan, Sek2 mung bernasib baik sebab bengkel mariduana menyediakan air yang boleh buat awok2 mung tenang which is AIR KETAGEH , AIR BIYADAK , GREEN MOJITO . AIR POMENG and many more.
Jumpa sek2 mung kat Pantai Tok Jembal .
#bengkelmariduana #bengkelmariduana
#dapopata #pasopata #uptownkontena #jommakan #makang #ganu #terengganu #foodporn #ganukita #amazingterengganu #beautifulterengganu #tokjembal #unisza #umt #tokjembal #visitterengganu #visitterengganu2017 #igersganu #ohmedia #jalanjalancarimakan #bereh #bundlemalaysia #vintagemalaysia

Bengkel mariduana .
Where good people meet, for good food .

Open from 5 PM till 2 PM . .

Satisfaction guaranteed
Hok mane nok try bnde baru dlm ganu . Bleh lah try set menu kami di DAPOPATA UPTOWNKONTENA ,Set menu kami ni boleh dimakan dengan fantastic four sauce which is, Thyme sauce, smoke bbq sauce , teriyaki sauce and bechamel mushroom .

Bila makang kenyang doh op mesti nok pekena air yg sedak2 kan, Sek2 mung bernasib baik sebab bengkel mariduana menyediakan air yang boleh buat awok2 mung tenang which is AIR KETAGEH , AIR BIYADAK , GREEN MOJITO . AIR POMENG and many more.
Jumpa sek2 mung kat Pantai Tok Jembal .
#bengkelmariduana #bengkelmariduana
#dapopata #pasopata #uptownkontena #jommakan #makang #ganu #terengganu #foodporn #ganukita #amazingterengganu #beautifulterengganu #tokjembal #unisza #umt #tokjembal #visitterengganu #visitterengganu2017 #igersganu #ohmedia #jalanjalancarimakan #bereh #bundlemalaysia #vintagemalaysia

Bengkel mariduana .
Where good people meet, for good food .

Open from 5 PM till 2 PM . .

Satisfaction guaranteed
Hok mane nok try bnde baru dlm ganu . Bleh lah try set menu kami di DAPOPATA UPTOWNKONTENA ,Set menu kami ni boleh dimakan dengan fantastic four sauce which is, Thyme sauce, smoke bbq sauce , teriyaki sauce and bechamel mushroom .

Bila makang kenyang doh op mesti nok pekena air yg sedak2 kan, Sek2 mung bernasib baik sebab bengkel mariduana menyediakan air yang boleh buat awok2 mung tenang which is AIR KETAGEH , AIR BIYADAK , GREEN MOJITO . AIR POMENG and many more.
Jumpa sek2 mung kat Pantai Tok Jembal .
#bengkelmariduana #bengkelmariduana
#dapopata #pasopata #uptownkontena #jommakan #makang #ganu #terengganu #foodporn #ganukita #amazingterengganu #beautifulterengganu #tokjembal #unisza #umt #tokjembal #visitterengganu #visitterengganu2017 #igersganu #ohmedia #jalanjalancarimakan #bereh #bundlemalaysia #vintagemalaysia

Dalam dunia ni ada 7 orang yang muka sama. Aku nak mintak maaf pada 6 orang lagi tu sebab antara kita aku yang paling tak sempurna
#bereh

Most Popular Instagram Hashtags