#bereh

MOST RECENT

Sudoh2 laa...pah nk kelik rayo pulok ....cuti guano cuti???😂😂😂😂😂 #nasikkabukopeteni#sudoh#bereh#
#Zzz...zzz..

sedap tu. ... mkn ho bru
#sotonggorengtepung
#sahur
#bereh

Assalamu'alaikum💕
Lagu religi terbaru "MARi PUASA" yg dinyanyikan oleh #cutfahraputri @cutpah96 dan diciptakan oleh #abizean @bereh_studio🎶
FullVideo https://youtu.be/rLwtux-PwCQ



Mohon di Like.. Subscribe.. dan di Share.. atau di Bagi ke teman yg lain ya sahabatku semua.. dan silahkan Berkomentar.. di youtube Bereh Studio.. semoga berkenan dan terhibur.. terimakasih 🙏
#lagu #terbaru #2018 #religi #indonesia #singer #dara #aceh #seniman #musisi #entertainment #bereh #studio #berlian #productionhouse #house #housemusic

THANKS @abobsona_garage utk ole² from 🇳🇱 #mxlife
#bloodbrother
#bereh 👍

#Throwback Backstage! 😉😉💪💪 @biendalavienda @purahmatikhsan @ustaz_akhilhayy @scarlett_requiem . . .
.
Saksikan official music video terbaru JAGA HATI kat YouTube @warnermusicmy sekarang! Click link kat bio IG ni utk terus layan full music video Jaga Hati 😍😍😍 confirm uolss akan terpegun melihat keindahan view2 yg cantik dlm music video tu! 😉😉😉
.
Jangan lupa juga utk sentiasa request lagu Jaga Hati yg best ni kt mana2 stesen radio kegemaran uolss okey!! ❤❤❤. @era.je @gegar.my @zayan.my @koolfmmy @hotfm976 @suriamalaysia @bestfmmalaysia @catsfm @manisfm @kristalfm @ria897 @nasionalfm @klfm97.2 @selangorfm100.9 @negerifm @melakafm @johorfm @pahangfm @rtmkelantanfm.
.
#VisitMyKampung2020 #MariSokmo #TerengganuMolekDoh #TourismMalaysia #Bereh #JagaHati #OfficialMusicVideo #OutNow #BrandNewSingle #BiendaJagaHati #Bienda #BiendaLavienda #PuteriPopEtnik #TeamBienda #WeLoveBienda #Malaysia #Indonesia #Singapore #Brunei #BiendaLovers💋

Dalam pengerjaan Repaint sepatu kulit, Kami menggunakan pewarna khusus utk bahan kulit.

So, Ada sepatu kulit yg mau di Repaint?

Ayo langsung aja bawa ke outlet @shoesandservice ya.

In frame : Repaint Sepatu Bally

refresh your step!! ---------------------------------------------------------------------------- Kunjungi @shoesandservice di :
Jl. Tgk Chik di Pineung Raya, Gampong Pineung, Banda Aceh (samping ATM BRI). ----------------------------------------------------------------------------OPENING HOURS :
SENIN-SABTU
10.00 - 17.30 wib.
*Sebelum azan atau masuk waktu shalat toko tutup. ----------------------------------------------------------------------------Contact :
DM
Pin BBM 54758D63
SMS / WhatsApp 08126954353

#acehkreatif #acehfoto #bally #ballyshoes #cucisepatu #catkulit #catsepatubandaaceh #meugang #shoesandservice #repaintsepatubandaaceh #bandaaceh #laundrysepatu #laundrysepatubandaaceh #jasacucisepatubandaaceh #jasacucisepatu #bereh #sepatubally #shoesandcare

Nak bahagia,tapi sering cari kesalahan.manusia tak smpurna,masing ii ad kelemahan,so hargailah yg masih ada~
#bereh
#laluhh

Helbestvanekî mîna helbestê ; Berken Bereh #berken #bereh #bued #kurdi

#Repost @biendalovers (@get_repost)
・・・
Kesayangan @biendalavienda bersama dgn rakan2 artis yg turut terlibat membuat persembahan di Festival #VisitMyKampung Terengganu ❤❤❤
.
Saksikan official music video terbaru JAGA HATI kat YouTube @warnermusicmy sekarang! Click link kat bio IG ni utk terus layan full music video Jaga Hati 😍😍😍 confirm uolss akan terpegun melihat keindahan view2 yg cantik dlm music video tu! 😉😉😉
.
Jangan lupa juga utk sentiasa request lagu Jaga Hati yg best ni kt mana2 stesen radio kegemaran uolss okey!! ❤❤❤. @era.je @gegar.my @zayan.my @koolfmmy @hotfm976 @suriamalaysia @bestfmmalaysia @catsfm @manisfm @kristalfm @ria897 @nasionalfm @klfm97.2 @selangorfm100.9 @negerifm @melakafm @johorfm @pahangfm @rtmkelantanfm.
.
#VisitMyKampung2020 #MariSokmo #TerengganuMolekDoh #TourismMalaysia #Bereh #JagaHati #OfficialMusicVideo #OutNow #BrandNewSingle #BiendaJagaHati #Bienda #BiendaLavienda #PuteriPopEtnik #TeamBienda #WeLoveBienda #GegarVaganza #GemaGegarVaganza #GemaGegarVaganza2 #GemaGegarVaganza2018 #GGV2 #GGV2018 #GemaIramaTerindah #DakwahWave #Malaysia #Indonesia #Singapore #Brunei #BiendaLovers💋

#Throwback selesai sudah show utk festival #VisitMyKampung Terengganu... so boleh lah gerak balik 😘😘😘
.
Saksikan official music video terbaru JAGA HATI kat YouTube @warnermusicmy sekarang! Click link kat bio IG ni utk terus layan full music video Jaga Hati 😍😍😍 confirm uolss akan terpegun melihat keindahan view2 yg cantik dlm music video tu! 😉😉😉
.
Jangan lupa juga utk sentiasa request lagu Jaga Hati yg best ni kt mana2 stesen radio kegemaran uolss okey!! ❤❤❤. @era.je @gegar.my @zayan.my @koolfmmy @hotfm976 @suriamalaysia @bestfmmalaysia @catsfm @manisfm @kristalfm @ria897 @nasionalfm @klfm97.2 @selangorfm100.9 @negerifm @melakafm @johorfm @pahangfm @rtmkelantanfm.
.
#VisitMyKampung2020 #MariSokmo #TerengganuMolekDoh #TourismMalaysia #Bereh #JagaHati #OfficialMusicVideo #OutNow #BrandNewSingle #BiendaJagaHati #Bienda #BiendaLavienda #PuteriPopEtnik #TeamBienda #WeLoveBienda #GegarVaganza #GemaGegarVaganza #GemaGegarVaganza2 #GemaGegarVaganza2018 #GGV2 #GGV2018 #GemaIramaTerindah #DakwahWave #Malaysia #Indonesia #Singapore #Brunei #BiendaLovers💋

Start awl abis awal.. tp td mcm awl dh tp beratur lme skek 😆 ahhahaa.. #Bereh
#PRU14
#Line6
#090518
#MajlisBerinai

POPDA XV Aceh Tengah
Apapun itu, bagaimna hasil akhirnya itu adalh yg trbaik yg tlah ALLAH brikan, jgn menyerah hnya krena 1 kegagalan, karena boleh jadi 1 kegagalan itu menciptakan 1000 kebahagiaan dn keberhasilan 💪💪
#badminton #popda2018 #popdaxvaceh #acehtimur #bereh #keepfighting

#Throwback kesayangan @biendalavienda bersama dgn @arjalee dah ready nak gegar stage festival #VisitMyKampung Terengganu ❤❤❤
.
Saksikan official music video terbaru JAGA HATI kat YouTube @warnermusicmy sekarang! Click link kat bio IG ni utk terus layan full music video Jaga Hati 😍😍😍 confirm uolss akan terpegun melihat keindahan view2 yg cantik dlm music video tu! 😉😉😉
.
Jangan lupa juga utk sentiasa request lagu Jaga Hati yg best ni kt mana2 stesen radio kegemaran uolss okey!! ❤❤❤. @era.je @gegar.my @zayan.my @koolfmmy @hotfm976 @suriamalaysia @bestfmmalaysia @catsfm @manisfm @kristalfm @ria897 @nasionalfm @klfm97.2 @selangorfm100.9 @negerifm @melakafm @johorfm @pahangfm @rtmkelantanfm.
.
#VisitMyKampung2020 #MariSokmo #TerengganuMolekDoh #TourismMalaysia #Bereh #JagaHati #OfficialMusicVideo #OutNow #BrandNewSingle #BiendaJagaHati #Bienda #BiendaLavienda #PuteriPopEtnik #TeamBienda #WeLoveBienda #GegarVaganza #GemaGegarVaganza #GemaGegarVaganza2 #GemaGegarVaganza2018 #GGV2 #GGV2018 #GemaIramaTerindah #DakwahWave #Malaysia #Indonesia #Singapore #Brunei #BiendaLovers💋

Kesayangan @biendalavienda bersama dgn rakan2 artis yg turut terlibat membuat persembahan di Festival #VisitMyKampung Terengganu ❤❤❤
.
Saksikan official music video terbaru JAGA HATI kat YouTube @warnermusicmy sekarang! Click link kat bio IG ni utk terus layan full music video Jaga Hati 😍😍😍 confirm uolss akan terpegun melihat keindahan view2 yg cantik dlm music video tu! 😉😉😉
.
Jangan lupa juga utk sentiasa request lagu Jaga Hati yg best ni kt mana2 stesen radio kegemaran uolss okey!! ❤❤❤. @era.je @gegar.my @zayan.my @koolfmmy @hotfm976 @suriamalaysia @bestfmmalaysia @catsfm @manisfm @kristalfm @ria897 @nasionalfm @klfm97.2 @selangorfm100.9 @negerifm @melakafm @johorfm @pahangfm @rtmkelantanfm.
.
#VisitMyKampung2020 #MariSokmo #TerengganuMolekDoh #TourismMalaysia #Bereh #JagaHati #OfficialMusicVideo #OutNow #BrandNewSingle #BiendaJagaHati #Bienda #BiendaLavienda #PuteriPopEtnik #TeamBienda #WeLoveBienda #GegarVaganza #GemaGegarVaganza #GemaGegarVaganza2 #GemaGegarVaganza2018 #GGV2 #GGV2018 #GemaIramaTerindah #DakwahWave #Malaysia #Indonesia #Singapore #Brunei #BiendaLovers💋

RENUNGKANLAH... salah satu lagu yg dimuatkan dlm album debut UNIK tahun 2004 ❤. Setiap kali kesayangan @biendalavienda pergi buat show mesti ramai yg akan request minta Kak Bienda nyanyi lagu ni selain drpd lagu Penantian, Mimpi Laila & Youm Wara Youm 😘😘😘.
.
#VisitMyKampung #VisitMyKampung2020 #MariSokmo #TerengganuMolekDoh #TourismMalaysia #Bereh #Bienda #BiendaLavienda #BiendaJagaHati #PuteriPopEtnik #TeamBienda #WeLoveBienda #GegarVaganza #GemaGegarVaganza #GemaGegarVaganza2018 #GGV2018 #GemaIramaTerindah #DakwahWave #Malaysia #Indonesia #Singapore #Brunei #BiendaLovers💋

Jom undi. Sebelum undi utk negara.. Cuma tick aje kat lgu.. TQ
#CARTAHIT
#IRASFM
#BEREH BOHH..

Istimewa buat peminat2 fanatik kesayangan @biendalavienda yg berada di negeri Pantai Timur Semenanjung Malaysia 😘😘😘.. nantikan kemunculan Kak Bienda malam ini pd jam 8.00 malam di Dataran Batu Buruk, Kuala Terengganu, Terengganu bersempena dgn festival #VisitMyKampung yg dibawakan khas oleh Tourism Malaysia! ❤❤❤ Kak Bienda dah ready nak hiburkan uolss jadi jom ramai2 pakat dtg okey! Let's spread the LOVE 😘😘😘.
.
#VisitMyKampung2020 #MariSokmo #TerengganuMolekDoh #TourismMalaysia #Bereh #Bienda #BiendaLavienda #BiendaJagaHati #PuteriPopEtnik #TeamBienda #WeLoveBienda #GegarVaganza #GemaGegarVaganza #GemaGegarVaganza2018 #GGV2018 #GemaIramaTerindah #DakwahWave #Malaysia #Indonesia #Singapore #Brunei #BiendaLovers💋

Most Popular Instagram Hashtags