[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bentukkening

MOST RECENT

👁OBUSE EYEBROW👁 👱🏻‍♀Dalam 1 set ada 3 warna
👱🏻‍♀Jenis powder
👱🏻‍♀Tahan sehingga 8 jam
👱🏻‍♀Tidak comot, tidak berhabuk, nampak smooth bila pakai
👱🏻‍♀Tidak comot, tidak berhabuk, nampak smooth bila pakai...
👱🏻‍♀Mudah dibawa kemana-mana sahaja
👱🏻‍♀Pilihan warna yang sangat cantik
👱🏻‍♀Sesuai digunakan utk aktiviti harian @ special events
👱🏻‍♀Disertakan dengan berus kening yang lembut

RM 10 EXC POS

WHATSAPP UNTUK ORDER 0163840663
#obuseeyebrow #harshoppe #bentukkening #kosmetikmelaka

MN EYEBROW WITH CONCEALER
RM 5 POS RM8 SM RM12SS
Sedozen RM 25
Kening cantik jer terbentuk. Nak lukis kening kena boldkan lebihan kening dgn concealer ye xperlu cukur! . .

#mneyebrow#eyebrowconcealer#celakkening#bentukkening#murahmurah#bazarpaknil#mneyebrowconcealer

Ushas Eyebrow Palette ================
Dengan set ni lebih mudah untuk membentuk kening dgn cepat dan siap ada corrector bila da salah bentuk

Full set... Harga murah sgt
Berbaloi² !!!! Harga jual rm20
cepat Berminat cepat wsap kat bawah 👇
www.wasap.my/60194137082

#bentukkening #keninglawa #carabentukkening #muamakeup #makeupsendiri #kakimakeup #sayajualonline #jualonlineshop #muakahwin #sayajualprodukkecantikan #bazaarpaknill

Morning dear.. ada tak yang berminat nak pakai eyebrow? Ni caranya cik am dah bagi. .
Kenapa kita kena pakai eyebrow?
Pendek ceritanya macam ni, Allah swt anugerahkan kecantikan tu tak sama. Ada yang terlalu tebal, terlalu nipis. Terlalu jarang, dan ada yang mungkin kening tu nampak separuh je. Jadi ada eyebrow ni boleh bantu bentukan semua kening awak supaya lebih cantik, melentik, terangkat dan mempersona.
Dah kalau kening tu berterabur je tak tersusun, mood nak jumpa kawan pun kelaut, betul tak? 😊
.
Daricukur kening kan haram. Langgar syariat. Jangan sebab nak cantik, halal haram tolak tepi. Tak baik la gitu.
Kan kan?

#eyebrowShaping
#Eyebrowtutorial
#shadingFace
#makeup
#consmetic
#malaysia
#mua
#pulaupinang
#lawa
#bentukKening

MN EYEBROW WITH CONCEALER
RM 5 POS RM8 SM RM12SS
Sedozen RM 25
Kening cantik jer terbentuk. Nak lukis kening kena boldkan lebihan kening dgn concealer ye xperlu cukur! . .

#mneyebrow#eyebrowconcealer#celakkening#bentukkening#murahmurah#bazarpaknil#mneyebrowconcealer

SHAPING GUIDE
1 x RM4
.
Whatsapp
👇👇👇👇👇
0.1.1.2.6.0.1.9.0.1.3
0.1.1.2.6.0.1.9.0.1.3
0.1.1.2.6.0.1.9.0.1.3
.
#shapingguide #bentukkening

Xtau bentuk mcmna lg mo buat.. 😅
#bentukkening #10helai #browframe
#paperwork #makeupclass

Most Popular Instagram Hashtags