[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bengkungczer

10596 posts

TOP POSTS

Dulu seram sejuk kalau nk berbengkung. Mana xnya dh penat2 kemas berbalut, tiba2 perut memulas nk pergi toilet. Dah kena buka dan start pakai dr step 1.

Tapi skrg xperlu risau, sbb kita ada bengkung berzip khas utk memudahkan mommy utk ketoilet. Just tarik je zip. Senang kan? 😊

whatsapp kaksu sbb stok akan sampai hari khamis nanti! First come first serve

#bengkung #bengkungmoden #bengkungczer #bengkungcangkuk #bengkungberzip

Bengkung 4-tulang 15pin (total 16 tulang)
Material: nylon & spandex
Size S: 23"-33" M: 24"-34" L: 25"-35" XL: 26"-36"
Height/Tinggi: 11"

HARGA ASAL:RM119.90
.
.
.
.
TAPI DAPATKAN HARGA PROMOSI SEKARANG DENGAN HARGA RM90.00 SAHAJA

HANYA RM90.00+FREE POSTAGE
HANYA RM90.00+FREE POSTAGE
HANYA RM90.00+FREE POSTAGE

AGENT DIPERLUKAN

WASSAP 011-32129144

#sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungczer #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #nakkurus #bengkungberpantang #bazarpaknil #bengkungperut #bengkungkahwin #barangkahwin #munafiemurah
#munafie
#munafiemalaysia
#sayajual
#sayajualmunafie
#spendakurus
#pantieskurus
#slimmingpants
#munafieborong
#munafiekedah
#munafiepanty
#munafiejapanmurah
#munafiejapan
#munafiepanty
#munafieph
#slimmingph
#spendakahwin

Dapat tengok je baby, tak leh nak cium. Aini dari luar kan, mana leh terus je cium baby. Baby baru seminggu. So tengok je le. Pegang pun tak. Tunggu besar skit, kuat skit, baru leh gomol. Hehe. .
.
Pegang baby tak boleh, so Aini pegang mommy baby lah. Pegang bukan sebarang pegang nak fitting bengkung moden. Berpantang ikut tradisional, bengkung je upgrade yang ade FIR. .
.
Tak sabar dah mommy nak flatkan perut, sambil support badan dan rahim, lancarkan darah dan 'keep warm' dengan PB. Berpantang pulak sendiri, dengan 3 hero lasak. Mommy hebat ni. . .
Selamat Berpantang dengan Premium Beautiful mommy cantik. . .
#premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert

💯 Bengkung yang awesome 💯 Bengkung yang super best
💯 Bengkung yang triple selesa ..
.. Nak try? Promo RM69 free 1 trial slimming (New year nanti RM89)
So jangan menyesal kenapa x beli skrg 😝 ..
..
..
📞 www.wasap.my/60187822302/bengkungsexy
📞 www.wasap.my/60187822302/bengkungsexy ..
..
.. #bengkungmurah #bengkungibu #bengkungmoden #bengkungczer #bengkung #shapingwear #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikan

Seronok jadi #PremiumBeautifulExpert ni sebab boleh share dari hati. 💞
.

Bila dah pakai sendiri dan rasa kebaikan PB, TERPAKSA share macam mana PB transform my life pada kawan2 lain. Rasa macam berdosa sangat if tak share. .

Paling BEST kawan aqma bagitahu dulu tak yakin dengan diri sendiri, now dah jadi BERANI. Dah yakin nak cakap dengan pelanggan face to face. Hihihi. .

Nak aqma bantu kawan2 lebih yakin dan lebih sayang diri sendiri? Boleh pm aqma how PB help you build your confidence. 😘
.

Nak BODY lebih perfect cantik melentik harus pakai 1 Set #PelangsingBadan ni.. GRAB PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE UTK MAINTAIN BODY LEBIH KEMAS SEXY..😍
.

PB E ni new edition material fabrik lebih class, exclusive, lembut and sejuk bila dipakai and more to maintain size badan.. Manakala PBC market over 20 tahun di pasaran.. both best! Demand tinggi especially client akk dari #Indonesia. Grib seluruh badan kemas & selesa bagai tak pakai korset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & tak rugi beli. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Cepat2 roger Akk pengiraan size & price yea.
, .

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #perampingperut #nakkuruskanbadan #korsetpembakarlemak #premiumbeautifulmedan #korset #bengkungmama #korsetperampingbadan #korsetkl #kuruslangsing #jakarta #medan #pengecilperut #kalimantan #korsetbadan #premiumbeautifulElegance #premiumbeautifulClassic #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifuljohor
.

My partner Kak Azza Amri busy pagi ni terima order Premium Beautiful Corset bertalu-talu.
Baru order pagi ni terus nak korset HARI INI juga sebelum fly ke Abu Dhabi esok petang.

Alhamdulillah bulan ni confirm meletops sales. Cash buyer bersusun. Keep it up Kak Azza. 👏

Senang sangat nak dapat client Premium Beautiful sebab produk yang sangat hebat membantu 70% tingkatkan kesihatan mereka.
Sekali beli berbaloi-baloi tahan bertahun. 👍

#pengantin #haribahagia #ratusehari #bertungku #bengkunginfrared #langsinglepasbersalin
#Buncit #masalahwanita #bengkungibu #bengkungmoden #bengkungczer #bakarlemakpantas #promoPB #turunberatbadan #bumil #korsetkesihatan #kuruslepasbersalin #bengkungmama #nakkuruskanbadan #dalampantang
#kedah #bengkung #pengecilperut #subgaipetani #berpantang #batupahat #ramping #singapore

" Cantik, Berkualiti, En Husben tegur Corak Meriah time berpantang " 🤗
Wahhhh, tu belum pakai lagi sis. Bila dah pakai, haaaaa senyum jaa memanjangg. Stress punn kurang kan, bila pakai bengkung bercorak ni. 😝
Kotor? Semestinya tak lahh, sebab bercorak. Dijamin Selesa dan Ceria ketika Berpantang!

MOST RECENT

Testimoni terbaru #PremiumBeautifulCorset.

#PBkorset bukan untuk orang gemuk sahaja tau. Semua boleh pakai.

Macam klient kita yang berbaju merah tu. Kurus je orangnya but no cutting.
Hah sarung je PB, badan cantik terbentuk. Aset2 semua up.

Klient yang baju hitam pula, sarung je #Pbkorset terus teruja badan cantik terbentuk. Terus nak tempah kebaya untuk buat raya.

Alhamdulillah makin ramai wanita di luar sana mengakui #korsetkesihatandankecantikan no 1 di Malaysia ini.
Alang membeli menang memakai.

Uolls jangan tengok je tau.
Jom dapatkan #Premiumbeautifulcorset pada harga runtuh ini.

DM/PM/ +60132630375

#premiumbeautifulmalaysia
#premiumbeautifulputrajaya
#premiumbeautifulshahalam
#premiumbeautifulbangi
#premiumbeautifulseremban
#premiumbeautifulindonesia#premiumbeautifulbrunei
#bajusupportbelakang
#bajusokongantulangbelakang
#corsetmalaysia
#scoliosisbrace
#scoliosisfighter
#bajutulangbelakang
#tulangbelakangbengkok
#lumbarsupport
#backbone
#scoliosisdijakarta
#skoliosisindonesia
#korsetperampingbadan
#bajutulangbelakang
#jakarta
#medan
#sumatera

Kalau tak berkesan, bengkung ni takkan jadi kegilaan ramai orang tau. Sampai ke luar malaysia pun orang dok cari bengkung ni. Mmg sangat2 best sbb ia dapat bantu kita untuk kuruskan pinggang dengan cara yg 'malas' hehe😝 Tak perlu uolls nak sakan pegi gym, diet sampai seksa haa.
.
.
#bengkung #bengkungsajat #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkung3in1 #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungkimk #bengkungzip #sajat #coachyin #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letscantik #janganmengata #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut

Kalau nak whatsapp sis, korang pegi kat bio atas ni, ada link warna BIRU kan? Haa tekan je link tu, terus dapat direct whatsapp sis. Takyah susah2 nak save number semua. Or boleh jugak nk DM 😊
.
.

#bengkung #bengkungsajat #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkung3in1 #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungkimk #bengkungzip #sajat #coachyin #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letscantik #janganmengata #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut

Dapat tengok je baby, tak leh nak cium. Aini dari luar kan, mana leh terus je cium baby. Baby baru seminggu. So tengok je le. Pegang pun tak. Tunggu besar skit, kuat skit, baru leh gomol. Hehe. .
.
Pegang baby tak boleh, so Aini pegang mommy baby lah. Pegang bukan sebarang pegang nak fitting bengkung moden. Berpantang ikut tradisional, bengkung je upgrade yang ade FIR. .
.
Tak sabar dah mommy nak flatkan perut, sambil support badan dan rahim, lancarkan darah dan 'keep warm' dengan PB. Berpantang pulak sendiri, dengan 3 hero lasak. Mommy hebat ni. . .
Selamat Berpantang dengan Premium Beautiful mommy cantik. . .
#premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert

Kami dah tak jual kotak pink tau. Sekarang the latest one is kotak gold dimana kebaikan dia berganda-ganda dari yg bengkung lama 👉🏻 Ada 16 tulang! Double infrared! Double material! Double effect! Woww cukup perfect untuk uolls yg nak ramping kan pinggang. Paling penting, bengkung ni selamat & takkan ada kesan sampingan👍🏻
.
.
#bengkung #bengkungsajat #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkung3in1 #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungkimk #bengkungzip #sajat #coachyin #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letscantik #janganmengata #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut

Before kita jual, nak explain dulu kat uolls pasal bengkung ni. Taknak la pakai je, tp taktahu apa2. Betul tak?
.
.
Bengkung ni ada size tau, ada 4 saiz ( S, M, L, XL) ukur lilit pinggang dlm inci👇🏻
S :  20 - 33
M :  34 - 43
L :  44 - 53
Xl :  54 - 60
.
.
Kebaikan bengkung sajat;
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 8 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas (tak berpeluh)
.
.
#bengkung #bengkungsajat #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkung3in1 #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungkimk #bengkungzip #sajat #coachyin

Siapa yang tak gembira bila bentuk badan makin kemas makin langsing gitu.
Terus client plan nak p tempah kebaya tau.
Haaa confident terusss naik 100%❗️ Kita sebagai agent pun rasa teruja tengok perkembangan client. Sarung je korset perisai ni teruss hilang perut buncit, bentuk badan lebih kemas, paha mengecil dan selesa ya amat!

30% fungsi pb korset iala bantu tambah lagi kecantikan anda. Tak percaya? Sarung dulu sis ☺️ #pengantin #haribahagia #ratusehari #bertungku #bengkunginfrared #langsinglepasbersalin
#Buncit #masalahwanita #bengkungibu #bengkungmoden #bengkungczer #bakarlemakpantas #promoPB #turunberatbadan #bumil #korsetkesihatan #kuruslepasbersalin #bengkungmama #nakkuruskanbadan #dalampantang
#kedah #bengkung #pengecilperut #subgaipetani #berpantang #batupahat #ramping #singapore

Siapa yang tak gembira bila bentuk badan makin kemas makin langsing gitu.
Terus client plan nak p tempah kebaya tau.
Haaa confident terusss naik 100%❗️ Kita sebagai agent pun rasa teruja tengok perkembangan client. Sarung je korset perisai ni teruss hilang perut buncit, bentuk badan lebih kemas, paha mengecil dan selesa ya amat!

30% fungsi pb korset iala bantu tambah lagi kecantikan anda. Tak percaya? Sarung dulu sis ☺️ #pengantin #haribahagia #ratusehari #bertungku #bengkunginfrared #langsinglepasbersalin
#Buncit #masalahwanita #bengkungibu #bengkungmoden #bengkungczer #bakarlemakpantas #promoPB #turunberatbadan #bumil #korsetkesihatan #kuruslepasbersalin #bengkungmama #nakkuruskanbadan #dalampantang
#kedah #bengkung #pengecilperut #subgaipetani #berpantang #batupahat #ramping #singapore

Nak BODY lebih perfect cantik melentik harus pakai 1 Set #PelangsingBadan ni.. GRAB PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE UTK MAINTAIN BODY LEBIH KEMAS SEXY..😍
.

PB E ni new edition material fabrik lebih class, exclusive, lembut and sejuk bila dipakai and more to maintain size badan.. Manakala PBC market over 20 tahun di pasaran.. both best! Demand tinggi especially client akk dari #Indonesia. Grib seluruh badan kemas & selesa bagai tak pakai korset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping FIT & FIRM.. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & tak rugi beli. Juga terkenal sebagai #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Cepat2 roger Akk pengiraan size & price yea.
, .

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #perampingperut #nakkuruskanbadan #korsetpembakarlemak #premiumbeautifulmedan #korset #bengkungmama #korsetperampingbadan #korsetkl #kuruslangsing #jakarta #medan #pengecilperut #kalimantan #korsetbadan #premiumbeautifulElegance #premiumbeautifulClassic #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifuljohor
.

Masa dah time. Jom la balik. Tapi Aini ada misi khas, nak fitting mommy yang dalam pantang anak ke4. .
Jom fitting bengkung moden ibu berpantang Premium Beautiful. .
.
#premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert

Pittt pittt, posto posto 😁
.
Ada lagi yang nak selit order ke? Cepat² ukur pinggang korang. Nanti whatsapp cepat2 mekdaa tauu. Takut size yang korang nak habis pulak 😜
.

Rm80 exc pos
📲019-7558454

Kenapa korang harus memiliki D'QUEEN CORSET ?
.
💋D'QUEEN CORSET kami jamin selesa pada kulit walaupun sensitif .
💋 Jaminan tidak akan BERLIPAT .
💋 Jaminan fabrik yang SELESA .
💋 Jaminan fabrik tidak PANAS .
💋 Jaminan fabrik sangat KUALITI .

Dah tak payah risiko kan diri korang dengan memakan ubat kurus. .

Pakai losyen panas dan dqueen corset ni jer, mampu merampingkan pinggang dan mengempiskan perut korang tau.
.

Harga pun mampu milik.
Hanya RM80 exc pos.

Berlambak-lambak stock D'queen Corset 😱
.

Nak kempiskan perut, nak rampingkan pinggang, nak bakar lemak, nak cover perut geleber. Wajib konsisten pakai D'queen Corset.
.

Setiap hari pakai dengan minyak panas atau losyen panas confirm korang jadi selim melim 😍✌
.

Rm80 exc pos 📲019-7558454

D'QUEEN CORSET ni kena follow size pinggang awak, baru cun! Tak boleh lebih, tak boleh kurang
.
So, size pinggang awak berapa?
Meh whatsapp mekdaa size korang, 019-7558454

D'Queen Corset in the house . .
Kenapa korang WAJIB ada ? .
.
😌Pembakaran lemak jadi lebih cepat
.
.
😍Menghilangkan masalah perut buncit .
.
😌Memberikan posture badan yg menarik dan lansing .
.
😍Sesuai utk wanita baru lepas bersalin .
.
😌Menjaga posture tulang yg sempurna .
.
😍Tidak berlipat & tidak panas .
.
😌Sangat SELESA & mudah dibasuh
.
.
😍Mengawal nafsu makan yg menggila .
.
😌Melancarkan sistem penghadaman .
.
Harga : RM80
Size : S - 5XL

Badan kalau dah berat memang senang sakit-sakit lutut. Nak solat pun seksa nak membongkok atau berdiri lama. .
.
Bila bab sakit lutut ni, kerja harian memang agak terganggu. Kalau kita bekerja, pagi-pagi nak kena bersiap pantas. Bersiap untuk anak2 & suami. Bila sakit, berjalan jadi perlahan. Nak berdiri lama di dapur atau nak dukung anak pun masalah. .
.
Memang wajib turunkan berat badan. Itu antara nasihat yang doktor akan bagi. Pilihan ramai wanita tentulah dengan #korsetpembakarlemak #premiumbeautiful . Pakai PB bukan setakat turunkan berat, bentuk badan jadi kemas, belakang badan disokong dengan baik & hilangkan rasa lenguh-lenguh badan tanpa terasa seperti memakai korset. Bestkan!
.
.
Dapatkan PB dengan DM/PM/WA +6016 3542963
Rebut PELUANG JIMAT PROMOSI 12.12 yang dilanjutkan satu hari lagi. .
.
Jangan ketinggalan!
#bengkungibu #bengkungczer #bengkungmama #kuruslepasbersalin #laukpantang #pinggullebar #buncit #bertungku #bakarlemakpantas #promopb#bersalinczer #bersalinnormal #bengkunginfrared #onlineshop #korset #korsetpelangsing #solusihamil #ikhtiarhamil #premiumbeautifulmalaysia#premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulkl #premiumbeautiful #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulcorset #perutbuncit# #corsetmalaysia

Hye Mommy cantik2..
Kak manis nak share corset paling SELESA,MURAH,TAK BERGULUNG, DAN PALING PENTING MOMMY BOLEH PAKAI SAMBIL MENNYUSU BABY...best ke best??
.
.
Kak manis dah try. Mmg terbaik.. jd nak share la dgn mommy2. Blh pakai 8jam hokeyyy..
.
Harga pengenalan
RM99
RM99
RM99

SIZE S - XXXXL

Wahhhhhhhhh bestnyeee... Free postage tau❤️
.
Whatsapp admin www.watsap.my/0197384423.
.
#bengkungczer
#bengkungmurah
#bengkungsajat
#nakkurus
#fattzura
#bengkungmoden
#korsetmurah
#korset
#bajumenyusu
#bajubabymurah
#aventmurah
#bajubaby
#bengkungzip
#tungkubaby
#tungkuibu
#tungkubayi
#tungku

Hye Mommy cantik2..
Kak manis nak share corset paling SELESA,MURAH,TAK BERGULUNG, DAN PALING PENTING MOMMY BOLEH PAKAI SAMBIL MENNYUSU BABY...best ke best??
.
.
Kak manis dah try. Mmg terbaik.. jd nak share la dgn mommy2. Blh pakai 8jam hokeyyy..
.
Harga pengenalan
RM99
RM99
RM99

SIZE S - XXXXL

Wahhhhhhhhh bestnyeee... Free postage tau❤️
.
Whatsapp admin www.watsap.my/0197384423.
.
#bengkungczer
#bengkungmurah
#bengkungsajat
#nakkurus
#fattzura
#bengkungmoden
#korsetmurah
#korset
#bajumenyusu
#bajubabymurah
#aventmurah
#bajubaby
#bengkungzip
#tungkubaby
#tungkuibu
#tungkubayi
#tungku

Hye Mommy cantik2..
Kak manis nak share corset paling SELESA,MURAH,TAK BERGULUNG, DAN PALING PENTING MOMMY BOLEH PAKAI SAMBIL MENNYUSU BABY...best ke best??
.
.
Kak manis dah try. Mmg terbaik.. jd nak share la dgn mommy2. Blh pakai 8jam hokeyyy..
.
Harga pengenalan
RM99
RM99
RM99

SIZE S - XXXXL

Wahhhhhhhhh bestnyeee... Free postage tau❤️
.
Whatsapp admin www.watsap.my/0197384423.
.
#bengkungczer
#bengkungmurah
#bengkungsajat
#nakkurus
#fattzura
#bengkungmoden
#korsetmurah
#korset
#bajumenyusu
#bajubabymurah
#aventmurah
#bajubaby
#bengkungzip
#tungkubaby
#tungkuibu
#tungkubayi
#tungku

Aqma belanja sikit la LIFE TRANSFORMATION a Mother of 3. Even dah 36 dan anak 3 still concern on her bodyshape. 👏🏻👏🏻👏🏻Paling BEST, bila makin slim ni pakai apa pun letops taw! 😍
.
Look young gittuuu.. Hakikat kan yang postur cantik tu, selalunya nampak muda dari usia. Hehehe.
.
.
Jom Aqma bantu uols get your LAST MINUTE LIFE TRANSFORMATION dengan cara MUDAH. Alaaa DM je aqma tepi or whatsapp terus +6010253421 untuk korek #TIPSKURUS kakak dalam gambar ni. 👆🏻👆🏻👆🏻
.
.
#thediamondcircle
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulsepang
#PremiumBeautifulSelangor

Aqma belanja sikit la LIFE TRANSFORMATION a Mother of 3. Even dah 36 dan anak 3 still concern on her bodyshape. 👏🏻👏🏻👏🏻Paling BEST, bila makin slim ni pakai apa pun letops taw! 😍
.
Look young gittuuu.. Hakikat kan yang postur cantik tu, selalunya nampak muda dari usia. Hehehe.
.
.
Jom Aqma bantu uols get your LAST MINUTE LIFE TRANSFORMATION dengan cara MUDAH. Alaaa DM je aqma tepi or whatsapp terus +6010253421 untuk korek #TIPSKURUS kakak dalam gambar ni. 👆🏻👆🏻👆🏻
.
.
#thediamondcircle
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulsepang
#PremiumBeautifulSelangor

Aqma belanja sikit la LIFE TRANSFORMATION a Mother of 3. Even dah 36 dan anak 3 still concern on her bodyshape. 👏🏻👏🏻👏🏻Paling BEST, bila makin slim ni pakai apa pun letops taw! 😍
.
Look young gittuuu.. Hakikat kan yang postur cantik tu, selalunya nampak muda dari usia. Hehehe.
.
.
Jom Aqma bantu uols get your LAST MINUTE LIFE TRANSFORMATION dengan cara MUDAH. Alaaa DM je aqma tepi or whatsapp terus +6010253421 untuk korek #TIPSKURUS kakak dalam gambar ni. 👆🏻👆🏻👆🏻
.
.
#thediamondcircle
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulsepang
#PremiumBeautifulSelangor

Aqma belanja sikit la LIFE TRANSFORMATION a Mother of 3. Even dah 36 dan anak 3 still concern on her bodyshape. 👏🏻👏🏻👏🏻Paling BEST, bila makin slim ni pakai apa pun letops taw! 😍
.
Look young gittuuu.. Hakikat kan yang postur cantik tu, selalunya nampak muda dari usia. Hehehe.
.
.
Jom Aqma bantu uols get your LAST MINUTE LIFE TRANSFORMATION dengan cara MUDAH. Alaaa DM je aqma tepi or whatsapp terus +6010253421 untuk korek #TIPSKURUS kakak dalam gambar ni. 👆🏻👆🏻👆🏻
.
.
#thediamondcircle
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulsepang
#PremiumBeautifulSelangor

Dup dap dup dap!!
Stok bengkung dah menipis, ada saiz yg dah sold out! 😭
.
Bila 60% repeat customer grab sale gila2 ni maknanya memang GILALAH SALE YMC kali ni 😱
.
Jom grab bengkung YMC sekarang! 🙌🏻
Tepat jam 12mlm ni dah blh nangis kalau terlepas #promoymc 😅

Wah!!Saya suami nak grab #premiumbeautiful.

Siapa tak sayang isteri kan?Isteri adalah pelengkap kehidupan seorang suami.Si isteri mesti la suka disayangi oleh suami tercinta.Betul tak?

Si suami nak bagi hadiah pada isteri,maybe ada nak celebrate birthday kot.Tapi si suami tak tahu nak hadiahkan apa untuk si isteri.Almaklum la, da selalu bagi 'present' katanya.

Si suami ada ter'stalker' produk yang Rita jual ni.Terus Dm untuk bertanyakan untuk mengetahui lebih lanjut.Rita pon berkongsi yang sepatutnya sebagai client perlu tahu.

So, Rita perlukan ukuran badan si isteri dahulu dan baru boleh Rita calculated harga yang sepatutnya perlu dipadankan.

Untuk ukuran tu, si suami yang nak mengukur sendiri tanpa dicurigai si isteri.
Jadi sama2 la kita tunggu nanti.

Yang berminat @ nak cuba #premiumbeautiful boleh kongsi dengan Rita.Kita set perjumpaan @ Rita ajarkan cara mengukur.Boleh belajar bersama2 nanti.

Whatsapp/Dm
Rita 017-5066484

#noorrosrita #pbexpert #premiumbeautifulpenang

Please don’t miss this chance! Or else you will make your own self sad. Let me help TRANSFORM your last minute 2017 become a REAL THING! 💪🏻💪🏻💪🏻
.
.
Grab this OFFER, save your money RM400 and let #PremiumBeautiful creates 😃 for you! 😘😘 📲Whatsapp aqma +60102534217 for this LAST MINUTE LIFE TRANSFORMATION opportunity! 👊🏻
.
.
.
#ainulaqmadotcom #thediamondcircle #premiumbeautifulexpert

Please don’t miss this chance! Or else you will make your own self sad. Let me help TRANSFORM your last minute 2017 become a REAL THING! 💪🏻💪🏻💪🏻
.
.
Grab this OFFER, save your money RM400 and let #PremiumBeautiful creates 😃 for you! 😘😘 📲Whatsapp aqma +60102534217 for this LAST MINUTE LIFE TRANSFORMATION opportunity! 👊🏻
.
.
.
#ainulaqmadotcom #thediamondcircle #premiumbeautifulexpert

Please don’t miss this chance! Or else you will make your own self sad. Let me help TRANSFORM your last minute 2017 become a REAL THING! 💪🏻💪🏻💪🏻
.
.
Grab this OFFER, save your money RM400 and let #PremiumBeautiful creates 😃 for you! 😘😘 📲Whatsapp aqma +60102534217 for this LAST MINUTE LIFE TRANSFORMATION opportunity! 👊🏻
.
.
.
#ainulaqmadotcom #thediamondcircle #premiumbeautifulexpert

Please don’t miss this chance! Or else you will make your own self sad. Let me help TRANSFORM your last minute 2017 become a REAL THING! 💪🏻💪🏻💪🏻
.
.
Grab this OFFER, save your money RM400 and let #PremiumBeautiful creates 😃 for you! 😘😘 📲Whatsapp aqma +60102534217 for this LAST MINUTE LIFE TRANSFORMATION opportunity! 👊🏻
.
.
.
#ainulaqmadotcom #thediamondcircle #premiumbeautifulexpert

Hello!

Hari ni special sangat sebab kita ada SPECIAL DEAL for Premium Beautiful Corset.
Diskaun sehingga Rm400 untuk satu set. Hanya untuk hari ini sahaja ya.
3 Ciri Premium Beautiful yang anda perlu tahu .. 1. Ergonomics
Premium Beautiful Corset direka khas untuk wanita menjadi lebih selesa semasa memakai PB, tidak terlalu ketat, boleh bergerak aktif malah bersukan ketika memakai PB kerana rekaannya yang boleh diregangkan 360 darjah membantu semua wanita lebih yakin berketerampilan dan selamat ketika memakainya.

2. Aesthetics
Premium Beautiful direka khas untuk membentuk kontur badan menjadi lebih menarik, membantu penetapan lemak di tempat yang betul dan mengekalkan bentuk badan seperti yang diidamkan setiap wanita. Bagi mereka yang pakai konsisten dalam jangka masa yang lama, perubahan bentuk badan akan menjadi lebih memukau dan cantik.

3. Teknologi Far Infra-Red Rays (FIR)
Setiap helaian benang pada Premium Beautiful disuntik dengan FIR. Penggunaan FIR untuk meningkatkatkan metabolisme dan keupayaan melangsingkan badan. Selain itu, fungsi FIR juga untuk membantu pelancaran darah, membetulkan hormon dan berupaya mencegah sel kanser dari aktif. Tidak hairan lah lebih ramai pengguna PB memberikan feedback positive setelah mereka pulih dari masalah kesihatan mereka.

Hebatkan Premium Beautiful?

Sememangnya lain dari yang lain. Bukan normal korset tapi korset kesihatan yang direka 70% untuk kesihatan & 30% kecantikan. Korset yang bukan semata untuk kurus tapi supaya kita sihat & cantik dalaman & luaran.

#pengantin #haribahagia #ratusehari #bertungku #bengkunginfrared #langsinglepasbersalin
#Buncit #masalahwanita #bengkungibu #bengkungmoden #bengkungczer #bakarlemakpantas #promoPB #turunberatbadan #bumil #korsetkesihatan #kuruslepasbersalin #bengkungmama #nakkuruskanbadan #dalampantang
#kedah #bengkung #pengecilperut #subgaipetani #berpantang #batupahat #ramping #singapore

BACK TO NORMAL SIZE .. WOW😍😍 Nampak ketara beza kan... Jika berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL selalunya mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung..
.

Ngam2 habis pantang, bentuk badan amat2 kemas langsing berpotongan! Sebab tu PREMIUM BEAUTIFUL demand NO 1 as #BengkungBersalin dikalangan ibu2 dalam pantang. .
.

Moden @ traditional boleh dipakai semasa berpantang. Tapi ramai memilih PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden paling cepat & berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. Senang dipakai tanpa bantuan orang lain.
.

PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan digrib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #preggers #bakarlemakpantas #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #langsinglepasbersalin #pinggangramping
#bengkung #bengkungterbaik #batutungku
#korsetkl #berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang

BACK TO NORMAL SIZE .. WOW😍😍 Nampak ketara beza kan... Jika berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL selalunya mom akan back to normal weight/size and body lebih LANGSING RAMPING dari sebelum mengandung..
.

Ngam2 habis pantang, bentuk badan amat2 kemas langsing berpotongan! Sebab tu PREMIUM BEAUTIFUL demand NO 1 as #BengkungBersalin dikalangan ibu2 dalam pantang. .
.

Moden @ traditional boleh dipakai semasa berpantang. Tapi ramai memilih PREMIUM BEAUTIFUL as #bengkungmoden paling cepat & berkesan melangsingkan seluruh badan FIT & FIRM compare bengkung biasa. Senang dipakai tanpa bantuan orang lain.
.

PremiumBeautifulCorset satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy berpantang dgn PB umpama 5x sesi bertungku. Once sarung je PB seluruh badan digrib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.

Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #preggers #bakarlemakpantas #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #bersalinceaser #bengkungmama #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #langsinglepasbersalin #pinggangramping
#bengkung #bengkungterbaik #batutungku
#korsetkl #berpantang #bengkungibubersalin #premiumbeautifuljohor #barutmoden #kempiskanperut #premiumbeautifulpasirgudang

Cantik selepas berpantang. Jom nantikan LIVE TIPS daripada Miza jam 3.30 petang nie.

Hai dear 🤗
Sempena 12/12 date cantik ni
Bengkung YMC Langsing Teruih
buat *SALE* redho gempak!!
.
Belian pertama - harga asal
Belian ke2 - 50% off
(Postage RM10 SM/RM13 SS)
.
Cepat pakat kongsi beli dgn adik2 kakak2 kawan2 semua!
.
Sale tamat tepat 12mlm ni ye 😭
Lepas ni takde dah, jangan nangis tepi bucu katil esok 🙈
.
Jom grab sekarang! 🙌🏻
PM atau whatsapp
www.wasap.my/60122717994
www.wasap.my/60122717994

Bengkung 4-tulang 15pin (total 16 tulang)
Material: nylon & spandex
Size S: 23"-33" M: 24"-34" L: 25"-35" XL: 26"-36"
Height/Tinggi: 11"

HARGA ASAL:RM119.90
.
.
.
.
TAPI DAPATKAN HARGA PROMOSI SEKARANG DENGAN HARGA RM90.00 SAHAJA

HANYA RM90.00+FREE POSTAGE
HANYA RM90.00+FREE POSTAGE
HANYA RM90.00+FREE POSTAGE

AGENT DIPERLUKAN

WASSAP 011-32129144

#sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungczer #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #nakkurus #bengkungberpantang #bazarpaknil #bengkungperut #bengkungkahwin #barangkahwin #munafiemurah
#munafie
#munafiemalaysia
#sayajual
#sayajualmunafie
#spendakurus
#pantieskurus
#slimmingpants
#munafieborong
#munafiekedah
#munafiepanty
#munafiejapanmurah
#munafiejapan
#munafiepanty
#munafieph
#slimmingph
#spendakahwin

MURAH! SLIMMING PANTS (SLIMMING HIGH WAIST)

❗️Jom langsingkan pinggang ❗️Jom bakar & musnahkan lemak

Quality ok ke?

✅ tak bergulung, berlipat dalam apa jua keadaan
✅ material sangat sangat selesa
💯Pelanggan berpuas hati

Kenapa saya mesti ada SLIMMING PANTS

ini jawapannya:

❤️Membantu menyelesaikan masalah perut buncit dan membentuk kembali bentuk badan
❤️Fabrik yg fleksibel serta sangat selesa untuk dipakai sepanjang hari dan tidak bergulung!
❤️Pakaian dalam yg membantu anda memperagakan pakaian kegemaran tanpa sebarang masalah.
❤️Memberi keyakinan memiliki bentuk badan yg cantik dan pinggang yg menawan

sesuai untuk kegunaan dirumah dan di tempat kerja.
yang memakai uniform ditempat kerja lebih cantik dan
menawan😘

👉🏻SAIZ S-----> XXL 😍

FOLLOW KAMI
FB : Noremah Ahmad
IG : slimmingpants_malaysia

1 PCS RM40sm/50ss
3 PCS RM100sm/110ss
Include Postage

Whatsapp
📲010.2347760 @ www.wasap.my/60102347760

#slimming #slimmingpants #slimmingpanties #slimmingpantiesmurah #slimmingunderwear #slimmingunderwearmurah #slimmingpantsmalaysia #slimmingpantsmalaysiamurah #slimmingshape #slimmingshaper #slimmingshapewear #slimmingsuit #slimmingmunafie #slimminghighwaist #slimminghighwaistpanties #slimminghighwaistmurah #bengkungmoden #bengkungselesa #bengkungbersalin #bengkungbersalincaeser #bengkungselamat #bengkungmurah #bengkungseluar #bengkungterbaik #bengkungberpantang #bengkungviral #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungceaser #bengkungczer

MURAH! SLIMMING PANTS (SLIMMING HIGH WAIST)

❗️Jom langsingkan pinggang ❗️Jom bakar & musnahkan lemak

Quality ok ke?

✅ tak bergulung, berlipat dalam apa jua keadaan
✅ material sangat sangat selesa
💯Pelanggan berpuas hati

Kenapa saya mesti ada SLIMMING PANTS

ini jawapannya:

❤️Membantu menyelesaikan masalah perut buncit dan membentuk kembali bentuk badan
❤️Fabrik yg fleksibel serta sangat selesa untuk dipakai sepanjang hari dan tidak bergulung!
❤️Pakaian dalam yg membantu anda memperagakan pakaian kegemaran tanpa sebarang masalah.
❤️Memberi keyakinan memiliki bentuk badan yg cantik dan pinggang yg menawan

sesuai untuk kegunaan dirumah dan di tempat kerja.
yang memakai uniform ditempat kerja lebih cantik dan
menawan😘

👉🏻SAIZ S-----> XXL 😍

FOLLOW KAMI
FB : Noremah Ahmad
IG : slimmingpants_malaysia

1 PCS RM40sm/50ss
3 PCS RM100sm/110ss
Include Postage

Whatsapp
📲010.2347760 @ www.wasap.my/60102347760

#slimming #slimmingpants #slimmingpanties #slimmingpantiesmurah #slimmingunderwear #slimmingunderwearmurah #slimmingpantsmalaysia #slimmingpantsmalaysiamurah #slimmingshape #slimmingshaper #slimmingshapewear #slimmingsuit #slimmingmunafie #slimminghighwaist #slimminghighwaistpanties #slimminghighwaistmurah #bengkungmoden #bengkungselesa #bengkungbersalin #bengkungbersalincaeser #bengkungselamat #bengkungmurah #bengkungseluar #bengkungterbaik #bengkungberpantang #bengkungviral #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungceaser #bengkungczer

MURAH! SLIMMING PANTS (SLIMMING HIGH WAIST)

❗️Jom langsingkan pinggang ❗️Jom bakar & musnahkan lemak

Quality ok ke?

✅ tak bergulung, berlipat dalam apa jua keadaan
✅ material sangat sangat selesa
💯Pelanggan berpuas hati

Kenapa saya mesti ada SLIMMING PANTS

ini jawapannya:

❤️Membantu menyelesaikan masalah perut buncit dan membentuk kembali bentuk badan
❤️Fabrik yg fleksibel serta sangat selesa untuk dipakai sepanjang hari dan tidak bergulung!
❤️Pakaian dalam yg membantu anda memperagakan pakaian kegemaran tanpa sebarang masalah.
❤️Memberi keyakinan memiliki bentuk badan yg cantik dan pinggang yg menawan

sesuai untuk kegunaan dirumah dan di tempat kerja.
yang memakai uniform ditempat kerja lebih cantik dan
menawan😘

👉🏻SAIZ S-----> XXL 😍

FOLLOW KAMI
FB : Noremah Ahmad
IG : slimmingpants_malaysia

1 PCS RM40sm/50ss
3 PCS RM100sm/110ss
Include Postage

Whatsapp
📲010.2347760 @ www.wasap.my/60102347760

#slimming #slimmingpants #slimmingpanties #slimmingpantiesmurah #slimmingunderwear #slimmingunderwearmurah #slimmingpantsmalaysia #slimmingpantsmalaysiamurah #slimmingshape #slimmingshaper #slimmingshapewear #slimmingsuit #slimmingmunafie #slimminghighwaist #slimminghighwaistpanties #slimminghighwaistmurah #bengkungmoden #bengkungselesa #bengkungbersalin #bengkungbersalincaeser #bengkungselamat #bengkungmurah #bengkungseluar #bengkungterbaik #bengkungberpantang #bengkungviral #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungceaser #bengkungczer

« #TestimoniPremiumBeautiful »
.

Biar #Testimoni Buktikan!!
~ Perut Buncit Hilang
~ Pinggang Jadi Ramping
~ Ukur Lilit Pinggang Berkurangan 8cm
~ Body Shape Lebih Kemas
.

Baik Mengaku Ketara Ke Tak Perubahan Ni?? Segala2 Bole Menjadi Kenyataan Dengan #KorsetPb...
.

Jangan Dok Buat Terkejut!! Dah Aimie Kata PB Korset Ini Bole Tengok Result Instant.. Hangpa Tak Percaya Kan?? Tengok Sendiri.. Rasa Geram Dak Teruih Badan Berpotongan Lagu Tu!! Sarung Baju Kebaya Pun Bulih Dah.. .

Alhamdulilah Pasti Lebih Berkeyakinan Diri Selepas Ini ;)..
Boleh Tahun Baru Pakai Baju #RTW.. Macam Mana Cik Abang Tak Bertambah2 Sayang, Makin Lawaa... Makin Ayuuu...
.

Korset Premium Beautiful Ini Satu-Satunya #CorsetWithFir 70% Kesihatan & 30% Kecantikan.. Sarung Saja Terus #instantshaping.. Pakai Konsisten 3-6 Bulan Bentuk Badan Inshape Kemas.. Tak Percaya, Jom Fitting Dengan Aimie...
.

PB Korset Jugak Terkenal Sebagai #BengkungModen Untuk Wanita Lepas Bersalin.. Sesuai Juga Untuk Mereka Yang Ada Masalah #SakitTulangBelakang, #SakitBelakang, #Slipdisc.. #KorsetPB Memang Baguih Untuk #BackSupport..
.

Jangan Lepaskan Peluang Grab Untuk Harga Lebih Diskaun :D...
.

Aimie +601121020139
.

#PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulSpecialist
#premiumbeautifulcorset #korsetpelangsing #perutbuncit #pehabesar #bengkungczer #bengkunginfrared #corsetMalaysia #slimmingcorset #premiumbeautifulkl
#TrustedAgentCorset #PremiumBeautifulKualaLumpur #Bersalin #berpantang #bengkungmoden #Slim #korset

« #TestimoniPremiumBeautiful »
.

Biar #Testimoni Buktikan!!
~ Pinggang Mengecil 3 Inci
~ Berat Badan Maintain TANPA Diet
.

Syokkan Pakai Korset PB Berat Maintain.. Makan Tanpa Diet.. MALAH Pinggang Mengecil... Best!! Best!! .

Korset Premium Beautiful Ini Satu-Satunya #CorsetWithFir 70% Kesihatan & 30% Kecantikan.. Sarung Saja Terus #instantshaping.. Pakai Konsisten 3-6 Bulan Bentuk Badan Inshape Kemas.. Tak Percaya, Jom Fitting Dengan Aimie...
.

PB Korset Jugak Terkenal Sebagai #BengkungModen Untuk Wanita Lepas Bersalin.. Sesuai Juga Untuk Mereka Yang Ada Masalah #SakitTulangBelakang, #SakitBelakang, #Slipdisc.. #KorsetPB Memang Baguih Untuk #BackSupport..
.

Jangan Lepaskan Peluang Grab Untuk Harga Lebih Diskaun :D...
.

Aimie +601121020139
.

#PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulSpecialist
#premiumbeautifulcorset #korsetpelangsing #perutbuncit #pehabesar #bengkungczer #bengkunginfrared #corsetMalaysia #slimmingcorset #premiumbeautifulkl
#TrustedAgentCorset #PremiumBeautifulKualaLumpur #Bersalin #berpantang #bengkungmoden #Slim #korset

« #TestimoniPremiumBeautiful »
.

Biar #Testimoni Buktikan!!
~ Makin Selesa Pakai #Pbkorset
~ Selera Makan Terkawal
~ Cepat Kenyang
.

Segala2 Bole Menjadi Kenyataan Dengan #KorsetPb.. Korset Premium Beautiful Ini Satu-Satunya #CorsetWithFir 70% Kesihatan & 30% Kecantikan.. Sarung Saja Terus #instantshaping.. Pakai Konsisten 3-6 Bulan Bentuk Badan Inshape Kemas.. Tak Percaya, Jom Fitting Dengan Aimie...
.

PB Korset Jugak Terkenal Sebagai #BengkungModen Untuk Wanita Lepas Bersalin.. Sesuai Juga Untuk Mereka Yang Ada Masalah #SakitTulangBelakang, #SakitBelakang, #Slipdisc.. #KorsetPB Memang Baguih Untuk #BackSupport..
.

Jangan Lepaskan Peluang Grab Untuk Harga Lebih Diskaun :D...
.

Aimie +601121020139
.

#PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulSpecialist
#premiumbeautifulcorset #korsetpelangsing #perutbuncit #pehabesar #bengkungczer #bengkunginfrared #corsetMalaysia #slimmingcorset #premiumbeautifulkl
#TrustedAgentCorset #PremiumBeautifulKualaLumpur #Bersalin #berpantang #bengkungmoden #Slim #korset

« #TestimoniPremiumBeautiful »
.

Biar #Testimoni Buktikan!!
Bukan Aimie Yang Kata Taw!! Hah!! Perut Makin Kempis & Yang Paling Best Tak Perlu Lagi La Nak Tahan Napas Cover #Perut.. Maka Dengan Ini Buat Apa Pun Lebih Berkeyakinan.. Agree Dak Dengan Aimie??
.

Segala2 Bole Menjadi Kenyataan Dengan #KorsetPb.. Korset Premium Beautiful Ini Satu-Satunya #CorsetWithFir 70% Kesihatan & 30% Kecantikan.. Sarung Saja Terus #instantshaping.. Pakai Konsisten 3-6 Bulan Bentuk Badan Inshape Kemas.. Tak Percaya, Jom Fitting Dengan Aimie...
.

PB Korset Jugak Terkenal Sebagai #BengkungModen Untuk Wanita Lepas Bersalin.. Sesuai Juga Untuk Mereka Yang Ada Masalah #SakitTulangBelakang, #SakitBelakang, #Slipdisc.. #KorsetPB Memang Baguih Untuk #BackSupport..
.

Jangan Lepaskan Peluang Grab Untuk Harga Lebih Diskaun :D...
.

Aimie +601121020139
.

#PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulSpecialist
#premiumbeautifulcorset #korsetpelangsing #perutbuncit #pehabesar #bengkungczer #bengkunginfrared #corsetMalaysia #slimmingcorset #premiumbeautifulkl
#TrustedAgentCorset #PremiumBeautifulKualaLumpur #Bersalin #berpantang #bengkungmoden #Slim #korset

Masih tercari2 bengkung yang sesuai untuk kempiskan perut, flatkn perut?????
.
Mai cuba bengkung terlajak best👇👇
REAL BENGKUNG MODEN BERPANTANG & HARIAN♨♨♨
.
Sangat selesa...lembut...sejuk...100% tidak bergulung...sangat grib di perut, berat sehingga 130kg, material/fabrik yang lembut, senang bergerak, menjaga peranakan dengan lebih selesa....!!!!
.
JOM GRAB #realbengkung HOT ITEM 🔥🔥🔥
.
✔Real Bengkung 8 Tulang RM69.90 ‼️
✔Real Bengkung 16 Tulang RM84.90 ‼️
✔Sesuai untuk yang baru BERSALIN & harian
✔Mereka yang idamkan curvy SHAPE (macam kerengga)
✔Masalah perut buncit/boroi (ini memang kena PAKAI) 🙂
.
QUALITY memang bagus 💯nohh!!
TAK BERGULUNG/ BERLIPAT 💯
TAK PANAS 💯
ADA TULANG YANG FLEXIBLE! 💯
MATERIAL BREATHABLE & STRECTHABLE 💯
.
Available saiz XS - XXL
.
Adik cantik, abg pun sayang 😍😍😍😍
Berminat?
.
Klik link to direct Whatsapp ☝🏻
Www.Wasap.My/60129359074
Www.Wasap.My/60129359074
Www.Wasap.My/60129359074
Www.Wasap.My/60129359074
.
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmama #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungczer #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #titiancinta #bengkungmodern #bengkungczer #realgirdlepant #realgirdlepants #realgirdlebyrealbengkung

Most Popular Instagram Hashtags