#bengkungczer

MOST RECENT

Kenapa D'Queen Corset best giler !! .
> mampu support tulang belakang
> pembentukkan pinggang yg maksimum tau
>sesuai untuk Lepas bersalin > Tidak panas > Tidak berlipat
> Ada 4 tetulang yg support pinggang anda
> Tidak bergulung dan tidak keras > sangat selesa digunakan sepanjang Exercise @ penggunaan harian > Membantu Kempis perut > Membantu pembakaran lemak > Membantu anda kelihatan Gojes
> pembuangan menjadi semakin lawas
💰rm70
📲+60175744069

❤ Membantu membakar lemak berlebihan dengan pantas dibawah lapisan kulit.
❤ Membantu memudarkan tanda regangan (strechmark) dan selulit.
❤ Membantu memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus & licin.
❤ Membantu meningkatkan kesan detox, sistem pencernaan dan atasi sembelit.
❤ Membantu mengecilkan perut buncit, lengan, kaki serta pinggul.
❤ Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
❤ Membantu membuang angin berlebihan dalam badan
❤ Membantu mencegah kulit daripada menjadi kendur selepas penurunan berat badan.
❤ Membantu mengurangkan sakit belakang, sakit sendi dan sakit otot.
❤ Membantu menjadikan kulit lebih lembap, anjal dan elastik.
❤ Sesuai untuk digunakan sebagai krim dalam pengurutan tradisional.
❤ Membantu memperbaiki kesihatan wanita yang baru melahirkan anak.

Whatsapp sekarang!
tekan link ni http://wasap.my/60126419399/slimmingmystique tunggu di whatsapp tau
.
.
.
.
.
.
.
#bengkungczer #bengkungbersalin #bengkungmoden #bengkungzapon #bengkungmurahmalaysia #bengkungibubersalinmoden #bengkung #kurussebelumraya #bengkungmoden3in1 #bengkungpantang #bengkungsajat #gelkurusrm10 #gelkurus #annetteslimfirm #bengkungmudah #bengkungmama #annetteslimandfirm #bengkungviral #bengkungtradisional #bengkungibu #bengkungkerengga #bengkungperut #bengkungceaser #bengkungpantang #bengkungcangkuk #bengkungterbaik #bengkungexpress #bengkungmodern #bengkungpengantin #bengkungmodenmurah

❤ Membantu membakar lemak berlebihan dengan pantas dibawah lapisan kulit.
❤ Membantu memudarkan tanda regangan (strechmark) dan selulit.
❤ Membantu memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus & licin.
❤ Membantu meningkatkan kesan detox, sistem pencernaan dan atasi sembelit.
❤ Membantu mengecilkan perut buncit, lengan, kaki serta pinggul.
❤ Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
❤ Membantu membuang angin berlebihan dalam badan
❤ Membantu mencegah kulit daripada menjadi kendur selepas penurunan berat badan.
❤ Membantu mengurangkan sakit belakang, sakit sendi dan sakit otot.
❤ Membantu menjadikan kulit lebih lembap, anjal dan elastik.
❤ Sesuai untuk digunakan sebagai krim dalam pengurutan tradisional.
❤ Membantu memperbaiki kesihatan wanita yang baru melahirkan anak.

Whatsapp sekarang!
tekan link ni http://wasap.my/60126419399/slimmingmystique tunggu di whatsapp tau
.
.
.
.
.
.
.
#bengkungczer #bengkungbersalin #bengkungmoden #bengkungzapon #bengkungmurahmalaysia #bengkungibubersalinmoden #bengkung #kurussebelumraya #bengkungmoden3in1 #bengkungpantang #bengkungsajat #gelkurusrm10 #gelkurus #annetteslimfirm #bengkungmudah #bengkungmama #annetteslimandfirm #bengkungviral #bengkungtradisional #bengkungibu #bengkungkerengga #bengkungperut #bengkungceaser #bengkungpantang #bengkungcangkuk #bengkungterbaik #bengkungexpress #bengkungmodern #bengkungpengantin #bengkungmodenmurah

❤ Membantu membakar lemak berlebihan dengan pantas dibawah lapisan kulit.
❤ Membantu memudarkan tanda regangan (strechmark) dan selulit.
❤ Membantu memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus & licin.
❤ Membantu meningkatkan kesan detox, sistem pencernaan dan atasi sembelit.
❤ Membantu mengecilkan perut buncit, lengan, kaki serta pinggul.
❤ Membantu melancarkan sistem peredaran darah.
❤ Membantu membuang angin berlebihan dalam badan
❤ Membantu mencegah kulit daripada menjadi kendur selepas penurunan berat badan.
❤ Membantu mengurangkan sakit belakang, sakit sendi dan sakit otot.
❤ Membantu menjadikan kulit lebih lembap, anjal dan elastik.
❤ Sesuai untuk digunakan sebagai krim dalam pengurutan tradisional.
❤ Membantu memperbaiki kesihatan wanita yang baru melahirkan anak.

Whatsapp sekarang!
tekan link ni http://wasap.my/60126419399/slimmingmystique tunggu di whatsapp tau
.
.
.
.
.
.
.
#bengkungczer #bengkungbersalin #bengkungmoden #bengkungzapon #bengkungmurahmalaysia #bengkungibubersalinmoden #bengkung #kurussebelumraya #bengkungmoden3in1 #bengkungpantang #bengkungsajat #gelkurusrm10 #gelkurus #annetteslimfirm #bengkungmudah #bengkungmama #annetteslimandfirm #bengkungviral #bengkungtradisional #bengkungibu #bengkungkerengga #bengkungperut #bengkungceaser #bengkungpantang #bengkungcangkuk #bengkungterbaik #bengkungexpress #bengkungmodern #bengkungpengantin #bengkungmodenmurah

"Hurmmmm Makin Bertambah Ke Bam-Bam tu Selepas Raya?
.
.
.
Mesti sekarang dalam proses nak kekal Fit semula kan? .
Jangan risau Uolss. Slimming Singlet boleh membantu! .
Hampir 90% pelanggan kami mengatakan mereka sgt berpuas hati dgn produk kami.
.
.
Pastikan ORIGINAL Baru Beli!
.
=======================
klik link yg disediakan 👇👇👇
http://60183779844.wasap.my
http://60183779844.wasap.my
http://60183779844.wasap.my


#bengkung #bengkungmoden #bengkungsarung #bengkungmurah #pakaijeteruskempis #bengkungkerengga #cantiklangsing #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungczer #bengkungibu #bengkungberpantang
#bengkungsajat #bengkungkurus #bengkunglaris #bengkungperut #bengkungviral #queensgirdle

2 in 1 Girdle pants in 2 colours
Flatten tummy & lift up butt)
Waist measurement
Size: M/L(55cm/21.5"-100cm/40") XL/XXL(60cm/23.5"-110cm/43")
Hip measurement
Size: M/L(60cm/23.5"-125cm/49") XL/XXL(65cm/25.5"-135cm/53")
Material: Inside (88% bamboo, 20% spandex) Surface (78% poly fiber, 22% spandex)

HANYA RM50.00 SAHAJA
HANYA RM50.00 SAHAJA
HANYA RM50.00 SAHAJA

#bengkung
#bengkungmoden
#bengkungibu
#bengkungmurah
#bengkungczer
#bengkungmama
#bengkungmudah
#bengkungbersalin
#bengkungmoden
#bengkungceaser
#bengkungperut
#bengkungmalaysia
#bengkungzip
#bengkungtradisonal
#bengkungsuper
#bengkungmodenmurah
#bengkungmurahmalaysia
#bengkungviral
#bengkung3in1
#bengkungmoden3in1
#bengkungberpantang
#bengkungterbaik
#korsetmoden
#korset
#korsetmurah
#korsetczer
#korsetibu
#korsetperut
#korsetmudah
#korsetsuper

D'Queen Ultraslim Corset
=================== .
❤Dapat membantu mengurangkan berat badan kerana Korset ini mempunyai magnetik yang meningkatkan kadar matabolisma badan. .
❤Dapat membentuk bentuk badan yang cantik dan menarik dengan serta merta tanpa rasa sakit pada abdomen. .
❤Bagi mereka yang selepas bersalin, Korset ini dapat membantu menaikkan dan mengecutkan rahim. .
❤Dapat melancarkan kitaran haid dan nifas serta mengurangkan sakit senggugut. .
❤Dapat membantu memberi sokongan pada tulang belakang dan sekaligus membantu mengurangkan sakit belakang atau back pain. .
❤Dapat membantu merapatkan tulang punggung untuk wanita selepas bersalin. .
❤Dapat mengelakkan pembiakan kanser, sakit kepala (migrain) dan gastrik kerana Korset ini mempunyai magnetik yang melancarkan pengaliran darah.
.
❤Dapat memberikan sokongan pada payudara agar tidak kendur dan jatuh khususnya pada wanita yang menyusukan bayi. .
❤Tidak mengganggu aktiviti harian kerana pemakaian Korset ini tidak menyakitkan malah sangat sedap dan selesa serta memberikan keyakinan yang tinggi pada diri anda. .
❤Lebih mudah, ringkas dan menjimatkan masa kerana anda tidak perlu membuka korset untuk ke tandas kerana terdapat bukaan yang sempurna di bahagian bawah malah boleh dipakai ketika datang bulan.
💰rm100 Free Pos
📲+60175744069

D'Queen Ultraslim Corset
=================== .
❤Dapat membantu mengurangkan berat badan kerana Korset ini mempunyai magnetik yang meningkatkan kadar matabolisma badan. .
❤Dapat membentuk bentuk badan yang cantik dan menarik dengan serta merta tanpa rasa sakit pada abdomen. .
❤Bagi mereka yang selepas bersalin, Korset ini dapat membantu menaikkan dan mengecutkan rahim. .
❤Dapat melancarkan kitaran haid dan nifas serta mengurangkan sakit senggugut. .
❤Dapat membantu memberi sokongan pada tulang belakang dan sekaligus membantu mengurangkan sakit belakang atau back pain. .
❤Dapat membantu merapatkan tulang punggung untuk wanita selepas bersalin. .
❤Dapat mengelakkan pembiakan kanser, sakit kepala (migrain) dan gastrik kerana Korset ini mempunyai magnetik yang melancarkan pengaliran darah.
.
❤Dapat memberikan sokongan pada payudara agar tidak kendur dan jatuh khususnya pada wanita yang menyusukan bayi. .
❤Tidak mengganggu aktiviti harian kerana pemakaian Korset ini tidak menyakitkan malah sangat sedap dan selesa serta memberikan keyakinan yang tinggi pada diri anda. .
❤Lebih mudah, ringkas dan menjimatkan masa kerana anda tidak perlu membuka korset untuk ke tandas kerana terdapat bukaan yang sempurna di bahagian bawah malah boleh dipakai ketika datang bulan.
💰rm100 Free Pos
📲+60175744069

Masa yang paling BEST untuk BERJIMAT dengan pembelian Set Premium Beautiful. Tiada caj GST, belum bermula lagi caj SST. Best la kan dapat jimattt. Yang tengah pregnant, lambat lagi nak bersalin tu.. Beli je dulu sekarang time tengah murah ni. Nanti dah bersalin kita ukur semula & tukar saiz kepada yang lebih sesuai. .
.
Boleh tukar ke hana? YES. Boleh sis. Asalkan resit less than 1 year & condition elok la kan.. boleh tukar saiz yea.
.
.
Janji shopping time murah giler ni untung sangat.
.
.
Bukan nak kata apa la, rugi betol Kalau tak grab now time takde GST & SST belum start ni. .
.
Hana ada banyak saiz dalam stock. So sesiapa nak try fitting boleh inform hana yea.. Jangan segan, Jangan malu. Kalau melepas offer jimat hebat ni memang rugi sangat!
#hanaradzi #petuahilangkanperutbuncit #bersalinczer #bersalinceaser #bersalinnormal #berpantangsendiri #berpantang #bengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkungibu #bengkungczer #korset #korsetmurah #korsetperut #korsetkurus #korsetpelangsing #korsetpengecilperut #korsetpembakarlemak #korsetperampingbadan

2in1 slimming girdle
Waist measurement
Size: M/L(55cm/21.5"-85cm/33.5") XL/2XL(60cm/23.5"-90cm/Length
Size: M/L (34cm/13.5") XL/2XL(36cm/14") Material: Inside (88% bamboo, 20% spandex) Surface (78% poly fiber, 22% spandex)

HANYA RM40.00 SAHAJA
HANYA RM40.00 SAHAJA
HANYA RM40.00 SAHAJA

#bengkung
#bengkungmoden
#bengkungibu
#bengkungmurah
#bengkungczer
#bengkungmama
#bengkungmudah
#bengkungbersalin
#bengkungmoden
#bengkungceaser
#bengkungperut
#bengkungmalaysia
#bengkungzip
#bengkungtradisonal
#bengkungsuper
#bengkungmodenmurah
#bengkungmurahmalaysia
#bengkungviral
#bengkung3in1
#bengkungmoden3in1
#bengkungberpantang
#bengkungterbaik
#korsetmoden
#korset
#korsetmurah
#korsetczer
#korsetibu
#korsetperut
#korsetmudah
#korsetsuper

Most Popular Instagram Hashtags