[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bengkungczer

8339 posts

TOP POSTS

Admin pun pakai PREMIUM BEAUTIFUL tau sejak 2013. Sis pakai PB Corset lepas major operation #lumbarspine as BackSupport.. Ni sis dh sihat sedikit and mula kerja setahun selepas kemalangan.
.

Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #bakarlemakpantas #nakkuruskanbadan #korsetpembakarlemak #tungkuibu #korset #bengkungmama #korsetperampingbadan #korsetkl #ramping #kuruslangsing #jakarta #medan #pengecilperut #premiumbeautifuljohor #kalimantan #bengkungmoden #premiumbeautifulpasirgudang #perutbesar #premiumbeautifulpenang@

Suka tengok Bunga 💞 Suka tengok her transformation, look at those curves. Jealous I!
.
.
But bila pakai PB consistently, banyak turun inchloss dan shape badan makin kemas. .
.
If uols nak test drive PB secara percuma boleh DM atau WhatsApp +60112633041 untuk appointment 😘

Tinggal 6 hari lagi... "LAST CHANGE PROMO JIMAT PREMIUM BEAUTIFUL " TERLAJAK LARIS!!! Bulan ni sajek melebihi 50 set PB terjual dr TDC.. Jangan kata sis x khabo pulak nnti yek😜😜😜
.
Idamkan bentuk badan melentik langsing pakai saja #CantekMelentik nih..
.
Grab #PremiumBeautifulCorset now ladies.. LEBIH JIMAT & MURAH. FREE GIFT sis beri #ShakeMe product baru SHOM utk meningkatkan metabolisma badan & mempercepatkan proses pelangsingan. .
Azza Amri +60102262734.

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #preggers #bakarlemakpantas #solusikurus #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #jakarta #bengkungmama #Medan #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #premiumbeautifulpenang #penangonline
#bengkung #bengkungterbaik #batutungku #perutkempis
#korsetkl #berpantang #bidanmoden #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulpasirgudang

KENAPA PERLU PAKAI BENGKUNG?
.
1) Menggalakkan postur badan yang baik justeru dapat membantu penyusuan bayi dengan betul
2)Melindungi organ dalaman dan membantu peranakkan kecut dan kembali ke tempat asal
3) Membantu hilangkan selulit kulit perut bersama sapuan Tapel
4) Membantu tegangkan kulit perut dari menggeleber kesan sewaktu hamil
5) Mengempiskan perut dan mengurangkan berat badan supaya potongan badan kembali ke bentuk asal
6) Merapikan otot-otot yang longgar selepas bersalin
7) Memecahkan lemak dan selulit
8) Mengelakkan angin
9) Mencegah dari makan berlebihan
10)Menyokong peranakkan selepas bersalin.
.
Order bengkung jawa 10/15 meter, zigzag atau viscose. .
☎️011-3333 9896
☎️011-3333 9896
☎️011-3333 9896
.
#bengkungjawa #bengkungjawa10meter #bengkungjawa15meter #bengkung #bengkungzigzag #bengkungmurah #bengkungczer #bengkungtradisional

#FineSlimBengkung by Comelote - Sangat senang digunakan
- Material Tetron Tshirt
- Tidak panas, selesa, tidak merimaskan, tidak rasa seperti berbengkung pun
- Mudah ke tandas
- Sesuai untuk bersalin normal atau czer

#bengkungCzer #bengkungmodern #bengkung #bengkungEkslusif #comelote #ramping

Ada yang tanya D'Queen Corset boleh ke pakai masa berpantang ?? Jawapannya adalah BOLEH SAYANG !! .
.
Nak tahu apa kebaikkannya ?? Baca tau , jangan malas. .
.
🍂Rahim kita akan cepat kecut
.
.
🍄Merampingkan semula pinggang kita
.
.
🍂Ia jugak dapat membentuk potongan badan . Sebab kwasan perut yang paling senang buncit dan susah nak turun. .
.
🍄Elak perut kita masuk angin maklumlah, time berpantang ni.. macam2 angin yang berminat nak masuk.. hihii
.
.
🍂Ia jugak mengelakkan otot perut kita ni kendur & menggelebeh.. .
.
🍄Elakkan perut dari buncit semula dan lemak menjadi gelebeh di kawasan pinggang . .
.
.
Harga berapa sis ?? Rm80 je sayang .

Dari takut nak operate dan biar sakit, better pilih rawatan alternatif dengan #PremiumBeautiful . If ada follow up doctor boleh teruskan at the same time pakai PB sama. PB dah bantu ramai orang yang hadapi masalah #scoliosis , #slipdisc , #lumbarspine , #sakitbelakang dan sebagainya. (Selak ke kiri)
.
.
If uols nak protect your back bone dengan PB, jom dapatkan FREE consultation dengan aqma. Whatsapp je laju2 kat +60102534217 for more info ya! 😘
.
.
#ainulaqma #thediamondcircle #premiumbeautifulexpert

Tq my dear old friend. Kenal dari kurus, gemuk, kurus, gemuk balik. Hehe

Seronok dapat tolong org berPB ni. Nak kurus kan badan, reshape, support tulang belakang, support perut, kecik kan peha, jadi cantik jelita 😄 luaran dan dalaman.
alhamdulillah.

Need my help? Consultation, size PB yg betul. Jgn segan silu, contact aina.
Pm/dm or whatsapp +60167768159

Trust me, your #pbexpert
#pbexpertmelaka #pbmelaka
#premiumbeautifulkorset #premiumbeautifulmalaysia
#premiumbeautifulmelaka
#premiumbeautiful #korset #bengkungbersalin #bengkungmoden #bengkungczer #slimmingcorset #korsetpembakarlemak

MOST RECENT

PEREMPUAN PALING STRESS PERUT BUNCIT KAN! DAH SIT UP HARI2 PUN TETAP BUNCIT & PERUT BESAR🙄🙄
.
Azam nak bentuk badan kemas & langsing? Jom pakai PREMIUM BEAUTIFUL.
Tak perlu lama hilangkan perut buncit. Selalu kalau pakai PB Corset kesian FIT & FIRM tu 2-3 bulan nampak beza. .
.

Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #bakarlemakpantas #nakkuruskanbadan #korsetpembakarlemak #tungkuibu #korset #bengkungmama #korsetperampingbadan #korsetkl #ramping #kuruslangsing #jakarta #medan #pengecilperut #premiumbeautifuljohor #kalimantan #korsetperut #bengkungmoden #premiumbeautifulpasirgudang #perutbesar #premiumbeautifulpenang

Bila awak pakai D'QUEEN BENGKUNG ni, posture badan awak akan rasa lebih tegap!

16 tetulang, 15 pin, material nylon + spandex

Rm 90 exc postage

Whatsapp +6012 380 4536

Sumpah! D'QUEEN BENGKUNG ni memang best gilerr

Rasa macam pakai dua corset terus. Perut lagi cepat kempis, pinggang lagi cepat ramping

Rm 90 exc postage

Whatsapp +6012 380 4536

Haaa, ibu ibu yang baru lepas bersalin tu Kak Cun suggest awak pakai D'QUEEN BENGKUNG ni sebab dia lebih cepat dan effective untuk kecutkan rahim dan kempiskan perut!

Rm 90 exc postage

Whatsapp +6012 380 4536

Awak boleh tengok sendiri D'QUEEN BENGKUNG punya tetulang

Total semua 16! Haa, maknanya lagi mantap laa dia support badan dan tulang belakang awak

Bukan tu je, perut pun cepat kempis, pinggang lagi cepat ramping 💚
.
Rm 90 exc postage

Whatsapp +6012 380 4536

Ni pic sis tau... Masa ni sis di Penang bercuti dgn family pun pakai PREMIUM BEAUTIFUL.. Nampak tak lekuk pinggang & badan pun kemas montok gittew... Ke mana -mana pun sis pergi tetap pakai PB.. Tulang belakang pun tak sakit bila travel jauh..
.

Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #bakarlemakpantas #nakkuruskanbadan #korsetpembakarlemak #tungkuibu #korset #bengkungmama #korsetperampingbadan #korsetkl #ramping #kuruslangsing #jakarta #medan #pengecilperut #premiumbeautifuljohor #kalimantan #premiumbeautifulpenang #bengkungmoden #premiumbeautifulpasirgudang #perutbesar #premiumbeautifulpenang@

Ni pic sis tau... Masa ni sis di Penang bercuti dgn family pun pakai PREMIUM BEAUTIFUL.. Nampak tak lekuk pinggang & badan pun kemas montok gittew... Ke mana -mana pun sis pergi tetap pakai PB.. Tulang belakang pun tak sakit bila travel jauh..
.

Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #bakarlemakpantas #nakkuruskanbadan #korsetpembakarlemak #tungkuibu #korset #bengkungmama #korsetperampingbadan #korsetkl #ramping #kuruslangsing #jakarta #medan #pengecilperut #premiumbeautifuljohor #kalimantan #premiumbeautifulpenang #bengkungmoden #premiumbeautifulpasirgudang #perutbesar #premiumbeautifulpenang@

Hasil pakai PREMIUM BEAUTIFUL berat & size badan turun & langsing... BEST! BEST! BEST!
.

Mcmnilah kita nak tiru pasang badan cantik... Suami pun confirm Sayang! Sayang! Sayang!🎼🎤😁
.
Kalau rasa tgh masalah size & berat jom Cari alternative mudah je pakai PREMIUM BEAUTIFUL.
Tak perlu lama hilangkan perut buncit. Selalu kalau pakai PB Corset kesian FIT & FIRM tu 2-3 bulan nampak beza. .
.

Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #bakarlemakpantas #nakkuruskanbadan #korsetpembakarlemak #tungkuibu #korset #bengkungmama #korsetperampingbadan #korsetkl #ramping #kuruslangsing #jakarta #medan #pengecilperut #premiumbeautifuljohor #kalimantan #korsetperut #bengkungmoden #premiumbeautifulpasirgudang #perutbesar #premiumbeautifulpenang
.

Ramai yang carik #cantekmelentik nih masa tgh pantang tau... Nak tahu tak kenapa???
.

Ni haaaa 13 sebab kenapa ramai yang memilih PB untuk berpantang:

1. Mengempiskan perut

2. Menurunkan berat badan dengan cepat

3. Melangsingkan badan

4. Mengangkat dan menyihatkan rahim dengan lebih cepat

5. Menyembuhkan luka episotomi dengan lebih cepat
6. Mengeluarkan darah² kotor dari badan. Boleh mengelak dari masalah rengat

7. Menghilangkan stretchmark

8. Meningkatkan metabolisma ibu² bersalin

9. Memperbanyakkan pengeluaran susu ibu
10. Lebih selesa utk dipakai seharian

11. Tidak panas

12. Senang dipakai dan dibuka. Takda masalah untuk bergerak

13. Dan paling penting membantu ibu² menguruskan hal rumahtangga 😘

#PakarBajuDalamHitamKesihatan
Azza | 📲 010.2262.734 .

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #preggers #bakarlemakpantas #solusikurus #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #jakarta #bengkungmama #Medan #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #premiumbeautifulpenang
#bengkung #bengkungterbaik #batutungku #perutkempis
#korsetkl #berpantang #bidanmoden #premiumbeautifuljohorbahru #premiumbeautifulpasirgudang
.

D'QUEEN BENGKUNG
.
✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita
✔ Mempunyai 16 tetulang dan 15 pin
✔ Material nylon + spandex, lasak dan tidak mudah terkoyak
✔ Lebih menyokong tulang belakang
✔ Lebih effective mengempiskan perut
✔ Sesuai untuk ibu yang sedang berpantang
.
Rm 90 exc postage

Whatsapp +6012 380 4536

D'QUEEN BENGKUNG

16 tulang
15 pin
Material nylon + spandex

Rm 90 exc postage

Whatsapp +6012 380 4536

Material D'QUEEN BENGKUNG ni memang tahan lasak! Tak rugi pun kalau awak beli

Sekali labur, boleh pakai lama uols 💚
.
Rm 90 exc postage

Whatsapp +6012 380 4536

PEREMPUAN PALING STRESS PERUT BUNCIT KAN! DAH SIT UP HARI2 PUN TETAP BUNCIT & PERUT BESAR🙄🙄
.
Azam nak bentuk badan kemas & langsing? Jom pakai PREMIUM BEAUTIFUL.
Tak perlu lama hilangkan perut buncit. Selalu kalau pakai PB Corset kesian FIT & FIRM tu 2-3 bulan nampak beza. .
.

Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #bakarlemakpantas #nakkuruskanbadan #korsetpembakarlemak #bellyfatbegone #korset #bengkungmama #korsetperampingbadan #korsetkl #ramping #kuruslangsing #jakarta #medan #pengecilperut #premiumbeautifuljohor #kalimantan #korsetperut #bengkungmoden #premiumbeautifulpasirgudang #perutbesar #bellyfat

Beliau mother of 4 and 40 years pun pakai PREMIUM BEAUTIFUL. Tak kisahlah berapa besar size badan anda masih boleh pakai PREMIUM BEAUTIFUL.. Contoh mcm client ni.. Kemas langsingkan dari sebelumnya 😍
.

Best tau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Once sarung je di badan boleh nampak perbezaan pd pinggang anda yg lost 2-3 inchies instantly.. Tak kisahlah berapa besar size & berat badan kome masih boleh pasang badan dengan #PBCorset.
.

PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport.
.

Grab hari ini utk lebih murah! CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.
.
Azza Amri | +60102262734 .

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #bakarlemakpantas #nakkuruskanbadan #korsetpembakarlemak #tungkuibu #korset #bengkungmama #korsetperampingbadan #korsetkl #ramping #kuruslangsing #jakarta #medan #pengecilperut #premiumbeautifuljohor #kalimantan #korsetperut #bengkungmoden #premiumbeautifulpasirgudang #perutbesar #premiumbeautifulpenang@

Moden @ traditional boleh dipakai semasa berpantang. Tapi jika ada paling cepat & berkesan melangsingkan seluruh badan.. Kenapa perlu pakai bengkung yang sukar dipakai & hanya dpt cover area perut & punggung sahaja yea.. Anggota badan lain yg tgh kembang bagaimana pula?
.
Ramai sangat client sis #berbengkungdenganPB abis 30 hari mmg langsing. Dari awal tahun ni.. Pelanggan sis 90% bersalin secara caesar @ normal memilih PremiumBeautiful sbg #bengkungmoden compare bengkung biasa. Sbb luka dalam & luar cepat kering. Perut terpaksa kempis sepantas 5 minit. Senang dipakai tanpa bantuan orang lain.
.
PremiumBeautifulCorset satu²nya korset ada infrared amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Those mommy dlm pantang tu pakai PB umpama 5x sesi bertungku. So x bertungku pun xpe.. Sbb once sarung je PB seluruh badan digrib kemas dari gelebeh & kembang especially bekas luka pembedahan diperut.
.
Those yg nk #langsinglepasbersalin, cepat² contact sis for free fitting.. Insy sis akan bantu ibu² smua dptkan kembali bentuk badan yg berpotongan kemas especially lepas bersalin.
.
Grab HARINI SHJ sempena PROMO JIMAT & TAWARAN MURAH + FREE #BioSeleza @ #HerbaMaharani gabungan mantop set pantang dr sis.
.
.
#premiumbeautifulbyazzaamri | +6010.2262734
.

#Buncit #bengkungibu #bengkungczer #preggers #bakarlemakpantas #turunberatbadan #laukberpantang #korsetkesihatan #jakarta #bengkungmama #Medan #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut
#bengkung #bengkungterbaik #batutungku
#korsetkl #berpantang #barut #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifuljohor #barutmoden

Most Popular Instagram Hashtags