#bengkaksusu

MOST RECENT

SUPPLEMENT IBU MENYUSU❤
.
.
Antara supplement ibu menyusu yang nana amalkan since nana lahirkan Abang Danish pada tahun 2014 dulu. Sehinggalah nana menyusukan Kakak Aaira still lagi setia dengan supplement yang sama.
.
.
🌸VITALEA (WITH IRON FORMULA)
-Penting untuk sebagai pelengkap nutrisi dan juga membekalkan zat besi. Zat besi ni penting untuk pembentukan haemoglobin yang membantu mengangkut oksigen ke seluruh badan. Usually, ibu menyusu yang kekurangan zat besi akan mudah penat dan lesu.
.
.
🌸VITAMIN C
-Membantu penyerapan zat besi dalam badan. Juga mencantikkan kulit ibu dan menguatkan sisten imun ibu dan bayi at the same time.
.
.
🌸OMEGA GUARD
-Bantu bekalkan DHA & EPA kepada bayi yang disusui. Juga bantu ibu mengawal berat badan at the same time.
.
.
🌸OSTEMATRIX
-Membekalkan sumber KALSIUM pada ibu sebab banyak kalsium dalam badan ibu dah diserap oleh bayi. -Bantu melegakan sakit-sakit badan dan sengal-sengal pinggang
-Melawaskan pembuangan air besar
.
.
Selain daripada keempat-empat supplement ni, nana juga ada ambil ESP, Alfalfa Complex, Bcomplex dan Lecithin. Tapi ketiga-tiga tu nana ambil ikut keperluan.
.
.
Kalau rasa susu macam drop nana akan ambil ESP dan Alfalfa..
.
.
Kalau tiba-tiba datang sakit kepala, nana makan Bcomplex..
.
.
Kalau tiba-tiba bengkak susu, nana makan Lecithin..
.
.
Ni antara ikhtiar dan cara nana untuk melalui saat-saat menyusukan anak-anak nana dengan tenang dan happy.
.
.
If ada mommies yang berminat nak try Set Penyusuan Shaklee, boleh contact nana untuk order dan konsultasi ya👌🏻
.
.
YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT,
Nana Shaklee | 018-2301077
.
.
#milkbooster #shakleemilkbooster #milkboostershaklee #alfalfa #penggalaksusu #ostematrix #kalsiumuntukibu #kalsium #penyusuansusuibu #exclusivebreastfeeding #penyusuansusuibuekslusif #susuibu #ibumenyusu #ESP #soya #soy #nongmosoy #soyabukangmo #energybooster #bengkaksusu

Bahan bahan dalam minyak urut moden MMG 🌿 MINYAK KAYU PUTIH
🌵 ALOE VERA
🌸 LAVENDER
.

Dapat membantu melegakan masalah
😷 RESDUNG
😖 MIGRAIN
😫 LENGUH LENGUH
🤕 BATUK
🤒 SELSEMA
😣 KEMBUNG PERUT
😞 SENGGUGUT
.

Bestnya MMG ni
💧 WATERBASED
❤ MUDAH MERESAP
🌷 WANGI
.

Harga?
.
💵 RM45 (SM)
💵 RM50 (SS)
.

Berminat? Boleh terus whatsapp
📱 017-6211149

SUPPLEMENT IBU MENYUSU❤
.
.
Antara supplement ibu menyusu yang nana amalkan since nana lahirkan Abang Danish pada tahun 2014 dulu. Sehinggalah nana menyusukan Kakak Aaira still lagi setia dengan supplement yang sama.
.
.
🌸VITALEA (WITH IRON FORMULA)
-Penting untuk sebagai pelengkap nutrisi dan juga membekalkan zat besi. Zat besi ni penting untuk pembentukan haemoglobin yang membantu mengangkut oksigen ke seluruh badan. Usually, ibu menyusu yang kekurangan zat besi akan mudah penat dan lesu.
.
.
🌸VITAMIN C
-Membantu penyerapan zat besi dalam badan. Juga mencantikkan kulit ibu dan menguatkan sisten imun ibu dan bayi at the same time.
.
.
🌸OMEGA GUARD
-Bantu bekalkan DHA & EPA kepada bayi yang disusui. Juga bantu ibu mengawal berat badan at the same time.
.
.
🌸OSTEMATRIX
-Membekalkan sumber KALSIUM pada ibu sebab banyak kalsium dalam badan ibu dah diserap oleh bayi. -Bantu melegakan sakit-sakit badan dan sengal-sengal pinggang
-Melawaskan pembuangan air besar
.
.
Selain daripada keempat-empat supplement ni, nana juga ada ambil ESP, Alfalfa Complex, Bcomplex dan Lecithin. Tapi ketiga-tiga tu nana ambil ikut keperluan.
.
.
Kalau rasa susu macam drop nana akan ambil ESP dan Alfalfa..
.
.
Kalau tiba-tiba datang sakit kepala, nana makan Bcomplex..
.
.
Kalau tiba-tiba bengkak susu, nana makan Lecithin..
.
.
Ni antara ikhtiar dan cara nana untuk melalui saat-saat menyusukan anak-anak nana dengan tenang dan happy.
.
.
If ada mommies yang berminat nak try Set Penyusuan Shaklee, boleh contact nana untuk order dan konsultasi ya👌🏻
.
.
YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT,
Nana Shaklee | 018-2301077
.
.
#milkbooster #shakleemilkbooster #milkboostershaklee #alfalfa #penggalaksusu #ostematrix #kalsiumuntukibu #kalsium #penyusuansusuibu #exclusivebreastfeeding #penyusuansusuibuekslusif #susuibu #ibumenyusu #ESP #soya #soy #nongmosoy #soyabukangmo #energybooster #bengkaksusu

TESTIMONI G8UNITY
Premium Beautiful
.
Memang tak sangka bila berat badan Noreen turun selepas bersalin kerana beliau #berpantang menggunakan #bengkungmoden iaitu #premiumbeautiful.
.
Apa yang best berpantang dengan pb adalah #bengkung3in1 yang terdiri daripada #longbra #waistnipper dan #longgirdle yang mudah dipakai tidak memerlukan bantuan sesiapa jika dibanding kan dengan #bengkungtradisional iaitu #bengkunglilit.
.
Pb boleh membantu mengelakkan #bengkaksusu dan badan masuk angin kerana fungsi far infra red yang terkandung dalam fabrik pb.
.
Rugi bagi ibu-ibu yang masih teragak-agak nak beli #bengkungfir yang ada #lifetimewarranty. Ada ke pakaian dalam jenama lain yang ada life time warranty dan tak perlu sesen pun untuk repair. Best ke best???

BADAN MAKIN CERGAS,SIHAT & CANTIK DALAM PANTANG 😘
.
Selepas bersalin, setiap wanita perlu berpantang dan menjaga pemakanan dengan sebaik mungkin untuk memastikan dalaman kita cepat recover sepenuhnya.
.
🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘.
.
🔺VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil.
.
🔺VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus
.
🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp
.
🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan
.
🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat
.
🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit
.
🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga bertindak sebagai PEMECAH LEMAK.
.
Boleh hubungi Fila untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
@afilashaklee.distributor
019-4617217
Pengedar Sah Shaklee
.
#setberpantang #pantang #berpantang #pregnancy #hamil #sethamil #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #bengkaksusu #kurus #slim #langsing #shakleejitra #shakleealorsetar #shakleesgpetani #shakleepenang #shakleelunas #shakleekulim #shakleekedah #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #sayajualshaklee #hamil #ibuhamil

BADAN MAKIN CERGAS,SIHAT & CANTIK DALAM PANTANG 😘
.
Selepas bersalin, setiap wanita perlu berpantang dan menjaga pemakanan dengan sebaik mungkin untuk memastikan dalaman kita cepat recover sepenuhnya.
.
🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘.
.
🔺VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil.
.
🔺VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus
.
🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp
.
🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan
.
🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat
.
🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit
.
🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga bertindak sebagai PEMECAH LEMAK.
.
Boleh hubungi Fila untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
@afilashaklee.distributor
019-4617217
Pengedar Sah Shaklee
.
#setberpantang #pantang #berpantang #pregnancy #hamil #sethamil #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #bengkaksusu #kurus #slim #langsing #shakleejitra #shakleealorsetar #shakleesgpetani #shakleepenang #shakleelunas #shakleekulim #shakleekedah #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #sayajualshaklee #hamil #ibuhamil

BADAN MAKIN CERGAS,SIHAT & CANTIK DALAM PANTANG 😘
.
Selepas bersalin, setiap wanita perlu berpantang dan menjaga pemakanan dengan sebaik mungkin untuk memastikan dalaman kita cepat recover sepenuhnya.
.
🔺ESP: Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik 😘.
.
🔺VITAMIN E: Hilangkan parut stretch mark dgn lebih berkesan, untuk kulit lebih flawless & glowing, juga utk mereka yg nak hilangkan parut jerawat jeragat semua yg mungkin naik disebabkan perubahan hormon semasa hamil.
.
🔺VITAMIN C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus
.
🔺OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp
.
🔺ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan
.
🔺VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat
.
🔺OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit
.
🔺Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga bertindak sebagai PEMECAH LEMAK.
.
Boleh hubungi Fila untuk order dan pertanyaan lanjut.
.
@afilashaklee.distributor
019-4617217
Pengedar Sah Shaklee
.
#setberpantang #pantang #berpantang #pregnancy #hamil #sethamil #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #bengkaksusu #kurus #slim #langsing #shakleejitra #shakleealorsetar #shakleesgpetani #shakleepenang #shakleelunas #shakleekulim #shakleekedah #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #sayajualshaklee #hamil #ibuhamil

SUPPLEMENT IBU MENYUSU❤
.
.
Antara supplement ibu menyusu yang nana amalkan since nana lahirkan Abang Danish pada tahun 2014 dulu. Sehinggalah nana menyusukan Kakak Aaira still lagi setia dengan supplement yang sama.
.
.
🌸VITALEA (WITH IRON FORMULA)
-Penting untuk sebagai pelengkap nutrisi dan juga membekalkan zat besi. Zat besi ni penting untuk pembentukan haemoglobin yang membantu mengangkut oksigen ke seluruh badan. Usually, ibu menyusu yang kekurangan zat besi akan mudah penat dan lesu.
.
.
🌸VITAMIN C
-Membantu penyerapan zat besi dalam badan. Juga mencantikkan kulit ibu dan menguatkan sisten imun ibu dan bayi at the same time.
.
.
🌸OMEGA GUARD
-Bantu bekalkan DHA & EPA kepada bayi yang disusui. Juga bantu ibu mengawal berat badan at the same time.
.
.
🌸OSTEMATRIX
-Membekalkan sumber KALSIUM pada ibu sebab banyak kalsium dalam badan ibu dah diserap oleh bayi. -Bantu melegakan sakit-sakit badan dan sengal-sengal pinggang
-Melawaskan pembuangan air besar
.
.
Selain daripada keempat-empat supplement ni, nana juga ada ambil ESP, Alfalfa Complex, Bcomplex dan Lecithin. Tapi ketiga-tiga tu nana ambil ikut keperluan.
.
.
Kalau rasa susu macam drop nana akan ambil ESP dan Alfalfa..
.
.
Kalau tiba-tiba datang sakit kepala, nana makan Bcomplex..
.
.
Kalau tiba-tiba bengkak susu, nana makan Lecithin..
.
.
Ni antara ikhtiar dan cara nana untuk melalui saat-saat menyusukan anak-anak nana dengan tenang dan happy.
.
.
If ada mommies yang berminat nak try Set Penyusuan Shaklee, boleh contact nana untuk order dan konsultasi ya👌🏻
.
.
YOUR HEALTH & BEAUTY CONSULTANT,
Nana Shaklee | 018-2301077
.
.
#milkbooster #shakleemilkbooster #milkboostershaklee #alfalfa #penggalaksusu #ostematrix #kalsiumuntukibu #kalsium #penyusuansusuibu #exclusivebreastfeeding #penyusuansusuibuekslusif #susuibu #ibumenyusu #ESP #soya #soy #nongmosoy #soyabukangmo #energybooster #bengkaksusu

Most Popular Instagram Hashtags