[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bengkakhati

233 posts

TOP POSTS

walaupon baru kenal jannah sehari . . terus ngam dgn acu seha kt hospital kan . . semoga awak kuat ye syg . . acu dah rindu awak .. #HSA #BengkakHati #AnakAnakSyurga

🎶🎶Trauma yang melanda...menikam-nikam jiwa...🎶🎶 #bengkakmata #bengkakhati

Morning coffee!! Mulakan pagi anda dengan secawan Camelite susu unta perisa kopi Arabika!! Minum kopi untuk memberikan kecergasan sebelum memulakan aktiviti.. 😊✌🏻 Camelite Susu Unta ini istimewa kerana mengandungi ekstrak badam, ekstrak kurma, stevia, gam arab dan aquamin.
Ia juga mengandungi:
🌸protein yang menyamai insulin
🌸zat & vitamin harian yang cukup untuk mereka yang menjaga diet berat badan.
🌸 vitamin C yang tinggi
🐫 Terdapat perisa: original, coklat, kopi arabica, Dha Omega 3.

#camelite #camelmilk #camelicious #susuunta #makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #osteoporosis #susuibu #jaundice #adhd #designbyfreepik #Malaysia #Brunei #Dubai #singapore #thailand #indonesia #nasom #alhijrah #pencetusummah #halalmalaysia #AcceptDifference

ANDA MENGALAMI MASALAH HATI KRONIK?? KHIDMAT NASIHAT SECARA PERCUMA... Sebarang pertanyaan dan order dengan cepat direct wasap sila tekan link ini.Anda akan dilayan dengan baik dan secepat mungkin. InshaAllah
http://TonikHati.wasap.my @ 011-18642011 .
.
.
#TonikHati #UbatHati #HepatitisB #Hepatitis #RawatanHati #Jaundis #BengkakHati #Busung #Hatiberlemak #Hempedu #MataKuning #AsSyirah #PakarRawatanHatiAnda #Whatsapp011-18642011

Tonik Hati untuk Kesihatan Hati .
.
1. #Hepatitis 
2. Penyakit hati berlemak 
3. #Hemochromatosis (terlebih zat besi) 
4. #Sirosis hati
5. #Kanser hati
.
.
Jika sudah terbukti anda mengalami gangguan fungsi hati tahap kronik doktor akan menyarankan melakukan operasi pembedahan atau transplantasi hati.  Ia memakan kos yang agak tinggi!
.
.

#Shaklee #DTXComplex mengandungi bahan-bahan terbaik untuk menjaga kesihatan hati.
.
⏩Ekstrak bijj benih pokok susu tisel (milk thistle seed) - melindungi hati daripada toksin, termasuk bahan kimia, dadah, ubatan dan bahan kimia; merawat masalah hati, mencegah batu karang serta membantu dalam masalah kulit.
.
#Artichoke – membina semula sel hati dan merangsang pengaliran hempedu
.
#Dandelion – merendahkan paras gula dalam darah, membantu fungsi hati, membantu dalam masalah sembelit
.
#Kunyit – mengandungi curcumin yakni sejenis antioksidan dan mengurangkan kesakitan & keradangan
.
⏩Reishi mushroom (Ling Zhi) - membina imuniti, mengurangkan kelesuan, mengurangkan masalah resdung
.
#Schizandra – merangsang sintesis protein, memperlahankan pembentukan toksin
.
DTX Complex mempunyai formulasi yang dipatenkan. Hanya yang terbaik dari Shaklee. Dapatkan DTX hari ini untuk membantu hati anda menjalankan fungsi terbaik.
.
.
#NadiaMansor
013-4211610 .
.
#sayajualshaklee
#dtxcomplex
#shaklee
#produkshaklee
#shakleemalaysia
#fattyliver
#penyakithati #hatiberlemak #bengkakhati

CAMELITE SUSU UNTA utk peringkat umur 40 tahun ke atas amat bagus untuk:

1. Penjagaan tulang kerana tinggi kalsium dari susu lembu
2. Rendah lemak (50% dari susu lembu)
3. Utk membantu menstabilkan kadar gula dlm darah, terutama yg mempunyai penyakit kencing manis
4. Yg mengalami sakit tulang dan sendi amat bagus diminum SEBELUM TIDUR (membantu mengurangkan rasa nyeri dan ngilu badan waktu mlm)
5. Membantu mengurangkan bengkak kaki atau bengkak air dlm badan (edema)
6. Membantu merawat keracunan makanan kerana sifat nya anti-bakterial dan anti-viral. Susu unta lebih mudah dihadam dlm perut dari susu lembu.
7. Membantu mengurangkan gastrik. Memberi rasa nyaman perut dan nyaman rasa badan
8. Menguatkan ketahanan fizikal, tidak mudah lelah, ampus dan memberi lebih tenaga utk beriadah atau beribadah

Utk mengetahui lokasi pembelian sila whatsapp/msg 0341481001 @ 01121244899 @ 0186643886.. Camelite..... Kami LIKEEE!! #camelite #camelmilk #camelicious #susuunta #makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #osteoporosis #susuibu #jaundice #adhd #tehhijau #greentea #Malaysia #Brunei #Dubai #singapore #thailand #indonesia #nasom #alhijrah #pencetusummah #halalmalaysia #AcceptDifference

Ingin anak mendapt keputusan cemerlang dalam peperiksaan Kann. .
Semestinya persediaan dari awal ialah dgn meminum Camelite susu unta kids. Terdapat dalam dua perisa: original dan coklat.
Apa kelebihan Camelite susu unta kids?
Ia mengandungi:
✅ DHA
✅ Omega3
✅ Gingko biloba
✅ Kurma
✅ Kismis
✅ Badam .
Kandungan ini ialah makanan yang terbaik utk perkembangan otak dan minda!
.
Ia juga mempunyai :
✅Lebih Vitamin C, kalsium dan zat galian yg lain dari susu binatang yg lain .
Susu unta mempunyai vitamin C yg tinggi dari susu lain, mempunyai kandungan ✅ anti-bakteria ✅ anti-virus yg tinggi utk menguatkan imunisasi badan dari sakit demam, batuk dan sebagainya.

Susu unta mengandungi 10 kali lebih zat besi, 3 kali lebih vitamin C dan 7 kali lebih kalsium berbanding susu lain, yang telah diakui keberkesanannya oleh pakar-pakar yang membuat penyelidikan dan boleh diambil oleh sesiapa sahaja!!!
Kami datangkan dalam 3 perisa Original(vanilla), Chocolate & Kopi Arabica...
TUNGGU APA LAGI!! JOM BELI!!
Utk mengetahui lokasi pembelian sila whatsapp/msg 0341481001 @ 01121244899 @ 0186643886.. website www.taqatropica.com
Camelite..... Kami LIKEEE!!
#camelite #camelmilk #camelicious #susuunta #makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #osteoporosis #susuibu #jaundice #adhd #tehhijau #greentea #Malaysia #Brunei #Dubai #singapore #thailand #indonesia #nasom #alhijrah #pencetusummah #halalmalaysia #AcceptDifference

#breakfast
Bread with glass of Camelite Camel milk

For further information, do not hesitate to call us at mobile +601121244899 / +60186643886 or office +60341481001 or our website www.taqatropica.com

#camelite #camelmilk #camelicious #susuunta #makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #osteoporosis #susuibu #jaundice #adhd #designbyfreepik #Malaysia #Brunei #Dubai #singapore #thailand #indonesia #nasom #alhijrah #pencetusummah #halalmalaysia #AcceptDifference

It's coffee ☕️☕️☕️ TIME!!! Top 11 Coffee Health Benefits
Cut the Pain. ...
🐫 Increase your fiber intake. ...
🐫 Protection against cirrhosis of the liver. ...
🐫 Lowered risk of Type 2 Diabetes. ...
🐫 Lowered risk of Alzheimer's disease. ...
🐫 Reduces suicide risk and Depression. ...
🐫 Protection against Parkinson's. ...
🐫 Coffee drinkers have less risk of heart disease.

CAMELITE CAMEL MILK!!
Drink #Camelite Camel milk for strong bones, strong body and strong mind!
For enquiries or purchase contact us at 0341481001 or 01121244899 / 0186643886 or our website www.taqatropica.com
Camelite..... We LIKEEE!!! #camelite #camelmilk #camelicious #susuunta #makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #osteoporosis #susuibu #jaundice #adhd #tehhijau #greentea #Malaysia #Brunei #Dubai #singapore #thailand #indonesia #nasom #alhijrah #pencetusummah #halalmalaysia #AcceptDifference

MOST RECENT

BERITA GEMBIRA dari pesakit pagi tadi, "Bang saya bebas dari HEp B"

90% daripada pesakit ,tidak mengalami sebarang gejala sedangkan kerosakan
kepada HATI berlaku tanpa disedari.
.
.
Tengok dulu 9 punca dibawah👇

1. Sering rasakan kekejangan atau sakit di perut
2.Sembelit
3.Hilang selera makan
4.Mual dan muntah
5.Pertukaran warna air kencing dan najis
6.Perut rasa kembung/busung
7.Kaki dan tangan membengkak
8.Mudah penat
9.Kulit sesitif ➡️Antara fungi-fungsi hati adalah: >meneuatralkan toksin >menghasilkan protein
>mengimbangkan kolesterol
>tempat simpanan tenaga,vitamin dan mineral
>menghasilkan hormon baik
>sistem imun melindungi serangan penyakit

As Syirah LIVERed adalah ramuan lengkap 100% herba terbaik untuk menyelesaikan masalah kesihatan hati anda.Formulasi lengkap sejak tahun 2002 dan telah terbukti berkesan. ➡️Antara khasiat As Syirah LIVERed ✔️Melancarkan perjalanan darah
✔️Membuang angin dalam badan
✔️Menurunkan kadar kolesterol(lemak dalam hati)
✔️mengembalikan tenaga(untuk yang mudah letih)
✔️membasmi virus hepatitis ➡️Kelebihan As Syirah LIVERed ✔️Dikeluarkan dikilang bertaraf GMP
✔️Mempunyai kelulusan KKM
✔️Mengekalkan formula asli sejak tahun 2002
✔️Campuran 100% herba terbaik dari dalam dan luar negera
✔️Terbukti dengan pengakuan-pengakuan positif pengguna
Sekiranya anda mempunyai tanda-tanda seperti diatas bertindak segera >>>komen segera >>>ya,komen kami sekarang... #TonikHati #UbatHati #HepatitisB #Hepatitis #RawatanHati #Jaundis #Sirosis #BengkakHati #Busung #Hatiberlemak #Hempedu #MataKuning #AsSyirah #PakarRawatanHatiAnda #Whatsapp011-18642011

ANDA MENGALAMI MASALAH HATI KRONIK?? KHIDMAT NASIHAT SECARA PERCUMA... Sebarang pertanyaan dan order dengan cepat direct wasap sila tekan link ini.Anda akan dilayan dengan baik dan secepat mungkin. InshaAllah
http://TonikHati.wasap.my @ 011-18642011 .
.
.
#TonikHati #UbatHati #HepatitisB #Hepatitis #RawatanHati #Jaundis #BengkakHati #Busung #Hatiberlemak #Hempedu #MataKuning #AsSyirah #PakarRawatanHatiAnda #Whatsapp011-18642011

BAGAIMANA KITA BISA MEWUJUDKAN HARAPAN KITA UNTUK BISA MENDAPATKAN BUAH HATI?? Ketika kita merasa kehabisan waktu untuk menunggu...
Kehabisan cara yang harus di coba..
Harus kah menyerah dan mengubur harapan untuk bisa merasakan pelukan buah hati bunda..
Haruskah berhenti dari setiap usaha karena kita sudah berprasangka semua juga percuma???
Bunda,, jika kita menyerah dengan hal yang hanya menunggu waktu saja.. Jika kita tidak bisa berprasangka baik kepada Sang Pemberi kepercayaan mari kita renungkan lagi apakah memang kita pantas untuk di percaya..
Karena ketika buah hati hadir dalam keluarga kecil kita, itu juga akan membutuhkan kesabaran bunda, keyakinan bunda, dan semangat bunda agar dia bisa tumbuh menjadi kebanggan bunda dan keluarga.. Jangan menutup diri pada setiap kesempatan yang ada dihadapan bunda.. tidak ada yang kebetulan di dunia ini semua sudah Tuhan atur sebaik-baiknya...
Ketika bunda membaca tulisan ini mungkin ini salah satu jalan Tuhan untuk memberi kita kesempatan kembali mencoba.. berusaha dan berdo'a sampai Tuhan yakin usaha keras bunda, keyakinan bunda dan kesabaran bunda, bunda pantas menerima kepercayaan atas kehadiran buah hati dalam keluarga kecil bunda... Amin

Konsultasikan hambatan kehamilan pasutri :Add 📲
🌷PIN : D79CDD88 🌷WA: 083848775756
#nikahasik #fakta #faktaunik #riset #penelitian #anak #poker #agenpoker #agenpokerterpercaya #pregnancy #senang #happytimes #camelite #camelmilk #camelicious #susuunta #makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #osteoporosis #susuibu #adhd #malaysia #brunei #dubai #singapore

New Testimoni 👆👆👆
13 September 2017
Alhamdulillah puji syukur, kabar kehamilan dr Bunda Widi dari Pandeglang, Banten

Kabar dari bunda Widi (24tahun) Alhamdulillah hari ini pada tgl 13 September akhirnya mendapatkan jawaban atas penantian selama 6 bulan, beliau dengan masalah Haid Tdk Teratur, Keputihan, Sperma Tumpah .Alhamdulillah bisa hamil 20 hari konsumsi herbal bioentropy energy. Syukur Alhamdulillah, harapan bunda Widi dan suami menjadi nyata bulan September ini. Kami Promil Herbal BEE pun ikut merasa bahagia bisa menjadi perantara Bunda Widi dan suami.

Semoga keberhasilan ini bisa menginspirasi bunda2 yang lain agar bisa seperti bunda Widi Semua diawali dgn NIAT lalu diwujudkan dengan USAHA NYATA disertai DOA utk menjemput impian. Mana mungkin Allah membiarkn hambanya terlarut dlm kesedihan, pasti Allah tlah merencanakan kebahagian yg besar buat Ayah & Bunda. Teruslah berusaha.

Semangat Promil,
Salam Promil Herbal BEE

🐫Camelite susu unta minuman bernutrisi tinggi mempunyai penyelesaian untuk pelbagai jenis masalah kesihatan anda sekeluarga sekarang 💕
Anda bolehlah dapatkan Camelite Susu Unta untuk keluarga dan sahabat yang memerlukannya..
🐫Camelite Susu Unta🐪
🍀 Lulus KKM
🍀 Disahkan halal JAKIM
🍀 Produk Muslim Bumiputera
🍀 Diproses di Kilang Malaysia bertaraf GMP 🛬 Diimport dari Dubai, UAE
Apa yang istimewa dengan Camelite Susu Unta ?🐪🐫
Camelite Susu Unta boleh mengatasi masalah :
❎ luka dalaman @ pembedahan
❎ gastrik
❎ busung,hepatitis
❎ kencing manis
❎ daya tahan penyakit
❎ tumbesaran bayi kandungan
❎ kurang susu ibu
❎ susah tidur
❎ keletihan
❎ asma & semput nafas
❎ sakit lutut & sendi
❎ alzheimer
❎ anak autism
❎ penuaan
❎ alergik
❎ penyakit kulit
❎ tumor
❎ sakit perut & kembung
Camelite Susu Unta ini istimewa kerana mengandungi ekstrak badam, ekstrak kurma, stevia, gam arab dan aquamin.
Ia juga mengandungi:
🌸protein yang menyamai insulin
🌸zat & vitamin harian yang cukup untuk mereka yang menjaga diet berat badan.
🌸 vitamin C yang tinggi
🍶 Terdapat perisa: original, coklat, kopi arabica, Dha Omega 3.

#camelite #camelmilk #camelicious #susuunta #makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #osteoporosis #susuibu #jaundice #adhd #tehhijau #greentea #Malaysia #Brunei #Dubai #singapore #thailand #indonesia #nasom #alhijrah #pencetusummah #halalmalaysia #AcceptDifference

Are you pregnant or trying to get pregnant? Are you holding a tiny miracle inside you and constantly worry for its well-being? Do you want the tiny life which is growing inside you to be healthy and hearty always? Is your friend or family member expecting? Are you looking for a great gift for your pregnant co-worker?

Here is a simple solution to put all your stress points at ease during pregnancy – Camel Milk, the Superfood! Camel milk for pregnancy might be the next BIG thing soon.

Let’s find out the health benefits of drinking camel milk during pregnancy and then decide for yourself if camel milk is safe during pregnancy?

Have a Healthy Pregnancy with High Folate Content in Camel Milk

Camel milk is safe for pregnant women as it has high content of folate which is one of the most important camel milk benefits for pregnant women. Folate or as all of us call it folic acid is a vital nutrient required by pregnant women for the healthy development of fetus.

Folate helps in the neural development of the baby. According to the Journal of Biomedicine and Biotechnology Volume 2012, Article ID 593195, folate present in the camel milk can prevent anencephaly, underdevelopment of neural tube as also cleft lip and palate. Since the folate content is in its natural form in camel milk, it also helps prevent diseases related to folate deficiency – Periodontal disease, Pediatric Chron’s disease, Mucosal Candidiasis, Anemia etc.

Strengthen Your Bones during Pregnancy with Wholesome Camel Milk

Camel milk has the highest calcium content as compared to other edible milks. You need more calcium as you are pregnant for the fetus’ overall development. Instead of popping those calcium supplements during pregnancy, have calcium rich food extracting all the calcium that you need in the natural form. So camel milk should be a must in your pregnancy diet. You will notice your vigor to increase by leaps and bounds while reaping the benefits of camel milk in your pregnancy.

#camelite #camelmilk #camelicious #susuunta#makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #pregnant #osteoporosis #susuibu #jaundice #adhd #Malaysia #Brunei #Dubai #Singapore

#breakfast
Bread with glass of Camelite Camel milk

For further information, do not hesitate to call us at mobile +601121244899 / +60186643886 or office +60341481001 or our website www.taqatropica.com

#camelite #camelmilk #camelicious #susuunta #makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #osteoporosis #susuibu #jaundice #adhd #designbyfreepik #Malaysia #Brunei #Dubai #singapore #thailand #indonesia #nasom #alhijrah #pencetusummah #halalmalaysia #AcceptDifference

Ingin anak mendapt keputusan cemerlang dalam peperiksaan?
Semestinya persediaan dari awal ialah dgn meminum Camelite susu unta kids. Terdapat dalam dua perisa: original dan coklat.
Apa kelebihan Camelite susu unta kids?
Ia mengandungi:
✅ DHA
✅ Omega3
✅ Gingko biloba
✅ Kurma
✅ Kismis
✅ Badam .
Kandungan ini ialah makanan yang terbaik utk perkembangan otak dan minda!
.
Ia juga mempunyai :
✅Lebih Vitamin C, kalsium dan zat galian yg lain dari susu binatang yg lain .
Susu unta mempunyai vitamin C yg tinggi dari susu lain, mempunyai kandungan ✅ anti-bakteria ✅ anti-virus yg tinggi utk menguatkan imunisasi badan dari sakit demam, batuk dan sebagainya.

Susu unta mengandungi 10 kali lebih zat besi, 3 kali lebih vitamin C dan 7 kali lebih kalsium berbanding susu lain, yang telah diakui keberkesanannya oleh pakar-pakar yang membuat penyelidikan dan boleh diambil oleh sesiapa sahaja!!!
Kami datangkan dalam 3 perisa Original(vanilla), Chocolate & Kopi Arabica...
TUNGGU APA LAGI!! JOM BELI!! Utk mengetahui lokasi pembelian sila hubungi pejabat di 0341481001 atau
whatsapp/msg http://www.wasap.my/601121244899
website www.taqatropica.com
Camelite..... Kami LIKEEE!!
#camelite #camelmilk #camelicious #susuunta #makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #osteoporosis #susuibu #jaundice #adhd #Malaysia #Brunei #Dubai #singapore #indonesia #nasom #halalmalaysia #AcceptDifference

Selamat petang!! Sekarang anda boleh beli Produk Camelite di 11STREET.. tak perlu susah2.. just click! 😋

Atau boleh whatsapp kami di :
http://www.wasap.my/601121244899 skrg!‼️
Jom http://www.wasap.my/601121244899 skrg!‼️ #camelite #camelmilk #camelicious #susuunta#makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #osteoporosis #susuibu #jaundice #adhd #Malaysia #Brunei #Dubai #singapore #indonesia #nasom #halalmalaysia #AcceptDifference

Petang2 mcm ni best jugak dpt minum secawan kopi.. Jom minum secawan Camelite susu unta perisa kopi Arabika!! Minum kopi untuk memberikan kecergasan.. 😊✌🏻 Camelite Susu Unta ini istimewa kerana mengandungi ekstrak badam, ekstrak kurma, stevia, gam arab dan aquamin.
Ia juga mengandungi:
🌸protein yang menyamai insulin
🌸zat & vitamin harian yang cukup untuk mereka yang menjaga diet berat badan.
🌸 vitamin C yang tinggi
🐫 Terdapat perisa: original, coklat, kopi arabica, Dha Omega 3.

#camelite #camelmilk #camelicious #susuunta #makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #osteoporosis #susuibu #adhd #designbyfreepik #Malaysia #Brunei #Dubai #singapore #thailand #indonesia #nasom #alhijrah #pencetusummah #halalmalaysia #AcceptDifference #designbyfreepik

Apa kelebihan Camelite susu unta kids?
Ia mengandungi:
✅ DHA
✅ Omega3
✅ Gingko biloba
✅ Kurma
✅ Kismis
✅ Badam .
Kandungan ini ialah makanan yang terbaik utk perkembangan otak dan minda!
.
Ia juga mempunyai :
✅Lebih Vitamin C, kalsium dan zat galian yg lain dari susu binatang yg lain .
Susu unta mempunyai vitamin C yg tinggi dari susu lain, mempunyai kandungan ✅ anti-bakteria ✅ anti-virus yg tinggi utk menguatkan imunisasi badan dari sakit demam, batuk dan sebagainya.

Susu unta mengandungi 10 kali lebih zat besi, 3 kali lebih vitamin C dan 7 kali lebih kalsium berbanding susu lain, yang telah diakui keberkesanannya oleh pakar-pakar yang membuat penyelidikan dan boleh diambil oleh sesiapa sahaja!!! Utk mengetahui lokasi pembelian sila hubungi pejabat di 0341481001 atau
whatsapp/msg http://www.wasap.my/601121244899

website www.taqatropica.com

Camelite..... Kami LIKEEE!!
#camelite #camelmilk #camelicious #susuunta #makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #osteoporosis #susuibu #adhd #Malaysia #Brunei #Dubai #singapore #indonesia #nasom #halalmalaysia #AcceptDifference #designbyfreepik

Morning coffee!! Mulakan pagi anda dengan secawan Camelite susu unta perisa kopi Arabika!! Minum kopi untuk memberikan kecergasan sebelum memulakan aktiviti.. 😊✌🏻 Camelite Susu Unta ini istimewa kerana mengandungi ekstrak badam, ekstrak kurma, stevia, gam arab dan aquamin.
Ia juga mengandungi:
🌸protein yang menyamai insulin
🌸zat & vitamin harian yang cukup untuk mereka yang menjaga diet berat badan.
🌸 vitamin C yang tinggi
🐫 Terdapat perisa: original, coklat, kopi arabica, Dha Omega 3.

#camelite #camelmilk #camelicious #susuunta #makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #osteoporosis #susuibu #jaundice #adhd #designbyfreepik #Malaysia #Brunei #Dubai #singapore #thailand #indonesia #nasom #alhijrah #pencetusummah #halalmalaysia #AcceptDifference

Ingin anak mendapt keputusan cemerlang dalam peperiksaan?
Semestinya persediaan dari awal ialah dgn meminum Camelite susu unta kids. Terdapat dalam dua perisa: original dan coklat.
Apa kelebihan Camelite susu unta kids?
Ia mengandungi:
✅ DHA
✅ Omega3
✅ Gingko biloba
✅ Kurma
✅ Kismis
✅ Badam .
Kandungan ini ialah makanan yang terbaik utk perkembangan otak dan minda!
.
Ia juga mempunyai :
✅Lebih Vitamin C, kalsium dan zat galian yg lain dari susu binatang yg lain .
Susu unta mempunyai vitamin C yg tinggi dari susu lain, mempunyai kandungan ✅ anti-bakteria ✅ anti-virus yg tinggi utk menguatkan imunisasi badan dari sakit demam, batuk dan sebagainya.

Susu unta mengandungi 10 kali lebih zat besi, 3 kali lebih vitamin C dan 7 kali lebih kalsium berbanding susu lain, yang telah diakui keberkesanannya oleh pakar-pakar yang membuat penyelidikan dan boleh diambil oleh sesiapa sahaja!!! Utk mengetahui lokasi pembelian sila hubungi pejabat di 0341481001 atau
whatsapp/msg http://www.wasap.my/601121244899

website www.taqatropica.com

Camelite..... Kami LIKEEE!!
#camelite #camelmilk #camelicious #susuunta #makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #osteoporosis #susuibu #adhd #Malaysia #Brunei #Dubai #singapore #indonesia #nasom #halalmalaysia #AcceptDifference #designbyfreepik

Ingin anak mendapt keputusan cemerlang dalam peperiksaan?
Semestinya persediaan dari awal ialah dgn meminum Camelite susu unta kids. Terdapat dalam dua perisa: original dan coklat.
Apa kelebihan Camelite susu unta kids?
Ia mengandungi:
✅ DHA
✅ Omega3
✅ Gingko biloba
✅ Kurma
✅ Kismis
✅ Badam .
Kandungan ini ialah makanan yang terbaik utk perkembangan otak dan minda!
.
Ia juga mempunyai :
✅Lebih Vitamin C, kalsium dan zat galian yg lain dari susu binatang yg lain .
Susu unta mempunyai vitamin C yg tinggi dari susu lain, mempunyai kandungan ✅ anti-bakteria ✅ anti-virus yg tinggi utk menguatkan imunisasi badan dari sakit demam, batuk dan sebagainya.

Susu unta mengandungi 10 kali lebih zat besi, 3 kali lebih vitamin C dan 7 kali lebih kalsium berbanding susu lain, yang telah diakui keberkesanannya oleh pakar-pakar yang membuat penyelidikan dan boleh diambil oleh sesiapa sahaja!!! Utk mengetahui lokasi pembelian sila hubungi pejabat di 0341481001 atau
whatsapp/msg http://www.wasap.my/601121244899

website www.taqatropica.com

Camelite..... Kami LIKEEE!!
#camelite #camelmilk #camelicious #susuunta #makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #osteoporosis #susuibu #adhd #Malaysia #Brunei #Dubai #singapore #indonesia #nasom #halalmalaysia #AcceptDifference #designbyfreepik

Ingin anak mendapt keputusan cemerlang dalam peperiksaan?
Semestinya persediaan dari awal ialah dgn meminum Camelite susu unta kids. Terdapat dalam dua perisa: original dan coklat.
Apa kelebihan Camelite susu unta kids?
Ia mengandungi:
✅ DHA
✅ Omega3
✅ Gingko biloba
✅ Kurma
✅ Kismis
✅ Badam .
Kandungan ini ialah makanan yang terbaik utk perkembangan otak dan minda!
.
Ia juga mempunyai :
✅Lebih Vitamin C, kalsium dan zat galian yg lain dari susu binatang yg lain .
Susu unta mempunyai vitamin C yg tinggi dari susu lain, mempunyai kandungan ✅ anti-bakteria ✅ anti-virus yg tinggi utk menguatkan imunisasi badan dari sakit demam, batuk dan sebagainya.

Susu unta mengandungi 10 kali lebih zat besi, 3 kali lebih vitamin C dan 7 kali lebih kalsium berbanding susu lain, yang telah diakui keberkesanannya oleh pakar-pakar yang membuat penyelidikan dan boleh diambil oleh sesiapa sahaja!!! Utk mengetahui lokasi pembelian sila hubungi pejabat di 0341481001 atau
whatsapp/msg http://www.wasap.my/601121244899

website www.taqatropica.com

Camelite..... Kami LIKEEE!!
#camelite #camelmilk #camelicious #susuunta #makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #osteoporosis #susuibu #jaundice #adhd #Malaysia #Brunei #Dubai #singapore #indonesia #nasom #halalmalaysia #AcceptDifference

Ingin anak mendapt keputusan cemerlang dalam peperiksaan?
Semestinya persediaan dari awal ialah dgn meminum Camelite susu unta kids. Terdapat dalam dua perisa: original dan coklat.
Apa kelebihan Camelite susu unta kids?
Ia mengandungi:
✅ DHA
✅ Omega3
✅ Gingko biloba
✅ Kurma
✅ Kismis
✅ Badam .
Kandungan ini ialah makanan yang terbaik utk perkembangan otak dan minda!
.
Ia juga mempunyai :
✅Lebih Vitamin C, kalsium dan zat galian yg lain dari susu binatang yg lain .
Susu unta mempunyai vitamin C yg tinggi dari susu lain, mempunyai kandungan ✅ anti-bakteria ✅ anti-virus yg tinggi utk menguatkan imunisasi badan dari sakit demam, batuk dan sebagainya.

Susu unta mengandungi 10 kali lebih zat besi, 3 kali lebih vitamin C dan 7 kali lebih kalsium berbanding susu lain, yang telah diakui keberkesanannya oleh pakar-pakar yang membuat penyelidikan dan boleh diambil oleh sesiapa sahaja!!! Utk mengetahui lokasi pembelian sila hubungi pejabat di 0341481001 atau
whatsapp/msg http://www.wasap.my/601121244899

website www.taqatropica.com

Camelite..... Kami LIKEEE!!
#camelite #camelmilk #camelicious #susuunta #makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #osteoporosis #susuibu #jaundice #adhd #Malaysia #Brunei #Dubai #singapore #indonesia #nasom #halalmalaysia #AcceptDifference

Autism's most-obvious signs tend to appear between
2 and 3 years of age. In some cases, it can be
diagnosed as early as 18 months. Some developmental
delays associated with autism can be identified and
addressed even earlier.
Autism Speaks urges parents with concerns to seek
evaluation without delay, as early intervention can
improve outcomes.

Some facts about autism
The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) estimates autism's prevalence as 1 in 68 children in the United States. This includes 1 in 42 boys and 1 in 189 girls.
An estimated 50,000 teens with autism become adults - and lose school-based autism services - each year.
Around one third of people with autism remain nonverbal.
Around one third of people with autism have an intellectual disability.
Certain medical and mental health issues frequently accompany autism. They include gastrointestinal (GI) disorders, seizures, sleep disturbances, attention deficit and hyperactivity disorder (ADHD), anxiety and phobias.

Benefit of Camel Milk
• Boosts immune system
• Helps to prevent anemia
• Aids in preventing diabetes
• Prevents autoimmune disorder
• Beneficial in increasing blood circulation in body
• Lower risk of atherosclerosis, heart attack and stroke
• Help in reducing allergic reactions such an lactose intolerance • Stimulate growth and development of bones and organ systems
CAMELITE CAMEL MILK!!
Drink #Camelite Camel milk for strong bones, strong body and strong mind!
For enquiries or purchase contact us at 0341481001 or
whatsapp/msg http://www.wasap.my/601121244899
website www.taqatropica.com
Camelite..... We LIKEEE!!!
#camelite #camelmilk #camelicious #susuunta #makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #osteoporosis #susuibu #jaundice #adhd #tehhijau #greentea #Malaysia #Brunei #Dubai #singapore #thailand #indonesia #nasom #alhijrah #pencetusummah #halalmalaysia #AcceptDifference

Benefit of Camel Milk
• Boosts immune system
• Helps to prevent anemia
• Aids in preventing diabetes
• Prevents autoimmune disorder
• Beneficial in increasing blood circulation in body
• Lower risk of atherosclerosis, heart attack and stroke
• Help in reducing allergic reactions such an lactose intolerance • Stimulate growth and development of bones and organ systems
CAMELITE CAMEL MILK!!
Drink #Camelite Camel milk for strong bones, strong body and strong mind!
For enquiries or purchase contact us at 0341481001 or
whatsapp/msg http://www.wasap.my/601121244899
website www.taqatropica.com
Camelite..... We LIKEEE!!!
#camelite #camelmilk #camelicious #susuunta #makanansunnah #autisme #alzheimer #hepatitis #asthma #bengkakhati #diabetis #hamil #osteoporosis #susuibu #jaundice #adhd #tehhijau #greentea #Malaysia #Brunei #Dubai #singapore #thailand #indonesia #nasom #alhijrah #pencetusummah #halalmalaysia #AcceptDifference

Most Popular Instagram Hashtags