[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bembanbundle

105 posts

TOP POSTS

Congratulation to Perak The Bos Gaurus 👍 . Sory @MehmetDurakovic sbb tak dpt datang stadium yer dah bagitahu dlm wasap dh yg kita tak mai . So tengok & support kat kedai jelaa . 😀
#bembanbundle #perakthebosgaurus #perak #perakfa #ligamalaysia

Focus on the journey, Not the destination . ' BUNDLE ' is found not in finishing an activity but in doing it 🤘 . cewahh 😀 . Apa - apa pon bundle jelaaa senang citer . credit to : moto pinjam .
#gambarsemalam
#motopinjam
#bembanbundle

Welcome to my Thrift Shop Sir . Aha . Cerita ptg tadi baru dpt Up lepas tutup kedai. UsainBolt mai nak singgah kedai tadi cari baju band tapi tade saiz muat . Alhamdullilah semoga murah rezeki semua yer. Good Luck Bundlerian sekalain 👍

#bembanbundle #batugajah #ipoh #perakcasual

Ade sikit ni haa seluar jeans restock mana yg dh nak kurang tu . Mana yg dekat boleh mai kedai terus yep . Kita ade kat kedai tunggu awak-awak semua yer singgah . Sambil2 kita gantung slow2 naa .
#bembanbundle

Nasib tak ikut nafsu nk tutup kedai awal dah semalam sbb mcm sunyi jer customers pagar jer dh tutup separuh . aha Bersabar sikit tgok rezeki bagi kat kitoo hasil diaa ✌️. Moral of the story ' aku kena sabar weyyy ' cewahhh 😀
@bembanbundle
#bembanbundle

Yeahhh, cukup utk harini yer . Alhamdulillah ade sikit rezeki utk malam ni . jadilaa sikit2 dari tade langsungg . #syukur
#bembanbundle #bundlemalaysia #ipohmali #ipohbundle #batugajah

Tunggang - langgang habes kedai harini bila customers menyelam brg . Jenohh nk kemas balek ni weyy , bak no Cuci - Cuci Service Afdlin Shauki tu . haha . Btw Thanks for customers always support Bemban Bundle . 🤘ROCKKK ✌️ #bembanbundle #batugajah #ipohbundle #ipohmali #bundlemmgrock #perak #perakian

Nak sembang apa ni baii ? dtg kedai laa sembang tak rancak sini . kedai mari tgok sembang ade minat kasi keluar itu dueyyyet laa abanggg . 🤘
.
#bembanbundle #batugajah #ipohbundle #ipohmali #perak #bundlemmgrock
#bundlemalaysia #bundlemurah

Alhamdulillah ade la sikit topup2 utk sale harini jugak . Tq buyers dari Johor yg support Bemban Bundle n trusted ngn kitorang ni yer .
#bembanbundle #batugajahbundle #ipohmali #perakian #bundlemalaysia #bundleipohmurah

MOST RECENT

Focus on the journey, Not the destination . ' BUNDLE ' is found not in finishing an activity but in doing it 🤘 . cewahh 😀 . Apa - apa pon bundle jelaaa senang citer . credit to : moto pinjam .
#gambarsemalam
#motopinjam
#bembanbundle

☑️☑️ FOR SALE ☑️☑️
Good Morning sekalian 😁
Ada main tak ini barang ? .
EDWIN EXCLUSIVE VINTAGE XV HOOK SIZE 34
MADE IN CHINA
9/10
UKURAN MANUAL
• PINGGANG 34 INCI
• PEHA 12 INCI
• LABUH 41.5 INCI
• UKURAN KAKI 9 INCI
• CAWAT 11 INCI
RM 60 SEKALI POSTAGE
FREE GIFT MENANTI
Pm/ Whatsapp utk detail 👇
http://www.wasap.my/+601136323770

#bembanbundle #batugajahbundle #bundlemalaya #bundlemalaysia #gengbundle #bajubundle #bundlemurah #kakibundle Dr #bajuband #bajuvintage #vintage #tshirtbundle

Congratulation to Perak The Bos Gaurus 👍 . Sory @MehmetDurakovic sbb tak dpt datang stadium yer dah bagitahu dlm wasap dh yg kita tak mai . So tengok & support kat kedai jelaa . 😀
#bembanbundle #perakthebosgaurus #perak #perakfa #ligamalaysia

Nasib tak ikut nafsu nk tutup kedai awal dah semalam sbb mcm sunyi jer customers pagar jer dh tutup separuh . aha Bersabar sikit tgok rezeki bagi kat kitoo hasil diaa ✌️. Moral of the story ' aku kena sabar weyyy ' cewahhh 😀
@bembanbundle
#bembanbundle

Tunggang - langgang habes kedai harini bila customers menyelam brg . Jenohh nk kemas balek ni weyy , bak no Cuci - Cuci Service Afdlin Shauki tu . haha . Btw Thanks for customers always support Bemban Bundle . 🤘ROCKKK ✌️ #bembanbundle #batugajah #ipohbundle #ipohmali #bundlemmgrock #perak #perakian

❗❗ FOR SALE ❗❗
.
T - Shirt Camo Bounty Hounter Boujeria
.
.
• Saiz S
• Pit 18.5"
• Labuh 25"
• Kain 50/50
• Jahit Double
• Condition 9/10
• RM 50 postage ditanggung
• Pm/ Whatsapp utk detail 👇
http://www.wasap.my/+601136323770
.
#bembanbundle #bembanbundlejualbarang
#batugajahbundle #bundlemalaya #bundlemalaysia #genbundle #bajubundle #bundlemurah #kakibundle #sayajualmurah #bajuband #bajuvintage #vintage #tshirtbundle #redwingmalaysia

❗❗ FOR SALE ❗❗
.
T - Shirt Usavich ©2009 MTV Network . .
.
• Saiz L
• Pit 21.5" • Labuh 27"
• Kain 100
• Jahit Double
• Condition 9/10 • RM 30 postage ditanggung • Pm/ Whatsapp utk detail 👇
http://www.wasap.my/+601136323770
.
#bembanbundle #bembanbundlejualbarang
#batugajahbundle #bundlemalaya #bundlemalaysia #genbundle #bajubundle #bundlemurah #kakibundle #sayajualmurah #bajuband #bajuvintage #vintage #tshirtbundle #redwingmalaysia

Nak sembang apa ni baii ? dtg kedai laa sembang tak rancak sini . kedai mari tgok sembang ade minat kasi keluar itu dueyyyet laa abanggg . 🤘
.
#bembanbundle #batugajah #ipohbundle #ipohmali #perak #bundlemmgrock
#bundlemalaysia #bundlemurah

❎❎SOLD OUT❎❎
.
Alhamdulillah ade rezeki sikit ni . esok brg akan dipos & tracking no nt saya pm terus lepas pos. Terima kasih customers Nogori beli COMBO 3 helai ni yer .
SYUKUR
#bembanbundle #batugajah #ipohbundle #perak #bundlemmgrock #bembanbundlejualbarang

NBA set . Ada tak NBA punya player kat sini nanti nk pergi tgok game Chicago Bulls ? aha . kalau ade mai PM tepi Whatsapp atas yer . Cer like sikit ke kasi UP sama - sama yaa 🤘.
◾(kasut ❎NOT FOR SALE❎) #bembanbundle #chicagobulls #airjordan #jordan #nikeair #michealjordan #sneakersmalaysia #sneakerslah #j's #bajuvintage #nba #airjordanflight #barangmurah #barangbaik #batugajah #ipoh #perak

Haihhh barang dh lama tergantung sepi dahh ni . tade player ke brg mcm ni yer ? kalau ade pm tepi whatsapps atas terus yer . Harga boleh sembang lagi kalau jadi yer . Bawah tak bolehh haramm tauu .
.
http://www.wasap.my/+601136323770
.
#bembanbundle #bembanbundlejualbarang
#batugajahbundle #bundlemalaya #bundlemalaysia #gengbundle #bajubundle #bundlemurah #kakibundle #sayajualmurah #bajuband #bajuvintage #vintage #tshirtbundle #redwingmalaysia #bembanbundlebaju

📮POSTAGE 11 SEPTEMBER 2017
.
.
☑️Alhamdulillah selesai dh packing brg2 yg customers order ni . harap2 semua customers bagi feedback yg positif yer. Semoga korg murah rezeki tauu . And tQ sbb percaya n support Bemban Bundle ni . 🤘 ROCKKKK .
.
#bembanbundle #batugajahbundle #bundlemalaya #bundlemalaysia #gengbundle #bajubundle #bundlemurah #kakibundle #sayajualmurah #bajuband #bajuvintage #vintage #tshirtbundle #redwingmalaysia

Berminat PM terus yepp . Kebanyakkan Pit 20 keatas . Pit 19 kebawah dh banyak sold out . PM/ Whatsapps utk detail item yepp . 🤘
.
#bembanbundle #bembanbundlejualbarang
#batugajahbundle #bundlemalaya #bundlemalaysia #genbundle #bajubundle #bundlemurah #kakibundle #sayajualmurah #bajuband #bajuvintage #vintage #tshirtbundle #redwingmalaysia

Jacket Jeans nk cari tuan yg baru . Tuan yg lama dh dh tak sayang dah diorg ni . memerlukan kasih sayang owner baru 👍
PM / Wasap
http://www.wasap.my/+601136323770

KIRI
Jacket Jeans Washed Denim
Pit 21" × Labuh 23.5"

KANAN
Edwin Jacket Jeans
Pit 18" × Labuh 23.5"

#bembanbundle
#bembanbundlejualbarang

Yeahhh, cukup utk harini yer . Alhamdulillah ade sikit rezeki utk malam ni . jadilaa sikit2 dari tade langsungg . #syukur
#bembanbundle #bundlemalaysia #ipohmali #ipohbundle #batugajah

❎❎SOLD OUT❎❎
Kasi UP sikit sifuuuuuu 😎

Vtg Sturgis Rally T - Shirt • Pit 23" • Labuh 29"
• Kain 50/50
• Jahit Satu atas bawah
• Condition 7/10 ( koyak bebas , kotoran boleh dicuci )
• RM 50 sekali postage

http://www.wasap.my/+601136323770

kalau berminat boleh pm terus yer.
#bembanbundle #bundleponstylel
#bembanbundlejualbarang

Alhamdulillah ade la sikit topup2 utk sale harini jugak . Tq buyers dari Johor yg support Bemban Bundle n trusted ngn kitorang ni yer .
#bembanbundle #batugajahbundle #ipohmali #perakian #bundlemalaysia #bundleipohmurah

Ade sikit ni haa seluar jeans restock mana yg dh nak kurang tu . Mana yg dekat boleh mai kedai terus yep . Kita ade kat kedai tunggu awak-awak semua yer singgah . Sambil2 kita gantung slow2 naa .
#bembanbundle

Welcome to my Thrift Shop Sir . Aha . Cerita ptg tadi baru dpt Up lepas tutup kedai. UsainBolt mai nak singgah kedai tadi cari baju band tapi tade saiz muat . Alhamdullilah semoga murah rezeki semua yer. Good Luck Bundlerian sekalain 👍

#bembanbundle #batugajah #ipoh #perakcasual

Most Popular Instagram Hashtags