[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#belumcubabelumtahu

MOST RECENT

Kenapa Anak Anda Perlunya DRMZ A Plus?? DRMZ A Plus adalah satu produk pemakanan yang unik dan berinovasi. Diformulasikan daripada berapa bahan makanan sunnah yang telah terbukti secara saintifik dan digabungkan dengan DHA,SA,ASID FOLIC, ACIDIFILUS dan PREBIOTIC bagi menjadikannya sebagai makanan terbaik untuk otak dan kesihatan usus.
.
➡100% HALAL
➡100% TIADA BAHAN TERLARANG
➡100% TERBAIK

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
KESAN KETARA SELEPAS AMALKAN DRMZ TABLET A PLUS yang kaya dengan lebih 7 jenis makanan sunnah.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= ✔ Tak Mudah Demam, Batuk & Selsema ✔ Minat belajar & Bersemangat Ke Sekolah ✔ Mudah bangun pagi
✔ Bertambah Selera Makan ✔ Semakin Cergas & Ceria
✔ Tak Mudah Penat ✔ Daya Ingatan Yang Kuat ✔ Cepat faham apa yang dipelajari
✔ Fokus belajar lebih tinggi ✔ Tak Bersin2 Waktu Pagi lagi.
✔ Anti Stress .
.
Kita ikhtiar... Semuanya izin dr Allah Swt.
.
.
#BERMINAT? BOLEH WHATSAPP SAYA

#budakpandai #tabletminda #tabletmindaaplus #drmz #drmzpakarstimulasikanak2 #badansihatotakcerdas #belumcubabelumtahu #makansekalipastinaklagi #sedap #ikhtiar #usahaibubapa #UntukSemuaPeringkatUmur #freepostage #CodBandarJengka #terbuktiberkesan #trustedseller

[4 jenis neurotransmitter]

Acetylocholine – untuk perhatian, pelajaran dan ingatan.

Serotonin – hasrat seksual, membina keyakinan diri (neurotransmitter yang gembira), contohnya apabila shopping menyebabkan anda rasa gembira.

Dopamine – kreativiti, motivasi, kontrol gerakan

Noradrenaline – tenaga, kewaspadaan, fokus. Selalunya tinggi pada kanak-kanak, rendah pada orang dewasa.

TAHUKAH ANDA?

Kesemua 4 jenis neurotransmitter boleh diaktifkan dengan mengamalkan.. DRMZ A Plus
DRMZ A Plus
DRMZ A Plus
.
.
.
BERMINAT???BOLEH WHATSAPP SAYA
.
.
#budakpandai #tabletminda #tabletmindaaplus #drmz #drmzpakarstimulasikanak2 #badansihatotakcerdas #belumcubabelumtahu #makansekalipastinaklagi #sedap #ikhtiar #usahaibubapa #UntukSemuaPeringkatUmur #freepostage #CodBandarJengka #terbuktiberkesan #trustedseller

ALAMAK!!!!!!
DURIAN BELANDA DALAM DRMZ A PLUS?????
.
.
.
yela memang durian belanda salah satu kandungan tablet minda DRMZ A PLUS.Banyak giler kelebihan durian belanda.Padanlah banyak penyakit sembuh.Alhamdulillah😍
.
.
.
.jom saya tunjuk KELEBIHAN DURIAN BELANDA
.
.
.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.
.
.
✅membunuh sel kanser
✅Mencegah Osteoporosis
✅Bermanfaat untuk Jantung dan Mencegah Kerosakan Saraf
✅Meningkatkan Tenaga dan Daya Tahan
✅Merawat Buasir dan Keracunan makanan yang dihidapi oleh bayi
✅Diuretik Semula Jadi
✅Memberikan Tidur yang Lena
✅Melegakan Sembelit
✅Merawat Jangkitan di Saluran Air Kencing
✅Membunuh Parasit dalam Badan
✅Vitamin C
✅Melawan Radikal-radikal Bebas
✅Melegakan Kesakitan
✅Menguatkan Sistem Imuniasi
✅Merawat Hipertensi
✅Antiseptik
✅Berkesan Melegakan Sakit Belakang
✅Rawatan Semula Jadi bagi Arthritis dan Rheumatism
✅Membantu Mengawal Kandungan Gula dalam Darah
✅Merawat Demam
✅Merawat Ulser Mulut
✅Baik untuk Hati Anda
✅Merawat Kulit Menggelupas
✅Merawat Luka
✅Merawat Ekzema dan Masalah lain Kulit
.
.
.
#BERMINAT? BOLEH WHATSAPP SAYA

#budakpandai #tabletminda #tabletmindaaplus #drmz #drmzpakarstimulasikanak2 #badansihatotakcerdas #belumcubabelumtahu #makansekalipastinaklagi #sedap #ikhtiar #usahaibubapa #UntukSemuaPeringkatUmur #freepostage #CodBandarJengka #terbuktiberkesan #trustedseller

Sebelum tido selfy dulu
#belumcubabelumtahu
#peminatwannaone

Nk bgtau ni. Sbnrnya pape supplement kite amek. Mmg akn ade kesan. Cepat atau lambat ikut pda hormon masing2.
Sy lgi teruja atau kagum, org nya berusia tapi body maintain cun & solid mcm tak dimakan usia.
Kite pasti mcm ade 1 perasaan mcm 'wow apa die makan, umur dh 40++ , tapi still nampak mcm 30++.' Org tu pasti trasa bangga tak terkata. Bulan2 labur duit, hasilnye berbaloi betul.
Tapi kalau lgi 1 tahun, org puji sy mcm tu. Mesti sy happy rase mcm nak peluk gunung everest!
Mana taknya, dah setahun makan produk ni, body maintain solid. Org lain dah bertukar size dri XXL ke XXXL. Kite? Masih maintain. Kekal XL.
Bangga tak kalau org tanya, "you, makan ape body maintain mcm ni?? Muka tak berkedut sangat. Rambut pun cantik, tak mcm i botak dah." Kalau i lah. Terasa terapung diawang-awangan! Dengan bangga i akn cakap, 'i makan *Pink Lady Body Perfection*!! 💋

Jangan tua sebelum usia syg.. Kita kerja untuk cari duit. Sentiasalah rewardkan diri sendiri dengan supplement yg *betul-betul berkesan*! Dengan Pink Lady, i tak risau apa u! Duit boleh cari. Tapi kekal keremajaan macam ni, mane nak dapat?
Kita muda sekali saja you.
Feedback Pink Lady so far takde lagi yg negatif. Thats why i berani letak duit setiap bulan beli Pink Lady ni.
You?
Nak try tak?
Kalau nak try sini kite cerite tepi.01126386612

#pinkladybodyperfection #sispakaisisjual #trustedseller #belumcubabelumtahu #ukugroupterbaik

Tak semua wanita dpt rasa kecantikan wanita lain . Tapi tak bermakna korg tak boleh usaha utk dpt rasa kecantikan tu . Lagi2 para isteri ibu2 yg dulu badan slim melim , lps bersalin berlapik sana sini dekat perut .

Seluar dlu saiz 29 skrg saiz 35 , pakai baju apa pun lemak perut mesti terkeluar .. jenuh nak pakai korset tiap kali keluar . Nak mkn pun tk sempat apa lg nak exercise bdn tu .

Jd apa slhnya berbelanja sedikit utk bermacam manfaat pd bdn korg sendiri ? Utk suami , utk jangka masa pjg ?? Satu jenis ni je mcm2 dh dpt . Tk pyh mkn produk tu lps tu mnum produk ni , lps tu thn lapar lg . Seriously tak payah , sbb u never know when u not try it . One more pls jgn judge sblm cuba , tlg buang mindset tu sbb kita nk tlg korg . Jd korg kena tlg diri sendiri jugak .
Nak tau lg ? Mai pm .. kompom tk nyesal ..ws 01126386612

#pinkladybodyperfection #trustedseller #sispakaisisjual #belumcubabelumtahu #ukugroupterbaik

Tauhu bergedil "Malatopss" & Tauhu Berlauk "Vavavoom" sape nak wasap ye jgn DM pls 0123177154 (izrin) ♥♥ NO LAST MINUTE ORDER
Tauhu bergedil
RM 30@25pcs (large)
RM10@9pcs (mini pack)

Tauhu berlauk
RM25@25pcs
RM10@11pcs

Mix box (tauhu berlauk n tauhu bergedil) RM25

#tauhusedap#tauhuampang
#swirlskitchen#sayajual
#belumcubabelumtahu

Jom wangi dgn Wongi Perfumed Body Moisturiser!😘😘💙💙 ...... .
💖 Inspired Perfume yang diinspirasikan dari jenama antarabangsa dalam bentuk lotion
💖100ml
💖 "Water Based" (tidak berminyak dan tidak melekit)
💖 Cepat menyerap ke dalam kulit
💖 Halal dan mesra solat
💖 Mengandungi Vitamin C & E untuk mencerahkan tona kulit serta mengekalkan kelembapan
💖 Mencegah gigitan serangga
💖 Boleh dipakai seisi keluarga . . .
. 🌷CLASSY inspired by lancome la vie est belle
🌷SWEET CANDY inspired by Victoria's Secret Bombshell
🌷FRUITY SNOWBERRY inspired by Britney Midnight Fantasy
🌷FLORAL ENCHANTED inspired by Gucci Flora .. . 🌹 Wangian setanding jenama antarabangsa.. memang tak rugi dan sgt memuaskan hati 💲💸 RM39 SAHAJA! Harga yg sgt berpatutan dan mampu milik yerr..... 💰💸berminat... cepat2 whatsapp n follow kiter okayyy 👩📱 0142459728
ig: @hanishanib / fb: hanishanib 😉😉
.
#hanishanib #wongipenang #wongiperfumedbodymoisturiser #wongilotionmurah #wongilotionviral #lotionwangi #belumcubabelumtahu #takmelekit #takrugibeli #wongi #wangiiiiiiiisangattttt #JOMWANGIBERSAMAWONGI

.
assalammualaikum dan selamat malam.. sebelum p tido jgn lupaa minum jus kekal dara... pasti akan rasa bertenaga sepanjang hari.. bukan itu shj tau banyak kebaikan product ni... sesiapa yang belum guna lagii product nii.. rugi lahh...
.
.
WhatsApp 019 207 8199
.
.
#belumcubabelumtahu #juskekaldaramurah #abangsayang #ketatdara

Alhamdulillah rezeki
18.2.2018
Ada order dari customer Dan Ada yang repeat order
Sesuai untuk majlis kawin,tunang,harijadi Dan sebagainya.belum Cuba belum tahu.
Kerjasama dengan sukasuka home bakers

Support my final project
Hampa boleh follow Facebook page
perdanahomemadebakery
Atau boleh WhatsApp
0142473305

#apammekar
#apampolkadot
#doorgift
#strawberry
#apamgebu
#apamlembut
#apam
#homemade
#bakery
#belumcubabelumtahu
#pastienak
#perdana_bakery
#sukasukahomebakers
#codsungaipetani

Last day promo! Dapatkan sekarang sebelum terlambat...
-
Sape yg belum cube serum yg terbaik ni, bole la cepat2 order.. Ini la mase yg sgt sesuai tuk cube serum ni..
-
Jimat RM10! Beli 3 free postage... Mmg sgt jimat...
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougaslover #serumviral #serumviralno1malaysia #belumcubabelumtahu #bougasbeautypj #bougasbeautydamansara #serumwaterbased #lastdaypromo #cnysale #murahdaribiasa #rugikalautakbeli

Last day promo! Dapatkan sekarang sebelum terlambat...
-
Sape yg belum cube serum yg terbaik ni, bole la cepat2 order.. Ini la mase yg sgt sesuai tuk cube serum ni..
-
Jimat RM10! Beli 3 free postage... Mmg sgt jimat...
-
#bougasbeautyserum #bougasbeauty #bougasserum #bougaslover #serumviral #serumviralno1malaysia #belumcubabelumtahu #bougasbeautypj #bougasbeautydamansara #serumwaterbased #lastdaypromo #cnysale #murahdaribiasa #rugikalautakbeli

Alhamdulillah rezeki
18.2.2018
Ada order dari customer Dan Ada yang repeat order
Sesuai untuk majlis kawin,tunang,harijadi Dan sebagainya.belum Cuba belum tahu.

Hampa boleh follow Facebook page
Perdanahomemadebakery
Atau boleh WhatsApp
www.wasap.my/60142473305

#apammekar
#apampolkadot
#doorgift
#strawberry
#apamgebu
#apamlembut
#apam
#homemade
#bakery
#belumcubabelumtahu
#pastienak
#perdana_bakery
#sukasukahomebakers
#codsungaipetani

Choc Moist Cake 7 inch
Figurine Gumpaste Didi & Friends
Berminat untuk tempahan..
http://www.wasap.my/60192896898

Fb : Zayani To U Bakers
Fb Fan Page : https://www.facebook.com/zayani2u/
.
Alamat : Taman Tapah 2, Tapah Perak
.
WEB : www.zayani2u.blogspot.com
EMAIL : zayani2u@yahoo.com
INSTAGRAM : https://www.instagram.com/zayani2u_bakers/

#Zayani2uBakers #BelumCubaBelumTahu #SokongProdukMuslim #DijaminHalal #Celebration #Homemade #perak #tapah #bidor #sayajualkek #tapahweddingcake #perakwedding #doorgift #tapahdoorgift #tapahbakingclass #tapahdecoclass #kidsbakingclass #Didi&;Friends

Apa guna cantik luaran 😍
Kalau dalaman tak jaga
Period tak teratur
Keputihan lagi
Org kata nk berseri2 muka
Dalaman kena mantap tau
Baru lahh seimbang kan
Jom la try #jamuvcare .
#belumcubabelumtahu

Hi fellas ! Long time no see !
.
New version of bawal heavy chiffon safira is out now !!!
.
Do check it out, guys !
.
Keistimewaan bawal heavy chiffon safira ni adalah :-
1.senang bentuk 💯
2.tak jarang 💯
3.kain tak panas 💯
4. Terdapat dlm pelbagai bidang 💯
.
Wah wah ! Bukan main syiokkan baca keistimewaan tudung ni !
.
So, girls ! Tunggu apa lagi ! Grab yours now !
.
Price list boleh tengok dekat highlight, dear !
.
To order kindly ws 01131674730
.
PRICE IS NEGOTIABLE 💯
.
#bawalchiffonmurah #belumcubabelumtahu #akuyangpakaikauyangpanas #bawalheavychiffonsafira

Hye guys🤗
Meh i nak share serum yg tengh viral sekarang ni😲banyak kebaikkan yg boleh korang dpt selepas menggunakan AINAA SERUM ni😍
Kalau ada sesiapa yg berminat😏 meh pm cepat cepat🤗 sebab tengh promotion CNY ni😎 *GOLDEN FORTUNE OFFERS 2018*
.
To celebrate the Lunar New Year “Year of the Dog”, NSA Beau is having Combo Deals, available at limited time only.
.
Enjoy deals on our *Newly Launched* AINAA Cleanser for only RM160! To purchase,

#ainaaserumbest #belumcubabelumtahu
#ainaaserum #nsabeauty

Hye guys🤗
Meh i nak share serum yg tengh viral sekarang ni😲banyak kebaikkan yg boleh korang dpt selepas menggunakan AINAA SERUM ni😍
Kalau ada sesiapa yg berminat😏 meh pm cepat cepat🤗 sebab tengh promotion CNY ni😎 *GOLDEN FORTUNE OFFERS 2018*
.
To celebrate the Lunar New Year “Year of the Dog”, NSA Beau is having Combo Deals, available at limited time only.
.
Shop our favorite items AINAA Cleanser and AINAA Serum for only RM140! To purchase,

#ainaaserumbest #belumcubabelumtahu
#ainaaserum #nsabeauty

Hye guys🤗
Meh i nak share serum yg tengh viral sekarang ni😲banyak kebaikkan yg boleh korang dpt selepas menggunakan AINAA SERUM ni😍
Kalau ada sesiapa yg berminat😏 meh order cepat cepat🤗 sebab tengh promotion CNY ni😎 *GOLDEN FORTUNE OFFERS 2018*
.
To celebrate the Lunar New Year “Year of the Dog”, NSA Beau is having Combo Deals, available at limited time only.
.
Shop our *Best Seller* AINAA Serum for only RM125!

#ainaaserumbest #belumcubabelumtahu
#ainaaserum #nsabeauty

Most Popular Instagram Hashtags