#belumcubabelumtahu

MOST RECENT

🌿Antara bahan-bahan yang ada dalam Jamu Mutyara Adalah, Delima. 🌿Antara khasiat yang ada pada buah delima adalah, melambatkan process penuaan, mengekalkan awet muda, memulihkan kulih yang kering, merawat keguguran rambut, melawan kanser, membantu sistem penghadaman, membantu pengedaran darah & lain-lain. 🌿Meh try sebotol jamu mutyara😘...disamping mengekalkan awet muda,sambil itu boleh merawat kesihatan luar & dalam😍. 🌿sis jual,sia pun consume jamu mutyara.soo yummie😋.. Sebotol hanya
💰Rm68/350ml

Trial pack 6sachet/Rm20
X termasuk harga pos📦📦 Nak sis pos boleh,nk sis cod pun bleh 🚗💨cod pekan Kuala Pilah
🚗💨cod pekan bahau
🚗💨cod bandar seri Jempol
🚗💨cod pekan Juasseh
🚗💨cod mahsan
🚗💨cod felda palong
🚗💨cod batu kikir
🚗💨cod Serting tengah
🚗💨cod rompinn9

DM/wasap je sis.. Tekan je no sis di bio profile...sis akan terangkan satu persatu sehingga puas hati😊😊
Belum Cuba belum tahu...💁💁 #@tyaarifinnw
#@mutyarabeauty #@mutyaran9 #@mutyaraagen_bahau_jempol_pilah #jamumutyaraoriginal #jamumoden #jamulangsing #jamukeputihan #jamubanyakkhasiat #jamusihat&;cantik #jamuasli #jamuberpantang #milkbooster #energybooster #jamumutyarabytyaarifin #jamuketurunankeluargatyadariindonesia
#pekankualapilah #batukikir #kgserting tengah #kglonek #kgbukitkelulut #kgbukitlaka#pekanbahau #rompinn9 #feldapalong #mahsan #bandrserijempol
#sisagenmutyarayangsah #mehcubatrytest #belumcubabelumtahu #sisjualsispakai #sooyummiiee😋

Assalamualaikum💁💁..
Hai🙋warga bahau,jempol& pilah...sesiapa y belum dapatkan jamu mutyara.boleh dapatkan drpd sis..sis agen sah jamu mutyara.
Sebotol hanya 💰Rm68/350ml
💰Rm68/350ml
💰Rm68/350ml

Trial pack pun ada
👉6sachet/Rm20
👉6sachet/Rm20
👉6sachet/Rm20

Berminat,boleh contact sis..DM /Wasap je sis...tekan no sis di bio profile sis...sis akan terangkan satu persatu sehingga puas hati💖💖... #@tyaarifinnw
#@mutyarabeauty #@mutyaran9 #@mutyaraagen_bahau_jempol_pilah #jamumutyaraoriginal #jamumoden #jamulangsing #jamukeputihan #jamubanyakkhasiat #jamusihat&;cantik #jamuasli #jamuberpantang #milkbooster #energybooster #jamumutyarabytyaarifin #jamuketurunankeluargatyadariindonesia
#pekankualapilah #batukikir #kgserting tengah #kglonek #kgbukitkelulut #kgbukitlaka#pekanbahau #rompinn9 #feldapalong #mahsan #bandrserijempol
#sisagenmutyarayangsah #mehcubatrytest #belumcubabelumtahu #sisjualsispakai #sooyummiiee😋

Good morning peeps😁😁
.

Make sure to start yur day smile and positive yah..😘😉😉
.
Also don't forget to reward yourself with a little of sweet by trying our honey cornflake😄🤓😇 #selamatpagi #mulakanharidengansenyuman #spreadpositivity #mesticuba #maidekatmairapat #belumcubabelumtahu #kompommanis #yummy #rangup #hargabolehrunding #supportsis #etr2538 #madamnasha

Memang senang sangat nak buat income RM100-RM700 SEHARI dengan jadi agent topup ni tapi jadi susah bila kita tak usaha, ape pon kalau tak usaha takkan jadi. Bila awak join semua dah ditunjuk ajar, semua dah disuap , hanya tinggal diri awak je untuk mainkan peranan 😉 So yang nak jadi agent topup dan nak dapatkan harga promo ni boleh cepat ws 0139066764 atau tekan je link kt bio @murah_agenttopup_rm10 😉
. .
#agenttopupdiperlukan
#caramudahbuatduit
#agenttopupmurah
#yuranserendahrm10
#komisentertinggi
#topupmurah
#semuabolehjoin
#belumcubabelumtahu

Hehe harini special cod #JBKM kat customer kita yg ceria mcm hari2 hari raya ni.... 😂
Dia ckp leh upload gmbr sebab dia nampak lagi kurus 🙄 ok bg chance.... Sape yg nk berseri2 mcm #regularcustomer JBKM hakakkk ni... mai pm tepi laju2 okay 😘

www.wasap.my/60138840430/jbkm

#organicjuice
#gebugebas
#jomdetox
#kekalcergas
#jamuberaskencurmalaysia
#jamuberaskencurseremban
#authorizedagentseremban
#adikmanisminumjamu
#sisminumsisjual
#belumcubabelumtahu
#bahansemulajadi
#tanpapengawet
#homemadejuice
#jamuhomemade
#confinementlady
#confinementcare
#jelitawanjamu

Siapa selalu ada masalah macamni bila pakai bawal? 😂😂😂
.
.
.
Jom pakat beli bawal @easyscarves insyaallah senang bentuk. Semua masalah jadi hilang😍😘 #belumcubabelumtahu #bawalcotton #bawalcottonmurah #bawalcottonvoile #cottonvoile #cottonvoilemurah #bawalviral #bawalsabah #bawalmalaysia #cottonmalaysia #bawalcottonvoilemurah #bawalcottonhighquality #borongbawalcotton

VCO Argan Oil
🍂1 botol mengandungi 60 softgel/500mg setiap satu
🍂Merawat rambut dari dalam
🍂Mengurangkan sakit senggugut
🍂Mengurangkan sakit sendi
🍂Merawat kulit kering
🍂Merawat kulit kusam/berjerawat/berjeragat
🍂Mempunyai kandungan vitamin E yang tinggi
🍂Khasiat 2 kali ganda dari minyak Zaitun
🍂Terbaik untuk anti penuaan
🍂Menghapuskan stretchmark dan tumit merekah
🍂Mengurangkan parut jerawat
🍂Melembutkan kulit yang kering
🍂Menyamaratakan tona kulit hingga sekata
🍂Menghilangkan jerawat
🍂Menghilangkan parut jerawat
.
Harga:RM65 exclude postage
COD area Ipoh
.
Siapa yang nak order/ repeat order boleh
Whatsapp
📲0125910093
📲0125910093
📲0125910093
.
#minyakkelapadara #vcocatalyst #vcocatalystsoftgel #catalyststars #seribella #seribellasyida #vcoargan #vcosoftgel #vcodelima #vcoliquidcatalyst#seribella#seribellatestimoni #vco #teamseristars #seribella #serisentiasa #seribellaperak #seribellabeauty #seribellalovers #serihariniseriselamanya #belumcubabelumtahu #vcocatalyst #codareaipoh #codareasimpangpulai #codarealahat #codareameru #codareamengelembu #codareastation18 #seribellasyida #seribellaperak #seribellaipoh #serihariiniseriselamanya🍅 #seribellastars

Masalah kulit muka spt breakout,allergik,berjerawat , berjeragat ,kulit kusam dan tona tak sekata sering mengganggu para wanita di luar sana. Dengan penggunnaan serisoap secara konsisten segala masalah wajah dapat diselesaikan.
.
SERISOAP ini Sabun wajah dan badan berasaskan bahan utama TOMATO dengan kombinasi chia seed, grape seed dan walnut shell untuk penjagaan kulit secara semula jadi bagi mencerah, melembut dan mencantikkan kulit.
.
**KELEBIHAN SERISOAP**
.
🌰Diperkaya dengan Vitamin A, C, E, Anti Oksidan serta AHA

Kelebihan Utama SeriSoap
Membantu :
.
🌰mencerahkan kulit seluruh wajah & badan secara semulajadi
🌰mengimbangi lebihan minyak
🌰menaikkan seri kulit , mengatasi kulit kusam
🌰mengecilkan pori terbuka
🌰memberi lembapan pada kulit
🌰menambah nutrien disamping melembut dan menghaluskan kulit.
🌰mengekalkan keanjalan kulit
🌰bebas dari radiasi uv.
🌰kulit lebih muda dan segar.
🌰agen penyejuk dan merawat sunburn serta kulit alergik/sensitif
.
❗️SESUAI UNTUK❗️
.
Serisoap sesuai untuk jenis kulit , paling terbaik untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak & kering.
.
Nak kulit lagi flawless dan cantik jangan lupa amalkan seribella dan seritoks sekali. Baru la dapat kesan yang terbaik.
.
Seribella:RM60
Serisoap :RM29
Seritoks :RM29
PEMBELIAN COMBO akan dapat
** Free postage/Free COD
** Free gift + Free masterizer
.
Nak order / berminat nak jadi agent@ dropship
Whatsapp 0125910093
.
#minyakkelapadara #vcocatalyst #vcocatalystsoftgel #catalyststars #seribella #seribellasyida #vcoargan #vcosoftgel #vcodelima #vcoliquidcatalyst#seribella#seribellatestimoni #vco #teamseristars #seribella #serisentiasa #seribellaperak #seribellabeauty #seribellalovers #serihariniseriselamanya #belumcubabelumtahu #vcocatalyst #codareaipoh #codareasimpangpulai #codarealahat #codareameru #codareamengelembu #codareastation18 #seribellasyida #seribellaperak #seribellaipoh #serihariiniseriselamanya🍅 #seribellastars#seriummiperak #seriummiipoh

Assalamualaikum sume 😘😘😘That's golden crispy crunch Tauhu Bergedil "Malatops" cicah plakmdgn sos kicap pedas ♥♥NO LAST MINUTE ORDER PLSSS... PLEASE ORDER AWAL2 YE... RM 30@25pcs (large)
RM10@9pcs (mini pack)
Mix box (tauhu berlauk n tauhu bergedil) RM25

#tauhusedap#tauhuampang
#swirlskitchen#sayajual
#belumcubabelumtahu#jjcm2018#ampang#selfpickup

Salam hujung minggu.. Yg masih belum merasai keberkesanan sabun Champaca & Rose boleh wssap utk mengetahui sejauh mana keajaiban sabun serbaguna ni.. Terima kasih utk cust yg berkali2 repeat dan percaya pada keberkesanan sabun Champaca & Rose.. #bilakesannyamuladirasai#
#belumcubabelumtahu#
#champaca&;rose#

SEDIH,KECEWA,PUTUS ASA BERTUKAR MENJADI KEGEMBIRAAN😍
.
.
.
.
Namaku Ziana (bukan nama sebenar)
Ye.. Siapa yang tak sedih & kecewa bila setiap kali doktor sahkan hamil akhirnya bertukar menjadi khabar sedih bila Anak yang kita kandung gugur...bukan sekali dua tau,tapi empat kali mengalami keguguran😭

Setelah merata tempat berubat,macam² ubat-ubatan dah ditelan,tapi semuanya hampa!kosong!,tak de perubahan..bukan sahaja keguguran malah pernah mengandung luar rahim yang juga tidak dapat diselamatkan...akhirnya aku mengalah..berserah sahaja kepada Allah.. Tapi suatu hari bila aku terbaca satu posting di media sosial tentang satu product botani iaitu IChantique,terus aku terpaut hati untuk mencuba nasib...selepas JIC dah berada dalam genggaman terus konsisten amalkan mengikut aturan yang ditetapkan... Allahu, Allah mana besar.belum sempat pun menghabiskan botol yang ke tiga,akhirnya lagi sekali aku disahkan Hamil....Kali ni aku bersyukur kerana Allah bagi rezeki yang aku tunggu²...alhamdulillah sudah mencecah 22minggu kandunganku,semoga aku sihat bersama Anak yang aku kandungkan...terima kasih Ya Allah terima kasih #JusIchantique 😘😘 #HamilDenganJic
#RezekiHebat
#BelumCubaBelumTahu
#PerluKonsisten

Cuba² dulu😁 .

Deadpool .

#deadpool#pensilwarna#belumcubabelumtahu

Alhmdulillah mereka sudah saya pun sudah 😍 anda bila lagi? .
.
#spraytudung #safiyyahijabspraytestimoni #safiyyahijabspray #tenggaroh #mersing #kotatinggi #belumcubabelumtahu

👇👇👇👇👇
.
.
.
🌷Mudah dibentuk
🌷Anti kedutan
🌷Tidak keras kejung
🌷Lebih kemas 🌷Mudah dibawa .
Dengan hanya #spray pada tempat yang berkenaan dan gosok... .
Taaaaaraaaaaa
.
Siap untuk di pakai dan stay comel selalu 😁😍
. .
Utk pertanyaan dan order
Mai tekan link saje kat bio 🙂
.
#belumcubabelumtahu #sprayhijab #safiyyahijabspray #tenggaroh #mersing #kotatinggi #johor #staypretty #safiyyahijabspraytestimoni #pengerastudung

Most Popular Instagram Hashtags