#belladally

MOST RECENT

T SHIRT BY @arianirtw
🎀 PORSHA POLO
READY STOK !
❤Rm65
💞service caj applies item bawah rm100 ▪ NO FUSSY BUYER ▪ ORDER WITH PAYMENT ONLY ▪ NO EXCHANGE & NO REFUND ✅ COD AREA KL 💯% from @galeriariani
NAK ORDER:
📲http://Psarianiilaina.wasap.my

#galeriariani #arianiootd #arianishawl #arianirtw #arianilovers #tudungariani #galeriarianitutorial #arianiinspired #ariani#belladally #mirafilzah #arianiprinted #ctdk #trusterseller

Shawl BY @galeriariani
❇️ SHAWL 215 Amore Eyelash ❇️ After Less RM84.60

READY STOK!!! ➰ NO FUSSY BUYER ➰ ORDER WITH PAYMENT ONLY ➰ NO EXCHANGE & NO REFUND ✅ COD AREA KL 💯% from @galeriariani
NAK ORDER:
📲📲📲http://personalarianilily.wasap.my/

#galeriariani #arianiootd #arianishawl #arianirtw #arianilovers #tudungariani #galeriarianitutorial #arianiinspired #ariani#belladally #mirafilzah #arianiprinted #ctdk #trusterseller

SHAWL BY @galeriariani
🎀 SHAWL 219 RILEY SAKURA
READY STOK !
❤Rm 121.00 ▪ NO FUSSY BUYER ▪ ORDER WITH PAYMENT ONLY ▪ NO EXCHANGE & NO REFUND ✅ COD AREA KL 💯% from @galeriariani
NAK ORDER:
📲http://Psarianiilaina.wasap.my

#galeriariani #arianiootd #arianishawl #arianirtw #arianilovers #tudungariani #galeriarianitutorial #arianiinspired #ariani#belladally #mirafilzah #ctdk #arianilovers #tudungariani #arianibellashawl #arianishawl #galeriarianitutorial

Jika Jauhari boleh mengenal Manikam,
Maka,
Diharapkan sudilah kiranya @onairtalents @aznilnawawihm turut dapat sama-sama mengenali dan mengasah lagi bakat @jannahbaha yang sudah lama terpendam 😉
.
.
Di sini saya turut sertakan 10,video sebagai video penyertaan #anakdidikpaknil :
1. Video Pengenalan Diri #anakdidikpaknil
2. Video Pengacaraan #anakdidikpaknil ( *Sebagai host yang mempromosikan program #anakdidikpaknil di @onairtalents)
3. Video Dj Radio #ZayanFm
4. Video Pengacaraan 2017 #TiruMacamDinda
5. Video Penyampai Berita 2017/2018 #showbaruwarna #noosemy #astrowarna
6. Video Broadcast Journalis (BJ) August2018 #showbaruwarna #noosemy #astrowarna
7. Video sebagai seorang Lawyer untuk August2018 #talentshowbaruwarna #noosemy #astrowarna
8. Video sebagai seorang Doktor untuk  #talentshowbaruwarna #noosemy #astrowarna
9. Video Penulisan Pantun Raya 2018 untuk Butik Ariani #mirafilzah #belladally
10. Video #bts lakonan drama BimbiBonni arahan Micheal Ang.

Terima Kasih😘

HUSBAND TEGUR KULIT 😱
-
Alhamdulillah seronok tak terkata bila husband tegur. Bukan senang hubby tetiba nak tegur kan? bila sekali sekala hubby tegur tu blushing tau! Hubby tegur pulak KULIT MUKA MAKIN CERAH 😍
-
Cecepat rebuts promo set yg tengah berlangsung ni 😱 sapa yang nganga tu nengok testimoni 🙈Jom ler selit posto harini, klik je kat bio 👆🏼 http://www.wasap.my/60167188444 🌸 COD tau di area bangi, kajang, semenyih, nilai dan putrajaya😉 #codshimieshine #sayagunashimieshine #jeragat #ilofayou #ctdk #uqashasenrose #belladally #serlahkanserimu #luluskkm💯 #shimieshineskincare #shimieshinepakarjeragat #kakishare #kakiviral #kitapunya

@new arrival❤
#promosimerdekarayaariani2018;
❤ merdeka special collection:
💛New arrival:
💙Mystical clouds printed shawl
💚Rm 111.80(xda batu)
💜Rm 149.40(ada batu)
📲whtsapp 0197044194 utk order;
#arianilovers#galeriariani#arianimerdeka2018#arianilebaran#sayajualshawl#sayajualbawal#ariani#singapore#brunei#hijab#hijabista#hijabistamalaysia#ctdk#belladally#personalshopper#personalshoppermy#personalshoppermalaysia#

💙예쓰리 마이 자기🖤
.
.
.
우리 몇일동안 못봐ㅠㅠ 나 보고싶어도 참아 자깅 ❤️💙💙(레즈아님 남자 사랑함)
#life#belladally#followforfollowback#follow#followers#like#like4follow#likelike#liker#like4likes

Alhamdulillah cust da dpat tudung..... terima kasih sis berurusan dgan sy....insyALLAH next time kita berurusan lagi ye....😘😘😘😙😙 #arianiootd #ariani #shawl #feedback #ctdk #mirafilzah #belladally #galeriariani #galeriarianitutorial #arianilovers #arianiprinted #arianishawl

KULIT MENGERUTU MACAM JALAN TAR DAN BERPARUT 😱
-
dulunya berparut sana sini, lepastu kulit kusam jeee rasa down. parutla paling susah nak hilangkan lepas Cik J buat jajahan kan?
-
tapi jangan risau sebab SHIMIE SHINE ada ingredients yang SUPERB yang penting #luluskkm💯 memang khas untuk JERAGAT, PARUT & JERAWAT yang susah nak nyah ni ha
-
satu set ada 5 ITEMS yang setiap satunya ada function yang tersendiri 😍😍 syiok tak? meh la pm tepi borak borak dengan sis gebus 😘
-
kasitahu sis gebus apa masalah kulit uols sis akan guide & kasi suggestion produk yang sesuai 😘
-
Macam mana nak order? Klik je link kat bio atau sini whatsapp http://www.wasap.my/60167188444 #sayagunashimieshine #byebyetompokhitam #serlahkanserimu #roadtoflawlessskin #ilofayou #jerawat #flawless #jeragat #uqashasenrose #ctdk #belladally #babyctdk #raya2018

Colored pencil drawing of Bella Dally 🧕🏻 @belladally
Finally i completed this one! I tried my best! ❤️
.
.
#draw #drawing #instadrawing #colorpencil #fabercastell #dailyart #belladally #ariani #hijab #artist #artofinstagram #artgalaxies #drawingoftheday

MARK DOWN LAST CHANCE BY ARIANIRTW ;
.
Courage jacket..
Pink.. Full size sampai xxl
Black.. Xs ;
.
Passion jacket..
Grey.. Xs.. S.. Xl.. Xxl
Blue.. Xs.. S.. M

Strength jacket..
Grey.. Xs.. S.. M
.
Order 📲Ws0166657662 TQ ;
Postage 📮RM 10 sm | Rm 12 ss;
💯Original by @arianirtw ;
TrustedSeller Here🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ ;
.
#arianiactive #psarianirtwcreacion #arianibrunei #arianirtwlovers #damansara #duckscarves #onlineshopping #heroseorangcinderella #tiptopserviceps_dsara #goodservicedsara #malaysia #markdowns #salekawkaw #salekasilicin #schawalps #intagood #likeforlikes #borneo #belladally #creacionlovers #jakel #kualalumpur #bazaar #trustedseller #personalshopper #arianistokisdsara #worldwide #markdowns #sayajual

Shawl BY @galeriariani
🎀 SHAWL LILY CREPE
READY STOK !
❤Rm56 ▪ NO FUSSY BUYER ▪ ORDER WITH PAYMENT ONLY ▪ NO EXCHANGE & NO REFUND ✅ COD AREA KL 💯% from @galeriariani
NAK ORDER:
📲http://Psarianiilaina.wasap.my

#galeriariani #arianiootd #arianishawl #arianirtw #arianilovers #tudungariani #galeriarianitutorial #arianiinspired #ariani#belladally #mirafilzah #arianiprinted #ctdk #trusterseller

Most Popular Instagram Hashtags