[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bellaammara

230969 posts

TOP POSTS

Dah plan nak pergi butik mana kan? dah tahu nak colour apa kan? Jangan lupa mintak ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ kat "bank" korang ok! Alang-alang mintak tu, jangan mintak untuk satu helai je, mintak lah untuk semua colour. Tag 'bank' korang ehhh.๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ซ๐Ÿ‘ซ tak lama dah niii, jubah ni laku keras, jangan lambat tau! #husbandtubanksaya #bankbegerak #yannggggnakbajuBApls #JubahBellaAmmara #BellaAmmara ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’

Susah bila berkawan dgn orang2 cantik ni ๐Ÿ˜
.
Macam ade tempias sikit kat kite kan? .
#legasiningsalmah #ohmostwantedlook #bellaammara #girlpower #womenruletheworld

Hai hampa..
Gud newsss !!!
.
wanie da "OFFER COMBO SET TAW"
Dlm set ni korang semua bebas ja nk pilih shawl warna pa pon..gmbr sy bg ni sbg rujukan ja taw !!!
1 Jubah + 1 Shawl
Yg pnting hrga PASTI JIMAT ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
.
.
.
Jubah ni paling sukaaaa sbb xyah ironnn ๐Ÿค—
Pastu ada zip breastfeed taw...Do side poket taw ๐Ÿ˜Šyehuuu..mak2 myusu leh nyegak jugak laaa๐Ÿ™Š
.
.
Berminat place order & nk taw full detail meh wassap sini laju2
๐Ÿ“ฒ0175888482
๐Ÿ“ฒ0175888482
๐Ÿ“ฒ0175888482
.
.
#pswanie #pswaniesp #pswaniebasp #jubahglitter #glitteryjubah #officialPSBellaAmmaraSgPetani #officialPSBellaAmmara #shawlba #baimonds #babeluxeshawl#officialBaspDoitFamily #bellaammara #giltterdress #bellaammarasgpetani #jubahsimple #jubahbasic #jubahbasicglitter #bazarpaknil #bazaronlinemurah #belladiamondshawl #beluxeshawl#jubahbaimonds #comboset

My Favorite ๐Ÿ˜๐Ÿ’–๐Ÿ’–xsabar .. #bellaammara #bellaammaralovers #bellaammarabasicjubah #lotsoflove

Sharing dari customer kesayangan kak bibi lagi.. jubah plain dari #bellaammara tambah sendiri bebunga 3d barulah x segan kalau jumpa org pakai baju sama kan.. sbb u olls punya dh upgrade hikss ๐Ÿ˜‰ .
Nk beli bunga 3d? Boleh Whatsapp ๐Ÿ“ฒ0187708344 (azie) utk pembelian
.
#bunga3d #bungasequin #bungachiffon

Nak tak kalau orang search ig, ig shop kita yang keluar dulu?

Lagi satu, nak tak kalau ig shop kita nampak lebih trusted dengan followers banyak, likes pun banyak ๐Ÿ˜Š

Ni lah salah satu RAHSIA marketing di ig ๐Ÿ˜

So kepada founder, agent, stokis, dropshipper yang nak CEPAT DAPATKAN TRUST PROSPEK, make sure tambah followers dan likes korang secepatnya

Hanya beberapa slot dibuka untuk harga promo kali ni. Special untuk mereka yang SERIUS nak buat sales di instagram

Terus whatsapp hakak jika anda serius ya ๐Ÿ˜Š

Selamat maju jaya dan terus sukses! ๐Ÿ”ฅ

#agentwanted
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#palazzomurah
#agentneeded
#blousemurah
#blousecantik
#bawallabuh
#bawalbidang60
#bawalbidang50
#dyxy
#marykaymalaysia
#shakleemalaysia
#shakleekl
#bellaammara
#jubahplain
#bajuwanitamurah
#uitmshahalam
#uia
#neelofa
#nyxmalaysia
#nurraysa
#kasutmurahmalaysia
#handbangmurahmalaysia
#salesmalaysia
#dexandraperfume
#perfumemurah
#jamtanganbranded

iiiyeeee,, tahu korang memang suka warna hitam. Hitam kan menawan... hihihi.๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ jangan risau untuk koleksi jubah meruntun jiwa dan sanubari ni, memang ada colour hitam. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š tapi nak tanya sikit lahhh, kalau pakai jubah warna hitam ni, korang suka matchkan dengan shawl warna apa eh?? owhh yaaaa.. satu lagi ada nampak sesuatu yang tersembunyi tak? cer komen sikit ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ #hiddenpocket #jubahBellaAmmara #blackilike #BellaAmmara #fewdaystorelease

New shawl release very soon ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Nanti admin update katalog . .

Whatsaap :- +6017-3606785 .
#bellaammara #shawl #bellaammaralovers

MOST RECENT

๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠBEST SELLER๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
๐Ÿ’žSet Bluesss๐Ÿ’ž
Inner Snowcap High Quality
Harga RM6/pcs
Postage Rm8sm/Rm12ss #bawah500gshj
Nak order whatsapp saya ***01136684896*** or klik www.wasap.my/601136684896 ๐Ÿ˜Š

#innersnowhighquality #warda #neelofa #khimar #tudunglabuh #sayajual #shawlmurah #bawalmurah #instantshawl #doubleloopshawl #shawlpucci #sayajualshawl #sayajualtudung #naelofar #bokitta #halfmoon #bawalpucci #shawlarab #bawalruffle #bellaammara #instantshawlmurah #minaz #bazarpaknil #bazaarpaknil #naakopieysign2_innersnowcap

๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠBEST SELLER๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
๐Ÿ’žSet Foresty๐Ÿ’ž
Inner Snowcap High Quality
Harga RM6/pcs
Postage Rm8sm/Rm12ss #bawah500gshj
Nak order whatsapp saya ***01136684896*** or klik www.wasap.my/601136684896 ๐Ÿ˜Š

#innersnowhighquality #warda #neelofa #khimar #tudunglabuh #sayajual #shawlmurah #bawalmurah #instantshawl #doubleloopshawl #shawlpucci #sayajualshawl #sayajualtudung #naelofar #bokitta #halfmoon #bawalpucci #shawlarab #bawalruffle #bellaammara #instantshawlmurah #minaz #bazarpaknil #bazaarpaknil #naakopieysign2_innersnowcap

"Hitam itu menawan๐Ÿ’‹" Black series:Black Julie Long Top
Design:Casual TopWith Curve On Corner Left and Right
Material:Exclusive Poly Crepe
Detailing:BA Plate
Feature:Hidden Pocket,Breastfeed, and Wudhu Friendly
Colour:Black
Price:RM79
Product Care:Suitable For Machine Wash

Berminat?Jom wassup sis sekarang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ 0139619372
0139619372
0139619372

#BlackJulieLongTop #bellaammara #bellaammaralovers #sayajual #longtopdress #bajucantik

Lama dah tak rasa macam nie. Tonyoh-tonyoh gel kat perut je. Bila nak memerut tu rasa senang je nak lepas.
.
Takde SEMBELIT dah. Bestlah, GEL COOL ROSE tu tak MELEKIT pulak.
.
Awak dah cuba GEL COOL ROSE ke?
Belum? Haa meh klik link dibawah ni cepat2โคต

www.wasap.my/60122860830/GEL .
#TeamKepuks

๐ŸŒนGEL COOLROSE ๐ŸŒน โ„๏ธ Gel CoolRose khas untuk bakar lemak2 degil terutamanya dekat bahagian peha, perut dan lengan
โ„๏ธ Kandungan gel ni natural. Selamat digunakan
โ„๏ธ Berat 100ml. Sejuk, wangi dan cepat meresap. Langsung tak melekit โ„๏ธ 1 botol boleh tahan sebulan penggunaan ๐Ÿ‘‰ Macam mana ia bertindak untuk kurus walaupun sejuk? ๐Ÿ”…Bakar lemak bawah kulit > firmkan kulit supaya tak menggelebeh + lembapkan kulit ๐Ÿ‘‰Bhn2 yg terkandung dlm Gel CoolRose ๐Ÿ”…Glycerin > melembapkan kulit + menghilangkan strechmark ๐Ÿ”…Sweet almond oil > melembapkan kulit kering + hilangkan kedutan ๐Ÿ”…Menthol crystal > kelegaan otot dan sendi ๐Ÿ”…Lanacris > bakar lemak bawah kulit + rawat selulit ๐Ÿ”…Hellinnov > tak berminyak dan bagi rasa cool dan fresh di kulit
.
#TeamKepuks

Impian umpama mimpi jika tiada kuasa tindakan .
Nak kurus umpama angan-angan kosong jika hobi tetap suka makan .
Bila tak sehaluan, eloklah cari pembantu datang menolong.
.
MINCE boleh bantu anda kawal selera makan. Tidaklah terbabas kalori selalu!
.
Meh klik link dibawah untuk kami tolong andaโคต
www.wasap.my/60122860830/mince .
#TeamKepuks

Assalamualaikum dan selamat pagi๐Ÿ™Œ. Meh baca sedikit info tentang #serisoapโœŒ. ๐Ÿ’•Berkesan untuk mencerahkan kulit.
๐Ÿ’•Mengecilkan pori-pori.
๐Ÿ’•Mengatasi masalah jerawat.
๐Ÿ’•Kulit wajah kusam.
๐Ÿ’•Melembapkan dan melembutkan kulit wajah.
๐Ÿ’•Mengurangkan lebihan minyak di kulit wajah.
๐Ÿ’•Melindungi kulit daripada sinaran UV
๐Ÿ’•Membantu melewatkan penenuan dan kedutan.

Jom wassup sis sekarang๐Ÿ‘‰0139619372 ๐Ÿ’‹#serisoap๐Ÿ’‹
Price:RM29

#serisoap #sayajual #sayajualserisoap #bellaammaralovers #bellaammara

Assalamualaikum selamat pagi semua ๐Ÿ˜‰ Happy payday untuk kesayangan kakak yang gaji hari ni. Boleh dah slow2 scroll wall kakak๐Ÿ˜ boleh grab untuk reward diri selepas sebulan berusaha kn. Untuk anak2 pun ada tau. Happy shopping ๐Ÿ˜˜

#bellaammara #jubahglitterbellaammara #jubahbaimond #jubah #blackseries #blousebella #shawlbella #innerbella

Warna kegemaran ramai ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Jom lock order dengan admin . Depo RM 50 . Eta 30/9 terus pos naa ๐Ÿ˜˜. .
.
#badiamondbellaammara | RM 150 | ( slide ke kiri untuk saiz chart ) .
.
Material : special lycra glitters
Saiz : XS S M L XL
Price : RM 150
.
.
. .
๐Ÿค™ free servis caj ๐Ÿค™ bayar item dan postage ๐Ÿค™ beli dan terus pos .
.
Whatsaap order ๐Ÿ“ฒ+6017-3606785 ๐Ÿ“ฒ+6017-3606785 ๐Ÿ“ฒ+6017-3606785 .

#ba #bellaammara #bellamara #badiamonds #sayajual #jubah #jubahexclusive #topps #psterbaik #servisterbaik #freeserviscaj

BELLA SCARF
.
Price: RM49 (inc gst)
.
Material: Cotton Lycra Exclusive
.
Product care: Suitable for machine washable
.
19 colors: Mauve, Bubblegum, Dark purple, Rosewood, Dark blue, Latte, India red, Honey, Eggplant, Salmon, White, Black, Navy blue, Shadow, Dark khaki, Navy green, Mint green, Lolipop & Dark chocolate
.
.
.
#BellaScarf #scarf #BellaPurdah #bellaammara #bellaammaralovers #teambyezura

Dah tak perlu risau lagi kalau pakai shawl jarang sbb #BellaScarf dari @bellaammara ni labuh menutup dada. ๐Ÿ˜˜
.
Nak pakai mcm tu shj pun boleh sebab material cotton lycra exclusive berkualiti, tak jarang, sejuk dan selesa.โค๏ธ
.
.
.
#BellaScarf #scarf #inner #innerneck #Bellainner #purdah #BellaPurdah #bellaammara #bellaammaralovers

Dah tak perlu risau lagi kalau pakai shawl jarang sbb #BellaScarf dari @bellaammara ni labuh menutup dada. ๐Ÿ˜˜
.
Nak pakai mcm tu shj pun boleh sebab material cotton lycra exclusive berkualiti, tak jarang, sejuk dan selesa.โค๏ธ
.
.
.
#BellaScarf #scarf #inner #innerneck #Bellainner #purdah #BellaPurdah #bellaammara #bellaammaralovers

Assalamualaikum & Selamat pagi semua.. Happy Monday ๐Ÿ˜˜ Jubah pasti laris colour Beach sand ๐Ÿ˜ Kalau nie favourite colour korang, jangan lupa cecepat whatsapp.. Click je link bio di atas ๐Ÿ˜‰

#JubahbellaAmmara #BAimonds #jubahglitter #Jubahcantik #bellaammara #agentbellaammara #TrustedagentBA #serikembangan #Upmserdang #visitmyigmalaysia

Dah tak perlu risau lagi kalau pakai shawl jarang sbb #BellaScarf dari @bellaammara ni labuh menutup dada. ๐Ÿ˜˜
.
Nak pakai mcm tu shj pun boleh sebab material cotton lycra exclusive berkualiti, tak jarang, sejuk dan selesa.โค๏ธ
.
.
.
#BellaScarf #scarf #inner #innerneck #Bellainner #purdah #BellaPurdah #bellaammara #bellaammaralovers

OPEN FOR LOCK ORDER #baimonds .
LOCK ORDER UNTUK ITEM SECURED ๐Ÿ‘
.
RELEASE ๐Ÿ‘‰ READY END OF SEPTEMBER .
PRICE ๐Ÿ‘‰ RM150
(Bayar harga item + postage sahaja)
.
WHTSAPP FOR ORDER:
๐Ÿ“ฒ #0132260080 .
๐Ÿ“ฒ #0132260080 .
๐Ÿ“ฒ #0132260080 .

DETAILING ๐Ÿ‘‰ FRONT ZIP FOR BREAST FEEDING
.
COLOUR ๐Ÿ‘‰ 7 COLOURS
.
DESIGN ๐Ÿ‘‰ A-CUT JUBAH CUTTING WITH FLOWY WIDTH
.
FABRIC & MATERIAL ๐Ÿ‘‰ CUSTOM MADE LUXURY GLITTER COTTON LYCRA COMFORTABLE & SOFT TEXTURE FABRIC STRETCHABLE
VARIETY OF COLOUR
.
PRODUCT CARE ๐Ÿ‘‰ SUITABLE FOR MASHINE WASHABLE IRON STEAM OR DRY WITH MEDIUM HEAT
.
#bellaammaralovers #bellaammara #bellaalyahya #baimonds #jubahbellaammara #psbellaammarabangi2017 #psbellammara #byzylaqasrina #0132260080

Selamat pagi #malaysia๐Ÿ˜˜
Kedai online sis dah open..jemput singgah๐Ÿ˜‰
โœ”๏ธ Free postage
โœ”๏ธ Free pillbox shaklee(Rm120 โฌ†๏ธ)
READY STOCK. Whatsapp wawa sekaranggggg 0194303899. ๐Ÿ˜˜
.
atau boleh click link biru dekat bio atas terus masuk ke app WhatsApp tak perlu save no dah ๐Ÿ˜Œ
๐Ÿ“ฒ0194303899
๐Ÿ“ฒ0194303899
__
#bazaarpaknil #hantaran #bazalpaknil #minazblooming #bellaammara #sethantaranmalaysia #eyeshadow #sugarbellesethantaran #makeuplooks #makeuplover #makeupjunkie #Makeupfanatic1 #Makeuptalk #Makeuptutorial #Makeuplove #sayajual #hantaranmakeup #makeupartist #makeuplover #shakleemurah #barangbaik #akusuka #agentshakleeSID1251498
#agentshakleepuchong #agentshakleeklang #agentshakleeshahalam #agentshakleekedah #agentshakleemeru #agentshakleesungaibesar #wawatasyaenterprise

.
Tahukah anda dengan mendukung anak anda yang mempunyai berat sebanyak 8 kg selama 1 jam mampu membakar kalori 200 kcal?
.
Cubalah ๐Ÿ˜
.
#TeamKepuks

OPEN FOR LOCK ORDER #baimonds .
LOCK ORDER UNTUK ITEM SECURED ๐Ÿ‘
.
RELEASE ๐Ÿ‘‰ READY END OF SEPTEMBER .
PRICE ๐Ÿ‘‰ RM150
(Bayar harga item + postage sahaja)
.
WHTSAPP FOR ORDER:
๐Ÿ“ฒ #0132260080 .
๐Ÿ“ฒ #0132260080 .
๐Ÿ“ฒ #0132260080 .

DETAILING ๐Ÿ‘‰ FRONT ZIP FOR BREAST FEEDING
.
COLOUR ๐Ÿ‘‰ 7 COLOURS
.
DESIGN ๐Ÿ‘‰ A-CUT JUBAH CUTTING WITH FLOWY WIDTH
.
FABRIC & MATERIAL ๐Ÿ‘‰ CUSTOM MADE LUXURY GLITTER COTTON LYCRA COMFORTABLE & SOFT TEXTURE FABRIC STRETCHABLE
VARIETY OF COLOUR
.
PRODUCT CARE ๐Ÿ‘‰ SUITABLE FOR MASHINE WASHABLE IRON STEAM OR DRY WITH MEDIUM HEAT
.
#bellaammaralovers #bellaammara #bellaalyahya #baimonds #jubahbellaammara #psbellaammarabangi2017 #psbellammara #byzylaqasrina #0132260080

Jom dapatkan seribella/seritoks dgn segera๐Ÿ”ฅ
.
makanan tambahan kesihatan utk anda mulakan hari dgn lebih cergas dan sihat๐Ÿ’•
.
.
seribella rm60
seritoks rm50
serisoap rm29
.
dptkan seribella/seritoks/ serisoap dgn segera๐ŸŒธ
.
0179364683
Aqilah Fasihah
.
๐ŸŽfree gift
๐ŸŒธeveryday postage
.
#seribella #flawless #bellaammara #sugarbellecosmetic #makeup #cosmetics #lipstick #seribellahq #seribellaterengganu #seribellakl #seribellabangi #etude #hudabeauty #seribellacustomerfeedback #seribellafeedback #healthyproduct #skincare #seritoks

Most Popular Instagram Hashtags