#bellaammara

MOST RECENT

Baju dah penuh manik-manik, tak kan lah tudung pun nak manik-manik jugak? Tak sesuai kan? Tapi kalau sis pakai #MissAmmaraShawl dari Bella Ammara ni,memang akan nampak secocok je. Sebab #MissAmmaraShawl ni adalah shawl basic yang simple.  Walaupun tak ada apa-apa perincian atau detailing pada shawl ni, tapi #MissAmmaraShawl ni tetap nampak cantik dan sweet bila dipakai.  #MissAmmaraShawl ni di perbuat daripada material Soft Geogette yang sangat ringan, tapi tetap terletak. Buat pertama kalinya Bella Ammara keluarkan basic shawl yang boleh buat sis tak tidur malam sebab nak collect semua colour yang available. Harga yang Kak Belle tawarkan juga sangat berbaloi dengan dengan material dan kualiti
#MissAmmara Shawl. -Basic Shawl Rectangle with Curve in Corner -Soft Geogette –light flowing -Detailing: BA plate -Black, Silver Grey, Deep Blue, Forest Green, Deep Maroon, Pastel Pink, Pastel Beige, Creamy Latte
-
-
Harga: RM39
Promosi: RM20
Postage:RM8
-
-
Pm me first for order or whatsApp 01133587710 (cikAdda)

BUNGA BARU LAGI !!! Syoknya banyak pilihan bunga uols boleh mix&match tau, boleh jadi designer utk baju uols 😋
.
Harga borong 👇🏻👇🏻👇🏻
.
🔥20pcs keatas - diskaun 10%
🔥50pcs keatas - diskaun 30%
🔥100pcs keatas - diskaun 50%
.
***boleh campur2 dgn bunga chiffon & bunga sequin design lain juga***
.
Tips : guna GAM FABRIK utk senangkan uols nak susun & terus jahit 👍🏻
.
Whatsapp utk order 👇🏻👇🏻👇🏻
.
0111 979 5662 (intan)
0111 979 5662 (intan)
0111 979 5662 (intan)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bungasequin #bungachiffon #jahitmanik #beadsmurah #chunckybeads #manikmurah #lacemurah #borderlace #bellaammara #leeyanaraya2018 #minimalaceraya #tudungruffle #trprincess #neelofa #schawalara #schawal #minaz #villagepeople #fattzura #fattzurafairytale #shawlmurah #butikpengantin #comelpipimerah #babyctdk #neyney #lace3d #servisjahitmanik #sekmung #raya2018 #raya2018collection

Baju dah penuh manik-manik, tak kan lah tudung pun nak manik-manik jugak? Tak sesuai kan? Tapi kalau sis pakai #MissAmmaraShawl dari Bella Ammara ni,memang akan nampak secocok je. Sebab #MissAmmaraShawl ni adalah shawl basic yang simple.  Walaupun tak ada apa-apa perincian atau detailing pada shawl ni, tapi #MissAmmaraShawl ni tetap nampak cantik dan sweet bila dipakai.  #MissAmmaraShawl ni di perbuat daripada material Soft Geogette yang sangat ringan, tapi tetap terletak. Buat pertama kalinya Bella Ammara keluarkan basic shawl yang boleh buat sis tak tidur malam sebab nak collect semua colour yang available. Harga yang Kak Belle tawarkan juga sangat berbaloi dengan dengan material dan kualiti
#MissAmmara Shawl. -Basic Shawl Rectangle with Curve in Corner -Soft Geogette –light flowing -Detailing: BA plate -Black, Silver Grey, Deep Blue, Forest Green, Deep Maroon, Pastel Pink, Pastel Beige, Creamy Latte
-
-
Harga: RM39
Promosi: RM20
Postage:RM8
-
-
Pm me first for order or whatsApp 01133587710 (cikAdda)

Lelaki boleh makan dan amalkan Perlashine??
.
BOLEH,Lelaki pun perlu menjaga kesihatan kulit luar dan dalaman juga yea baru lah nampak hensem dan macho. 😎😎
Jangan ingat perempuan je perlu jaga yea
NO. NO. NO. 😏😏
.
Lelaki lebih terdedah dengan matahari dan radikal bebas yang menyebabkan kulit cepat rosak dan tua
Kerana majoriti lelaki tidak memakai pelembap, sunblock atau foundation seperti perempuan.
.
Sinar matahari, sinar uv dan keadaan sekeliling yang tercemar boleh menyebabkan keradangan kulit.
Dengan PERLASHINE kulit anda lebih aktif dan kuat melawan radikal bebas ini.. Jangan cakap lelaki tak payung PERLASHINE "Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!"
JOM abang -abng, adik-adik, pak cik-pak cik

Grab PERLASHINE Dapat free GIFT lagi WOWWW 😱😱😱
.
.
.
#perlaking #perlakingmurah #perlakingoriginal #utm #kolejkomuniti #bbu #perlakingjohor #perlakingpasirgudang #uitm  #codbbu #codjohorbahru #codskudai  #bellaammaralovers
#PerlashineKapsulMutiara
#Perlashine
#ProdukCantik
#ProdukJerawat
#ProdukPutih
#ProdukJeragat
#Supliment
#SafieyIlias
#fattahamin
#lofattah
#ctdk
#neelofa
#bellaammara
#laudyacynthiabella #recipes #perlashinemurah #perlashinejohorbahru

Warna ni pun sweet je kannn... Rabecca dress yang sangat selesa untuk pergi kenduri, beraya , jalan-jalan.

Jom dapatkan dengan sis sekarang.

RM 119 sahaja 🌼

Terus DM atau tekan link whatsapp dekat bio tau😘❤ #RabeccaDress
#bellaammara

Baju dah penuh manik-manik, tak kan lah tudung pun nak manik-manik jugak? Tak sesuai kan? Tapi kalau sis pakai #MissAmmaraShawl dari Bella Ammara ni,memang akan nampak secocok je. Sebab #MissAmmaraShawl ni adalah shawl basic yang simple.  Walaupun tak ada apa-apa perincian atau detailing pada shawl ni, tapi #MissAmmaraShawl ni tetap nampak cantik dan sweet bila dipakai.  #MissAmmaraShawl ni di perbuat daripada material Soft Geogette yang sangat ringan, tapi tetap terletak. Buat pertama kalinya Bella Ammara keluarkan basic shawl yang boleh buat sis tak tidur malam sebab nak collect semua colour yang available. Harga yang Kak Belle tawarkan juga sangat berbaloi dengan dengan material dan kualiti
#MissAmmara Shawl. -Basic Shawl Rectangle with Curve in Corner -Soft Geogette –light flowing -Detailing: BA plate -Black, Silver Grey, Deep Blue, Forest Green, Deep Maroon, Pastel Pink, Pastel Beige, Creamy Latte
-
-
Harga: RM39
Promosi: RM20
Postage:RM8
-
-
Pm me first for order or whatsApp 01133587710 (cikAdda)

SALE PADUUUUUU🔥🔥🔥 KURTA SYAWAL
RM 89 exclude postage
Normal price RM 119

CODE : SY 2
🔆ELRAH X SASS🔆
Kurta Exclusive 💯
✂ Size : XS / S / M / L / XL

Semenanjung : +RM 10
Sabah/Sarawak : +RM 12 Postage everyday

Whattsup 01126076586 | Click dibio @elrahxsass.san
#bazarpaknil #sanstore #elrahxclusive #elrah #bajumurah #elrahxsass #bajumelayu #raya #rayaaidilfitri #love #belleyahya #bellaammara #akuyangpakaikauyangpanas

Baju dah penuh manik-manik, tak kan lah tudung pun nak manik-manik jugak? Tak sesuai kan? Tapi kalau sis pakai #MissAmmaraShawl dari Bella Ammara ni,memang akan nampak secocok je. Sebab #MissAmmaraShawl ni adalah shawl basic yang simple.  Walaupun tak ada apa-apa perincian atau detailing pada shawl ni, tapi #MissAmmaraShawl ni tetap nampak cantik dan sweet bila dipakai.  #MissAmmaraShawl ni di perbuat daripada material Soft Geogette yang sangat ringan, tapi tetap terletak. Buat pertama kalinya Bella Ammara keluarkan basic shawl yang boleh buat sis tak tidur malam sebab nak collect semua colour yang available. Harga yang Kak Belle tawarkan juga sangat berbaloi dengan dengan material dan kualiti
#MissAmmara Shawl. -Basic Shawl Rectangle with Curve in Corner -Soft Geogette –light flowing -Detailing: BA plate -Black, Silver Grey, Deep Blue, Forest Green, Deep Maroon, Pastel Pink, Pastel Beige, Creamy Latte
-
-
Harga: RM39
Promosi: RM20
Postage:RM8
-
-
Pm me first for order or whatsApp 01133587710 (cikAdda)

Orang selalu tanya saya , dalam banyak-banyak supplement Shaklee, mana yang LEBIH BAGUS, LEBIH ELOK untuk semuaaaaaa tapi nak yang jimat sedikit :)
.
.
Bagi saya, kalau harapkan yang bagus untuk SEMUA, iaitu KECANTIKAN, SLIMMING, TENAGA & KESIHATAN selain daripada VIVIX yang semuaaaa orang tahu memang supplement THE BEST KEBABOM tu, of course lah ESP 😍😍
.
.
Bezanya ESP ni, kita akan dapat dengan harga yang MURAH & LEBIH JIMAT :) So sesuai untuk awak yang nak ambil supplement terbaik, tapi ada budget tersendiri kan? 😋

Antara MANFAAT ESP yang wajib awak tahu!
.
.
❤️ CERAHKAN KULIT
❤️ GEBUKAN KULIT
❤️ PUDARKAN PARUT
❤️ MEMBERIKAN TENAGA
❤️ RASA KENYANG LEBIH LAMA
❤️ MENGAWAL SELERA MAKAN

ESP ni specialnya sebab bukan sahaja boleh consume, tapi untuk MASKER MUKA pun boleh 👍🏼 So bagi saya, ESP adalah supplement terbaikkkkkkkk untuk mereka yang menginginkan KECANTIKAN 😘

SID addict ESP,
Suhaila | 011-36336746

#shakleekulim
#shakleebukitmerah #shakleeperak #shakleemalaysia #shakleeparitbuntar #shaklee #megadrama #dramasangat #dramaseries #malaysia #cod #codparitbuntar #codbaganserai #ktm #akasia #fattzura #fattahamin #ntv #kesihatan #raya #bella #bellaammara #meylanalovers #ctdk #cantikluardalam

#MissAmmaraShawl ni tetap nampak cantik dan sweet bila dipakai.  #MissAmmaraShawl ni di perbuat daripada material Soft Geogette yang sangat ringan, tapi tetap terletak. Buat pertama kalinya Bella Ammara keluarkan basic shawl yang boleh buat sis tak tidur malam sebab nak collect semua colour yang available. Harga yang Kak Belle tawarkan juga sangat berbaloi dengan dengan material dan kualiti
#MissAmmara Shawl. -Basic Shawl Rectangle with Curve in Corner -Soft Geogette –light flowing -Detailing: BA plate -Black, Silver Grey, Deep Blue, Forest Green, Deep Maroon, Pastel Pink, Pastel Beige, Creamy Latte
-
-
Harga: RM39
Promosi: RM20
Postage:RM8
-
-
Pm me first for order or whatsApp 01133587710 (cikAdda)

❗️HWKEBARÒNG❗️ .
.

Color: Navy Blue

Size Available: XS/S/M/L/XL/2XL
Measurement: #HWKebaróngMeasurement
Material: Premium Como Crepe
Features:
- Straight cut kebarung
- Half-sleeve attached (loose)
- Wudhu friendly
- Long back zip
- Cool material
- Semi-stretchable
- Pocket (Skirt)

Early Birds price: RM 159
Normal price: RM 179
SAVE RM 20!

Postage: 3/6/2018 until before Raya

To order, kindly whatsapp +6011.1038.7585 your details:
.
Name:
Address:
Tel. No:
Color:
Size:
Bil:
Payment: Full/Deposit RM 100
Ig name:

Happy shopping #HAWWABae ! ❤️
.
.
#minimalaceraya2018 #jubahsouqraya2018 #gayakoleksiraya2018 #bajuraya2018 #bajukebarung #bajukebarungmurah #bajukebarungmalaysia #neelofa #sitiaafiyah #sitiaafiyahkhalid #demurerayamodvier2018 #gayakoleksiraya2018 #shadedough #shadedoughbyhaniszalikha #shadedoughmurah #zaloraya2018 #fvraya2018 #rizalmanforzalora #rizmanruzaini #bajuraya2018 #bajurayamurah #bajuconvo #bajuconvomurah #bajuconvocation #bajudinner #bajudinnermurah #bajudinnermalaysia #bajudinnercantik #shadedoughbreakfastclub #bellaammara

.
Dear mommies sekalian,
Jangan hirau, risau dan khuatir okay. Baju kurung #FRRossa ni bukan setakat wudhu’ friendly, baju ni nursing friendly jugak tau! So sangatlah sesuai and CANTIKKK eventhough sibuk gendong anak sana sini yang melekat mcm koala bear 🐻 hahaha 🤣🤣🤣
.
.

#FRRossa in Candy Pink 💕
Size available: XS/S/M/L/XL
Measurement: #FRRossaMeasurement
Price: RM199 exc postage
.
.
How to order?
Through whatsapp only: +6011.1038.7585 😘 no booking! First paid first serve ❤️
.
.
#belofa #neelofa #sitiaafiyah #sitiaafiyahkhalid #demurerayamodvier2018 #gayakoleksiraya2018 #shadedough #shadedoughbyhaniszalikha #shadedoughmurah #zaloraya2018 #fvraya2018 #rizalmanforzalora #rizmanruzaini #bajuraya2018 #bajurayamurah #bajuconvo #bajuconvomurah #bajuconvocation #bajudinner #bajudinnermurah #bajudinnermalaysia #bajudinnercantik #bellaammaraxtudungruffle #bellaammara #bellaammaralovers

Baju dah penuh manik-manik, tak kan lah tudung pun nak manik-manik jugak? Tak sesuai kan? Tapi kalau sis pakai #MissAmmaraShawl dari Bella Ammara ni,memang akan nampak secocok je. Sebab #MissAmmaraShawl ni adalah shawl basic yang simple.  Walaupun tak ada apa-apa perincian atau detailing pada shawl ni, tapi #MissAmmaraShawl ni tetap nampak cantik dan sweet bila dipakai.  #MissAmmaraShawl ni di perbuat daripada material Soft Geogette yang sangat ringan, tapi tetap terletak. Buat pertama kalinya Bella Ammara keluarkan basic shawl yang boleh buat sis tak tidur malam sebab nak collect semua colour yang available. Harga yang Kak Belle tawarkan juga sangat berbaloi dengan dengan material dan kualiti
#MissAmmara Shawl. -Basic Shawl Rectangle with Curve in Corner -Soft Geogette –light flowing -Detailing: BA plate -Black, Silver Grey, Deep Blue, Forest Green, Deep Maroon, Pastel Pink, Pastel Beige, Creamy Latte
-
-
Harga: RM39
Promosi: RM20
Postage:RM8
-
-
Pm me first for order or whatsApp 01133587710 (cikAdda)

Gorgeous sangat 😍 😍
.
awww memang terpikat tengok sampai tak berkelip mata .
dah tu tunggu apa lagi semua?
dapatkan sebelum terlambat
.
pm je kay dear 😉
.
#BA #bellaammara #bellaraya2018 #hotitems #viral #fabulous #ootd #edisibajuraya #edisijubahraya #grabnow

Baju dah penuh manik-manik, tak kan lah tudung pun nak manik-manik jugak? Tak sesuai kan? Tapi kalau sis pakai #MissAmmaraShawl dari Bella Ammara ni,memang akan nampak secocok je. Sebab #MissAmmaraShawl ni adalah shawl basic yang simple.  Walaupun tak ada apa-apa perincian atau detailing pada shawl ni, tapi #MissAmmaraShawl ni tetap nampak cantik dan sweet bila dipakai.  #MissAmmaraShawl ni di perbuat daripada material Soft Geogette yang sangat ringan, tapi tetap terletak. Buat pertama kalinya Bella Ammara keluarkan basic shawl yang boleh buat sis tak tidur malam sebab nak collect semua colour yang available. Harga yang Kak Belle tawarkan juga sangat berbaloi dengan dengan material dan kualiti
#MissAmmara Shawl. -Basic Shawl Rectangle with Curve in Corner -Soft Geogette –light flowing -Detailing: BA plate -Black, Silver Grey, Deep Blue, Forest Green, Deep Maroon, Pastel Pink, Pastel Beige, Creamy Latte
-
-
Harga: RM39
Promosi: RM20
Postage:RM8
-
-
Pm me first for order or whatsApp 01133587710 (cikAdda)

Baju dah penuh manik-manik, tak kan lah tudung pun nak manik-manik jugak? Tak sesuai kan? Tapi kalau sis pakai #MissAmmaraShawl dari Bella Ammara ni,memang akan nampak secocok je. Sebab #MissAmmaraShawl ni adalah shawl basic yang simple.  Walaupun tak ada apa-apa perincian atau detailing pada shawl ni, tapi #MissAmmaraShawl ni tetap nampak cantik dan sweet bila dipakai.  #MissAmmaraShawl ni di perbuat daripada material Soft Geogette yang sangat ringan, tapi tetap terletak. Buat pertama kalinya Bella Ammara keluarkan basic shawl yang boleh buat sis tak tidur malam sebab nak collect semua colour yang available. Harga yang Kak Belle tawarkan juga sangat berbaloi dengan dengan material dan kualiti
#MissAmmara Shawl. -Basic Shawl Rectangle with Curve in Corner -Soft Geogette –light flowing -Detailing: BA plate -Black, Silver Grey, Deep Blue, Forest Green, Deep Maroon, Pastel Pink, Pastel Beige, Creamy Latte
-
-
Harga: RM39
Promosi: RM20
Postage:RM8
-
-
Pm me first for order or whatsApp 01133587710 (cikAdda)

Baju dah penuh manik-manik, tak kan lah tudung pun nak manik-manik jugak? Tak sesuai kan? Tapi kalau sis pakai #MissAmmaraShawl dari Bella Ammara ni,memang akan nampak secocok je. Sebab #MissAmmaraShawl ni adalah shawl basic yang simple.  Walaupun tak ada apa-apa perincian atau detailing pada shawl ni, tapi #MissAmmaraShawl ni tetap nampak cantik dan sweet bila dipakai.  #MissAmmaraShawl ni di perbuat daripada material Soft Geogette yang sangat ringan, tapi tetap terletak. Buat pertama kalinya Bella Ammara keluarkan basic shawl yang boleh buat sis tak tidur malam sebab nak collect semua colour yang available. Harga yang Kak Belle tawarkan juga sangat berbaloi dengan dengan material dan kualiti
#MissAmmara Shawl. -Basic Shawl Rectangle with Curve in Corner -Soft Geogette –light flowing -Detailing: BA plate -Black, Silver Grey, Deep Blue, Forest Green, Deep Maroon, Pastel Pink, Pastel Beige, Creamy Latte
-
-
Harga: RM39
Promosi: RM20
Postage:RM8
-
-
Pm me first for order or whatsApp 01133587710 (cikAdda)

Most Popular Instagram Hashtags