#bellaammara

169542 posts

TOP POSTS

Serious ni tak acah jugak ๐Ÿ™Œ๐Ÿฟ

Cepatt order dgn Nana! Release Esok! โคโค Basic Jubah by #BellaAmmara
Price : RM 100
Material: Heavy dull satin
Size: XS-XXL (abaya cutting)

I'm Top #officialpsBellaAmmara ๐Ÿ’ช
Whatsapp 011 1580 6164
๐ŸŽNO SERVICE CHARGE
๐ŸŽFREE GIFT to Lucky customers!
๐ŸŽFREE BA Jubah/Kurung to the luckiest

#basicjubah #BellaAmmaraLovers

Siapa boleh teka design #BellaRaya2017 ini nama apa? Cuba like dan komen dibawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป _

Cantik takkkk? ๐Ÿ”ฅ

Kami akan keluarkan catalogue #BellaRayaPremier satgi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #BellaAmmaraShahAlam
#BellaAmmara

Tak mampu jalani hari tanpa makan nasik ? ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜ฅ
.
Kak ila pilih jalan senang, iaitu memiliki Gula Gula Kurus, jimat masa kerana konsep nya telan dan kemam sahaja tunggu result dalam masa bawah tujuh hari atau seawal yang mungkin
.
Kak ila dah cuba GULA GULA KURUS ini, rasanya masam manis dan kesanya bagus untuk anda yang selalu bersarapan nasi lemak atau roti canai.
.
nak kak ila poskan GULA GULA KURUS ini, baik awak tinggalkan no telefon atau PM akak supaya segera akak berikan detail nya.
.
PS: JANGAN BELI KALAU TAK TENGOK APA KATA PENGGUNA DEKAT @gulagulakurus.my okayyy ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜
.
.
.
.

#TerapiInstagram
#aurainsta
#igsokongan
#ukhwahti
#likephoto
#like4like
#like4follow
#followforfollow
#suamikupalingsweet
#heroseorangcinderella
#bajubudak
#bajubudakmurah
#majalahpama
#pama
#kurusdalam2minggu
#jk1m
#kuruscepat
#kurusselamat
#bajubesar
#gulagulakurus
#Ubatkurus
#kurustanpasenam
#kurus
#cikgucikgi
#bajukurung
#jubahmuslimah
#naelofarhijab
#bakini
#bellaammara
#ivmist

SUGARBELLE COSMETICS

Our Lady Boss is wearing Duo Palette EyeShadow & Velvet Revolution Lipstick

Whatsapp 0124056878

#sugarbellesarawak
#sugarbellekedah
#bellaammara
#lipsticksugarbelle
#eyeshadowsugarbelle

Tqvm @bellaammara ..production yg sgt2 laju dan puas hati...insyaAllah Cik Ila akan restok dan terus restok..๐Ÿ˜Š
#BAkiniStokis #bellaammara #bellaammaralovers #bakini #teamasyilla

โœจPRE ORDER BELLARAYA PREMIER 2017 โœจ .
- ๐ŸŒ™MARGAE'RY KURUNG ๐ŸŒ™ .
-
Pre-Order Date : 15 April 2017 - 21 April 2017
Material : Custom Made Golden Brocade with 3D Gold Flower & Crystal Diamond
Colour : Royal Red
Size : XS - XXL
Price : RM399 (Inclusive GST)
Deposit : RM150.00 only
Feature : Wudhu' & nursing friendly. Fully lining & padding. Custom made zip with BA plate.
ETA : May 2017 .
-

#BellaRayaPremier2017 akan memberi imej exclusive dan mewah untuk anda sempena Aidilfitri ini! Kesemua koleksi #BellaRayaPremier2017 ini diperbuat daripada material yang berkualiti tinggi ,iaitu Golden Brocade bersulamkan benang emas dan perak , dimana ia memberi sentuhan sangat mewah dan 'high class'. Setiap rekaan ini dicantikkan lagi dengan bunga 3D berwarna emas di pergelangan tangan serta dihiasi dengan butiran 'Crystal Diamond'. Margae'ry Kurung ini direka berkonsepkan baju tradisional Kurung Pahang dimana ia tidak ketat dan sangat ringkas๐Ÿ˜ .
-

Dapatkan koleksi #BellaRayaPremier2017 secara 'pre-order' dibutik-butik Bella Ammara , Official Personal Shopper BA dan juga website (www.bellaammara.com) dengan deposit hanya serendah RM150 SEKARANG! . -

#BellaAmmara
#BellaRayaPremier2017
#BellaAmmaraBaruBestRaya!

Dah boleh gambarkan tak nanti pagi raya mcm mana? Sama padan sama cantik bila pakai #BellaBasicJubah ni! Orang pun asyik pandang memandang je. Aish tak sabar pulak kita jubah ni nak release! ๐Ÿ˜ #bellaammarajb #bellaammara #bellaammaralovers

MOST RECENT

Nak Nampak laen dri yg laen utk raya kali ni??๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Jom try Slim Fit KURTA High Quality ni...๐Ÿค—
Limited Edition tau!!๐Ÿ“ฃ
Siyes ni..LIMITED!!
.
KURTA ZAKIR
.
๐Ÿ“ŒKurta Zakir Baju + Seluar
๐Ÿ“ŒMaterial : Japanese Cotton High Quality
๐Ÿ“ŒSize : S . M . L . XL
.
๐Ÿ“ŒLIMITED EDITION
๐Ÿ“ŒReady Stock

Mehh pm/Whatsapp saya๐Ÿ˜Ž
๐Ÿ“ฒ0137949678
๐Ÿ“ฒ0137949678

#kurtalimitededition #kurtamurza #kurtamurzaman #bajurayalelaki #loveRasulullah #elrahselfieraya #elrahexclusive #elrahlovers #elrahraya2017 #kurtaiman #justelrah #Kurta #jubahlelakimoden #dai #Kurtamurah #KurtaLelaki #Akuyangpakaikoyangpanas #Sayajualjubah #sayajual #pencetusummah #jubah #Sayajualtudung #justelrahlovers #jubahlimawaktu #naelofarhijab #vendville #aryanajubah #jubahlelaki #jubahlelakimoden #bellaammara

POSLAJU hari Sabtu kat tempat kak ila tutup awal tau korang ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Serius nak subur sebelum raya ?
Terai kemam jsp gold rasa sangat sedap nih cepat-cepat โค
.
JANGAN BELI kalau belum tengok testimoni dekat @subur.my tauuuu
.
.
.
#TerapiInstagram
#aurainsta
#igsokongan
#sokonglike
#likephoto
#like4like
#like4follow
#followforfollow
#suamikupalingsweet
#heroseorangcinderella
#bajubudak
#bajubudakmurah
#majalahpama
#pama
#kurusdalam2minggu
#jk1m
#kuruscepat
#kurusselamat
#bajubesar
#gulagulakurus
#Ubatkurus
#kurustanpasenam
#kurus
#cikgucikgi
#bajukurung
#jubahmuslimah
#naelofarhijab
#bakini
#bellaammara
#ivmist

POSLAJU hari Sabtu kat tempat kak ila tutup awal tau korang ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Serius nak subur sebelum raya ?
Terai kemam jsp gold rasa sangat sedap nih cepat-cepat โค
.
JANGAN BELI kalau belum tengok testimoni dekat @subur.my tauuuu
.
.
.
#TerapiInstagram
#aurainsta
#igsokongan
#sokonglike
#likephoto
#like4like
#like4follow
#followforfollow
#suamikupalingsweet
#heroseorangcinderella
#bajubudak
#bajubudakmurah
#majalahpama
#pama
#kurusdalam2minggu
#jk1m
#kuruscepat
#kurusselamat
#bajubesar
#gulagulakurus
#Ubatkurus
#kurustanpasenam
#kurus
#cikgucikgi
#bajukurung
#jubahmuslimah
#naelofarhijab
#bakini
#bellaammara
#ivmist

Mana taknya...lepas SAPU Serum ajaib, buah yg dulu layu dan SEGARRR.. cik Abg senyum memanjang.. kalau puan isteri lalu, diterkamnya๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜„.. Nak buah dada SEGAR SELALU ?
Akak tahu caranya.. RM65 jer uolls..harga promosi
Ws akak +60174701126
#fenomenamontokpadatgebu #tegang #montokseksi #fiirabreastserum #Fiiraโ„ข #bellaammara #serumpayudara #besarkantetek #borongmurah #brunei_ig

Like princess๐Ÿ‘ธ tq #bybelover
share ootd๐Ÿ˜— lux bold edition dah ada tau untuk mummy n little girl tau... cepat cepat whatsapp sue proceed order awaa stock laju jer susut๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜Š.
.
Awaa boleh click #ootdbybeboutique untuk tengok banyak lagi feedback yang best2 dari #bybelover ... .
.
Nak order๐Ÿ’ jom cecepat whatsapp sue tau di
โžก018-2383905
โžก018-2383905
โžก018-2383905
.
.
#bajuraya #raya2017 #sayajual #kurungmoden #peplum #baju #brightelegances #bybeboutique #bajumurah #blousemurah #jubahmurah #duckscarves #meletop #wanitahariini #tudungmurah #minaz #bellaammara #sugarscarf #neelofa #rozitachewan #lokalah #ctdk #fattahamin #jdt #damansara #lofattah

Barang baik dah sampaii ๐Ÿ˜›๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„ esok kami cod dan poss tauu. Sapa nmpk sample tu? Sample tuuu i olls nk bg FREE GIFT utk customer yg order any item from BA tauuu.
.
.
#marykaypenang #marykayutara #marykaykedah #skinvigoratemalaysia #bellaammara #psbellaammara #bellaammarautara #bellaammararaya2017

๐Ÿ’– #bybelover cantikkk & berseri seri dengan Kurung Doll Saree warna yellow๐Ÿ˜˜ tq dear...
.
Jika awaa nak tengok banyak lagi feedback dari #bybelover boleh click #ootdbybeboutique tau๐Ÿ˜‰
.
Nak order Kurung Doll Saree? Jom whatsapp sue laju laju di
๐Ÿ“ฑ018-2383905
๐Ÿ“ฑ018-2383905
๐Ÿ“ฑ018-2383905
.
.
#bajuraya #raya2017 #sayajual #kurungmoden #peplum #brightelegances #bybeboutique #duckscarves #meletop #minaz #bellaammara #sugarscarf #neelofa #lokalah #fattahamin #jdt #lofattah #promosi #kurungsaree #bajuwanita #cantik #sareedoll #kurta #lelaki #raya #sareepeplum

Aikkk๐Ÿ˜‚ malu malu pulak dia๐Ÿ˜‰ Thank you #bybelover ๐Ÿ˜ Effortlessly beautiful in our Doll Kurung Sareeโค
.
Awaa boleh click #ootdbybeboutique untuk tengok banyak lagi feedback yang best2 dari #bybelover .

whatsapp sue jom! Dapatkan sepasang Karisma Doll
โžก018-2383905
โžก018-2383905
โžก018-2383905
.
.
#bajuraya #raya2017 #sayajual #kurungmoden #peplum #baju #brightelegances #bybeboutique #bajumurah #blousemurah #jubahmurah #duckscarves #meletop #wanitahariini #tudungmurah #minaz #bellaammara #sugarscarf #neelofa #rozitachewan #lokalah #ctdk #fattahamin #jdt #damansara #lofattah

Khaki antara warna hot demand dari #bybelover tahun ni๐Ÿ˜˜ jangan lambat2 tau sekarang masih harga promosi๐Ÿ˜‰
.
Nak order๐Ÿ˜ƒ whatsapp sue di
๐Ÿ“ฒ018-2383905
๐Ÿ“ฒ018-2383905
๐Ÿ“ฒ018-2383905
.
.
#bajuraya #raya2017 #sayajual #kurungmoden #peplum #brightelegances #bybeboutique #duckscarves #meletop #minaz #bellaammara #sugarscarf #neelofa #lokalah #fattahamin #jdt #lofattah #promosi #kurungsaree #bajuwanita #cantik #sareedoll #kurta #lelaki #raya #sareepeplum

Set sedondon untuk sekeluarga pon ada tau๐Ÿ˜€ takyah dah pergi banyak2 kedai nak dapatkan warna sama untuk ayah mummy little boy n girl๐Ÿ˜‰.
.
Untuk lebih detail boleh whatsapp sue di
๐Ÿ“ฒ018-2383905
๐Ÿ“ฒ018-2383905
๐Ÿ“ฒ018-2383905
.
.
#bajuraya #raya2017 #sayajual #kurungmoden #peplum #brightelegances #bybeboutique #duckscarves #meletop #minaz #bellaammara #sugarscarf #neelofa #lokalah #fattahamin #jdt #lofattah #promosi #kurungsaree #bajuwanita #cantik #sareedoll #kurta #lelaki #raya #sareepeplum

POSLAJU hari Sabtu kat tempat kak ila tutup awal tau korang ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
Serius nak kurus sebelum raya ?
Terai kemam Gula Kurus rasa oren nih cepat-cepat โค
.
JANGAN BELI kalau belum tengok testimoni dekat @gulagulakurus.my tauuuu
.
.
.
#TerapiInstagram
#aurainsta
#igsokongan
#sokonglike
#likephoto
#like4like
#like4follow
#followforfollow
#suamikupalingsweet
#heroseorangcinderella
#bajubudak
#bajubudakmurah
#majalahpama
#pama
#kurusdalam2minggu
#jk1m
#kuruscepat
#kurusselamat
#bajubesar
#gulagulakurus
#Ubatkurus
#kurustanpasenam
#kurus
#cikgucikgi
#bajukurung
#jubahmuslimah
#naelofarhijab
#bakini
#bellaammara
#ivmist

Dah ada warna tema sekeluarga untuk aidilfitri nanti๐Ÿ˜‰ jom dapatkan segera dengan harga promosi sekarangg!!!
.
Whatsapp sue laju laju di
๐Ÿ“ฒ018-2383905
๐Ÿ“ฒ018-2383905
๐Ÿ“ฒ018-2383905
.
.
#bajuraya #raya2017 #sayajual #kurungmoden #peplum #brightelegances #bybeboutique #duckscarves #meletop #minaz #bellaammara #sugarscarf #neelofa #lokalah #fattahamin #jdt #lofattah #promosi #kurungsaree #bajuwanita #cantik #sareedoll #kurta #lelaki #raya #sareepeplum

BAKINI by @bakini.shahalam! Jom kita tengok apa yang best pasal #BAkini ni ๐ŸŒธ
.
1 set bersama tudung instant, baju renang, dan seluar renang. .
Tak mudah terselak baju sebab ada tali yang mengikat antara baju renang dan seluar renang.
.
Cengkaman yang selesa di buku lali dan lengan ๐Ÿ’•
.
Serta ada lapisan yang menutupi dada ๐Ÿ˜Š
.
Jadi korang semua tak perlu risau lagi nak pergi swimming dekat public pool tau, sebab dah tentunya #BAkini ni dapat selesaikan masalah korang ๐Ÿ˜
.

Tambahan pula, kedai kami bersebelahan butik #bellaammara ๐Ÿค— Jom datang @blinksouk.bazaar ๐ŸŽ‰
.
#Blinksoukbazaar #bellaammara #BAkini #seksyen7shahalam #sayajual #jombeli #bakinibybellaammara #bazaarpaknil #bazaaronline

Sweet je ladyboss ni kn..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ eyeshadow yg dia guna tu dari #sugarbelle tau.
_
@Regrann from @sugarbellecosmetic - So sweet our Ladyboss applying eyeshadow to her mother in law, Aunty #khatijahabdullah during our videoshoot session just now.
Anyway...we have some surprise for you if you are interested to try out Sugarbelle's eyeshadow. So stay tune with our updates!
_
#sugarbelle #bellaammara #sayajual #makeup #muakl

Preloved Baby Baju Peplum (with sequin) .
.
๐Ÿ‘‰Worn Once (sekali) only.
๐Ÿ‘‰Baby 9-12 months
๐Ÿ‘‰Material Valentro Satin
๐Ÿ‘‰Sell for RM35๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜Š
.
.
SERIOUS BUYER, whatsapp: +6019-368 2984
.
#bajuraya #bajurayababy #bajurayabudak #bajupeplum #preloved #prelovedjubah #prelovedbellaammara #prelovednajuajubah #bellaammara #jubahmalaysia #preloveditem #prelovedbaju #prelovedbajukurung #prelovedbajuraya #raya2017 #minazlover #prelovedjovianmandagie #prelovedmurah #bazaarpaknil #onlinemalaysia #laraalana #gemagegarvaganza

Kak ila dah cuba GULA GULA KURUS ini, rasanya masam manis dan kesanya bagus untuk anda yang selalu bersarapan nasi lemak atau roti canai.
.
Ini harga promo sekarang :
Kalau target nak turun dalam 3 hingga 5 kilo
Disarankan amal set trial atau combo test
.
Target nak turun lebih 10kg
Akak sarankan amal set sebulan atau combo bijak .
nak kak ila poskan GULA GULA KURUS ini, baik awak tinggalkan no telefon atau PM akak supaya segera akak berikan detail nya.
.
PS: JANGAN BELI KALAU TAK TENGOK APA KATA PENGGUNA DEKAT @gulagulakurus.my okayyy ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜
.
.
.
.

#TerapiInstagram
#aurainsta
#igsokongan
#ukhwahti
#likephoto
#like4like
#like4follow
#followforfollow
#suamikupalingsweet
#heroseorangcinderella
#bajubudak
#bajubudakmurah
#majalahpama
#pama
#kurusdalam2minggu
#jk1m
#kuruscepat
#kurusselamat
#bajubesar
#gulagulakurus
#Ubatkurus
#kurustanpasenam
#kurus
#cikgucikgi
#bajukurung
#jubahmuslimah
#naelofarhijab
#bakini
#bellaammara
#ivmist

#basicjubah dah restok kt butik #bellaammarakualalumpur๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Jubah yg sopan + simple dan paling pentingggg material dan kualiti kainn dari #BellaAmmara memang ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Murahh RM100 jee!

Cepatt order dgn saya ๐Ÿ™‹

Basic Jubah by #BellaAmmara
Price : RM 100
Material: Heavy dull satin
Size: XS-XXL (abaya cutting)

I'm Top #officialdsBellaAmmara ๐Ÿ’ช
Whatsapp 019 2565226

#basicjubah #BellaAmmaraLovers
#officialdsBAKL
#bazaarpaknil
#pkns
#selangor
#lofattah
#amyramar
#wanitaterakhir
#izhamia
#bajukurung
#bajukurungpahang
#viral
#koleksiraya2017
#instafamous
#terapiinstagram
#nakbelajar
#syukurselalu
#like4like
#freedom
#gainpost
#lifestyle
#instadiary
#pamoga
#terlajaklaris
#drama

#basicjubah dah restok kt butik #bellaammarakualalumpur๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Jubah yg sopan + simple dan paling pentingggg material dan kualiti kainn dari #BellaAmmara memang ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Murahh RM100 jee!

Cepatt order dgn saya ๐Ÿ™‹

Basic Jubah by #BellaAmmara
Price : RM 100
Material: Heavy dull satin
Size: XS-XXL (abaya cutting)

I'm Top #officialdsBellaAmmara ๐Ÿ’ช
Whatsapp 019 2565226

#basicjubah #BellaAmmaraLovers
#officialdsBAKL
#bazaarpaknil
#pkns
#selangor
#lofattah
#amyramar
#wanitaterakhir
#izhamia
#bajukurung
#bajukurungpahang
#viral
#koleksiraya2017
#instafamous
#terapiinstagram
#nakbelajar
#syukurselalu
#like4like
#freedom
#gainpost
#lifestyle
#instadiary
#pamoga
#terlajaklaris
#drama

Assalamualaikum and hii ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—.
.
Hujung bulan ni nak pergi swimming ๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ? Tapi tak tahu nak beli swimming suit dekat mana?
.
Jom beli BAKINI BELLA AMMARA dengan hanya berharga RM229. Dapat top, pants and scarf tau..
.
Syariah compliance lagi. Top and pants dia loose
.
๐Ÿ†“๐Ÿ“ซ๐Ÿ†“๐Ÿ“ซ๐Ÿ†“๐Ÿ“ซ๐Ÿ†“๐Ÿ“ซ๐Ÿ†“ FREE POSTAGE. FREE SERVICE CHARGES ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. .
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 0193751415๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0193751415๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0193751415๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
.
#bellaammara #bellaammararaya #bellaammararaya2017 #bakini #bakinibellaammara #bakinibybellaammara #bajuraya #bajuraya2017 #raya2017 #sayajual #sayajualbellaraya #sayajualbellaraya2017 #swimmingsuit #swimmingsuitmuslimah #BAkinistokistBaizura

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags