#bellaammara

203224 posts

TOP POSTS

Metal Tag Termurah di Pasaran !!
.
Order banyak murah sis dapat !!
.
MOQ kami 500pcs dan kami memohon maaf tidak dpt mengambil order utk 500pcs kebawah 🙏🏻
.
Design tak ada??? Kami boleh buat! PERCUMA DESIGN 😱!!!
.
PERCUMA 10pcs 😱!!!
.
Metal label for addiction to comfort !
MOQ : 500/1000/3000
📲 0129707390
.
Fast response please whatsapp don't DM
#labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelmurah #jahitmurah #naelofarhijab #kerongsang #moodrepublik #duckscarve #bawal #tudungmurah #loffattah #shawlmurah #tudungbawal #sayajualtudung #charmmurah #charm #bazaarpaknil #bellaammara #moodrepublik

Sharing dari customer kesayangan kak bibi lagi.. jubah plain dari #bellaammara tambah sendiri bebunga 3d barulah x segan kalau jumpa org pakai baju sama kan.. sbb u olls punya dh upgrade hikss 😉 .
Nk beli bunga 3d? Boleh Whatsapp 📲0187708344 (azie) utk pembelian
.
#bunga3d #bungasequin #bungachiffon

Ok jugak baju raya pakai dengan seluar. 😬 ( outfit from @bellaammara ) #belleootd #bellaammaralovers #bellaammara

Siapa lagi nak join postage? Sempat lagi niii. Nampak tak banyak FREE GIFT 😍😍
.
.
Kerana seribella Abg posmen tu sanggup tunggu. .
Dia dah tau dah, kejap lagi dtg dtg dia dah cakap 'Seribella '? Haha 😂😂😂
.
.
#seribella
#seribellasuperstar
#bellaammara
#bellaammaralovers

Haiii dearies 😘 nak bgtau ni sempena ulang tahun yg ke-5 #bellaammara ada buat sale kebabom sampai hari ahad ni 😱sangat murahh ! so kpd sesiapa yang tak sempat order dekat website boleh order dengan jaja skrg tauuuu ! 😉
.

Nak order click je link whatsapp dkt bio jaja.
.
#bellaammara
#anniversarybellaammara
#saleletops

The dress @bellaammaracouture for skincare product shoot.
#bellaammara #makeupbyfeiruzsohor

MOST RECENT

#seribellafeedback
.
Harga: RM60 exclude postage
Postage: RM8 SM/ RM12 SS
Setiap pembelian sebotol akan dapat free gift ✨😍
.
Whatsapp hotline:
013-504 0782
.
Dapatkan segera sementara stock masih ada! Sambutan macam pisang goreng panas! Alhamdulillah 🔥
.
Or click link on bio ⚡️
.
#SeriBellaMalaysia #SeriBellaMeletop #SeriBellaAgent #SeriBellaFantasia #SeriBella #seribella #whiteningbooster #bellaammara #instafamous #instagrammers #cosmetics #beautyproducts #hilangkanjerawat #beautyproduct #skincare #instabeauty #instalike #instapic #instagram #instashop #instadaily #vsco #vscocam #vscodaily #igs #igshop #iguser #beautytricks #beautytip

Our face and founder of Seribella. Siapa tak kenal sis #bellaalyahya kita ni a.k.a founder Bellaammara. Sekarang dah terbongkar rahsia kecantikkan kulit founder kita yang hanya consume Seribella 2-3 biji sehari! Kesan paling cepat seawal 3-4 hari bergantung kepada pengambilan air kosong. So sekarang siapa nak cantik macam founder kita, mesti la kena yakin dengan product kita Seribella. Cuba dulu baru tau penangan dia macam kan 🌸
.
Cepat whatsapp hotline kami 013-504 0782 atau terus DM 🍅
.
.
#SeriBellaMalaysia #SeriBellaMeletop #SeriBellaAgent #SeriBellaFantasia #SeriBella #seribella #whiteningbooster #bellaammara #instafamous #instagrammers #cosmetics #beautyproducts #hilangkanjerawat #beautyproduct #skincare #instabeauty #instalike #instapic #instagram #instashop #instadaily #vsco #vscocam #vscodaily #igs #igshop #iguser #beautytricks #beautytip

#seribellafeedback
.
Harga: RM60 exclude postage
Postage: RM8 SM/ RM12 SS
Setiap pembelian sebotol akan dapat free gift ✨😍
.
Whatsapp hotline:
013-504 0782
.
Dapatkan segera sementara stock masih ada! Sambutan macam pisang goreng panas! Alhamdulillah 🔥
.
Or click link on bio ⚡️
.
#SeriBellaMalaysia #SeriBellaMeletop #SeriBellaAgent #SeriBellaFantasia #SeriBella #seribella #whiteningbooster #bellaammara #instafamous #instagrammers #cosmetics #beautyproducts #hilangkanjerawat #beautyproduct #skincare #instabeauty #instalike #instapic #instagram #instashop #instadaily #vsco #vscocam #vscodaily #igs #igshop #iguser #beautytricks #beautytip

BAHAN UTAMA SERIBELLA:
🍅Tomato - Mencerahkan kulit 5kali ganda
🍓Strawberry-Kaya dengan mineral dan vitamin
🍯Madu-Melembapkan kulit
🌱Daun Buah Zaitun-Atasi masalah jerawat/jeragat
💧L-Cysteine-Detox tubuh badan
🍞Yis Ceramide-Anti penuaan
_

Collagen yg terdapat dalam seribella adalah
*Bovine Collagen
*rantaian protein dari ligament,tendon,tulang,skin kecuali tengkorak lembu(Halal)
*merupakan kolagen type II yang sangat bagus untuk sendi dan kulit
*berfungsi sebagai booster kepada tubuh badan manusia uutuk mengaktifkan penghasilan secara semulajadi
_

Antara khasiat bovine collagen: *kulit lebih firm
*mengurangkan masalah sendi *menjadikan kuku dan rambut lebih sihat

Whatsapp to purchase NOW :
📲 0183961693
📲 0183961693
📲 0183961693

#seribella #seribellahq #seribellabeauty #seribellasuperstar #seribellafeedback #seribellacute #seribellaori #bellaammara #kulitlicin #kulitlembut #kulitsihat #kulitcantik #kulitputih #skinglowing #yolo #beauty #nature

CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH SKIN STORIES BAHAYA!!!
Tak boleh jadi ni!!!
Lepas ni kena amek langkah pencegahan!!!
Dah melampau sgt dah CFSW ni.
Makin di biar, makin menjadi-jadi.
Dulu kemain susah nak nak rawat keputihan. Beratus ringgit habis beli ubat nak rawat. Guna pencuci wanita jenama lain makin teruk. Sekarang ni, tak sampai sebotol guna CFSW hilang habis semua keputihan, lendir, bau, gatal merenyam Cik Bunga yang dah bertahun betapa kat Cik Bunga. .
Ishhhh ni nak marah lagi
Cakap rawat masalah Cik Bunga je.
Cik Bunga bonus cerah pinkishh sekali lengkap satu package ni dh kenapa?
Ada scrub lembut halus lagi.
Sejuk macam ais lagi.
Selesa Cik Bunga sampai malam.
Adehhhhhhh.
Tak sampai sebotol pulak tu? .
Marah sangat.
Sebab...
Kenapa baru jumpa produk sehebat ni?
Kenapa baru nak try?
Dah lama tengok seller jual tapi abaikan je.
Menyesal tak habis-habis ni.
Oklah nak sambung nangis tepi bucu katil.
Yang lain guna CFSW cepat tau.
Sbb CFSW ni selalu sold out sbb best selling.
Nnt menyesal mcm org lain.
.
Jom?
Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-spa.😌
.
.
📲 0187765132
.
.
📲 0187765132
.
.
📲 0187765132
.
.
#skincare #dherbs #femininewash #malaysia #tipscantik #instafamous #celebrityfemininescrubwash #cfsw #instashop #instagood #tipskecantikan #bazarpaknil #babyshower #moodrepublik #vendorswanted #dropshipwanted #viral #kosmetik #kosmetikkoriea #quputeh #bellaammara #skinstories #viralmalaysia #produkbaru #skincareroutine #keputihan #dhyashahyda #aurawhite #kcolly #setpantang

Cik Bunga "Hitam" Mcm Belanga?? Erk!
.
[ SATU BADAN NAK PUTIH! CIK BUNGA PUN KENA PUTIH JUGAK CIK KAK! XKAN CIK BUNGA NAK HITAM KAN PLAK!!! ]
.
Pernahkan anda terfikir anda terlalu nak putih mcm neelopa katanya.
.
Tapi Cik Bunga tak penah pulak masuk senarai nak putih.
.
Mcm Cik Bunga tu tak wujud pulak.
.
Rasa semua wanita ada masalah ni. Bahkan dari anak dara.
Mana taknye asal gatal bubuh bedak.
Jadi hitam legam jd nye.
Kesan cukuran lagi setiap hari. Ishh bukan gelap je, kusam dan tak sihat langsung Cik Bunga.
.
Hai la Cik Bunga yg gebu pink-pink berubah wajah. Takde sape peduli. Sampai tekeluar carta NAK PUTIH.
Kita skarang lebih MALU kulit hitam di hadapan org dari MALU Cik Bunga sendiri HITAM.
.
Tepuk dada tanye selera. nak PUTIH KAN CIK BUNGA ? Yup ! Pembersih Wanita Scrub Pertama kami di Malaysia ni sangat membantu cerahkan Cik Bunga anda yang gelap mcm kuali. Scrub lembut dan halus kami ni mmg membantu. Best terlajak. Syoq terlajak.
Kami cakap Pembersih Wanita kami ni Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-spa.
.
Nak Cik Bunga Cerah? Melepak? Bersih? Sihat?
.
Diam tanda setuju.
Rahsia kita-kita aje. Jom Hubungi kami atau Hubungi Skin Stories Angels seluruh Malaysia utk dapatkan Pembersih Wanita Scrub Pertama di Malaysia yang viral ni.
.
.
📲 0187765132
.
.
📲 0187765132
.
.
📲 0187765132
.
.
#skincare #dherbs #femininewash #malaysia #tipscantik #instafamous #celebrityfemininescrubwash #cfsw #instashop #instagood #tipskecantikan #bazarpaknil #babyshower #moodrepublik #vendorswanted #dropshipwanted #viral #kosmetik #kosmetikkoriea #quputeh #bellaammara #skinstories #viralmalaysia #produkbaru #skincareroutine #keputihan #dhyashahyda #aurawhite #kcolly #setpantang

❤GOBOKFARAGOBOKFARAGOBOKFARA❤
=========================================
✔Melrose Longtop By Bellaammara
✔Size XL (Swipe to the right for size chart)
✔RM35
✔New As Is
✔Postage rm10 sm rm15 ss
✔fast payment
❌fussy buyer
========================================
via whatsapp to purchase: screenshot picture>> +60193646094😊😊😊
http://www.wasap.my/60193646094
serius buyer 😀😀
========================================
#sayajual
#visitmyig
#preloved
#prelovedmalaysia
#prelovedmurahmAlaysia
#prelovedmurah
#prelovedjubah
#sayajualpreloved
#sayajualprelovedmurah
#sayajualmurah
#sayajualonline
#calaqueens
#calaqisya
#prelovedcalaqisya
#calaqisyapreloved
#bellaammara
#bellaammaralovers
#bellaammarapreloved
#prelovedbellaammara
#jubahsouqpreloved
#BArampagesale
#jubahsouqlovers
#minaz
#minazlovers
#prelovedminaz
#minazpreloved
#leeyanarahmanpreloved
#leeyanarahman
#leeyanarahmancollection

[JGN BIAR KULIT KERING MCM BISKUT MAYAT]
.
#seribellainfo
.
KekLa sblm2 ni biasa lepas mandi,KekLa ambil Kain tuala nipis yg x kasar, then gosok slow2 kt bhgian kulit menggelupas(biasanya tepi bibir) hikss.sbb kalau biarkan je, lpas pkai foundation confirm nmpk mcm air liur basi kt tepi mulut tu.
So nk kulit lembab dan berseri,consume seribella taw. .
Good night. jgn lupa baca doa.
.
.
dm atau klik link di bio .

http://www.wasap.my/601139820054

#seribellanilai #seribellausim #seribelladengkil #seribellasalaktinggi #seribellausim #seribellasepang
#seribellaputrajaya
#usim #uniklmiat #ktt
#seribella #seribellahq #seribellabeauty #supplements #petuasihatcantikbelle #seribellaohsemm #bellealyahya #bellaammara#bellaammaralover#serihariniseriselamanya #produkhalal #produkkecantikan

Hiiii loveliessssss...
.
Sis yang mana nak lock order Jubah Basic Glitter nie, boleh DM or WA kite kay..
.
ETA : September
.
📲0132106578
.
#bellaammaralovers #bellaammara #bellaammarajubahbasicglitter #personalshopper #bellaammara5tahun

Hiiii loveliessssss...
.
Sis yang mana nak lock order Jubah Basic Glitter nie, boleh DM or WA kite kay..
.
ETA : September
.
📲0132106578
.
#bellaammaralovers #bellaammara #bellaammarajubahbasicglitter #personalshopper #bellaammara5tahun

Hiiii loveliessssss...
.
Sis yang mana nak lock order Jubah Basic Glitter nie, boleh DM or WA kite kay..
.
ETA : September
.
📲0132106578
.
#bellaammaralovers #bellaammara #bellaammarajubahbasicglitter #personalshopper #bellaammara5tahun

Most Popular Instagram Hashtags