[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bellaammara

191480 posts

TOP POSTS

aduhhh dress ni menggugat jiwa sungguh! sis ingat sis nak sambar jgk satu... mana blh tahan asyik tgk cust je grab2 try2... menawan kolbu! #bellaammara #bellaraya2017 #eijacouture

@lafara_mallonline
~ROSSE INSTANT ๐ŸŒธUKURAN : 2.0m x 0.8m
๐ŸŒธMATERIAL: BUBBLE CHIFFON
๐ŸŒธHARGA RETAIL : RM54
๐ŸŒธDUA MUKA
๐ŸŒธADA TALI IKAT BELAKANG

Note: colour digambar akan sedikit berbeza disebabkan berlainan screen resolution. Harap maklum. ๐ŸŒธSALE RM25 exc postage ๐ŸŒธavailable in 10 colour ๐ŸŒธpostage start 3 JULY 2017
๐ŸŒธPOSTAGE RM Sm rm8/ ss rm11

#tudungbulubulu #tudungbulu #bridsmaidmurah #shawlbulu #shawbulubulu #bawalbulu #bawalbulubulu #peplumcheta #properhijab #aidajebat #noradanish #tudungruffle #bellaammara #tudungsatin #bawalsatin #vendorbutiktaiping #simplyspecialbutik #butikvendortaiping #taiping #baganserai #aeontaiping #aeonkamunting #veiltunang #veilkawin #selendangexclusive #rare

Morning!!! Raya semakin dekat! Persiapan raya dah siap ke belum tu? Tudung raya dah beli? Kalau belum, jom datang ke #bellaammarajb. Colour dah makin susut ni kakak oi. Cepat datang sebelum kehabisan! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ #bellaammara #bellaammaralovers

RAMADHAN KURUS, RAYA GEMOK?๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ.
.
Sapa yg mengalami nasib caniii? Haaa. Coach rasa ramai sebenarnya yg selalu cani. Boleh dkatakan stiap tahun cani. .
.
Korg rasa apa sebabnya? Mestila makan melebihi keperluan. Arini coach cerita dlu makanan apa yg boleh mnybbkan berat naik dua kali ganda okay๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†. .
โŒkuih raya.
Kuih raya ni sebiji dah 50-60 cal. Sebab cara buat pun kita tahu tggi garam and gula dtambah pula marjerin. Kalau makan sebiji dua biji takpe. Ni sekali makan dah 10 biji. Baru sejenis . So better elak mkan kuih raya byk2 sgt. .
โŒaneka kerepek.
Ni pun kita tahu sgt tggi garam and gula, and digoreng dalam minyak yg penuh. Kita plak jenis suka ngunyah2. Sedap je la enn. .
โŒ air manis&karbohidrat.
Air gas ni popular masa raya sbb senang je sdiakan. Sgt2 tggi gula tau. Boleh je nak mnum, tak salah. Tapi sekadarnya. Cukup la 500ml air manis sehari. And 3L air kosong. .
Okay ni antaranya. Kita sambung next post nanti ya. .
Nak join Program Slim Raya?.
๐Ÿ‘‰clik link di bio.
.
.
#teamcoachturunberatbadan
#projekkurus30hari
#turunberatbadanonline
#turunlemakcepat
#kuruslepasgemuk
#tipskuruscoachnaz

Lady Belle is wearing Bella Basic Jubah in Ruby Red from Bella Ammara
.

#BellaBasicJubah
#BellaAmmara

Senangkan nak makan seribella ni, just kemam dalam mulut bestnyaaaaa โ™ก
Jom dapatkan seribella, cantik berseri seperti kak bella :) #seribella #bellaammara #supplements #healthyskin

Visit @lafara_mallonline now!! [ HAPPY HOUR ] - 18-20 JUNE 2017
(3 HARI SHJ)
.
HARGA HAPPY HOUR
Combo 2 pcs rm 129
1 rm 95
(Ex pos)
.
Blh mix bell + qish @ nk 1 design shj pon bole.
.
FREE SAMPUL RAYA
FREE GIFT .
.
POSTAGE START 4 JULY
POSTAGE RM Sm rm8/ ss rm11

#tudungbulubulu #tudungbulu #bridsmaidmurah #shawlbulu #shawbulubulu #bawalbulu #bawalbulubulu #peplumcheta #properhijab #aidajebat #noradanish #tudungruffle #bellaammara #tudungsatin #bawalsatin #vendorbutiktaiping #simplyspecialbutik #butikvendortaiping #taiping #baganserai #aeontaiping #aeonkamunting #veiltunang #veilkawin #selendangexclusive #rare

MOST RECENT

Assalamualaikum semua & Selamat Berpuasa!
.
๐Ÿ˜ŽSaya stokis aktif jus kurus ajaib JLD!!! Mohon bantu sebarkan rezeki saya sempena bulan #Ramadhan yang mulia ini ๐Ÿ˜˜ Terima kasih.
.
Khas untuk orang #Penang ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ˜˜Kalau ANDA atau anda tahu SESIAPA yang #NakKurus sebelum raya tanpa SENAMAN & dengan cara yang sangat MUDAH sila komen "NAK" kat bawah atau terus klik LINK berikut โคต .
.
โœจ http://makanandietmurah.wasap.my (WhatsApp)
.
*sesuai untuk LELAKI & WANITA
.
๐Ÿ˜MACAM MANA NAK TURUNKAN BERAT 2-5KG SEMINGGU??? RAHSIA UNTUK TURUN BERAT BADAN 2-5KG SEMINGGU TANPA SENAMAN AKAN DIDEDAHKAN APABILA ANDA KLIK LINK DI ATAS!!!
.
๐Ÿ˜˜Boleh tengok testimoni ramai yang telah mendapat berat badan ideal di sini >>> https://tinyurl.com/krchw4v
.
โœจProduk READY STOCK dan boleh COD sepanjang bulan #Ramadhan2017 ini sekitar #BukitMertajam #BandarPerda #PermatangPauh #Kulim & sekitarnya!!!
.
Terima kasih ๐Ÿ˜˜ #MAZIMOUTLET #MakananDiet #CepatKurus #JomSihat #JomKurus #CantikSebelumRaya
.
FACEBOOK: MAZRUL ABDUL JALIL
FB PAGE: Makanan Diet Murah
.
.
#ZulAriffin
#Lofattah
#jelitasara
#Aurawhite
#AydaJebat
#FattahAmin
#SuperQueen
#UitmPahang
#UitmSabah
#UitmMelaka
#BangiSentral
#bellaammara
#DexandraPerfume
#HeroSeorangCinderella

Tq so much my adik @heytengku .... #bellaammara .... muahhhhhh

DUIT RAYA! DUIT RAYA! Korang taknak ke RM500 duit Raya ni Seri Bella nak bagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Senang je, jom join #seribellacontest ni cepat. Mana tahu rezeki korang nak menang duit raya kan ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต
_
Jadi, apa tunggu lagi jom whatsapp sis +60189560844 atau klik link di bio utk order. Kami still buat postage lagi tauu & kalau nak COD pon boleh area #ipoh. Yg paling best ada byk FREE GIFTSS!
#supplementmurah #codipoh #sugarbellelovers #sugarbelle #bellaammaralovers #bellaammara #bellealyahya #rapatsetia #ipohjaya #medangopeng #station18 #juscoipoh #meru #gunungrapat #seribellabeauty #seribellabeauty #SeriBella #serihariniseriselamanya #testimoniseribella #naarabellebeauty #naarabellefacespashahalam #naarabellefacespasetapak

Alhamdulillah .. dapat lagi feedback baik dari customer seribella ni .. Korang x terliur ke nk cantik gebu mcm tu ? ๐Ÿ˜
.
.
Tablet seribella ni memang terbaikk ah ๐Ÿ˜ , wa memang sukaa maa ๐Ÿ˜˜ . So far so good . Alhamdulillah . .
pada yg nk booking order tu , boleh trus contact man yer ๐Ÿ˜‰ . In Syaa Allah buat masa ni kita cod jer , sbb pos laju dah tutup . cod area #KELANTAN sahaja . Lepas raya baru man buat postage ๐Ÿ˜˜.
.
.
Ahamdulillah , thank u so much pada yg sokong produk seribella ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‰.
.
.
#seribellaย #seribellabeautyย #bellaammara#bellaammaraloversย #bellealyahyaย #carlsamsudin#sugarbelleย #sugarbelleloversย #supplementmurah #kelantan #agentseribella #seribellahq #seribellakelantanย #serihariiniseriselamanya
#seribellafeedbackย #seribellatestimonialย 
#ramadanย #logoย #logosย #smallbusiness

RAMADHAN KURUS, RAYA GEMOK?๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ.
.
Sapa yg mengalami nasib caniii? Haaa. Coach rasa ramai sebenarnya yg selalu cani. Boleh dkatakan stiap tahun cani. .
.
Korg rasa apa sebabnya? Mestila makan melebihi keperluan. Arini coach cerita dlu makanan apa yg boleh mnybbkan berat naik dua kali ganda okay๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†. .
โŒkuih raya.
Kuih raya ni sebiji dah 50-60 cal. Sebab cara buat pun kita tahu tggi garam and gula dtambah pula marjerin. Kalau makan sebiji dua biji takpe. Ni sekali makan dah 10 biji. Baru sejenis . So better elak mkan kuih raya byk2 sgt. .
โŒaneka kerepek.
Ni pun kita tahu sgt tggi garam and gula, and digoreng dalam minyak yg penuh. Kita plak jenis suka ngunyah2. Sedap je la enn. .
โŒ air manis&karbohidrat.
Air gas ni popular masa raya sbb senang je sdiakan. Sgt2 tggi gula tau. Boleh je nak mnum, tak salah. Tapi sekadarnya. Cukup la 500ml air manis sehari. And 3L air kosong. .
Okay ni antaranya. Kita sambung next post nanti ya. .
Nak join Program Slim Raya?.
๐Ÿ‘‰clik link di bio.
.
.
#teamcoachturunberatbadan
#projekkurus30hari
#turunberatbadanonline
#turunlemakcepat
#kuruslepasgemuk
#tipskuruscoachnaz

SERIBELLA (CRYSTAL TOMATO)
(30 Chewable Tablets)
"Seri hari ini, Seri selamanya"
.
Mencerahkan dan menyamarkan rona kulit wajah. Mengandungi khasiat crystal tomato, tomato, madu, daun olive, strawberry dan vitamin C.
.
Seribella adalah tablet kunyahan, kunyah 2-3 biji sehari secara berasingan atau sekali gus. Baik jika diambil sebelum makan.#SeriBella #SeriBellaBeauty
.
Whatsapp me now at 0126556539 ๐Ÿ˜‰

SERIBELLA (CRYSTAL TOMATO)
(30 Chewable Tablets)
"Seri hari ini, Seri selamanya"
.
Mencerahkan dan menyamarkan rona kulit wajah. Mengandungi khasiat crystal tomato, tomato, madu, daun olive, strawberry dan vitamin C.
.
Seribella adalah tablet kunyahan, kunyah 2-3 biji sehari secara berasingan atau sekali gus. Baik jika diambil sebelum makan.#SeriBella #SeriBellaBeauty
.
Whatsapp me now at 0126556539 ๐Ÿ˜‰

SERIBELLA (CRYSTAL TOMATO)
(30 Chewable Tablets)
"Seri hari ini, Seri selamanya"
.
Mencerahkan dan menyamarkan rona kulit wajah. Mengandungi khasiat crystal tomato, tomato, madu, daun olive, strawberry dan vitamin C.
.
Seribella adalah tablet kunyahan, kunyah 2-3 biji sehari secara berasingan atau sekali gus. Baik jika diambil sebelum makan.#SeriBella #SeriBellaBeauty
.
Whatsapp me now at 0126556539 ๐Ÿ˜‰

aduhhh dress ni menggugat jiwa sungguh! sis ingat sis nak sambar jgk satu... mana blh tahan asyik tgk cust je grab2 try2... menawan kolbu! #bellaammara #bellaraya2017 #eijacouture

tq for shopping with @eija_co . dah ada baju belum? klu belum cepat walk in kat butik kami sementara ada baju yg sesuai ni... sis ni dah grab koleksi #bellarayapremier uols dah ke belum? lawaaaaaa sungguh! x caya mai tgk... kat mana? butik kami kat taman cukai utama sederet kedai lampu dan kedai kucing. jommmm orang #kemaman #dungun #paka #bellaammara #bellaraya2017

Ramai yg tanya apa kelebihan consume Seri Bella? Tengok ni manfaat yg korang boleh dpt bila consume Seri Bella ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
_
๐Ÿ… Mencerahkan kulit berkali ganda seluruh badan.
๐Ÿ… Mengatasi masalah jerawat & parut jerawat.
๐Ÿ… Melembabkan & menaikkan seri wajah.
๐Ÿ… Anti Penuaan & atasi masalah jeragat.
๐Ÿ… Diperkaya dengan vitamin, mineral & antioksida (Detox).
๐Ÿ… Memberi tenaga sepanjang hari.
_
Jadi, apa tunggu lagi jom whatsapp sis +60189560844 atau klik link di bio utk order. Kami still buat postage lagi tauu & kalau nak COD pon boleh area #ipoh. Yg paling best ada byk FREE GIFTSS!
#supplementmurah #codipoh #sugarbellelovers #sugarbelle #bellaammaralovers #bellaammara #bellealyahya #rapatsetia #ipohjaya #medangopeng #station18 #juscoipoh #meru #gunungrapat #seribellabeauty #seribellabeauty #SeriBella #serihariniseriselamanya #testimoniseribella #naarabellebeauty #naarabellefacespashahalam #naarabellefacespasetapak

Ramai yg tanya apa kelebihan consume Seri Bella? Tengok ni manfaat yg korang boleh dpt bila consume Seri Bella ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
_
๐Ÿ… Mencerahkan kulit berkali ganda seluruh badan.
๐Ÿ… Mengatasi masalah jerawat & parut jerawat.
๐Ÿ… Melembabkan & menaikkan seri wajah.
๐Ÿ… Anti Penuaan & atasi masalah jeragat.
๐Ÿ… Diperkaya dengan vitamin, mineral & antioksida (Detox).
๐Ÿ… Memberi tenaga sepanjang hari.
_
Jadi, apa tunggu lagi jom whatsapp sis +60189560844 atau klik link di bio utk order. Kami still buat postage lagi tauu & kalau nak COD pon boleh area #ipoh. Yg paling best ada byk FREE GIFTSS!
#supplementmurah #codipoh #sugarbellelovers #sugarbelle #bellaammaralovers #bellaammara #bellealyahya #rapatsetia #ipohjaya #medangopeng #station18 #juscoipoh #meru #gunungrapat #seribellabeauty #seribellabeauty #SeriBella #serihariniseriselamanya #testimoniseribella #naarabellebeauty #naarabellefacespashahalam #naarabellefacespasetapak

Most Popular Instagram Hashtags