[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#belikeaprincess

570 posts

TOP POSTS

Princesa por un dia... ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ๐Ÿ’–๐Ÿ‘‘
#belikeaprincess
@aleixmescouilles ๐Ÿ‘— crack!

Baca juga tip penggunaan sabun Nurraysa Beauty di bawah untuk rujukan anda.

1. Ok, langkah satu, rehatkan muka.

2. Kedua, cuci muka 2 kali sehari (pagi dan malam). Tetapi jika kulit kering, cukup 1 kali sehari. Paling penting, ikut keselesaan masing-masing.

3. Ketiga, cuci muka ikut kaedah di atas, 1 minit untuk kulit normal, kurang 1 minit untuk kulit kering dan 3 minit untuk kulit berminyak.

4. Keempat, istiqamah mencuci muka dengan sabun Nurraysa ini setiap hari selama 3-4 bulan untuk hasil yang terbaik. Jangan berhenti sekerat jalan hanya beberapa hari atau minggu. Ini kerana, ia tidak mengandungi bahan kimia, jadi hasil tidak secepat produk yang menggunakan bahan kimia.

#PuteriEmpire
#kekalcantikdenganNurraysa
#BeLikeAPrincess
#0198837019

Life goes on!!! #stayclassy #staystrong #belikeaprincess ๐Ÿ’•๐Ÿ‘‘

๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ง
.
Siapa lagi nak jadi
PRINCESS OF THE DAY?
.
Tak kembang lagi ke setara ni? Pah nok setaro mano lagi? Haaaaa oyak doh kei, everyone deserve to be a Princess and to be treated like a Princess. Tok kiro laki ko puan, semua jadi Princess okay hahahahahahaha okay I'm joking.
.
Dress ni boleh nak beli ala carte
(Baju ibu sahaja tanpa crown)
dan boleh juga dibeli secara combo
(Set ibu dan anak beserta set crown) .
Nak gambar lagi?
Stay tuned at @theprincesslicious okay.
.
[SIAPA BOLEH TEKA DRESS NI NAMA APA? KALAU BETUL, NANTI DAPAT HARGA SPECIAL KAW-KAW!]
.
Thanks Photographer yang diimport daripada team Manchester United; @umaryaakob @tasweer.arts. Boleh follow ig depa untuk lihat hasil kerja yang sangat menarik!
.
#princess #theprincesses #princesspink #pink #belikeaprincess #because #imaprincess #princessoftheday

#bcktoblnd #belikeaprincess ๐Ÿ‘ธ๐Ÿ˜‚

#belikeaprincess ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป๐Ÿ’‹

Be at the top of your game for Valentineโ€™s Day!
Visit FIL with your PAssion Card and enjoy 1 session of Award-winning Face Therapy. T&Cs apply.
Wanna find out more? Simply visit: http://bit.ly/2kp8hQa.
#IGSG #Singapore #belikeaprincess #PAssionCard #FIL

MOST RECENT

Kudos to @tutudumonde for their ever stunning heirloom designs ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Any little girl can feel like a princess! ๐Ÿ‘‘
#belikeaprincess #candidchildhood #girl #tutu #heirloom #letthembelittle #bestoffriends #tutudemonde #tutudemondedress #littlefashionista #stylish #lovetutus #momlife #lovedressingup

๐Ÿ‘— Das Leben ist die Bรผhne und Du bist der Hauptdarsteller.
************************************
#Wedding #Fashion #dress #Brownie #girlslovedresses #belikeaprincess #actlikeaqueen #austriangirls

@Regrann from @nurulfatiahmohdhatta - โค Salah satu tanda Allah sayang pada kita... โค
.
Salah satu tanda Allah sayang pada kita, DIA akan datangkan rasa kesal dan rasa bersalah tentang apa-apa yang pernah kita lakukan. DIA mahu kita kembali kepada-Nya dengan sebenar-benar cinta.
.
Kesedihan itu bukan untuk menghukum tetapi untuk menyedarkan. Kerana cara Tuhan jatuh cinta pada manusia berbeza dari apa yang manusia dapat bayangkan.
.
Sometimes Allah guided us
to become better through
tears and fears,
Insya-Allah.
.
P/S : Patut lah masa Mummy suruh posing pegang tangan, dia tepis takmau pegang. Rupanya nak ambil feel sebab nak bersin. Hahahahahahaha. Gerammmmm sungguh dengan muka dia ni hahaha.
.
#demiredhaNya
#FAQforFATIAH
#umarfatiahlovenotes
#nurulfatiahmohdhatta
#frommyheartforyourheart
#sederhanaituindahdalamsetiapperkara
#DressPrincessAuroraByThePrincesslicious #princess #theprincesses #princesspink #pink #belikeaprincess #because #imaprincess #princessoftheday #quote #quoteprincess - #regrann

@Regrann from @nurulfatiahmohdhatta - โ™ฅ๏ธ Diciptakan jarak... โ™ฅ๏ธ
.
Diciptakan jarak bukan supaya kita lelah menanti,
tetapi supaya kita tak putus berdoa.
.
J A R A K;
itu bukan hanya ruang, waktu dan perasaan saja. Bukan jua semata-mata cinta sesama manusia, atau jodoh antara manusia. Tetapi jarak antara hidup dan mati kita. Jarak antara hari ni dan akhirat. Jarak antara dosa dan pahala. Juga jarak antara kita dengan syurga dan neraka.
.
Semuanya diciptakan berjarak,
kerana DIA mahu menguji,
siapa hamba-Nya yang
tak berputus harap
pada DIA. ๐Ÿค—
.
Have a faith;
Put your trust in Allah. โ™ฅ๏ธ
.
P/S : Awww #babyPAS #PuteriAnisSumayyah;
that face thooooo why so serious baby haha! ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ
.
#demiredhaNya
#FAQforFATIAH
#umarfatiahlovenotes
#nurulfatiahmohdhatta
#frommyheartforyourheart
#sederhanaituindahdalamsetiapperkara
#DressPrincessAuroraByThePrincesslicious #princess #theprincesses #princesspink #pink #belikeaprincess #because #imaprincess #princessoftheday #quote #quoteprincess - #regrann

Orang perempuan kena hati-hati memilih suami, begitu juga dengan orang lelaki kena hati-hati memilih isteri. Buatlah pilihan bersandarkan agama. Tersilap pilih kelak buruk padahnya.
.
Jangan pilih dia semata-mata kerana sahabat lain dah bernikah,
jadi kita tergesa-gesa nak nikah juga.
.
Jangan dipilih dia kerana pekerjaannya hebat dan gajinya lumayan semata-mata, kerana wang belum tentu dapat membeli dan menjamin kebahagiaan.
.
Jangan sesekali memilih rupa semata-mata kerana wajah yang cantik atau kacak, jika curang akan menyakitkan hati kita dengan parah.
.
Maka,
pilihlah mereka yang
mendahulukan Allah SWT tak kira
dalam apa jua keadaan yang dilakukannya.
.
#demiredhaNya
#FAQforFATIAH
#umarfatiahlovenotes
#nurulfatiahmohdhatta
#frommyheartforyourheart
#sederhanaituindahdalamsetiapperkara
#DressPrincessAuroraByThePrincesslicious #princess #theprincesses #princesspink #pink #belikeaprincess #because #imaprincess #princessoftheday #quote #quoteprincess

โ™ฅ๏ธ
.
Percayalah; tanpa kepercayaan kau tidak akan pernah melalui hubungan yang indah. Asas kepada sebuah perhubungan adalah kepercayaan. Bila sudah hilang kepercayaan, maka runtuhlah sebuah kasih sayang biarpun dikaburi dengan lakonan tanpa keikhlasan.
.
Islam itu Indah. Sebab itu Islam menganjurkan kita untuk sentiasa bersangka baik dengan semua orang, tak kira agama mahupun bangsa, apatah lagi dengan orang yang kita sayang. ๐Ÿ˜Š
.
#demiredhaNya
#FAQforFATIAH
#umarfatiahlovenotes
#nurulfatiahmohdhatta
#frommyheartforyourheart
#sederhanaituindahdalamsetiapperkara
#DressPrincessAuroraByThePrincesslicious #princess #theprincesses #princesspink #pink #belikeaprincess #because #imaprincess #princessoftheday #quote #quoteprincess

#RandomQuotesPrincessOfTheDiary
.
1. Kita harus sedar bahawa tidak perlu ada penyesalan dalam pilihan, walau pilihan itu nanti menyebabkan kita terluka. Yang ada cuma hikmah dan pengajaran di atas pilihan yang telah dibuat, yang perlu kita cari apabila kecewa.
.
2. Apabila dilukai jangan berdendam. Mungkin punca kita terluka datang dari sifat diri kita sendiri. Jadi jangan berdendam, tak siapa sempurna.
.
3. Jangan terlalu sukar untuk memaafkan. Kadang dengan memaafkan akan menyembuhkan luka, walau kita yang dilukakan. Tak siapa sempurna.
.
4. Ketika melangkah untuk melupakan, jangan menoleh kembali kepada masa lalu dan kenangan dengan dendam dan kemarahan. Itu akan merosakkan hati, diri sendiri dan masa hadapan.
.
5. Apa pun yang membencikan di masa silam, jangan menoleh kepadanya dengan dendam. Senyum dan lapangkan hati. Terus melangkah. Menoleh dengan dendam dan kemarahan membuktikan kita masih belum terlepas dari masa silam. Jadi jangan ada dendam dan kemarahan.
.
6. Melangkahlah dengan hati yang redha dan pasrah. Di hadapan ada cinta lain yang perlu kita cari, hargai, dan perbaiki.
.
7. Terlalu banyak perkara di masa silam yang tak dapat dihapuskan waktu. Biarkan. Kerana kita sentiasa boleh berdoa dan berusaha untuk masa depan yang baik, selagi masa dan Tuhan mengizinkan.
.
8. Seiring masa, doa, dan usaha, insya-Allah semuanya akan menjadi baik-baik saja.
.
-------------------
Hijab : @mawaddahizzati
Balloons: @bloonsbykh
Photographer : syahmii92 X @tasweer.arts
Suits couple : maliquehakeem.my X @theprincesslicious
Halal couples : @umaryaakob X @nurulfatiahmohdhatta
.
#demiredhaNya
#FAQforFATIAH
#umarfatiahlovenotes
#nurulfatiahmohdhatta
#frommyheartforyourheart
#sederhanaituindahdalamsetiapperkara
#DressPrincessAuroraByThePrincesslicious #princess #theprincesses #princesspink #pink #belikeaprincess #because #imaprincess #princessoftheday #quote #quoteprincess

#AkuTanyaHusband, "Kenapa masa kita tunang dulu, abang tak upload gambar kita?"
.
"Kenapa nak upload?"
.
"Lah tanya pulak kenapa. Sebab kita dah jadi tunang lah. Baru lah orang tak kacau."
.
"Tunang je pun, bukan kahwin lagi. Tu pun belum tentu jadi ke tidak. Pelik sungguh orang sekarang. Nabi kata tunang dok senyap-senyap, kita siap nak tayang. Sebab tayang lah orang makin galak nak kacau untuk peruntuhkan hubungan. Ikut nasihat Nabi, Insya-Allah lebih selamat. Tunang diam-diam, kahwin baru hebah-hebahkan."
.
Masa ni sentap piawwwwwwww kateko! ๐Ÿ˜’๐Ÿ˜ฃ Dulu time aku tunang memang gigih lah nak upload gambar kami tunang. Tapi husband tak bagi. Dia kata tak manis. Sejenis perempuan kot suka menayang. But for me, aku nak upload more tu simpan as a memories lah kan. Pastu end up, upload kat blog pastu buat private. Haha. But still yaaa, husband kata tu bukan syaratnya kalau tak sampai masanya lagi.
.
Sekarang bila aku tengok orang (more to niqabis lah) boh gambar boyfriend atau tunang, baru lah aku faham kenapa husband aku tak bagi aku upload gambar tunang suatu ketika dahulu. Bagi aku kalau boh gambar tunang pastu family boleh considered as a kategori umum lagi lah kan.
.
Tapi kalau yang upload gambar boyfriend sesaja tu cemana? Serious said, sangat tak manis. Kita pakai purdah elok bagai dah, tapi kita datangkan fitnah dengan boh gambar orang yang belum halal lagi untuk kita. Astaghfirullahal-azim... moga Allah ampunkan kita semua. ๐Ÿ˜ญ
.
Wanita; mahalkan hati agar menjadi muslimah exclusive untuk lelaki yang exclusive! Kita menjadi muslimah yang 'menjaga', Insya-Allah kita akan dapat pasangan yang juga 'menjaga'. Kalau tak percaya dan tak yakin dengan roda hidup, it's okay then. Tapi kena ingat, apa yang kita lakukan hari ini bakal mencorak rumahtangga apa yang akan kita miliki kelak. Wallahualam. Moga Allah lindungi kita semua dari perkara yang sia-sia. Ameen. โ™ฅ๏ธ
.
#demiredhaNya
#FAQforFATIAH
#umarfatiahlovenotes
#nurulfatiahmohdhatta
#frommyheartforyourheart
#sederhanaituindahdalamsetiapperkara
#DressPrincessAuroraByThePrincesslicious #princess #theprincesses #princesspink #pink #belikeaprincess #because #imaprincess #princessoftheday #quote #quoteprincess

#AkuTanyaHusband, "Kenapa eh kalau saya makeup sikit jeee pun, abang mesti tak pandang saya. Padahal pakai bedak dan blusher je kot?"
.
"Sebab abang tak biasa tengok awak makeup. So kalau tengok awak makeup, abang rasa awak fake sangat."
.
"Tapi saya tak conteng mata dengan eyeliner atau pakai contact lens okay."
.
"Takyah banyak tanya. Abang hanya suka natural beauty awak. Awak dah sangat beauty di hati abang."
.
"Ni nak chia chia chia ke cemana?"
.
"Nak chia chia chia pun boleh. Tapi serious la abang cakap, based on experience abang, kalau orang belajar agama tinggi mereka tak suka wife yang tabarruj. Mereka tahu hukum tabarruj. Tapi kalau orang lain-lain tak tau lah taste macam mana."
.
"Tapi makeup nampak cantik kot bang. Saya nak cantik macam orang lain jugak."
.
"Selamanya awak takkan cantik sayang kalau awak ikut apa yang orang buat. Kalau awak ikut apa yang Allah suruh, selamanya awak akan cantik. Tutup aurat, jaga solat, jaga kebersihan, antara perkara utama yang Allah suka. Tak makeup tak berdosa pun sayang."
.
Masa ni rasa macam hmmm okay. Aku makin confident dengan diri aku yang tanpa makeup ni. Selalu tengok je niqabis pakai contact lens ni cantik, mesti rasa nak pakai jugak. Nasib baik kena tarbiah selalu dengan husband. Jaga niat nak pakai purdah kalau tak nak Allah murka. ๐Ÿ˜ญ Takpelah, lain orang lain pegangan masing-masing yaaa. Moga Allah ampuni dan lindungi kita semua dari niat-niat yang tidak baik. Ameen.
.
Hijab : @mawaddahizzati
Dress : @theprincesslicious
Kurta : @maliquehakeem.my
Photographer : tasweer.arts
.
#demiredhaNya
#FAQforFATIAH
#umarfatiahlovenotes
#nurulfatiahmohdhatta
#frommyheartforyourheart
#sederhanaituindahdalamsetiapperkara
#DressPrincessAuroraByThePrincesslicious #princess #theprincesses #princesspink #pink #belikeaprincess #because #imaprincess #princessoftheday #quote #quoteprincess

Most Popular Instagram Hashtags