[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#belajarmengait

485 posts

TOP POSTS

update dari salah seorang student #onlineclass #sockknitting. Comel ja ๐Ÿ˜ Siapa nak #belajarknitting socks bolehlah #belajarmengait online ja dengan cikgu ya โค๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡น๐Ÿ‡ท

Syarat utk join #freecrochetclass dengan saya:

1. Follow IG @daknityarnshop & @erysenimengait (ada dua IGs ni ya)

2. Komen done share & tulis nama IG anda di komen.

3. Share post ni. Saya masih open untuk join #free #belajarmengait #crochet ASAS sampai 2 September jam 11 malam. Promo ni tutup tepat jam 11 malam esok atau jika sudah penuh quota (50 orang max) saya akan tutup.
Jom jangan lepaskan peluang ๐ŸŒป๐ŸŒน๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ

Lemah lembutnya jari jemari student hari ni mengait kan... saya suka semangat adik ni. Cikgu doakan semoga terus maju jaya dalam apa jua bidang yang diceburi ya ๐ŸŒน Moga impianmu dikabulkan Allah swt.๐Ÿ˜
#kelasmengait #kelasknitting #belajarmengait #mengait #benangkait

#kelasmengait di fb grup sudah memasuki fasa akhir. Alhamdulillah pelajar2 sgt komitmen memghantar tugasan masing2. #belajarknitting dengan masa yang fleksibel dalam masa 10 hari saja sudah boleh mahirkan diri dengan projek mudah.

Mahu #BELAJARMENGAIT dengan cikgu boleh whatsapp 01114157310. Yuran kelas bergantung pada level projek.

Belajar buat crochet. Ni projek saya yang baru... .
.
Tengah belajar buat kopiah budak melalui YouTube. ๐Ÿ˜ƒ Entah betul ke tidak, jadi ke tidak. Mungkin siapa yang pandai / pernah buat boleh share share ilmu dengan saya, boleh? Terima kasih๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
.
.
#belajarmengait
#senimengait
#mengaitkopiah
#mengaituntukbabyku
#crochet

Open Knitting Class on Thursday
(31.Ogos.2017) for FREE!!. 3 hours session learning the basic! Book your sit now at 01114157310 ๐Ÿ˜˜

Class hour: 9 AM until 12 PM.
Open for 5 students only!
Venue: Da'Knit shop at 2nd floor in Central Plaza Mall. (students are required to bring their own tools and yarn or can purchase at our shop)

#belajarmengait #belajarknitting #mengait #knitting #benangkait

Calling untuk yang berminat belajar mengait dengan cikgu secara one to one.

Class di prima sri gombak, hari Sabtu ini, 2 April 2016.

Modul: Belajar asas knitting dan projek yang akan disiapkan ialah topi baby. Sangat sesuai untuk beginner yang zero basic.

Berminat nak join? Wassap 019-653 7302 atau pm terus kami ya.. #belajarmengait
#kelasmengait
#kelasmengaitonline
#tejacraft

Esok 29 July 2017 ada kelas sweater di Gombak. .
.
Ada 2 lagi kekosongan jika anda nak join. Yuran rm 90. Untuk detail kelas boleh whatsapp saya di link ni ya http://www.wasap.my/60196657302
.
Oh ya boleh belajar buat sweater untuk diri anda sendiri atau untuk anak-anak. Zero basic pun boleh join. Jom..jom.. jangan terlepas peluang ni, rugi tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
#BelajarMengait
#KnittingClass
#KnitYourOwnSweater
#KelabMengait
#TejaCraft #knittersofinstagram #knittersofig #knitting

Alhamdulillah sampai juga akhirnya #benangkait #madeinturkey khas untuk #kelascrochet dan #kelasknitting . Jom #belajarmengait dengan saya. Register untuk #onlineclass #kaitbeg yang sedang dibuka skrg di 01114157310โคJom PJJ dengan cikgu dan kita belajar sampai pandai dalam masa 3 jam sahaja insya Allah! ๐Ÿ˜Šโคโœ

MOST RECENT

Business hour:
monday to saturday;):
9.30 AM to 4.30 PM
Sunday:
10 AM to 3PM
Public holiday : CLOSED
_______
Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Physical Store:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call: 0168236159
Whatsapp Only: 01114157310 // 0168431579

#daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

Masih open ๐Ÿ˜Šโค jom belajar mengait crochet secara online sahaja.. Alhamdulillah sejak saya mula provide kit ni ramai yg beli tau dan dah ada yang dah siap buat kelas free 3 hours tu.. jom .. kalau just nak belajar asas crochet saja kami ada pakej baru: โœstok baru ni ada dua pakej belajar basix crochet ya ๐Ÿ“Pakej A RM35 (1 x 50 gm benang kait made in Turkey
1 x crochet hook
1 x modul
3 hours free consultation) ๐Ÿ“Pakej B RM46.00
( 2 x 50 gm benang kait made in Turkey
1 x crochet hook
1 x modul
3 hours free consultation)

Learn to Knit with me!
x Cikgu Er EroฤŸlu x
www.senimengait.com ~~~
---
@erysenimengait
Whatsapp ONLY +601114157310
knit with love // www.senimengait.com
#knitting #instaknitterย  #instaknit #myhandmade #mengait #benangkait #kelasmengait #mengaitonline #onlineknit #kelastelegram #belajarmengait #belajarknitting #kaitjarumdua #kaitbenang #daknit
#senimengait #instructor #kaitmengait #kaitmalaysia #malaysia #belajarkaitbaju #mengaitbenang #kaitbenang #crochet #kaitcrochet #kelascrochet #kelasknitting

We are open today until 3pm. do drop by!
_______
Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Physical Store:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call: 0168236159
Whatsapp Only: 01114157310 // 0168431579

#daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

Alhamdulillah sampai juga akhirnya #benangkait #madeinturkey khas untuk #kelascrochet dan #kelasknitting . Jom #belajarmengait dengan saya. Register untuk #onlineclass #kaitbeg yang sedang dibuka skrg di 01114157310โคJom PJJ dengan cikgu dan kita belajar sampai pandai dalam masa 3 jam sahaja insya Allah! ๐Ÿ˜Šโคโœ

Open for group class or one to one.
Whatsapp 01114157310 for details and registration. โค๐Ÿ˜Š Learn to Knit with me!
x Cikgu Er EroฤŸlu x
www.senimengait.com ~~~
---
@erysenimengait
Whatsapp ONLY +601114157310
knit with love // www.senimengait.com
#knitting #instaknitterย  #instaknit #myhandmade #mengait #benangkait #kelasmengait #mengaitonline #onlineknit #kelastelegram #belajarmengait #belajarknitting #kaitjarumdua #kaitbenang #daknit
#senimengait #instructor #kaitmengait #kaitmalaysia #malaysia #belajarkaitbaju #mengaitbenang #kaitbenang #crochet #kaitcrochet #kelascrochet #kelasknitting

Open for group class or one to one.
Belajar kait bag mcm di gambar.
Whatsapp 01114157310 for details and registration. โค๐Ÿ˜Š Learn to Knit with me!
x Cikgu Er EroฤŸlu x
www.senimengait.com ~~~
---
@erysenimengait
Whatsapp ONLY +601114157310
knit with love // www.senimengait.com
#knitting #instaknitterย  #instaknit #myhandmade #mengait #benangkait #kelasmengait #mengaitonline #onlineknit #kelastelegram #belajarmengait #belajarknitting #kaitjarumdua #kaitbenang #daknit
#senimengait #instructor #kaitmengait #kaitmalaysia #malaysia #belajarkaitbaju #mengaitbenang #kaitbenang #crochet #kaitcrochet #kelascrochet #kelasknitting

Get the pattern for free at:

http://www.senimengait.com/free-knitting-pattern-sweet-dreams-gown/

Learn to Knit with me!
x Cikgu Er EroฤŸlu x
www.senimengait.com ~~~
---
@erysenimengait
Whatsapp ONLY +601114157310
knit with love // www.senimengait.com
#knitting #instaknitterย  #instaknit #myhandmade #mengait #benangkait #kelasmengait #mengaitonline #onlineknit #kelastelegram #belajarmengait #belajarknitting #kaitjarumdua #kaitbenang #daknit
#senimengait #instructor #kaitmengait #kaitmalaysia #malaysia #belajarkaitbaju #mengaitbenang #kaitbenang #crochet #kaitcrochet #kelascrochet #kelasknitting

Sebentar tadi kelas online bersama pelajar left handed ๐Ÿ˜Š sambil2 itu kita share tips ni utk yg x tau juga ya.. kalau rasa susah nak cari tutorial left handed atau anda nak belajar mengait guna video saya tp anda seorang left handed marilah ikut tips ni ๐Ÿ˜„ pasang video saya tu kat depan cermin. Insya Allah sangat membantu utk yang left handed belajar crochet ๐Ÿ˜ tau!

Learn to Knit with me!
x Cikgu Er EroฤŸlu x
www.senimengait.com ~~~
---
@erysenimengait
Whatsapp ONLY +601114157310
knit with love // www.senimengait.com
#knitting #instaknitterย  #instaknit #myhandmade #mengait #benangkait #kelasmengait #mengaitonline #onlineknit #kelastelegram #belajarmengait #belajarknitting #kaitjarumdua #kaitbenang #daknit
#senimengait #instructor #kaitmengait #kaitmalaysia #malaysia #belajarkaitbaju #mengaitbenang #kaitbenang #crochet #kaitcrochet #kelascrochet #kelasknitting

second trip #crochet on the go ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ _______
Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Physical Store:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call: 0168236159
Whatsapp Only: 01114157310 // 0168431579

#daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

Alhamdulillah siap my #quickproject #crochet #sarungtisu. ๐Ÿ˜
Insya Allah. Malam ni ada #kelasonline #belajarmengait #kaitjarumsatu selama 3 jam di WA dgn student yang beli #crochetkit hari tu. Mudah2an Allah permudahkan. Insya Allah. ๐Ÿ˜โค

Alhamdulillah, petang tadi selamat men-delivery #crochet #kit pakej dengan 3 jam free online class ke area Petagas. Comelnya pembelinya. Suka tengok beliau senyum dengan senang apabila sudah terima pakejnya tadi.

Then, memandangkan esok cuti Awal Muharram, malam ni kemas2 benang2 lebih di dalam kotak. Sambil2 itu, sempat lagi mengait memghabiskan sisa2 benang yang tinggal ๐Ÿ˜ menggunakan cake yarns sendiri.. suka hati ja campur warna. Yang penting. nampak lawa di mata ๐Ÿ˜€

Learn to Knit with me!
x Cikgu Er EroฤŸlu x
www.senimengait.com ~~~
---
@erysenimengait
Whatsapp ONLY +601114157310
knit with love // www.senimengait.com
#knitting #instaknitterย  #instaknit #myhandmade #mengait #benangkait #kelasmengait #mengaitonline #onlineknit #kelastelegram #belajarmengait #belajarknitting #kaitjarumdua #kaitbenang #daknit
#senimengait #instructor #kaitmengait #kaitmalaysia #malaysia #belajarkaitbaju #mengaitbenang #kaitbenang #crochet #kaitcrochet #kelascrochet #kelasknitting

#nakobabyelitmuare in stock ๐Ÿ˜

_______
Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Physical Store:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call: 0168236159
Whatsapp Only: 01114157310 // 0168431579

#daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

Hi everyone! we are closed today but our online shop is open 24/7. Do leave us your order tru our whatsapp at 0168431579.

Have a nice weekend!

_______
Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Physical Store:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call: 0168236159
Whatsapp Only: 01114157310 // 0168431579

#daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

Jam 1 pm ada walk in class dgn 2 org students baru. sapa2 nak datang nak belajar knitting boleh muat lagi 2 students. RM65/3 (basic knitting) jam dari jam 1 pm sampai 4 pm. Kit disediakan. Atau mau belanja beli benang saja pun blh bah.. heheh... _______
Turkish Yarns Supplier
Make your direct purchase at: http://www.daknit.com/
Our Physical Store:
Lvl 2B33, Central Plaza Mall Kepayan Ridge, Kota Kinabalu
Call: 0168236159
Whatsapp Only: 01114157310 // 0168431579

#daknit #mengait #benangkait #turkishyarns #turkishyarnsupplier #nakoyarn #benangnako #benangkartopu #kaitmengait #knitting #crochet #kedaibenang #benangonline #nakoyarnsupplier #pembekalbenangturki #kotakinabalu #belajarmengait #yarns #yarn #benangkaitmalaysia #mengaitbenang #benangturki #crochetmalaysia #knittingmalaysia #mengaitmalaysia #instaknit #instaknitter #yarns #insta #kedaibenangkait

Ada yang nak selit order kit ni? rugi tau kalau x beli especially utk yang beginners atau pemula ๐Ÿ˜Š

Learn to Knit with me!
x Cikgu Er EroฤŸlu x
www.senimengait.com ~~~
---
@erysenimengait
Whatsapp ONLY +601114157310
knit with love // www.senimengait.com
#knitting #instaknitterย  #instaknit #myhandmade #mengait #benangkait #kelasmengait #mengaitonline #onlineknit #kelastelegram #belajarmengait #belajarknitting #kaitjarumdua #kaitbenang #daknit
#senimengait #instructor #kaitmengait #kaitmalaysia #malaysia #belajarkaitbaju #mengaitbenang #kaitbenang #crochet #kaitcrochet #kelascrochet #kelasknitting

my #preciouscrochetmoment ๐Ÿ˜ sambil nonton #anime .. x sabar mau siapkan and upload tutorialnya tau.. dari semalam sampai nak termuntah mencuba trial and error utk pattern baru ๐Ÿ˜ฑ
Learn to Knit with me!
x Cikgu Er EroฤŸlu x
www.senimengait.com ~~~
---
@erysenimengait
Whatsapp ONLY +601114157310
knit with love // www.senimengait.com
#knitting #instaknitterย  #instaknit #myhandmade #mengait #benangkait #kelasmengait #mengaitonline #onlineknit #kelastelegram #belajarmengait #belajarknitting #kaitjarumdua #kaitbenang #daknit
#senimengait #instructor #kaitmengait #kaitmalaysia #malaysia #belajarkaitbaju #mengaitbenang #kaitbenang #crochet #kaitcrochet #kelascrochet #kelasknitting

Most Popular Instagram Hashtags