#bekamnilai

1009 posts

TOP POSTS

Ayuh... ! Rebut peluang ini, serta nikmati khidmat kami beserta kemudahan serta promosi kami yang terkini. - hadiah ekslusif
- Percuma 2cup
- Peluang dapat bekam percuma

Hubungi kami
www.wasap.my/60183773525
www.wasap.my/60183773525
www.wasap.my/60183773525

#bekam #bekamnilai #bekambandarbarunilai #nilai #bandarbarunilai #sakitkepala #jerawat #resdung #sihat #kesihatan

Terima kasih berkongsi pengalaman dan foto bersama kami, semoga hari puan ceria dan diberikan kesihatan yang baik
#bekam #bekamnilai #bekambandarbarunilai #nilai #bandarbarunilai #sakitkepala #jerawat #resdung #sihat #kesihatan

Antara pelanggan berkeluarga yang sporting menyokong perkhidmatan kami.
Terima kasih atas sokongan kalian. Semoga hari kalian ceria dan diberikan kesihatan yang baik

#bekam #bekamnilai #bekambandarbarunilai #nilai #bandarbarunilai #sakitkepala #jerawat #resdung #sihat #kesihatan

Antara pelanggan ceria yang sudi berkongsi foto bersama kami. Semoga diberikan kebahagiaan dan kesihatan yang baik

#bekam #bekamnilai #bekambandarbarunilai #nilai #bandarbarunilai #sakitkepala #jerawat #resdung #sihat #kesihatan

Terbang selisih siburung kedidi,
Terbang berduyun di waktu pagi,
Terima kasih daun keladi,
Lain masa berjumpa lagi

Terima kasih atas sokongan tuan/puan. Semoga hari tuan/puan ceria dan diberikan kesihatan yang baik.

#bekam #bekamnilai #bekambandarbarunilai #nilai #bandarbarunilai #sakitkepala #jerawat #resdung #sihat #kesihatan

:::SISTEM REKOD PELANGGAN::: Rekod rawatan serta kesihatan bukan sahaja penting dalam membantu PERAWAT memberi rawatan yang sesuai, malah merujuk serta mengemas kini latar belakang dan tahap kesihatan pelanggan.

Pelanggan juga akan mendapat rawatan yang berkesan selain mengetahui perkembangan kesihatannya walaupun bukan PERAWAT yang sama merawatnya.

#bekam #bekamnilai #bekambandarbarunilai #nilai #bandarbarunilai #sakitkepala #jerawat #resdung #sihat #kesihatan

Terima kasih daun keladi, ada rezeki kita berjumpa lagi.. Terima kasih atas sokongan tuan/puan. Semoga beroleh keceriaan dan kesihatan yang baik

#bekam #bekamnilai #bekambandarbarunilai #nilai #bandarbarunilai #sakitkepala #jerawat #resdung #sihat #kesihatan

MOST RECENT

.
[ ANDA MUNGKIN MENGALAMINYA πŸ€”]..
.
.
🚩 Terlalu sibuk berkerja sampai tiada masa pergi ke pusat bekam πŸ’Ό. Balik kerja pun dah malam πŸ™‡πŸ».
.
🚩 Tak tahu nak cari tempat dekat mana. (Nak cari parking lagi, minyak lagi, toll lagi) πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ.
.
🚩 Inginkan tempat yang selesa+privacy .Semestinya rumah sendiri la kan 🏑.
.
.
Jangan risau, Kami faham masalah anda 😁.
.
Dengan BEKAM DELIVERY dari @bekamcare4u, anda tak perlu risau lagi... Just Chill dekat rumah, team @bekamcare4u akan datang lakukan bekam untuk anda. πŸ˜‰. .
.
Apa yang PENTING:
βœ… Lebih PRIVACY + SELESA..
βœ… Jimat MASA..
βœ… Jimat TENAGA..
βœ… Jimat WANG..
βœ… Badan SIHAT πŸ’ͺ..
.
Hubungi:
HASRUL : 0148259536
AMALIN : 0179667655
. .
BEKAM DELIVERED TO YOUR HOUSE πŸš™πŸ‘.
.
#bekamcare4ufeedback #bekammurah #BekamCare4u #bekambangi #bekamserdang #bekammobile #bekamputrajaya #bekamseriwajah #bekamserdang #bekamsunnah #bekam #cupping #hijamah #sayajualonline #bekamnilai #bekamkelantan #tanahmerah #bekamtanahmerah #bekamshahalam #bekamkualalumpur #bekamcheras

Hujung minggu ni biase buat ape je kat rumah? 😁..
.
Tengok TV?.
.
Kemas Rumah?.
.
Basuh kereta?.
.
Servis badan? Eh badan pun kena servis ke?...
.
Haa mestilah kena, saban minggu badan penat bekerja, apa kata weekend ni manjakan badan buat bekam. Barula bertenaga πŸ’ͺ nk sambung kerja minggu depan πŸ˜‰.
.
Hubungi kami sekarangπŸ“ž
.
HASRUL : 0148259536
AMALIN : 0179667655
.
BEKAM DELIVERED TO YOUR HOUSE πŸš™πŸ‘.
.
#bekamcare4ufeedback #bekammurah #BekamCare4u #bekambangi #bekamserdang #bekammobile #bekamputrajaya #bekamseriwajah #bekamserdang #bekamsunnah #bekam #cupping #hijamah #sayajualonline #bekamnilai #bekamkelantan #tanahmerah #bekamtanahmerah #bekamshahalam #bekamkualalumpur #bekamcheras

Alhamdulillah, another #happycustomer from Cheras🌸
.
Kenapa perlu susah2 kalau boleh bekam di rumah sendiri jer ??
.
Hubungi:
HASRUL : 0148259536
AMALIN : 0179667655
.
BEKAM DELIVERED TO YOUR HOUSE πŸš™πŸ‘.
.
#bekamcare4ufeedback #bekammurah #BekamCare4u #bekambangi #bekamserdang #bekammobile #bekamputrajaya #bekamseriwajah #bekamserdang #bekamsunnah #bekam #cupping #hijamah #sayajualonline #bekamnilai #bekamkelantan #tanahmerah #bekamtanahmerah #bekamshahalam #bekamkualalumpur #bekamcheras

Bekam umum 10 titik sunnah, kali terakhir bekam setengah tahun yang lepas.. Alhamdulillah, banyak darah yang keluar, kebanyakannya darah-darah pekat.. #bekamangin
#bekamdarah
#bekamsunnah
#bekampenyakit
#bekamjagakesihatan
#bekamdirumahanda
#bekamselangor
#bekamnilai

Jom check masalah kulit anda dan jangan biarkan ia merebak😱
.
Hubungi:
HASRUL : 0148259536
AMALIN : 0179667655
.
BEKAM DELIVERED TO YOUR HOUSE πŸš™πŸ‘.
.
#bekamcare4ufeedback #bekammurah #BekamCare4u #bekambangi #bekamserdang #bekammobile #bekamputrajaya #bekamseriwajah #bekamserdang #bekamsunnah #bekam #cupping #hijamah #sayajualonline #bekamnilai #bekamkelantan #tanahmerah #bekamtanahmerah #bekamshahalam #bekamkualalumpur #bekamcheras

#inst10 #ReGram @spabekamarrayyannilai: Ayuh... ! Rebut peluang ini, serta nikmati khidmat kami beserta kemudahan serta promosi kami yang terkini. - hadiah ekslusif
- Percuma 2cup
- Peluang dapat bekam percuma

Hubungi kami
www.wasap.my/60183773525
www.wasap.my/60183773525
www.wasap.my/60183773525

#bekam #bekamnilai #bekambandarbarunilai #nilai #bandarbarunilai #sakitkepala #jerawat #resdung #sihat #kesihatan

Ayuh... ! Rebut peluang ini, serta nikmati khidmat kami beserta kemudahan serta promosi kami yang terkini. - hadiah ekslusif
- Percuma 2cup
- Peluang dapat bekam percuma

Hubungi kami
www.wasap.my/60183773525
www.wasap.my/60183773525
www.wasap.my/60183773525

#bekam #bekamnilai #bekambandarbarunilai #nilai #bandarbarunilai #sakitkepala #jerawat #resdung #sihat #kesihatan

Alhamdulillah, another #happycustomer from Ampang🌸
.
Kenapa perlu susah2 kalau boleh bekam di rumah sendiri jer ??
.
Hubungi:
HASRUL : 0148259536
AMALIN : 0179667655
.
BEKAM DELIVERED TO YOUR HOUSE πŸš™πŸ‘.
.
#bekamcare4ufeedback #bekammurah #BekamCare4u #bekambangi #bekamserdang #bekammobile #bekamputrajaya #bekamseriwajah #bekamserdang #bekamsunnah #bekam #cupping #hijamah #sayajualonline #bekamnilai #bekamkelantan #tanahmerah #bekamtanahmerah #bekamshahalam #bekamkualalumpur #bekamcheras

Kali terakhir bekam 2 tahun yang lalu, darah yang keluar sangat2 pekat dan ada sesetengah cup yang berbuih (sisa toksik).. #bekamangin
#bekamdarah
#bekamsunnah
#bekampenyakit
#hijamah
#bekamjagakesihatan
#bekamdirumahanda
#bekamselangor
#bekamnilai
#pm0135272353

Satu set Urut Full Body dan Bekam 10 titik sunnah.. Bekam untuk first time, in sya Allah jika diamalkan badan akan bertambah sihat.. #ScanUratBermasalah
#SihatkanBadan
#bekamsunnah
#bekamjagakesihatan
#bekamdirumahanda
#bekamselangor
#bekamnilai
#pm0135272353

Most Popular Instagram Hashtags