#bekamnilai

806 posts

TOP POSTS

#facial throwback gambar cust yg buat sehari dua ni .. almaklum la cik meer bz .. x sempat nk update..
.
.
Maaf la ye.. huhu
.
.
Comey kan cust cik meer ni..almaklumlah baru pas facial .. Sesiapa yg nk cute mcm cik ni..blh calling2 cik meer ye.. hehe ..
.
Amaran keras : cik meer x menjanjikan cuteness bertambah ye.. Tp cik meer mengutamakan kebersihan kulit wajah customer2 cik meer..
.
.
.
#meerspa
#spabekamsepang
#spabekamnilai
#bekamsepang #bekamnilai #urutsepang #urutnilai #facialsepang #facialnilai #spabekamkerumah

Ni darah ke hati ayam😱
.
Luaran kita mungkin nampak sihat, tapi dalaman mungkin macam ni 😰😰😰. Berapa ramai lagi nak kami bantu keluarkan darah macam ni dari badan anda? πŸ™‹πŸΌβ€β™‚οΈπŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸΌβ€β™‚οΈπŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸΌβ€β™‚οΈπŸ™‹πŸ»
..
.
Ha ape tunggu lagi, cepat2 ws:
HASRUL : 0148259536
AMALIN : 0179667655
.
BEKAM DELIVERED TO YOUR HOUSE πŸš™πŸ‘
.
#bekamcare4ufeedback #bekammurah #BekamCare4u #bekambangi #bekamserdang #bekammobile #bekamputrajaya #bekamseriwajah #bekamserdang #bekamsunnah #bekam #cupping #hijamah #sayajualonline #bekamnilai #bekamkelantan #tanahmerah #bekamtanahmerah #bekamshahalam #bekamkualalumpur #bekamcheras

#bekam3in1 throwback gambar cust yg buat sehari dua ni .. almaklum la cik meer bz .. x sempat nk update..
.
.
Maaf la ye.. huhu
.
.
Klu tgk cik meer x comey tu halal la yea.. penat berkejaran smpai tudung pun senget2..haha
.
.
.
#meerspa
#spabekamsepang
#spabekamnilai
#bekamsepang #bekamnilai #urutsepang #urutnilai #facialsepang #facialnilai #spabekamkerumah

Selamat berpuasa semua.. dah separuh hari dah kita berpuasa.. mcm mne feel hari pertama puasa??
.
.
.
Puasa2 ni sebenarnya sgt elok utk berbekam terutama #bekam3in1 , malah kesan TERBAIK berbekam bila kita berpuasa .. .
.
Hebat kan ??
.
#meerspa
#spabekamsepang
#spabekamnilai
#bekamsepang #bekamnilai #urutsepang #urutnilai #facialsepang #facialnilai #spabekamkerumah

#bekam3in1 throwback gambar cust yg buat sehari dua ni .. almaklum la cik meer bz .. x sempat nk update..
.
.
Maaf la ye.. huhu
.
.
Bekam di bahagian muka ni juga bagus bg mengurangkan #sakitkepala
#migrain #resdung #jerawat
.
.
#meerspa
#spabekamsepang
#spabekamnilai
#bekamsepang #bekamnilai #urutsepang #urutnilai #facialsepang #facialnilai #spabekamkerumah

#urut dan #bekam3in1 di #desasalakmutiara .
Happy dapat tgk muka customer tersenyum riang. .ingt tw segala petua2 cik meer kasi ye.. .
.
#meerspa
#spabekamsepang #spabekamnilai #bekam3in1 #bekamsepang #bekamnilai #urutnilai #urutsepang #facialnilai #facialsepang #spabekamkerumah

Dari #bbst utk #bekam3in1 .
.
Alhamdulilah kurang sikit sakit2 bdn dan angin..
.
.
Persediann terbaik menyambut bulan #puasa supaya semakin bertambah tenaga dan kuramg letih dan lesu yg selalu mengekori tu..huhu
.
.
#meerspa
#spabekamsepang #spabekamnilai #bekam3in1 #bekamsepang #bekamnilai #urutnilai #urutsepang #facialnilai #facialsepang #spabekamkerumah

Jom detox badan sebelum puasaπŸ˜„.
.
Baru energize sikit keje nanti hehe πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼 .
.
Utk maklumat lanjut, Whatsapp kami:
☎️Hasrul - 0148259536
☎️Amalin - 0179667655
.
BEKAM DELIVERED TO YOUR HOUSE πŸš™πŸ‘
.
#bekam #bekammurah #BekamCare4u #bekambangi #bekamserdang #bekammobile #bekamputrajaya #bekamseriwajah #bekamserdang #bekamsunnah #bekam #cupping #hijamah #sayajualonline #bekamnilai #bekamkelantan #tanahmerah #bekamtanahmerah #bekamshahalam #bekamkualalumpur #bekamcheras

MOST RECENT

Selamat berpuasa semua.. dah separuh hari dah kita berpuasa.. mcm mne feel hari pertama puasa??
.
.
.
Puasa2 ni sebenarnya sgt elok utk berbekam terutama #bekam3in1 , malah kesan TERBAIK berbekam bila kita berpuasa .. .
.
Hebat kan ??
.
#meerspa
#spabekamsepang
#spabekamnilai
#bekamsepang #bekamnilai #urutsepang #urutnilai #facialsepang #facialnilai #spabekamkerumah

#bekam3in1 throwback gambar cust yg buat sehari dua ni .. almaklum la cik meer bz .. x sempat nk update..
.
.
Maaf la ye.. huhu
.
.
Bekam di bahagian muka ni juga bagus bg mengurangkan #sakitkepala
#migrain #resdung #jerawat
.
.
#meerspa
#spabekamsepang
#spabekamnilai
#bekamsepang #bekamnilai #urutsepang #urutnilai #facialsepang #facialnilai #spabekamkerumah

#facial throwback gambar cust yg buat sehari dua ni .. almaklum la cik meer bz .. x sempat nk update..
.
.
Maaf la ye.. huhu
.
.
Comey kan cust cik meer ni..almaklumlah baru pas facial .. Sesiapa yg nk cute mcm cik ni..blh calling2 cik meer ye.. hehe ..
.
Amaran keras : cik meer x menjanjikan cuteness bertambah ye.. Tp cik meer mengutamakan kebersihan kulit wajah customer2 cik meer..
.
.
.
#meerspa
#spabekamsepang
#spabekamnilai
#bekamsepang #bekamnilai #urutsepang #urutnilai #facialsepang #facialnilai #spabekamkerumah

#bekam3in1 throwback gambar cust yg buat sehari dua ni .. almaklum la cik meer bz .. x sempat nk update..
.
.
Maaf la ye.. huhu
.
.
Klu tgk cik meer x comey tu halal la yea.. penat berkejaran smpai tudung pun senget2..haha
.
.
.
#meerspa
#spabekamsepang
#spabekamnilai
#bekamsepang #bekamnilai #urutsepang #urutnilai #facialsepang #facialnilai #spabekamkerumah

Alhamdulillah, another #happycustomer from PJ. Thanks Mr. Khairil and wife 🌹.
.
BEKAM DELIVERED TO YOUR HOUSE πŸš™πŸ‘
.

Hubungi:
HASRUL : 0148259536
AMALIN : 0179667655

#bekamcare4ufeedback #bekammurah #BekamCare4u #bekambangi #bekamserdang #bekammobile #bekamputrajaya #bekamseriwajah #bekamserdang #bekamsunnah #bekam #cupping #hijamah #sayajualonline #bekamnilai #bekamkelantan #tanahmerah #bekamtanahmerah #bekamshahalam #bekamkualalumpur #bekamcheras

[ SALAM RAMADHAN ]

Sempena RAMADHAN yg penuh berkat ini ..Kami di meer spa memberikan RAMADHAN TREAT untuk anda semua.. 1 Treatment : RM59
*2 Treatment : RM115*

Pilih treatment di bawah : 🌹 Body scrub + sauna
🌹 Normal facial + MJ face oil ( foc sponge )
🌹 Massage 60 min
🌹Bekam 3 in 1 ( 13 cup ) *FREE caj perjalanan untuk Nilai dan Salak*

OFFFER ini hanya valid sepanjang menyambut RAMADHAN ini.. *Whatsapp kami untuk booking masa anda bersama kami.

011-10633733
011-10633733
011-10633733

Semoga Ramadhan kali ini lebih berkat dan diredhai . InshaAllah ~
Sincerely
Meer Spa
Spa Bekam Ke Rumah

#meerspa
#spabekamsepang #spabekamnilai #spabekamkerumah #bekam3in1 #bekamnilai #bekamsepang #urutsepang #urutnilai #facialnilai #facialsepang

Jom detox badan sebelum puasaπŸ˜„.
.
Baru energize sikit keje nanti hehe πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼 .
.
Utk maklumat lanjut, Whatsapp kami:
☎️Hasrul - 0148259536
☎️Amalin - 0179667655
.
BEKAM DELIVERED TO YOUR HOUSE πŸš™πŸ‘
.
#bekam #bekammurah #BekamCare4u #bekambangi #bekamserdang #bekammobile #bekamputrajaya #bekamseriwajah #bekamserdang #bekamsunnah #bekam #cupping #hijamah #sayajualonline #bekamnilai #bekamkelantan #tanahmerah #bekamtanahmerah #bekamshahalam #bekamkualalumpur #bekamcheras

#urut dan #bekam3in1 di #desasalakmutiara .
Happy dapat tgk muka customer tersenyum riang. .ingt tw segala petua2 cik meer kasi ye.. .
.
#meerspa
#spabekamsepang #spabekamnilai #bekam3in1 #bekamsepang #bekamnilai #urutnilai #urutsepang #facialnilai #facialsepang #spabekamkerumah

Dari #bbst utk #bekam3in1 .
.
Alhamdulilah kurang sikit sakit2 bdn dan angin..
.
.
Persediann terbaik menyambut bulan #puasa supaya semakin bertambah tenaga dan kuramg letih dan lesu yg selalu mengekori tu..huhu
.
.
#meerspa
#spabekamsepang #spabekamnilai #bekam3in1 #bekamsepang #bekamnilai #urutnilai #urutsepang #facialnilai #facialsepang #spabekamkerumah

Most Popular Instagram Hashtags