[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bekamnilai

1381 posts

TOP POSTS

Insyirah teman ummi facial kan wajah hensem abi. Nanti dh besar bolehla jadi assistant ummi ye 😍😍
.
#dmeerafacial
#facialmurah
#spamuslimah
#bekamnilai
#marykaynilai

Alhamdulillah, another #happycustomer from Puchong 🌸
.
Kenapa perlu susah2 kalau boleh bekam di rumah sendiri jer ??
.
Hubungi:
HASRUL : 0148259536
AMALIN : 0179667655
.
BEKAM DELIVERED TO YOUR HOUSE 🚙🏡.
.
#bekamcare4ufeedback #bekammurah #BekamCare4u #bekambangi #bekamserdang #bekammobile #bekamputrajaya #bekamseriwajah #bekamserdang #bekamsunnah #bekam #cupping #hijamah #sayajualonline #bekamnilai #bekamkelantan #tanahmerah #bekamtanahmerah #bekamshahalam #bekamkualalumpur #bekamcheras

:: INTERVIEW DARI PELAJAR KPJ :: Lawatan sambil belajar dan sesi temu duga yang dijalankan oleh wakil pelajar KPJ

Semoga anda semua cemerlang dan diberikan kemudahan dalam menuntut ilmu. Amin #kpj #kpjuc #temuduga #study #bekam #bekamnilai #spabekamarrayyannilai #nilai #bandarbarunilai

Semalam berpeluang membekam cousin Neelofa,Tasnim serta kawan2 nye skali😄 dpt no fon #beqamwellness dari kakk sulong Neelofa,kak Sara yg suggest kami..siap buat bekam badan & bekam seri wajah sekali tu..tak kisah pon uolsss ..diorang kate 'beauty is pain' 😁 tp tak sakit mane pon katenye..first time buat lagi tu & da infom awal2 bulan depan nk buat lg☺️ @tasnimbadrulhisham
#BEQAMWellnessStudio
#Bekam
#BekamSunnah

#BekamSeremban
#BekamSenawang
#BekamBangi
#BekamPutrajaya
#BekamNilai
#BekamBandarSeriPutra
#BekamSenawang
#BekamRembau
#BekamTampin

Jom sihat dengan Bekam

Jom Like FB page:
BEQAM Wellness Studio
https://www.facebook.com/beqamwellnessStudio/

WHATSAPP
Shahrul (www.wasap.my/60123931984)
Zahirah (www.wasap.my/60195767738)

Anda boleh datang dengan memandu sendiri ke lokasi kami dengan menggunakan arahan GPS dari dua aplikasi popular ini.

Google Map : https://g.co/kgs/yaDzPt
Waze : https://goo.gl/aG4eP5

.
.
👉KEBAIKAN BEKAM SUNNAH
.
🌸Mengeluarkan darah kotor.
.
🌸Menyingkirkan angin.
.
🌸Menyingkir asid uric.
.
🌸Mengurangkan stress.
.
🌸Merangsang saraf.
.
🌸Menyegarkan badan.
.
Harga untuk bekam sunnah
11 poin RM100
+Cas transport ikut jarak
(Nak jimat ajak kawan atau saudara berbekam sama kat rumah sis ya, cas transport tu boleh di kongsi)☺
.
Untuk wanita dah tak perlu risau tentang keselesaan dan aurat, saya sedia datang ke rumah puan untuk khidmat bekam ke rumah.
.
Nak booking appoinment boleh DM laju2.

Kak Meer ada ni memberikan Perkhidmatan terbaik #meerspa kepada @kakyan_loveliyana87 dan keluarga.. . .
#urutperempuan #normalfacial #sauna . .
Sape yg whatsapp tu.. Kak Meer balas satu² ye.. . .
Yg mana nk consultation PERCUMA utk masalah #bijikolestrol #jeragat blh whatsapp direct kak Meer.. #spabekamkerumah #spabekammobile #BekamKeRumah #bekamperempuan #bekamlelaki #bekam3in1 #bekamsepang #bekamnilai #bekambadan #bekamsunnah #bekammuka #mobilespa #spabekamnilai #spabekamkerumah #spabekamsepang

MOST RECENT

Kak Meer ada ni memberikan Perkhidmatan terbaik #meerspa kepada @kakyan_loveliyana87 dan keluarga.. . .
#urutperempuan #normalfacial #sauna . .
Sape yg whatsapp tu.. Kak Meer balas satu² ye.. . .
Yg mana nk consultation PERCUMA utk masalah #bijikolestrol #jeragat blh whatsapp direct kak Meer.. #spabekamkerumah #spabekammobile #BekamKeRumah #bekamperempuan #bekamlelaki #bekam3in1 #bekamsepang #bekamnilai #bekambadan #bekamsunnah #bekammuka #mobilespa #spabekamnilai #spabekamkerumah #spabekamsepang

Alhamdulillah, another #happycustomer from Puchong 🌸
.
Kenapa perlu susah2 kalau boleh bekam di rumah sendiri jer ??
.
Hubungi:
HASRUL : 0148259536
AMALIN : 0179667655
.
BEKAM DELIVERED TO YOUR HOUSE 🚙🏡.
.
#bekamcare4ufeedback #bekammurah #BekamCare4u #bekambangi #bekamserdang #bekammobile #bekamputrajaya #bekamseriwajah #bekamserdang #bekamsunnah #bekam #cupping #hijamah #sayajualonline #bekamnilai #bekamkelantan #tanahmerah #bekamtanahmerah #bekamshahalam #bekamkualalumpur #bekamcheras

Haa dengar tu, budak 10 tahun pun cakap bekam ni sakit SIKIT je.. Malu la kalau yang dah belia remaja tu takut jarum lagi hehe 🙈 Kita bekam pakai jarum lah awak, tak toreh pakai pisau pun 😄Even sakit sikit, tapi effect dia fuhh ringan satu badan tuuuu 👀 hehe.
.
Bukan beauty je is pain, healthy pun adakalanya sama hehe 😂 No pain, no gain 🌸🌸🌸.
.
Hubungi:
HASRUL : 0148259536
AMALIN : 0179667655
.
BEKAM DELIVERED TO YOUR HOUSE 🚙🏡.
.
#bekamcare4ufeedback #bekammurah #BekamCare4u #bekambangi #bekamserdang #bekammobile #bekamputrajaya #bekamseriwajah #bekamserdang #bekamsunnah #bekam #cupping #hijamah #sayajualonline #bekamnilai #bekamkelantan #tanahmerah #bekamtanahmerah #bekamshahalam #bekamkualalumpur #bekamcheras

Tengokk rilek je adik Anas ni bekam muka dia😂 Dia ckp sakit sikittt je hihi👍🏻.
.
Alhamdulillah, another #happycustomer from Puchong 🌸. .
.
.
Kenapa perlu susah2 kalau boleh bekam di rumah sendiri jer ??
.
Hubungi:
HASRUL : 0148259536
AMALIN : 0179667655
.
BEKAM DELIVERED TO YOUR HOUSE 🚙🏡.
.
#bekamcare4ufeedback #bekammurah #BekamCare4u #bekambangi #bekamserdang #bekammobile #bekamputrajaya #bekamseriwajah #bekamserdang #bekamsunnah #bekam #cupping #hijamah #sayajualonline #bekamnilai #bekamkelantan #tanahmerah #bekamtanahmerah #bekamshahalam #bekamkualalumpur #bekamcheras

" Eee... Bekam... Takutnya" " Sakitlah!! "
" Bersih k?? "
" Elok k?? "
.
Mcm² persoalan yg kami terima kerana ramai lg rupanya x tahu, x pasti.. Kenapa perlu Ber#bekam. .
Kami citer secara pendek la ye.. 1) Bekam penting utk #keluarkantoksin yg telah diproses pd bahagian hati, dan x blh keluar melalui urin atau najis.
2) utk #keluarkandarahkotor. Darah mati diantara 100 - 120 hari.. Nk atau x, ia tetap mati.. Bersambung.. #meerspa #urutsepang #urutperempuan #urutlelaki #urutnilai #urutkerumah #facialsepang #facialnilai #facialnatural #normalfacial #facialkerumah #spabekamsepang #spabekamnilai #spabekamkerumah #spabekammobile #BekamKeRumah #bekamperempuan #bekamlelaki #bekam3in1 #bekamsepang #bekamnilai #bekambadan #bekamsunnah #bekammuka #mobilespa

Semalam berpeluang membekam cousin Neelofa,Tasnim serta kawan2 nye skali😄 dpt no fon #beqamwellness dari kakk sulong Neelofa,kak Sara yg suggest kami..siap buat bekam badan & bekam seri wajah sekali tu..tak kisah pon uolsss ..diorang kate 'beauty is pain' 😁 tp tak sakit mane pon katenye..first time buat lagi tu & da infom awal2 bulan depan nk buat lg☺️ @tasnimbadrulhisham
#BEQAMWellnessStudio
#Bekam
#BekamSunnah

#BekamSeremban
#BekamSenawang
#BekamBangi
#BekamPutrajaya
#BekamNilai
#BekamBandarSeriPutra
#BekamSenawang
#BekamRembau
#BekamTampin

Jom sihat dengan Bekam

Jom Like FB page:
BEQAM Wellness Studio
https://www.facebook.com/beqamwellnessStudio/

WHATSAPP
Shahrul (www.wasap.my/60123931984)
Zahirah (www.wasap.my/60195767738)

Anda boleh datang dengan memandu sendiri ke lokasi kami dengan menggunakan arahan GPS dari dua aplikasi popular ini.

Google Map : https://g.co/kgs/yaDzPt
Waze : https://goo.gl/aG4eP5

.
.
👉KEBAIKAN BEKAM SUNNAH
.
🌸Mengeluarkan darah kotor.
.
🌸Menyingkirkan angin.
.
🌸Menyingkir asid uric.
.
🌸Mengurangkan stress.
.
🌸Merangsang saraf.
.
🌸Menyegarkan badan.
.
Harga untuk bekam sunnah
11 poin RM100
+Cas transport ikut jarak
(Nak jimat ajak kawan atau saudara berbekam sama kat rumah sis ya, cas transport tu boleh di kongsi)☺
.
Untuk wanita dah tak perlu risau tentang keselesaan dan aurat, saya sedia datang ke rumah puan untuk khidmat bekam ke rumah.
.
Nak booking appoinment boleh DM laju2.

.
.
👉KEBAIKAN BEKAM SUNNAH
.
🌸Mengeluarkan darah kotor.
.
🌸Menyingkirkan angin.
.
🌸Menyingkir asid uric.
.
🌸Mengurangkan stress.
.
🌸Merangsang saraf.
.
🌸Menyegarkan badan.
.
Harga untuk bekam sunnah
11 poin RM100
+Cas transport ikut jarak
(Nak jimat ajak kawan atau saudara berbekam sama kat rumah sis ya, cas transport tu boleh di kongsi)☺
.
Untuk wanita dah tak perlu risau tentang keselesaan dan aurat, saya sedia datang ke rumah puan untuk khidmat bekam ke rumah.
.
Nak booking appoinment boleh DM laju2.

.
.
👉KEBAIKAN BEKAM SUNNAH
.
🌸Mengeluarkan darah kotor.
.
🌸Menyingkirkan angin.
.
🌸Menyingkir asid uric.
.
🌸Mengurangkan stress.
.
🌸Merangsang saraf.
.
🌸Menyegarkan badan.
.
Harga untuk bekam sunnah
11 poin RM100
+Cas transport ikut jarak
(Nak jimat ajak kawan atau saudara berbekam sama kat rumah sis ya, cas transport tu boleh di kongsi)☺
.
Untuk wanita dah tak perlu risau tentang keselesaan dan aurat, saya sedia datang ke rumah puan untuk khidmat bekam ke rumah.
.
Nak booking appoinment boleh DM laju2.

Alhamdulillah, another #happycustomer from Ampang 🌸. .
.
.
Kenapa perlu susah2 kalau boleh bekam di rumah sendiri jer ??
.
Hubungi:
HASRUL : 0148259536
AMALIN : 0179667655
.
BEKAM DELIVERED TO YOUR HOUSE 🚙🏡.
.
#bekamcare4ufeedback #bekammurah #BekamCare4u #bekambangi #bekamserdang #bekammobile #bekamputrajaya #bekamseriwajah #bekamserdang #bekamsunnah #bekam #cupping #hijamah #sayajualonline #bekamnilai #bekamkelantan #tanahmerah #bekamtanahmerah #bekamshahalam #bekamkualalumpur #bekamcheras

Hadis Rasulullah S.A.W:"jika ada ubat yang dapat menyembuhkan penyakit, maka bekam juga dapat menyembuhkannya."HR Malik

Semoga kita berjumpa lagi di masa akan datang insha Allah 😊😊 Terima kasih atas sokongan serta perkongsian tuan/puan.

#bekam #bekamnilai #bekambandarbarunilai #nilai #bandarbarunilai #sakitkepala #jerawat #resdung #sihat #kesihatan

Most Popular Instagram Hashtags