#beinashu

MOST RECENT

Esok kita terus pos barang customer.. Thanks ya beli seluar sukan dengan kami! #beinashu#beinashuoriginal

Haaa kat luar sana tu yang masih lagi tercari-cari seluar untuk aktiviti lasak seperti senamrobik? Jogging? Netball? Jungle trekking?
Kami menjual original #beinashu sportswear yang dijamin kualiti dan keselesaannya 💯%
Boleh terus waps/msj/kol saya (puteri) di 013.459.0823 untuk sebarang pertanyaan dan kemusykilan.
.
.
Harga seluar beinashu
➰ XL - 2XL = RM62
➰ 3XL - 4XL = RM64
➰ 5XL - 6XL = RM66
➰ 7XL - 8XL = RM68
➰ 9XL - 10XL = RM70
➰ 11XL = RM75 .
.
Harga seluar skirt beinashu
➰ XL - 7XL = RM70
.
.
1⃣Postage RM7bagi setiap helai
2⃣COD area Ukay Perdana
3⃣Saiz beinashu memang bermula dengan XL.XL mcm S,2XL mcm M,3XL mcm L dan begitulah seterusnya.✌️ Jom cepat-cepat dapatkan sportswear beinashu selagi stok masih ada.🏃🏃 #sayajual #isell #sayajualseluarsukanwanita #sayajualmurah #seluarsukan #seluarsukanwanita #seluarsukanmuslimah #beinashu #sportswear #beinashusportswear #seluarsukanmuslimah #seluarsukanmurah #seluarsukanwanita #zumba #lycra #cotton #selesa

HOT SELLING 🔥🔥
__
(Skirtpant Kuncup)
.
Ok bagi yang menghadapi masalah nak bersukan, tapi malu kaki/peha/buntut besar, kita ada solutionnya.

Dapatkan Sportpant with skirt dari @sportwear.ladies
Anda pasti dapat beriada dengan selesa disamping menotop aurat 😁. Cepat cepat. Place your order now.
.
Kenapa anda perlu memiliki sportspant dari
@sportwearladies ?
. 💕 Syariah compliance
💕 Menutup bahagian pinggul
💕 Stretchable
💕 Serap peluh dan cepat kering
💕 Tidak panas
💕 Semestinya Original
.
🌸Material: 92% cotton, 8% lycra
🌸Cutting: Bootcut
🌸Size : XL - 9XL .
Harga berbeza mengikut saiz.

WS TO ORDER
.
📲 01110762704

#nisapphireshop

HOT SELLING 🔥🔥
__
(Skirtpant Kuncup)
.
Ok bagi yang menghadapi masalah nak bersukan, tapi malu kaki/peha/buntut besar, kita ada solutionnya.

Dapatkan Sportpant with skirt dari @sportwear.ladies
Anda pasti dapat beriada dengan selesa disamping menotop aurat 😁. Cepat cepat. Place your order now.
.
Kenapa anda perlu memiliki sportspant dari @sportwearladies ?
. 🌹Syariah compliance
🌹Menutup bahagian pinggul
🌹Stretchable
🌹Serap peluh dan cepat kering
🌹Tidak panas
🌹 Semestinya Original
.
🌸 Material: 92% cotton, 8% lycra
🌸 Cutting: Bootcut
🌸 Size : XL - 9XL .
.
Harga berbeza mengikut saiz.

WS TO ORDER
📲 0107992109

#nisapphireshop

SKIRTPANT KUNCUP vs SKIRTPANT KEMBANG !!
.
Sis minat jenis yg mana satu ??
.
.
ada byk sangat color yg boleh match dgn baju uols..all Nice color..you gonna love it! .
.
💯sangat selesa dipakai dengan jersey, baju sukan mahupun blouse. .
.
🚺material 92% cotton 8% lycra. .
.
🔆terdapat pelbagai warna yang boleh digayakan. .
.
🔝yang penting original BEINASHU/EMAX. .
.
✅saiz dari xl sampai 9xl sesuai dr berat 45kg -90kg.
.
.
Cepat2 whatsapp Nisa skrg ♥️
www.wasap.my/601110762704
Nak mudah klik je link whatsapp kat bio @sportwear.ladies
.
#nisapphireshop

Harga seluar beinashu
XL - 2XL = RM62
3XL - 4XL = RM64
5XL - 6XL = RM66
7XL - 8XL = RM68
9XL - 10XL = RM70
11XL = RM75
.
.
Harga seluar skirt beinashu(kembang/kuncup/zip)
XL - 7XL = RM70

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian, jangan malu jangan segan untuk terus whataps/pm/dm dan sebagainya ke talian:-
☎️013.459.0823(PUTERI)
☎️013.459.0823(PUTERI)
☎️013.459.0823(PUTERI)
P/s: Dropship agent needed! Come and join us now👏🏻👏🏻
#sayajual #isell #sayajualmurah #seluarsukan #seluarsukanwanita #seluarsukanmuslimah #beinashu #sportswear #beinashusportswear #lycra #cotton #selesa #agentneeded #dropshipneeded #satumalaysia #dropshipbeinashusportswear #perak #selangor #johor #terengganu #melaka #perlis #kedah #sabah #sarawak #kelantan #pahang #pulaupinang #kualalumpur #labuan #selangor #johor #terengganu #melaka #perlis #kedah #sabah #sarawak #kelantan #pahang #pulaupinang #kualalumpur #labuan .
.
#beinashu

Congratulations Perak❤️
.
.
#beinashu

[NEW ARRIVAL. NEW COLORS]
SELUAR NETBALL, SELUAR SUKAN.
[Juliet Activewear Butik Seluar Sukan Wanita]
.
. 💯sangat selesa dipakai dengan jersey, baju sukan mahupun blouse. .
.
🚺material 92% cotton 8% lycra.
.
. 🔆terdapat pelbagai warna yang boleh digayakan.
.
. 🔝yang penting original EMAX. .
.
✅saiz dari xl sampai 8xl sesuai dr berat 45kg -90kg. .
.
🌠Visit our shop at K14, Persada D’Cattleya, 70450 Senawang, N. Sembilan or shop through whatsapp at 019.654.0802 * 010.891.0095 * 019.714 5288

#julietactivewear #beinashu #seluarnetball #seluarbolajaring #seluarsukan #seluarsukanmurah #seluarsukanwanita #seluarsukanmuslimah #seluarskirt #seluarskirtmuslimah #sportwearmuslimah #seluarsenam #butikkluang #butikshahalam #tracksuitmuslimah #butikalorsetar #butikkuching #zumbapants #seluarzumba #dropship #butiksenawang #butikseremban #butikseremban2 #butikkotakinabalu #tipskurus #homeworkouts

Selesa pakai skirt sukan ni. Tshirt tersingkat sikit tak payah susah ati.. sarung je skirt ni. Ada banyak pilihan warna yang cantji-cantik ❤️ Jom dapatkan dari nisa.. 📲 01110762704
#nisapphireshop

Stok skirt sampai lagi.. ‼️
Kalau Tshirt tersingkat sikit, kita pakai skirt ni la utk tutup punggung 😁🤩 J2070
HITAM SAHAJA
(2L,4L,6XL)

Harga : RM40
Postage RM8/10
.
.
Cepat whatsapp Nisa segera.. 📲 0107992109

Jom tengok koleksi sportpant kat #nisapphireshop 💕

Morning #beinashulovers 😘Congratulations girls 👏🏻👏🏻👏🏻
.
.
@sportswearbeinashu_original wish u goodluck and all da best for next game. Yeahhh
.
.
Agak2 sebab pakai #beinashu ke eh boleh menang?🤭😬
Chaiyokkkkk team netball Perak!!!
Yang lain tu haaa jom order sekarangg now now now
.
#sukmaperak2018 #beinashu #seluarsukan #seluarsukanwanita #seluarsukanmuslimah #seluarsukanmurah #sayajualseluarsukan #seluarsukanplussize #agentdropshipbeinashu #seluarsukanskirt

Them wearing #beinashu in black colour. Chaiyokkk!!
.
.
#sukmaperak2018

Hai #beinashulovers 👋🏻
Thanks to Perak netball team for always support us.
.
.
Wearing #beinashu in black
Goodluck in your next game. Chaiyokkkk!
.
.
So korang apa lagi,jom dapatkan beinashu sekaranggg🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️
#sukmaperak2018

CUSTOMER NISA SORANG NI DAPAT PANTS TERUS BAWAK PERGI GYM UNTUK WORKOUT 😍
.
Thank you our dear customer ❤️
_
-
💕 Siapa nak seluar super selesa ni ? Serius cantik beb.. Memang tak rugi memiliki seluar macam ni. Korang boleh tengok2 kat #nisapphireshop. Jom order melalui WHATSAPP SAHAJA ya. Nak lagi mudah tekan je link WA kat bio @sportwear.ladies 💙

Anda sedang cari seluar sukan berkualiti, lasak & cantik? seluar sukan yang LAWA?? 💕
.
.
Boleh cari kat #nisapphireshop . Untuk sebarang pertanyaan, boleh terus klik link whatsapp kat bio @sportwear.ladies . Saya tunggu ni 💙💙

Ramai customer puji lawa ❤️♥️
.
. 💯sangat selesa dipakai dengan jersey, baju sukan mahupun blouse. .
.
🚺material 92% cotton 8% lycra.
.
. 🔴 terdapat pelbagai warna yang boleh digayakan.
.
. 🔝yang penting original BEINASHU/EMAX. .
.
🔴 saiz dari xl sampai 8xl.
.
Whatsapp Nisa cepat-cepat..
📲 01110762704 .
.
Korang nak senang, terus klik link whatsapp kat bio @sportwear.ladies . Nak tengok koleksi sportwear, klik #nisapphireshop 💙

Salam maghrib semua 💕.Anyone yang nak selit order untuk hari isnin boleh ws saya laju2 💕.
Seluar sukan beinashu 😍 Kelebihan seluar ini :
1. sesuai untuk aktiviti bersukan, beryoga, dancing dan sebagainya.
2. boleh juga dipakai untuk casual (nampak macam slack)
3.material sangat selesa 92%cotton and 8%lycra
4. sejuk and super selesa
5. stretchable
6. saiz dan warnanya pelbagai dari xl-11xl
.
.
.
so apa tunggu lagi. harga bermula dari rm58 exclude postage. Jangan segan jangan malu cepat2 dm/ws sis. kalau borong banyak2 sis bagi harga kasih sayang ❤️. #beinashu #beinashumurah #beinashulover #beinashupants #seluargym #seluarzumba #seluarsukan #seluarnetball #seluarbeinashu #seluarwanitamurah #seluarsukanmalaysia #seluarsukanwanita #seluarsukanskirt #seluarsukanmuslimah

SELUAR NETBALL, SELUAR SUKAN.
[Juliet Activewear Butik Seluar Sukan Wanita]
.
. 💯sangat selesa dipakai dengan jersey, baju sukan mahupun blouse. .
.
🚺material 92% cotton 8% lycra.
.
. 🔆terdapat pelbagai warna yang boleh digayakan.
.
. 🔝yang penting original BEINASHU/EMAX. .
.
✅saiz dari xl sampai 14xl sesuai dr berat 45kg -120kg. .
.
🌠Visit our shop at K14, Persada D’Cattleya, 70450 Senawang, N. Sembilan or shop through whatsapp at 019.654.0802 * 010.891.0095 * 019.714 5288

#julietactivewear #beinashu #seluarnetball #seluarbolajaring #seluarsukan #seluarsukanmurah #seluarsukanwanita #seluarsukanmuslimah #seluarskirt #seluarskirtmuslimah #sportwearmuslimah #seluarsenam #butikkluang #butikshahalam #tracksuitmuslimah #butikalorsetar #butikkuching #zumbapants #seluarzumba #dropship #butiksenawang #butikseremban #butikseremban2 #butikkotakinabalu #tipskurus #homeworkouts

SELUAR NETBALL, SELUAR SUKAN.
[Juliet Activewear Butik Seluar Sukan Wanita]
.
. 💯sangat selesa dipakai dengan jersey, baju sukan mahupun blouse. .
.
🚺material 92% cotton 8% lycra.
.
. 🔆terdapat pelbagai warna yang boleh digayakan.
.
. 🔝yang penting original BEINASHU/EMAX. .
.
✅saiz dari xl sampai 14xl sesuai dr berat 45kg -120kg. .
.
🌠Visit our shop at K14, Persada D’Cattleya, 70450 Senawang, N. Sembilan or shop through whatsapp at 019.654.0802 * 010.891.0095 * 019.714 5288

#julietactivewear #beinashu #seluarnetball #seluarbolajaring #seluarsukan #seluarsukanmurah #seluarsukanwanita #seluarsukanmuslimah #seluarskirt #seluarskirtmuslimah #sportwearmuslimah #seluarsenam #butikkluang #butikshahalam #tracksuitmuslimah #butikalorsetar #butikkuching #zumbapants #seluarzumba #dropship #butiksenawang #butikseremban #butikseremban2 #butikkotakinabalu #tipskurus #homeworkouts

Most Popular Instagram Hashtags