[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#begkertasmurah

5928 posts

TOP POSTS

PRINTED KRAFT PAPERBAG
BROWN PAPERBAG BERTAPAK
Dimension : 9"x 5"x 3"
Printing : BLACK only

1000pcs

OFFER PRICE
----------------------
1000pcs @ RM200

Bagi anda yang sedang mencari packaging utk doorgift anda, dialu-alukan untuk singgah di sini. Harga tersebut tidak tmasuk caj pengeposan.

FREE DESIGN!!! Boleh letak apa2 wording/caption mengikut citarasa anda. Design akan dibuat mengikut tema/konsep majlis anda

Untuk mendapatkan sebutharga @ tempahan sila DM kami @ WA 01121101743
1. Item :
2. Quantity :
3. Required date :

#goodiebag #birthdaygoodiebag #aqiqahgoodiesbag #weddinggoodiesbag #goodiesbagmurah #begkertas #ebookforchildren
#paperbagmurah #kraftpaperbag #printedpaperbag #whitepaperbag #paperbagputih #begkertasmurah #paperbagjimat
#paperbaghandle #brownpaperbag #begkertascoklat #kahwin #aqiqah #harijadi #birthday #cukurjambul #berendoi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #barangbabyonline #barangbabymurah #bertunang

Hai semua! πŸ˜†πŸ’•
Tengah tercari-cari tempat printing murah,cepat dan "one stop printing" ? Stacy pun print kat sini tau!
.
Jom follow:
. @the.pixel.design.house
. @the.pixel.design.house
. @the.pixel.design.house
.
Kalau nak fast reply,terus whatsapp no. kat bawah ni keyhh ⬇
πŸ“ž+6017 378 4124 | +6012 613 4927
πŸ“©thepixeldesignhouse@gmail.com
.
.
.
#pricetagmurah #hangtagmurah #labelbajumurah #thankyoutagmurah #businesscardmurah #bannermurah #kadkahwinmurah #stickermurah #flyermurah #paperbagmurah #pelekatmurah #begkertasmurah #moodrepublik #moodrepubliktour #butikvendor #vendormalaysia #vendorbutik #vendor #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #visitmyig #printing #graphicdesignmalaysia #printingmalaysia #inkjet #offset #digitalprint

#Repost @goodiesbagbyme with @repostapp
PLEASE TAKE NOTE ye bagi yg berminat utk order PRINTED BROWN/WHITE V-SHAPE BOTTOM PAPERBAG.. Pastikan ukuran dan barang yg nak dimasukkan dlm paperbag bersesuaian ye Assalamualaikum & Selamat petang.

Admin @goodiesbagbyme nak share satu video tutorial yg sempat admin buat untuk anda semua. Video biasa2 je.. tentang PAPERBAG V-SHAPE BOTTOM

Dalam video ini admin guna BROWN V SHAPE PAPERBAG berukuran 21cm x 13cm

Ramai yg btanya, goodies ape yg boleh muat dlm paperbag V-shape. So admin harap anda semua dapat gambaran yg jelas dgn video yg admin post nie ye.. Masih ada ruang untuk letak gula2, yaasin dan item yg kecil2. Video yg admin buat sendiri, so kualiti mmg terlalu amatur sgt2..;-) πŸ’žπŸ’ž mohon maaf ek

Lagi satu, admin ada tunjukkan cara bagaimana nak create tapak bagi paperbag v-shape bottom. Kalau ada cukup masa dan rajin, boleh buat macamana admin buat tu supaya nmpk kemas tapak paperbag tu. Kalau tak cukup masa, boleh jgk terus letak je goodies dlm paperbag tu. Pilihan di tangan anda πŸ‘Œ

#goodiebags #paperbagmurah #goodiesbagmurah #paperbagcomel #paperbagbertali #weddinggoodiesbag
#whitepaperbagbertapak #whitepaperbag #birthdaygoodiebag #wedding #kahwin #harijadi #doorgiftkahwin #cukurjambul #perkahwinan
#aqiqahgift #doorgiftmurah #paperbagjimat #printedpaperbag
#brownpaperbag #goodiesbag #paperbagputih #cenderahati #begkertasmurah #kraftpaperbag #berendoi #paperbagcoklat

Nak paper bag dengan harga yg murah?
JOM ORDER SEKARANG..
Whatsapp 0135881980
Whatsapp 0135881980
HARGA PAPER BAG PUTIH :
50pcs = rm25
100pcs = rm38
200pcs = rm75

SIZE 13 X 21.5 CM
V BOTTOM BERTAPAK (TIADA KERTAS ALAS)

Doily Berwarna RM0.09/pc
Doily Putih RM0.06/pc
Klip RM0.29/pc

#doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang #jualmurah #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #papercraft #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag
#birthdaymalaysia #aqiqah #paperbag #paperbagmalaysia

PRINTING DONE

PRINTED KRAFT PAPERBAG
Type : BERTAPAK ( NO BASE BOARD)
Dimension : 9inch x 5inch x 3inch
Color : WHITE @ BROWN
Material : KRAFT / RECYCLE PAPER (+- mcm McDonald takeaway paperbag so nipis je)

Bagi anda yang sedang mencari packaging utk doorgift anda, dialu-alukan untuk singgah di sini. Printed paperbag yang super cute & affordable.. Boleh pilih , WHITE @ BROWN PAPERBAG.

FREE DESIGN!!! Boleh letak apa2 wording/caption mengikut citarasa anda. Design akan dibuat mengikut tema/konsep majlis anda.Menarik bukan

Untuk mendapatkan sebutharga @ tempahan sila DM kami @ WA 01121101743
1. Item :
2. Quantity :
3. Required date :

#goodiebag #birthdaygoodiebag #aqiqahgoodiesbag #weddinggoodiesbag #goodiesbagmurah #begkertas #ebookforchildren
#paperbagmurah #kraftpaperbag #printedpaperbag #whitepaperbag #paperbagputih #begkertasmurah #paperbagjimat
#paperbaghandle #brownpaperbag #begkertascoklat #kahwin #aqiqah #harijadi #birthday #cukurjambul #berendoi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #barangbabyonline #barangbabymurah #ziplockpaperbag

Assalamualaikum , Selamat Pagi & Salam Jumaat semua. Didoakan semoga kita semua diberikan segala yang terbaik oleh-Nya dan semoga segala urusan kita dipermudahkan. InshaaAllah...Aamiin

Hari ini masih menyiapkan tempahan2 anda semua. Cuba juga menyiapkan draft design yang beratur utk disiapkan. Esok last postage sebelum raya. Next postage 4/9/2017

PRINTED KRAFT PAPERBAG +
PP CORD HANDLE + BASE BOARD
……………………………………………………………
Dimension : +- 8"x 5"x 3"
Type : WITH BOTTOM (BERTAPAK)
Color : WHITE @ BROWN
Material : KRAFT / RECYCLE PAPER
PRICE
------------
100pcs @ RM80

Harga yg dinyatakan termasuk lah
PRINTING
TALI PPCORD ( SIAP PASANG )
BASE BOARD/BASE CARD

Sila pastikan UKURAN ITEM/GOODIES ANDA bersesuaian dengan size paperbag ye.
Size paperbag ada dinyatakan di atas.

Material dari kraft paper / recycle paper..ala2 mcm McDonald takeway paperbag tu

Cara untuk buat tempahan sila DM @ WA 01121101743
1. Item ( screenshot gmbr dari IG ) :
2. Quantity :
3. Required date :
4. Location :

#bazaarpaknil
#goodiebag #birthdaygoodiebag #aqiqahgoodiesbag #weddinggoodiesbag #goodiesbagmurah #begkertas #paperbagbertali #paperbagwithhandle
#paperbagmurah #kraftpaperbag #printedpaperbag #whitepaperbag #paperbagputih #begkertasmurah
#paperbaghandle #brownpaperbag #begkertascoklat #kahwin #aqiqah #harijadi #birthday #cukurjambul #berendoi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #barangbabymurah #ziplockpaperbag

MOST RECENT

PRINTED KRAFT PAPERBAG
BROWN PAPERBAG BERTAPAK (no base board)
Dimension : 9"x 5"x 3"
Printing : BLACK only

1000pcs

OFFER PRICE
----------------------
1000pcs @ RM200

Bagi anda yang sedang mencari packaging utk doorgift anda, dialu-alukan untuk singgah di sini. Harga tersebut tidak tmasuk caj pengeposan.

FREE DESIGN!!! Boleh letak apa2 wording/caption mengikut citarasa anda. Design akan dibuat mengikut tema/konsep majlis anda

Untuk mendapatkan sebutharga @ tempahan sila DM kami @ WA 01121101743
1. Item :
2. Quantity :
3. Required date :

#goodiebag #birthdaygoodiebag #aqiqahgoodiesbag #weddinggoodiesbag #goodiesbagmurah #begkertas #ebookforchildren
#paperbagmurah #kraftpaperbag #printedpaperbag #whitepaperbag #paperbagputih #begkertasmurah #paperbagjimat
#paperbaghandle #brownpaperbag #begkertascoklat #kahwin #aqiqah #harijadi #birthday #cukurjambul #berendoi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #barangbabyonline #barangbabymurah #bertunang

TB

PRINTED KRAFT PAPERBAG
Type : BROWN V-SHAPE BOTTOM

PRICE LIST
(BLACK PRINTING)
___________________

A. 21cm x 13cm
……………………………
~1000pcs @ RM120

B. 24CM x 15CM
……………………………
~1000pcs @ RM160

NOTE : WOODEN CLIP & DOILY PAPER HANYA HIASAN SHJ. TIDAK TERMASUK DALAM HARGA YG DINYATAKAN. HARAP MAKLUM.

DM @ Whatsapp 01121101743 untuk tempahan.

INFO YG PERLU ANDA TAHU SEBELUM BUAT TEMPAHAN.

BROWN PAPER BAG
Type : V-SHAPE BOTTOM
Paper : Kraft paper /Recycle Paper.

Ada 2 size/ukuran

1. 21cm x 13cm
2. 24cm x 15cm

Ukuran yang dinyatakan adalah ukuran asal sebelum barang/goodies dimasukkan dalam paperbag. Bila barang dah dimasukkan + ruang atas dah dilipat untuk tutup paperbag nanti, paperbag akan jadi kecil dari ukuran asal ek. ( refer gambar )

Ini ukuran lepas goodies dimasukkan + lipatan atas

1. 21cm x 13cm ~> + - 16cm x 13cm
2. 24cm x 15cm ~> + - 18cm x 15cm

Ini adalah ukuran bagi brown paperbag V-Shape bottom yg pihak kami guna. Adakalanya ukuran ADA PERBEZAAN +- 1@2cm mengikut pihak pengeluar@pembekal. Ini diluar kawalan kami.

Note :
1. Tapak akan terbentuk dgn sendiri bila anda letak goodies dalamnya nnt. Tapi kalau nak lagi kemas, boleh lipat dulu bhgn bawah untuk create line tapak
2. Bahagian atas, anda boleh lipat untuk tutup paperbag ini then klip or stample..ATAU boleh juga guna doily paper untuk lebih menarik

3. Kebiasaannya harga paperbag v -shape bottom lagi murah berbanding yg bertapak.

#goodiebags #paperbagmurah #goodiesbagmurah #paperbagcomel #paperbagbertali #weddinggoodiesbag
#whitepaperbagbertapak #whitepaperbag #birthdaygoodiebag #sayajual #sayajualmurah #wedding #kahwin #harijadi #doorgiftkahwin #cukurjambul #perkahwinan #baazarpaknil
#aqiqahgift #doorgiftmurah #paperbagjimat #printedpaperbag
#brownpaperbag #goodiesbag #paperbagputih #cenderahati #begkertasmurah #kraftpaperbag #berendoi

#Repost @goodiesbagbyme with @repostapp
PLEASE TAKE NOTE ye bagi yg berminat utk order PRINTED BROWN/WHITE V-SHAPE BOTTOM PAPERBAG.. Pastikan ukuran dan barang yg nak dimasukkan dlm paperbag bersesuaian ye Assalamualaikum & Selamat petang.

Admin @goodiesbagbyme nak share satu video tutorial yg sempat admin buat untuk anda semua. Video biasa2 je.. tentang PAPERBAG V-SHAPE BOTTOM

Dalam video ini admin guna BROWN V SHAPE PAPERBAG berukuran 21cm x 13cm

Ramai yg btanya, goodies ape yg boleh muat dlm paperbag V-shape. So admin harap anda semua dapat gambaran yg jelas dgn video yg admin post nie ye.. Masih ada ruang untuk letak gula2, yaasin dan item yg kecil2. Video yg admin buat sendiri, so kualiti mmg terlalu amatur sgt2..;-) πŸ’žπŸ’ž mohon maaf ek

Lagi satu, admin ada tunjukkan cara bagaimana nak create tapak bagi paperbag v-shape bottom. Kalau ada cukup masa dan rajin, boleh buat macamana admin buat tu supaya nmpk kemas tapak paperbag tu. Kalau tak cukup masa, boleh jgk terus letak je goodies dlm paperbag tu. Pilihan di tangan anda πŸ‘Œ

#goodiebags #paperbagmurah #goodiesbagmurah #paperbagcomel #paperbagbertali #weddinggoodiesbag
#whitepaperbagbertapak #whitepaperbag #birthdaygoodiebag #wedding #kahwin #harijadi #doorgiftkahwin #cukurjambul #perkahwinan
#aqiqahgift #doorgiftmurah #paperbagjimat #printedpaperbag
#brownpaperbag #goodiesbag #paperbagputih #cenderahati #begkertasmurah #kraftpaperbag #berendoi #paperbagcoklat

PRINTING DONE

PRINTED KRAFT PAPERBAG
Type : BERTAPAK ( NO BASE BOARD)
Dimension : 9inch x 5inch x 3inch
Color : WHITE @ BROWN
Material : KRAFT / RECYCLE PAPER (+- mcm McDonald takeaway paperbag so nipis je)

Bagi anda yang sedang mencari packaging utk doorgift anda, dialu-alukan untuk singgah di sini. Printed paperbag yang super cute & affordable.. Boleh pilih , WHITE @ BROWN PAPERBAG.

FREE DESIGN!!! Boleh letak apa2 wording/caption mengikut citarasa anda. Design akan dibuat mengikut tema/konsep majlis anda.Menarik bukan

Untuk mendapatkan sebutharga @ tempahan sila DM kami @ WA 01121101743
1. Item :
2. Quantity :
3. Required date :

#goodiebag #birthdaygoodiebag #aqiqahgoodiesbag #weddinggoodiesbag #goodiesbagmurah #begkertas #ebookforchildren
#paperbagmurah #kraftpaperbag #printedpaperbag #whitepaperbag #paperbagputih #begkertasmurah #paperbagjimat
#paperbaghandle #brownpaperbag #begkertascoklat #kahwin #aqiqah #harijadi #birthday #cukurjambul #berendoi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #barangbabyonline #barangbabymurah #ziplockpaperbag

PRINTING DONE

PRINTED KRAFT PAPERBAG
Type : BERTAPAK ( NO BASE BOARD)
Dimension : 9inch x 5inch x 3inch
Color : WHITE @ BROWN
Material : KRAFT / RECYCLE PAPER (+- mcm McDonald takeaway paperbag so nipis je)

Bagi anda yang sedang mencari packaging utk doorgift anda, dialu-alukan untuk singgah di sini. Printed paperbag yang super cute & affordable.. Boleh pilih , WHITE @ BROWN PAPERBAG.

FREE DESIGN!!! Boleh letak apa2 wording/caption mengikut citarasa anda. Design akan dibuat mengikut tema/konsep majlis anda.Menarik bukan

Untuk mendapatkan sebutharga @ tempahan sila DM kami @ WA 01121101743
1. Item :
2. Quantity :
3. Required date :

#goodiebag #birthdaygoodiebag #aqiqahgoodiesbag #weddinggoodiesbag #goodiesbagmurah #begkertas #ebookforchildren
#paperbagmurah #kraftpaperbag #printedpaperbag #whitepaperbag #paperbagputih #begkertasmurah #paperbagjimat
#paperbaghandle #brownpaperbag #begkertascoklat #kahwin #aqiqah #harijadi #birthday #cukurjambul #berendoi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #barangbabyonline #barangbabymurah #ziplockpaperbag

PRINTING DONE

PRINTED KRAFT PAPERBAG
Type : BERTAPAK ( NO BASE BOARD)
Dimension : 9inch x 5inch x 3inch
Color : WHITE @ BROWN
Material : KRAFT / RECYCLE PAPER (+- mcm McDonald takeaway paperbag so nipis je)

Bagi anda yang sedang mencari packaging utk doorgift anda, dialu-alukan untuk singgah di sini. Printed paperbag yang super cute & affordable.. Boleh pilih , WHITE @ BROWN PAPERBAG.

FREE DESIGN!!! Boleh letak apa2 wording/caption mengikut citarasa anda. Design akan dibuat mengikut tema/konsep majlis anda.Menarik bukan

Untuk mendapatkan sebutharga @ tempahan sila DM kami @ WA 01121101743
1. Item :
2. Quantity :
3. Required date :

#goodiebag #birthdaygoodiebag #aqiqahgoodiesbag #weddinggoodiesbag #goodiesbagmurah #begkertas #ebookforchildren
#paperbagmurah #kraftpaperbag #printedpaperbag #whitepaperbag #paperbagputih #begkertasmurah #paperbagjimat
#paperbaghandle #brownpaperbag #begkertascoklat #kahwin #aqiqah #harijadi #birthday #cukurjambul #berendoi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #barangbabyonline #barangbabymurah #ziplockpaperbag

PRINTING DONE

PRINTED KRAFT PAPERBAG
Type : BERTAPAK ( NO BASE BOARD)
Dimension : 9inch x 5inch x 3inch
Color : WHITE @ BROWN
Material : KRAFT / RECYCLE PAPER (+- mcm McDonald takeaway paperbag so nipis je)

Bagi anda yang sedang mencari packaging utk doorgift anda, dialu-alukan untuk singgah di sini. Printed paperbag yang super cute & affordable.. Boleh pilih , WHITE @ BROWN PAPERBAG.

FREE DESIGN!!! Boleh letak apa2 wording/caption mengikut citarasa anda. Design akan dibuat mengikut tema/konsep majlis anda.Menarik bukan

Untuk mendapatkan sebutharga @ tempahan sila DM kami @ WA 01121101743
1. Item :
2. Quantity :
3. Required date :

#goodiebag #birthdaygoodiebag #aqiqahgoodiesbag #weddinggoodiesbag #goodiesbagmurah #begkertas #ebookforchildren
#paperbagmurah #kraftpaperbag #printedpaperbag #whitepaperbag #paperbagputih #begkertasmurah #paperbagjimat
#paperbaghandle #brownpaperbag #begkertascoklat #kahwin #aqiqah #harijadi #birthday #cukurjambul #berendoi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #barangbabyonline #barangbabymurah #ziplockpaperbag

PRINTING DONE

PRINTED KRAFT PAPERBAG
Type : BERTAPAK ( NO BASE BOARD)
Dimension : 9inch x 5inch x 3inch
Color : WHITE @ BROWN
Material : KRAFT / RECYCLE PAPER (+- mcm McDonald takeaway paperbag so nipis je)

Bagi anda yang sedang mencari packaging utk doorgift anda, dialu-alukan untuk singgah di sini. Printed paperbag yang super cute & affordable.. Boleh pilih , WHITE @ BROWN PAPERBAG.

FREE DESIGN!!! Boleh letak apa2 wording/caption mengikut citarasa anda. Design akan dibuat mengikut tema/konsep majlis anda.Menarik bukan

Untuk mendapatkan sebutharga @ tempahan sila DM kami @ WA 01121101743
1. Item :
2. Quantity :
3. Required date :

#goodiebag #birthdaygoodiebag #aqiqahgoodiesbag #weddinggoodiesbag #goodiesbagmurah #begkertas #ebookforchildren
#paperbagmurah #kraftpaperbag #printedpaperbag #whitepaperbag #paperbagputih #begkertasmurah #paperbagjimat
#paperbaghandle #brownpaperbag #begkertascoklat #kahwin #aqiqah #harijadi #birthday #cukurjambul #berendoi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #barangbabyonline #barangbabymurah #ziplockpaperbag

PRINTED KRAFT PAPERBAG
BROWN PAPERBAG BERTAPAK
Dimension : 9"x 5"x 3"
Printing : BLACK only

1000pcs

OFFER PRICE
----------------------
1000pcs @ RM200

Bagi anda yang sedang mencari packaging utk doorgift anda, dialu-alukan untuk singgah di sini. Harga tersebut tidak tmasuk caj pengeposan.

FREE DESIGN!!! Boleh letak apa2 wording/caption mengikut citarasa anda. Design akan dibuat mengikut tema/konsep majlis anda

Untuk mendapatkan sebutharga @ tempahan sila DM kami @ WA 01121101743
1. Item :
2. Quantity :
3. Required date :

#goodiebag #birthdaygoodiebag #aqiqahgoodiesbag #weddinggoodiesbag #goodiesbagmurah #begkertas #ebookforchildren
#paperbagmurah #kraftpaperbag #printedpaperbag #whitepaperbag #paperbagputih #begkertasmurah #paperbagjimat
#paperbaghandle #brownpaperbag #begkertascoklat #kahwin #aqiqah #harijadi #birthday #cukurjambul #berendoi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #barangbabyonline #barangbabymurah #bertunang

PRINTED KRAFT PAPERBAG
BROWN PAPERBAG BERTAPAK
Dimension : 9"x 5"x 3"
Printing : BLACK only

1000pcs

OFFER PRICE
----------------------
1000pcs @ RM200

Bagi anda yang sedang mencari packaging utk doorgift anda, dialu-alukan untuk singgah di sini. Harga tersebut tidak tmasuk caj pengeposan.

FREE DESIGN!!! Boleh letak apa2 wording/caption mengikut citarasa anda. Design akan dibuat mengikut tema/konsep majlis anda

Untuk mendapatkan sebutharga @ tempahan sila DM kami @ WA 01121101743
1. Item :
2. Quantity :
3. Required date :

#goodiebag #birthdaygoodiebag #aqiqahgoodiesbag #weddinggoodiesbag #goodiesbagmurah #begkertas #ebookforchildren
#paperbagmurah #kraftpaperbag #printedpaperbag #whitepaperbag #paperbagputih #begkertasmurah #paperbagjimat
#paperbaghandle #brownpaperbag #begkertascoklat #kahwin #aqiqah #harijadi #birthday #cukurjambul #berendoi #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftakikah #barangbabyonline #barangbabymurah #bertunang

Nak paper bag dengan harga yg murah?
JOM ORDER SEKARANG..
Whatsapp 0135881980
Whatsapp 0135881980
HARGA PAPER BAG PUTIH :
50pcs = rm25
100pcs = rm38
200pcs = rm75

SIZE 13 X 21.5 CM
V BOTTOM BERTAPAK (TIADA KERTAS ALAS)

Doily Berwarna RM0.09/pc
Doily Putih RM0.06/pc
Klip RM0.29/pc

#doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang #jualmurah #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #papercraft #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag
#birthdaymalaysia #aqiqah #paperbag #paperbagmalaysia

Nak paper bag dengan harga yg murah?
JOM ORDER SEKARANG..
Whatsapp 0135881980
Whatsapp 0135881980
HARGA PAPER BAG PUTIH :
50pcs = rm25
100pcs = rm38
200pcs = rm75

SIZE 13 X 21.5 CM
V BOTTOM BERTAPAK (TIADA KERTAS ALAS)

Doily Berwarna RM0.09/pc
Doily Putih RM0.06/pc
Klip RM0.29/pc

#doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang #jualmurah #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #papercraft #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag
#birthdaymalaysia #aqiqah #paperbag #paperbagmalaysia

PROMOSI AWAL MUHARAM..
22- 23 September...
HARGA SERENDAH RM0.16 SAHAJA.. HARGA PAPER BAG COKLAT DESIGN HITAM :
100pcs = rm25
200pcs = rm48
500pcs = rm120
1000pcs = rm160

Whatsapp 0135881980
Whatsapp 0135881980
Reben RM0.10/pc
Tali guni RM0.15/pc
Doily Berwarna RM0.09/pc
Doily Putih RM0.06/pc
Klip RM0.29/pc

SIZE 13 X 21.5 CM
V BOTTOM BERTAPAK (TIADA KERTAS ALAS)

#doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang #jualmurah #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #papercraft #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag
#birthdaymalaysia #aqiqah #paperbag #paperbagmalaysia #cukurjambul
#barangkahwin

PROMOSI AWAL MUHARAM..
22 - 23 SEPTEMBER..
HARGA SERENDAH RM0.21 SAHAJA..
HARGA PAPER BAG COKLAT :
100pcs. = rm30
200pcs. = rm59
500pcs. = rm145
1000pcs = rm210

Harga tak termasuk aksesori 😊

REBEN 1 Meter rm0.30
Doily Berwarna RM0.09/pc
Doily Putih RM0.06/pc
Klip RM0.29/pc

Whatsapp 0135881980
Whatsapp 0135881980

SIZE 13 X 21.5 CM
V BOTTOM BERTAPAK (TIADA KERTAS ALAS)

#doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang #jualmurah #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #papercraft #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag
#birthdaymalaysia #aqiqah #paperbag #paperbagmalaysia #cukurjambul
#barangkahwin

PROMOSI AWAL MUHARAM..
22 - 23 September..
Harga serendah RM0.25 sahaja..
HARGA PAPER BAG PUTIH :
100pcs = rm35
200pcs = rm70
500pcs = rm165
1000pcs = rm250

Harga tak termasuk aksesori 😊

Doily Berwarna RM0.09/pc
Doily Putih RM0.06/pc
Klip RM0.29/pc

Whatsapp 0135881980

SIZE 13 X 21.5 CM
V BOTTOM BERTAPAK (TIADA KERTAS ALAS)

#doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang #jualmurah #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #papercraft #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag
#birthdaymalaysia #aqiqah #paperbag #paperbagmalaysia

PROMOSI AWAL MUHARAM..
22 - 23 September..
Harga serendah RM0.25 sahaja..
HARGA PAPER BAG PUTIH :
100pcs = rm35
200pcs = rm70
500pcs = rm165
1000pcs = rm250

Harga tak termasuk aksesori 😊

Doily Berwarna RM0.09/pc
Doily Putih RM0.06/pc
Klip RM0.29/pc

Whatsapp 0135881980

SIZE 13 X 21.5 CM
V BOTTOM BERTAPAK (TIADA KERTAS ALAS)

#doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang #jualmurah #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #papercraft #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag
#birthdaymalaysia #aqiqah #paperbag #paperbagmalaysia

PROMOSI AWAL MUHARAM..
22 - 23 SEPTEMBER..
HARGA SERENDAH RM0.21 SAHAJA..
HARGA PAPER BAG COKLAT :
100pcs. = rm30
200pcs. = rm59
500pcs. = rm145
1000pcs = rm210

Harga tak termasuk aksesori 😊

REBEN 1 Meter rm0.30
Doily Berwarna RM0.09/pc
Doily Putih RM0.06/pc
Klip RM0.29/pc

Whatsapp 0135881980
Whatsapp 0135881980

SIZE 13 X 21.5 CM
V BOTTOM BERTAPAK (TIADA KERTAS ALAS)

#doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang #jualmurah #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #papercraft #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag
#birthdaymalaysia #aqiqah #paperbag #paperbagmalaysia #cukurjambul
#barangkahwin

PROMOSI AWAL MUHARAM..
22- 23 September...
HARGA SERENDAH RM0.16 SAHAJA.. HARGA PAPER BAG COKLAT DESIGN HITAM :
100pcs = rm25
200pcs = rm48
500pcs = rm120
1000pcs = rm160

Whatsapp 0135881980
Whatsapp 0135881980
Reben RM0.10/pc
Tali guni RM0.15/pc
Doily Berwarna RM0.09/pc
Doily Putih RM0.06/pc
Klip RM0.29/pc

SIZE 13 X 21.5 CM
V BOTTOM BERTAPAK (TIADA KERTAS ALAS)

#doorgiftbajet #doorgiftaqiqah #doorgiftmurah #doorgift #gerik #bazarpaknil #goodiesperkahwinan #goodiesmurah #doorgiftkahwin #penang #perak #kedah #goodiesbag #nikah #paperbagputih #tunang #jualmurah #malayweddings #begkertasmurah #paperbagkahwin #papercraft #paperbagmurah #begkertascoklat #printedpaperbag
#birthdaymalaysia #aqiqah #paperbag #paperbagmalaysia #cukurjambul
#barangkahwin

Most Popular Instagram Hashtags