#begeo

MOST RECENT

Sama x beg kami..
"Beg capab" EO namanya..eh..korang familiar x dgn word "capab" tu..
Ke kanak2 sekolah sis ja yg pakai..
.
Kak yong nak p umrah xlama lgi..
So arini spend masa jap..
Kita discuss psl business dgn kak yong..
Kita tinjau2 prestasi group..
Kita atur strategi..
InsyaAllah..
.
Eh kak yong, ada org uprank kat Madinah la..
Kak yong pun sama kan..
Aaamin ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜..
Aamin ramai2 pls..
.
Nak tahu mcmne nak bisnes dgn YL blh tanya Kak Yong ni ok..
Byk ilmu bisnes dia ada..
Ilmu YL apatah lagi..
.
#YoungLivingPenang #BegEO #Capab #kupegangRoseEO #tapixnampak #CreatYourDestiny
.
p/s : sis doakan semua bjaya dlm lapangan masing2 ๐Ÿ˜

Dalam bnyk2 buku kat rumah ni kan..
2 beradik ni..
Buku EOPR umi juga dieorang nk bc..
Buku EO yg cikmah slalu sharing2 tu..
Siap beg eo tu yg xtahan umi tgok..
๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
Meniru sungguh..
Siap pkai tudung..
Pkai cardigan umi..
Hahaha..
K..lps ni umi xterkejut dah..
Tetiba kawan2 tadika nnti ke..
Kawan2 jiran nk beli YLEO..
Mesti korang yg cerita..
Hahahaha..
Good luck anak2 umi..
Moga sale meletop2 bulan ni..
๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
#yleocikmah
#anak2eo
#younglivingselayang
#younglivingpuncakalam
#sharingonline
#eopr
#begeo
#freeje
#3puteri
#kaklongazwa
#kakngahuzma
#tiruje
#bijaksolehah

Last PSK out..free gift young living bagi +free gift hakak bagi+ free postage..ramai laa grab..
.
free gift hakak bagi based on pakej..tapi disebabkan klien ni amat special..die pilih di luar pakej hakak bagi..seb baik ade kawan bole buatkan beg eo..berpeluh jgk tunggu beg eo sampai..
.
Maap laa klien..hakak bagi hadiah xtra sebab lambat..
.
Enjoy your eo klien..
.
#freegift #premiumstartkits #youngliving #begeo #freepostage

Baby travel bag versi petak๐Ÿ˜
.
Tq customer yang order beg custom made untuk bawa pekakas baby๐Ÿ˜˜
.
.
Kami sedia terima tempahan.
Whatsapp 013-932-1994 atau terus ke website.
.
.
.
.
.
.
.

#littleVIP
#handmade
#baby
#begbaby
#begpetak
#begbulat
#begeo
#eobag
#eo
#viral
#diffuserbag
#babyshower
#babybazaar
#tempahbeg
#bazaarpaknil
#fattzura
#neelofa
#berpantang
#setbersalin
#begcomel
#episodakhir
#lawak
#lovequotes
# @RepostIt_app

Tinggi beg ni dalam 21 cm. Boleh muat kebanyakan produk baby seperti bedak dan losyen. Nak isi barang makeup pun boleh.
Ada poket kat dalam.
Tq customer yang order beg custom made untuk bawa pekakas baby๐Ÿ˜˜
.
.
Kami sedia terima tempahan.
Whatsapp 013-932-1994 atau terus ke website.
.
.
.
.
.
.
.

#littleVIP
#handmade
#baby
#begbaby
#begpetak
#begbulat
#begeo
#eobag
#eo
#viral
#diffuserbag
#babyshower
#babybazaar
#tempahbeg
#bazaarpaknil
#fattzura
#neelofa
#berpantang
#setbersalin
#begcomel
#episodakhir
#lawak
#lovequotes
#drama @RepostIt_app

Tinggi beg ni dalam 21 cm. Boleh muat kebanyakan produk baby seperti bedak dan losyen. Nak isi barang makeup pun boleh.
Ada poket kat dalam.
Tq customer yang order beg custom made untuk bawa pekakas baby๐Ÿ˜˜
.
.
Kami sedia terima tempahan.
Whatsapp 013-932-1994 atau terus ke website.
.
.
.
.
.
.
.

#littleVIP
#handmade
#baby
#begbaby
#begpetak
#begbulat
#begeo
#eobag
#eo
#viral
#diffuserbag
#babyshower
#babybazaar
#tempahbeg
#bazaarpaknil
#fattzura
#neelofa
#berpantang
#setbersalin
#begcomel
#episodakhir
#lawak
#lovequotes
#drama

Tq customer yang order beg custom made untuk bawa pekakas baby๐Ÿ˜˜
.
.
Kami sedia terima tempahan.
Whatsapp 013-932-1994 atau terus ke website.
.
.
.
.
.
.
.

#littleVIP
#handmade
#baby
#begbaby
#begpetak
#begbulat
#begeo
#eobag
#eo
#viral
#diffuserbag
#babyshower
#babybazaar
#tempahbeg
#bazaarpaknil
#fattzura
#neelofa
#berpantang
#setbersalin
#begcomel
#episodakhir
#lawak
#lovequotes
#

Siap lagi satu beg boolat khas untuk angkut diffuser kesana-kemari.
Bukan apa, barang baik macam diffuser dan essential oil a.k.a minyak aroma terapi tu kan satu investment untuk keluarga. Jadi kita kenalah protect baik-baik, biar kemas duduk setempat.

Time nak guna eo takdelah tercari-cari botol-botol kecik comel tu merata tempat.

Ni haa, kakyong bagi sekali free bekas isi botol eo yg boleh transfer ke beg lain. Mudah kerja uols๐Ÿ˜˜

Kalau nak merisik atau meminang set eo pun kakyong ade. Perdana Menteri kan la Kakyong, jangan segan2๐Ÿค—

#begeo
#eobeg
#ronella
#eo
#essentialOil

Tempahan beg boolat khas untuk angkut diffuser dibuka sekarang๐Ÿ˜

Bukan apa, barang baik macam diffuser dan essential oil a.k.a minyak aroma terapi tu kan satu investment untuk keluarga. Jadi kita kenalah protect baik-baik, biar kemas duduk setempat.

Time nak guna eo takdelah tercari-cari botol-botol kecik comel tu merata tempat.

Ni haa, kakyong bagi sekali free bekas isi botol eo yg boleh transfer ke beg lain. Mudah kerja uols๐Ÿ˜˜

Kalau nak merisik atau meminang set eo pun kakyong ade. Perdana Menteri kan la Kakyong, jangan segan2๐Ÿค—

#begeo
#eobeg
#ronella
#eo
#essentialOil

Beg boolat khas untuk angkut diffuser kesana-kemari. Boleh guna untuk kebanyakan diffuser young living, Ronella etc

Bukan apa, barang baik macam diffuser dan essential oil a.k.a minyak aroma terapi tu kan satu investment untuk keluarga. Jadi kita kenalah protect baik-baik, biar kemas duduk setempat.

Time nak guna eo takdelah tercari-cari botol-botol kecik comel tu merata tempat.

Ni haa, kakyong bagi sekali free bekas isi botol eo yg boleh transfer ke beg lain. Mudah kerja uols๐Ÿ˜˜

Kalau nak merisik atau meminang set eo pun kakyong ade. Perdana Menteri kan la Kakyong, jangan segan2๐Ÿค—

#begeo
#eobeg
#ronella
#eo
#essentialOil

Customer order. Boleh tempah ye mommies๐Ÿ˜
.
Siap lagi satu beg boolat khas untuk angkut diffuser kesana-kemari.
Bukan apa, barang baik macam diffuser dan essential oil a.k.a minyak aroma terapi tu kan satu investment untuk keluarga. Jadi kita kenalah protect baik-baik, biar kemas duduk setempat.

Time nak guna eo takdelah tercari-cari botol-botol kecik comel tu merata tempat.

Ni haa, kakyong bagi sekali free bekas isi botol eo yg boleh transfer ke beg lain. Mudah kerja uols๐Ÿ˜˜

Kalau nak merisik atau meminang set eo pun kakyong ade. Perdana Menteri kan la Kakyong, jangan segan2๐Ÿค—

#begeo
#eobeg
#ronella
#eo
#essentialOil

Siap lagi satu beg boolat khas untuk angkut diffuser kesana-kemari.
Bukan apa, barang baik macam diffuser dan essential oil a.k.a minyak aroma terapi tu kan satu investment untuk keluarga. Jadi kita kenalah protect baik-baik, biar kemas duduk setempat.

Time nak guna eo takdelah tercari-cari botol-botol kecik comel tu merata tempat.

Ni haa, kakyong bagi sekali free bekas isi botol eo yg boleh transfer ke beg lain. Mudah kerja uols๐Ÿ˜˜

Kalau nak merisik atau meminang set eo pun kakyong ade. Perdana Menteri kan la Kakyong, jangan segan2๐Ÿค—

#begeo
#eobeg
#ronella
#eo
#essentialOil

Siap lagi satu beg boolat khas untuk angkut diffuser kesana-kemari.
Bukan apa, barang baik macam diffuser dan essential oil a.k.a minyak aroma terapi tu kan satu investment untuk keluarga. Jadi kita kenalah protect baik-baik, biar kemas duduk setempat.

Time nak guna eo takdelah tercari-cari botol-botol kecik comel tu merata tempat.

Ni haa, kakyong bagi sekali free bekas isi botol eo yg boleh transfer ke beg lain. Mudah kerja uols๐Ÿ˜˜

Kalau nak merisik atau meminang set eo pun kakyong ade. Perdana Menteri kan la Kakyong, jangan segan2๐Ÿค—

#begeo
#eobeg
#ronella
#eo
#essentialOil
#youngliving
#aromaterapi
#diffuser
#essentialbag
#begbulat
#travelbag
#cute
#cutebag
#beg

READY STOCK! (SOLD OUT)
Bag eo 16 slots

Dm/whatsapp for order
0182198189

#sayajualbegeo #begeo

February Promo still ON ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Buy 2 Bag eo FREE postage โค๏ธ Dm/whatsapp for order
0182198189

#begeo #begessentialoils #sayajualbegessentialoils #sayajualbegessentialoilsmurah #ylessentialoils #bageo #bagessentialoils

Essential Oil Bag (SOLD OUT)

Semua ni dah ada tuan punya badan tau. Kalau berminat boleh pre-order ye. Tak lama pun, 2 - 3 minggu je blh dapat. Kalau xde masalah logistik, seminggu dah boleh dapat beg eo yg awesome ni ๐Ÿ˜
#BegEO #SayaJualBegEO #EssentialOil #PreOrder

FEBRUARY PROMO ๐Ÿ˜

Buy 2 Free postage
Bag eo 16 slots
Preorder only
ETA: 2-3 weeks

Dm/whatsapp for order
0182198189

#bagessentialoils #begeo #begessentialoils #sayajualbegeo #februarypromo #begeofreepostage

Happy #humpday โœŒ๏ธ Making this beauty kept me going! ๐Ÿ’—๐Ÿฆ‹
Fully booked this week. Got some lovely cakes coming up โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜
#giantcupcake #cakes #cake #birthdaygirl #party #pretty #pink #hertfordcakes #hertfordcakeco #hertford #hertfordshire #londontown #london #londoncakes #instacake #cakesofinstagram #baking #begeo #ware #cheshunt #essex #essexcakes

Most Popular Instagram Hashtags