#beevo

881 posts

TOP POSTS

Навушники Beevo BV-EM240 #earphone #beevo #accessories #music

M o r n i n g : ) #beevo

Не расставайтесь с любимой музыкой!
Стерео наушники "beevo":
✅ Корпус и амбушюры из эко кожи!
✅ Насыщенный звук!
✅ Встроенный микрофон!
✅ Стильный дизайн!
👉Успей купить со скидкой 10% за 8550 тг вместо 9500 тг!
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Интернет-магазин 🌍 www.aks-shop.kz 🌍
📊Менеджеры:
📞 +7-701-952-0005 - Диана
📞 +7-771-091-7777 - Дарья
📩 whats app; viber
💳 У нас можно оплатить картой
🚗 Доставка по Казахстану:
✈ Доставка по России:
💌 Почтой (3-10 дней)⚡
#aksshopkz #beevo #аксессуар #наушники

This movie no matter how long it's been always makes me feel happy. It's my all time favorite and I needed to watch it tonight.

#beevo? #wecanhaveagoodtimebutwecannotbewild

Date night with fat Damo. #footy #damian #bros #beevo

MOST RECENT

arya says hook em horns🐂

BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION 💐
.
🌸 GEL PEMBERSIHAN
⁃Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk bersih yang mendalam.
🌸 SCRUB MENYEGARKAN
⁃Pengelupasan untuk membuang kulit mati dan kusam serta membersih sehingga ke liang pori.
🌸 TONER MENYEGARKAN
⁃Membersihkan kesan kotoran
⁃Menutup liang pori
⁃Menanggalkan sel-sel kulit mati
⁃Untuk pembersihan yang lengkap
🌸 GEL PELEMBAP
⁃Penyerapan gel yang cepat, tidak berasa berminyak, namun ia melembapkan kulit untuk 12 jam.
🌸 LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI
⁃Anda akan mendapat perlindungan cahaya matahari ditambah dengan 12 jam kelembapan dalam satu langkah mudah.
.
☝🏻LANGKAH-LANGKAH:
🌺 GEL PEMBERSIH
⁃Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk pembersihan yang mendalam.
🌺 SKRUB MENYEGARKAN
⁃Pengunaan 2 atau 3 kali seminggu.
🌺 TONER MENYEGARKAN
⁃Digunakan setiap hari, pagi, malam, untuk yang pembersihan yang lengkap.
🌺 GEL PELEMBAP
⁃Pakai setiap hari, pagi dan malam, untuk kulit yang terasa lembut dan licin.
🌺 LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI
⁃Guna bila perlu untuk kelembapan dan perlindungan cahaya matahari.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaylovers #marykayuser #nakcantik #kulitsihat #productkecantikan #jerawat #jeragat #blackhead #whiteheads #wrinkles #skincare #botanicaleffect #clearproof #mkmen #timewiserepair #timewise #melacep #botanicaleffectevo #beevo

Good times with great people #internationalfriends #dutchblitz #beevo #ilost

Only 48 hours left to pre-order your rainbow Longhorn t-shirt or tank top for Pride! 🤘🏳️‍🌈 The shirts will arrive just in time for Austin Pride at the end of this month and Dallas Pride in September!

#pride #proudlonghorn #ut #utaustin #utexas #longhorns #beevo #hookem #hookemhorns #texas #atx #austin #dallas #houston $5 from the $20 sale of each shirt goes toward our network's planned endowed scholarship fund. Message us with your order of a tank or shirt, size, and whether you’d like to arrange pickup at the Austin Pride Festival or have it shipped for rates starting at $3.57. We will email you a Square invoice with your order.

{ INDULGE SOOTHING EYE GEL } 👁👁 Bagi yang ada masalah mata yang keletihan akibat tidak cukup tido, menangis dimalam hari atau nangis tengok drama korea ke /mngadap komputer terlalu lama ke 😀

So, this is your solution!
👉 Soothing eye gel ini akan menyejuk dan menegangkan serta memejalkan sekitar mata anda! Lepas ni xperlu nak risau bila mata sembab! Mujur ada soothing eye gel ni taw. 😋

Semua peringkat usia boleh menggunakannya yeee. So boleh beli satu pastu pakat dengan mak ayah adik abang kakak pakcik makcik! 😁

Bye bye to mata sembab!! 😘kindly whatsaap/pm saya ye
Wasap.my/60179212842

#MaryKayMalaysia #foundation #cccream #cleanser #moisturizer #soothingeyegel #OFHG #GelMask #MaryKayIndonesia #LoosePowder #CompactPowder #LipLiner #lipstick #TranslucentPowder #TrueDimensionLipstick #GelSemiMatteLipstick #CremeLipstick #LipMask #LipBalm #BEEvo #TimeWise #BotanicalEffect #MaryKaySingapore #SatinPeachSet #ILoveMaryKay

We are now taking pre-orders for our gray Texas Exes Pride Alumni Network rainbow longhorn tank tops and burnt orange shirts – just in time to get them for Austin Pride at the end of August or Dallas Pride in September! 🏳️‍🌈🤘 $5 from the $20 sale of each shirt goes toward our network's planned endowed scholarship fund.
Message us with your order of a tank or shirt, size, and whether you’d like to arrange pickup at the Austin Pride Festival or have it shipped for rates starting at $3.57.

#pride #ut #utaustin #longhorns #beevo #hookem #hookemhorns #texas #atx #dallas

Inilah skincare yang Wafa pakai sejak bulan 12 2016 haritu 💖 Mary Kay Botanical Effects Evolution! Bau pun sesedap namanya. Sumpah wangi dan best sangat 💖
-
Wafa pakai satu set ni sejak bulan 12 tahun lepas tak habis2 lagi. Yass toner pun tak habis lagi uols. Cuma yang dah pernah habis ofcourse lah cleanser and baru je Wafa beli yg baru yeay ♥️ dah 9 bulan pakai rupanya andd kulit Wafa makin sihat and less sensitive!
-
Ambil masa sikit takpa yang penting kulit sihat. Wafa tak ajak awak jadi flawless tapi Wafa nak ajak awak dapatkan kulit sihat. Bila kulit sihat automatik lah jadi flawless. Nampak tak? ♥️
-
Nak kulit sihat bagitau je Wafa ye. Wafa kan beauty consultant awak 💖
0145006706
Wafa ✨
#marykaymalaysia #skincare #beevo #botanical #botanicaleffects #marykay #flawless #beautiful

Стильные аксессуары для вашего IPhone от известных брендов по привлекательным ценам#remax#beevo#hoco#younicou#hojar

SET YG PALING TERLARIS DARI MARY KAY DALAM ABAD NI. SELALU OUT OF STOCK OKAY .
.

Set Botanical Effects Evolution Skin Care 💋💋 Sesuai untuk remaja yang berumur 22 tahun ke bawah . . DAN sesiapa kulit muka yg berminyak dan mengalamai masalah jerawat yg teruk atau sederhana. .

Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar 😂

Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.. yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua...jgn risauuu . 👉Cleansing Gel
👉Invigorating Scrub
👉Refreshing Toner
👉Moisturising Gel
👉Moisturising Lotion SPF15
.

FREE CONSULTATION FROM ME.
#marykay
#marykayBeautyConsultant
#botanicaleffectevo
#beevo

SET YG PALING TERLARIS DARI MARY KAY DALAM ABAD NI. SELALU OUT OF STOCK OKAY .
.

Set Botanical Effects Evolution Skin Care 💋💋 Sesuai untuk remaja yang berumur 22 tahun ke bawah . . DAN sesiapa kulit muka yg berminyak dan mengalamai masalah jerawat yg teruk atau sederhana. .

Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar 😂

Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.. yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua...jgn risauuu . 👉Cleansing Gel
👉Invigorating Scrub
👉Refreshing Toner
👉Moisturising Gel
👉Moisturising Lotion SPF15
.

FREE CONSULTATION FROM ME.
#marykay
#marykayBeautyConsultant
#botanicaleffectevo
#beevo

SET YG PALING TERLARIS DARI MARY KAY DALAM ABAD NI. SELALU OUT OF STOCK OKAY .
.

Set Botanical Effects Evolution Skin Care 💋💋 Sesuai untuk remaja yang berumur 22 tahun ke bawah . . DAN sesiapa kulit muka yg berminyak dan mengalamai masalah jerawat yg teruk atau sederhana. .

Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar 😂

Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.. yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua...jgn risauuu . 👉Cleansing Gel
👉Invigorating Scrub
👉Refreshing Toner
👉Moisturising Gel
👉Moisturising Lotion SPF15
.

FREE CONSULTATION FROM ME.
#marykay
#marykayBeautyConsultant
#botanicaleffectevo
#beevo

SET YG PALING TERLARIS DARI MARY KAY DALAM ABAD NI. SELALU OUT OF STOCK OKAY .
.

Set Botanical Effects Evolution Skin Care 💋💋 Sesuai untuk remaja yang berumur 22 tahun ke bawah . . DAN sesiapa kulit muka yg berminyak dan mengalamai masalah jerawat yg teruk atau sederhana. .

Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar 😂

Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.. yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua...jgn risauuu . 👉Cleansing Gel
👉Invigorating Scrub
👉Refreshing Toner
👉Moisturising Gel
👉Moisturising Lotion SPF15
.

FREE CONSULTATION FROM ME.
#marykay
#marykayBeautyConsultant
#botanicaleffectevo
#beevo

SET YG PALING TERLARIS DARI MARY KAY DALAM ABAD NI. SELALU OUT OF STOCK OKAY .
.

Set Botanical Effects Evolution Skin Care 💋💋 Sesuai untuk remaja yang berumur 22 tahun ke bawah . . DAN sesiapa kulit muka yg berminyak dan mengalamai masalah jerawat yg teruk atau sederhana. .

Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar 😂

Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.. yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua...jgn risauuu . 👉Cleansing Gel
👉Invigorating Scrub
👉Refreshing Toner
👉Moisturising Gel
👉Moisturising Lotion SPF15
.

FREE CONSULTATION FROM ME.
#marykay
#marykayBeautyConsultant
#botanicaleffectevo
#beevo

* #Handsfree #beevo #MIC #BVEM410
* Code: J119
* Original
* 3 Color
* Tell:(021-66342732)
* Mobile:(09196751580)
* Telegram Channel: https://telegram.me/joinchat/C0kUNz8guJMVyHrG6BclHQ

Most Popular Instagram Hashtags