[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#beevo

975 posts

TOP POSTS

Навушники Beevo BV-EM240 #earphone #beevo #accessories #music

M o r n i n g : ) #beevo

Не расставайтесь с любимой музыкой!
Стерео наушники "beevo":
✅ Корпус и амбушюры из эко кожи!
✅ Насыщенный звук!
✅ Встроенный микрофон!
✅ Стильный дизайн!
👉Успей купить со скидкой 10% за 8550 тг вместо 9500 тг!
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Интернет-магазин 🌍 www.aks-shop.kz 🌍
📊Менеджеры:
📞 +7-701-952-0005 - Диана
📞 +7-771-091-7777 - Дарья
📩 whats app; viber
💳 У нас можно оплатить картой
🚗 Доставка по Казахстану:
✈ Доставка по России:
💌 Почтой (3-10 дней)⚡
#aksshopkz #beevo #аксессуар #наушники

Date night with fat Damo. #footy #damian #bros #beevo

Ending the weekend like...😴. #elmo #mickeymouse #beevo Gangs all here !!! 💙

Morning school flow #JosephJr #Beevo

MOST RECENT

semua ready nak sambut raya ke esok?
.
esok cuti kan....siapa nak sesi spa percuma...kita belajar main air cara betol.
.
nak?lepas kelas saya, gerenti awak dpt input baru dalam cara2 penjagaan wajah..jom lahhh..
.
nak buat personal @ grouping pun tak jadi masalah tau..boleh diusahakan.
.
cepat dm saya kalau nak private spa session ni..okey?
.
ni no saya save terus tau...+6017.6484318

#holiday #hepidilwale #pestacahaya #festival #jomspasession #jomfreespa #privatespa #sharing #enrichwomenlife #mkset #mklover #mkuser #timewise #botanical #melacep #beevo #clearproof

Botanical Effects EVO sesuai utk kulit remaja yg berumur 22 tahun ke bawah kerana formulanya yg sangat lembut..😍
#ilovemarykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #beautyconsultant#skincareroutine#skinsolution #produkmarykay #marykayproduk#botanical #beevo #naturalskincareproducts

❌ blackhead
❌ whitehead
✔ tanggalkan sel kulit mati
✔ kecilkan liang pori
✔ kulit lebih halus
✔ kulit lebih anjal

Hah.. camne nak dapatkan kulit macam 👆👆👆 Meh dapatkan #skinvigorate by MaryKay ni..

Promo! Promo! Promo!

Jom.. jom.. sesapa yg kaki make up tu mmg sesuai sgt dah grab ni.. pakej weyh.. 😍😍😍

Produk mana yang SESUAI untuk kulit saya?
sudi beri ruang oyas bantu awak dapatkan kulit yang sihat dengan product yang betul?

inshallah oya guide guna cara yang betul sampai sihat & cun 😍😍😍

cuci-cuci BERSIH,
cuci -cuci FRESH,
cuci-cuci TIADA DAKI!

Seronokkan bila mandi lebih AWESOME dari biasa. keluar bilik air pun SENYUM sampai telinga. badan terasa FRESH gile! i love that feeling tau! for sure #LOOFAH will help you!

Siapa nk taw apa kelebihan FOUNDATION MARYKAY?

Paling bagus merawat kulit..dan anti penuaan.. Tkde kat mana2 foundation brand lain tauu👍🏻👏🏻 MARY KAY LIQUID FOUNDATION

Terdiri drpd 2 jenis:
1)MATTE WEAR
Khas utk kulit Combination/Oily

2)LUMINOUS WEAR
Khas utk kulit Normal/Dry

Timewise Liquid Foundation ini bukan sekadar bedak asas(makeup) semata2 tetapi ia juga mengandungi vitamin E dan anti-aging yg dpt melambatkn tanda2 penuaan.

Foundation MK jgk non-comogenic means tk sumbatkab pori2 dan liang roma dkt muka kita. Lps tu muka tak berminyak pon guna foundation ni. .
Yg paling best tahan 8bln- 1tahun😍

nak kulit sihat kan? kena la rajin .
selain itu kena la gune product yang selamat & sesuai dengan kulit kita.

Kalau yg macam utk kulit biasa, tak berminyak. Yang sesuai pencuci & pelembab nya adlh timewise normal/dry.😍😍😍.. FRESH je kalau gune cleanser MaryKay ni tau.. plus.. plus..plus.. timewise ni anti-aging!!!😱😱😱 ade 5 step penjgaan kulit yang perlu kite titik beratkan. awak nak tau tak?

Mary Kay Skinvigorate Brush

Bukan sebarang berus tau!
Berus skinvigorate ni sememangnya sedang HOT🔥🔥 🔥di pasaran merupakan salah satu BEST SELLER produk di Mary Kay yg telah mendapat pelbagai awards di peringkat antarabangsa🏆🏆🏆
Apa fungsi berus ni??? 💝mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda
💝mampu membersihkan sehingga 85% kotoran diwajah
💝menyelesaikan masalah white head dan black head
💝menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri
💝meningkatkan kadar serapan serum di wajah
💝brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dr kajian pakar kulit dan pakar perubatan.
💝tahan lasak dan mudah dibawa ke mana mana

The #Heisman
The #Boomer or The #Sooner
The #Beevo
The #RedRiverRivalry
And my obsession with the article “the”
#TexasOU
#OUTexas

Get FREE POUCH when purchase 1 SET BOTANICAL EVOLUTION!!! Wowww!!! 😍😍😍

ВНИМАНИЕ!!!
Приход ОРИГИНАЛ НАУШНИКОВ!!!
BEEVO - 2500
JVC - 3000
SOUL - 3500
BEATS - 5000

Sekali seminggu mesti berscrub..sebelum tidur selepas cuci muka dengan Skinvigorate Cleansing Brush..mesti scrub muka...rasa bersih dan licin je kulit...paling best bau buah yg sangat fresh... Apa bestnya Botanical Effect Evolution Invigorating Scrub nii...jom membaca malam2 ni...😃😘⤵ 👉 membuang kulit mati & kulit kusam, pori2 berasa lbh bersih secara mendalam
👉 dirumus dgn benih buah utk pengelupasan semulajadi utk membersih pori2
👉 mengandungi bahan2 yg diekstrak secara semulajadi drpd kelapa & epal
👉 ia bkan sahaja membuat kulit berasa licin,  malah skrub ini mengembalikan semula kulit yg kelihatan lesu kepada kulit yg cantik berseri & sihat

Haaa nak kulit cantik...licinn..berserii dan sihatt... sila la berscrub..sekali seminggu jeee... Sayangi kulit wajah anda 😘😋 Love💖
Kak Nuyu
IBC MaryKay
0145081996

#marykay #marykaybotanicaleffect #BEevo #kulitlicin #scrub #kulitbersih #kulitsihat #sayangikulitwajah #wajahberseri

Most Popular Instagram Hashtags