[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#beevenomoriginal

6871 posts

TOP POSTS

[BEE VENOM SKINCARE 4 in 1]

Bee venom skincare mengandungi:

1⃣ BEE VENOM HONEY LIQUID CLEANSER
2⃣ BEE VENOM MOISTURISER&REPAIRING
3⃣ BEE VENOM SUNBLOCK FOUNDATION
4⃣ BEE VENOM SERUM
Kebaikannya:
🐝 MENGHILANGKAN JERAGAT
🐝 MENGHILANGKAN KEKUSAMAN KULIT
🐝 MENGHILANGKAN JERAWAT
🐝 MENGHILANGKAN PARUT
🐝 MEREMAJAKAN KULIT KENDUR
🐝 ANTI PENUAAN
🐝 MEREDAKAN KEMERAHAN KULIT
🐝 MENUTUP LIANG PORI TERBUKA
🐝 MEMBUATKAN KULIT GEBU HALUS
🐝 MENYERATAKAN WARNA KULIT
🐝 MENYEJUKKAN KULIT
🐝 MEMBUATKAN KULIT CERAH SEKATA
🐝 MENGURANGKAN MINYAK PADA KULIT 💖 Sedap pakai bee venom. ✔Sejuk
✔Selesa
✔Organik

Mendapat Kelulusan: Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Nak rasa keselesaan bee venom skincare?

Harga Sebenar RM105

Harga PROMOSI RM57 sahaja.

Postage RM8 / RM10 SM

#sayaguna #sayajual #beevenomskincare #beevenomoriginal #murah

#beevenomproduct_hq
.
Hye uolls!!!
.
Kami semua pengguna Bee Venom a.k.a. #beevenomlovers...
.
Korang bila lagi???
.
#beevenom #beevenomoriginal #beevenomtestimonial #beevenomlovers

Assalamualaikum.. Ni testimoni #beevenom yang berjaya mengurangkan masalah kulitnya..kekakaksss semua nak cantik macam ni ke tidarkkk?? Meh wasep Shat meh 018-234 6411 #beevenom #beevenomoriginal

🐝RAWAT KULIT SECARA SEMULAJADI DENGAN PENGGUNAAN DARI BAHAN ORGANIK🐝
.
"Nak kulit CANTIK DAN MENAWAN tanpa pakai mekup tebal"
.
'Tercari cari skincare organik yang bebas dari BAHAN KIMIA YANG BERACUN seperti merkuri!!!!
.
Haaaaa Skincare Bee Venom 4 in 1 la jawapannya..
.
Tanpa penglupasan dapat mengatasi masalah JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM DAN MENGHILANGKAN PARUT
.
Dengan formula berasaskan:
✔ Sengat Lebah
✔Serbuk Mutiara
✔ Madu
✔ Kolagen
✔ Vitamin C
✔ Vitamin B3
.
Membuatkan kulit wajah kembali pinkish, glowing dan cerah gitu..😍😍
.
Set skincare Bee Venom 4 in 1 merangkumi : 🌹Bee Venom Moisturizer & Repair Skin (NOT 170501442K)
🌹Bee Venom Sunscreen Foundation
(NOT 170501443K)
🌹Bee Venom Liquid Honey Cleanser (NOT 170502353K)
🌹Bee Venom Ipink Serum (NOT 170502351K)
.
Bee Venom bermanfaat untuk anti keradangan kulit,dan anti bakteria. Sebab itu Bee Venom sangat bagus untuk kulit yang bermasalah dan nipis!
.
🐝HANYA RM60 SM / RM65 SS
.
📮 RM8 SM / RM13 SS
.
Jom order Bee Venom skincare sekarang???
.
📲 www.wasap.my/60169649171
📲 www.wasap.my/60169649171
📲 www.wasap.my/60169649171

#beevenom #beevenomlover #beevenomoriginal #jeragat #beevenommoisturizer #jerawat #skincare #organicproduct
#beevenom #jerawat #jeragat #beevenomoriginal #beevenomlovers #foundation #moisturizer #organicproduct #beevenomskincare

Ramai yg tanya boleh ke atasi sunburn & jeragat ? Ini testimoni team kami sendiri. Dulu sis Jane cuma pengguna Bee Venom tapi dah terjatuh cinta jadi agent pulak sekarang 😍😍#beevenomskincare#beevenommalaysia#beevenommurah#beevenomoriginal#beevenomhq #beevenomhq #skincaremalaysia #skincareorganikmalaysia #skincareorganik

BEE VENOM GOLD SKINCARE 5in1 😘skincare terbaik untuk kecantikan wajah 😘
BEE VENOM GOLD 5 IN 1
SKINCARE BERASASKAN ORGANIK UNTUK KULIT CERAH & MULUS

Skincare yang sangat menjadi fenomena kerana disertakan dengan emas 24K + madu.
Mempunyai 5 item yang sangat memberi manfaat kepada penggunanya. ⬇⬇⬇⬇⬇ 😍Cleanser
😍Toner
😍Moisturizer 😍Foundation 😍Serum

KEBAIKKAN / KELEBIHAN :
🐝 MENGHILANGKAN JERAGAT
🐝 MENGHILANGKAN KEKUSAMAN KULIT
🐝MENGHILANGKAN JERAWAT
🐝MENGHILANGKAN PARUT
🐝MEREMAJAKAN KULIT KENDUR
🐝ANTI PENUAAN
🐝MEREDAKAN KEMERAHAN KULIT
🐝MENUTUP LIANG PORI TERBUKA
🐝MEMBUATKAN KULIT GEBU HALUS
🐝MENYERATAKAN WARNA KULIT
🐝MENYEJUKKAN KULIT
🐝MEMBUATKAN KULIT CERAH SEKATA
🐝MENGURANGKAN MINYAK PADA KULIT

#beevenomskincareoriginal #beevenom5in1
#beevenomgold #beevenomoriginal #beevenomskincare5in1
#beevenomgold5in1skincaremurah #beevenomborong
#beevenomgoldbyjueaziz

#beevenomproduct_hq
.
Hye uolls!!!
.
Kami semua pengguna Bee Venom a.k.a. #beevenomlovers...
.
Korang bila lagi???
.
#beevenom #beevenomoriginal #beevenomtestimonial #beevenomlovers

Assalamualaikum.. Ni testimoni #beevenom yang berjaya mengurangkan masalah kulitnya..kekakaksss semua nak cantik macam ni ke tidarkkk?? Meh wasep Shat meh 018-234 6411 #beevenom #beevenomoriginal

MOST RECENT

Ramai yg tanya boleh ke atasi sunburn & jeragat ? Ini testimoni team kami sendiri. Dulu sis Jane cuma pengguna Bee Venom tapi dah terjatuh cinta jadi agent pulak sekarang 😍😍#beevenomskincare#beevenommalaysia#beevenommurah#beevenomoriginal#beevenomhq #beevenomhq #skincaremalaysia #skincareorganikmalaysia #skincareorganik

BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM53 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT :
💥Kesan seawal 7 hari.
💥Membantu menanggalkan sel2 kulit mati / kusam dengan berkesan.
💥Kulit lebih anjal, lembut, halus dan gebu.
💥Membantu membersih dengan mendalam dan mengawal masalah minyak berlebihan.
💥Anti penuaan.
💥Membantu mencegah blackhead / whitehead.
💥Membantu mengecilkan liang pori terbuka.
💥Membantu mengatasi masalah kulit seperti jerawat & pigmentasi.
💥Membantu mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
💥80% kulit lembap, cerah sekata.
💥Sesuai untuk lelaki dan wanita.
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#honeybeevenom #honeybeevenommurah #beevenom #beevenomoriginal #beevenomskincare #beevenomskincaremurah
#beevenomskincareori #beevenommurah #beevenom #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

SALE JOM CANTIK💕💥.
.

HONEY BEE NAFURA❤❤
.
JOM CANTIK 👠💄👛💍
Nak cantik kena start dari skrg 💕
.
RM 75 SM
RM 80 SS
TERMASUK POSTAGE
.
100% ORIGINAL!!! 👍👍👍
JOM CANTIK 😍😍
.
🤗KENAPA MURAH??? SEBAB SAYA NAK BANTU ANDA CANTIK DGN HARGA MAMPU MILIK DAN HARGA BERBALOI2!!!💕💕 .
.
✅WHATSAPP 📱: +6017-5620672
.
##honeybee #honeybeevenom #honeybeemultisolution #honeybeevenom #honeybee #honeybeevenomcream #honeybeevenommurah #honeybeeserum #honeybeevenomnafura #trueisland #honeybeevenomtrueisland #honeybeevenomserum #beevenom #beevenomfoundation #beevenomcream #beevenommurah #beevenomserum #beevenomgel #beevenommalaysia #beevenom3in1 #beevenombynafura #beevenomoriginal #beevenomset #beevenomskincare #beevenomcleanser #beevenommoisturizer #beevenomsunblock

BEE VENOM 4IN1

KEBAIKAN/MANFAAT
BEE VENOM SKINCARE 4IN1 😍Membantu menghilangkn jeragat
😍Merawat kulit kusam
😍Menghilangkan jerawat
😍Menghilangkn parut
😍Meremajakan kulit
😍Anti penuaan
😍Meredakan kemerahan kulit
😍Menutup lubang pori yang terbuka
😍Menggebu dan menghaluskan kulit
😍Meratakan tona kulit
😍Mengurangkan minyak

RM50
Postage Rm8sm / Rm12ss 📲WHATSAPP 0173672779 (ZieLa)
#beevenom #beevenomskincare #beevenom4in1 #beevenomoriginal

BEE VENOM 4 IN 1 SKINCARE
RM52(POSTAGE RM8 SM RM12 SS)
.

BEE VENOM SKINCARE 4IN1 ❗

Bee venom skincare mengandungi ,
🐝 BEE VENOM HONEY LIQUID CLEANSER
🐝 BEE VENOM MOISTURISER & REPAIRING
🐝 BEE VENOM SUNBLOCK FOUNDATION
🐝 BEE VENOM SERUM
KELEBIHAN BEE VENOM SKINCARE :-
💕 Membantu menghilangkn jeragat
💕 Merawat kulit kusam
💕 Menghilangkan jerawat
💕 Menghilangkn parut
💕 Meremajakan kulit
💕 Anti penuaan
💕 Meredakan kemerahan kulit
💕 Menutup lubang pori yg terbuka
💕 Menggebu dan menghaluskan kulit
💕 Meratakan tona kulit
💕 Mengurangkab minyak ✔ Sejuk
✔ Selesa
✔ Organik
.
#Beevenom#beevenomskincare#beevenom4in1#beevenommurah#beevenomoriginal#honeybeevenomhq

100% ORGANIK!
100% BAHAN SEMULAJADI!

JIMAT! 1 SET ADA 4 ITEM

BEE VENOM SKINCARE 4IN1
🐝Bee venom serum
🐝Bee Venom moisturizer & repairing
🐝Bee Venom Honey liquid cleanser
🐝Bee Venom Sunblock foundation

KEBAIKAN BEE VENOM
🐝Anti penuaan
🐝Menghilangkan jeragat, parut, kekusaman kulit, meremajakan kulit
🐝Meredakan kemerahan kulit

Cara pakai Bee Venom 4in1:
Bersihkn wajah terlebih dahulu dgn Bee venom honey liquid cleanser.
Lap kering dgn tuala bersih.
Ambil 1 kapas muka dan titiskn 3 titis serum kemudian di sapu dr bawah wajah menghala ke atas wajah, sapu juga leher dgn sekata,bila sudah serata biarkan 2-3 min serum itu meresap
Sapu rata bee venom moisturizer, blh pkai siang atau mlm sapu rata bee venom sunblock foundation sblm keluar rumah

ATAU

sbg sapuan asas(foundation) sblm memakai mekap
di pakai waktu siang sahaja

RM50
POSTAGE RM8(SM) RM12(SS) .

Loose item RM20 each .

FOR ORDER WHATSAPP : 01140706693

#beevenom #beevenom4in1 #beevenom4in1murah #beevenom4in1original #beevenomskincare #beevenomskincaremurah #beevenomskincareoriginal #beevenomskincare4in1 #beevenommalaysia #beevevommuurah #beevenomoriginal #moleekskincare #molekskincaremurah #moleekskincareoriginal #moleekkrimjeragat #tatiskincare #tatiskincaremurah #tatiskincareoriginal #tatiskincaremalaysia #tatiskincare5in1 #azkosmetikmurah #azkosmetikmurah #azkosmetik #babiesblink5in1murah #babiesblink5in1 #babiesblink #glowglowingskincare #glowglowingskincaremurah #tatiskincaremurahoriginal

SALE JOM CANTIK💕💥.
.

HONEY BEE NAFURA❤❤
.
JOM CANTIK 👠💄👛💍
Nak cantik kena start dari skrg 💕
.
RM 75 SM
RM 80 SS
TERMASUK POSTAGE
.
100% ORIGINAL!!! 👍👍👍
JOM CANTIK 😍😍
.
🤗KENAPA MURAH??? SEBAB SAYA NAK BANTU ANDA CANTIK DGN HARGA MAMPU MILIK DAN HARGA BERBALOI2!!!💕💕 .
.
✅WHATSAPP 📱: +6017-5620672
.
##honeybee #honeybeevenom #honeybeemultisolution #honeybeevenom #honeybee #honeybeevenomcream #honeybeevenommurah #honeybeeserum #honeybeevenomnafura #trueisland #honeybeevenomtrueisland #honeybeevenomserum #beevenom #beevenomfoundation #beevenomcream #beevenommurah #beevenomserum #beevenomgel #beevenommalaysia #beevenom3in1 #beevenombynafura #beevenomoriginal #beevenomset #beevenomskincare #beevenomcleanser #beevenommoisturizer #beevenomsunblock

#beevenomproduct_hq
.
PRODUKK MESRA KULIT TERJAMIN SELAMAT
=================
.
Sekarang ni ramai yang mengeluh kerana takut dengan kesan sampingan tetapi kesan sampingan ini di sebabkan produkk tidak berdaftar atau terdapat bahan-bahan berbahaya.
..
BEE VENOM 4in1 telah mendapat tempat di hati pengguna sekarang kerana keberkesanan dan produkk mesra kulit yang membantu mencantikkan dan mengatasi masalh JERAWAT,JERAGAT,PARUT, BINTIK HITAM, dan SUN BURN.
. JANGAN RISAU harga mampu milik dan tahan lama kerana di dalam set ini terdapat 4 barang dalam satu set :
.
1 honey cleanser
1 propolis essence serum
1 moisturiser + repair skin
1 Sunscreen + foundation spf 60 . Wasap Cik Bv sekarang tauuu!!
.
📲 www.wasap.my/60135210614
📲 www.wasap.my/60135210614
📲 www.wasap.my/60135210614

#beevenom #beevenomlover #beevenomoriginal #jeragat #beevenommoisturizer #jerawat #skincare #organicproduct

BEE VENOM SPRAY READY STOCK!!!!
.
KELEBIHAN BEE VENOM SPRAY
.

Apa yang best bila pakai Bee Venom Spray ni ? 🤔🤔🤔
.
Spray ni dapat membantu mencerahkan kulit, tegangkan kulit, mengurangkan garis halus dan kedutan kulit wajah. 💁🏻💁🏻
.
Yang mana jenis liang pori terbuka tu memang sesuai pakai sebab dia akan mengecilkan pori yang terbuka 😱😱😱
.
Sangat best kalau pakai sebab ia dapat kekalkan kesegaran di wajah anda. .

Cara Penggunaan:
.
Pastikan kulit dalam keadaan yang bersih dan kering. Kemudian semburkan Bee Venom Spray pada wajah dan leher. Urut secara menaik dari bawah ke atas di seluruh wajah dan leher. Urut selama 2-5 minit dan biarkan kering sendiri.
.
Jom wasap untuk order yer..
📲 www.wasap.my/60135210614

#beevenom #jerawat #jeragat #beevenomoriginal #beevenomlovers #foundation #moisturizer #organicproduct #beevenomskincare

BEE VENOM IPINK SERUM
.
Nak tahu kelebihan Bee Venom IPink Serum? 🤔🤔🤔
.
KELEBIHAN :
.
Bee Venom Ipink Serum berfungsi sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit berseri dan mulus.
.
Bee Venom Ipink Serum juga dihasilkan dengan bahan-bahan semulajadi. Tanpa bahan kimia yang merbahaya dan memudaratkan.
.
CARA PENGGUNAAN:
. 👉Sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar.
.
📲 www.wasap.my//0135210614

#beevenom #jerawat #jeragat #beevenomoriginal #beevenomlovers #foundation #moisturizer #organicproduct #beevenomskincare

🐝RAWAT KULIT SECARA SEMULAJADI DENGAN PENGGUNAAN DARI BAHAN ORGANIK🐝
.
"Nak kulit CANTIK DAN MENAWAN tanpa pakai mekup tebal"
.
'Tercari cari skincare organik yang bebas dari BAHAN KIMIA YANG BERACUN seperti merkuri!!!!
.
Haaaaa Skincare Bee Venom 4 in 1 la jawapannya..
.
Tanpa penglupasan dapat mengatasi masalah JERAWAT, JERAGAT, KULIT KUSAM DAN MENGHILANGKAN PARUT
.
Dengan formula berasaskan:
✔ Sengat Lebah
✔Serbuk Mutiara
✔ Madu
✔ Kolagen
✔ Vitamin C
✔ Vitamin B3
.
Membuatkan kulit wajah kembali pinkish, glowing dan cerah gitu..😍😍
.
Set skincare Bee Venom 4 in 1 merangkumi : 🌹Bee Venom Moisturizer & Repair Skin (NOT 170501442K)
🌹Bee Venom Sunscreen Foundation
(NOT 170501443K)
🌹Bee Venom Liquid Honey Cleanser (NOT 170502353K)
🌹Bee Venom Ipink Serum (NOT 170502351K)
.
Bee Venom bermanfaat untuk anti keradangan kulit,dan anti bakteria. Sebab itu Bee Venom sangat bagus untuk kulit yang bermasalah dan nipis!
.
🐝HANYA RM60 SM / RM65 SS
.
📮 RM8 SM / RM13 SS
.
Jom order Bee Venom skincare sekarang???
.
📲 www.wasap.my/60169649171
📲 www.wasap.my/60169649171
📲 www.wasap.my/60169649171

#beevenom #beevenomlover #beevenomoriginal #jeragat #beevenommoisturizer #jerawat #skincare #organicproduct
#beevenom #jerawat #jeragat #beevenomoriginal #beevenomlovers #foundation #moisturizer #organicproduct #beevenomskincare

PRODUKK MESRA KULIT TERJAMIN SELAMAT
=================
.
Sekarang ni ramai yang mengeluh kerana takut dengan kesan sampingan tetapi kesan sampingan ini di sebabkan produk tidak berdaftar atau terdapat bahan-bahan berbahaya.
..
BEE VENOM 4in1 telah mendapat tempat di hati pengguna sekarang kerana keberkesanan dan produkk mesra kulit yang membantu mencantikkan dan mengatasi masalah JERAWAT,JERAGAT,PARUT, BINTIK HITAM, dan SUN BURN.
. JANGAN RISAU harga mampu milik dan tahan lama kerana di dalam set ini terdapat 4 barang dalam satu set :
.
1 honey cleanser
1 propolis essence serum
1 moisturiser + repair skin
1 Sunscreen + foundation spf 60 . Wasap Cik Bv sekarang tauuu!!
.
Pm/Whatsapp 97707119
.
#beevenom #beevenomlover #beevenomoriginal #jeragat #beevenommoisturizer #jerawat #skincare #organicproduct

ORIGINAL HQ
SERUM HONEY BEE VENOM (40ml)
Serum ni semestinya diperkaya dengan Honey, Royal Jelly and active ingredients yang bersifat anti bakteria yang dapat merawat kerengsaan juga jerawat.
Apa effectnya bila kita pakai sekali serum ni setiap hari? Tudiaaa 👇 💜kulit makin LEMBUT
💜kulit makin LEMBAB
💜Kulit makin HALUS
💜Kulit makin CERAH
💜Jerawat dah segan-segan nak naik
💜Mempercepatkan proses awet muda
💜Merawat sunburn dengan lebih BERKESAN
So bagi uols yang dah fall in love dengan Moisturizer Honey Bee Venom tu WAJIB try serum ni taw 😍😍 FUNGSI SERUM HONEY BEE VENOM 👇 🌸kecutkan jerawat .
🌸hilangkan noda2 di muka (pakai konsisten) .
🌸hilangkan eyebag .
🌸tegangkan kulit muka .
🌸kecilkan liang pori .
🌸mudah meresap ke dalam kulit .
🌸tidak melekit
Love sangat Honey Bee Venom royal propolis solution SERUM

Really helps to moisture the skin before foundation. Suitable for mature skin too, must have this item ladies! 😘😘 HONEY BEE VENOM SERUM(40 ML) 💰1 X RM85
📪rm8sm/rm12ss (PASARAN RM120)

Direct wssp/tele for order💞

#beevenom #beevenomserum #beevenomserumterbaik #beevenomoriginal #beevenomorganicskincare #skincareterbaik #beevenombest #skincaremurah #makeuomurah #kosmetikmurah #supplementmurah #kecantikanonline

Most Popular Instagram Hashtags