[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#beevenom

MOST RECENT

Bee Venom Gold 5in1
RM55
Postage RM8sm / RM12

Skincare 100% dari bahan origanik. Selamat digunakan.
Nak order klik www.wasap.my/60179618141/nakorderBEEVENOMGOLD

#beevenom #beevenomgold #beevenomgoldmurah #beevenomgoldbyjueaziz #beevenomgoldkuantan #beevenomgoldpahang #beevenomgoldoriginal #beevenomgold5in1

Everyone favourite! BEE VENOM by IDEALYST. Bee venom serum is specially design for nourishing, hydrating & firming your skin. Aims to leave refreshed, younger & radiant complexion.
βœ…get yours now only at RM180 (30ml) & RM 50 for 5ml

#beevenombyidealyst #beevenom #beevenommalaysia #sale #product #serum #crewlife #radiant #whitening

Adakah anda tahu apakah puncaΒ² toksin?
. πŸ‘‰ Apabila sisa makanan yg tidak dicerna sepenuhnya
πŸ‘‰ Pemakanan ubatΒ² kimia
πŸ‘‰ Merokok
πŸ‘‰ Pengambilan minuman keras
πŸ‘‰ Pemakanan yg tidak seimbang
.

Macam mana nak buang toksin? Amalkan minum JUS AD jek. Sebab Jus AD juga boleh membuang toksin dalam badan. πŸ’•
.

#aijuicedossier
#aprilskin #hopegirl #magandaglow #butikkuantan #butikvendor
#butikvendorkuantan #quitsmoking #sivannacolors
##produkkorea #vcarefoundation
#cantikmenariktertarik
#beyourself
#proudofwhouare
#makeyourselfhappy
#pilihanrakyatmalaysia #kekasihpaksarela
#fattzura #mawaraf #adibizara #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #jusdetox #lipmatteoriginal #lipmatteviral #produkkurus #produkkorea #beevenom #sistholipmatte

Oligo Fructose adalah serat larut yang mudah dicerna di dalam usus. Oligofructose juga blh digunakan sbg minuman kesihatan yg membuat perut merasa kenyang dlm waktu yg lama. .

Oligofructose blh didapati dari sumber serat spt sayur, bawang, pisang, bawang putih dan lainΒ². .

Fungsi Oligofructose : πŸ‘‰ Rendah kalori
πŸ‘‰ Membantu pertumbuhan bakteria bagus dalam usus
πŸ‘‰ Menggalakkan penyerapan kalsium ke tulang
πŸ‘‰ Tinggi serat baik untuk penghadaman
πŸ‘‰ Membantu mengawal berat badan
.

Oligofructose membuatkan anda kenyang ketika sarapan pagi dan makan malam. .

Oligofructose sangat bagus utk pencernaan disebakan prebiotik yg merangsang pertumbuhan bakteria di usus. .

Mikroorganisma mencegah pertumbuhan bakteria berbahaya, membantu menyerap nutrisi dan membantu menghasilkan vitamin B. .

Dan tak lupa juga dalam Jus AD terdapat olifructose. 😍 Siapa nak order jus AD? DM aifa cepat².
.

#aijuicedossier
#aprilskin #hopegirl #magandaglow #butikkuantan #butikvendor
#butikvendorkuantan #quitsmoking #sivannacolors
##produkkorea #vcarefoundation
#cantikmenariktertarik
#beyourself
#proudofwhouare
#makeyourselfhappy
#pilihanrakyatmalaysia #kekasihpaksarela
#fattzura #mawaraf #adibizara #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #jusdetox #lipmatteoriginal #lipmatteviral #produkkurus #produkkorea #beevenom #sistholipmatte

Dah masuk botol ke lima? 😱
.

Nampak tak betapa konsistennya pengguna Jus AD ni sampai dah minum botol yg kelima. .

Sebab tu Aifa selalu pesan supaya konsisten apabila mengamalkan apaΒ² makanan tambahan. Bila konsisten, barulah kita nampak produk tu berkesan. Betul tak? .

Siapa lagi nak cantik? Boleh DM Aifa sekarang. 😘
.

#aijuicedossier
#aprilskin #hopegirl #magandaglow #butikkuantan #butikvendor
#butikvendorkuantan #quitsmoking #sivannacolors
##produkkorea #vcarefoundation
#cantikmenariktertarik
#beyourself
#proudofwhouare
#makeyourselfhappy
#pilihanrakyatmalaysia #kekasihpaksarela
#fattzura #mawaraf #adibizara #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #jusdetox #lipmatteoriginal #lipmatteviral #produkkurus #produkkorea #beevenom #sistholipmatte

"Kenapa lepas saya minum Jus AD ni makin cantik? Sampai semua orang puji saya dah makin kurus dan cantik. "
.

Sebab awak minum Jus AD la awak jadi cantik macam tu. 😍 Jus AD ni juga boleh membantu mengurangkan kolestrol dalam badan dan mengawal kadar gula dalam darah. .

Sebotol RM58 sahaja. Awak nak? Nak order? DM Aifa sekarang.
.

#aijuicedossier
#aprilskin #hopegirl #magandaglow #butikkuantan #butikvendor
#butikvendorkuantan #quitsmoking #sivannacolors
##produkkorea #vcarefoundation
#cantikmenariktertarik
#beyourself
#proudofwhouare
#makeyourselfhappy
#pilihanrakyatmalaysia #kekasihpaksarela
#fattzura #mawaraf #adibizara #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #jusdetox #lipmatteoriginal #lipmatteviral #produkkurus #produkkorea #beevenom #sistholipmatte

Lepas minum Jus AD, terus rasa kenyang berpanjangan. 😍
.

Itu antara testimoni yang Aifa terima. Sebab tu la bila dah minum Jus AD, boleh membantu untuk mengurangkan berat badan. Sebab makan kita dah terjaga. .

Tapi, jangan dilupa untuk sarapan ye. Kerana sarapan itu penting. 😘
.

#aijuicedossier
#aprilskin #hopegirl #magandaglow #butikkuantan #butikvendor
#butikvendorkuantan #quitsmoking #sivannacolors
##produkkorea #vcarefoundation
#cantikmenariktertarik
#beyourself
#proudofwhouare
#makeyourselfhappy
#pilihanrakyatmalaysia #kekasihpaksarela
#fattzura #mawaraf #adibizara #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #jusdetox #lipmatteoriginal #lipmatteviral #produkkurus #produkkorea #beevenom #sistholipmatte

Siapa yang belum minum Jus AD? kalau yang belum minum, harus cuba minum JUS AD.
.

Sebab kalau dah amalkan minum Jus AD, pembuangan lawas, badan bebas toksin, kekal cergas, dan kulit cantik. πŸ’•
.

Itu lah di antara kebaikanΒ² amalkan minum JUS AD. Siapa nak order JUS AD? CepatΒ² dm Aifa sekarang.
.

#aijuicedossier
#aprilskin #hopegirl #magandaglow #butikkuantan #butikvendor
#butikvendorkuantan #quitsmoking #sivannacolors
##produkkorea #vcarefoundation
#cantikmenariktertarik
#beyourself
#proudofwhouare
#makeyourselfhappy
#pilihanrakyatmalaysia #kekasihpaksarela
#fattzura #mawaraf #adibizara #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #jusdetox #lipmatteoriginal #lipmatteviral #produkkurus #produkkorea #beevenom #sistholipmatte

READYYY STOCK. fattah amin pnya dah habis. Tinggal stok yg ni. FREE COD GIANT SP ONLY. Berminat whatsapp cepat. +6010-3636081 or klik link http://www.wasap.my/60103636081
.
#cpg #hannisgreencoffee #kopialana #innercpg #syokfoundation #kopirerama #dianz #okaya #V2V #vevioustrial #bellaz #ridzkin #dyxy #kylie #beevenom #glitter #riffa #honeyglowsoap #lemonex #rosetyara #totallyclean #lemonexadvance #jamunenek #yarra #glamrose #oneminutemiraclefoundation

JOGGERPANTS ASKAR

SIZE S M L XL XXL

JENIS KAIN: COTTON DENIM BEST SEJUK (HOT ITEMS😍) UKURAN

Size 30 (s/m)
Pinggang 28-31
Labuh 39

SIZE 32 (m)
pinggang 30-33
Labuh 39

Size 34(L)
Pinggang 33-35
Labuh 40

Size 36 (XL)
Pinggang 35-37
Labuh 41'

SIZE 38 (XL)
PINGGANG 37-39'
LABUH 42

SIZE 40-42(2XL)
PINGGANG 40-43
LABUH 43

warna yg available utk joggerpant mcm dlm gambar ye ☺

Fast response & further details, click link di bio
wasap.my/60193663748
#promoitem #newitem #hotselling #beevenom #jusmushtanir #kylie #unicornbrush #makeupbag #makupmalaysia #hudabeauty #kosmetikmurah #skinnymascara #hellokitty #hellokittylover #makeupkit #feryal #catlover #koreaduolipstick #milocube #bajuraya2018 #koleksibajuraya #palazoplussize #sayajualmakeup #novolipstick #mampumilik #kosmetikmurahbangi #kajang #serdang #putrajaya #favbymfa

A new podcast just came out yesterday with the creator and one of the main researchers of bee venom therapy for lyme and co infections. Little did I know, she is a PHD in Nuclear Physics!That makes her very credible in my eyes. A study came out of New Haven University about 1.5 months ago proving that bee venom is just as effective or more effective than the best triple antibiotic combinations used for killing borrelia. Link to the podcast in my profile. #bees #beevenom #beevenomtherapy #lyme #babesia #biofilm #persistors #cystform #roundbody #bartonella #borreliosis #borrelia #arthritis #rheumatoidarthritis #multiplesclerosis #arthritistreatment #cure #chroniclyme πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯πŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸπŸ’‰πŸ’ŠπŸ’‰πŸ’ŠπŸ’‰πŸ’ŠπŸ’‰πŸ˜«πŸ˜«πŸ˜«πŸ˜«

BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1
.
🐝🐝🐝🐝🐝
.
KANDUNGAN
.
🌻 Bee Venom Serum
🌻 Bee Venom Moisturizer & Repairing
🌻 Bee Venom Honey Liquid Cleanser
🌻 Bee Venom Sunblock Foundation
.
🐝🐝🐝🐝🐝
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
🌻 Membaiki kulit yg rosak akibat pemakaian produk yg mempunyai kandungan kimia yg tinggi
🌻 Mencantikkan tekstur kulit agar halus dan lembut
🌻 Mencegah kulit daripada jeragat yang lebih teruk
🌻 Merawat masalah jerawat parah dan menghilangkan parut
🌻 Kandungan bee venom yg tinggi untuk anti penuaan/remaja
🌻 Anti oksida tinggi untuk menyihatkan kulit 🌻 Anti kanser kulit 🌻 Membuatkan kulit lebih ketahanan dari masalah kulit
🌻 Mencerahkan kulit secara rata
🌻 Menyejukkan kulit yg cepat pedih dan sakit
.
🐝🐝🐝🐝🐝
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌻 Bersihkn wajah terlebih dahulu dengan Bee venom honey liquid cleanser
🌻 Lap kering dengan tuala bersih 🌻 Ambil 1 kapas muka dan titiskn 3 titis serum kemudian di sapu dari bawah wajah menghala ke atas wajah, sapu juga leher dengan sekata,bila sudah serata biarkan 2-3 min serum itu meresap
🌻 Sapu rata bee venom moisturizer (boleh pakai siang atau malam)
🌻 Sapu rata bee venom sunblock foundation sebelum keluar rumah ATAU sebagai sapuan asas(foundation) sebelum memakai mekap (dipakai waktu siang sahaja)
.
🐝🐝🐝🐝🐝
.
Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga.
.
🐝🐝🐝🐝🐝
.
#Beevenom #Beevenomskincare #Beevenomskincare4in1 #Beevenomskincaremurah #Beevenomskincareoriginal #Beevenomskincare4in1 #Beevenomskincare4in1murah #Beevenomskincare4in1original #Beevenomskincaremurahoriginal #Beevenomskincareoriginalmurah #Beevenom4in1murah #Beevenom4in1original #Beevenommurah #Beevenomoriginal #Beevenomborong #Beevenommurahoriginal #Beevenomoriginalmurah #Beevenomborongmurah #Beevenommalaysia #Beevenomselangor #dyrazbeaute

Dr Jart+ V7 Beauty Balm πŸ’•
.

Mengandungi 7 jenis vitamin yang membantu untuk mendapatkan kulit yang berseri, cerah, dan anti penuaan. .

Original from KOREA. Siapa yang berminat untuk order, boleh dm Aifa sekarang. Sebab stok sangat limited. 😊
.

#aijuicedossier
#aprilskin #hopegirl #magandaglow #butikkuantan #butikvendor
#butikvendorkuantan #quitsmoking #sivannacolors
##produkkorea #vcarefoundation
#cantikmenariktertarik
#beyourself
#proudofwhouare
#makeyourselfhappy
#pilihanrakyatmalaysia #kekasihpaksarela
#fattzura #mawaraf #adibizara #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #jusdetox #lipmatteoriginal #lipmatteviral #produkkurus #produkkorea #beevenom #sistholipmatte

Dr Jart+ vt Beauty Balm πŸ’•
. πŸ‘‰ SPF30/PA++
πŸ‘‰ Mencerahkan & anti penuaan
πŸ‘‰ Mengandungi vit A, B3, B5, C, E ,F, H
πŸ‘‰ Melembapkan kulit
πŸ‘‰ Mengandungi ekstrak aloe barbadensis
.

Berminat untuk order? DM Aifa sekarang

#aijuicedossier
#aprilskin #hopegirl #magandaglow #butikkuantan #butikvendor
#butikvendorkuantan #quitsmoking #sivannacolors
##produkkorea #vcarefoundation
#cantikmenariktertarik
#beyourself
#proudofwhouare
#makeyourselfhappy
#pilihanrakyatmalaysia #kekasihpaksarela
#fattzura #mawaraf #adibizara #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #jusdetox #lipmatteoriginal #lipmatteviral #produkkurus #produkkorea #beevenom #sistholipmatte

CC CREAM SPF SANGAT TINGGI UNTUK MELINDUNGI KULIT DARIPADA SUNBURN SECARA TOTAL!😱😱😱
.
Tahukan anda Bee venom Sunblock Foundation SPF 60 merupakan CC cream yang sangat licin dan full coverage?πŸ€”πŸ€”πŸ€”
.
SPF tinggi membantu supaya kulit tidak sunburn dan kekal cerah..😚😚😚
.
Bee Venom Sunblock Foundation SPF60 mampu menutup parut dan cela pada kulit dengan sempurna!😍😍😍
.
Meh jom try CC Cream ni!
.
πŸ“² Www.wasap.my/60174598831

#beevenom #beevenomoriginal #beevenommoisturizer #beevenomliquidfoundation #beevenommalaysia #beevenomsunscreen

Most Popular Instagram Hashtags