#beehaven

MOST RECENT

This beautiful white flowering crab was planted the year after the flood of 2011. We lost all our hard work we had put into the landscaping that year when the Souris River flooded 1/3 of the town. I was more devastated over the landscaping that I knew would take years to recover, than our house which could potentially be better in a few short months. This tree has flourished ever since been dug into the ground and it’s beauty is a blessing to see!
#floweringcrabapple #rusticlandscape #floodof2011 #beautfultrees #beehaven #loveforallthingsgreen

(not my pic btw just a joke the pic belongs to beefriendly.ca please don’t sue I’m making a joke.)
R.I.P Bruce the bumblebee
Killed by a rock hitting him on the head.
Bruce I’m sorry. I didn’t mean to hit you I meant to hit the tree. Hope you are making it rain honey in bee haven.
#beehaven #Brucethebee #bumblebee

Early evening. Warm weather. Glass of wine. Birds chattering.
Just what you need after work on a Monday. Doesn't even feel like I'm in Hull. So happy with this space now.

#mybackgarden #flowers #inbloom #relaxing #beehaven #springtime #lightevenings #happy #simplemindfulness #blueskies #atpeace #floralfeels
Also props to @helen_fawcett9 and @fawcettian for helping with the transformation!

Hubby built a bee garden this weekend for our daughter, can’t wait to see the flowers blooming and the bees 🐝 zooming around and once we get a new hive for them, making our backyard their haven! Any tips please leave comments!!! #savethebees #savethebees🐝 #beegarden #beehaven #saveourworld #backyardgarden #nature

[AKAK CANTIK LA.. AKAK PAKAI APA? NAK SIKIT BOLEH?]
.
Kalau korang nak berjimat, memang takde salah nya kalau berkongsi. SHARING IS CARING la katakan.. lagipun set ni memang boleh pakai lama.
.
Kini si adik dah beli sendiri sebab dia dah tengok keberkesanan produk natural ni. CANTIK DENGAN CARA YANG SELAMAT..
.
Set ni cuma RM180 sempena SALE BIDADARI TURUN DARI LANGIT ni.
.
Nak tau lebih lanjut, pm sy atau wasap je kat:
013-9355507
.
#DrAnneSkincare
#HoneygoldLab
#BeeHaven
#DASCMajesty
#SalesBidadari
#Annevengers
#Annegels
#madukelulut
#skincarekelulut
#skincareberkesan
#skincareselamat
#skincaremampumilik

My wee garden is coming back to life 😍
.
.
#summergarden #dray #happyplace #greenfingers #beehaven #blooming

This World Bee Day show our tiny friends some love and become a bee saver! 🐝
We have lost 20 bee species already in Britain and a quarter of the remaining species are endangered. Sow some wildflower seeds, research bee-friendly flowers and plant some in your garden, or go all-out and create a bee hotel! You can get your own bee saver kit from @friends_earth or just check our their website for tips and guides on how to make your garden a bee haven 🌻🌸🐝🌞

Since having our magnolia trimmed back in the autumn last year, our garden has positively bloomed. Mostly weeds, but I like them. #garden #wildgarden #beehaven #home

TRAVEL SET UNTUK NYAHKAN JERAWAT, ATASI KULIT KERING #JerawatSilaMeninggal
================================
.
Subhanallah.. Sis ni keje dia travel je Jadi dia sgt prefer TRAVEL SET ni sebab mudah dibawa ke mana-mana saja. Ni barang wajib untuk kekalkan kulit yang CANTIK MENAWAN!
.
Travel set ni siap dgn beg comel lagi . In shaa allah memang mudah nak dibawa kemana-mana sahaja.. .
Alhamdulillah sekarg ni DASC ada buat offer hingga 55%..bestkan... 😀
.
Jadi DASC ada juga travel set for
🌷Dry/sensitive skin RM129
🌷Oily/acne skin RM149
🌷Oily skin RM129
🌷Brightening and Anti-aging RM99
.
Apa tunggu lagi dapatkan travel set anda dgn harga promosi sekarang..😉
.
Untuk pertanyaan boleh pm atau whatapp saya kat:
013-9355507
.
#DrAnneSkincare
#HoneygoldLab
#BeeHaven
#DASCMajesty
#SalesBidadari
#Annevengers
#Annegels
#madukelulut
#skincarekelulut
#skincareberkesan
#skincareselamat
#skincaremampumilik

BILA SUAMI PUJI, LAIN MACAM SENYUM SAMPAI KE TELINGA 😁
.
Setiap item yang dikeluarkan oleh DASC menyihatkan kulit. Sebab tu ia boleh MEMUDARKAN JERAGAT 👍
.
Korang yg ada masalah jeragat tu wajib cuba.
Dah nak raya ni. Boleh la try. Mesti suami suka isteri makin cantik 😘. Kena la jaga penampilan diri juga kan. Berkepit la nanti tu tak nak lepas. 😆
.
Nak tau lebih lanjut, dm sy atau wasap je kat:
013-9355508
.
#DrAnneSkincare
#HoneygoldLab
#BeeHaven
#DASCMajesty
#SalesBidadari
#Annevengers
#Annegels
#madukelulut
#skincarekelulut
#skincareberkesan
#skincareselamat
#skincaremampumilik

One of the beautiful treasures of my garden 🧡 #flowersofspring #naturelife #beehaven

Hive bursting at the seams, blooms everywhere! Aren’t the quince blossoms so lovely? #beekeeping #nectarcollector #beehaven #plantsforpollinators #treatmentfreebeekeeping #biodiversefarming #permacultureorchard #backyardorchard

Most Popular Instagram Hashtags