#bedsheetsingapore

3964 posts

TOP POSTS

WHATSAPP 012-9397193 TO ORDER.

BEDSHEET SET / SET CADAR

BS-6902

SIZE:
Single/Super Single
(Quilt 180×200CM /Sheet 200×230CM)

Queen
(Quilt 200×230CM / Sheet 230×230CM)

King (Quilt 220×240CM / Sheet 230×250CM)
MATERIAL:  Cotton Mixed Polyester

SET:
2 Pillow Cases
1 Flat Sheet
1 Quilt Cover.

PRICE:
Single/Super Single RM150
QUEEN RM170
KING RM180 "PRE-ORDER ETA 7 - 10 WORKING DAYS"

#cadar #bedsheet #bedsheetmalaysia #cadarikea #sayajualcadar #sayajualbedsheet #cadarmurah #bedsheetmurah #pillowcase #printedbedsheet #cadarcorak #barangrumah #quiltcover #cadarmalaysia #cadarpengantin #bedsheetpengantin #bedsheetikea #felladesign #surirumah #bedsheetbrunei #bedsheetsingapore #singlebedsheet #singlebedsheetmalaysia #rosejepun #7harimencintaiku

So, dah decide ke nak design mana?
#comelnessbygilatido ni yang comey ni ada sale sekarang. Jimat RM100 okay!

Normal price: RM370
Promo price: RM270

Harga ni termasuk selimut tebal tu tau. Kita bagi free je selimut tebal tu.
Awak akan dapat:

1 quilt cover + quilt (percuma)
1 fitted bedsheet
2 pillow case
1 bolster case

Nak postage free jugak? Meh whatsapp:
Amer 0132829411

#sayajualcadar #cadarcotton #cadar #bazaarpaknil #bazarpaknil #terengganu #terengganukite #terengganuwedding #bedsheetmalaysia #bedsheetsingapore #bedsheets #roomdecor

Wallpaper..exclusive wallpaper...
Come n visit us today with $100 only u can deco ur house....
Many design many Colour... contest deco rumah tercantik on Saturday..
U alls still got time...so easy to deco D.I.Y (do it ye self) only guys...
Blk 12 Haig road...#queenssg #queensbeautysg #bazaargeylang2017 #wallpapermurahsg #bedsheetsingapore #📲84082003

Salam semua 😊
.
Bulan ni dengarnya ramai yang nak mendirikan masjid...Alhamdullillah😘😘
.
Bakal-bakal pengantin semua tu dah siap ke semua item dalam checklist tu? Haaaaa...kalau ada yang masih tercari-cari lagi set cadar pengantin tu, jangan segan dan jangan malu untuk tanya akak ye...
.
Semua koleksi #cadarkawin akak ready stock ye. Available dalam queen & king size tau! 😍
.
Material: 100% cotton silk. Thread count not stated
.
1 set inc:
1 quilt cover
1 flat bedsheet
2 pillow case
.
PRICE: RM210 (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA)
.
Nak tambah comforter pon boleh:
*Comforter tebal (RM120)
*Comforter nipis (RM80)
.
📲DM/WA 60123642498 untuk order
.
📌material tak panas. Nampak kilat tapi bukan kain silk licin. Cotton silk ni kain cotton, tapi ada effect kilat sikit. Kain breathable.
.
#cadar #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarmalaysia #cadarmalaysiamurah #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarbrunei #cadarbruneimurah #bedsheet #bedsheetmurah #bedsheetmurahmalaysia #bedsheetmalaysiamurah #bedsheetqueen #bedsheetsingapore #bedsheetbrunei #cadarcotton #cadarcottonmurah #cadarpengantin #cadarpengantinmurah #cadarpengantincantik #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantincotton #cadarpengantineksklusif #cadarkawin #setcadarcomforter #setcadarpengantin #setcadarkahwin

LUXURY SET ON SALE!

MATERIAL: COTTON MICROPLUSH 400 THREAD COUNT
DEEP POCKET: 30CM (FIT MAX 12 INCH THICK)

SET INC:

1. Fitted bedsheet set
1 fitted bedsheet
2 pillow case (1 pillow case for single)
1 bolster case (no pillow case for single)
NORMAL PRICE:
SUPER SINGLE: RM100
QUEEN: RM120
KING: RM140

AFTER LESS 19%
SUPER SINGLE: RM81
QUEEN; RM97
KING: RM114

2. Quilt cover set
1 quilt cover
1 fitted bedsheet
2 pillow case (1 pillow case for single)
1 bolster case (no pillow case for single)
NORMAL PRICE:
SUPER SINGLE: RM200
QUEEN: RM220
KING: RM220

AFTER LESS 19%
SUPER SINGLE: RM162
QUEEN; RM180
KING: RM180

3. Comforter set
1 comforter
1 fitted bedsheet
2 pillow case (1 pillow case for single)
1 bolster case (no pillow case for single)
NORMAL PRICE:
SUPER SINGLE: RM250
QUEEN: RM270
KING: RM290

AFTER LESS 19%
SUPER SINGLE: RM203
QUEEN; RM219
KING: RM235

SALE VALID UNTIL 11AM 20TH JAN 2017 ONLY!

KINDLY WHATSAPP FOR ORDER
0133159435 TIRA
0133871900 HANIM

#lawombengbigbossbirthdaysale #bedsheetsingapore #bedsheetbrunei #cadarpengantin #bazaar #bazaarpaknil #cadarhotel #cadarpengantin #cadarcotton

Salam Aidilfitri....
To all of u my lovely customer...
Queens Beauty.Sg will closed on 24 & 25 June 2017..
#queenssg #queenscosmeticssg #bedsheetsingapore #queenswallpapersg #salamramadan #raya2017 #25062017

MOST RECENT

BEDSHEET / SET CADAR
BS-57

Whatsapp 019-2993609 to place order.

SIZE :
Queen (Quilt 200×230CM / Sheet 230 × 250CM)

King (Quilt 220×240CM / Sheet 230×250CM)

MATERIAL: 100% Cotton

SET: 2 Pillow Case , 1 Cadar, 1 Quilt Cover.

PRICE:
QUEEN RM190
King RM 200. "PRE-ORDER ETA 7 WORKING DAYS"

WHATSAPP 019-3685578 TO ORDER.

#cadar #bedsheet #bedsheetmalaysia #cadarikea #sayajualcadar #sayajualbedsheet #cadarmurah #bedsheetmurah #pillowcase #printedbedsheet #cadarcorak #barangrumah #quiltcover #cadarmalaysia #cadarpengantin #bedsheetpengantin #bedsheetikea #felladesign #surirumah #cadarcotton #cottonbedsheet #bedsheetbrunei #bedsheetsingapore #7harimencintaiku #surihatimrpilot

Salam semua 😊
.
Bulan ni dengarnya ramai yang nak mendirikan masjid...Alhamdullillah😘😘
.
Bakal-bakal pengantin semua tu dah siap ke semua item dalam checklist tu? Haaaaa...kalau ada yang masih tercari-cari lagi set cadar pengantin tu, jangan segan dan jangan malu untuk tanya akak ye...
.
Semua koleksi #cadarkawin akak ready stock ye. Available dalam queen & king size tau! 😍
.
Material: 100% cotton silk. Thread count not stated
.
1 set inc:
1 quilt cover
1 flat bedsheet
2 pillow case
.
PRICE: RM210 (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA)
.
Nak tambah comforter pon boleh:
*Comforter tebal (RM120)
*Comforter nipis (RM80)
.
📲DM/WA 60123642498 untuk order
.
📌material tak panas. Nampak kilat tapi bukan kain silk licin. Cotton silk ni kain cotton, tapi ada effect kilat sikit. Kain breathable.
.
#cadar #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarmalaysia #cadarmalaysiamurah #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarbrunei #cadarbruneimurah #bedsheet #bedsheetmurah #bedsheetmurahmalaysia #bedsheetmalaysiamurah #bedsheetqueen #bedsheetsingapore #bedsheetbrunei #cadarcotton #cadarcottonmurah #cadarpengantin #cadarpengantinmurah #cadarpengantincantik #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantincotton #cadarpengantineksklusif #cadarkawin #setcadarcomforter #setcadarpengantin #setcadarkahwin

Salam semua 😊
.
Bulan ni dengarnya ramai yang nak mendirikan masjid...Alhamdullillah😘😘
.
Bakal-bakal pengantin semua tu dah siap ke semua item dalam checklist tu? Haaaaa...kalau ada yang masih tercari-cari lagi set cadar pengantin tu, jangan segan dan jangan malu untuk tanya akak ye...
.
Semua koleksi #cadarkawin akak ready stock ye. Available dalam queen & king size tau! 😍
.
Material: 100% cotton silk. Thread count not stated
.
1 set inc:
1 quilt cover
1 flat bedsheet
2 pillow case
.
PRICE: RM210 (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA)
.
Nak tambah comforter pon boleh:
*Comforter tebal (RM120)
*Comforter nipis (RM80)
.
📲DM/WA 60123642498 untuk order
.
📌material tak panas. Nampak kilat tapi bukan kain silk licin. Cotton silk ni kain cotton, tapi ada effect kilat sikit. Kain breathable.
.
#cadar #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarmalaysia #cadarmalaysiamurah #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarbrunei #cadarbruneimurah #bedsheet #bedsheetmurah #bedsheetmurahmalaysia #bedsheetmalaysiamurah #bedsheetqueen #bedsheetsingapore #bedsheetbrunei #cadarcotton #cadarcottonmurah #cadarpengantin #cadarpengantinmurah #cadarpengantincantik #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantincotton #cadarpengantineksklusif #cadarkawin #setcadarcomforter #setcadarpengantin #setcadarkahwin

Salam semua 😊
.
Bulan ni dengarnya ramai yang nak mendirikan masjid...Alhamdullillah😘😘
.
Bakal-bakal pengantin semua tu dah siap ke semua item dalam checklist tu? Haaaaa...kalau ada yang masih tercari-cari lagi set cadar pengantin tu, jangan segan dan jangan malu untuk tanya akak ye...
.
Semua koleksi #cadarkawin akak ready stock ye. Available dalam queen & king size tau! 😍
.
Material: 100% cotton silk. Thread count not stated
.
1 set inc:
1 quilt cover
1 flat bedsheet
2 pillow case
.
PRICE: RM210 (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA)
.
Nak tambah comforter pon boleh:
*Comforter tebal (RM120)
*Comforter nipis (RM80)
.
📲DM/WA 60123642498 untuk order
.
📌material tak panas. Nampak kilat tapi bukan kain silk licin. Cotton silk ni kain cotton, tapi ada effect kilat sikit. Kain breathable.
.
#cadar #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarmalaysia #cadarmalaysiamurah #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarbrunei #cadarbruneimurah #bedsheet #bedsheetmurah #bedsheetmurahmalaysia #bedsheetmalaysiamurah #bedsheetqueen #bedsheetsingapore #bedsheetbrunei #cadarcotton #cadarcottonmurah #cadarpengantin #cadarpengantinmurah #cadarpengantincantik #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantincotton #cadarpengantineksklusif #cadarkawin #setcadarcomforter #setcadarpengantin #setcadarkahwin

Salam semua 😊
.
Bulan ni dengarnya ramai yang nak mendirikan masjid...Alhamdullillah😘😘
.
Bakal-bakal pengantin semua tu dah siap ke semua item dalam checklist tu? Haaaaa...kalau ada yang masih tercari-cari lagi set cadar pengantin tu, jangan segan dan jangan malu untuk tanya akak ye...
.
Semua koleksi #cadarkawin akak ready stock ye. Available dalam queen & king size tau! 😍
.
Material: 100% cotton silk. Thread count not stated
.
1 set inc:
1 quilt cover
1 flat bedsheet
2 pillow case
.
PRICE: RM210 (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA)
.
Nak tambah comforter pon boleh:
*Comforter tebal (RM120)
*Comforter nipis (RM80)
.
📲DM/WA 60123642498 untuk order
.
📌material tak panas. Nampak kilat tapi bukan kain silk licin. Cotton silk ni kain cotton, tapi ada effect kilat sikit. Kain breathable.
.
#cadar #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarmalaysia #cadarmalaysiamurah #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarbrunei #cadarbruneimurah #bedsheet #bedsheetmurah #bedsheetmurahmalaysia #bedsheetmalaysiamurah #bedsheetqueen #bedsheetsingapore #bedsheetbrunei #cadarcotton #cadarcottonmurah #cadarpengantin #cadarpengantinmurah #cadarpengantincantik #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantincotton #cadarpengantineksklusif #cadarkawin #setcadarcomforter #setcadarpengantin #setcadarkahwin

Salam semua 😊
.
Bulan ni dengarnya ramai yang nak mendirikan masjid...Alhamdullillah😘😘
.
Bakal-bakal pengantin semua tu dah siap ke semua item dalam checklist tu? Haaaaa...kalau ada yang masih tercari-cari lagi set cadar pengantin tu, jangan segan dan jangan malu untuk tanya akak ye...
.
Semua koleksi #cadarkawin akak ready stock ye. Available dalam queen & king size tau! 😍
.
Material: 100% cotton silk. Thread count not stated
.
1 set inc:
1 quilt cover
1 flat bedsheet
2 pillow case
.
PRICE: RM210 (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA)
.
Nak tambah comforter pon boleh:
*Comforter tebal (RM120)
*Comforter nipis (RM80)
.
📲DM/WA 60123642498 untuk order
.
📌material tak panas. Nampak kilat tapi bukan kain silk licin. Cotton silk ni kain cotton, tapi ada effect kilat sikit. Kain breathable.
.
#cadar #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarmalaysia #cadarmalaysiamurah #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarbrunei #cadarbruneimurah #bedsheet #bedsheetmurah #bedsheetmurahmalaysia #bedsheetmalaysiamurah #bedsheetqueen #bedsheetsingapore #bedsheetbrunei #cadarcotton #cadarcottonmurah #cadarpengantin #cadarpengantinmurah #cadarpengantincantik #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantincotton #cadarpengantineksklusif #cadarkawin #setcadarcomforter #setcadarpengantin #setcadarkahwin

BEDSHEET SET / SET CADAR

BS-6600

SIZE :
Queen(Quilt 200 × 230CM / Sheet 230 × 240CM)
King (Quilt 220 × 240CM / Sheet 240 × 250CM)
Super King (Quilt 220×24CM / Sheet 250× 270CM)
MATERIAL: High Quality Brush Cotton

SET:
2 Pillow Cases
1 Flat Sheet
1 Quilt Cover.

PRICE:
QUEEN RM250
KING RM270
Super King RM280 "PRE-ORDER ETA 7 WORKING DAYS"

WHATSAPP 019-2993609 TO ORDER.

#cadar #bedsheet #bedsheetmalaysia #cadarikea #sayajualcadar #sayajualbedsheet #cadarmurah #bedsheetmurah #pillowcase #printedbedsheet #cadarcorak #barangrumah #quiltcover #cadarmalaysia #cadarpengantin #bedsheetpengantin #bedsheetikea #felladesign #surirumah #bedsheetbrunei #bedsheetsingapore #singlebedsheet #singlebedsheetmalaysia #heroseorangcinderella

BEDSHEET SET / SET CADAR

BS-6600

SIZE :
Queen(Quilt 200 × 230CM / Sheet 230 × 240CM)
King (Quilt 220 × 240CM / Sheet 240 × 250CM)
Super King (Quilt 220×24CM / Sheet 250× 270CM)
MATERIAL: High Quality Brush Cotton

SET:
2 Pillow Cases
1 Flat Sheet
1 Quilt Cover.

PRICE:
QUEEN RM250
KING RM270
Super King RM280 "PRE-ORDER ETA 7 WORKING DAYS"

WHATSAPP 019-2993609 TO ORDER.

#cadar #bedsheet #bedsheetmalaysia #cadarikea #sayajualcadar #sayajualbedsheet #cadarmurah #bedsheetmurah #pillowcase #printedbedsheet #cadarcorak #barangrumah #quiltcover #cadarmalaysia #cadarpengantin #bedsheetpengantin #bedsheetikea #felladesign #surirumah #bedsheetbrunei #bedsheetsingapore #singlebedsheet #singlebedsheetmalaysia #heroseorangcinderella

BEDSHEET SET / SET CADAR

BS-6600

SIZE :
Queen(Quilt 200 × 230CM / Sheet 230 × 240CM)
King (Quilt 220 × 240CM / Sheet 240 × 250CM)
Super King (Quilt 220×24CM / Sheet 250× 270CM)
MATERIAL: High Quality Brush Cotton

SET:
2 Pillow Cases
1 Flat Sheet
1 Quilt Cover.

PRICE:
QUEEN RM250
KING RM270
Super King RM280 "PRE-ORDER ETA 7 WORKING DAYS"

WHATSAPP 019-2993609 TO ORDER.

#cadar #bedsheet #bedsheetmalaysia #cadarikea #sayajualcadar #sayajualbedsheet #cadarmurah #bedsheetmurah #pillowcase #printedbedsheet #cadarcorak #barangrumah #quiltcover #cadarmalaysia #cadarpengantin #bedsheetpengantin #bedsheetikea #felladesign #surirumah #bedsheetbrunei #bedsheetsingapore #singlebedsheet #singlebedsheetmalaysia #heroseorangcinderella

Salam semua 😊
.
Bulan ni dengarnya ramai yang nak mendirikan masjid...Alhamdullillah😘😘
.
Bakal-bakal pengantin semua tu dah siap ke semua item dalam checklist tu? Haaaaa...kalau ada yang masih tercari-cari lagi set cadar pengantin tu, jangan segan dan jangan malu untuk tanya akak ye...
.
Semua koleksi #cadarkawin akak ready stock ye. Available dalam queen & king size tau! 😍
.
Material: 100% cotton silk. Thread count not stated
.
1 set inc:
1 quilt cover
1 flat bedsheet
2 pillow case
.
PRICE: RM210 (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA)
.
Nak tambah comforter pon boleh:
*Comforter tebal (RM120)
*Comforter nipis (RM80)
.
📲DM/WA 60123642498 untuk order
.
📌material tak panas. Nampak kilat tapi bukan kain silk licin. Cotton silk ni kain cotton, tapi ada effect kilat sikit. Kain breathable.
.
#cadar #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarmalaysia #cadarmalaysiamurah #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarbrunei #cadarbruneimurah #bedsheet #bedsheetmurah #bedsheetmurahmalaysia #bedsheetmalaysiamurah #bedsheetqueen #bedsheetsingapore #bedsheetbrunei #cadarcotton #cadarcottonmurah #cadarpengantin #cadarpengantinmurah #cadarpengantincantik #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantincotton #cadarpengantineksklusif #cadarkawin #setcadarcomforter #setcadarpengantin #setcadarkahwin

Salam semua 😊
.
Bulan ni dengarnya ramai yang nak mendirikan masjid...Alhamdullillah😘😘
.
Bakal-bakal pengantin semua tu dah siap ke semua item dalam checklist tu? Haaaaa...kalau ada yang masih tercari-cari lagi set cadar pengantin tu, jangan segan dan jangan malu untuk tanya akak ye...
.
Semua koleksi #cadarkawin akak ready stock ye. Available dalam queen & king size tau! 😍
.
Material: 100% cotton silk. Thread count not stated
.
1 set inc:
1 quilt cover
1 flat bedsheet
2 pillow case
.
PRICE: RM210 (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA)
.
Nak tambah comforter pon boleh:
*Comforter tebal (RM120)
*Comforter nipis (RM80)
.
📲DM/WA 60123642498 untuk order
.
📌material tak panas. Nampak kilat tapi bukan kain silk licin. Cotton silk ni kain cotton, tapi ada effect kilat sikit. Kain breathable.
.
#cadar #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarmalaysia #cadarmalaysiamurah #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarbrunei #cadarbruneimurah #bedsheet #bedsheetmurah #bedsheetmurahmalaysia #bedsheetmalaysiamurah #bedsheetqueen #bedsheetsingapore #bedsheetbrunei #cadarcotton #cadarcottonmurah #cadarpengantin #cadarpengantinmurah #cadarpengantincantik #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantincotton #cadarpengantineksklusif #cadarkawin #setcadarcomforter #setcadarpengantin #setcadarkahwin

Salam semua 😊
.
Bulan ni dengarnya ramai yang nak mendirikan masjid...Alhamdullillah😘😘
.
Bakal-bakal pengantin semua tu dah siap ke semua item dalam checklist tu? Haaaaa...kalau ada yang masih tercari-cari lagi set cadar pengantin tu, jangan segan dan jangan malu untuk tanya akak ye...
.
Semua koleksi #cadarkawin akak ready stock ye. Available dalam queen & king size tau! 😍
.
Material: 100% cotton silk. Thread count not stated
.
1 set inc:
1 quilt cover
1 flat bedsheet
2 pillow case
.
PRICE: RM210 (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA)
.
Nak tambah comforter pon boleh:
*Comforter tebal (RM120)
*Comforter nipis (RM80)
.
📲DM/WA 60123642498 untuk order
.
📌material tak panas. Nampak kilat tapi bukan kain silk licin. Cotton silk ni kain cotton, tapi ada effect kilat sikit. Kain breathable.
.
#cadar #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarmalaysia #cadarmalaysiamurah #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarbrunei #cadarbruneimurah #bedsheet #bedsheetmurah #bedsheetmurahmalaysia #bedsheetmalaysiamurah #bedsheetqueen #bedsheetsingapore #bedsheetbrunei #cadarcotton #cadarcottonmurah #cadarpengantin #cadarpengantinmurah #cadarpengantincantik #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantincotton #cadarpengantineksklusif #cadarkawin #setcadarcomforter #setcadarpengantin #setcadarkahwin

Salam semua 😊
.
Bulan ni dengarnya ramai yang nak mendirikan masjid...Alhamdullillah😘😘
.
Bakal-bakal pengantin semua tu dah siap ke semua item dalam checklist tu? Haaaaa...kalau ada yang masih tercari-cari lagi set cadar pengantin tu, jangan segan dan jangan malu untuk tanya akak ye...
.
Semua koleksi #cadarkawin akak ready stock ye. Available dalam queen & king size tau! 😍
.
Material: 100% cotton silk. Thread count not stated
.
1 set inc:
1 quilt cover
1 flat bedsheet
2 pillow case
.
PRICE: RM210 (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA)
.
Nak tambah comforter pon boleh:
*Comforter tebal (RM120)
*Comforter nipis (RM80)
.
📲DM/WA 60123642498 untuk order
.
📌material tak panas. Nampak kilat tapi bukan kain silk licin. Cotton silk ni kain cotton, tapi ada effect kilat sikit. Kain breathable.
.
#cadar #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarmalaysia #cadarmalaysiamurah #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarbrunei #cadarbruneimurah #bedsheet #bedsheetmurah #bedsheetmurahmalaysia #bedsheetmalaysiamurah #bedsheetqueen #bedsheetsingapore #bedsheetbrunei #cadarcotton #cadarcottonmurah #cadarpengantin #cadarpengantinmurah #cadarpengantincantik #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantincotton #cadarpengantineksklusif #cadarkawin #setcadarcomforter #setcadarpengantin #setcadarkahwin

Salam semua 😊
.
Bulan ni dengarnya ramai yang nak mendirikan masjid...Alhamdullillah😘😘
.
Bakal-bakal pengantin semua tu dah siap ke semua item dalam checklist tu? Haaaaa...kalau ada yang masih tercari-cari lagi set cadar pengantin tu, jangan segan dan jangan malu untuk tanya akak ye...
.
Semua koleksi #cadarkawin akak ready stock ye. Available dalam queen & king size tau! 😍
.
Material: 100% cotton silk. Thread count not stated
.
1 set inc:
1 quilt cover
1 flat bedsheet
2 pillow case
.
PRICE: RM210 (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA)
.
Nak tambah comforter pon boleh:
*Comforter tebal (RM120)
*Comforter nipis (RM80)
.
📲DM/WA 60123642498 untuk order
.
📌material tak panas. Nampak kilat tapi bukan kain silk licin. Cotton silk ni kain cotton, tapi ada effect kilat sikit. Kain breathable.
.
#cadar #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarmalaysia #cadarmalaysiamurah #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarbrunei #cadarbruneimurah #bedsheet #bedsheetmurah #bedsheetmurahmalaysia #bedsheetmalaysiamurah #bedsheetqueen #bedsheetsingapore #bedsheetbrunei #cadarcotton #cadarcottonmurah #cadarpengantin #cadarpengantinmurah #cadarpengantincantik #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantincotton #cadarpengantineksklusif #cadarkawin #setcadarcomforter #setcadarpengantin #setcadarkahwin

Salam semua 😊
.
Bulan ni dengarnya ramai yang nak mendirikan masjid...Alhamdullillah😘😘
.
Bakal-bakal pengantin semua tu dah siap ke semua item dalam checklist tu? Haaaaa...kalau ada yang masih tercari-cari lagi set cadar pengantin tu, jangan segan dan jangan malu untuk tanya akak ye...
.
Semua koleksi #cadarkawin akak ready stock ye. Available dalam queen & king size tau! 😍
.
Material: 100% cotton silk. Thread count not stated
.
1 set inc:
1 quilt cover
1 flat bedsheet
2 pillow case
.
PRICE: RM210 (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA)
.
Nak tambah comforter pon boleh:
*Comforter tebal (RM120)
*Comforter nipis (RM80)
.
📲DM/WA 60123642498 untuk order
.
📌material tak panas. Nampak kilat tapi bukan kain silk licin. Cotton silk ni kain cotton, tapi ada effect kilat sikit. Kain breathable.
.
#cadar #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #cadarmalaysia #cadarmalaysiamurah #cadarqueen #cadarqueenmurah #cadarbrunei #cadarbruneimurah #bedsheet #bedsheetmurah #bedsheetmurahmalaysia #bedsheetmalaysiamurah #bedsheetqueen #bedsheetsingapore #bedsheetbrunei #cadarcotton #cadarcottonmurah #cadarpengantin #cadarpengantinmurah #cadarpengantincantik #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantincotton #cadarpengantineksklusif #cadarkawin #setcadarcomforter #setcadarpengantin #setcadarkahwin

BEDSHEET SET / SET CADAR

BS-6600

SIZE :
Queen(Quilt 200 × 230CM / Sheet 230 × 240CM)
King (Quilt 220 × 240CM / Sheet 240 × 250CM)
Super King (Quilt 220×24CM / Sheet 250× 270CM)
MATERIAL: High Quality Brush Cotton

SET:
2 Pillow Cases
1 Flat Sheet
1 Quilt Cover.

PRICE:
QUEEN RM250
KING RM270
Super King 280 "PRE-ORDER ETA 7 WORKING DAYS"

WHATSAPP 019-3685578 TO ORDER.

#cadar #bedsheet #bedsheetmalaysia #cadarikea #sayajualcadar #sayajualbedsheet #cadarmurah #bedsheetmurah #pillowcase #printedbedsheet #cadarcorak #barangrumah #quiltcover #cadarmalaysia #cadarpengantin #bedsheetpengantin #bedsheetikea #felladesign #surirumah #bedsheetbrunei #bedsheetsingapore #singlebedsheet #singlebedsheetmalaysia #heroseorangcinderella

Most Popular Instagram Hashtags