#becarefull

17246 posts

TOP POSTS

Selalu Berhati-hati Guys😲😲
Follow Yuk▶@Lagi.viral
🎥Dm me If it's Your Video
#asalenak
#becarefull
#justforlaugh
#justforfun
#mtma - #regrann

😆😂😃😄😅
Follow Yuk▶@viral.banget
🎥Dm me If it's Your Video
#ramebareng
#becarefull
#justforlaugh
#justforfun
#mtma

Hari ini kita belajar banyak hal 😊
#milansmansa
#xmipa9
#becarefull

Just cah stop waaaaa😁get craZii now #becarefull

Ramai customer2 agent2 mesej inbox wassup bg tahu ramai sgt yg guna pic model #tudungbulusbyyusyieviral utk promote tudung diorang..halloo..bila dah ramai sgt yg report ada yg guna pic #tudungbulusbyyusyieviral tp jual tudung lain siap jual murah under rm50 tuh melampau....hello hello..nak niaga agak2 la syg oii..boleh tgok kualiti bulu #tudungbulusbyyusyieviral macamana..jgn menipu customer..nak jual n bisnes biar jujur baru rezeki yg masuk tuh berkat..boleh pi tanya yg dah beli #tudungbulusbyyusyieviral macamana bulu dia n material tudung dia..nak jual harga under rm50 untung tak dak oi..bulu ostrich ori semeter pon mahai oii..nih bukan bulu kain langsir oiitt nih bulu ostrich ori..lebat lagi xjarang..mesti la ada kelas tersendiri n berbaloi dengan harga...so moral of the story pada customer2 yg nak beli tudung bulu ostrich ori by yusyie boleh direct dengan agent2 yg sah..n pastikan gbr yg dipromote tuh ade watermark by yusyie n kod warna..jgn tertipu uolss..ingat tuu..ramai skrg nak cari rezeki dengan cara haram..guna gbr org lain jual tudung lain..hiisshh biar org lain jadi mangsa asal rezeki dia masukk😪😔😒haisssh dibulan puasa nih ujian betul😓kesian pada yg tertipu tuh😒hati2 uolsss

#bawalbulusostrichoribyyusyieviral
#tudungbuluostrichori
#jgntertipu
#becarefull

Mcm2LahSkngNey !
#Dunia2 #Becarefull

MOST RECENT

Who Love is Dangerous
#Becarefull

В последнее время чаще обычного посещает мысль о том, как же важно уметь слушать. В этом огромном мире, среди миллиардов людей, как бы ни было парадоксально, так легко чувствовать себя одиноким.
Никогда не ленитесь хотя бы выслушать, не скупитесь на своё внимание человеку: возможно, это и правда будет пустяк, а возможно- вы кого-то спасёте такой мелочью. Будьте внимательны и добры друг ко другу. Оно правда того стоит.

De los creadores de " Cuando el espíritu de @latrojasalsa te posee en el gym" presentan "Bailar en la caminadora es la moda Fitness"
Síguenos en nuestras redes sociales
YouTube: Baila con orlando vega
Facebook Fan PAGE: baila con orlando vega
Instagram: @orlandovegaofficial @marticamaturana @bailaconorlandovega
Produccion: @abby_valencia227

Video Completo en nuestro canal de Youtube.
👉https://youtu.be/o15JwS0D4fI👈

Si te gusta #Share and #like

#cardio #caminadora #bailar #fun #behealthy #havefun #becarefull

✌You never walk alone❤ ✌
👀Mencari kebahagiaan is a simply👀
Enjoy your self and trust your self. 👻
.
.
.
#becarefull
*Wanna be l❤ve it!! #cold #me #yours #❤
#🐻🐰🐼🐇👻

Most Popular Instagram Hashtags