#becarefull

17639 posts

TOP POSTS

Buon inizio vacanze anche a voi 😪
#panarea #becarefull #😪😪😪

Be thankfull for what u have, it can always get less or worse, millions of people wishes everyday for ur life because its there dream, dont be greedy if u dont wanna pay for it in the after, and if u dont belive in anything in the after well too bad for u..🙏🏻💫✨💯 #followurheart#dontlistentothem#stupidpeopleeverywhere#iknowsethingyoudontknow#spiruality#lovegod#becarefull#lifeisatest#bekind#dogood#dontbeblind#afterlife#spirits#deadsouls#guidingus#wathingoverus#thankgodforlife#ichoosehappiness#gratefulheart#hategreed#tajikistan#uzbekistan#kurdistan#mixedgenes#bedifferentbeyourself

Labbaik Allohumma labbaik...innalkhamda wanikmata laka wal mulk...
Hati" diperjalanan mah, om, tante sekeluarga semoga dilancarkan ibadah nya semoga selamat sampe pulang tanah air 🙏😇 #allahblesyou🙏😇 #tourandtravell#an-najjah#becarefull#mom

Selalu Berhati-hati Guys😲😲
Follow Yuk▶@Lagi.viral
🎥Dm me If it's Your Video
#ramebareng
#becarefull
#justforlaugh
#justforfun
#mtma

Even a single word can ignite someone's feelings #becarefull for that🙊🙊#devil

Ramai customer2 agent2 mesej inbox wassup bg tahu ramai sgt yg guna pic model #tudungbulusbyyusyieviral utk promote tudung diorang..halloo..bila dah ramai sgt yg report ada yg guna pic #tudungbulusbyyusyieviral tp jual tudung lain siap jual murah under rm50 tuh melampau....hello hello..nak niaga agak2 la syg oii..boleh tgok kualiti bulu #tudungbulusbyyusyieviral macamana..jgn menipu customer..nak jual n bisnes biar jujur baru rezeki yg masuk tuh berkat..boleh pi tanya yg dah beli #tudungbulusbyyusyieviral macamana bulu dia n material tudung dia..nak jual harga under rm50 untung tak dak oi..bulu ostrich ori semeter pon mahai oii..nih bukan bulu kain langsir oiitt nih bulu ostrich ori..lebat lagi xjarang..mesti la ada kelas tersendiri n berbaloi dengan harga...so moral of the story pada customer2 yg nak beli tudung bulu ostrich ori by yusyie boleh direct dengan agent2 yg sah..n pastikan gbr yg dipromote tuh ade watermark by yusyie n kod warna..jgn tertipu uolss..ingat tuu..ramai skrg nak cari rezeki dengan cara haram..guna gbr org lain jual tudung lain..hiisshh biar org lain jadi mangsa asal rezeki dia masukk😪😔😒haisssh dibulan puasa nih ujian betul😓kesian pada yg tertipu tuh😒hati2 uolsss

#bawalbulusostrichoribyyusyieviral
#tudungbuluostrichori
#jgntertipu
#becarefull

Mcm2LahSkngNey !
#Dunia2 #Becarefull

MOST RECENT

Missing my man❤️ I'm just going to sleep with my "relationsheep" until you get back 🙄❤️ #missingyou #myman❤️ #mylove #relationsheep #becarefull #cantwaittoseeyouagain #inlove #neverfeltlikethisbefore #teenagebrain #inkaddict #loveyou❤️

Be thankfull for what u have, it can always get less or worse, millions of people wishes everyday for ur life because its there dream, dont be greedy if u dont wanna pay for it in the after, and if u dont belive in anything in the after well too bad for u..🙏🏻💫✨💯 #followurheart#dontlistentothem#stupidpeopleeverywhere#iknowsethingyoudontknow#spiruality#lovegod#becarefull#lifeisatest#bekind#dogood#dontbeblind#afterlife#spirits#deadsouls#guidingus#wathingoverus#thankgodforlife#ichoosehappiness#gratefulheart#hategreed#tajikistan#uzbekistan#kurdistan#mixedgenes#bedifferentbeyourself

Se è ancora vivo e' uno degli #amici immaginari del #libro #becarefull #ragazzo regram @jayalvarrez
#GREECE you so 🔥.. Off to play in #Ibiza now with the fam 😇🤞🏽thanks @cavotagoomykonos

해외 바다에서 수영을 즐기고 여유를갖는 이시간으로 돌아가고싶다...
.
.
여행#수영#바다#물개#에메랄드빛#물고기#스노쿨링#오리발#여유#즐기기#실룩실룩#흠파흠파#힘듬#holiday#cebu#becarefull#vaction

duniya matlab di 😕....#becarefull

Tetap semangat,fokus, hadapi apapun dengan sabar, rezeki tidak mungkin tertukar.. semua sudah ada yang mengatur. #OneHeart #OneLove #BeCarefull 😊😁😆

"Tidak semua yg tersenyum pada kita itu teman, dan tidak semua yang menyakiti kita itu musuh.
Tidak semua yang bermanis2 ria kepada kita itu sahabat, dan tidak semua yang berkata tegas, terasa jleb, sakit itu lawan."
Nasehat ini bukan menyuruh kita berburuk-sangka, tapi agar kita bisa pandai menjaga diri.
#amazing #bestcaption #awesome #right #justfriend #bestfriend
#becarefull #ojobaper #management
*Tere Liye

Most Popular Instagram Hashtags