[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bebasmerkuri

38297 posts

TOP POSTS

To those yang masih mencari face scrub dengan face mask i think this is the best one. The coffee scrub memang best, melembapkan kulit, your skin rasa smooth and even brighter after scrubbing. The purifying detox face mask pula really makes my skin rasa bersih and fresh after cuci. Elok untuk buang kotoran dekat muka dan lebihan minyak yang terkumpul dekat muka tu. I'm in love! Thank you @temyracle.hq ๐ŸŒธ
/
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

โ›” No Mercury โ›”

Saat memakai day/night cream, bodycream ataupun cream lainnya, buka sedikit saja alumunium foil nya ya, jangan di lepas.

Kemasan alumunium foil adalah salah satu jenis bahan pengemas yang mempunyai sifat sebagai bahan penghalang yang baik untuk cahaya, oksigen, kelembaban, serta bakteri.
Jadiiiii, produk yang ada di dalamnya jauh dari hal yang dapat menurunkan kualitas, sehingga zat-zat berkhasiat yang terkandung dalamnya tetap dapat terjaga dengan baik dan memberikan khasiat yang maksimal.
Dan ini menunjukkan bahwa produk Oriflame tidak mengandung bahan kimia seperti logam berat MERCURY karena mercury akan bereaksi dengan alumunium foil

Produk yang mengandung mercury maka alumunium foil akan habis terkikis.

Jadi aman ya.. dan makin yakin dengan produk Oriflame yang berbahan dasar alami dan teruji secara klinis.

#kosmetikaman
#kosmetikamanibuhamil
#bebasmerkuri

Selamat tengahari. Buat apa tuuu? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Cubalah K'Doll Beauty Skin sekarang ๐Ÿ’‹

KEBERKESANANNYA MEMANG TERBUKTI SEAWAL 1-2 MINGGU

Formulasi dari 100bahan semulajadi, dijamin selamat untuk kulit wajah.

K'Doll Beauty dirumus dari bahan natural. Tidak mengandungi bahan penghakis, bebas dari paraben, merkuri dan hydroquinon. Sesuai untuk lelaki dan wanita untuk semua peringkat umur, notified with KKM pulak ๐Ÿ˜ฑ
.
1 SET RM70 SM / RM80 SS
.
TERMASUK POSTAGE ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
For more details DM / Whatsapp๐Ÿ“ฑutk order
#0145064243
.
#kdollbeautyskincare #kdollbeautyoriginal #naturalskincareproducts #bebasmerkuri

Selamat petang uolss.
Sambil sambil berehat tu, jom tgk video tyaadnan yang dah pakai coffee scrub and detox mask viral ni ๐Ÿ˜. Tyaadnan dah, anda bila lagi? Detox mask and coffee scrub adalah dua benda patut uolss try, confirm tak menyesal ๐Ÿ˜˜
~~
By @tyaadnan :To those yang masih mencari face scrub dengan face mask i think this is the best one. The coffee scrub memang best, melembapkan kulit, your skin rasa smooth and even brighter after scrubbing. The purifying detox face mask pula really makes my skin rasa bersih and fresh after cuci. Elok untuk buang kotoran dekat muka dan lebihan minyak yang terkumpul dekat muka tu. I'm in love! Thank you @temyracle.hq ๐ŸŒธ
~~
Temyracle , freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#coffeescrubmurah #detoxmaskmurah

Hai uolss ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ
~~
JERAWAT? KULIT KUSAM? RASHES?
uolss jangan risau . Sebab apa detox mask bantu untuk atasi masalah uols tu. kebiasaannya jerawat memang tak dapat dielak bagi sesetengah wanita terutama dalam tempoh meningkat usia remaja. Bakteria merebak menyebabkan makin banyak jerawat yang tumbuh . So dengan adanya detox mask yang kaya dengan madu, turmeric and essential oil ni. Hasil nya pasti kebaboom. Kulit uolss akan alami perubahan seawal SEBULAN penggunaan pertama. Please enjoy this video muahhhh๐Ÿ˜˜
~~
Alhamdulillah produk temyracle bebas daripada paraben dan juga merkuri yang boleh menipiskan kulit tu. Jom walk in ke butik Temyracle untuk mendapatkan hadiah dari kami๐Ÿ’Ÿ๐ŸŒน
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatsapp 016-9227446 for fast response, temy akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detokmask #detoxmaskmurah #detokmasktemyracle

Hai uolss petanggg๐Ÿ˜โœจ
~~
Tengah buat apa tu? Harini kita tengok cara pakai detox mask by mommy cantik leuniey ye๐Ÿ˜Š. Patutla glowing kulit sis leuniey Dah ramai yang percaya dengan detox mask. Uolss bila lagi nak cuba. RM42 sahaja. Cepat beli, cepat cantik okay๐Ÿ˜
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detokmask #detoxmaskmurah #detokmasktemyracle

Hai uolss ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ
~~
JERAWAT? JERAGAT? KULIT KUSAM? KULIT KASAR?
Happy nak share tutorial penggunaan detox mask dan coffee scrub ni tau. Senang aje pakai selama 30 minit dan jangan melebihi 1 jam ye. Selepas tu boleh scrub muka untuk 1- 2 minit. Senang kan? Bukan perempuan je, lelaki pun boleh jadi cantik. Asal jangan jadi kunyit hihi. Okay selamat berlunch๐ŸŒน
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatsapp 016-9227446 for fast response, temy akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrub #detoxmaskmurah #detoxmask

Hai uolss ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ
~~
JERAWAT? JERAGAT? KULIT KUSAM? KULIT KASAR?
Happy nak share tutorial penggunaan detox mask ni tau. Senang aje pakai selama 30 minit dan jangan melebihi 1 jam ye. Selepas tu boleh scrub muka. Zapppp muka uolss boleh nampak glowing selepas penggunaan sebab manuka honey yang digunakan berkualiti tinggi and mahal tau. Thats why harga detox mask agak berbeza berbanding yang lain. Gittew? Paham ke idok uolss hihi๐Ÿ’Ÿ๐ŸŒน
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatsapp 016-9227446 for fast response, temy akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrub #detoxmaskmurah #detoxmask

MOST RECENT

Hai ๐Ÿ˜โœจ
~~
JERAWAT? KULIT KUSAM? KULIT KERING?
Rasa macam kepoh sangat haha sebab apa tau uolss. Yang ni set favourite yang palingggg laku keras. So far ramai yang yakin dengan set temy selalu guna tau. Detox mask + coffee scrub and lastly add yogurt. Lembut gituuu. Uolss suka set yang mana? Jom hanya dengan rm75 sahaja. Uolss dah jimat banyak gila. Jom dapatkan sekarang.๐Ÿ˜๐ŸŒท
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatsapp 012-3645686 for fast response, Saya akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmask#detoxmask #detoxmasktemyracle

Hai ๐Ÿ˜โœจ
~~
JERAWAT? KULIT KUSAM? KULIT KERING?
Rasa macam kepoh sangat haha sebab apa tau uolss. Yang ni set favourite yang palingggg laku keras. So far ramai yang yakin dengan set temy selalu guna tau. Detox mask + coffee scrub and lastly add yogurt. Lembut gituuu. Uolss suka set yang mana? Jom hanya dengan rm75 sahaja. Uolss dah jimat banyak gila. Jom dapatkan sekarang.๐Ÿ˜๐ŸŒท
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatsapp 012-3645686 for fast response, Saya akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmask#detoxmask #detoxmasktemyracle

Manfaat pemakaian MSI GOLD BEAUTY Silver series
๐Ÿ”Š Mencerahkan kulit wajah secara alami dan merata
๐Ÿ”Š Mengembalikan elastisitas & kekenyalan kulit wajah
๐Ÿ”Š Membantu memperlambat masalah penuaan kulit
๐Ÿ”Š Menghilangkan / menyamarkan flek atau spot Hitam kulit wajah
๐Ÿ”Š Menutrisi kulit sehingga kesegaran kulit wajah terjaga lebih lama ๐Ÿ”Š Meningkatkan produksi collagen alami dalam tubuh
๐Ÿ”Š Mengecilkan pori-pori kulit wajah
๐Ÿ”ŠMembantu mengontrol minyak berlebih pada lapisan kulit wajah
๐Ÿ”ŠMengurangi kerutan atau garis keriput pada wajah
๐Ÿ”ŠMembantu menghilangkan / menyamarkan masalah pigmentasi pada kulit wajah
๐Ÿ”Š Membantu proses perawatan dan penyembuhan jerawat ( khusus pemakaian Toner)
๐Ÿ”Š Berfungsi sebagai tabir Surya,dan meningkatkan kekebalan kulit wajah dari radikal bebas

Info pemesanan chat me ๐Ÿ˜˜
Wa +628179185969

#alami#natural#skincare#sehat#wajahsehat#glowing#cerah#awetmuda#babyface#goldbeauty#beauty#cantik#cantikalami#bebasmerkuri#bebasjerawat#bebaskerutan#fresh#segar#ibusehat#produkmsi#ordernow#like4like#likeforlike#likeforfollow#like4follow

WHITENING BODY SCRUB TEMYRACLE

RM20 TIDAK TERMASUK POSTAGE!

Khasiat :
โœ”Melembut & melembapkan kulit serta merta
โœ”Menanggalkan daki hitam di celah-celah
โœ”Diperbuat daripada garam mineral asli
โœ”Menghilangkan/mengurangkan parut
โœ”Mencerahkan kulit serta merta
โœ”Menghilangkan bau badan
โœ”Menghilangkan sunburn

Cara guna :
Scrub (2-3 kali sahaja seminggu) pada seluruh badan/kawasan hitam-hitam.

3 Flavour
โœ”Mixed fruits
โœ”Tomato
โœ”Milk & yogurt

Nak tengok feedback?
Klik #temyraclewhiteningbodyscrub
..
..
whtsapp sekarang !
๐Ÿ“ฑ0174925560
๐Ÿ“ฎ Monday to Friday
๐Ÿš™ COD: Kangar
..
..
#temyracle #temyraclesayamesticari #temyraclewhiteningbodyscrub #temyterbaik #temyraclehq #sayajualscrub #areaperlis #ubatparut #ubatputih #homemadeproduct #scrubhomemade #bebasmerkuri #bodyscrubmurah #bebaskimia #studentunimap #parut #bintongperlis #temyraclekangar #codkangar #temyracleperlis #temyracleteamlynn

Tengah buat apa tu? Harini kita tengok cara pakai detox mask by mommy cantik leuniey ye๐Ÿ˜Š. Patutla glowing kulit sis leuniey Dah ramai yang percaya dengan detox mask. Uolss bila lagi nak cuba. RM42 sahaja. Cepat beli, cepat cantik okay๐Ÿ˜
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatapp 0176834169
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #feedbacktemyracle #temyracleampang #temyraclecheras #kulitlicin #flawless #natural

Kandungan Magic Face scrub (100% dari bahan semulajadi) :
๐Ÿ’ sunflower seed oil ๐Ÿ’ japanese pitera
๐Ÿ’ aloe vera & rice seed
.
.
Price RM29 je RM29 โ€ผ๏ธ .
sale cut off RM2 still on tauu
.
๐Ÿ’ฏ Organic and homemade! RM 29 je ๐Ÿ˜ญ
Untuk siapa nak tanya atau nak boleh terus pm kita tau ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’• #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia
#facescrubmurah

Hai Selamat Malam ! ๐ŸŒš
Dah cuci muka belum tu ? Jangan tido dengan makeup dekat muka tu tauu. Malam ni nak share tips untuk dry skin. .
.
Apapun still kena scrub at least 2 minggu sekali supaya skin care mahal2 beli tu absorb dalam skin โœจ
.
.
.
#anisskincaretips #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia
#facescrubmurah

Hai uolssss. ๐Ÿค—
Year end sale masih berjalan lagi tau smpai hujung bulan ni ๐Ÿ˜ฑ Apa tggu lagi cepat2 grab sorang stu sebelum sold โ˜บ๏ธ
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatsapp 011-26422775 for fast response, ila akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#temyracle #teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #yearend saletemyracle

Hai ๐Ÿ˜โœจSelamatMalam
~~
JERAWAT? KULIT KUSAM? KULIT KERING?
Rasa macam kepoh sangat haha sebab apa tau uolss. Yang ni set favourite yang palingggg laku keras. So far ramai yang yakin dengan set temy selalu guna tau. Detox mask + coffee scrub and lastly add yogurt. Lembut gituuu. Uolss suka set yang mana? Jom hanya dengan rm75 sahaja. Uolss dah jimat banyak gila. Jom dapatkan sekarang.๐Ÿ˜๐ŸŒท
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatsapp 011-26422775 for fast response, ila akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#temyracle #teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmask#detoxmask #detoxmasktemyracle

MAKIN RAMAI YANG DAH PERCAYA DENGAN KARISMA๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐ŸŒธKarisma Cosmetic ! Set skincare 5in1๐ŸŒธ Produk setaraf dgn produk antarabangsa ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
๐ŸŒธ Karisma Beauty Soap
๐ŸŒธ Karisma Day Cream
๐ŸŒธ Karisma Sunblock Cream
๐ŸŒธ Karisma Night Cream
๐ŸŒธ Karisma Treatment Cream
.
โœ”HARGA mampu milik
โœ”LULUS KKM
โœ”BEBAS merkuri
โœ”TANPA penglupasan dan penghakisan kulit !
โœ”KESAN seawal 7hari

Pasti...Chantikkk Sangattt!!! Untuk oder
Dm/pm/whatsap 0142380153
Www.wasap.my/60142380153

#karisma
#karismacosmetic
#testimoni
#luluskkm
#bebasmerkuri

Tips kecantikan dari Temyracle ๐Ÿ˜ 2 3 kali seminggu dye akan pakai DETOX MASK temyracle untuk kekalkan kesegaran kulit . Baru lah bile apply makeup nampak glowing sahaja ๐Ÿค—
.

Detox Mask TEMYRACLE diperbuat daripada manuka honey, turmeric, geranium ๐Ÿค—

Benefits dia : ๐ŸŽhilangkan parut
๐ŸŽmenjadikan kulit glowing
๐ŸŽmerawat kulit yg rosak akibat pemakaian bahan kimia berlebihan
๐ŸŽmembersihkan pori mencerahkan kulit
๐ŸŽ menjadikan kulit lembut dan halus

DETOX MASK NOW ADE PROMO SEMPENA YES SALE ! RM40 ONLY ๐Ÿ˜Ž .

nak order boleh whatsapp +60179463318 ๐Ÿ˜˜

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #scrubmurah
#organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskjerawat #maskparut #temyraclekualaterengganu #kualaterengganu #temyracleunisza #temyracleUmt #temyracleBatuburok #temyracleGongBadak

Selamat malam semua โœจ๐Ÿ˜
~~
Hai uolss buat apa tu? Sambil termenung tu, jom tengok ni combo coffee scrub, body scrub and lipscrub untuk memutihkan badan, mencerahkan kulit badan dan muka, merawat jerawat serta kulit kusam and tak lupa lipscrub untuk scrub bibir uols bagi hilangkan kering, merekah dan membuatkan ia lagi merah bak delima hihi. Less than 40 boleh rawat muka. Jom dapatkan sekarangโœจ๐Ÿ’‹๐Ÿ”ฅ
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatsapp 8248420 for fast response, Zyma akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#temyracleย #temyraclesayamesticari#irissentialtemyboldย #jerawatย #parut#scrubhomemadeย #homemadeproduct#ubatjerawatย #ubatparutย #ubatputihย #scrubmurah#bibirgelapย #bibirmenggelupasย #kopiskrubย #kopi#organikย #bebasmerkuriย #cantiktanpakimia#produkbebaskimiaย #coffeescrub#coffeescrubtemyracleย #coffeescrubbrunei#coffeescrubmurahย #feedbacktemyracle#lipscrubmurahย #lipscrubnaturalย #lipscrubtemyracle #teamhaniyyah #temyraclebrunei #ajimaura

Macam macam masalah pada kulit muka hingga ke badan? Rata-rata product dah cuba tapi tak berkesan? ~~ Mungkin ada yang masih belum lagi cuba product semula jadi daripada #temyracle ๐Ÿค” dah cuba mesti terpikat puas hati! ๐Ÿ˜ ~~ Full set temyracle untuk YES akan dapat FREE TOWEL UNTUK TANGGALKAN MAKEUP & CUCI MUKA ๐Ÿคฉ . . . ~~ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#jerawat
#parut
#scrubhomemade #homemadeproduct
#ubatjerawat
#ubatparut
#ubatputih
#scrubmurah
#bibirgelap
#bibirmenggelupas
#kopiskrub
#repairskin
#organik
#bebasmerkuri
#cantiktanpakimia #produkbebaskimia
#temyracleklang
#bebasjerawat #bebasparut #kulitputih #kulitcantik #beautyskin #kulithalus #kulitbaby #wedding #cantik #bakalpengantin

Assalamualaikum dolly. Lamanya kan tak update. Hairah busy betul ๐Ÿ˜… Ok nak bagitahu ni. Harga untuk amourskincare still RM65 exc postage tau. So cepat cepat grab before stock habis. Ditekankan ini adalah set trial ye ๐Ÿ˜˜
.
Boleh whatsapp hairah 0172252198 or klik link pada bio ๐Ÿ˜Š
#cantikberseri #cocomix #jamal #viral #fattzura #neelofa #hairahbeautyshop #hairah_amourskincare #uitm #utm #uum #politeknik #bazarpaknil #bebasmerkuri #bazarpaknilprodukkecantikan #beautywithoutpain #organicskincare #onlineseller #testimonipower #trustedseller #glowlikeadoll #keria #kingcoco #kulitsihat #amourskincare #amourteam #amourdolly #awaksangatnakal

DETOX MASK + LEMON ๐Ÿ‹
.
Nak tahu lemon sangat bagus untuk proses membersih.
.
Kalau buat minum tu boleh senang lawas dan kempiskan perut hehe
.
Kalau mix dengan detox mask tu boleh bersihkan lagi pores yang tersumbat tu, wahhh kulit pun jadi bersih & gebus tau
.
Siapa yang ada detox mask tu try lah mix dengan lemon memang best tau ๐Ÿ˜š
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#jerawat
#parut
#scrubhomemade #homemadeproduct
#ubatjerawat
#ubatparut
#ubatputih
#scrubmurah
#bibirgelap
#bibirmenggelupas
#kopiskrub
#repairskin
#organik
#bebasmerkuri
#cantiktanpakimia #produkbebaskimia

JERAWAT? KULIT KUSAM?
uolss jangan risau. Untuk pengetahuan , kita gunakan geranium essential oil dalam detox mask which help us untuk rawat masalah dermatitis, rashes skin,eczema,stress reliever tau
.
Nak tau sebab apa ,this oil hasil dari process steam distillation yang mana sangat pure tau dari akar and bunga geranium. So no wonder la geranium ni sangatlah mahal dan very effective untuk skin
.
Satu lagi, since ramai tanya detox mask ini boleh diguna setiap hari atau tak, so jawapannya YES. Dah ramai founder and artis yang cuba temyracle tau. Uolss bila lagi? ๐Ÿ˜๐ŸŒท
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatsapp 0176834169
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmask#detoxmask #detoxmasktemyracle

Masalah kulit muka??produk2 mahal? Takot muka lagi breakout?
~~
Haaaaaa...raesmat nak share..produk totally organic! Homemade tau!! Serious cakap..anda yang ada masalah kulit muka, dan seluruh badan..raesmat PASTI! YAKIN! yang anda tak akan rasa menyesal tau.. ๐Ÿ˜˜
~~ ~~
Alhamdulillah produk temyracle bebas daripada paraben dan juga sebarang bahan kimia berbahaya๐Ÿ’Ÿ๐ŸŒน
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatsapp 019-6685112 for fast response, raesmat akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari
#coffeescrub #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #bodyscrub#feedbackbodycrub#noparaben #bodyscrubmurah #bodyscrubtemyracle
#bodyscrubmalaysia #glowing #murah #jimat

MIX COFFEE SCRUB DENGAN YOGURT, KULIT JADI GLOWING๐Ÿ˜‰
Tadaa, terbukti keberkesanannya kerana Temyracle natural dan bebas bahan kimia.Freshly made for you. Mesti uolls nak cubakan?

Berminat ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† tekan link wassup sis di bio.

#temyracle
#temyraclesayamesticari
#jerawat
#parut
#scrubhomemade
#homemadeproduct
#ubatjerawat
#ubatparut
#ubatputih
#scrubmurah
#bibirgelap
#bibirmenggelupas
#kopiskrub
#repairskin
#organik
#bebasmerkuri
#cantiktanpakimia
#produkbebaskimia
#shahalam
#temyracleshahalam
#temyraclesubang
#temyraclepj
#temyracleklang
#teamfitri
#produkbebaskimia
#glowing
#flawless
#yearendsale
#naturalbeauty
#feedbacktemyracle

BAWAH MATA KERING, PAKAI JE FACE SCRUB TERUS LEMBUT๐Ÿ˜˜
Tadaa, terbukti keberkesanannya kerana Temyracle natural dan bebas bahan kimia.Freshly made for you. Mesti uolls nak cubakan?

Berminat ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† tekan link wassup sis di bio.

#temyracle
#temyraclesayamesticari
#jerawat
#parut
#scrubhomemade
#homemadeproduct
#ubatjerawat
#ubatparut
#ubatputih
#scrubmurah
#bibirgelap
#bibirmenggelupas
#kopiskrub
#repairskin
#organik
#bebasmerkuri
#cantiktanpakimia
#produkbebaskimia
#shahalam
#temyracleshahalam
#temyraclesubang
#temyraclepj
#temyracleklang
#teamfitri
#produkbebaskimia
#glowing
#flawless
#yearendsale
#naturalbeauty
#feedbacktemyracle

REPEAT ORDER SEBAB MUKA BERSIH DENGAN TEMYRACLE๐Ÿ˜
Tadaa, terbukti keberkesanannya kerana Temyracle natural dan bebas bahan kimia.Freshly made for you. Mesti uolls nak cubakan?

Berminat ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† tekan link wassup sis di bio.

#temyracle
#temyraclesayamesticari
#jerawat
#parut
#scrubhomemade
#homemadeproduct
#ubatjerawat
#ubatparut
#ubatputih
#scrubmurah
#bibirgelap
#bibirmenggelupas
#kopiskrub
#repairskin
#organik
#bebasmerkuri
#cantiktanpakimia
#produkbebaskimia
#shahalam
#temyracleshahalam
#temyraclesubang
#temyraclepj
#temyracleklang
#teamfitri
#produkbebaskimia
#glowing
#flawless
#yearendsale
#naturalbeauty
#feedbacktemyracle

Salam maghrib gaiss ~
Set ni lengkap untuk penjagaan badan, muka dan bibir. Takde lagi masalah kulit kusam, jerawat, jerawat di belakang badan, daki di celah pelipat, bibir kering dan mengelupas ~ -Untuk dapat effect lembut dan cerah sekaligus, zie suggest mix #coffeescrub dengan #whiteningbodyscrub . Sental di seluruh badan terutama kawasan yang celah pelipat. Kasi cuci segala daki dan kotoran. Bau pun wangi ~ -
#bodyscrub ada 3 pilihan flavour. Mixed fruit, tomato dan milk& yogurt. Flavour je yang berbeza, fungsi sama tau ~

#lipscrub #temyracle sesuai sangat untuk mengatasi masalah bibir kering dan mengelupas. Konsisten pakai, bibir tanpak merak bak delima uols. Nak keluar calit liptint pun dah berseri2 ๐Ÿ˜
Nak try tak set ni? Rm 52 je. Meh cepat-cepat whatapps zie ๐Ÿ“ฒ0189143348 / tekan link dekat bio.

RM 85 untuk 3 bulan sahajaa. pakai pagi dan malam. mudah jimatt haa senang nak bawa pergi mana manaa. .
cepat cepat pm โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
.
.
#isecret #skincare #glowing #bebasmerkuri #duadalamsatu #kekalkankecantikansemulajadi #aapurnamaniaga #astro #oasis #bismillahadduha #kekalmuda #glowing #berseriseri #rahsiajelita #kekalcantik #rahsiayunani #antipenuaan #antijeragat #krimsiangmalam #krimbebasmerkuri #kkmregistered #putihgebu #era #keaslianmubaksutera #tv3 #18122017 #fattzura

weyh!!! mana bintik bintik hitam kat muka tuu?!!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Nampak tak!!! kami dah cakap, GAMBAR TAK MENIPU YERRR. makeup tebal macam mana pun. kalau ada masalah kulit . muka tetap nampak kusam
.
I-Secret membantu kalau Secret Lover ada masalah jeragat masalah bintik bintik hitam. .
.
So apa lagii cepat pm kami. Sekarang promosi akhir tahun. RM 85 sahajaaaa โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
.
Cantik semulajadi dengan I-Secret ๐Ÿ’• barulahh MELETOPS ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ
.
.
.
.
#isecret #skincare #glowing #bebasmerkuri #duadalamsatu #kekalkankecantikansemulajadi #nasilemakkopio #astro #oasis #bismillahadduha #kekalmuda #glowing #berseriseri #rahsiajelita #kekalcantik #rahsiayunani #antipenuaan #antijeragat #krimsiangmalam #krimbebasmerkuri #kkmregistered #putihgebu #era #keaslianmubaksutera #tv3 #18122017 #Neelofa

INI BUKAN CUBAAN INI BETUL BETUL. penangan Nasi lemak kopi O. berdesup order masuk๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ.
.
so siapa yang belum PM/WHATSAPP . cepat cepat PM ISecret Mini Angels .
Hanya RM 85 untuk eksklusif pak & RM 60 untuk Smart pak ๐Ÿ’•
.

http://www.wasap.my/60145312652
.
@nurulzzaadda.isecret
#isecret #skincare #glowing #bebasmerkuri #duadalamsatu #kekalkankecantikansemulajadi #nasilemakkopio #astro #oasis #bismillahadduha #kekalmuda #glowing #berseriseri #rahsiajelita #kekalcantik #rahsiayunani #antipenuaan #antijeragat #krimsiangmalam #krimbebasmerkuri #kkmregistered #putihgebu #era #keaslianmubaksutera #tv3 #18122017 #Neelofa #nasilemakkopiotv9

Alhamdulillah, Itโ€™s a WRAPโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ Thank you NASI LEMAK KOPI O, TV9 team ๐Ÿ™๐Ÿป Terima kasih lagi atas kerjasama dan kemesraan yang diberikan pada pihak kami iaitu I-Secret. โค๏ธโค๏ธโค๏ธ I-SECRET BRIGHTENING CREAM 3 IN 1 BANYAK MEMBANTU MEREKA DI LUAR SANA, ANDA BILA LAGI ??? Cantik semulajadi dengan I-Secret ๐Ÿ’• barulahh MELETOPSSS UOLSS ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ http://www.wasap.my/60145312652

#isecret #skincare #glowing #bebasmerkuri #duadalamsatu #kekalkankecantikansemulajadi #nasilemakkopio #astro #oasis #bismillahadduha #kekalmuda #glowing #berseriseri #rahsiajelita #kekalcantik #rahsiayunani #antipenuaan #antijeragat #krimsiangmalam #krimbebasmerkuri #kkmregistered #putihgebu #era #keaslianmubaksutera #tv3 #181217

Eeeeuuuu Bibir Kusam!!
.
Jangan risau kalau uolss ada masalah bibir kusam ke, bibir menggelupas ke, nak2 lagi bibir hitam! Adusss sakit hati mak
.
Meh cuba lips scrub temy ada 10 flavour uolss plh je mana yang uolss suka ๐Ÿ˜ˆ. Insyallahh jangan nangis kalau bibir korang pikish gitchu!
.
Nak? Ajummm wsp nina 0109002209. Fast wsp fast respon ๐Ÿ˜€
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

Uolsss dengar ni,harini nak pesan, jangan lupa gunakan body scrub Temyracle ye bagi kulit putih licin gebu gittew. so yang ni merupakan flavour milk and yogurt. so sangat sesuai untuk yang nak dapatkan kulit putih serta licin macam retiss heheh. ๐Ÿ’‹๐Ÿ’–
.
Adik ni pun dah cantik gunakan body scrub kami,uolss bila lagi.SUMPAH wangi sangat tau. Tenang je lepas dah pakai.
.
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, natural dan homemade. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Jom apa tunggu lagi, nak cantik jangan fikir dua kali.
.
SEKARANG TENGAH OFF RM2
Whatapp 0176834169
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #facescrub #bodyscrubtemyracle #feedbackbodyscrubtemyracle #bodyscrubmalaysia

ANTARA BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM DETOX MASK..๐Ÿ˜‰
.
Jom dapatkan sekarang dengan potongan harga sebanyak RM 2..
๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒKindly whatshp siti +60139458332 untuk dapatkan temyracle produk..
.
.
. ๐Ÿš˜COD : Petaling Jaya ( Taman Maju Jaya, Taman Medan, Sri Manja, Taman Datuk Harun, PJCC, Sunway, Bangsar, UM, PPUM, OUG, Klang Lama, Kampung Lindungan, Pantai Dalam )
.
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmask#detoxmask #detoxmasktemyracle#temyraclepetalingjaya #temyraclekualalumpur

Gabungan meletop dari detox mask dan coffee scrub dalam merawat kulit muka yang berjerawat , tona kulit tak sekata , jeragat , kulit rosak akibat penggunaan bahan kimia yang berlebihan . Bagaimana gabungan meletop ni berfungsi?

DETOX MASK
- Mengeluarkan kekotoran dari dalam ke permukaan kulit
COFFEE SCRUB
-membuang kekotoran pada permukaan kulit yang dah detox mask bawak keluar.
Sempena YES hanya RM67

Sebarang pertanyaan / order boleh ๐Ÿ“ฒ0129847560(leen)

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #Terengganu #ubatjerawat #kulitflawless #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #bodyscrub #facescrub #detoxmask #lipscrub #milksoaptemyracle

Whitening body scrub flavour tomato ๐Ÿ…. Flavour ni antara fav our lady boss tau sebab bau dia ala-ala bau shampoo gitu . Takde bau tomato lansung ye hehe.
.
Yang pasti kehebatan body scrub bukan je boleh mencerahkan tapi boleh menyegarkan badan dan kembalikan aura positive uolss. .
Wajib ada ni ๐Ÿ˜š
.
RM20 whatsapp 0176834169
SEKARANG TENGAH OFF RM2!!
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#jerawat
#parut
#scrubhomemade #homemadeproduct
#ubatjerawat
#ubatparut
#ubatputih
#scrubmurah
#bibirgelap
#bibirmenggelupas
#kopiskrub
#repairskin
#organik
#bebasmerkuri
#cantiktanpakimia #produkbebaskimia

Satu set scrub Temyracle ๐Ÿ˜ scrub ni penting tau dalam penjagaan muka dan badan untuk menanggalkan sel kulit mati .

SCRUB COFFEE
- Boleh dipakai pada wajah / badan
- Mengurangkan jerawat
- Mencerahkan kulit
- Menghilangkan parut dan selulit

WHITENING BODY SCRUB
- Untuk badan sahaja
- Mencerahkan kulit
- Menanggalkan daki dan kotoran pada badan

LIPSCRUB
- Membuang sel kulit mati pada bibir yang menyebabkan bibir kusam, gelap, kering dan menggelupas.
-Membantu pemakaian lipstick lebih tahan lama kerana bibir halus dan mulus tanpa rekahan.

Sebarang pertanyaan / order boleh ๐Ÿ“ฒ0129847560 (leen)

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #Terengganu #ubatjerawat #kulitflawless #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #bodyscrub #facescrub #detoxmask #lipscrub #milksoaptemyracle

Hay, JAFRA Lovers !!! Mudmask buak cuman buat cewe loh karena cowo juga perlu perawatan pastinya
Perawatan mingguan apa yng paling di sukai banyak orang ? Baik pria maupun wanita??Bisa menggunakannya apa ya??๐Ÿ˜‰
ใ…ค
Yups... Masker MUD MASK masker 1001 manfaat untuk kulit wajah dan kulit tubuh kita loh apa aja sih manfaatnya ๐Ÿ‘‡ ๐ŸMencerahkan kulit
๐ŸMelembabkan kulit
๐ŸMengecilkan pori-pori wajah
๐ŸMengurangi komedo membandel
๐ŸMengurangi peradangan pd Jerawat
๐ŸMengurangi minyak berlebih
ใ…ค
Dan masker ini bukan hanya untuk di pakai di wajah aja tp di kulit tubuh juga loh, kemasannya pun sangat big 250 Gram bisa di pakai sampai 1 tahun pemakaian .
More info
marlin
WA๐Ÿ“ฒ 089656801970
#jafra #mudmaskjafra #mudmask #olshopbatam #jafrabatam #jualjafra #jafrabpom #jafraaman #serumroyaljelly #serummuka #serumbagus #mukasehat #mukacerah #pencerahwajah #pencerahkulit #penghilangflek #penghilangbekasjerawat #penghilangnodajerawat #obatjerawat #krimmukaaman #bpom #halal #aman #bebasmerkuri #bebashydroquinon

Selamat petang uolss ๐Ÿ’– ~~
Mana satu pilihan hati? Kalau boleh nak tahu yang mana satu yang uolsss berkenan ataupun uolss memang suka kedua duanya sekali. Hehe. Bagi honest review gittew ye. And kalau boleh bagi sebab dan apa perubahan yang dah berlaku pada kulit uolss. Boleh? Hihi. Semoga semuanya mendapat manfaat dari sharing ni nanti . Please jangan lupa SALE masih berjalan seperti biasa. Come and grab NOW! Nak microfibre limited edition towel from temyracle? Please dapatkan segera limited edition towel yang limited untuk 500 orang terawal sahaja. ๐Ÿ˜Š ~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatsapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #detoxmask#detoxmask #detoxmasktemyracle

Meeracle Gemstone akan membantu merawat serta memulihkan masalah kulit wajah uols yang bermasalah sampai uols dah tak perlu nak make up bagai nak rak lagi untuk nampak cantik jelita !

Meeracle Gemstone akan bertindak secara pantas ke atas kulit dengan memperbaiki texture kulit & reserve tanda-tanda awal penuaan seperti menghilangkan kedutan & garis halus di wajah... #meeraclegemstoneserum #meeraclegemstone #meeraclebebasmerkuri #bebasmerkuri #meeracle #meeraclecleanser #meeracleserum
#trustedseller #flawless #skincareselamat

Meeracle Gemstone akan membantu merawat serta memulihkan masalah kulit wajah uols yang bermasalah sampai uols dah tak perlu nak make up bagai nak rak lagi untuk nampak cantik jelita !

Meeracle Gemstone akan bertindak secara pantas ke atas kulit dengan memperbaiki texture kulit & reserve tanda-tanda awal penuaan seperti menghilangkan kedutan & garis halus di wajah... #meeraclegemstoneserum #meeraclegemstone #meeraclebebasmerkuri #bebasmerkuri #meeracle #meeraclecleanser #meeracleserum
#trustedseller #flawless #skincareselamat

.
SUNBURN HILANG. KULIT KEMBALI CERAH.
.
Seronok kami dengar bila customer Mylara Skincare gembira dengan perubahan kulit wajah mereka. .
.
Produk Mylara bebas kimia dan selamat. Produk kami juga di uji di makmal. .
.
#mylarakualalumpur #mylaraskincare #sayajualonline #sayajualskincare #bazaaronline #bazaarpaknil #kedaionline #bebasmerkuri #rawatanmuka

.
MYLARA SKINCARE
.
Mylara Skincare adalah hasil dari gabungan tenaga professional dalam merumus formulasi set penjagaan wajah untul kekas sihat & terawat.
.
Dirumus daripada ekstrak tumbuhann dan buah-buahan, Mylara sesuai digunakan untuk lelaki dan juga perempuan daripada seawal umur 14 tahun hingga 60 tahun. .
.
#mylarakualalumpur #mylaraskincare #bebasmerkuri #sayajualprodukkecantikan #sayajual #sayajualonline #kedaionline #bazaarpaknil

Selamat petang deariess. โœจ๐Ÿ˜
~~
Since ramai yang nak tahu rahsia kulit halus macam ni. Uolsss jangan fikir banyak. Inilah hasil penggunaan produk bajet temyracle secara konsisten ye. Nak cantik tak perlu barang mahal pun. Produk organik temyracle kan ada๐Ÿ˜Š
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. โค๏ธ๐Ÿ˜‹. Whatsapp 8248420 for fast response, Zyma akan guide uolss semua ๐ŸŒน๐Ÿ’‹โœจ
~~
#temyracleย #temyraclesayamesticari#irissentialtemyboldย #jerawatย #parut#scrubhomemadeย #homemadeproduct#ubatjerawatย #ubatparutย #ubatputihย #scrubmurah#bibirgelapย #bibirmenggelupasย #kopiskrubย #kopi#organikย #bebasmerkuriย #cantiktanpakimia#produkbebaskimiaย #coffeescrub#coffeescrubtemyracleย #coffeescrubbrunei#coffeescrubmurahย #feedbacktemyracle#lipscrubmurahย #lipscrubnaturalย #lipscrubtemyracle
#facescrubmurah#detoxmask #teamhaniyyah

Pernah tak anda pkai skincare tp krik2 je takde perubahan. Mungkin skincare anda shj tidak ckup utk bantu proses perubahan pd kulit anda. Sbb tu korang wajib pakai lynscosmetics, dah ramai yg berjaya mndapat kulit cerah gebu dgn produk ni.

Kosmetik anda kurang meyakinkan? Kosmetik lynscosmetics antara yg trbaik yg korang kena try nak2 bb cushion mmg makin lama pkai makin cantik!!! Whatsapp ๐Ÿ“ฒ click link on bioโ˜โ˜ #lynscosmetics #lynscosmeticsglowingserum #lynscosmeticsresellers #lynscosmeticsglowingserumformen #trendingmalaysia #dropshipwanted #agent #lynscosmeticsbbcushion #serumajaib #produkmalaysia #naturalproduct #serumwajah #sabunmuka #naturalbeauty #glowing #flawless #bebasmerkuri #fattzura #makeup #skincaremalaysia

.
Another satisfied customer. .
Alhamdulillah.
.
Selepas hanpir dua bulan menggunakan Mylara Skincare, ternyata beliau berpuas hati.
.
Walaupun tak sepenuhnya recover, tetapi perubahan dan pemulihan kulit wajah dapat dilihat secara konsisten. .
#mylaraskincare #mylarakualalumpur #mylaraklcc #skintreatment #sayajualskincare #bazaarpaknil #kulitberjerawat #bebasmerkuri

PROMO FULL SET TEMYRACLE

Haiii korangs. Ramai yang macam keliru dengan promo untuk full set ni kan.

Okeh die macam ni :
1. Korang grab full set dengan atau tanpa face scrub dan bayar harga penuh korang akan dapat free towel limited edition.

Atau pilih

2. Korang grab full set dan bayar dengan harga less RM2 setiap item tapi tak dapat free towel. ๐Ÿ’“ So korang boleh pilih sama ada nak jimat RM12 atau nak dapatkan free towel (worth RM20). #temyracle
#temyraclesegamat

Bila pakai losyen badan cepat je meresap dalam kulit sebab sel kulit mati dah takde dah menghalang. Bahkan kulit terasa lebih cerah dan gebu .

COFFEE SCRUB - Menghilangkan parut , Merawat jerawat ,Menjadikan kulit cerah dan glowing ย WHITENING BODY SCRUB - mencerahkan kulit, menanggalkan daki dan kotoran , menghaluskan kulit

#temyracle #temyraclesayamesticari #jerawat #parut #scrubhomemade #Terengganu #ubatjerawat #kulitflawless #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #bodyscrub #facescrub #detoxmask #lipscrub #milksoaptemyracle

Hai lunch ke? ๐Ÿ˜Š๐ŸŒธ
~~
Siapa yang belum grab lagi detox mask ? Ervan pun suka detox mask ni tau ๐Ÿ˜œ. Happy nak share tutorial penggunaan detox mask ni tau. Senang aje pakai selama 30 minit dan bilas muka dengan air bersih. Zapppp muka uolss boleh nampak glowing selepas penggunaan sebab manuka honey yang digunakan berkualiti tinggi and mahal tau. Ervan dah pesan tu, sek mung jangan lupa dapatkan detox mask sementara less price sempena promosi still ON hehe. Nak towel remove makeup percuma? Cepat dm kami cepat cepat sebelum habis!!!๐Ÿ’Ÿ๐ŸŒน ~~ Whatsapp lekaih sementara masih promotion ni
018-3753211

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #facescrub #detoxmaskmurah #detoxmask#mirafilzah #fattzura #neelofa

Sis tahu ramai akak2 yg ada masalah jeragat kan ? Mcm susah je nk atasi masalah jeragat ni, btol x ? Sekarang jgn risau lagi, face scrub diformulasi utk menghilangkan jeragat dkt muka akak. Sis xjanji kesan dlm masa 2,3 hari sbb kami produk organik. Bila produk organik semua bahan dlm produk ni selamat & tiada merkuri. So kesan nya akan terjadi secara naturally selepas akak2 pakai secara konsisten.
.
Lagi satu face scrub ni tersgt2 sesuai utk akak2 yg nak menghaluskan kulit, nk kecikkan pori2 & nak maintankan muka yg dh cantik. Xcaya ? Tgk feedback ni #feedbackfacescrubtemyracle .
0196041959 untuk oder ๐Ÿ˜˜
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #facescrub #facescrubtemyracle #facescrubmalaysia #facescrubmurah #temyracleteamnur

Most Popular Instagram Hashtags