#bebasmerkuri

MOST RECENT

Mana hat muka tu kulit kasar menggelupas tu mknakata kulit xbrpa cun laa..pkai bedak pon tmpung2.. wajib try hat nih ๐Ÿ˜

#glowcoffeescrub #glowingskin #glowglowing #katanakcantik #cantikluardalam #scrubkopi #bebasmerkuri #nokimia #antijeragat #antijerawat #antiparut #speedyclean

Mana hat muka tu kulit kasar menggelupas tu mknakata kulit xbrpa cun laa..pkai bedak pon tmpung2.. wajib try hat nih ๐Ÿ˜

#glowcoffeescrub #glowingskin #glowglowing #katanakcantik #cantikluardalam #scrubkopi #bebasmerkuri #nokimia #antijeragat #antijerawat #antiparut #speedyclean

Mana hat muka tu kulit kasar menggelupas tu mknakata kulit xbrpa cun laa..pkai bedak pon tmpung2.. wajib try hat nih ๐Ÿ˜

#glowcoffeescrub #glowingskin #glowglowing #katanakcantik #cantikluardalam #scrubkopi #bebasmerkuri #nokimia

Musim panas kan sekarang ramai laa piyem kita nak order Fluffy serum. Mana tak nya muka kering giler sebab cuaca.
Tapi sayang! HQ pun stock yilekk. iolss sendiri order fluffy serum dengan agent ๐Ÿ˜ฉ

Bagus nya serum ni melembabkan kulit yang kering dan menghilangkan penglupasan akibat cuaca panas.
Stock sentiasa licin sebab orang berebut dengan toyol ni.
Selain tu toyol ni boleh buat make up lagi Flawless ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Korang dah try belum Serum ajaib ni?

#fluffyserum #flawless #glowingskin #katanakcantik #nokimia #bebasmerkuri #toyolhijau #fellicaempire

.
KENAPA KITA PERLUKAN COLLAGEN?
.
.
Lepas umur 25 tahun, badan kita dah kurang buat collagen.
.
.
Turun mendadak!
.
.
Jadi, bermulalah proses penuaan๐Ÿ˜ž
.
.
Proses penuaan memang kita tak boleh nak elak. Tapi, kita boleh lambatkan proses tu dengan cara pengambilan supplemen seperti collagen๐Ÿ˜Š
.
.
#MyBeautyJardin
#maryjardin

Lagiii Dan lagiii pecinta optimals event out pemakaian setelah 3 Bulan makin glowing Dan flek hitam kaburrrr yaa no edit no filter ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Skincare oriflame ini paling Lariss manisss soalnya terbuat Dari bahan2 Alami Dan mineral jadi perubahannya berproses ya BUKAN INSTAN . Dan yng paling penting NO MERKURI YA liat Aja kemasannya pakai alumunium foil. MERKURI itu anti Sama alumunium foil.

Info Produk / bisnis cusss Langsung Tanya saya

Http://bit.ly/bisnisasikkanita

#byebyeflekhitam #flekhitam #glowing #skincareherbal #skincareherbal #krimwajah #bebasmerkuri #skincarebaturaja #oriflamepalembang #oriflamebaturaja #kulinerpalembang

Tak sempat nak jaga kulit masa hari raya tu? Jerawat dah mula tumbuh?๐Ÿ˜‘
.
Jangan risau dear.. Set Detox mask dan Peach face scrub ni kan ada.. Sangat membantu untuk mengecutkan jerawat.. Paling cepat dalam masa sehari pun dah boleh kecut tau โค
.
Bukan jerawat je kecut ni, tetapi dengan ada nya set ni segala kotoran yang ada dekat kulit dapat dibersihkan sehingga ke dalam pori agar kulit sentiasa sihat, tak kusam, tak berminyak dan makin flawless lagi tau ๐Ÿ˜ Uollss tak nak k? Nak order boleh dm or wasap elly 01121520711
.
#setcombopalingmeletop #detoxmasktemyracle #peachfacescrubtemyracle #bebaskimia #organik #jerawatkecut #scrubhomemade #kulitbersih #licinflawless #bebasparut #scrubuntukkulitsensitif #rawatkulitjerawat #bebasmerkuri #ubatresedung #kulitsihat #cantiktanpakimia #ubatparut #irissentialtemybold #luluskkm #postageseluruhmalaysia #temyraclekelantan #temyraclesayamesticari

Amoorea itu Simple kok.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
๐Ÿ”Cuci tangan
๐Ÿ”Basuh wajah
๐Ÿ”Gosok sabun AMOOREA dgn diberi sedikit air sampai kluar busa
๐Ÿ”Simpan sabun
๐Ÿ”Gosok sampe terbentuk busa putih kental
๐Ÿ”Ratakan busa AMOOREA pda Wajah/Area yg di inginkan
๐Ÿ”Diamkan 0-3 menit (tergantung kondisi kulit)
๐Ÿ”Bilas... Slesaiii... Ingin Hasil Maksimal ??
Pakai teratur dan sesuai aturan ya.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Gampang kann?? Buruann
๐Ÿ“ฑ wa. 0812 7622 7122

#perawatankulit
#kulitsehat
#bebasmerkuri

Testimoni cust setia Ms Glow
.
๐Ÿ“งPESAN :
LINE : srimaharaninst
WA : 082230504097 (no call)
(๐Ÿ‘†๐ŸปPILIH SALAH SATU๐Ÿ‘†๐Ÿป)
.
Grosir-Ecer-Dropship-Reseller-Member wellcome ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“FORMAT ORDER :
.
NAMA :
.
ALAMAT LENGKAP (KEC/KEL) :
.
NO. HP :
.
ORDERAN :
.
#msglow #msglowbycantikskincare #msglowpusat #msglowdistributor #msglowagen #msglowmember #msglowreseller #msglowaceh #msglowmedan #msglowpadang #msglowpadangsidempuan #msglowjakarta #msglowbandung #msglowmalang #msglowbali #msglowdenpasar #msglowbeauty #skincareroutine #skincarenonmercury #halalmui #bebasmerkuri #asahan #kisaran #tanjungbalaiasahan #tanjungbalai #radiancegoldgel #jjglow #jjcream #micellarwater #testimoni

House of Healin Cawangan Gong Badak, kini beroperasi seperti biasa.
_
๐Ÿ“Lokasi kedai
Di Dataran Austin (bersebelahan Mydin Gong Badak)
Lorong Pizza Hut, Bangunan kedua.
Sebelah kedai Haqqi.

Ingin dapatkan info mengenai Healin dengan pantas dan tepat?

Bole join group WhatsApp HouseOfHealin Gong Badak

Kami akan share info:
--> Promosi Istimewa Healin
--> Program Pelanggan bersama Dato' Hassan Yaakob
--> Info kesihatan & kecantikan

Hanya klik link di bawah.
https://chat.whatsapp.com/FTx5FOAzSLy0mardGGR016

Untuk maklumat lebih lanjut boleh hubungi:
๐Ÿ“ฒ013-9263787/018-3787664 (Adibah) & 0145161050 (Haifa)
๐Ÿš— COD : K. terengganu, K. Nerus, Gong Badak
โœˆ Pengeposan ke seluruh Malaysia

#gamathealinganu #healingongbadak
#houseofhealin #healing #gamat #kesihatan #kecantikan #kualaterengganu #dataranaustin #gongbadak #kualanerus #cod #poslaju #halal #AG2000 #kosmetik #bebasmerkuri #produknatural

Terbukti kan... Ga hny cewek yg btuh perawatan, tp cowok jg & Ms Glow udah HALAL, BPOM & CPKB (Cara Pembuatan Kosmetik yg Baik) jdi jgan ragu lg tuk pake SKINCARE MS GLOW ๐Ÿ˜
.
Nih buktiny dek @baladasiregarr z pake produk Ms Glow ๐Ÿ˜
Ditunggu apalagi... Mw CANTIK??? Pake MS GLOW .
๐Ÿ“งPESAN :
LINE : srimaharaninst
WA : 082230504097 (no call)
(๐Ÿ‘†๐ŸปPILIH SALAH SATU๐Ÿ‘†๐Ÿป)
.
Grosir-Ecer-Dropship-Reseller-Member wellcome ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“FORMAT ORDER :
.
NAMA :
.
ALAMAT LENGKAP (KEC/KEL) :
.
NO. HP :
.
ORDERAN :
.
#msglow #msglowbycantikskincare #msglowpusat #msglowdistributor #msglowagen #msglowmember #msglowreseller #msglowaceh #msglowmedan #msglowpadang #msglowpadangsidempuan #msglowjakarta #msglowbandung #msglowmalang #msglowbali #msglowdenpasar #msglowbeauty #skincareroutine #skincarenonmercury #halalmui #bebasmerkuri #asahan #kisaran #tanjungbalaiasahan #tanjungbalai #beasmartbuyer #radiancegoldgel #jjglow #jjcream #micellarwater

LAKI PUN BOLEH PAKAI KE ?
.
.
Haaa yes ! Lelaki ke perempuan ke WAJIB ya pakai ! Sebab miracle toner 30 days ni dapat hilangkan jerawat dan buang kulit mati serta melembapkan kulit. .
1001 masalah kulit boleh settle hanya dengan 1 toner ๐Ÿ˜ฑ 150ml taw. Tahan berbulan
.
Import from Korea. Boleh QR Code tanda original product. Boleh scan taw
.

Ha macam mana cuba tengok best k tak sistho lipmatte ni? Conform best punya la๐Ÿ˜Š
.
Nak order wasap elly 01121520711
#sistholipmatte #bebasmerkuri #bibirgebu #takmelekit #lipmattetahanlama #sweettalker #bibircantik

Paket ultimate super
Merupakan paket ultimate basic dan pemakaiannya lebih bagus dgn serum darkspot/ serum luminous.
paket ultimate di formulasikan utk mencerahkan, memudarkan noda flek, antiaging dan pengencangan.
Kenapa pemakaiannya bagus dgn serum?
.
Serum dan cream berbeda cara kerjanya ya,
Serum dibuat untuk bekerja di bawah lapisan kulit ( dermis ) ,
Sedangkan cream dibuat untuk bekerja di atas lapisan kulit ( epidermis ) .
Sehingga serum dan cream dipakai bersamaan akan menghasilkan hasil makin maksimal dan lebih cepat โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
.
๐Ÿ“งPESAN :
LINE : srimaharaninst
WA : 082230504097 (no call)
(๐Ÿ‘†๐ŸปPILIH SALAH SATU๐Ÿ‘†๐Ÿป)
.
Grosir-Ecer-Dropship-Reseller-Member wellcome ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“FORMAT ORDER :
.
NAMA :
.
ALAMAT LENGKAP (KEC/KEL) :
.
NO. HP :
.
ORDERAN :
.
#msglow #msglowbycantikskincare #msglowpusat #msglowdistributor #msglowagen #msglowmember #msglowreseller #msglowaceh #msglowmedan #msglowpadang #msglowpadangsidempuan #msglowjakarta #msglowbandung #msglowmalang #msglowbali #msglowdenpasar #msglowbeauty #skincareroutine #skincarenonmercury #halalmui #bebasmerkuri #asahan #kisaran #tanjungbalaiasahan #tanjungbalai #beasmartbuyer #radiancegoldgel #jjglow #jjcream #micellarwater

Manfaat sugar lip scrub.
Yaitu membantu mengatasi masalah bibir kering dan pecah2 terutama disaat bibir kurang nutrisi atau sedang panas dalam.. nah sugar lip scrub akan byk membantu untuk melembabkan kulit bibirmu ya beb..
Kecil kecil imut banyak manfaatnya
Harganya murmer bgt cuman ๐Ÿ’ฐ55.000
.
๐Ÿ“งPESAN :
LINE : srimaharaninst
WA : 082230504097 (no call)
(๐Ÿ‘†๐ŸปPILIH SALAH SATU๐Ÿ‘†๐Ÿป)
.
Grosir-Ecer-Dropship-Reseller-Member wellcome ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“FORMAT ORDER :
.
NAMA :
.
ALAMAT LENGKAP (KEC/KEL) :
.
NO. HP :
.
ORDERAN :
.
#msglow #msglowbycantikskincare #msglowpusat #msglowdistributor #msglowagen #msglowmember #msglowreseller #msglowaceh #msglowmedan #msglowpadang #msglowpadangsidempuan #msglowjakarta #msglowbandung #msglowmalang #msglowbali #msglowdenpasar #msglowbeauty #skincareroutine #skincarenonmercury #halalmui #bebasmerkuri #asahan #kisaran #tanjungbalaiasahan #tanjungbalai #beasmartbuyer #radiancegoldgel #jjglow #jjcream #micellarwater

Most Popular Instagram Hashtags