[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bebasmerkuri

29929 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum sahabat NegeriAkhirat follow yukk @siti_uswatun21 mau share rangkaian yg HALAL, NO Ketergantungan, Aman Bumil Busui, BPOM RI, tidak mengandung hidroquinon dan mercury dari JAFRA SKINCARE

Ini lhoo rahasia cantik alami jangka panjang, no jerawat, tanpa was-was ketergantungan dimasa depan..
Cewek maupun cowok juga bisa pake yaa... Cek rangkaiannya yuk di @siti_uswatun21
Terlebih dahulu konsultasikan keluhan kulitmu untuk pemilihan produk yang tepat sesuai kebutuhan kulitnya.. Tanya JAFRA :
Fb siti uswatun
WhatsApp 085774538821
Ig siti_uswatun21

#maskerlumpur#menghaluskankulit#mencerahkanwajah#bebasjerawat#bebasmerkuri#bebaskomedo#amanbuatbumildanmenyusui#herbal#produkhemat#obatjerWat#hilangkanminyak#bebasjerawat#bebasminyakberlebih#joinjafra#jafratangerang#jafrajabodetabek#like#lfl#sitiuswatun #NA2209

Rahsia parut jerawat mudah hilang , glowing dan flawless gitewww jangan cakap sis tak share ye 😘 Amboi lajunya cakap sis hehehe 😂 boleh lah replay banyak banyak kali ye 😝 . Coffee scrub 💯% homemade ☝🏻 sebab tu sis suka. Boleh dapatkan di @temyracle.hq 🌸 .

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

Otw ttd MOU quality product, paket perawatan yg akan membuat wanita Indonesia menjadi cantik cepat putih glowing BEBAS MERCURY aman resmi karena terdaftar BPOM. Mengandung bahan2 pilihan khusus dibawah pengawasan dokter pakar Estetika juga menggandeng pabrik besar ternama pd proses pembuatan nya. "Wanita pintar pasti memilih perawatan yg cepat putih glowing aman tanpa MERCURY" Tunggu kehadiran nya ya.. 😍😊🤗👍 #cantik #putih #glowing #kulit #sehat #aman #bebasmerkuri #bpom #wanita #cerdas #indonesia

Cubalah K'Doll Beauty Skin sekarang 💋

KEBERKESANANNYA MEMANG TERBUKTI SEAWAL 1-2 MINGGU

Formulasi dari 100bahan semulajadi, dijamin selamat untuk kulit wajah.

K'Doll Beauty dirumus dari bahan natural. Tidak mengandungi bahan penghakis, bebas dari paraben, merkuri dan hydroquinon. Sesuai untuk lelaki dan wanita untuk semua peringkat umur, notified with KKM pulak 😱
.
1 SET RM70 SM / RM80 SS
.
TERMASUK POSTAGE 😉😉
.
For more details DM / Whatsapp📱utk order
#0143005898
#0143005898
.
#kdollbeautyskincare #kdollbeautyoriginal #naturalskincareproducts #bebasmerkuri

Selamat petang uolss.
.
Tahu tak rahsia nak bagi bibir silky smooth bila pakai lipstick? Kene guna sugar candy lipscrub by Temyracle inilah sebelum pakai lipstick. Baru bibir jadi sihat tanpa kulit mati, lantas zap zap bila pakai atau calit lipstick, bibir kelihatan lebih cantik dan tidak merekah. Malah nampak natural 💋
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. ❤️😋. Whatapp 016-9227446 for fast response, Temy akan guide uolss semua 🌹💋✨
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #Lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

Sesiapa yg nk cuba benda ni saya sangat-sangat setuju sebab secara jujur banyak sgt kelebihan menggunakan scrub coffee ni. Korang boleh dptkan di @temyracle.hq kalau betul-betul berminat. Tak rugi sebab harga yg diorg offer berpatutan 👌🏻👌🏻 w/ @ainsuhadaahmad .
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah
#qbalainreview

Hello guys! Why you guys should use coffee scrub? Because its organic! and 100% homemade. If you care much about your skin, u should use this organic scrub. No chemical at all 👌🏿 Get yours @temyracle.hq 🎈☕️ #Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

Assalamualaikum salam Maal Hijrah. Semoga tahun ini lebih baik dari tahun lepas. Aamiin. Jom Nurul kongsi PETUA JADI WANITA CANTIK yang bermula dari kecantikan dalaman. Info bermanfaat yang sangat bagus untuk dikongsi sebagai amalan harian.
.
1️⃣ Amalkan bangun pagi dan mandi sebelum azan subuh
.
.
2️⃣ Sejurus bangun tidur, sebelum gosok gigi, minum segelas air putih bersuhu bilik. Kulum air tegukan pertama di dalam mulut untuk seketika dan baca dalam hati Selawat Nabi 3 kali, barulah menghabiskan segelas air tersebut
.
.
3️⃣ Setiap kali membasuh muka, tadah air ditapak tangan sambil bacakan Selawat Nabi 3x, hembuskan pada air dan usapkan air tersebut ke wajah bermula dari dagu menaik ke atas hingga ke dahi, ulang usapan ini sebanyak 3x.Jangan basuh muka bermula dari dahi turun ke dagu sebab boleh menyebabkan muka cepat berkedut
.
.
4️⃣ Selepas solat Subuh, bacalah Surah Yusuf, kemudian teguk sebanyak 3 kali air suam, InsyaAllah ia membuatkan wajah awet muda dari usia sebenar.
.
.
5️⃣ Jangan makan bersulam air, sebaiknya minum air kosong 1 gelas 30 minit sebelum makan, dan 30 minit selepas makan
.
.
6️⃣ Surah Al-Waqiah ayat 35-38 juga elok dibaca di dalam hati sebanyak 3 kali sebelum jirusan pertama air ke badan sewaktu mandi
.
.
8️⃣ Amalkan membaca Al-Quran dengan niat ikhlas kerana Allah SWT dan banyakkan Selawat ke atas Nabi Muhammad S.A.W
.
9️⃣Penjagaan dalaman MESTI kena jaga juga tau. WD menjaga dan mencantikkan kulit dari dalam. Toksin, hormon tak stabil, rahim tak sihat, darah kotor faktor dalaman yang memainkan peranan utk kecantikan kulit. Bagi WD kejutkan sel yang tidur untuk buat kerja semula, bersihkan apa yang berkeladak, tegangkan yg kendur, hapuskan segala parasit jahat dimuka.
.
.
#organicskincare
#jerawat#jeragat#mervecosmetic#dyxy
#petuacantik #muslimah #skinbreakout
#niqabis #skincareorganik#nurraysa#skincareorganik #terapiinstagram
#organicskincare #homemadeskincare #ajimaura
#awetmuda#vivixshaklee #instafamous#dianzvitamin#tipscantikbynuruljannah#bebasmerkuri#seribella#espshaklee#salammaalhijrah #glowglowing#mylea#tipscantik #jerawatkronik#herbalife

To those yang masih mencari face scrub dengan face mask i think this is the best one. The coffee scrub memang best, melembapkan kulit, your skin rasa smooth and even brighter after scrubbing. The purifying detox face mask pula really makes my skin rasa bersih and fresh after cuci. Elok untuk buang kotoran dekat muka dan lebihan minyak yang terkumpul dekat muka tu. I'm in love! Thank you @temyracle.hq 🌸
/
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

MOST RECENT

NUTRICENTIALS SERIES®
--------------------- Anda sudah terlanjur ketergantungan krim dokter?? NUTRICENTIAL solusinya. Nutricential dapat menghilangkan ketergantungan krim dokter, paket Nuticential juga tidak dapat menyebabkan ketergantungan pada kulit anda

NUTRICENTIAL PERAWATAN DENGAN BAHAN-BAHAN TERBAIK DUNIA DAN BERKWALITAS.

UTK NUTRICENTIAL SERIES BISA DISESUAIKAN DENGAN JENIS KULIT KITA YA GUYS... 👉Utk kulit Normal Cendrung Kering
👉Utk kulit Normal Cendrung Berminyak

Produk-produk ini memberi dasar yg sempurna untuk pola perawatan kulit anda sehari-hari serta mempertahankan perlindungan kelembaban kulit kita setiap hari serta melindungi kulit dari radikal bebas... Kandungan Nutricential kaya akan antidioksidan yg sangat penting utk kulit kita 👍

Satu paket nuricential terdiri dari rangkaian perawatan :
1. Pembersih
2. Penyegar/toner
3. Pelembab siang Spf15
4. Pelembab malam
5. Celltrex ultra recovery fluid/serum

Info lebih lanjut silakan japri by Wa
Pemesanan dan order japri by Wa
RIKA. CP/WA. 082172229120

#nutricentials #creamynuskin
#puregel #nigthsupllynutricential #moisturizer #skincare #bebaskusam #bebasmerkuri #bebashydrokinon #antidioksidan #rumahcantikRika #pekanbaru #nuskin #nuskinid

NUTRICENTIALS SERIES®
--------------------- Anda sudah terlanjur ketergantungan krim dokter?? NUTRICENTIAL solusinya. Nutricential dapat menghilangkan ketergantungan krim dokter, paket Nuticential juga tidak dapat menyebabkan ketergantungan pada kulit anda

NUTRICENTIAL PERAWATAN DENGAN BAHAN-BAHAN TERBAIK DUNIA DAN BERKWALITAS.

UTK NUTRICENTIAL SERIES BISA DISESUAIKAN DENGAN JENIS KULIT KITA YA GUYS... 👉Utk kulit Normal Cendrung Kering
👉Utk kulit Normal Cendrung Berminyak

Produk-produk ini memberi dasar yg sempurna untuk pola perawatan kulit anda sehari-hari serta mempertahankan perlindungan kelembaban kulit kita setiap hari serta melindungi kulit dari radikal bebas... Kandungan Nutricential kaya akan antidioksidan yg sangat penting utk kulit kita 👍

Satu paket nuricential terdiri dari rangkaian perawatan :
1. Pembersih
2. Penyegar/toner
3. Pelembab siang Spf15
4. Pelembab malam
5. Celltrex ultra recovery fluid/serum

Info lebih lanjut silakan japri by Wa
Pemesanan dan order japri by Wa
RIKA. CP/WA. 082172229120

#nutricentials #creamynuskin
#puregel #nigthsupllynutricential #moisturizer #skincare #bebaskusam #bebasmerkuri #bebashydrokinon #antidioksidan #rumahcantikRika #pekanbaru #nuskin #nuskinid

NUTRICENTIALS SERIES®
--------------------- Anda sudah terlanjur ketergantungan krim dokter?? NUTRICENTIAL solusinya. Nutricential dapat menghilangkan ketergantungan krim dokter, paket Nuticential juga tidak dapat menyebabkan ketergantungan pada kulit anda

NUTRICENTIAL PERAWATAN DENGAN BAHAN-BAHAN TERBAIK DUNIA DAN BERKWALITAS.

UTK NUTRICENTIAL SERIES BISA DISESUAIKAN DENGAN JENIS KULIT KITA YA GUYS... 👉Utk kulit Normal Cendrung Kering
👉Utk kulit Normal Cendrung Berminyak

Produk-produk ini memberi dasar yg sempurna untuk pola perawatan kulit anda sehari-hari serta mempertahankan perlindungan kelembaban kulit kita setiap hari serta melindungi kulit dari radikal bebas... Kandungan Nutricential kaya akan antidioksidan yg sangat penting utk kulit kita 👍

Satu paket nuricential terdiri dari rangkaian perawatan :
1. Pembersih
2. Penyegar/toner
3. Pelembab siang Spf15
4. Pelembab malam
5. Celltrex ultra recovery fluid/serum

Info lebih lanjut silakan japri by Wa
Pemesanan dan order japri by Wa
RIKA. CP/WA. 082172229120

#nutricentials #creamynuskin
#puregel #nigthsupllynutricential #moisturizer #skincare #bebaskusam #bebasmerkuri #bebashydrokinon #antidioksidan #rumahcantikRika #pekanbaru #nuskin #nuskinid

MAYLA ADVANCE PILIHAN ORANG YANG BIJAK BERBELANJA 💕 -

Siapa yang beli Mayla Advance memang Mekna cop dia orang yang bijak bila shopping! Kenapa kenapa? Mestilah sebab Mayla Advance boleh jimatkan duit uols sebanyak RM44! 😱 Kalau uols beli Mayla Skincare (RM75), ianya hanya boleh bertahan selama 1 bulan penggunaan sahaja. Bila uols nak restock pada bulan kedua, uols dah berbelanja sebanyak RM150 untuk 2 bulan (dua box Mayla Skincare). Betul tak? 😊 -

Tapi kalau uols beli 1 box Mayla Advance, ianya boleh bertahan selama 2 bulan pengunaan! Harga Mayla Advance pulak RM106 je. Jadi pada bulan kedua uols tak perlu restock lagi dah sebab skincare uols masih belum habis lagi time tu 😋 RM44 adalah amount yang banyak tau! Uols boleh pergi shopping benda lain pulak dengan duit tu. Jadi lah seorang pengguna yang bijak berbelanja okay #TheJunniLovers 😘 -
To Order:-
📲 Whatsapp: 0125472850
📌 Website: www.thejunni.com

#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunnilovers #sayajualprodukkecantikanmurah #sayapakaisayajual #freegiftformycustomers #bestproducts #junniteamnora #junniterbaik #semogamurahrezekithejunninora #selamatmalam #bazarpaknil #neelofa #fattahaminz #aydajebat #bebasmerkuri #wudukfriendly #halalguys

RAHSIA ABANG SADO NI NAMPAK HENSEM⁉️😱 Ok3x abang2 sado kat sini jangan risau jangan susah payah kalau nak nampak hensem.. Yela kita nak sahut seruan Abg KJ hat
TALL|DARK|HANDSOME kan? Tak gitu bang?😌 Kalau nak tall dah tall dah, hat dark pon dah cukup dark dah.. tapi part hensem tu... nak hensem tanpa sedar tak encik abg?
Meh3x pm@whatsapp Dee sonyap2, Dee fly kan siap2 #serumviral ni untuk abg.

Pssstt! Hat isteri2 atau gelfren2 nak hubby uolls hensem pon boleh sangat3x bagi diorang tepek sikit serum ni.. dah lah murah senang nak bawak.. kalau die segan pun boleh je die bawak kat poket semunyik2... 😍

Jom la try kalau tak try macam mana nak tolak mentah2 kata2 Dee ni kan?
Hanya dengan RM 38 semua masalah boleh settle! 😘

Nak kulit terpaksa flawless terpaksa glowwing flawless tanpa sedar?? Mehh3x... wasap Dee www.wasap.my/0177823012
#serumviral # serumajaib #miracleserum #goldserum #bebasmerkuri #terpaksaflawless #terpaksaglowing #serummurah #serum #batupahat #johor #igshopmalaysia #flawless #kpopmalaysia #doll #twice #apink #blackpink #jyp #exo

RAHSIA ABANG SADO NI NAMPAK HENSEM⁉️😱 Ok3x abang2 sado kat sini jangan risau jangan susah payah kalau nak nampak hensem.. Yela kita nak sahut seruan Abg KJ hat
TALL|DARK|HANDSOME kan? Tak gitu bang?😌 Kalau nak tall dah tall dah, hat dark pon dah cukup dark dah.. tapi part hensem tu... nak hensem tanpa sedar tak encik abg?
Meh3x pm@whatsapp Dee sonyap2, Dee fly kan siap2 #serumviral ni untuk abg.

Pssstt! Hat isteri2 atau gelfren2 nak hubby uolls hensem pon boleh sangat3x bagi diorang tepek sikit serum ni.. dah lah murah senang nak bawak.. kalau die segan pun boleh je die bawak kat poket semunyik2... 😍

Jom la try kalau tak try macam mana nak tolak mentah2 kata2 Dee ni kan?
Hanya dengan RM 38 semua masalah boleh settle! 😘

Nak kulit terpaksa flawless terpaksa glowwing flawless tanpa sedar?? Mehh3x... wasap Dee www.wasap.my/0177823012
#serumviral # serumajaib #miracleserum #goldserum #bebasmerkuri #terpaksaflawless #terpaksaglowing #serummurah #serum #batupahat #johor #igshopmalaysia #flawless #kpopmalaysia #doll #twice #apink #blackpink #jyp #exo

RAHSIA ABANG SADO NI NAMPAK HENSEM⁉️😱 Ok3x abang2 sado kat sini jangan risau jangan susah payah kalau nak nampak hensem.. Yela kita nak sahut seruan Abg KJ hat
TALL|DARK|HANDSOME kan? Tak gitu bang?😌 Kalau nak tall dah tall dah, hat dark pon dah cukup dark dah.. tapi part hensem tu... nak hensem tanpa sedar tak encik abg?
Meh3x pm@whatsapp Dee sonyap2, Dee fly kan siap2 #serumviral ni untuk abg.

Pssstt! Hat isteri2 atau gelfren2 nak hubby uolls hensem pon boleh sangat3x bagi diorang tepek sikit serum ni.. dah lah murah senang nak bawak.. kalau die segan pun boleh je die bawak kat poket semunyik2... 😍

Jom la try kalau tak try macam mana nak tolak mentah2 kata2 Dee ni kan?
Hanya dengan RM 38 semua masalah boleh settle! 😘

Nak kulit terpaksa flawless terpaksa glowwing flawless tanpa sedar?? Mehh3x... wasap Dee www.wasap.my/0177823012
#serumviral # serumajaib #miracleserum #goldserum #bebasmerkuri #terpaksaflawless #terpaksaglowing #serummurah #serum #batupahat #johor #igshopmalaysia #flawless #kpopmalaysia #doll #twice #apink #blackpink #jyp #exo

Morning selfie sikit dengan coffee scrub dari temyracle❤️
.
Sebelum kita buat aktiviti luar, meh kita lembabkan kulit wajah dlu dgn coffee scrub. Kulit sihat dgn bahan organik sentiasa💕
.
Rm29 sahaja exclude postage whatsapp sis 011-10104184 📲
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubmalaysia #coffeescruborganic

Pasti ramai yang masih mencari skincare yang terbaik utk kulit wajah meraka..
.
.
Produk termolek BEBAS MERKURI dan bahan kimia terlarang!.. sangat sesuai utk perempuan & lelaki
.
.
Nak cuba? Boleh.. kami tgh adakan promosi.. wassap 'termolek' 017_7800526 .
#termolekskincare #termolek #kkmapproved #bebasmerkuri

Awak tengok je la Mira Filzah lawa, tengok je OK. Awak tak nak lawa jugak ke?
Kalau nak ,sila usha produk Temyracle nie. Cari yang sesuai dengan awak. Contoh bibir hitam, pakai lip scrub biar pinkish bibir awak.Buat sekarangg , biar crush terbeliak tengok awak.😎
.

#manir#temyracleMANIR#temyraclekualaterengganu#dataranaustin#gongbadak#kualaberang#temyracle#beautifulterengganu #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia

Helo, Mata Yang Berkilau!! ✨
.
Temui jalan penyelesaian pantas dengan produk baru Mylara untuk 🎈mata letih
🎈lingkaran gelap
🎈garis halus sekeliling mata ✨
_
.
✨ HYBRID COLLAGEN EYE GEL 10g ✨
👇🏻👇🏻👇🏻
🔺Harga : RM35
.
Siapa cepat dia dapat yaww ☺😘
_
*pos sm RM7 | ss RM11

Whatsapp : +60183883927❤❤❤❤❤❤❤ #mylaraskincare#naturalskincare#selangor#igshop#igshopmalaysia#bazarpaknil#murahmurah#originalmylaraskincare#sayajualoriginal#sayajualsayapakai#sayajualonline#rahsiakulitcantik#bazaaronline#malaysianshop#murah#sayajualmurah#murahmeriah#jualonline#hargamurahmurah#igshopmalaysiamurah#best24434#bebasmerkuri

Helo, Mata Yang Berkilau!! ✨
.
Temui jalan penyelesaian pantas dengan produk baru Mylara untuk 🎈mata letih
🎈lingkaran gelap
🎈garis halus sekeliling mata ✨
_
.
✨ HYBRID COLLAGEN EYE GEL 10g ✨
👇🏻👇🏻👇🏻
🔺Harga : RM35
.
Siapa cepat dia dapat yaww ☺😘
_
*pos sm RM7 | ss RM11

Whatsapp : +60183883927❤❤❤❤❤❤❤ #mylaraskincare#naturalskincare#selangor#igshop#igshopmalaysia#bazarpaknil#murahmurah#originalmylaraskincare#sayajualoriginal#sayajualsayapakai#sayajualonline#rahsiakulitcantik#bazaaronline#malaysianshop#murah#sayajualmurah#murahmeriah#jualonline#hargamurahmurah#igshopmalaysiamurah#best24434#bebasmerkuri

Kerja bebas dari dempulan itu menyenangkan 😍😍
Karna jadi ga takut kena panas...
Ga takut kena ujan...
paling badan doang yg meriang 😂😂(jangan sampe deh,males minum obat 🙈)
.
.
.
Enaknya pake NuAmoorea mah gitu bikin bebas dari dempulan..(yaa walaupun belom bersih banget tapi udah seneng aja ga bikin kulit pucet kyk dlu waktu pake cream racik)
cukup cuci muka aja pagi sebelum aktifitas,
Pengen bikin orang pangling pas nanti akad 😅😅
Karna orang yg biasa dandan akan terlihat aneh kalo ga dandan,beda sama orang yg ga biasa dandan sekalinya dandan jadi cantik 😍😍😝 (efek mau kondangan jadi gino nih kata²nya😅😅 )

Pengen pake lipen tapiiiii...
Nanti aja deh klo mau kondangan,kalo dikantor mah ga ada yg bisa dilirik *eh (bercanda lho yaa kalimat terakhir)

#bebasdempul #tanpabedak #alami #cumacucimuka #nodempulan #cantik #bersih #cucimuka #perawatan #perawatanku #tanpadandan #gatakutujan #gatakutpanas #gatakutluntur #natural #tanpaefek #kameradepanxiaomi #bebascream #bebasmerkuri

Selamat pagi uolss.
.
Tahu tak rahsia nak bagi bibir silky smooth bila pakai lipstick? Kene guna sugar candy lipscrub by Temyracle inilah sebelum pakai lipstick. Baru bibir jadi sihat tanpa kulit mati, lantas zap zap bila pakai atau calit lipstick, bibir kelihatan lebih cantik dan tidak merekah. Malah nampak natural 💋
~~
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% organik dan halal. ❤️😋. Whatapp 013-4052820 for fast response 🌹💋✨
~~
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #Lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Semoga hari ini berjalan dengan lancar✈
-
Jangan lupa sentiasa berikan perlindungan terhadap kulit muka dengan memakai Daily Day Cream pada waktu siang🌞 dan Night Cream pada waktu malam sebelum tidur🌜, mengikut set yang anda gunakan, whitening atau acne series.😘
-
Bagi yang belum dapat lagi set Adeeva Skincare, cepat whatsapp kami⤵⤵
📲 +60193316058
📲 +60196686591
Atau klik link pada bio.
Jom kita sama-sama cantik😉
"Solutions for Healthy and Glowing Skin"
-
#adeevaskincaremalaysia #adeevaskincareoriginal #adeevaskincare #adeevaskincarefeedback #adeevafeedback #TIPSCANTIKADEEVA #adeevamalaysia #bodywhitening #bodywhiteningmurah #bodybrightening #bodylotion #bodycaremurah #mercuryfree #nomercuryproduct #bebasmerkuri #kkm #bpom #olicandy #perlashinekapsulmutiara #quputeh #aurawhite #skincareroutine #skincaremurah #bccreamfoundation #bccreamfoundationmalaysia

MAGIC FACE SCRUB SETANDING SK11

MAGIC FACE SCRUB TEMYRACLE diperbuat daripada JAPANESE PITERA , RICE SEED & ALOE VERA 😊 ap kelebihannya ? 😍 membersihkan pori yg tersumbat
😍 menjadikan pipi kemerah merahan
😍 membantu memudarkan parut
😍 menghaluskan kulit wajah
😍 mengurangkan jeragat dan garis halus
😍 mengecilkan pori
😍 anti aging
.
.
.
Tengok testimoni #feedbackmagicfacescrubtemyracle .

#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #milksoap #milksoaptemyracle #terapiinstagram #ajimaura #milksoapmalaysia #milksoapmurah #soaptemyracle

Lips scrub temyracle 💋💋💋
.
💋 KELEBIHAN & FUNGSI LIP SCRUB 💋 .
.
💄Menanggalkan kulit kering dan menggelupas di bibir dengan selamat.
💄Mencerahkan bibir yang kusam dan gelap.
💄Melicinkan bibir yang merekah dan berkedut.
💄Melembutkan bibir yang kasar.
💄Menanggalkan sisa lipstik dengan yang tertinggal di bibir.
💄Menjadikan pemakaian lipstik lebih cantik dan menyerlah.
💄Boleh mencerahkan bibir yang gelap dari kesan merokok. .
.
-
💋CARA MENGGUNAKAN LIP SCRUB💋

Basahkan bibir terlebih dahulu,calit lip scrub di jari dan scrub bibir secara membulat selama 2 minit. Bilas bibir dengan air bersih. Scrub bibir 3x seminggu dan guna lip balm untuk memelihara kelembapan bibir.
.
#feedbacklipscrubtemyracle
Whatsapp 0196041959
.
#temyracleteamnur #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #lipscrub #lipscrubtemyracle #lipscrubmalaysia #lipscrubmurah

Most Popular Instagram Hashtags