[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bebasbaubadan

7644 posts

TOP POSTS

Pernah pakai berbagai merek deodorant tapi gak pernah puas sama hasil nya. Stelah ketemu activelle dari oriflame langsung jatuh hati.
Di pakai setiap hari, kulit ketiak jadi lembut dan terawat. Yg paling seneng lagi gak bikin bulu halus jadi tebel :)
Highly Recomendeed... Bulan ini beli 2 GRATIS 1
Bungkus yuk.. ;) #deodorantmurah
#bebasbaubadan
#deodorantoriflame
#oriflamecirebon #oriflamepurwakarta purwakarta

Bismillah.. Hadir di sini ya friends.. Alma ๐Ÿ’whitening deodorant spray๐Ÿ’–.. Apa yaah ini..mmmh dari namanya dah ketebak kan yaa.. Yuukk di cek manfaatnya.

Manfaat Alma Deo spray..๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Menghilangkan bau badan membandel
Mengurangi produksi keringat berlebihan
Memutihkan ketiak
Deo Alma sangat cocok untuk yg aktif kerja seharian ,
Deo Alma aman dan halal.
No parfum
No alkohol
Home Made by Lisna
Deo Alma tidak sama dengan Deo yg di pasaran insyaallah tdk mengecewakan

Komposisi
Tawas , tepung jagung, air steril 100% dll. Free aluminium dan paraben.. Info dan pesan silahkan ke WA 087889336872 ya sahabat ๐Ÿ‘๐Ÿ’–๐Ÿ’#deodorantspray #bebasbaubadan #bebasbauketiak #memutihkanketiak #deodorantalami

9.9๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ/10๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ???? Wow hebat sgt nampaknya #magicblue nie.
So xnak cuba ke kawan-kawan?
Trial 15ml available to grab. Cepat cepat... #tampilyakinmenawan #bebasbaubadan #naturaldeodorant #magicblue

Selamat pagi .. Salam Ramadhan ke 19.. Semoga segala amal ibadat kita diterima oleh Allah..aamiin3.. #magicbluespray
#tanpabahankimia
#tahanlama
#bebasbaubadan
#ubatketiak

~Herbal Deodorant Spray~
Deodoran alami sebagai alternatif pengganti deodoran komersial yang membantu mengontrol bau badan.
Kombinasi yang unik dari bahan-bahan alam yang mengandung astringent dan anti-bakteri alami, semprotkan diketiak setelah mandi sebelum memulai aktivitas anda!
Bebas alumunium, pengawet, dan pewarna sintetis.
Dibuat dari; rose hydrosol, organic witch hazel, bali hand harvested natural sea salt, sweet orange essential oil, greentea essential oil, javanese rose essential oil.
IDR 45k/90ml

#deodorantspray #bebasbaubadan #badansegar #badanharum #harum alami

DULU MAKIN BERPELUH ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ
MAKIN BERBAU BUSUK ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท
.
Kalau dulu kawan sepejabat tegur tak mandi ke bila masuk pejabat sebab bau keti*k๐Ÿ˜“"
.
Mentang-mentanglah jenis kuat berpeluhโ€ฆ tambah lagi kalau cuaca panas terikโ€ฆ memang tak boleh tahan ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท
.
Dah bermacam deodorant pakai dah, tapi masalah yang sama tetap tak hilang ๐Ÿ˜ข.โ€ฆ
.
Tapi sekarang dah tak risau dahโ€ฆ sebab dah ada #MagicBlue. Berpeluh-peluh pun tak ada bau masam. Nak pakai minyak wangi pun confident sebab tak ada bau busuk yg bercampur. .
Best kan?? .
#BebasBauBadan
#PenyahBauBadan

======================
KELEBIHAN CL Go Activeโ„ข: ====================== 1. Menghilangkan bau di bahagian badan sepantas 3 saat.
2. Badan bebas daripada bau sehingga 24 jam.
3. Bersifat antiseptik dan dapat menghalang pembiakan bakteria.
4. Tidak ada rasa melekit.
5. Boleh diguna di seluruh bahagian luar tubuh seperti tangan, dada, ketiak, kaki dan pelipat kulit kecuali bahagian sensitif seperti mata, alat sulit dan kawasan luka.
6. Tiada lagi masalah kekotoran di bahagian bawah lengan baju.
7. Lebih jimat kerana 1 botol boleh 3-4 minggu.
8. Boleh dikongsi seiisi keluarga atau bersama orang tersayang.
9. Sesuai dipakai oleh setiap lapisan umur (kecuali bayi) tanpa mengira jantina.
10. Mudah dibawa ke mana sahaja.
11. Lebih yakin untuk bersosial dengan rakan dan orang ramai

Whatsapp 0102323640

#clgoactiv #clelf #bebasbaubadan #tiadabaubadan #penghilangbaubadan

.
~ TESTIMONI PENGGUNA ~
.
Alhamdulillah.
Ini adalah salah satu maklum balas daripada pengguna yang betul-betul berpuashati setelah mencuba CL.
.
Ramai yang cakap
#celebritylass PELIK

Cecairnya tak de bau,
tapi boleh hilangkan bau?
Tambah pelik,
kena pakai SEBELUM mandi.
Macam mana boleh hilangkan bau?
Pelik kan ?

Ramai yang bagi feedback POSITIF. Ramai yang beli sebotol pastu mesti nak repeat order beli untuk pasangan dan family sekali.

Kalau anda rasa pelik dan nak merungkai kepelikkan ni, sila lah cuba sebotol ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
.
Harga Kotak
(Belum masuk kos poslaju)
RM35.90 SEM / RM39.90 SS

Harga Promosi ada lagi. Jangan risau ๐Ÿ˜‰

WhatsApp
019-9130102
.
#cl_asidah_hilangkanbaubadan #CLelf #CLGoActiv #AlternatifDeodorant #bebasbaubadan #hilangkanbaubadan #peluh #aktif #sukan #travel #kakitravel #murah #jimat #promosi #produkbumiputera #luluskkm #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #love #lotsoflove #syukurselalu #likeforlike #like4like #celebritylassmurah #terapiinstagram #ajimaura
.

ketika musim panas yg cetar membahana ini produk ini sungguh larisnya mintak ampun, kalian tai gak kenapa grace bisa laris banget...? karna grace itu bukan cuma buat menghilangkan bau badan dan ketek hitam tapi juga bisa buat kaki pecah pecah dgan cara rendam grace ke ember yg berisi air kira kira 2 gayung besar ya, setelah itu masukkakn grace selama 5 menit dan langsung aja rendap kakimu setelah beberapa hari pasti kakimu bagus dan gak berbelak lagi heheheheh...
praktiskan yuk buruan keep biar nanti kalau ready kebagian jadi harus list order dari sekarang ya.
pesan wa: 082245103787

#herbalalami #herbalnasa#besaskakipecahpecah#bebasbaubadan#bebaspenyakitkulit.

MOST RECENT

Bila Melalui Fasa2 Kegemukan,
Baru Sibuk Nak Survey2 Tips Kurus,Nak Makan Itu Ini
Baru Faham Mengapa Mereka Struggle Mencari Solution
.
Stressss Ooo Bila Badan Naik Tidak Lagi Seperti Biasa๐Ÿ˜…
.
Begitu Juga Sahabat2 Diluar Sana yang Mengalami Masalah Bau Badan
.
Comfirm Segan Nak Duduk Rapat2
Berjalan Laju2
Yela Terkena Tempias angin pun dah semerbak Bau.
Confident level pasti down sangat
.
So Uuoollss Lau Ada Sahabat2 Yang ada Masalah Heavy Smell Boleh Suggestkan
Product By #MAGICBLUE NI K
.
In Sha Allah Keprihatinan kita ni buat sahabat lebih menghargai nilai persahabatan tu.Amin
.
Berminat direct whatsap 0197313057
.
. .
#naturaldeodorant #pakarpenghapusbaubadan #agentmagicblue #bebaskandiriandadaribaubadan #tanpabahankimiaberbahaya #teammagicblue #masalahbaubadan #masalahbauketiak #masalahbaukaki #ketiakhapak #Magicblue
#magicbluedeodorant #NaturaDeodorant #ubatketiak #bebasbaukaki #bebasbaubadan #bebasbauketiak #dakihilang #ketiakhitam #putihkanketiak

Magic Blue memang tak sama dengan deodorant lain..
.
Bukan 2 minit bukan 2 jam, tapi 72 jam tahan tanpa bau.. (Wow !!)
.
Yang paling syok boleh hilangkan hitam pada bawah lengan.. :-D
.
Nak cuba 1 ??
.
Berminat whatsapp 0197313057
..
๐ŸŽFREE POSTAGE
๐ŸŽPOSTAGE EVERYDAY
.
#naturaldeodorant #pakarpenghapusbaubadan #agentmagicblue #bebaskandiriandadaribaubadan #tanpabahankimiaberbahaya #teammagicblue #masalahbaubadan #masalahbauketiak #masalahbaukaki #ketiakhapak #Magicblue
#magicbluedeodorant #NaturaDeodorant #ubatketiak #bebasbaukaki #bebasbaubadan #bebasbauketiak #dakihilang #ketiakhitam #putihkanketiak

.
~ TESTIMONI PENGGUNA ~
.
Alhamdulillah.
Ini adalah salah satu maklum balas daripada pengguna yang betul-betul berpuashati setelah mencuba CL.
.
Ramai yang cakap
#celebritylass PELIK

Cecairnya tak de bau,
tapi boleh hilangkan bau?
Tambah pelik,
kena pakai SEBELUM mandi.
Macam mana boleh hilangkan bau?
Pelik kan ?

Ramai yang bagi feedback POSITIF. Ramai yang beli sebotol pastu mesti nak repeat order beli untuk pasangan dan family sekali.

Kalau anda rasa pelik dan nak merungkai kepelikkan ni, sila lah cuba sebotol ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
.
Harga Kotak
(Belum masuk kos poslaju)
RM35.90 SEM / RM39.90 SS

Harga Promosi ada lagi. Jangan risau ๐Ÿ˜‰

WhatsApp
019-9130102
.
#cl_asidah_hilangkanbaubadan #CLelf #CLGoActiv #AlternatifDeodorant #bebasbaubadan #hilangkanbaubadan #peluh #aktif #sukan #travel #kakitravel #murah #jimat #promosi #produkbumiputera #luluskkm #igshop #instashop #bazaarpaknil #shopping #love #lotsoflove #syukurselalu #likeforlike #like4like #celebritylassmurah #terapiinstagram #ajimaura
.

Terus terang bikin malu...
Nempel yayang aroma badan menyengat terlalu

Dalam pergaulan jadi tak PEDE
Padahal sudah pakai deodorant....
Hemmph tak mempan,
Padahal sudah pakai yang mahal dan terkenal.

Harus diikhtiarkan dari dalam.

Hiu Arum:
1. Mengatasi bau badan dari dalam
2. Menyegarkan badan
3. Menghilangkan keringat yang berbau
4. Mengharumkan nafas

Buktikan, dan akan beda hasilnya.
Harum dan keringat berkurang meski panas terik datang.

Wa 082336621898

#hiuarummurah
#Hiuarum #Baubadanhilang #herbalnafassegar #Hiuarumbebasbaubadan #Bebasbaubadan #Hiuarumnafassegar #Bebasbaubadan
#herbalnafaswangi #HiuarumtampilPD #Percayadiri #Baubadanhilang #HiuarumBPOM #hiuarumpamekasan #hiuarummadura #herbalbaubadan #herbalpamekasan #herbalmadura #herbalantiBB #herbalbaubadan
#azzahraherbal
#azzahraherbalpamekasan
#azzahraherbalmadura

"Puas dah Akak cari ubat ketiak yang sesuai. ๐Ÿ˜ฉ
Pantang iklan dalam tv,
Semua Akak try.
Cara tradisional pun Akak dah cuba,
Tapi tak berkesan jugak.๐Ÿ˜”
Ketiak ๐Ÿ™†๐Ÿป tetap hangit, hitam, masham
Fed up la gini!" ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Sabar kak..โ˜บ Mungkin kulit akak tak sesuai dengan produk kimia tu
Apa kata akak try produk 100% semulajadi ni

MAGICBLUE
๐Ÿ’œDeodoran semulajadi
๐Ÿ’™Mampu menghapuskan bau badan, ketiak Dan kaki
๐Ÿ’šMencerahkan ketiak Dan kawasan pelipat.

Dengan penggunaan yang betul
โœ…
Badan bebas bau peluh sehingga 72 jam
.
Berminat direct whatsap 0197313057
.
.
๐ŸŽFREE POSTAGE
๐ŸŽPOSTAGE EVERYDAY
. .
#naturaldeodorant #pakarpenghapusbaubadan #agentmagicblue #bebaskandiriandadaribaubadan #tanpabahankimiaberbahaya #teammagicblue #masalahbaubadan #masalahbauketiak #masalahbaukaki #ketiakhapak #Magicblue
#magicbluedeodorant #NaturaDeodorant #ubatketiak #bebasbaukaki #bebasbaubadan #bebasbauketiak #dakihilang #ketiakhitam #putihkanketiak

Banyak yang suka soalnya ketiak jadi harum dan ga basah gimana gituuu ๐Ÿ˜†. Karena tekstur nya yg ga lengket buat kamu nyaman seharian.
So, tunggu apalagi buruan pesan pesan disini ya..
.
WA 085974783777
.
.
#scionrollon
#scionjogja
#rollonjogja
#pewangiketiak
#pemutihketiak
#pemutihselangkangan
#bebasbaubadan
#antibaubadan
#scionpapua
#antibaubadan
#rollonbagus
#rollonaman
#rollonpemutih
#rollonnatural
#rollonnonalkohol
#rollonbpom
#ketiakhitam
#maupunyaketiakputih
#burket
#gakpede

New...
Variant Greentea deo spray
Manfaat dari whitening deodorant spray
๐ŸŽ€ Memutihkan ketiak
๐ŸŽ€ Menghilangkan bau ketiak
๐ŸŽ€ Mengurangi keringat berlebih di daerah ketiak
๐ŸŽ€ Menghambat pertumbuhan bulu ketiak
๐ŸŽ€ Memutihkan ketiak dan selangkangan... halal 100%
Deodarant ini free alcohol dan non parfume 100%

Home made juga
Ingridiennya; Pottasium aluminium (setara tawas), sulfide( blerang), reserve osmosis,water sampai 100%

Idr 25.000 (Original)
Idr 27.000
(Greentea)
Pengiriman Semarang

order by wa :

http://wa.orderlink.in/no/6285741281008

#deodorant
#deodorantspray
#deospray
#deospraywhitening
#deosprayhalal
#deosprayhomemade
#deosprayori
#deospraygreentea
#bebasbaubadan
#deospraysemarang
#deospraywhiteningsemarang
#deosprayhalalsemarang
#deosprayorisemarang
#deospraygreenteasemarang
#deodorantsemarang
#deodorantspraysemarang
#bebasbaubadansetiapsaat
#deosprayjawatengah

New...
Variant Greentea deo spray
Manfaat dari whitening deodorant spray
๐ŸŽ€ Memutihkan ketiak
๐ŸŽ€ Menghilangkan bau ketiak
๐ŸŽ€ Mengurangi keringat berlebih di daerah ketiak
๐ŸŽ€ Menghambat pertumbuhan bulu ketiak
๐ŸŽ€ Memutihkan ketiak dan selangkangan... halal 100%
Deodarant ini free alcohol dan non parfume 100%

Home made juga
Ingridiennya; Pottasium aluminium (setara tawas), sulfide( blerang), reserve osmosis,water sampai 100%

Idr 25.000 (Original)
Idr 27.000
(Greentea)
Pengiriman Semarang

order by wa :

http://wa.orderlink.in/no/6285741281008

#deodorant
#deodorantspray
#deospray
#deospraywhitening
#deosprayhalal
#deosprayhomemade
#deosprayori
#deospraygreentea
#bebasbaubadan
#deospraysemarang
#deospraywhiteningsemarang
#deosprayhalalsemarang
#deosprayorisemarang
#deospraygreenteasemarang
#deodorantsemarang
#deodorantspraysemarang
#bebasbaubadansetiapsaat
#deosprayjawatengah

Banyak yang suka soalnya ketiak jadi harum dan ga basah gimana gituuu ๐Ÿ˜†. Karena tekstur nya yg ga lengket buat kamu nyaman seharian.
So, tunggu apalagi buruan pesan pesan disini ya..
.
WA 085974783777
.
.
#scionrollon
#scionjogja
#rollonjogja
#pewangiketiak
#pemutihketiak
#pemutihselangkangan
#bebasbaubadan
#antibaubadan
#scionpapua
#antibaubadan
#rollonbagus
#rollonaman
#rollonpemutih
#rollonnatural
#rollonnonalkohol
#rollonbpom
#ketiakhitam
#maupunyaketiakputih
#burket
#gakpede

DEODORANT ASLI YANG DICARI-CARI IBU BAPA
.
.
Anak2 sekolah ni lasak dan aktif. Dengan aktiviti sukan, tarian, kelas tambahan.
.
Badan sentiasa berpeluh. Kalau tak berbau,ok lg. Tapi yg jenis berbau,boleh pengsan mak-mak ni nak menyental baju sekolah diorang ni ha.
.
Byk dh testimoni anak2 guna #magicblue ni. InsyaAllah selamat digunakan sebab bahan utamanya adalah Tawas, Air Mawar, Herba dan Air Suling๐Ÿ˜Š
.
Ibu, mama, ummi, mak,mommy apa lagi, jom kita cuba Magic Blue. InsyaAllah masalah bau badan anak2 settle .
๐ŸŽFREE POSTAGE
๐ŸŽPOSTAGE EVERYDAY
. .
Berminat direct whatsap 0197313057
.
. .
#naturaldeodorant #pakarpenghapusbaubadan #agentmagicblue #bebaskandiriandadaribaubadan #tanpabahankimiaberbahaya #teammagicblue #masalahbaubadan #masalahbauketiak #masalahbaukaki #ketiakhapak #Magicblue
#magicbluedeodorant #NaturaDeodorant #ubatketiak #bebasbaukaki #bebasbaubadan #bebasbauketiak #dakihilang #ketiakhitam #putihkanketiak

Artis Irvan juga pakai Scion Rollon agar saat beraktivitas badan tetap harum ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™. Kamu pengen juga??
.
Banyak yang suka soalnya ketiak jadi harum dan ga basah gimana gituuu ๐Ÿ˜†. Karena tekstur nya yg ga lengket buat kamu nyaman seharian.
So, tunggu apalagi buruan pesan pesan disini ya..
.
WA 085974783777
.
.
#scionrollon
#scionjogja
#rollonjogja
#pewangiketiak
#pemutihketiak
#pemutihselangkangan
#bebasbaubadan
#antibaubadan
#scionpapua
#antibaubadan
#rollonbagus
#rollonaman
#rollonpemutih
#rollonnatural
#rollonnonalkohol
#rollonbpom
#ketiakhitam
#maupunyaketiakputih
#burket
#gakpede

Wow hanya 1 botol # magicblue pelbagai MASALAH boleh selesai dengan izinNya.
.
[#] Bau Badan Hilang
[#] Bau Kaki Hilang
[#] Bau Stokin Hapak Hilang
[#] Kesan Hitam Di Ketiak Dan Celah Peha Hilang
[#] Kaki Ada Masalah Ulat Air Juga Hilang
[#] Daki Daki Lama Juga Hilang
[#] Peti Ais Yang Berbau Busuk Juga Hilang.
.
Nampak banyak kegunaan #magicblue berbanding deodoran lain..Deodoran yang sangat luar biasa sehebat namanya.
.
Korang tak cuba korang tak tahu hasilnya.Meh dapatkan harga promosi sekarang
.
1 botol Rm29 @ beli 2 botol Rm50 korang jimat Rm8 dan dpt Free postage lagi tau.
.
.
Berminat direct whatsap 0197313057
.
. .
#naturaldeodorant #pakarpenghapusbaubadan #agentmagicblue #bebaskandiriandadaribaubadan #tanpabahankimiaberbahaya #teammagicblue #masalahbaubadan #masalahbauketiak #masalahbaukaki #ketiakhapak #Magicblue
#magicbluedeodorant #NaturaDeodorant #ubatketiak #bebasbaukaki #bebasbaubadan #bebasbauketiak #dakihilang #ketiakhitam #putihkanketiak

TAK YAKIN LAH !
.
Ehhh kita dulu pun gitu awak. Masa mula2 try magic blue ni.
.
Hihi awal2 memang akan rasa pelik... Yelah sebab lepas spray magic blue ni, tunggu kering kena bilas.
.
Eh bilas??? .
Nanti tak berbau ke kalau berpeluh?
.
Haaa. Tu yang ajaib magic blue ni awakkk..
.
Ia singkirkan bakteria PUNCA bau badan tau!
.
Berbezaaa dengan kebanyakan deodorant roll on atau spray yg kita biasa pakai, yang hanya menutup bau bdn dengan bau wangi deodorant tu. Hihi masuk tgahari bau peluh dahhh bercampur bau deodorant ๐Ÿ˜†
Lagiii sedih ia tak merawat puncaaa bau badan tau! .
Dannnn
.
Paling seram bila deodorant antiperspirant tuuu sebenarnya menutup liang peluh! Bahayaa tu!
.
Bezaaa dengan #magicblue tau.
.
Ia merawat punca masalah bau badan... dan selamat digunakan โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ
.
Panjanggg kalau nak sembang kelebihan magic blue ni tau.
.
Haaa jangan tunggu lama2, pm je sis lelaju tau. โœŒ๐ŸปโœŒ๐ŸปโœŒ๐Ÿป .
Berminat direct whatsap 0197313057
.
. .
๐ŸŽFREE POSTAGE
๐ŸŽPOSTAGE EVERYDAY
.
.
#Magicblue
#magicbluedeodorant #NaturaDeodorant #ubatketiak #bebasbaukaki #bebasbaubadan #bebasbauketiak #dakihilang #ketiakhitam #putihkanketiak .
#naturaldeodorant #pakarpenghapusbaubadan #agentmagicblue #bebaskandiriandadaribaubadan #tanpabahankimiaberbahaya #teammagicblue #masalahbaubadan #masalahbauketiak #masalahbaukaki #ketiakhapak

Ini antara kebaikan Magic Blue ye..banyak lagi benefit bila spray magic blue..nak cuba whatsapp sis 014-2310456 #sayajual #sayajualmurah #Magicblue #magicbluemalaysia #magicblueteam #naturaldeodorant #bebasbaubadan

Most Popular Instagram Hashtags