#bebasbahankimia

MOST RECENT

.
On the way balik kampung ke tu??
.
Meh tengok kak cun ni pakai foundation Mary Jardin Code 2.
.
Tantek sangat kan. Feloles jerrr
.
Mehla risik risik ngan Neyna.
.
Dahlah tengah ada #merdekapromo sekarang ni! Rugi tak amik can ni sebab dapat #facemist and #faceoil sekali!
.
Nanti Neyna up poster #merdeka #promo yerrr.
.
Jangan lupa klik link in bio
.
#maryjardin #maryjardindamansara #muadamansara #muadamansaradamai #muadamansaraperdana #feloles #flawless #cantik #cantikalami #kosmetiknatural #naturalbased #bebasbahankimia #kosmetikselamat #kosmetikselangor #foundationmurah #lipmatte #bbcushion #mjac #maryjardinartisancosmetic #maryjardinpuncakalam #maryjardinsaujanautama #organicskincaremalaysia #naturalskincaremalaysia

.
.
5 KESILAPAN MENCUCI MUKA
.
Kebanyakan mereka yang mempunyai masalah kulit tidak sedar bahawa terdapat kesilapan yang dilakukan tanpa sengaja. Terutamanya perkara asas iaitu ketika MENCUCI MUKA. .
1. Menggunakan pencuci muka yang tidak sesuai dengan jenis kulit. Tentukan jenis kulit terlebih dahulu supaya dapat pilih pencuci yang betul. .
2. Tidak membasuh tangan sebelum menyentuh muka. Kuman dan bakteria di tangan akan dipindahkan ke kulit muka tanpa disedari. .
3. Menggunakan air panas (hot shower) untuk mencuci muka. Air yang terlalu panas akan merosakkan atau mengganggu keseimbangan lembapan semulajadi kulit. Air panas akan 'strip off' natural moisture kulit anda. Sebaik-baiknya guna air biasa atau air sejuk. .
4. Over-exfoliating atau scrub muka dengan terlalu kerap. 'Sentalan' berlebihan hanya akan menyebabkan kulit menjadi semakin kering atau semakin berminyak sehingga menimbulkan jerawat. Kadang-kadang ia membuatkan kulit menjadi semakin sensitif. Skrub maksima 2-3 kali seminggu sahaja. .
5. Lap muka menggunakan tuala badan. Tuala badan tidak sesuai digunakan untuk muka. Asingkan tuala badan dan muka supaya tidak memindahkan sebarang kuman atau bakteria. Lebih-lebih lagi jika badan sedang mengalami panau atau kurap. .
Jom kita sama-sama periksa checklist di atas, ada tak kesilapan yang kita dilakukan selama ini. .
Semoga bermanfaat ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
#marisamardhiaonlineshop #essens #essensoryzalac #oryzalacskincare #cantik #exzema #panau #jerawat #menderita #serum #viral #makeup #makeover #salamaidiladha #cinta #bebasbahankimia

Cod Pomeg Plus botol ke-2 untuk mak Tyra . .
TESTIMONI Tyra share dengan Iqa :
Alhamdulillah , sebelum nie mak tyra sebelah tangan tak boleh angkat tinggi . Selepas amalkan Pomeg Plus , badan rasa ringan , tangan pun slowly boleh move tinggi sikit berbanding dulu . ๐Ÿ’•
.
Btw, Tyra pun amalkan Audela before nie , lepas habis Audela , Tyra consume Hithion plak . Sebab dah detox, tengok la kulit Tyra tue , berseri tengok .
.
So for those yang masih lagi tercari-cari supplement untuk parents or even diri sendiri . Inform Iqa ok ๐Ÿ’•
.
Kekal Cantik Yakin dan Sihat dengan AUDELA๐Ÿ’ƒ
.
DM or Whatsapp Iqa ,
๐ŸŒน+6017 2711693
๐ŸŒน+6017 2711693
๐ŸŒน+6017 2711693
.
.
#NadZainal #JomSihat #Audela #Supplement #MinumanKesihatan #MurahMurah #Wanita #Lelaki #Cantik #Sihat #Bertenaga #BebasBahanKimia #NakCantik #NakKurus #Detox #Slimming #AntiAging #FattZura #JanganBenciCintaku #Meletop #Melodi #DramaSangat #BazarPakNil #Nona #WanitaHariIni #MotifViral #PetalingJaya #semerahcintahumairah #cintabukankristal #cintatiadaganti

JERAGAT MAKIN PUDAR DENGAN LEPAS PAKAI YOUTH
.
.
Bagi yang tercari cari skincare yang organic, selamat tapi kesan pantassss tu korang kena cuba YOUTH. Best sangatttt๐Ÿ‘
.
Sebab apa dia best? Jom tengok 10 kelebihan YOUTH๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’š100% VEGAN - diekstrak daripada tumbuhan .
๐Ÿ’šDiuji oleh dermatologist - pakar kulit
๐Ÿ’šDiuji oleh Oftalmologist - pakar mata .
๐Ÿ’šNon-Comedogenic - tak sumbatkan liang pori-pori
๐Ÿ’šHipoalergenik - selamat dan baik untuk kulit jenis alergik. Sesuai untuk semua jenis kulit
๐Ÿ’šBebas dari 1500 bahan kimia yang berbahaya yang banyak digunakan produk lain .
๐Ÿ’šTidak diuji ke atas haiwan .
๐Ÿ’šMengambil masa selama 8 tahun untuk menhasilkan YOUTH! Bukan berbulan ya .
๐Ÿ’šAda 8 patent & patent pendings
๐Ÿ’šJuga lengkap Yengan KEPUTUSAN KLINIKAL 100% BERKESAN๐Ÿ‘ .
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp +60127652258

#ibuohsemdotcom #CVGprotege #cvgleader #myshakleeyouth #pengedarshakleejohor #pengedarshakleejb #pengedarshakleesingapore #setpregnantshaklee #espshaklee #setkulitcantik #performancedrink #wahmlife #surirumahbergaji #glashaklee #setkesuburanshaklee #vivixshaklee #vitamincantik #ubatkurus #bebasbahankimia #pengedarshakleepontian #pengedarshakleegelangpatah #collagenpowdershaklee #cinchshakleemurah #ostematrikshaklee #rakvitamindotcom #gengibuohsem #GIO #pengedaryouthshaklee #pengedaryouthskincare #ubatberhentirokok

[ Babai kulit kusam ]
.
.
Dulu nak keluar rumah, malu tau tak mekap. Dah la kering, menggelupas. Warna kulit tak sekata.
.
.
Lepas amal Hithion 3 bulan, macam tak caye je, konfiden level bertambah! Setakat nak gi kedai runcit tu, bare faced pun boleh nampak glowing. .
.
Yang penting takyah menyorok disebalik mekap tebal dah. Kulit rasa lega boleh bernafas. Memang tak menyesal cuba Hithion. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
DM or WhatsApp iqa okay๐Ÿ’
.
Kekal Cantik Yakin dan Sihat dengan AUDELA๐Ÿ’ƒ
.
DM or Whatsapp Iqa ,
๐ŸŒน+6017 2711693
๐ŸŒน+6017 2711693
๐ŸŒน+6017 2711693
.
.
#NadZainal #JomSihat #Audela #Supplement #MinumanKesihatan #MurahMurah #Wanita #Lelaki #Cantik #Sihat #Bertenaga #BebasBahanKimia #NakCantik #NakKurus #Detox #Slimming #AntiAging #FattZura #JanganBenciCintaku #Meletop #Melodi #DramaSangat #BazarPakNil #Nona #WanitaHariIni #MotifViral #PetalingJaya #semerahcintahumairah #cintabukankristal #cintatiadaganti

Selamat Pagi Bapak/Ibu โ•โ• Bagaimana kondisi rambut Anda saat ini โ”
โ“Masih rontok ?
โ“Masih Berketombe ?
โ“Masih mengalami kebotakan ?
โ“Masih Lepek dan Berminyak ? Silahkan untuk mencoba menggunakan #beebotanicshaircare made in #bulgaria. Banyak yang sudah membuktikannya, kini giliran Bapak dan Ibu....
.
.
#tipsrambutrontok
Contact person pemesanan produk :
Whatsapp : 0822 9783 9755
.
.

#maduasli #hdi #bestproduct #maducloverhoney #hdiroyaljelly #hdipollenergy520 #hdijakarta #multivitamin #vitaminc #beepollen #beepropolis #royaljelly
#Tidakmengandungparaben
#tidakterbuatdaribahankimia
#bebasbahankimia #atasirambutrontok #penumbuhrambut

NAK WAJAH BEBAS CELA?. RADIANCE C DAN E WAJIB!

Nak tau tak why Shaklee buat packaging Radiance C+E dalam bentuk kapsul? Untuk protect kandungan cream ni yg terdiri daripada: ๐ŸŠ 20% Vitamin C tulen
๐Ÿ‡ Vitamin E ๐Ÿ’ Esktrak Sel Rapsberry .
Yes Radiance C+E ni mengandungi pure & active ingredients!
Sebab ni lah effect cepat kat muka seawal 7hari! .
Banyak sgt kelebihan Radiance C+E :
๐Ÿ˜ Gebukan kulit
๐Ÿ˜ Tegangkan kulit
๐Ÿ˜ Cerahkan kulit
๐Ÿ˜ Pudarkan garis halus, kedutan
๐Ÿ˜ Licinkan tekstur kulit
๐Ÿ˜ Repair skintone
.
Radiance C+E ni memang ๐Ÿ’ฏ natural, ๐Ÿ’ฏ daripada tumbuhan & tanpa bahan pengawet!.
.
Ada 60 biji kapsul dalam bekas ni, you nak pakai setiap malam boleh, nak pakai 3x seminggu boleh ๐Ÿ˜Œ.
.
Yg semestinya lepas pakai ni memang rasa kulit lembut sangat! Muka memang makin lama makin cerah & licin! Vit C mmg sgt effective utk cerahkan & licinkan muka.๐Ÿ˜Ž
.
Berbaloi kan? Sila order cepat! ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp 0127652258

#ibuohsemdotcom #CVGprotege #cvgleader #myshakleeyouth #pengedarshakleejohor #pengedarshakleejb #pengedarshakleesingapore #setpregnantshaklee #espshaklee #setkulitcantik #performancedrink #wahmlife #surirumahbergaji #glashaklee #setkesuburanshaklee #vivixshaklee #vitamincantik #ubatkurus #bebasbahankimia #pengedarshakleepontian #pengedarshakleegelangpatah #collagenpowdershaklee #cinchshakleemurah #ostematrikshaklee #rakvitamindotcom #gengibuohsem #GIO #pengedaryouthshaklee #pengedaryouthskincare #ubatberhentirokok

NAK WAJAH BEBAS CELA?. RADIANCE C DAN E WAJIB!

Nak tau tak why Shaklee buat packaging Radiance C+E dalam bentuk kapsul? Untuk protect kandungan cream ni yg terdiri daripada: ๐ŸŠ 20% Vitamin C tulen
๐Ÿ‡ Vitamin E ๐Ÿ’ Esktrak Sel Rapsberry .
Yes Radiance C+E ni mengandungi pure & active ingredients!
Sebab ni lah effect cepat kat muka seawal 7hari! .
Banyak sgt kelebihan Radiance C+E :
๐Ÿ˜ Gebukan kulit
๐Ÿ˜ Tegangkan kulit
๐Ÿ˜ Cerahkan kulit
๐Ÿ˜ Pudarkan garis halus, kedutan
๐Ÿ˜ Licinkan tekstur kulit
๐Ÿ˜ Repair skintone
.
Radiance C+E ni memang ๐Ÿ’ฏ natural, ๐Ÿ’ฏ daripada tumbuhan & tanpa bahan pengawet!.
.
Ada 60 biji kapsul dalam bekas ni, you nak pakai setiap malam boleh, nak pakai 3x seminggu boleh ๐Ÿ˜Œ.
.
Yg semestinya lepas pakai ni memang rasa kulit lembut sangat! Muka memang makin lama makin cerah & licin! Vit C mmg sgt effective utk cerahkan & licinkan muka.๐Ÿ˜Ž
.
Berbaloi kan? Sila order cepat! ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp 0127652258

#ibuohsemdotcom #CVGprotege #cvgleader #myshakleeyouth #pengedarshakleejohor #pengedarshakleejb #pengedarshakleesingapore #setpregnantshaklee #espshaklee #setkulitcantik #performancedrink #wahmlife #surirumahbergaji #glashaklee #setkesuburanshaklee #vivixshaklee #vitamincantik #ubatkurus #bebasbahankimia #pengedarshakleepontian #pengedarshakleegelangpatah #collagenpowdershaklee #cinchshakleemurah #ostematrikshaklee #rakvitamindotcom #gengibuohsem #GIO #pengedaryouthshaklee #pengedaryouthskincare #ubatberhentirokok

โ˜‘๏ธTAK MELEKIT!!!
โ˜‘๏ธ DAPAT PUTIHKAN KETIAK!!! Wowwww!!!!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Berminat nak guna Magicblue?
Cecepat klik link kat bio ๐Ÿ‘†

#magicbluedeodorant
#sekalipakaibadanbebasbauhingga72jam
#NaturalDeodorant
#bebasbahankimia
#berkesan
#selamatdansemulajadi
#luluskkm๐Ÿ’ฏ
#hapusbaubadan

๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰ PROMOSI PELANCARAN๐Ÿค—

Super Duper Jimat !!! 1 MB shower gel cuma RM 20!!!! RM 20!!!!
๐Ÿ“ฌFREE
๐Ÿ“ฌCOD

Klik link kat bio ๐Ÿ‘†
๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š Sementara harga promo ๐Ÿ”› jom grab cecepat ๐Ÿ“ข

#magicbluedeodorant
#magicblueshowergel
#bebasbahankimia
#selamatdansemulajadi
#berkesan
#jomorder
#agentwanted

.
.
Elysian buat PROMO girls!
.
Jom grab cecepat. Jimat Rm10 tu.
.
PROMO hanya untuk SET BASIC SAHAJA.
๐Ÿ’ž RM130 ONLY.
๐Ÿ’ž FREE POSTAGE
๐Ÿ’ž FREE GIFT

Anda mempunyai kulit yg sgt sensitif? Kerana kulit seperti ini lah anda perlu melakukan perawatan lebih & perhatian yg khusus. Merawat kulit sensitif memerlukan kesabaran, tetapi jika anda tahu bagaimana cara utk mengatasinya, anda dapat memiliki kulit yg sihat, cerah dan bersinar dlm masa yg singkat.
-
Dgn memilih skincare yg bersesuaian dgn kulit anda, anda tidak perlu risau lg tentang kulit wajah yg sensitif. Tapi harus berhati2 kerana tidak semua skincare sesuai dgn kulit yg sensitif. Apabila menggunakan @Kefiraskincare, bersiap sedia lah untuk melihat kulit wajah semakin hari semakin bersih, tanpa cela, mudah digunakan & kesan yg cepat.
-
๐Ÿ“ฒ Berminat? Pm ke inbox @ ws di talian 0194183200.

#testimonikefiraskincare #kefiraskincare #kefira #skincare #kefir #skincareviral #unleashyourbeauty #luvkefiraskincare #kulitputihgebu #kulitcantik #mencerahkankulit #menghilangkan #kulitsensitif #jerawat #jeragat #mengecilkanpori2 #awetmuda #antipenuaan #antiaging #cengkungmata #gelapbawahmata #parutcampak #bebasbahankimia #registerkkm #selamatdigunakan #syarikatnadiaagensi #syjualbeli #kulim #awekcendol #ninija

Anda mempunyai kulit yg sgt sensitif? Kerana kulit seperti ini lah anda perlu melakukan perawatan lebih & perhatian yg khusus. Merawat kulit sensitif memerlukan kesabaran, tetapi jika anda tahu bagaimana cara utk mengatasinya, anda dapat memiliki kulit yg sihat, cerah dan bersinar dlm masa yg singkat.
-
Dgn memilih skincare yg bersesuaian dgn kulit anda, anda tidak perlu risau lg tentang kulit wajah yg sensitif. Tapi harus berhati2 kerana tidak semua skincare sesuai dgn kulit yg sensitif. Apabila menggunakan @Kefiraskincare, bersiap sedia lah untuk melihat kulit wajah semakin hari semakin bersih, tanpa cela, mudah digunakan & kesan yg cepat.
-
๐Ÿ“ฒ Berminat? Pm ke inbox @ ws di talian 0194183200.

#testimonikefiraskincare #kefiraskincare #kefira #skincare #kefir #skincareviral #unleashyourbeauty #luvkefiraskincare #kulitputihgebu #kulitcantik #mencerahkankulit #menghilangkan #kulitsensitif #jerawat #jeragat #mengecilkanpori2 #awetmuda #antipenuaan #antiaging #cengkungmata #gelapbawahmata #parutcampak #bebasbahankimia #registerkkm #selamatdigunakan #syarikatnadiaagensi #syjualbeli #kulim #awekcendol

Wowwww!!!!Baru 3 hari pakai bau badan dah hilang....๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Berminat nak guna Magicblue?
Cecepat klik link kat bio ๐Ÿ‘†

#magicbluedeodorant
#sekalipakaibadanbebasbauhingga72jam
#NaturalDeodorant
#bebasbahankimia
#berkesan
#selamatdansemulajadi
#luluskkm๐Ÿ’ฏ
#hapusbaubadan

Bakal pengantin datang Grab Essential Set & Promo Combo untuk dijadikan hantaran๐Ÿ˜˜
.
Mesti melting je nanti hantaran tu. Nampak Exclusive sangat๐Ÿคฉ
.
Semoga majlis berjalan dengan lancar & serasi dengan product Mary Jardin
.
#MaryJardin #MJBelle #MaryJardinKotaBharu
#ArtisanCosmetic
#NaturalSkincare #PromoMerdeka #SpecialPromo #Buy2Free1 #Foundation #FaceOil #FaceMist #NaturalLook #NaturalMakeUp #FullCoverage #TakBerminyak #TutupParut #NaturalMakeUp #Spf30 #MediumCoverage #bbcushion #naturalbeauty #bebasbahankimia #nonchemical #takbercapuk

Asslalamualaikum, nak cuba pewamgi ni?
Boleh letak dalam kereta , bilik, almari , tandas atau tempat2 yang anda rasa inginkan harumannya.
.
Nak order whatsapp CheSeri tau
0124909673
0124909673
0124909673
.
COD area Byn Lepas, Penang & yg sewaktu dgnnya
.
#FleurBayanLepas #AlcoholFree #Pilihanharumanterbaik #BebasBahanKimia #RM10untuk45hari #JimatBakHang

PARUT CHICKENPOX PUDAR๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ .
Kurang keyakinan tau awak tengok kulit sendiri berparut dan hitam hitam penuh satu muka. Lepas konsisten kulit muka kembali cantik dan happy je tau. . .
Swipe sebelah utk lihat kulit sebelum guna SET BASIC ELYSIAN ni. Promo MerdekaRaya kini sedang berlangsung RM130 FREE POSTAGE + FREEGIFT + FREE CONSULTATION ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
. . ๐Ÿ“ณ 017-7303189 ๐Ÿ“ณ017-7303189 .
#magicalofelysian #elysianbeautyjohor #elysianbeauty #produknatural #lulusKKM #pengiktirafanantarabangsa #lipmask #bebasbahankimia #agentelysian #deepgelcleanser #bebasSLS #kulitkering #kulitputih #kulitmulus #kulitglowing #foundationelysian #flawless #kulitkering #serumwajah #awetmuda #bebasminyak .

Fresh Testi Dari Oven๐Ÿคฉ
.
Customer guna BB Cushion dan Lipmatte MJAC๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ
.
Best sangat pakai Bbc ni. Ringan & smooth je. Parut jerawat dah tak nampak da. Yeaayy
.
Yang bestnya, dah pakai banyak kali tapi tak habis-habis lagi. Tahan lama๐Ÿ˜Ž
.
#MaryJardin #MJBelle #MaryJardinKotaBharu
#ArtisanCosmetic
#NaturalSkincare #PromoMerdeka #SpecialPromo #Buy2Free1 #Foundation #FaceOil #FaceMist #NaturalLook #NaturalMakeUp #FullCoverage #TakBerminyak #TutupParut #NaturalMakeUp #Spf30 #MediumCoverage #bbcushion #naturalbeauty #bebasbahankimia #nonchemical #takbercapuk

Most Popular Instagram Hashtags