[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bebasbahanberbahaya

MOST RECENT

Pemilihan, percubaan dan formulasi terbaik adalah langkah penting dalam memastikan produk R&D kami dapat memberikan impak terbaik untuk para pengguna.. Nantikan kemunculan pek salun yang tinggi volume namun murah!
Mampu milik untuk semua.. kongsikan kebaikan bersama rakan & keluarga.

#produkoem
#bebasbahanberbahaya
#90%organik
#serumpremium
#produkpertamainhouse

Ada orang kata makeup mak nana macam ni nampak fresh ! Rutin mudah setiap hari sebelum ke tempat kerja. Makeup basic yg mementingkan kesihatan kulit. Hasilnya pada mak nana lebih wow ! Berbanding conceal segala macam. End up makeup awak tebal seinci. 😱
.
Siapa nak tengok mak nana tanpa makeup? Slight gambar sebelah. Hehe. Gambar semalam rasa nak keluar tanpa makeup even bedak pon tak nak pakai.
.
.
Ini tahun ke 2 mak nana dengan Mary Kay, my skin improve a lot. Tone lebih sekata, kalau dulu nk keluar tanpa makeup pon tak yakin. Nampak comot sangat. .
.
Thank you Mary Kay ! Nak tahu sekarang mak nana gunakan set yg mana? Jom whatsapp.kita bual-bual tepi ya.😊
.
Nana | 013788230

Jom cuci mata ! Jom cuci mata untuk pencinta blusher. 😍
.
Yang baru nak belajar-belajar pakai blusher pun boleh cuci mata sekali. Sebab apa? Sebab Mary Kay Cheek Color Duo-Juicy Guava warna dia sangattlahh sawit dan cun melecun. .
.
Dengan sapuan nipis pipi uolls nampak just nice je warna dia tau tau. 👍 rona yang pekat dan terang buat uolls bertambah gojes ! Warna tahan lama ! .
.
Best best. ❤ kalau uolls sukakan, cepat-cepat klik link whatsapp kat bio tu k !
.
Nana | 0137188230

Simple and light makeup mak nana hari ni. 😍 .
.
❤Untuk lipstick of the day mak nana suka gunakan Mary Kay Creme Lipstick code toffee ni. Sebabnya tak mengeringkan bibir dan warna pon tahan lama ! .
.
❤Untuk cheek pula, bagi nampak simple yet sweet wajib ada setiap wanita Mary Kay Cheek Color Duo - juicy guava. Hasil makeup tak mencolok mata. Love it !
.
❤Foundation mak nana pilih Mary Kay Liquif Foundation-beige 3 jenis matte yg boleh kawal pengeluaran minyak. 👍
.
❤Kemasan akhir, iaitu bedak yg menjadi pilihan mak nana utk hari ini Mary Kay mineral powder to foundation-beige 0.5. Sapuan sedikit tapi impak flawless ! Awesome kan?
.
Anda bagaimana?

Assalammualaikum & good morning ! .
.
Jom berkenalan dengan Liquid Foundation Mary Kay kegemaran semua ni..!
.
Foundation Mary Kay diformulasi mengikut jenis kulit anda tau..
1. Luminious - khas utk kulit kering.
2. Matte - khas utk kulit berminyak.
.
Mempunyai code warna yg boleh disesuaikan dengan warna kulit tau.. 😍
1. Ivory 3
2. Ivory 5
3. Beige 3
4. Beige 5
5. Bronze 1
.
♡KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN LIQUID FOUNDATION MARY KAY♡
.
💧MK Foundation merupakan produk berasaskan air jadi ia sangat ringan di wajah anda.
.
💧MK Foundation non-comedogenic iaitu jenis tidak menutup pori yg tidak menyebabkan jerawat !
.
💧MK Foundation mengandungi vitamin E yg mana bertindak sebagai agen anti penuaan !
.
💧MK Foundation tidak berminyak ianya sangat sesuai utk kulit jerawat.
.
💧MK Foundation mampu merawat kulit anda kerana ia mampu menentang garis-garis halus dan kedutan.
.
💧MK Foundation mampu mengawal minyak dan kilatan pada muka.
.
💧MK Foundation sangat mudah di apply dan tidak mudah bercapuk.bestkan ! .
💧MK Foundation boleh digunakan sehingga 7 bulan. Lamakan ! Sangat jimat.
.
Rugi tau tak cuba. Sebab foundation MK ni la mak nana fall in love dengan semua makeup MK ! ❤

Assalammualaikum and good morning ! .
.
Awak mencari 1 produk yg menepati jenis kulit?
Botanical Effect, salah satu produk Mary Kay yang best seller ! Sangat popular kerana membantu banyak masalah-masalah breakout yg disebabkan oleh penggunaan produk high chemical, mercury dan sebagainya.
.
Diformulasikan dengan 4 regimen lengkap iaitu : .
.
✔Cleanser
✔Mask
✔Freshen
✔Hydrate
.
Dilengkapi dengan 3 formula yang memudahkan pengguna yang mempunyai pelbagai jenis kulit iaitu :
🌼Formula 1 - kulit kering
🌼Formula 2 - kulit normal
🌼Formula 3 - kulit berminyak
.
.
Nak tahu lebih lanjut? Dapatkan konsultasi anda dgn saya skrg ! ❤
.
Nana | 0137188230

Assalammualaikum and good morning ! Nak bibir kekal cantik dan sihat? .
👄MARY KAY SATIN LIPS SET👄
.
Satin Lips terbaru yang kaya dengan Shea Butter yang mampu melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit bibir. Set yang terdiri daripada dua item iaitu : .
.
🌸 SATIN LIPS SHEA SUGAR SCRUB
- Mengelupas secara lembut untuk menanggalkan kulit mati. Melindungi, menghalus dan mengilat bibir.
.
.
. 🌸 SATIN LIPS SHEA BUTTER BALM
- Melembabkan bibir secara mendalam dan membuatkan bibir kita rasa segar.
.
Hanya dengan dua item ini, anda dapat kembalikan bibir pinkish anda semula ! 😙
.
Perlukan saya sebagai perunding kecantikan anda dan bestfriend anda? .
.
Hubungi :
Nana | 0137188230

Hari ni mak nana nak berkongsi tentang satu alat hebat daripada Mary Kay. 🌼SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH🌼
.
🏅Ia merupakan peranti pembersih wajah yang mencuci 85% lebih baik daripada menggunakan tangan.
.
🏅Ia berputar 400 putaran seminit yang mana mampu membantu mengurut wajah serta melancarkan peredaran darah. 🏅Ia juga sesuai digunakan utk semua jenis kulit. Didatangkan dengan 2 berus yang sangat lembut dan tidak mencederakan kulit wajah anda.
.
🏅Mempunyai rekabentuk yang kalis air, dan mudah digunakan dan saiznya yang sangat ergonomik.
.
🏅Digunakan untuk membersih pori-pori yang tersumbat dengan kotoran & minyak. Direka khas bulu berus yg halus dan kecil supaya dapat mencapai kotoran sehingga ke dalam pori-pori.
.
🏅Disebabkan company Mary Kay sangat menyayangi anda sebagai pelanggan, skinvigorate mempunyai warranty selama setahun. 🏅Selepas menggunakan Skinvigorate ini,anda akan dapati kulit terasa lebih licin, halus, cerah dan semestinya bersih !
.
🏅Merupakan peranti wajah yg MAMPU MILIK berbanding peranti jenama lain.
.
.
Anda pasti tidak menyesal memilikinya. Untuk keterangan lanjut, anda boleh klik link pada biografi.
.
.
Nana | 0137188230
Your trusted beauty consultant

Umur 30 tapi muka dah nampak macam.umur 50 an. alorhhh mula down kan..
.
Jangan down lebih lebih sangat tau sebab mary kay ada keluarkan skincare TIMEWISE REPAIR untuk generate skin kita semula untuk awet muda.
.
Nak awet muda sentiasa? Tiada garis halus, kedutan bawah mata? .
.
Jom mak nana bantu.
Nana | 0137188230

Apa kehebatan Arang aktif yang ada dalam Charcoal Mask Mary Kay?
.
BAYANGKAN!
.
Arang mampu absorb banyak kotoran, bakteria dan minyak yang tersumbat dalam pori. Bila pakai Charcoal Mask ni makin lama akan nampak tompokan minyak dan kotoran itu diserap. Hebat ke sangat hebat! 😳
.
buat anda yang ada masalah skin terlalu berminyak, berjerawat pasir, berjerawat nanah, whitehead dan blackhead you should try this! .
Jangan lupa dapatkan consultations dari beauty consultant anda dulu ye😊
.
Nana | 0137188230

Waktu malam waktu kulit anda bekerja ! Jom boost skin dengan night solution utk kulit anjal dan awet muda. Gittewww 😚
.
Perlukan konsultasi? .
Nana | 013 7188230

MOISTURE RICH LIPSTICK

Lipstick dengan kaya warna dan JAFRA Moistriplex Complex memberikan kelembaban pada bibir. Kandungan Imperata Cylindrica Root Extract mengunci kelembaban agar bibir tidak menjadi kering💄💋 #Moisturelips #jafrabestseller #lipstiksehat #bebasbahanberbahaya #jafraaman #depok #jafradepok #leaderdepok #ayocoba #best #freeongkirjabodetabek

MOISTURE RICH LIPSTICK

Lipstick dengan kaya warna dan JAFRA Moistriplex Complex memberikan kelembaban pada bibir. Kandungan Imperata Cylindrica Root Extract mengunci kelembaban agar bibir tidak menjadi kering💄💋 #Moisturelips #jafrabestseller #lipstiksehat #bebasbahanberbahaya #jafraaman #depok #jafradepok #leaderdepok #ayocoba #best #freeongkirjabodetabek

MOISTURE RICH LIPSTICK

Lipstick dengan kaya warna dan JAFRA Moistriplex Complex memberikan kelembaban pada bibir. Kandungan Imperata Cylindrica Root Extract mengunci kelembaban agar bibir tidak menjadi kering💄💋 #Moisturelips #jafrabestseller #lipstiksehat #bebasbahanberbahaya #jafraaman #depok #jafradepok #leaderdepok #ayocoba #best #freeongkirjabodetabek

MARY KAY BOTANICAL EFFECT
.
Set Botanical Effect ini diformulasikan dengan 3 formula khas untuk kulit kering, kulit normal dan kulit berminyak. .
Set ini juga antara set paling popular dalam produk penjagaan wajah Mary Kay dan telah membantu ramai yg mengalami masalah kulit seperti kulit jerawat, kulit mengelupas, telah menggunakan produk high chemical, breakout dan sebagainya. .
.
Jom kita lihat kelebihan dan fungsi setiap formula ! 😍
.
.
✔Formula 1 (dry)
❤Cleanse : membantu mengekalkan keseimbangan semulajadu kulit supaya berasa licin, terhidrat dan sihat.
❤Mask : pengelupasan kulit yang lembut menambahbaikan tekstur kulut di samping memberi penghidratan.
❤Hydrate : Formula kaya lembapan membantu mengekalkan tahap lembapan kulit.
❤Freshen : memulihkab keseimbangan semulajadi kulit agar kelihatan berseri dan sihat.
.
✔Formula 2 (normal)
❤Cleanse : menanggalkan kotoran dan meninggalkan kulit bersih dan lembut.
❤Mask : membersih dengan mengelupas secara lembut untuk mengembalikab kulit berseri.
❤Hydrate : meninggalkan kulit berasa hidrat, sihat dan segar tanpa berasa berminyak.
❤Freshen : meningkatkan tekstur kulit, meninggalkan ia dengan kemasan matte lembut.
.
✔Formula 3 (oily skin)
❤Cleanse : pembersih, pembetulan yang menceriakan kulit dan membantu membersihkan pori.
❤Mask : membantu membersihkan pori dan memperhaluskab penampilan, menjnggalkan kulit kelihatan cerah dan lebih segar.
❤Hydrate : menyediakan penghidratan seimbang sambil mengawal minyak berlebihan, meninggalkan kulit dengan kemasan matte cantik.
❤Freshen : menanggalkan minyak berlebihan tanpa mengeringkan kulit dan mengurangkan penampilan pori.
.
Dapatkan konsultasi masalah anda dengan mak nana sekarang. Hubungi :
Nana | 013 7188230

Kulit yang anda lihat ada cela , kusam , tak berseri , kedut halus , berparut , berjeragat semuanya disebabkan SEMAKIN MENINGKAT USIA , KOLAGEN SEMAKIN BERKURANG !
.
.
Macam mana nak topup kolagen dalam kulit yang sangat sukarr nak diganti selepas "terhakis" oleh radikal bebas ?? .
.
Jawapannya , bina kolagen dengan REPLENISHING SERUM C ! 😍
.
.
Serum yang membantu kulit anda menghasilkan kolagen bagi menambah seri , mulus , bersih , tegang dan anjal ! .
.
Kalau kolagen tak bagus , takde la wanita tergila-gila nak makan kolagen atau suntik kolagen kan ? .
.
Apa kata anda ? 😚😚😚
.
Nana | 0137188230

!!TANGAN KASAR!!
!! PUTIH SAMPAI NAMPAK URAT!!
.
Jangan pula kata mak nana pakai CLOROX tau 😂😂🤣🤣
.
Tak suka bila kulit terasa kasar ,kering kemudian menggelupas. Rasa pedih juga bila kena air . Ada yang macam tu ke?
.
Nahh la mak nana kongsikan apa rahsia rasa tangan HALUS, LEMBAP & LEMBUT. 👆👆
.
MARY KAY SATIN HANDS
.
*HAND SOFTENER* 🌻 menghidrat serta merta dan mengunci kelembapan. Softener ni penting utk memastikan kulit tangan anda kekal lembut dan lembap sepanjang hari ! . *HAND SCRUB*
🌻 digunakan selepas softerner. Berfungsi untuk membuang kulit mati dan membersih dengan baik secara lembut. Penggunaan Satin Hands Scrub akan mencerahkan kulit anda. Wow kan ! ❤ .
*HAND CREAM*
🌻 langkah terakhir spa tangan. Tidak melekit dan licin selepas menggunakannya, merawat kulit yang kering dan mengelupas. Haruman yg menyegarkan @ Memang best ! .
Cenoet tapi BEST!
SPA TANGAN hanya di rumah. 😘
.
Berminat?
Nana | 0137188230

Jom meroket bersama ! I just love Mary Kay. ❤

Sayonara orang Kuala Selangor ! Next Ampang ! .
.
Ada yang perlukan konsultasi daripada mak nana?
.
Jom roger-roger.
.
Nana | 0137188230

Most Popular Instagram Hashtags