[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#beautysecretshaliciousmalaysia

918 posts

TOP POSTS

The best supplement ever ! Rasa yang sedap dan harga yang affordable. Yang penting berkesan uolss! Meh whatsapp cepat!!!! #beautysecretshaliciousmalaysia
#shalicioussecretbeauty

Promo🎉🎊🎉🎊
.
Beauty secret shalicious (new)
💜rm65sm / rm70 ss
💜freepost

Beauty secret shalicious (old)
💙rm50sm / rm55 ss
💙freepost
💙whatsapp : 0179080073
#beautyshaliciousoriginal #bss #beautysecret #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmalaysia

The best supplement ever! Rasa yg sedap dan harga yg sgt affordable. Yang penting berkesan uols! Meh whatsapp cepat!!! 😘💕
#beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshineskincareoriginal #beautyskincare

⭐BEAUTY SECRET SHALICIOUS
.
KELEBIHAN :
🔸Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
🔸Mematikan masalah jerawat dimuka
🔸Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
🔸Menyekatakan tona kulit
🔸Melambatkan proses penuaan (anti aging)
🔸Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
🔸Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🔸Memudar dan menghilangkan jeragat
🔸Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
🔸Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
🔸Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
🔸Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
.
HARGA : RM43 (POSTAGE RM6)
.
Berminat? Whatsapp 📲 0145048244
.
#beautysecret #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretmurah #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #sayajualonline #sayajualmurah #trustedseller #kosmetikterlajakmurah #produkkecantikanoriginal #produkkecantikanmurahmalaysia #produkkecantikanoriginalmurah

Ya Allah dia punya glowing uols 😍 Flawless lagikk ! Very the letops uols kalau dah pakai #shaliciousfoundation ni. STOCK PUN DAH MASUK !! Tapi limited sebab kita pass kan dekat orang yg dah payment ❤️ so uols kalau tak nak kena tunggu lagi cepatttt borong banyak-banyak !
.
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Nah sis belanja korang daily routine sis ✌🏻 Cantik ni bermula dari dalam, jangan nak jaga muka beli make up itu ini tapi sekali basuh muka pehhhh menggerutu 🤦🏻‍♀️ Aip no no !
.
Kalau skin memang sihat & flawless, confirm make up korang pn santek je betui tak ? Xpayah concealer berbotoi-botoi. Sapu #shaliciousfoundation sikit pun cap cus glowing habis 😍
.
Skincare pulak jangan korang pilih yg bukan-bukan, al maklumlah sekarang ni banyak skincare yg menjanjikan cantik segera tp bila stop nahhh dia punya breakout kaw-kaw ! Bertahun x hilang lagi. #cshineskincare ni adalah FIRST IN MALAYSIA ! 💯% korean technology. Xde day / night cream. Just guna serum & c booster (powder)
.
#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

FOUNDATION FAVORITE ASYALLIEE 😍😍
.
Sape x kenal uols asya ni ! Dia pun guna #shaliciousfoundation hari-hari sebelum keluar rumah. Sebab apa tau ? Foundation ni yg paling paham jiwa ! Dia punya glowing tak kan menyerah kalah. Ko pakai pagi-malam pun dia dok maintain je ! Lepastu dia x heavy. Walaupun nama dia foundation tp tekstur dia sangat light 👍🏻
.
plus, video ni sama sekali tidak dibayar tau sumpah ✋🏻 ni review ikhlas & sha ambik ni dari youtube asya ✌🏻sekarang dok ada promosi so kalau korang wajib borong bebanyak sbb harga memang tak masuk akal. Harga runtuh habis ! .
Dia jugak bukan setakat cover anasir jahat di muka / menglowing kan semata-mata tp dia ada apple stem cell utk rawat kulit muka korang tau ! Rugi tak try
#beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

MOST RECENT

Promo🎉🎊🎉🎊
.
Beauty secret shalicious (new)
💜rm65sm / rm70 ss
💜freepost

Beauty secret shalicious (old)
💙rm50sm / rm55 ss
💙freepost
💙whatsapp : 0179080073
#beautyshaliciousoriginal #bss #beautysecret #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmalaysia

Haa kan dah cakap #beautysecretshalicious ni menjadik 😘😘 Hq pon slalu stock licin..ramai dah berpuas hati dengan #shalicious produk ni.
.
Siap borong byk2 buat stock sendiri ! Tak tahu la nak cakap apa..kalau tak menjadik takkan la orang borong kan😥 Kulit cerah sempurna, pori-pori hilang, no more sunburn ✔ Kalau dah sedia nak muka tanpa jerawat & masalah-masalah lain, haaaa kena try Beauty Secret !! Hahhhhh yang uols pulak hari-hari dok scroll baca takkan nak tengok jee orang lain cantik. .
.

Korang bile laaaagi ? seminggu dah melepak 😭😭 Mencik tauuuuu ! Palingg ohhsem, paling berkesan, paling murah ! Confirm x cari lain !! Jerawat 🙅 Parut 🙅 Hidup lebih konfiden & tak malu dah nak jumpa orang 😚 Selaluu konfiden level saaaangaaatt lowww. Sekarang orang pulak asyik tanya pakai apee 😛 Nak yakin ? Ehhh beauty secret lerrr 😂
.
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

⭐BEAUTY SECRET SHALICIOUS
.
KELEBIHAN :
🔸Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
🔸Mematikan masalah jerawat dimuka
🔸Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
🔸Menyekatakan tona kulit
🔸Melambatkan proses penuaan (anti aging)
🔸Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
🔸Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🔸Memudar dan menghilangkan jeragat
🔸Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
🔸Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
🔸Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
🔸Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
.
HARGA : RM43 (POSTAGE RM6)
.
Berminat? Whatsapp 📲 0145048244
.
#beautysecret #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretmurah #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #sayajualonline #sayajualmurah #trustedseller #kosmetikterlajakmurah #produkkecantikanoriginal #produkkecantikanmurahmalaysia #produkkecantikanoriginalmurah

Pakai sabun je dah best. Belum lagi cuba serum + c booster dia. Confirm jatuh cinta terus 😍😍😍 Alhamdulillahh suka sangat bila dapat feedback positive lepas guna sabun cshine ni. Sumpah x tipu skincare ni memang the best. Muka kita, tempat paling perlu kita jaga. Takkan nak tepek benda tak helok kan.#cshine ni free chemical tau😘😘 Muka confirm flawless jelita ! No more WHITEHEAD🙅 BLACKHEAD🙅 JERAWAT🙅 JERAGAT 🙅Pesan dekat diorang dah boleh start angkut diorang punya family bila korang dah guna #CSHINESKINCARE 😂 whatsapp je terus 👉+60124428792
.
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Ya Allah dia punya glowing uols 😍 Flawless lagikk ! Very the letops uols kalau dah pakai #shaliciousfoundation ni. STOCK PUN DAH MASUK !! Tapi limited sebab kita pass kan dekat orang yg dah payment ❤️ so uols kalau tak nak kena tunggu lagi cepatttt borong banyak-banyak !
.
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Takyah nak pakai filter dah. Guna #cshinesoap je kulit dah shining. Rse lembut je. blom pakai #cshinebooster & #cshineserum lg.. kalau pakai satu set tak ke gebuu kulit tu😘😘bukan muka je kena jaga. .

Muka je putih tapi yg laen klabu asap tak jadi jgk🙈🙈. konsisten pulak dgn #beautysecretshalicious mmg gebuss macam founder la nnti😍😍.. nak cantik kena la rajin. Baru laa kulit gebu gebass tnpa cela.. .
.
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Barang Baik Sape Je Tak Nak ?? Memang terbukti berkesan sebab tu semua orang addicted dengan #shaliciousbeautysecret ni 😍😍
.
Semua golongan dari remaja - dewasa even ARTIS PUN DAN CUBA !! founder product lain guna !! Ni bukan sorang je founder yg guna malah ramai lagi. Alhamdulillah ramai yg percayakan keberkesanan #beautysecretshalicious ni sendiri
.
Tekan link whatsapp dekat bio sis nowww uols ! ❤
.
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Barang Baik Sape Je Tak Nak ?? Memang terbukti berkesan sebab tu semua orang addicted dengan #beautysecretshalicious ni 😍😍
.
Semua golongan dari remaja - dewasa even ARTIS PUN DAN CUBA !! founder product lain pun guna !! Ni bukan sorang je founder yg guna malah ramai lagi. Alhamdulillah ramai yg percayakan keberkesanan #beautysecretshalicious ni sendiri
.
Whatsapp sekarang
0124428792
.
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

PAKAI FOUNDATION SHALICIOUS KULIT TAK BURN.
.
.
Penangan foundation shalicious dan sabun cshine, berpicnic tepi pantai pun kulit tak burn.. .
Best ke tak best? Mestilah bestkan.. Tak perlu nak tepek sunblock banyak-banyak... Just apply foundation shalicious je.. Foundation ni dah siap-siap ada spf tau.. Jadi tak susah hati dah muka berbelang bila berjemur di pantai...
.
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Beautysecret shalicious : RM50 SM / RM55
Free pos

Whatsapp untuk order 📱01140149513
📱01140149513
📱01140149513

#beautysecretshalicious #beautysecret #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmalaysia #instashop #instashopmalaysia #instashopping

Ramai sangat yang duk dm/whatsapp sis tanya #cshinesoap tu macam mana. Ni haa sis post terus senang 😂 besar tau,boleh potong 6 if nak jimat. Yang bestnya ade ekstrak emas dlm #cshinesoap Ni! Glowing bling2 la muka uols lepas ni 😍
.
Nak order? Boleh directly whatsapp sis terus tau📲+601133192652
.
#beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

BEAUTY SECRET SHALICIOUS
KANDUNGAN ISTIMEWA BEAUTY SECRET BY SHALICIOUS

Collagen
✔ Ekstrak Biji Anggur
✔ Strawberry
✔ Roselle
✔ Vitamin c
Kelebihan: √ Memberikan tona kulit⋙sekata
√ Melambatkan proses penuaan⋙
√ Memberi tenaga sepanjang hari⋙
√ Memudar dan menghilangkan jeragat⋙
√ Merawat lingkaran gelap bawah mata⋙
√ Mencerah kulit muka dan badan

Pm/WhatsApp for details: 011-12968906

#beutysecretshalicious #beutysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shalicious #shaliciousbeautysecretmurah #shaliciousbeautysecretoriginal #shaliciousbeautysecretmalaysia #beautysecretshaliciousmalaysia #beutysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretoriginalmurah #beautysecretmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanoriginal #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikoriginal

This little cute circular thing can make you in love with it because of its content. #beautyfoundationshalicious ni best gila sbb cover all the flaws dekat muka. Boleh jadi base makeup before pakai any bedak compact ke apa. Mmg meresap masuk kulit terus. Makin lama makin glowing and tekstur ringan. Sangat best. Satu bekas tahan 2-3 months. Atau kalau pakai jarang2 tahan 6 months. Tak rugi hehehe

#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Most Popular Instagram Hashtags