[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#beautysecretshaliciousmalaysia

1152 posts

TOP POSTS

KEISTIMEWAAN "BEAUTY SECRET Shalicious"
✔ Mencerahkan seluruh kulit muka & badan
✔ Kulit lebih muda dari usia, gebu & cantik berseri
✔ Menghilangkan masalah jerawat & jeragat dimuka
✔ Memberi kesan glowing & lembap pada kulit muka
✔ Menyekatakan tona kulit
✔ Melambatkan proses penuaan
✔ Menghilangkan kedutan & garis-garis halus pada kulit muka
✔ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
✔ Memudar dan menghilangkan jeragat
✔ Mengembalikan keanjalan kulit seperti di usia muda
✔ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma
✔ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
✔ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
✔ Memberi tenaga untuk kerja seharian
✔ Menghalang pigmentasi pada kulit muka
.
.
↭HARGA TIDAK TERMASUK POS↭
🚚POS LAJU: RM7sm (500g)/RM10sm (1kg)
🚚POS LAJU: RM11ss (500g)/RM16ss (1kg) *POS ISNIN HINGGA SABTU*
.
.
*TIADA PENGHANTARAN C.O.D*
.
*BAYARAN SEBELUM 12.00PM POS PADA HARI YG SAMA .
.
* ♛ cara order produk ♛ ONLINE ORDER :

1. Permintaan produk dan kuantiti boleh whatsapp ke no 0166359920.
.
.
2.kami akan semak stock untuk anda
.
. ---TERIMA KASIH--- #azanis #jemaima #jemaimamurah #jemaimawhiteningpills #jemaimapills #jemaimabeauty #jemaimaori #jemaimawhiteningpills #jemaimawhiteningpillsmurah #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousrm60 #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretmalaysia #beautysecretmurahoriginal
#beautysecretmurahoriginalmalaysia #beautysecretborongmurah #beautysecretmalaysiamurah #beautysecretmurahmalaysia

🍀SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION🍀
-
8 KELEBIHAN dalam 1 unit Shalicious Beauty
-
💚Sebagai foundation
💚Melembapkan kulit
💚Melindungi kulit dari Sinar UV
💚Sebagai alas make up
💚Mencerahkan kulit
💚Memutihkan kulit
💚Sebagai agent anti-penuaan
💚Sebagai agent anti-kedutan
💚Merawat kulit
-
-
Whatsapp 0124428792
-
-
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Ada masalah kulit gelap? Kulit kusam? Jerawat? Jeragat? Muka takda seri?

Nak kulit flawless macam gadis korea. Guna je C Shine Skincare.
Rugi sape yg belum try set ni. Feedback terbaik lahh ! !
7 hari dah licin kulit muka. OMG ! OMG !

Details and order. Wsap +60126073060
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

#CShineSerum (Not160105936K)
❤Arbutin❤Glutathione❤Tocepheryl Acetate❤Coenzyme Q10❤Grape Seed Extract❤Vitamin B5
♡Kesan pemutihan 3x ganda.
♡Mencegah penuaan kulit.
♡Menghalang kedut.
♡ Mencerahkan tona kulit.
♡ Mengekalkan keremajaan kulit.
♡ Menghilangkan tompok2 hitam.
♡ Menghilangkan jeragat.
♡Menghilangkan masalah parut jerawat
♡Melembabkan kulit
.
#CShineCBooster (Not160105937K)
Vitamin C essence . .
NEW TECHNOLOGY ! Whitening essence in powder foam .
❤SILICA SILYLATE
❤DIMETHICONE
❤GLYCERIN
❤DIPROPYLENE
❤METHYLPROPANEDIOL
.
❗Memberi kelembapan yang segar
❗Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
❗Menyegar dan menyejukkan kulit
❗Anti penuaan dan anti kedut
❗menangkis radikal bebas
❗menghilangkan jerawat
❗menghilangkan parut jerawat
❗mengurangkan sun burn
❗Kulit menjadi gebu berseri
❗Mengecilkan pori-pori dimuka
.
.
💘#CSHINESOAP ( Contains Mulberry Extract, Niacinamide & White Willow Bark + Serbuk Emas )
.
😚 Menghilangkan kulit mati & kekotoran
😚 Melembap & mengekalkan kesegaran kulit wajah
😚 Anti penuaan
😚 Menghapuskan bintik hitam pada wajah
😚 Meremajakan kulit
😚 Mengatasi masalah kulit
😚 Mengatasi kulit kering & sensitif
😚 Membuat kulit lembut & bersinar
😚 Mencerah & menegangkan kulit
😚 Menghilangkan jerawat & jeragat
😚 Menghilangkan whitehead & blackhead
.
.
Whatassp📲+601125510766

#cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineserum #cshinebooster #cshineserum #cshineskincaremurah #cshineskincareoriginal #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

💛BEAUTY SECRET SHALICIOUS💛
-
Is a formula to help maintain the beauty and health of women. Beauty Secret Shalicious intake as a daily supplement will support the formation of body collagen that makes the skin stay young, looks beautiful, bright and radiant.
-
Instruction use:
Taken 1 teaspoon before breakfast & before bedtime
-
whatsapp 0129844104
whatsapp 0129844104
whatsapp 0129844104
-
-
#beautysecretshalicious #instabeauty #onlineseller #beautysecretshaliciousmalaysia #malaysia #brunei #sabah #sarawak #beautys #bazarpaknil #instafamous #putihkekal #putihgebu #cantik #putihgebukekal #nakkulitputih #jerawat #kosmetikmalaysia #kecantikan #merawatkulit #skincarereviewmalaysia #shahalam #kualalumpur #putihgebu #neelofa #awekgebu #awekcun #awekputih #beautysupplement #shalicious #agentshalicious #instafamous

Siapa yang pernah pakai Cshine serum & booster ni taulah macam mana bestnya produk ni😍😍. Sapu-sapu dekat muka terus diserap masuk ke dalam skin💆 wangi baunya😘. Memang best guna Cshine. Jerawat, jeragat, kulit kusam hilang, tinggal skin flawless and glowing giteww😍. Mmang lain dari yg lain! Yg pastinya no bhan terlarang ok😘 Jangan lepaskan peluang jom dapatkan segera!!
.
#cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshineserum #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmurah #shaliciousfoundation #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

MOST RECENT

Semenjak consume Beauty Secret Shalicious, skin makin glowing. Tak pakai foundation pun dah dah lawa namatee😍😍. Nampak tak kehebatan Beauty Secret Shalicious ni? Kalau tak jadi tak akanlah orang pulun mencari, kan😚😚. Stok pun cepat sangat habis😄. So, korang kalau nak jadi gebu-gebas tapi tak nak belanja Mahal haruslah dapatkan Beauty Secret Shalicious sekarang 😘💗💗💗. Whatassp +60124428792📍

#beautysecretshalicious
#beautysecretshaliciousoriginal
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

#CShineSerum (Not160105936K)
❤Arbutin❤Glutathione❤Tocepheryl Acetate❤Coenzyme Q10❤Grape Seed Extract❤Vitamin B5
♡Kesan pemutihan 3x ganda.
♡Mencegah penuaan kulit.
♡Menghalang kedut.
♡ Mencerahkan tona kulit.
♡ Mengekalkan keremajaan kulit.
♡ Menghilangkan tompok2 hitam.
♡ Menghilangkan jeragat.
♡Menghilangkan masalah parut jerawat
♡Melembabkan kulit
.
#CShineCBooster (Not160105937K)
Vitamin C essence . .
NEW TECHNOLOGY ! Whitening essence in powder foam .
❤SILICA SILYLATE
❤DIMETHICONE
❤GLYCERIN
❤DIPROPYLENE
❤METHYLPROPANEDIOL
.
❗Memberi kelembapan yang segar
❗Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
❗Menyegar dan menyejukkan kulit
❗Anti penuaan dan anti kedut
❗menangkis radikal bebas
❗menghilangkan jerawat
❗menghilangkan parut jerawat
❗mengurangkan sun burn
❗Kulit menjadi gebu berseri
❗Mengecilkan pori-pori dimuka
.
.
💘#CSHINESOAP ( Contains Mulberry Extract, Niacinamide & White Willow Bark + Serbuk Emas )
.
😚 Menghilangkan kulit mati & kekotoran
😚 Melembap & mengekalkan kesegaran kulit wajah
😚 Anti penuaan
😚 Menghapuskan bintik hitam pada wajah
😚 Meremajakan kulit
😚 Mengatasi masalah kulit
😚 Mengatasi kulit kering & sensitif
😚 Membuat kulit lembut & bersinar
😚 Mencerah & menegangkan kulit
😚 Menghilangkan jerawat & jeragat
😚 Menghilangkan whitehead & blackhead
.
.
Whatassp📲+601125510766

#cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineserum #cshinebooster #cshineserum #cshineskincaremurah #cshineskincareoriginal #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

#CShineSerum (Not160105936K)
❤Arbutin❤Glutathione❤Tocepheryl Acetate❤Coenzyme Q10❤Grape Seed Extract❤Vitamin B5
♡Kesan pemutihan 3x ganda.
♡Mencegah penuaan kulit.
♡Menghalang kedut.
♡ Mencerahkan tona kulit.
♡ Mengekalkan keremajaan kulit.
♡ Menghilangkan tompok2 hitam.
♡ Menghilangkan jeragat.
♡Menghilangkan masalah parut jerawat
♡Melembabkan kulit
.
#CShineCBooster (Not160105937K)
Vitamin C essence . .
NEW TECHNOLOGY ! Whitening essence in powder foam .
❤SILICA SILYLATE
❤DIMETHICONE
❤GLYCERIN
❤DIPROPYLENE
❤METHYLPROPANEDIOL
.
❗Memberi kelembapan yang segar
❗Mewujudkan tekstur kulit yang cerah
❗Menyegar dan menyejukkan kulit
❗Anti penuaan dan anti kedut
❗menangkis radikal bebas
❗menghilangkan jerawat
❗menghilangkan parut jerawat
❗mengurangkan sun burn
❗Kulit menjadi gebu berseri
❗Mengecilkan pori-pori dimuka
.
.
💘#CSHINESOAP ( Contains Mulberry Extract, Niacinamide & White Willow Bark + Serbuk Emas )
.
😚 Menghilangkan kulit mati & kekotoran
😚 Melembap & mengekalkan kesegaran kulit wajah
😚 Anti penuaan
😚 Menghapuskan bintik hitam pada wajah
😚 Meremajakan kulit
😚 Mengatasi masalah kulit
😚 Mengatasi kulit kering & sensitif
😚 Membuat kulit lembut & bersinar
😚 Mencerah & menegangkan kulit
😚 Menghilangkan jerawat & jeragat
😚 Menghilangkan whitehead & blackhead
.
.
Whatassp📲+601125510766

#cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineserum #cshinebooster #cshineserum #cshineskincaremurah #cshineskincareoriginal #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Siapa yang pernah pakai Cshine serum & booster ni taulah macam mana bestnya produk ni😍😍. Sapu-sapu dekat muka terus diserap masuk ke dalam skin💆 wangi baunya😘. Memang best guna Cshine. Jerawat, jeragat, kulit kusam hilang, tinggal skin flawless and glowing giteww😍. Mmang lain dari yg lain! Yg pastinya no bhan terlarang ok😘 Jangan lepaskan peluang jom dapatkan segera!!
.
#cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshineserum #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmurah #shaliciousfoundation #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Ramai sangat yang duk dm/whatsapp sis tanya #cshinesoap tu macam mana. Ni haa sis post terus senang 😂 besar tau,boleh potong 6 if nak jimat. Yang bestnya ade ekstrak emas dlm #cshinesoap Ni! Glowing bling2 la muka uols lepas ni 😍
.
Nak order? Boleh directly whatsapp Aylaa 01125510766 😘😘😘
.
#beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Si patung bergerak belanja pic dengan #beautysecretshalicious 😍 Si cantik gebus ni dah bertahun consume bs ! Korang tgk la sendiri dia punye skin. Lepas dia consume, dia kata memang betul berkesan so dia dari Johor-Kelantan dtg jumpa sha. Memang tobat skin dia luar gamba pn lawo. Merecik !! Kite pulak terbeliak bijik mata tgk. Dia kata mmg dia dah amalkan menjadi, so dia nak register agent. Sampai laaaaaani dia dok restock tiap-tiap bulan. Sambil makan sambil juai sbb dia sendiri dh rasa effect dia. Hahh gtulah cite nya ❤️ Jadi korang jangan lupa untuk ngap dulu 1 sudu BS sebelum memulakan hari korang hari ni😘💋. #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Ingat tak 2 bulan lepas sha post dalam insta story nak putih 2-3 tone daripada masa tu ?
.
Sha snap pic tangan sebab tangan paling senang gelap ! Muka kita letak sunblock, mask bagai. Tapi tangan ni asyik terdedah je matahari. Plus kita tak mekap kan dia kan so mmg senang lah legam 😩
.
Start 2 bulan lepas sha betul-betul cabar diri nak cerahkan balik so sha disiplinkan diri consume 2-3 sudu #beautysecretshalicious pagi & malam. Lepastu jaga makan betul-betul ini lah hasilnya 👌🏻
.
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Hari ni nak share satu lagi feedback Beauty Secret ni. Siapa tak happy kan bila ada orang puji muka kita makin cerah 😉 .

Bila kulit kita makin bersih rasa lagi confident nak keluar rumah & jumpa orang kan? Hanya consume supplement ni sahaja korang boleh atasi masalah parut jerawat tau!! Memamg terbukti berkesan boleh merawat dalaman & luaran. Masih rasa ragu2 ke? Bertindaklah dari awal sebelum terlambat uolss 😘 .
Korang yang nak order boleh terus whatsapp +6012-4428792 😇 .

#beautysecretshalicious
#beautysecretshaliciousoriginal
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Berbaloi-baloi 👍👍 CONFIRM JATUH CINTA 😍😍 sekali try takmo pandang yang lain dah ! cap cus kulit jadik smooth jer pakai #shaliciousfoundation .Glowing pulak tu! 😊 Apa beza Shalicious Foundation dengan foundation lain ? Ok mehh sini sis citaa. Memang berbeza sangat sebab foundation ni bukan je untuk cover sementara segala cela tapi juga MERAWAT kulit muka bermasalah sebab dia ada Apple Stem Cell which is original imported from Switzerland. Kebaikannya 8 dalam 1 tau ! Teksturnya yang ringan sangat sesuai untuk pakai hari-hari so takdelah mekap korang tebal macam nak gi opera china 😂. Ilek ilek je kulit nampak soft, licin & glowing. Spf 35++ and in liquid so that senang nak apply x pyh pakai berus bagai guna tangan je pun boleyy. Kalau berminat boleh terus whatsapp 0124428792 untuk order 😊
.
#beautysecretshalicious
#beautysecretshaliciousoriginal
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Foundation ni yg paling paham jiwa ! Dia punya glowing tak kan menyerah kalah. Ko pakai pagi-malam pun dia dok maintain je ! Lepastu dia x heavy. Walaupun nama dia foundation tp tekstur dia sangat light 👍🏻
.
Dia jugak bukan setakat cover anasir jahat di muka / menglowing kan semata-mata tp dia ada apple stem cell utk rawat kulit muka korang tau ! Rugi x try 😍😍 nak order boleh whatsapp +6012-4428792😇
.
#beautysecretshalicious
#beautysecretshaliciousoriginal
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Nah ambik tengok sape yang belum berani try lagi tu! Lepas makan #beautysecretshalicious ni CONFIRM PUTIH! Dah kata kita x tipu okay ! Kalau x menjadi takkan la org pulun beli. Siap borong byk2 buat stock sendiri ! .
Kulit cerah sempurna, pori-pori hilang, no more sunburn ✔ Kalau dah sedia nak muka tanpa jerawat & masalah-masalah lain, haaaa kena try #beautysecretshalicious !! Hahhhhh yang uols pulak hari-hari dok scroll baca takkan nak tengok jee orang lain cantik. Korang bile laaaagi ? seminggu dah melepak 😭😭 Mencik tauuuuu ! Palingg ohhsem, paling berkesan, paling murah ! Confirm x cari lain !! .
Jerawat 🙅 Parut 🙅 Hidup lebih konfiden & tak malu dah nak jumpa orang 😚 Selaluu konfiden level saaaangaaatt lowww. Sekarang orang pulak asyik tanya pakai apee 😛 Nak yakin ? Ehhh beauty secret lerrr 😂
.
Nak order boleh whatsapp sis yaa +6012-4428792 ya 😊
.
#beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Lawaaa meghecikkkk !! consume bs je skin lawa gilos haa skrg. jerawat jangan harap nak datang dekat !! Kalau dah sedia nak muka tanpa jerawat & masalah-masalah lain, haaaa kena try Beauty Secret !! Hahhhhh yang uols pulak hari-hari dok scroll baca takkan nak tengok jee orang lain cantik. Korang bile laaaagi ? seminggu dah melepak 😭😭 Mencik tauuuuu ! Palingg ohhsem, paling berkesan, paling murah ! Confirm x cari lain !! Jerawat 🙅 Parut 🙅 Hidup lebih konfiden & tak malu dah nak jumpa orang 😚 Selaluu konfiden level saaaangaaatt lowww. Sekarang orang pulak asyik tanya pakai apee 😛 Nak yakin ? Ehhh beauty secret lerrr 😂 .
Nak order boleh whatsapp terus +6012-4428792 😊
.
#beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

BEAUTY SECRET SHALICIOUS
KANDUNGAN ISTIMEWA BEAUTY SECRET BY SHALICIOUS

Collagen
✔ Ekstrak Biji Anggur
✔ Strawberry
✔ Roselle
✔ Vitamin c
Kelebihan: √ Memberikan tona kulit⋙sekata
√ Melambatkan proses penuaan⋙
√ Memberi tenaga sepanjang hari⋙
√ Memudar dan menghilangkan jeragat⋙
√ Merawat lingkaran gelap bawah mata⋙
√ Mencerah kulit muka dan badan

Pm/WhatsApp for details: 011-12968906

#beutysecretshalicious #beutysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shalicious #shaliciousbeautysecretmurah #shaliciousbeautysecretoriginal #shaliciousbeautysecretmalaysia #beautysecretshaliciousmalaysia #beutysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretoriginalmurah #beautysecretmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanoriginal #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikoriginal

Berbaloi-baloi 👍👍 CONFIRM JATUH CINTA 😍😍 sekali try takmo pandang yang lain dah ! cap cus kulit jadik smooth jer pakai #shaliciousfoundation .Glowing pulak tu! 😊 Apa beza Shalicious Foundation dengan foundation lain ? Ok mehh sini sis citaa. Memang berbeza sangat sebab foundation ni bukan je untuk cover sementara segala cela tapi juga MERAWAT kulit muka bermasalah sebab dia ada Apple Stem Cell which is original imported from Switzerland. Kebaikannya 8 dalam 1 tau ! Teksturnya yang ringan sangat sesuai untuk pakai hari-hari so takdelah mekap korang tebal macam nak gi opera china 😂. Ilek ilek je kulit nampak soft, licin & glowing. Spf 35++ and in liquid so that senang nak apply x pyh pakai berus bagai guna tangan je pun boleyy. Kalau berminat boleh terus whatsapp 0124428792 untuk order 😊
.
#beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Good morning ! Hari ni nak share satu lagi feedback Beauty Secret ni. Siapa tak happy kan bila ada orang puji muka kita makin cerah 😉 .

Bila kulit kita makin bersih rasa lagi confident nak keluar rumah & jumpa orang kan? Hanya consume supplement ni sahaja korang boleh atasi masalah parut jerawat tau!! Memamg terbukti berkesan boleh merawat dalaman & luaran. Masih rasa ragu2 ke? Bertindaklah dari awal sebelum terlambat uolss 😘 .
Korang yang nak order boleh terus whatsapp +6012-4428792 😇 .

#beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

AMARAN !! jangan cuba bs kalau xnak muka cantik bersih pori2 mengecil tona sekata + flawless tauuu . SEBOTOL consume je dy punya hasil xboleh nak cerita last2 nangis cerita dekat kawan kehidupan berubah 100% lepas guna produk2 shalicious dulu kalau jumpa budak laki satu skolah mesti kena ejek kau hitaM la tapi bila dah guna produk shalicious ni ejekan tu dah bertukar menjdi pujian 😍😍 xcaya boleh cuba . acik2 pun sangat sesuai try supplement bs tau utk kekal awet muda sbb collagen akan mula hilang dari badan bila kita berumur 30thn so sangat la senang nak topup collagen tu supa maintain muda semuda nya hanya dengan consume bs sahaja 😘 nak tip utk nmpak kesan seawal 2 mingu whtsap admin 🤗🤗
.
Whatsapp 0198403071
.
#beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation

💛BEAUTY SECRET SHALICIOUS💛
.
.
.
.
.
Is a formula to help maintain the beauty and health of women. Beauty Secret Shalicious intake as a daily supplement will support the formation of body collagen that makes the skin stay young, looks beautiful, bright and radiant.
.
Instruction use:
Taken 1 teaspoon before breakfast & before bedtime
.
100gm
.
.
.
.
.
whatsapp 0129844104
whatsapp 0129844104
whatsapp 0129844104
-
-
#beautysecretshalicious #instabeauty #onlineseller #beautysecretshaliciousmalaysia #malaysia #brunei #sabah #sarawak #beautys #bazarpaknil #instafamous #putihkekal #putihgebu #cantik #putihgebukekal #nakkulitputih #jerawat #kosmetikmalaysia #kecantikan #merawatkulit #shalicioushq #skincarereviewmalaysia #shahalam #kualalumpur #putihgebu #neelofa #awekcun #awekputih #beautysupplement #shalicious #agentshalicious

Betol ke #beautysecret berkesan??kalau tak berkesann takde laa hq tu slalu licinn stokk uollss..haa tengok akak ni..setia je dengan beauty secret ni..bukan main gebusss lagi tau😍😍😍 berbotol2 tau uollss..nak cantik ni kena rajin tau😗😗😗 nak cantik, kurus, sihat kena konsisten guna sesuatu produk tu. Bukan guna sekotak dah membebel cakap tak berkesan !
Macam makan nasi la, sehari berapa kali awak makan? Makan sekali dh kenyang ke? Tak kan?. Sehari mau dua tiga kali awak makan. Tu Boleh konsisten.Cuba ambil sesuatu produk tu konsisten macam awak mandi atau makan setiap hari. Sure impian awak nak cantik / kurus tu tercapai..cuba dulu beauty secret ni confirm tak cari lain😘😘😘 whatspp Aylaa 01125510766 to order tau

#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Ramai sangat yang duk dm/whatsapp aylaa tanya #cshinesoap tu macam mana. Ni haa sis post terus senang 😂 besar tau,boleh potong 6 if nak jimat. Yang bestnya ade ekstrak emas dlm #cshinesoap Ni! Glowing bling2 la muka uols lepas ni 😍
.
Nak order? Boleh directly whatsapp aylaa terus tau📲+601125510766
.
#beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Foundation ni yg paling paham jiwa ! Dia punya glowing tak kan menyerah kalah. Ko pakai pagi-malam pun dia dok maintain je ! Lepastu dia x heavy. Walaupun nama dia foundation tp tekstur dia sangat light 👍🏻
.
Dia jugak bukan setakat cover anasir jahat di muka / menglowing kan semata-mata tp dia ada apple stem cell utk rawat kulit muka korang tau ! Rugi tak try
.
#beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Ya Allah ni kalau jumpa tengah jalan sumpah tidur termimpi-mimpi 😍 Dia punya lawa masayaAllah !
.
Lagi-lagi bila pakai #shaliciousfoundation ! Glowingnya lahaii skin !
.
Dia sendiri cakap bila sapu ni terus flawless skin lepastu ringan je rasa. Selesa + smooth sangat.
.
Kalau si cantik jelita ni pun pakai ni, korang bila lagi ? Yang nak cun macam si jelita ni boleh whatsapp Aylaa 01125510766 😇
.
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

AMARAN !! jangan cuba bs kalau xnak muka cantik bersih pori2 mengecil tona sekata + flawless tauuu . SEBOTOL consume je dy punya hasil xboleh nak cerita last2 nangis cerita dekat kawan kehidupan berubah 100% lepas guna produk2 shalicious dulu kalau jumpa budak laki satu skolah mesti kena ejek kau hitaM la tapi bila dah guna produk shalicious ni ejekan tu dah bertukar menjdi pujian 😍😍 xcaya boleh cuba . acik2 pun sangat sesuai try supplement bs tau utk kekal awet muda sbb collagen akan mula hilang dari badan bila kita berumur 30thn so sangat la senang nak topup collagen tu supa maintain muda semuda nya hanya dengan consume bs sahaja 😘 nak tip utk nmpak kesan seawal 2 mingu whtsap admin 🤗🤗
.
.
#beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Morning sayang2 semua... Nak kulit cantik, putih gebu-gebas seluruh badan macam Founder Shalicious😮
.
.
Jawapannya, makanlah beauty secret shalicious confirm putih gebus satu badan uolls😍😍
.
Dah banyak testimoni yang dikongsikan, yang dah berjaya dapat skin putih gebus seluruh badan. Uolls, masih nak tengok saja lagi? Tak nak usaha? Memang rugilah nanti😚😚
.
#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshineserum #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #letscantik

Ingat tak 2 bulan lepas sha post dalam insta story nak putih 2-3 tone daripada masa tu ?
.
Sha snap pic tangan sebab tangan paling senang gelap ! Muka kita letak sunblock, mask bagai. Tapi tangan ni asyik terdedah je matahari. Plus kita tak mekap kan dia kan so mmg senang lah legam 😩
.
Start 2 bulan lepas sha betul-betul cabar diri nak cerahkan balik so sha disiplinkan diri consume 2-3 sudu #beautysecretshalicious pagi & malam. Lepastu jaga makan betul-betul ini lah hasilnya 👌🏻
.
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Sape boleh teka akak ni umur berapaa? 😬 Kalau sis, sis rasa dia umur 35++ kan? 🤔 Jawapan nya SALAH !! Sis terkejut perut akak ni cakap dia UMUR 46, dahh ada menantu, dah ada cucu dah 😱😱 Memang nmpak muda sangatt haaaa bila dia pakai #foundationshalicious ni 😍😍 Sape cakap org berumur tak boleh nakk melawa, tak boleh nak pakai foundation haaaa 😁
.
Korang ni lawa nak tapi sayang nak keluarkan duit untuk barang baikkk kan 😏 Nahh korang tengok ni Hasil Shalicious Foundation ! Nangis lah korang!! 😁😁 Ni hakak ni husband dia kataa dia makin cantikk dan mudaa bila pakai #foundationshalicious ni 😍😍 .

Sape kata susah nak bagi muka nampak licin flawless ? Ishh Shalicious Foundation kan hado ! Apply bende ni sekali jee sampai ke malam stay. Makin lama makin glowing, lagi la effect nampak flawless 😍😍 .

Rahsia kulit macam patung kini bukan mimpi lagi dah ! Apa beza #shaliciousfoundation dengan foundation lain ? Ok mehh sini sis citaa. Memang berbeza sangat sebab foundation ni bukan je untuk cover sementara segala cela tapi juga MERAWAT kulit muka bermasalah sebab dia ada Apple Stem Cell which is original imported from Switzerland. Kebaikannya 8 dalam 1 tau ! Teksturnya yang ringan sangat sesuai untuk pakai hari-hari so takdelah mekap korang tebal macam nak gi opera china 😂. Ilek ilek je kulit nampak soft, licin & glowing. Spf 35++ and in liquid so that senang nak apply x pyh pakai berus bagai guna tangan je pun boleyy 😊
.
Whatsapp terus +60124428792 to order 😇
.
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Ya Allah ni kalau jumpa tengah jalan sumpah tidur termimpi-mimpi 😍 Dia punya lawa masayaAllah !
.
Lagi-lagi bila pakai #shaliciousfoundation ! Glowingnya lahaii skin !
.
Dia sendiri cakap bila sapu ni terus flawless skin lepastu ringan je rasa. Selesa + smooth sangat.
.
Kalau si cantik jelita ni pun pakai ni, korang bila lagi ? Yang nak cun macam si jelita ni boleh whatsapp +60124428792😇
.
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Favorite foundation, Pakai pagi sekali je tak perlu nak touch up dah, Makin lama makin glowing tauuu 👍👍 ada extract APPLE STEM CELL dalam foundation ni. kalau nak tahu apa magicnya bnda tu cuba pergi Google 🔍🔍 Memang super awesome foundation ni. tak heavy sangat tesktur dia mcm tepung gomak tu hehe. yang paling penting tak berminyak dan merawat kulit muka kita 😍😍😍 Sayang sangat nak cari lain sebab foundation ni dah memang best gittew ❤ WhatsApp admin untuk sesiapa yang nak rasa performance foundation ni dekat kulit anda hiks 😘

#beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomca

Nak kulit cantik, putih gebu-gebas seluruh badan macam Founder Shalicious😮
.
.
Jawapannya, makanlah beauty secret shalicious confirm putih gebus satu badan uolls😍😍
.
Dah banyak testimoni yang dikongsikan, yang dah berjaya dapat skin putih gebus seluruh badan. Uolls, masih nak tengok saja lagi? Tak nak usaha? Memang rugilah nanti😚😚
.
Nak repeat order or nak cuba produk-produk shalicious, boleh whatassp segera📲+6011-13012264😘. #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

⭐BEAUTY SECRET SHALICIOUS
.
KELEBIHAN :
🔸Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
🔸Mematikan masalah jerawat dimuka
🔸Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
🔸Menyekatakan tona kulit
🔸Melambatkan proses penuaan (anti aging)
🔸Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
🔸Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🔸Memudar dan menghilangkan jeragat
🔸Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
🔸Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
🔸Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
🔸Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
.
HARGA : RM43 (POSTAGE RM7)
.
p/s : Kalau nak tengok testimoni, sila swipe ke kiri😉
.
Berminat? Whatsapp 📲 0145048244
.
#beautysecret #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretmurah #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #sayajualonline #sayajualmurah #trustedseller #kosmetikterlajakmurah #produkkecantikanoriginal #produkkecantikanmurahmalaysia #produkkecantikanoriginalmurah

Nak kulit cantik, putih gebu-gebas seluruh badan macam Founder Shalicious😮
.
.
Jawapannya, makanlah beauty secret shalicious confirm putih gebus satu badan uolls😍😍
.
Dah banyak testimoni yang dikongsikan, yang dah berjaya dapat skin putih gebus seluruh badan. Uolls, masih nak tengok saja lagi? Tak nak usaha? Memang rugilah nanti😚😚
.
Nak repeat order or nak cuba produk-produk shalicious, boleh whatassp segera📲+6011-13012264😘. #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Rahsia kulit putih gebu dari kepala sampai kaki, semestinya Beauty Secret by Shalicious 😘❤. So, korang kalau nak cantik haruslah dapatkan Beauty Secret sekarang!

Jom whatassp Sis untuk dapatkan Beauty Secret sekarang!

Whatassp📲+60124428792
.
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

AMARAN​ !! jangan cuba bs kalau xnak muka cantik bersih pori2 mengecil tona sekata + flawless tauuu . SEBOTOL consume je dy punya hasil xboleh nak cerita last2 nangis cerita dekat kawan kehidupan berubah 100% lepas guna produk2 shalicious dulu kalau jumpa budak laki satu skolah mesti kena ejek kau hitaM la tapi bila dah guna produk shalicious ni ejekan tu dah bertukar menjdi pujian 😍😍 xcaya boleh cuba . acik2 pun sangat sesuai try supplement bs ni tau utk kekal awet muda sbb collagen akan mula hilang dari badan bila kita berumur 30thn so sangat la senang nak topup collagen tu supa maintain muda semuda nya hanya dengan consume bs sahaja 😘
.
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Kalau tak menjadi takkan la org pulun beli. Siap borong byk2 buat stock sendiri😂😂Kulit cerah sempurna; pori-pori hilang, no more sunburn ✔ Kalau dah sedia nak muka tanpa jerawat & masalah-masalah lain, haaaa kena try Beauty Secret !!
.
.
Hahhhhh yang uols pulak hari-hari dok scroll baca takkan nak tengok jee orang lain cantik. Korang bile laaaagi ? seminggu dah melepak 😭😭 Mencik tauuuuu ! Palingg ohhsem, paling berkesan, paling murah ! Confirm x cari lain !! Jerawat 🙅 Parut 🙅 Hidup lebih konfiden & tak malu dah nak jumpa orang 😚 smpai bila nak simpan kulit klabu asap tu😂😂 meh whatsapp 0124428792 to oder
.
.
#beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Most Popular Instagram Hashtags