#beautysecretshaliciousmalaysia

728 posts

TOP POSTS

FOUNDATION SUPER BEST (APPLE STEM CELL) ✨
.
.
Ade lagi ke foundation fav korang ni? Ke, dah habis😉 Yang da tauu camne bestnyer foundation shalicious ni, confirm asyik repeat order je ! Siapa yang rasa foundation favorite dia dah nak habis, meh whatassp admin segera ! Jangan nanti dah licin stok, korang menangis di bucu katil pulak😜.
.
.
SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION 🌹 Formulated with PhytoCellTec™ (Apple Stem Cell). Spf 35++ All in one. For all skin types. GMP Certified 🌟
✔ Moisturizer
✔ UV protection
✔ Foundation
✔ Whitening
✔ Brightening
✔ Anti-Aging
✔ Anti-Wrinkle
✔ Repairing .

whatsapp 011-12968906

#beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #foundationshalicous #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #cshineskincare
#01112968906#nrlbeauty #cshineskincareoriginal #cshinesoap #cshinebooster #cshineserum #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller

FEEDBACK GUNA SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION👆

In love gilerr la dengan foundation ni. Foundation yg tak melekit,lepas apply tak payah dah nak tempek bedak.. Apply kat muka terus nampak glowing tau uols ! Berkilat je muka ala2 artis korea tu.😘
.
.

Yang paling best tahan lama sebab pakai dari pagi sampai petang tak bercapuk langsung. Tak payah nk touch up dah. MEMANG BEST👍
.
.
Nampak je comel bulat mcm ni tapi dia punya tahan tu 3-4 bulan tau. Mmg jimat lah. Berbaloi2 . Harga mampu milik. 4 bulan sekali ja restock tau. Mmg jimat. Apply pun sikit2 je kat muka dah cukup. Bukan setakat memutihkan kulit, Menutup cela, melindung dr cahaya matahari tapi sekali gus merawat masalah2 kulit muka 😍
.
.
Whatsapp nowww for order ❤ tekan je link dekat bio aje😉
.
.
#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Beauty secret shalicious new🌸
💃rm60 sm / rm65 ss
💃freepost
💃whatsapp : 0179080073
#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmalaysia

Alhamdulilah, Sya happy bila customers happy🤗🤗. Permintaan Shalicious semakin hari semakin tinggi, setiap minggu kena re-stock product shalicious ni😅. Alhamdulilah rezeki😇. Siapa lagi nak skin cantik, flawless, glowing😍. Jom WhatsApp segera number ni +60194082633 or click link di bio sekarang!

#cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshineserum #cshinekoreanmalaysia #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like #regrann

Tak makeup kemain pon takpe uols. Kulit putih melepak gebuss lagi 😍😍 Haruslah #beautysecretshalicious ❤️ Projek Gebu Menjelang Raya !! This raya, new you ❤️ No more hitam berkarat. Cepatttt uolsss sambar banyak-banyak !! Nowww nowww

Whatassp📲+60133746541

#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretshaliciousmurah #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Alhamdulillahh mujur ada Beauty Secret gitteww 😋 Korang yang masih ragu-ragu atau tak percaya atau tengah pikir nak pilih produk penjagaan dalaman yg mana.. Nahhh boleh cuba ! Tak try tak tau ye dok ? Kalau tak okey takkan la orang yang dah cuba dok pulun repeat order berbotol-botol. Feedback pun non stop masuk. Semua happy-happy. Alhamdulillah sis makin happy dapat share supplement terbaik dari ladang ni. Whatassp cepat 014-2114467

#beautysecretshalicious
#beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller

Putih gebu-gebas dari kepala hingga hujung kaki😍😍. Rahsianya, dah tentulah dengan consume Beauty Secret Shalicious. Dah ramai yang cuba & berpuas hati dengan BS ni. Founder kecantikkan lain & artis pun dah cuba BS ni😋. Kalau tak jadi, tak akanlah orang cari kan?

#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

BEAUTY SECRET SHALICIOUS
KANDUNGAN ISTIMEWA BEAUTY SECRET BY SHALICIOUS

Collagen
✔ Ekstrak Biji Anggur
✔ Strawberry
✔ Roselle
✔ Vitamin c
Kelebihan: √ Memberikan tona kulit⋙sekata
√ Melambatkan proses penuaan⋙
√ Memberi tenaga sepanjang hari⋙
√ Memudar dan menghilangkan jeragat⋙
√ Merawat lingkaran gelap bawah mata⋙
√ Mencerah kulit muka dan badan

Pm/WhatsApp for details: 011-12968906

#beutysecretshalicious #beutysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shalicious #shaliciousbeautysecretmurah #shaliciousbeautysecretoriginal #shaliciousbeautysecretmalaysia #beautysecretshaliciousmalaysia #beutysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretoriginalmurah #beautysecretmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanoriginal #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikoriginal

MOST RECENT

BEAUTY SECRET SHALICIOUS
KANDUNGAN ISTIMEWA BEAUTY SECRET BY SHALICIOUS

Collagen
✔ Ekstrak Biji Anggur
✔ Strawberry
✔ Roselle
✔ Vitamin c
Kelebihan: √ Memberikan tona kulit⋙sekata
√ Melambatkan proses penuaan⋙
√ Memberi tenaga sepanjang hari⋙
√ Memudar dan menghilangkan jeragat⋙
√ Merawat lingkaran gelap bawah mata⋙
√ Mencerah kulit muka dan badan

Pm/WhatsApp for details: 011-12968906

#beutysecretshalicious #beutysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shalicious #shaliciousbeautysecretmurah #shaliciousbeautysecretoriginal #shaliciousbeautysecretmalaysia #beautysecretshaliciousmalaysia #beutysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretoriginalmurah #beautysecretmalaysia #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkecantikanoriginal #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikoriginal

FOUNDATION SUPER BEST (APPLE STEM CELL) ✨
.
.
Ade lagi ke foundation fav korang ni? Ke, dah habis😉 Yang da tauu camne bestnyer foundation shalicious ni, confirm asyik repeat order je ! Siapa yang rasa foundation favorite dia dah nak habis, meh whatassp admin segera ! Jangan nanti dah licin stok, korang menangis di bucu katil pulak😜.
.
.
SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION 🌹 Formulated with PhytoCellTec™ (Apple Stem Cell). Spf 35++ All in one. For all skin types. GMP Certified 🌟
✔ Moisturizer
✔ UV protection
✔ Foundation
✔ Whitening
✔ Brightening
✔ Anti-Aging
✔ Anti-Wrinkle
✔ Repairing .

whatsapp 011-12968906

#beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #foundationshalicous #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #cshineskincare
#01112968906#nrlbeauty #cshineskincareoriginal #cshinesoap #cshinebooster #cshineserum #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller

Pretty girl only choose the best ! Si cantik ni dah guna berbotol-botol beauty secret katanya ! Botol kosong pn dia still simpan sbb nk kira brp byk dah guna haa So shuwitt !! Jenis setia pada yg satu ni, ehh ! hihiks. Stock pn dh makin surut naw naw. Kalau x borong banyak-banyak sumpah rugi !! Whatsapp 0124428792 skrg tau while stock last. Siapa lambat dah habis tak tanggung naa 😋😋😋😋 #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

FEEDBACK GUNA SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION👆

In love gilerr la dengan foundation ni. Foundation yg tak melekit,lepas apply tak payah dah nak tempek bedak.. Apply kat muka terus nampak glowing tau uols ! Berkilat je muka ala2 artis korea tu.😘
.
.

Yang paling best tahan lama sebab pakai dari pagi sampai petang tak bercapuk langsung. Tak payah nk touch up dah. MEMANG BEST👍
.
.
Nampak je comel bulat mcm ni tapi dia punya tahan tu 3-4 bulan tau. Mmg jimat lah. Berbaloi2 . Harga mampu milik. 4 bulan sekali ja restock tau. Mmg jimat. Apply pun sikit2 je kat muka dah cukup. Bukan setakat memutihkan kulit, Menutup cela, melindung dr cahaya matahari tapi sekali gus merawat masalah2 kulit muka 😍
.
.
Whatsapp nowww for order ❤ tekan je link dekat bio aje😉
.
.
#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Alhamdulilah, Sya happy bila customers happy🤗🤗. Permintaan Shalicious semakin hari semakin tinggi, setiap minggu kena re-stock product shalicious ni😅. Alhamdulilah rezeki😇. Siapa lagi nak skin cantik, flawless, glowing😍. Jom WhatsApp segera number ni +60194082633 or click link di bio sekarang!

#cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshineserum #cshinekoreanmalaysia #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like #regrann

Nak cantik? Haruslah guna 2 benda kat atas tu👆. #beautysecretshalicious & #shaliciousfoundation popular sangat tau! Stock cepat sangat licin😅.
.
Promosi cuma tinggal 1 hari saja lagi, esok last day! Lepas habis promosi jangan nak meminta-minta lagi yer😚😚. Jom rebut peluang sekarang sebelum promosi tamat😘💕.
.
Whatassp📲+60124428792

#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

💕💕💕 SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION 🌹 Formulated with PhytoCellTec™ (Apple Stem Cell). Spf 35++ All in one. For all skin types. GMP Certified 🌟 ✔ Moisturizer
✔ UV protection
✔ Foundation
✔ Whitening
✔ Brightening
✔ Anti-Aging
✔ Anti-Wrinkle
✔ Repairing

Favorite foundation, Pakai pagi sekali je tak perlu nak touch up dah, Makin lama makin glowing tauuu 👍👍 ada extract APPLE STEM CELL dalam foundation ni. kalau nak tahu apa magicnya bnda tu cuba pergi Google 🔍🔍 Memang super awesome foundation ni. tak heavy sangat tesktur dia mcm tepung gomak tu hehe. yang paling penting tak berminyak dan merawat kulit muka kita 😍😘 #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

⭐BEAUTY SECRET SHALICIOUS
.
KELEBIHAN :
🔸Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
🔸Mematikan masalah jerawat dimuka
🔸Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
🔸Menyekatakan tona kulit
🔸Melambatkan proses penuaan (anti aging)
🔸Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
🔸Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🔸Memudar dan menghilangkan jeragat
🔸Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
🔸Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
🔸Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
🔸Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
.
HARGA : RM43 (POSTAGE RM5)
.
Berminat? Whatsapp 📲 0145048244
.
#beautysecret #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretmurah #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #sayajualonline #sayajualmurah #trustedseller #kosmetikterlajakmurah #produkkecantikanoriginal #produkkecantikanmurahmalaysia #produkkecantikanoriginalmurah

Putih gebu-gebas dari kepala hingga hujung kaki😍😍. Rahsianya, dah tentulah dengan consume Beauty Secret Shalicious. Dah ramai yang cuba & berpuas hati dengan BS ni. Founder kecantikkan lain & artis pun dah cuba BS ni😋. Kalau tak jadi, tak akanlah orang cari kan?

#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

"Pernah tercari cari produk nak rawat kulit wajah? Jangan terburu buru mencari lagi sebab anda dah pon jumpa!😘
.
CShine skincare adalah rangkaian produk formulasi tekonologi dari Korea ye. Maksudnya bahan bahan dia dari Korea. Takde di Malaysia ni. Sebab tu la kalau tengok kulit depa flawless je kan. Ni haaa CShine dah bawak mai dah dari Korea. Tunggu apa lagi. Lekaih whatsapp sis.
.
Yang penting say no to produk bermerkuri!!💯❌
.
#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like" (via #WhizRepost @AppsKottage)

FOUNDATION SUPER BEST (APPLE STEM CELL) ✨
.
.
Ade lagi ke foundation fav korang ni? Ke, dah habis😉 Yang da tauu camne bestnyer foundation shalicious ni, confirm asyik repeat order je ! Siapa yang rasa foundation favorite dia dah nak habis, meh whatassp admin segera ! Jangan nanti dah licin stok, korang menangis di bucu katil pulak😜.
.
.
SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION 🌹 Formulated with PhytoCellTec™ (Apple Stem Cell). Spf 35++ All in one. For all skin types. GMP Certified 🌟
✔ Moisturizer
✔ UV protection
✔ Foundation
✔ Whitening
✔ Brightening
✔ Anti-Aging
✔ Anti-Wrinkle
✔ Repairing .

#beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #foundationshalicous #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshinesoap #cshinebooster #cshineserum #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Siapa yang pernah pakai Cshine serum & booster ni taulah macam mana bestnya produk ni😍😍. Sapu-sapu dekat muka terus diserap masuk ke dalam skin💆 wangi baunya😘. Memang best guna Cshine. Jerawat, jeragat, kulit kusam hilang, tinggal skin flawless and glowing giteww😍. Jangan lepaskan peluang jom dapatkan segera👉+601125510766

#cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshineserum #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmurah #shaliciousfoundation #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Pernah tercari cari produk nak rawat kulit wajah? Jangan terburu buru mencari lagi sebab anda dah pon jumpa!😘
.
CShine skincare adalah rangkaian produk formulasi tekonologi dari Korea ye. Maksudnya bahan bahan dia dari Korea. Takde di Malaysia ni. Sebab tu la kalau tengok kulit depa flawless je kan. Ni haaa CShine dah bawak mai dah dari Korea. Tunggu apa lagi. Lekaih whatsapp sis.
.
Yang penting say no to produk bermerkuri!!💯❌
.
#beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshaliciousmalaysia #beautysecretfoundation #beautysecretfoundationoriginal #beautysecretfoundationmalaysia #shaliciousfoundation #cshine #cshineskincare #cshineskincareoriginal #cshineskincaremurah #cshinesoap #cshinebooster #cshinekoreanmalaysia #beautyskincare #kosmetik #jomcantik #jomdapatkansegera #trustedseller #like4like

Most Popular Instagram Hashtags