#beautysecretshalicious

MOST RECENT

C SHINE CLEANSING SOAP
.
• Menghilangkan kulit mati & kekotoran
• Melembap & mengekalkan kesegaran kulit wajah
• Anti penuaan
• Menghapuskan bintik hitam pada wajah
• Meremajakan kulit
• Mengatasi masalah kulit
• Mengatasi kulit kering & sensitif
• Membuat kulit lembut & bersinar
• Mencerah & menegangkan kulit
• Menghilangkan jerawat & jeragat
• Menghilangkan whitehead & blackhead
.
• Contains Mulberry Extract, Niacinamide & White Willow Bark + Serbuk Emas
.
📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
.
#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #produkkecantikan #jannanick #cikreenencikngokngek #mawarmurni #villaghazara #cintatiadaganti #fashasanda #cshinesoap #cshineserum #cshineskincare #cshinebooster #cshineserumbooster #cshinecleansingsoap
#cshine #cshineoriginal #cshinemurah #cshineskincaremurah #shalicioushq #shaliciousbeautyfoundation #beautyfoundationshalicious #shaliciousbeautyfoundation
#beautysecretshalicious #shaliciousbeautysecret #bahagiabukanbidaan

SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION

8 kelebihan dalam 1 unit Shalicious Beauty 💆sebagai foundation
💆Melembapkan kulit
💆Melindungi kulit dari Sinar UV
💆Sebagai alas make up
💆Mencerahkan kulit
💆Memutihkan kulit
💆Sebagai agent anti-penuaan
💆Sebagai agent anti-kedutan
💆Merawat kulit .
✔Tips guna Shalicious Beauty Foundation :-
💝 First, pakai apa apa day cream/Krim siang sebelum apply Foundation Shalicious. Tujuannya adalah untuk kasi Foundation yang kita pakai tu tahan lama
💝 Sapukan foundation Shalicious secara dapdapdap dengan menggunakan jari pada dahi, pipi, dagu dan hidung. (sapu secara nipis sahaja)
💝 Kemudian, ratakan foundation tu dengan menggunakan tangan / span. Guna span lagi cepat, mudah, dan rata
💝 If suka pakai bedak, boleh guna bedak debu dahulu secara nipis seperti bedak johnson baby atau apa apa bedak debu kemudiannya barulah guna bedak compact. Cara ini membuatkan foundation tu tahan lama melekat pada muka kita.
💝 Foundation ni jenis cair. Jangan risau time nak amik wudhuk yaa. Foundation ni mesra wudhuk.
.
#shaliciousbeautyfoundation
#shaliciousbeautysecret
#shalicious
#beautysecretshalicious
#beautyfoundationshalicious
#beautysecret
#jomcantik
#shaliciousfoundation
#foundation
#foundationroutine
#glowingfoundation
#mixberryshalicious

Two favorite thing must have
#beautysecretshalicious
#beautyfoundationshalicious
Beauty secret shalicious menghilangkan jerawat, jeragat, kulit kusam dan tona kulit tak sekata. Hanya 2 sudu sehari sebelum breakfast dan sebelum tidur.. Beauty foundation shalicious
Merawat kulit, glowing dan tak berminyak sebab ada apple stem cell yang sangat best dlm foundation ni💋💋💋 #shaliciousbeautyfoundation
#shaliciousbeautysecret
#shalicious
#beautysecretshalicious
#beautyfoundationshalicious
#beautysecret
#jomcantik
#mixberryshalicious
#mixberrypowder
#gloweeoatshalicious
#shaliciousfoundation

CAMERA HENPON ROSAK TERUK

GARA2 KERAP BERSELFIE LEPAS GUNA SHALICIOUS FOUNDATION YANG GLOWING LUAR BIASA!!!!
.
.
SHALICIOUS BEAUTY FOUNDATION 🌹 Formulated with PhytoCellTec™ (Apple Stem Cell). Spf 35++ All in one. For all skin types. GMP Certified 🌟
✔ Moisturizer
✔ UV protection
✔ Foundation
✔ Whitening
✔ Brightening
✔ Anti-Aging
✔ Anti-Wrinkle
✔ Repairing

Watsapp 0186693027 utk order 😘
#beautysecretshalicious #shaliciousbeautyfoundation #beautysecret
#jomcantik

" Pastikan Anda Hanya Dapatkan Produk Original. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan merbahaya! "
.
✦La Belle Supplement✦ (For Beauty & Glow Skin) - berfungsi melembap, menlembut, menyinar dan mencerahkan kulit wajah serta seluruh badan.
.
" Saya perasan juga kulit muka saya dah tak kering. Bila pakai makeup nampak moist dan blend elok "
.
Focus /10 :
(7) HYDRATION
(2) GLOW
(1) WHITENING
.
La Belle khas utk wanita yg tak perlukan cerah kulit lagi tetapi inginkan kulit yang lebih LEMBAP, GEBU, CANTIK, LICIN DAN GLOWING. Hanya koyak dan minum tak perlu bancuh atau kocak.
.
⏩ Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan licin, glowing dan gebu seawal 3 hari!
.
💕 Kecantikan 💕
✔ Meningkatkan kelembapan kulit ke tahap maksima (super hydrate)
✔ Menjadikan kulit lebih berseri dan bersinar
✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata
✔ Menjadikan kulit lebih tegang dan gebu
✔ Mengecutkan jerawat
.
💕 Kesihatan 💕
✔ Membantu menstabilkan tekanan darah
✔ Memberikan tenaga serta merta
✔ Memberikan tidur yang nyenyak
✔ Merawat keputihan pada alat sulit wanita
✔ Merawat rambut gugur dan tidak bermaya
.
Produk adalah Selamat & Berkesan
* Sesuai utk ibu mengandung dan breastfeeding
.
Cara Pemakanan
✔ Hanya koyakkan sachet dan minum.
✔ 1 sachet sebelum sarapan ATAU 1 sachet sebelum tidur.
.
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang!
.
COD Available : Puchong, Seri Kembangan, Bangi, Shah Alam, USJ & Glenmarie
.
Nak Order @ Tanya soalan ? Whatsapp :
.
📲 Taip ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
Atau beli terus di website kami, klik link di BIO.
.
.
#labelle
#labellebyradiancesignature
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
.
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia #radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl #toujouradvanced #satinskinzpremium #yuumerosehip #olicandy #ephyrapremium #secretskinkawaii #olicandyoriginal #dianzvitamin #ephyrapremiumoriginal #beautysecretshalicious #kcollycollaggen #satinskinz #glutacaps #perlashine #aurawhite #harummalam #bvrcollagen #shaklee #marykay #audela #symabeauty

NEW! Travel Pack Beauty Supplement.
.
Senang nak dibawa ke-mana2. Setiap box ada 10 sachets. Nak cuba yang travel pack dulu pun ok sangat. Harga pun bajet, sis boleh cuba dulu.
.
Travel Pack - Hanya RM119.00
.
⏩ Whitening Glowing Series (For Whitening Skin)
⏩ La Belle (For Beauty & Glow Skin)
⏩ Brillant (For Bright & Glow Skin)
⏩ Envoutes (For Lifting & Firming Skin)
⏩ Le Jeune (For Complete Anti-Aging)
.
⏩ Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan cerah, glowing dan gebu seawal 3 hari!
.
💕 Kecantikan
✔ Menjadikan kulit lebih putih dan cerah sehingga ketahap maksima
✔ Menjadikan kulit lebih lembap, halus dan gebu
✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Memudarkan bekas parut jerawat
.
💕 Kesihatan
✔ Membantu menstabilkan tekanan darah
✔ Memberikan tenaga serta merta
✔ Memberikan tidur yang nyenyak
✔ Merawat keputihan pada alat sulit wanita
✔ Merawat rambut gugur dan tidak bermaya
.
Produk adalah Selamat & Berkesan
* Sesuai utk ibu mengandung dan breastfeeding
.
Cara Pemakanan
✔ Hanya koyakkan sachet dan minum.
✔ 1 sachet sebelum sarapan ATAU 1 sachet sebelum tidur.
.
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang!
.
COD Available : Puchong, Seri Kembangan, Bangi, Shah Alam, USJ & Glenmarie
.
Nak Order @ Tanya soalan ? Whatsapp :
.
📲 Taip ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
Atau beli terus di website kami, klik link di BIO.
.
.
#brillant
#brillantbyradiancesignature
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
.
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia
#radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl
#toujouradvanced #satinskinzpremium #yuumerosehip #olicandy #ephyrapremium #secretskinkawaii #olicandyoriginal #dianzvitamin #ephyrapremiumoriginal #beautysecretshalicious #kcollycollaggen #satinskinz #glutacaps #perlashine #aurawhite #harummalam #bvrcollagen #shaklee #marykay #audela #symabeauty

DITUDUH INJECT SEBAB PUTIH DALAM MASA SINGKAT !! PADAHAL HANYA CONSUME MIXBERRY JER RESULT MCM INJECT !!
.
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu #shalicioushq di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 017-9650117 now to order ❤️
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose

AWAS!! VIRUS SEDANG MEREBAK DI KALANGAN REMAJA SEKARANG..CONSUME XSAMPAI SEBOTOL DAH PUTIH MELEPAK !! .
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu #shalicioushq di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 017-9650117 nowto order ❤️
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose

Senangnya nak cantik kulit PUTIH GEBU..Tak perlu makan hari2 pulak tu..kalau tak asyik ter skip je nak mkn supliment..nanti kesan pun lambat nampak.. Dengan booster whitening ni, mkn jarang2 pun kesan cepat!
.
Pakej bebas jerawat jeragat masalah resdung & putih pinkish🌼
.
Pada masa sama korang leh putih pinkish gebu gebas dalam masa 3 hari. Cayalah 😘
.
Nak tahu berkesan ke tak, korang cuba dulu. Mmg xrugi . Mmg korang akan menyesal sbb cuba lambat. Org lain dah bebas masalah kulit. Korang still tona kulit tak sekata kusam jerawat banyak.. Sampai bila nak kulit kusam mcm tu kan..😅😅
.
.
Ish zaman skrg tipu lah xnak pakwe👦 / makwe dahi licin.👧
.
Dah ready nak putih pinkish gebu gebas whatsapp 📲
.
✅ +6011-27554665 mimi
✅ +6011-27554665 mimi
✅ +6011-27554665 mimi
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurahoriginal #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningmurahoriginal #vitaminefacemask #vitaminefacemist #beautysecretshalicious #beautysecretmurah #vitaminc #vitamincmurah #fgm89 #like4like #follow4follow #ainaacosmetics #ainaaserum

SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu shalicious di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 0199059868 nowww to order ❤️
. .
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation#cshineskincare #cshinesoap #cshineserum#beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation#shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei#singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc#hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose #niiey_shoppefeedback #niiey_shoppe #begmurah #begwanita #bajumurah #jeansbundlemurah

Hai warga PUTRAJAYA dan seluruh MALAYSIA, JOM DAPATKAN SHALICIOUS 💯 ORIGINAL..📦POSTAGE EVERYDAY.. 📲DIRECT WHATSAPP JUST KLIK LINK DI BIO ..🚗 COD AVAILABLE:PUTRAJAYA.

#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shaliciousputrajaya
#mixberries
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousmalaysia
#Instafood #instafamous
#likeforlike #followme
#followforlike #cshinecbooster #kkmapproved

Hai warga PUTRAJAYA dan seluruh MALAYSIA, JOM DAPATKAN SHALICIOUS 💯 ORIGINAL..📦POSTAGE EVERYDAY.. 📲DIRECT WHATSAPP JUST KLIK LINK DI BIO ..🚗 COD AVAILABLE:PUTRAJAYA.

#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shaliciousputrajaya
#mixberries
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousmalaysia
#Instafood #instafamous
#likeforlike #followme
#followforlike #cshinecbooster #kkmapproved

Foundation ni yg paling paham jiwa ! Dia punya glowing tak kan menyerah kalah. Ko pakai pagi-malam pun dia dok maintain je ! Lepastu dia x heavy. Walaupun nama dia foundation tp tekstur dia sangat light 👍🏻
.
Dia jugak bukan setakat cover anasir jahat di muka / menglowing kan semata-mata tp dia ada apple stem cell utk rawat kulit muka korang tau ! Rugi x try 😍😍 nak order boleh whatsapp +60199059868 😇
.
Jom like fb page SHALICIOUS FLAWLESS SKIN ☺
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose

" Pastikan Anda Hanya Dapatkan Produk Original. Elakkan terbeli produk tiruan yg tidak berkesan dan merbahaya! "
.
✦Brillant Supplement✦ (For Bright & Glow Skin) - berfungsi memutih, melembap, menyinar dan melembutkan kulit wajah serta seluruh badan.
.
" Tak sangka baru ambil Brillant 3 Hari kulit makin lembap, lepas seminggu kulit makin CERAH!! Allhamdullilah dalam banyak2 produk dah cuba, Brillant paling berkesan sgt utk saya "
.
Focus /10 :
(7) WHITENING
(2) HYDRATION
(1) GLOW
.
Khas utk wanita yg inginkan KULIT CERAH, PUTIH dan GLOWING. Hanya koyak dan minum tak perlu bancuh atau kocak.
.
⏩ Radiance Signature - Inner Beauty & Premium Kolagen. Kulit satu badan cerah, glowing dan gebu seawal 3 hari!
.
💕 Kecantikan
✔ Menjadikan kulit lebih putih dan cerah sehingga ketahap maksima
✔ Menjadikan kulit lebih lembap, halus dan gebu
✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Memudarkan bekas parut jerawat
.
💕 Kesihatan
✔ Membantu menstabilkan tekanan darah
✔ Memberikan tenaga serta merta
✔ Memberikan tidur yang nyenyak
✔ Merawat keputihan pada alat sulit wanita
✔ Merawat rambut gugur dan tidak bermaya
.
Produk adalah Selamat & Berkesan
* Sesuai utk ibu mengandung dan breastfeeding
.
Cara Pemakanan
✔ Hanya koyakkan sachet dan minum.
✔ 1 sachet sebelum sarapan ATAU 1 sachet sebelum tidur.
.
.
Jangan tunggu lagi, jom dapatkan Radiance Signature sekarang!
.
COD Available : Puchong, Seri Kembangan, Bangi Shah Alam, USJ & Glenmarie
.
Nak Order @ Tanya soalan ? Whatsapp :
.
📲 Taip ' Promo RS ' ke 019-3735128
.
Atau beli terus di website kami, klik link di BIO.
.
.
#brillant
#brillantbyradiancesignature
#radiancesignature
#radiancesignatureoriginal
#rsmyauthorizedreseller
.
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia
#radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl
#toujouradvanced #satinskinzpremium #yuumerosehip #olicandy #ephyrapremium #secretskinkawaii #olicandyoriginal #dianzvitamin #ephyrapremiumoriginal #beautysecretshalicious #kcollycollaggen #satinskinz #glutacaps #perlashine #aurawhite #harummalam #bvrcollagen #shaklee #marykay #audela #symabeauty

Hai CSHINE LOVERS ❤
.
.
CSHINE SERUM AND CSHINE C BOOSTER memang selamat dan telah berdaftar under KKM sebelom dikeluarkan lg. So korang dah xperlu risau lg untuk pilih cshine skincare sebagai produk muka korang 😍
.
.
Bagi mana2 yg bermasalah muka seperti jerawat, parut, jeragat dan nak glowing secara selamat dan sihat boleh trust dgn kami cshine semestinya 100% bebas dari bahan kimia 👍👍
.
.

Hai warga PUTRAJAYA dan seluruh MALAYSIA, JOM DAPATKAN SHALICIOUS 💯 ORIGINAL..📦POSTAGE EVERYDAY.. 📲DIRECT WHATSAPP JUST KLIK LINK DI BIO ..🚗 COD AVAILABLE:PUTRAJAYA.

#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shaliciousputrajaya
#mixberries
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousmalaysia
#Instafood #instafamous
#likeforlike #followme
#followforlike #cshinecbooster #kkmapproved

DULU JIJIK NAK PANDANG SEKARANG SEKALI PANDANG BERGETAR TULANG RUSUK SBB CANTIK MENGALAHKAN ARTIS.. HANYA DGN CSHINE SKINCARE KULIT DAH LICIN BERSIH!! .
.
NAK PUTIH DAN FLAWLESS TANPA JERAWAT DAN JERAGAT?? .
PENAT TUKAR SKINCARE SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @shalicioushq di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp
0108477925 nowww to order ❤
.
Jangan lupa like page kami PUTIHGEBU DENGAN SHALICIOUS☺
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose

YA ALLAH! FLAWLESS NYA SKIN DIA! BERSIH HABIS PULAK TU 😱 .

Ni lah antara customer yang mukanya breakout selepas pakai local skincare yg bermercury dan ada kandungan chemical berbahaya. Bila dapat tahu C-Shine Skincare ni formulasi tanpa krim malam dan krim siang, terus sis ni setia dengan #cshineskincare dan Alhamdulillah, bersih dah kulit sekarang 😍 gebu cantik je.
.
C SHINE SKINCARE. Ni lah product yang ramai orang cari lepas kulit muka BREAKOUT pakai entah apa-apa produk chemical dan mercury tu. C-shine mampu merawat segala jenis masalah kulit dengan selamat, lulus kkm, takde merkuri serta tidak membahayakan kulit kita. InsyaAllah 💖
.
Let me explain to you gais. C SHINE CLEANSING SOAP diformulasi khas untuk kulit kusam, jerawat, jeragat, whitehead, blackhead dan semua masalah kulit yg lain. Sabun boleh guna untuk badan sekali & memang dah terbukti berkesan sebab dah ramai yg guna. Especially yg ada masalah jerawat di badan. Jimat gila tau sebab sabun ni boleh tahan 2-3 bulan (kalau potong 4 bahagian) walaupun letak dalam bilik air sebab ia tak mudah cair dan tak cepat mengecil bila kena air. 😉
.
C SHINE SERUM pulak boleh disapu ke seluruh wajah untuk moisturizing, glowing, whitening & refreshing. Merawat kulit rosak & memberi kesan pemutihan 3x ganda!!! 😱😍 apaaa niiii? Bestnyaaaa!
.
Dan yg paling best mestilah C SHINE C-BOOSTER! C-Booster ni adalah serbuk vitamin C yg bila kita sapu kat muka ia akan terus cair & meresap masuk ke dalam kulit. Yg ini untuk disapu di kawasan muka yg bermasalah contohnya dark spot, parut jerawat, berkedut dll. Serius memang 100% berkesan! First in Malaysia tau yg menggunakan teknologi Korea 😍😎 NO MORE KRIM SIANG & KRIM MALAM YANG MELEKIT-LEKIT TU.
.
.
.
Uols nak order whatsapp this number 0173980757😚

Haaaa ade lagi yang tak percaya? Belum habis sebotol dah nampak kesan pulak. Kalau berbotol botol macam mana? Snow white terus uolsss cerah putih melepak.
.
Tak payah spend duit ribu ribu pegi injection putih ya. Cuba konsisten dulu dengan Shalicious. In Shaa Allah kesan cerah tu macam injection tauu.
.
KELEBIHAN SHALICIOUS BEAUTY SECRET atau MIXBERRY
.
💓Kulit Nampak Lebih Muda Berseri
💓Mencerahkan Kulit Muka & Badan
💓Menghilangkan Masalah Jerawat
💓Menghilangkan Masalah Jeragat
💓Memberikan Kesan Glowing Pd Kulit
💓Menyekatakan Tona Kulit
💓Melambatkan Proses Penuaan
💓Menghilangkan Kedutan & Garis Halus
💓Merawat Lingkaran Gelap Bwh Mata
💓Merawat Masalah Eye Bag
💓Memberi Keanjalan Pada Kulit
💓Mengecilkan liang2 Pori Muka
💓Memberikan Kesan 'ENERGY BOOSTER'
💓Menghalang Pigmentasi Kulit.
.
Whatsapp 019 670 9920 nowww to order ❤️
. ☺
Atau terus klik link di bio
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose

Alhamdulillah kulit makin gebu, makin bersih dengan gabungan manta Susu Glowee Oat dan Beauty Secret. Rawat kulit dari dalam. Bila dalaman sihat, barulah memancar seri kat muka. Jerawat pun dah tak berani nak datang.
.
Susu Glowee Oat
Kelebihan Shalicious Glowee Oat 🌿
.
💎Kenyang lebih lama
💎Kaya dengan Kalsium, Protein, Magnesium, Zat Besi dan Vitamin E
💎Membantu mengurangkan kadar kolesterol di dalam badan
💎Memberikan anda tenaga dan khasiat yang badan perlukan
💎Membantu mengurangkan berat badan
💎Memelihara kesihatan jantung
💎Merawat masalah kulit & gastrik
💎Membantu menstabilkan kadar gula darah di dalam tubuh
💎Membantu merawat masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam
💎Melembap, mencerah, melicin dan menganjalkan kulit
💎Menghaluskan kulit yang kasar
💎Meningkatkan antibodi badan
💎Tiada kandungan Kolagen
.
KELEBIHAN SHALICIOUS BEAUTY SECRET atau MIXBERRY
.
💓Kulit Nampak Lebih Muda Berseri
💓Mencerahkan Kulit Muka & Badan
💓Menghilangkan Masalah Jerawat
💓Menghilangkan Masalah Jeragat
💓Memberikan Kesan Glowing Pd Kulit
💓Menyekatakan Tona Kulit
💓Melambatkan Proses Penuaan
💓Menghilangkan Kedutan & Garis Halus
💓Merawat Lingkaran Gelap Bwh Mata
💓Merawat Masalah Eye Bag
💓Memberi Keanjalan Pada Kulit
💓Mengecilkan liang2 Pori Muka
💓Memberikan Kesan 'ENERGY BOOSTER'
💓Menghalang Pigmentasi Kulit.
.
Whatsapp 019 670 9920 nowww to order ❤️
. ☺
Atau terus klik link di bio
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose

Most Popular Instagram Hashtags