#beautyofconfident

MOST RECENT

Lipstick dan creme to powder!!
.
.
Selamat dah sampai di tangan kak zana. Boleh cantik² di hari raya. Terima kasih akak.
.
#cremetopowder ni best sebab dia include foundation. 2in1. Sekali pakai zass dua terus😀.
.
Nak cantik² di hari raya..meh la riki² item.. try calit². FREE sahaja. Ngam di hati.. Nak grab kita ON.. Itu baru paid😍.
.
#kakmyna_01119567856
#KakMynasaytq #loveyourlips #semimatte #semishinelipstick #loveyourlipstick #loveyourskin #kakmyna_mk #lipstickshine #gelsemishinelipstick #lipsticksemishine #kakmyna_mk #moisturizerrenewinggelmask #lipstickmarykaypromosi #lipstickmurah #timewisegelmask #cleansing #cleansingcharcoal #brushliquid #brushliquidfoundation #skincaremarykay #cleansermarykay #cleansingcharcoalmask #jomkekalsihatdanmenawan
#beautyofconfident #gelsemishinelipstick

Ada yang nak FREE lipstick True Dimension ni 😉😉
Sis nak bg FREE ni 🕊🕊 Jom mengenali TRUE DIMENSION LIPSTICK Mary Kay.
.
♥Lipstik ini memberi kontur dan dimensi kepada bibir agar bibir nampak segak, lembab, berisi dan pejal... .
♥Ekstrak tumbuhan dan peptida memberikan penampilan tampak lebih muda... .
♥Antioksidan Vitamin E membantu melindungi bibir daripada radikal bebas dan kerosakan alam sekitar... .
♥Formula ringan dan ultra berkrim mengandungi campuran minyak matahari, jojoba dan lemak mangga yang terkenal dengan faedah pelembapannya... .
💋Menarik tertarik bukan??so tunggu ape lagi..jom same2 merasainya... #truedimensionlipstick #freeforjune #lipstickmarykay #beautyofconfident #beYOUtiful #marykaybeautyconsultant #marykayperak #marykaymalaysia #marykayklang #marykaygopeng #marykaysimpangpulai #marykaybatugajah

Selalu orang juai product kosmetik pemutih semua gambaq gebu2 kan....kalau tara ni agak2...hampa tak mau beli lagi ka Mary Kay?😂😂😂ka nak edit bagi putih lagi??😝😝 #kecantikansebenaradalahkulityangsihat
#MK_kartiniadris
#beautyofconfident

Die Zeit macht uns zu dem was wir sind.
#beautyofconfident

I feel beautiful without makeup on, but when I do put makeup on, it just gives me this extra pop. 💯💯💯 Make up from Mary Kay @marykay_tisasalim
Lipstick true dimension pink cherie 💄
Eye shadow rose nudes eye color pallete limited edition 🌹
CC cream very light with spf15 🌞
Creme to powder foundation ivory 2 🌼
Juicy guava duo cheeck blush 💜
Eyeliner black and limited edition lash intensity mascara 😎

#simple #simplemakeup #makeupmarykay #beauty #beautyofconfident #lipsstick #rosenudes #rosenudeeyeshadow #limitededition #cccreamverylight #lashintensitymascara #eyeliner #duocheeckblush #quotesoftheday #photooftheday #loveyourself #marykaybeautyconsultant #mixblood

Set Parut dan Pori yang Hebat
.
Kelebihan menggunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum 🌷Membantu mengukuhkan kulit dan menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil.
🌷Ianya tidak berminyak atau melekit dan meninggalkan kemasan yang licin.
🌷Mempunyai formula menyerap yang pantas yang membantu menenangkan dan membuat kulit selesa. 🌷Mengurangkan kemerahan.
.

1) Mary Kay TimeWise® Microdermabrasion Refine ** Refine ini adalah scrub yang sangat halus. Cukup sekadar 2 ke 3 kali seminggu. Kita tak perlu sental terlalu kuat kerana kulit wajah kita sangat nipis. **Tanggalkan sel kulit mati supaya muka berseri and nampak healthy. Tekstur dia macam losen putih berkrim tu. Membantu menyuburkan kulit dari lapisan kulit bawah melalui proses mikroperedaran - membawa oksigen ke atas lapisan kulit untuk menyerlahkan kulit yang lebih sihat! **Refine ni jugak bantu mengecilkan pori dengan cara menanggalkan sel2 kulit mati yang terbentuk secara semulajadi/ faktor persekitaran kat dalam dan sekeliling pori tu. Ingat, segala benda yang tersumbat dalam liang pori tulah yang transform jadi sel kulit mati yang bukan sahaja akan menghasilkan jerawat, tapi kulit yang kusam/ gelap.

2) Mary Kay TimeWise® Pore Minimizer Serum **Selepas membersihkan wajah dengan refiner, anda boleh menggunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum pula untuk mengurangkan penampilan liang-liang pori. Serum ini merupakan gabungan ekstrak botani yang dapat membantu mengukuhkan kulit kita sekaligus menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil. **Bila dah pakai Refine yang berfungsi macam scrub, dah tentu kita perlu something yang melembutkan kulit betul tak? Sebab tu serum ni cepat serap dalam kulit supaya dapat melicin and melembut. Yang berjerawat berlubang tadi elok sangat untuk ratakan balik struktur kulit. Tekstur macam serum yang ringan **Suburkan kulit dari atas dengan ramuan ekstrak daun Camellia. Boleh jugak jadi pelindung (filter) dari debu-debu supaya tak masuk dalam pori. 🌼 Sesuai untuk kulit sensitif 🌼 Triple-tea comp
🌼 Bebas wangian
🌼 Bebas minyak

#setrawatparutjerawat
#beautyofconfident
#poreminimizer
#serumminimizer

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer. .
.
Wajib apply moisturizer setiap hari utk mengekalkan kelembapan pada kulit muka uols dan makeup pon tahan lama tau..nampak natural gitu.
.
KENAPA PERLU TimeWise® Age-#fightingmoisturizer ?
.
Setiap orang sedar bahawa tahap kelembapan yang baik sangat penting dalam penjagaan kulit. TETAPI bagaimana cara untuk kita tetap kekal dalam menjaga kelembapan kulit kita dalam cuaca kita sebegini....
.
Sedarkah kita, bahawa sebahagian daripada punca kulit kusam dan kurang tegang disebabkan oleh kehilangan kelembapan dan penguraian kolagen serta serat elastin, dimana ia merupakan asas untuk struktur kulit...
.
Mahu tampil dengan wajah berseri tanpa perlu fikir soal kehilangan kelembapan kulit wajah. .
Jom dapatkan TimeWise® Age-Fighting Moisturizer....! .
#kakmyna_01119567856
#loveyourlips #timewiseskincare #timewiseskincaremarykay #monthlypromotion #promotionmarykay #lipstickpromosi #truedimension #truedimensionlipstick #loveyourlipstick #loveyourskin #kakmyna_mk #lipstickshine #gelsemishinelipstick #lipsticksemishine #kakmyna_mk #moisturizerrenewinggelmask #lipstickmarykaypromosi #lipstickmurah #timewisegelmask #cleansing #cleansingcharcoal #brushliquid #brushliquidfoundation #skincaremarykay #cleansermarykay #cleansingcharcoalmask #jomkekalsihatdanmenawan
#beautyofconfident

KESAN BOTANICAL SKIN CARE Mary Kay adalah sesuai untuk semua jenis kulit. Dengan formula yang berbeza, anda kini boleh bergembira kerana mempunyai ramuan botani yang disesuaikan dengan kulit anda.

Formula 1- Dry Skin
Formula 2- Normal Skin
Formula 3- Sensitive Skin

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaylbotanicaleffectSkincare #beautyofconfident

wasap.my/60124084119
Nana
Beauty Consultant MK

Ikväll är det utbildning på Quality Hotell med Mary Kay 😊😍💖 så underbart att träffa kollegorna igen!
#mymklife #beautyofconfident #onewomencan

Highly recommended utk sesiapa yg mencari skincare yg mampu melawan penuaan dan nampak lebih muda 🧕🏻🧕🏻🧕🏻
.
Set Timewise Miracle juga dicipta utk mengatasi masalah ;
.
🧚🏻‍♀️Kulit terlalu kering/berminyak. Dapatkan consultation dahulu utk pilih yg sesuai dgn kulit.
🧚🏻‍♀️Kulit kusam dan kurang anjal.
🧚🏻‍♀️Liang pori besar. Set timewise dapat membantu kecilkan pori secara tak langsung.
🧚🏻‍♀️Masalah jerawat akibat salah guna produk dan penjagaan wajah yg tidak betul.
🧚🏻‍♀️Kulit gelap yg disebabkan sunburn.
🧚🏻‍♀️Merawat kulit yg rosak akibat dari memakai produk yg mengandungi bahan kimia terlarang.
.
#timewisemiracleset
#beautyofconfident

Love yourself. It is important to stay positive because beauty comes from the inside out. Once you replace negative thoughts with positive ones, you'll start having positive results.
Actually im wearing makeup from Mary Kay @marykay_tisasalim
#love #happiness #happylife #happyrelationship #loveyourself #selfie #positivemindset #positivevibes #beautyofconfident #beYOUtiful #throwbackpicture #photooftheday #quotesoftheday #success #feelinggoods #nevergiveup #stayfocused #confident #onyourownskin #makeupmarykay #poppypleasesemimattelipstick #lashlovemascara #juicyguavaduocheekblush

Alhamdulillah settle postage hari ni.
.
.
Sebelum masuk dewan final touch untuk tugas² SPR tadi. Sempat drop sekejap ke post office. .
Selesai proceed all list item oder untuk April2018 yang kiv tempoh hari.. Settel😘. Now continue oder item for mei pulak.. Ajommm kita deal. Banyak promosi hebat² ni..
.
Terima kasih #marykaylovers 💕💕💕.
.
#kakmyna_01119567856
#KakMynasaytq #loveyourlips #semimatte #semishinelipstick #loveyourlipstick #loveyourskin #kakmyna_mk #lipstickshine #gelsemishinelipstick #lipsticksemishine #kakmyna_mk #moisturizerrenewinggelmask #lipstickmarykaypromosi #lipstickmurah #timewisegelmask #cleansing #foundation #foundationmatte #foundationluminous #cleansingcharcoal #brushliquid #marykaypromotion #brushliquidfoundation #skincaremarykay #cleansermarykay #cleansingcharcoalmask #jomkekalsihatdanmenawan
#beautyofconfident

Most Popular Instagram Hashtags