#beautyconsultant

MOST RECENT

Kulit mengelupas disebabkan produk peeling?? Kulit meradang?? Kulit sensitif?? Berjerawat??😱😱😱
.
.
.
Siapa jelah yang tak jatuh cinta dengan si dia ini. Thats why sis sayang sgt dengan Mary Kay 😍. Muka nak pakai lama kan jadi kena pastikan yang kita tepek kat muka benda yg paling selamat.
.
Jom kita berkenalan dengan si dia yang telah menambat hati sis dari dulu hingga kini "MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL"
👉Muka berminyak...??? 👉Kusam...??? 👉Merah2 bila kena panas...??? .
Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement..OFHG ni pun salah satu dari moisturizer/hydrate... .
.
Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit..Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI..
.
.
Jom kita lihat fungsi OFHG ni.. ✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap..
✔Mengawal minyak & melembapkan kulit..
✔Selain berfungsi sebagai pelembap,OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama..
✔Bertindak sebagai cooling gel..
✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan..
.
Love,Ina❤️
Beauty Consultant Mary Kay
📲0189052032
.
#marykay#marykaypahang#marykaymalaysia#flawless#fattzura#raya#beautyconsultant

#promosiraya 👄
.
.
Memperkenalkan wangian #cologne yg #limitededition iaitu Vivy Vanilla by #thelabbodymist 💖
.
.
Sape kat sini suka bau vanilla yg creamy, Mia paling suka ! Bau sweet2 giteww..klu awak seorg yg active sepanjang hari..wajib try yg ni ! 😉
.
.
Sekarang ade promo best2 sbb nak bgi awak wangi setahun ! 😘
.
.
Price sebotol hanya RM 29.90 ( 120ml)
.
.
More info ws mia at 01112330062
.
.
📲 www.wasap.my/601112330062
.
.

#fragrant #bodymist #beautyconsultant #gucci #guccimalaysia #bodyspray #bodycare #fragrancemist #bodycare #bodylotion #kosmetikmurah #rayasale #makeupmurah #raya2018 #produkkecantikan #produkkecantikanwanita #nurthelabparfum_catalog #nurTLP

E a semana começou delícia...😍 Clientes internacionais!!! Rs #estouchic
Apresentando produtinhos top pra pra elas fazerem make leve.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#marykaygirl #consultoriadebeleza #taynansanttos #tayconsultora #beleza #maquiagem #cosmeticos #girl #instagirl #beauty #beautyconsultant #makeup #instamakeup #instabeauty #cosmetics #marykay #marykaybrasil #girlpower #marykaysaocarlos #it #monday #mondaymood

Walau di mana berada... #coffeedmstox takkan kulupa..ahakssss sweet kan...sekali cuba..konfem teruja..anak dara pon kalah beb..lemak berganda ganda..hakak maintain gojes ok..lalalalalaaa..nak jugak ?

Info 📲0149367106

#coffeemania #kopisedap #ramadhankareem🌙 #kurus14harisahaja #nevertryneverknow #beautyconsultant #cantikdipagiraya

Did you know Jamberry has wraps that recognize different countries?! If you're from Canada, you will want to celebrate the Queen's birthday and the start of summer in style with these 'Oh Canada' wraps! Link in bio. #ohcanada #ohcanadajn #neighborstothenorth

Come è bello lavorare con il Make up e sentirsi sempre più #felici e #valorizzate ..
Questo look coloratissimo l' ho realizzato oggi con dei prodotti fantastici e accessibili a tutti 💕
#beautyconsultant #makeuppromoter #beautypromoters #makeuplambre #lambrecosmetics #lavorodacasa #lavoraconme ❤️#networkmarketingsuccess

Website is back from construction 🚧 📲💻 Make your appointments and consultations QCDBeRellious.com #RebelliousChantele #BeautyConsultant #SkinCare #HairCare #BeautyProducts

La Roche Posey
Make-up sicuro, per le pelli più sensibili e non solo!
Nuance delicate per questa primavera, per far esplodere tutta la tua naturale bellezza!!!
#larocheposay #farmaciadicello #beautyconsultant #spring #softpink #makeup
@angeladc #healthyblogger

Most Popular Instagram Hashtags