[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#beautyconsultant

133161 posts

TOP POSTS

Punya masalah kulit berminyak, wajah kusam, jerawat, pori2 besar, dan komedo .. km punya masalah yg sama ?? Yu kita cari solusi nya , perawatan nya simple koq ,, dari mengurangi minyak berlebih di wajah km , kemudian mengobati jerawat km .. proses step by step dan akhirnya mendapatkan hasil yg di inginkan ..
.
#jafra #jafraskincare #jafrabeauty #jafrakosmetik #perawatanhariankulitberminyak #beautycare #beautytips #tipscantik #jafrasolution #oily #oilcontrol #jafrabandung #beautyconsultant #jualjafra #jualanjafra #skincareaman #kosmetikbpom #jafrabpom #jafrahalal #kosmetikhalal #recommended #bestseller #trustedseller #kosmetikbranded #jualmudmask #maskerlumpur #konsultanjafra #jafrakonsultanbdg #memberjafra #jaframember

ميرسي صبايا @galiafahd @mirnakassab على اللمة الحلوة والسحور الجميل ❤️ من نجاح الى آخر ان شاء الله 👏
Thank you #galiafahd and #mirnakassab on your lovely #Suhoor invite ❤️ wishing you continuous success 👏
🌙🌟🌙🌟🌙🌟🌙🌟
My beautiful #ramadan #caftan is from @maison.elegance #maisonelegance 💃 #fashion #hautecouture #fashiondesigner #fashionblogger #instastyle #instafashion #beauty #beautyconsultant #bblogger #makeup #bridal #bridalmakeup #bridaldress #weddingdress #partydress #thibasharaf #mydubai #uaebloggers #dubaiblogger

Look I did a few days ago. I filmed a new video today so expect it here soon! 💋😍

Sassy lips, sassy shades, sassy hair. Letting all the sass shine through today. 🤷🏼‍♀️🤳🏽💋💄💁🏼 Makeup of the day:
Face @lorealmakeup Demi matte primed with @botanicsusa face oil
Brow: @no7usa pencil
Eyes under the shades: simple cat eye using @rimmellondonus
Lips: @nyxcosmetics liquid suede in Stone Fox layered with @maybelline metallic in Serpentine
Sass and Hair: me
#makeup #makeupoftheday #beautyconsultant

#Charcoal maskin'😁 Love this new product, the mask itself is soo smooth and smells wonderful lol . Best part ... It doesnt peel off painfully just washes away with warm water #marykay #mommymakeover #skincare #beautyconsultant 😁💁💯

LilyRahim Hair & Beauty Salon 🌹Open 1pm-10pm .
Nak cantik glam bak RATU?? Be our families 🌹our friends 🌹We will guide you . DM for inquiries TQ .
#lilyrahim #lilyrahimstudio #beautyconsultant #ratu #menariklebihlama

MOST RECENT

Hey y'all! Please like and Share my FB page! I post specials, info on products, and even have mystery hostess FB parties! Thanks!
#skincareroutine #beautyconsultant #cosmetics #makeup #lipstick #mascara #everything #freeproducts #specials #dontmissout

#nadiatestimoni
nampak tkkk😍😍uuu mengancam warna dia. ni lah LIMITED EDITION Lip Oil baharu dripada Mary Kay. sgt best sbb tk melekitt n bibir akan rasa sgt lembut jeee. kalau uols mana mana yg nk dptkn dri Ya boleh cpt2 yee.. boleh join next order😁😁
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKay #MaryKayMalaysia #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #skincare #kulitidaman #kulitgebu #lipglosscantik #lipstickraya #mattelipstick #glossylipbalms

Side by sides are my thing lately 😏.... but wow, darken my brows a bit with Light BrowSense & some lip color with Praline Rose LipSense (And a little hair style too 😉) and everything just pops! .
.
#browsense #lipsense #SeneGence #popofcolor #brighten #glow #pralineroselipsense #beforeandafter #definebrows #naturallook #nofoundationneeded #nofilter #veganmakeup #18hourwear #smudgeproof #waterproof #waterresistant #beautyconsultant #candlelightshadowsense #veganartist #kblips #kbeauty #kbsalon

🤔😉🤣

.
🎀BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION 🎀 (khas untk remaja)
.
GEL PEMBERSIHAN
-Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk bersih yang mendalam.
.
SCRUB MENYEGARKAN
⁃ Pengelupasan untuk membuang kulit mati dan kusam serta membersih sehingga ke liang pori dan meratakan tona kulit
.
TONER MENYEGARKAN
⁃ Membersihkan kesan kotoran
⁃ Menutup dan mengecilkan liang pori
⁃ Menanggalkan sel-sel kulit mati
⁃ Untuk pembersihan yang lengkap
.
GEL PELEMBAP
⁃ Penyerapan gel yang cepat, tidak berasa berminyak, namun ia melembapkan kulit untuk 12 jam.
Di Malaysia cuaca semakin panas oleh itu kulit memerlukan lebih lembapan agar tidak kering dan kasar
.
LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI
⁃ Anda akan mendapat perlindungan cahaya matahari ditambah dengan 12 jam kelembapan dalam satu langkah mudah. Mengelakkan kulit muka dari 'burn' dan berbelang
.
SEKIRANYA ingin mendapatkan khidmat perunding kecantikan dan produk ini, boleh hubungi saya .
🌷STAY IN BEAUTY WITH MARY KAY🌷~
.
Diha MK® 🇲🇾
019-2301984
Beauty Consultant
.

#diha
#marykay
#MaryKaySkincare
#MaryKayKosmetik
#MUA
#onlineshopping
#onlineshoppingmalaysia
#kualalumpur
#parttimejob
#fulltimejob
#kerja
#kerjaya
#MaryKaySkincare
#MaryKayKosmetik
#MaryKayProduk
#testimony
#TrendyHijabista
#SkincareTerbaik
#BeautyConsultant
#SayaJualKosmetik
#KosmetikBerkualiti
#BlackheadRemover
#MajalahPengantin
#setiawangsa
#Maskulin
#Flawless
#SkincareClass
#MakeUpArtisMalaysia
#Foundation
#eyecream
#Pobling
#NARS

FYI @sleekmakeup is coming to @walgreens soon!!! 😍😍❤️❤️🤗🤗 #sleekmakeup #makeup #makeupislife #makeuplover #beautyconsultant

Day dream and work it... Good morning... hari last kerja.. Tapi whatsapp akak tak cuti tau... siapa nak whatsapp tanya berkenaan Marykay atau nak consult kulit.. boleh whatsapp akak... 😘

Whatsapp saya untuk tampil cantik dan menawan 😘
.

Afida
Marykay Independent Beauty Consultant
.
📞: 013-3078248
Fb : Afida Mohd
Ig : afidamohd_mkay
.
#Marykay#marykayskincare #marykaymalaysia #Botanicaleffect #skincare #naturalskincare #timewise #beautyconsultant #naturalproduk #sayajualkosmetik #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareterbaik #beautyconsultant #eyeshadow #lipstik #blusher #makeup #bodylotion  #eyecare #lipscare #MKBukitJalil #MKSripetaling #MKSungaiBesi #moisturizer #botanical #bodywash #mask #produkputih #skindaily #lipstik

早安,有好料跟你们分享!
你准备好让自己变成陶瓷肌,迎接O毛孔肌肤了吗?
那就快快看过来!这支是0毛孔必备的东西-PORE MINIMIZER✨
有效缩小毛孔的一支精华!

Morning🌞Ready for your close-up? #MaryKay #products #cleo #beauty #pretty #poreminimize #beautyconsultant

Wechat💌jwencarmen
Whatsapp💌01111811156

Maybe you all missed the memo for this #suncare class, but don't fret; we will do it again in July!! Keep your eyes open for the date/time, so you don't miss out!! Kate found some #sunscreen faves from @larocheposayusa and learned how to #playsafeinthesun at @walgreens
#walgreens #sun101 #girlsnightout #makeupclass #skincareclass #beauty2k #beautydiff #beauty2000 #beautyclass #beautycounter #beautyconsultant #larocheposayusa #wellatwalgreens #meetmeatwalgreens #happyandhealthy #whatevermakesyoufeelbeautiful #drugstorebeauty

I feel so relieved today! Time to really focus on the priorities. I spent many nights so anxious that I was grumpy towards everyone until yesterday. I slept so well last night and really have faith that I'm on the right path, but there is no wrong path either, so all I know is I'm trying to get somewhere. 😂 #shinebright #beautyconsultant #hairstylist #carselfie #speakbeauty #nerdgirl #bossbabe #hustle #momlife #divorcedlife #peaceofmind #anxietyproblems

🌸 Drop dead GORGEOUS!! And a total sweetheart!! @maryamnyc 💗

Mary Kay Botanical Effect
.
Meh nak cita meh kelebihan bila anda semua menggunakan set botanicak mary kay ni...
.
🍁Cleanser
✅Membersih segala kotoran,makeup,habuk dan hama agar wajah sihat, bersih dan lembut.
✅Botanical cleanser ni tidak berbuih kerana cleanser yang berbuih mempunyai satu bahan kimia yang membuatkan kulit wajah kita semakin kering dan lama kelamaan skin kita mengelupas n become more sensitive.
.
🍁Mask
✅membantu menaggalkan sel kulit mati ✅mengecilkan pori2 dan membersihkan pori yang tersumbat
✅membersihkan kulit dari whitehead dan blackhead
🌸 jika kita consistent pakai mask pipi kita akan anjal seperti di cucuk botox☺️
.
🍁Freshen@Toner
✅membantu membersihkan kulit wajah daripada saki baki makeup setelah dicuci dgn cleanser.
✅mengetatkan pori2 dan liang roma yang terbuka
✅kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask untuk mengecilkan balik pori2 yang terbuka
.
🍁Pelembap@Hydrate@Moisturizer
✅ini lagi penting untuk sesiapa yang nak nampak awet muda..kerana :
✅ia membantu melembapkan kulit wajah sepanjang hari
✅Tanpa pemakaian pelembap kulit akan nampak x bermaya dan kusam/gelap
✅jeragat dan kulit2 halus mudah kelihatan...so ladies nak nampak awet muda mestilah selalu mengamalkan pemakaian pelembab..
.
So untuk set botanical ni ada 3 formula :
Formula 1: Kulit kering + sensitif (merah,gatal n pedih)
Formula 2 : Kulit normal
Formula 3 : Kulit berminyak.

Mary Kay Botanical Effect

Jom ws kita untuk tahu lebih lanjut sebab nad sendiri guna Botanical skincare ni☺️😘 0132483979

#marykayklang #marykayklang #skinvigoratemarykay #beauty #beautyconsultant #botanicalmarykay #sayajualmarykay #murah #berbaloibaloibaqhang

KAK, SAYA CARI LIPSTICK NATURAL LAA UTK RAYA TAHUN NI.
.
Haaa mai ciktipa nak habaq mai, MaryKay ada tau lipstick colour ala2 neelofa dgn amyra rusli. Ni laa dia, Rich Truffle. Texture dia smooth sangat and easy application walaupun bibir kering. Sebab apa? Sebab lipstick ni Gel Semi Matte tau, bukan full matte yg melekat2 bibir tuu smpai sticky.
.
Tips: kalau bibir awak kering sampai berkuping2, ciktipa suggest awak cuba set satin lips MaryKay. Khas utk exfoliate dead skin kat bibir and lembapkan dgn lipbalm.
.
Nak tahu lebih lanjut pasal marykay? Marykay ni skincare ke makeup? Haa takmo confuse2, whatsapp jer ciktipa, kita sembang2 oldtown coffee.
.
Tiefa🐝
017-2303382
Beauty Consultant
🍓🍓🍓🍓🍓
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #moisturizinggel #skincareterbaik #uum #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #letscantik #pobling #blackheads #janganmengata #uitmpuncakalam #marykayshahalam
#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #kulitcantik #skinvigoratebrush #melacep #lipstick #marykaymakeup #berusmuka

Да-да,это я! Первое фото сделано на профессиональный фотоаппарат-абсолютно 100% без фильтров, второе фото на мой телефон-можно увидеть меня без макияжа и без бровей))) но зато идеальная кожа, а третье фото это то,что было со мной до того,как я стала пользоваться косметикой Мэри Кэй. Делайте выводы!
#преображение #макияж #доипосле #мэрикэй #красотаспасетмир #косметика #Ярославль #гавриловям #визажист #marykayrussia #mkrussia #makeup #galinka #beautyconsultant #стесняюсь #

Wear a Beautiful Smile and a Kissable Lips by using this "Moodstruck Opulence Lipstick", contact me NOW at (229) 300-5040. .
.
.
.
.
Visit site for more details https://www.youniqueproducts.com/products/landing?psid=69420
Like us on FaceBook https://web.facebook.com/havelongerlashes/
#youniqueproducts #makeup #beautyconsultant #beauty

Most Popular Instagram Hashtags