#beautyconsultant

MOST RECENT

The leaves are changing and so is our skin care ! Jom bertukar kepada Timewise 3D !
.
Apa Kelebihannya TimeWise Miracle 3D nie? 😍
.
Ia Merupakan set Penjagaan & Pertahanan regimen kulit radikal bebas Mary Kay yang paling berkuasa menggunakan teknologi terkini yang menentang usia untuk membantu anda kelihatan lebih muda dgn punca 3D iaitu;
.
1. Defends (Pertahanan)
😍 Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yg mempercepatkan penuaan pd kulit.
.
2. Delays (Melambatkan)
😍 Melambatkan proses penuaan kulit prematang dgn perlindungan UVA/UVB spectrum luas & teknologi eksklusif.
.
3. Delivers (Menyampaikan)
😍 Memberikan peningkatan untuk menangani tanda2 penuaan kulit yg ketara dlm 4 minggu.
.
Datang dengan dua formula iaitu .
Normal to dry skin dan combination to oily skin 💓
.
Yumie
0145226238
Mary Kay Beauty Consultant
.
#BCMalaysia #BCMelaka #BeautyConsultantMalaysia #BeautyConsultantMelaka#MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka#MatteLipstick

Skincare Saturday!! What better way to rid your skin of the week's stress than by grabbing some @soapandglory staples?
The Peaches and Cream Deep Cleansing Milk melts away makeup, purifies, smoothes and energizes your complexion thanks to a special clogged-pore formula!
A scrub that's for everyone, the Scrub Your Nose In It T-zone Detox Scrub refines and visibly tightens pores while soaking up excess oils and clearing dead skin.
Need a peel mask to strip the dirt away? The What a Peeling De-Clog Mask applies as a liquid gel then dries to a paper strip to lift up blackheads and impurities.
Puffy eyes got you down? Try the Puffy Eye Attack Brightening Hydrogel Patches! The tetrapeptide technology reduces puffiness and soothes the skin.
Last but not least, a moisturizer that does it all. The For Daily Youth 6 in 1 Multi-Active Moisture Lotion maximizes moisture, soothes stressed skin, rejuvenates tired skin, improves elasticity, softens and smoothes to get your complexion looking better than ever!
Say hello to beautiful skin 😄
All products are available at @walgreens .
.
.
#soapandglory #soapandgloryusa #walgreens #scrub #facescrub #tzone #detox #pores #cleanser #cleansingmilk #peach #makeupremover #purify #oilyskin #comboskin #mask #facemask #eyemask #peeloffmask #blackheads #puffyeyes #skincare #drugstoreskincare #moisturizer #lotion #antioxidants #beauty #beautyconsultant #beautybywag629

N A S D A Q

Always a pleasure working with this beauty @iamjillmalandrino #hairandmakeupbyme #harmlessbyrdlc #nasdaq #beautyconsultant #hair #makeup #lotd @nasdaq beauty products used: @fentybeauty #fentybeauty hair products: @ecrunewyork #ecrunewyork

Hi ,assalamulaikum guyss😊😊😊 .
.
Sha nak cerita lah skit.. Ini kisah tentang sha sendiri yang ada masalah kulit sebab terpakai #localproduct.. sha pasti anda boleh buat pilihan yang bijak tentang kecantinkan luar dalam👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
Jauhi dari product yang penuh dengan merkuri.. Product yang timbang kilo ini boleh menyebakan anda boleh sakit buah pinggang,boleh sakit kanser dan sebagainya walaupun anda hanya guna product itu di wajah anda.. .
.
📲 whatsapp sha sekarang di ,01114710171 @ tekan je link kat profile sha.. 😉
#marykay #marykaymalaysia #marykaykedah #beautyconsultant #marykaysemalaysia #bebasmerkuri #masalahkulit #kedah #perlis #pulaupinang #kualalumpur #selangor

Gothic inspired look for a witch outfit #nofilter #beautyconsultant

Sometimes with makeup, the most beautiful is the most simple #nofilter #beautyconsultant

Di Mary Kay, kita diajar untuk berimpian kerana berimpian itu percuma. Segala impian boleh menjadi kenyataan, bemodalkan usaha dan kerja yang bersungguh-sungguh. 💕
.
Jom kongsi apa impian anda?
.
Qasrina 0123414423 (copy la skali nombor 😁🙃)
.
.
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykedah #marykayjohor #marykayperak #marykayperlis #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayshahalam #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaysetiaalam #marykayshahalam #marykayalorsetar #marykayjitra #beautyconsultant #marykayrawang #marykayklang #marykaymeru #marykaysubang

[#schminkworkshop 💄]
Hier ist nun das von euch ersehnte Ergebnis🙌 unseres Schminkenworkshops exklusiv für Gastgeberinnen.💗 Ich durfte meine liebe @_neinliebernicht verzaubern.✨ Sie hat dieses tolle Event als Dankeschön🎁 dafür erhalten das sie vor kurzer Zeit meine Gastgeberin war.🙏🙏
Der Workshop selbst ist ein toller Mix aus Theorie und Praxis. Zuerst gab es natürlich etwas Theorie📚 und danach ging es gleich in die Praxis und unsere tollen Gastgeberinnen wurden geschminkt, durften Gelerntes aber auch selbst umsetzen und Hand anlegen.👏
Wie gefällt euch das Ergebnis? Ohne Frage ist die liebe Fabienne vorher genauso wie nachher eine wirklich hübsche Frau.😍
.
.
.
💛 Interessierst du dich für das Thema Makeup?
💛 Möchtest DU nächstes Mal beim exklusiven Schminkworkshop dabei sein? 💟 Melde dich einfach bei, kurze PN reicht und ich beantworte alle deine Fragen dazu.🤗
Ich wünsche euch noch einen schönen Samstagabend!💋
.
.
.
.
.
.
.
#dankeschön#workshop#seidabei#theorieundpraxis#beauty#beautyconsultant#marykay#spaß#freude#manlerntnieaus#tollefrauen#visagistik#makeup#makeuponpoint#ilovemyjob#ilovewhatido#mypassion#saturday#happy

8/10 WANITA DI MALAYSIA MENGALAMI MASALAH KULIT WAJAH AKIBAT TERSALAH PAKAI PRODUK BERMERKURI!! . Antara kesan kesannya : ✅ Jerawat makin menjadi jadi ✅ Jerawat pasir ✅ Jeragat makin bertambah ✅ Kulit jadi kering & kusam .
Tapi untuk yang serius nk merawat dan boleh ikut 100% tips saya bagi sahaja.. sapa rasa muke da ok sila abaikan post ini. . Kelebihan SET ASAS MARY KAY ❤ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ❤ Mengeringkan, merawat , dan menghilangkan jerawat ❤ Melembabkan kulit selama 10 jam ❤ Memudarkan kesan parut ❤ Mengatasi masalah kulit berminyak dan mengawal kuantiti minyak di muka ❤ Kulit lebih lembab .
Untuk yang masih ragu2, Jangan risauuu. Saya beri jaminan sepenuhnya produk ni bebas bahan MERKURI ✨
.
Mimie
0145460552
Beauty Consultant
#marykaykelantan #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaymachang #marykaypasirputeh #marymaypasirmas #marykaytumpat #marykaykb #marykay #beautyconsultant #perundingkecantikan

SOLUSI KULIT KERING, KUSAM DAN BANYAK FLEK
.
.
Flek adalah kerusakan jaringan kulit, udah sel kulitnya rusak akibat paparan radikal bebas dipenuaan, ditambah lagi dengan memutihkan sementara dengan krim instan dalam hitungan hari saja bisa putih pucat.
.
Jadi udah rusak di tambah rusak pas berhenti langsung kayak pasir bertebaran di wajahmu terus mau bersih instan ?? mana bisa ?? 😷
Jadi jangan ambil resiko dengan menambah kerusakan di wajahmu, sesungguhnya flek itu gak gampang di hilangkan dalam hitungan hari.
.
Nih saya rekomendasikan dijamin halal, standar internasional yg bukan di racik 1 atau 2 dokter, bukan juga apoteker tapi sekelas PhD guys 😍
Ringan buat kulit dan efeknya tidak instan.
.
Nu Skin TPW System memiliki berbagai manfaat yaitu :
1. Mengurangi perubahan warna serta noda hitam (flek)
2. Membantu pencegahan timbulnya flek hitam.
3. Mempertahankan rona kulit yg lebih terang dan merata.
.
.
Mau tau lebih lanjut ??
Wa 081398009721
.
#triphasicwhite #tpw #kulitkering #solusikusam #flawless #glowing #galvanicspa #nuskin #beautyconsultant #like4like #like4follow #solusikerutan #solusiflek

What do you use to whiten your teeth? Order & receive FREE SHIPPING
.
.
👉Product: Activated Charcoal Powder👈 .
💎Also Included in our Beauty Consultant Box💎
💲Join the team. Work from home. Get paid weekly!💲
.
.
.
.
.
#mybrightwhitesmile 😁 #MBWSbeauty #BeautyConsultant #beautybox #jointheteam #getpaidweekly #charcoalteethwhitening #charcoalpowder #teethwhitening #smallbusiness #badgirlsclub #mybrightwhitesmilebeauty #smilebright #clearskin #beautyregimen #smile #lipstick #makeup #mua #fashion #beauty #dailyessentials #wholesaleavailable #teyanataylor #meettheshrumphets #beyourownboss (👆website for information)

Tak tahu hari ni peluk Sufi rasa mcm sebak je. 😢
.
.
Mungkin semangat utk Yana focus dan buat Mary Kay betul2 dan tak main2 terus masuk dalam hati sampai bergetar hati tisu ni. Selalu tak cemniii 😢
. .
Yana sedar lahhh WHY kau kenapa kau perlu teruskan kerjaya Mary Kay. Mungkin WHY Yana besar, tapi masih dgn semangat tak cukup besar. But I believe, Sufi can achieve, I also can achieve it! 💪
. .
Yana lihat setiap penerima award, Yana bayangkan diri Yana atas stage bersama dgn Sufi sambil lambai2 like Miss Universe, Miss World! Maigad why my imagination makes me so touched 😭
. .
Thank You Sufi sebab tak pernah putus asa dgn Yana. Eh berkaca pulak mata ni. 😢
. .
Sufi, Yana yakin the power of imagination, one day I'll be your offspring and naik sekali atas pentas okay. 😘
. .
And Yana yakin yg Uni Angelista Bee pasti akan sama hebat dgn unit lain! ❤️
. .
So start a new spirit, move on, don't look back and set a new gold for a new chapter of Seminar 2019. So let's hold han together and all of Angelista Bee always be with you Sufi! ❤️
. .
P/s: Gambar kita pakai Mary Kay attire tak ada. Ni je yg ada 😢
.
.
#beautyconsultant
#misimencantikkanwanita #misimembahagiakanwanita #misimemperkayawanita #angelistabee

Syarat utama dlm penjagaan wajah adalah SABAR & KONSISTEN. Nak cantik perlu sihatkan kulit dulu ye adik kakak. Bila kulit dah sihat, automatik jadi cantik tau 😍. Masa tu tak perlu dah pakai mekap tebal, nak tutup jeragat, parut jerawat dll...natural beauty gittew 😘

Nak free consultation ?
Nak free try ?
Nak harga kasih sayang ?
Nak free pos ?
Nak freegift ?
Nak free skincare class?

WhatsApp iera ☎ 014-5225691
Beauty consultant mary Kay ❤ . . .
#marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaypromo #marykayterengganu #marykay #beautyconsultantmarykay #beautyconsultant #beautyconsultantmarykaymalaysia #beautyconsultantmarykayterenggan

Most Popular Instagram Hashtags