#beautyconsultant

125713 posts

TOP POSTS

Today's look.
PRODUCTS:
@marykayus Face Primer โ€ข Perfecting Concealer
@colorinacosmetics 2 in 1 Concealer + Foundation โ€ข Naturals Palette
@tonicosmetics Vegan Bronzer in Ibizza
@nyxcosmetics Matte Liquid Liner
@anastasiabeverlyhills Dipbrow Pomade
@mynenamakeup Mattiful Lip Gloss in "Connie"
@bombshellcosmetica Lashes in 'Valentina' ( Use code DIVINE10 for a discount on their lashes)

Hi ๐Ÿ˜Š Kita bakal menyambut Ramadhan tak lama lagi, lepas tu nak raya pula kan? Dah buat persediaan untuk raya ke? Nak simple make up untuk hari raya?
.
Make up dari Mary Kay sangat best, tahan lama, tak bercapuk, tak menyumbatkan pori dan selamat untuk digunakan!
.
Nak try produk Mary Kay? Nak belajar teknik asas natural look make up? Jom set appointment!
.
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ Qasrina
๐Ÿ“ฒ 0123414423
๐Ÿ‘— Beauty Consultant
๐Ÿ‘  Future Sales Director
๐Ÿ‘› Mary Kay Malaysia

'The organic fix !!!! "
Carrot brightening herbal soap ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ You can start placing orders for our brightening herbal liquid soap . Suitable for all skin tones

Why should u use this soap ?
carrots ??? good for your skin?
Well the answer is yes!!!! Carrot contains vitamin A.

Vitamin A is an antioxidant that attacks free radicals, and thereby prevents signs of aging like pigmentation, wrinkles and uneven skin tone.
Carrots have beta-carotene that is a skin-friendly component converted into vitamin A .It is helpful in repairing skin tissues.

Carrot contains vitamin c.

Carrot for sun protection

Carrot is rich in beta carotene, which is found in a skin friendly nutrient. Carrots are high in antioxidants and the carotenoids present in it helps to protect and condition the skin that increases the immunity against the sun. This helps to heal sunburns...
It is a rich antioxidant .Antioxidants prevent skin problems like eczema, dermatitis, wrinkles and even rashes.
Try this herbal soap and thank me later๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ˜€
#skincaregoals
#skinremedy
#beautytips
#beautyguru
#beautyconsultant

Mineral Eye Shadow !
Eye Shadow pon ada mineral ?

Bila ada word mineral maksudnya eyeshadow ni ada khasiat dia tersendiri , mineral kan ada ion yang kulit kita perlukan. Lagi satu bila cakap pasal eyeshadow, maksudnya sekitar mata kita adalah kawasan yang paling sensitif kat muka. So, bahanยฒ kosmetik yang selamat dan menyihatkan kulit amatlah penting.

MINERAL EYE COLOR SHADOW Mary Kay ada : ๐Ÿ’ 26 warna utk di pilih
๐Ÿ’ Mengandungi vitamin A, C dan E utk melindungi dari radikal bebas yg menyebabkan kedutan
๐Ÿ’ Boleh menyerap minyak, so bila berpeluh takdelah mata jd comot
๐Ÿ’ Memberi litupan yg sempurna, mudah di blend dan warna yg tahan lama.
๐Ÿ’ Harga yg sgtยฒ mampu milik
๐Ÿ’ Diuji utk kulit dan mata yg sensitif
#beautyconsultant #marykaymalaysia
#muamarykay #muataiping

www.wasap.my/+60129505086

I love to start my week in a vacation mood๐Ÿ–๐Ÿญโ˜€๏ธ๐Ÿ 
๐Ÿ“ธPhoto credit : @habibchr
#noworkonmonday #summer #beautifulweather #shooting #sea #beautyconsultant #georgettericha #lebanon

PERCUMA KONSULTASI KULIT ๐Ÿ˜
.
.
Mary Kay Botanical Effects skincare: .
.
Mengandungi 2 bahan botani EKSKLUSIF bermanfaat untuk SEMUA jenis kulit ! ๐Ÿ’„Silymarin (milk thistle)
Antioksidan berkuasa yg membantu mempertahankan kulit drp kerosakan persekitaran sambil membantu menenangkan & melegakan kulit!
๐Ÿ’„Luo Han Guo (Buah kelanjutan usia "anti-aging")
Mengandungi antioksidan mujarab yg membantu menggalakkan kulit yg sihat!
.
.
Botanical Effects Skincare merupakan produk :
๐Ÿ’• Bahan Botani
๐Ÿ’• Pengantioksidaan
๐Ÿ’• Bebas wangian, tidak mengandungi alkohol
๐Ÿ’• Ideal untuk semua jenis kulit terutama kulit sensitif
๐Ÿ’• Sedia ada dlm 3 formula :
.
.
Formula Kulit Kering :
Mengandungi sumber Ekstrak Benih Flaks & Ekstrak Rumpai Laut yg kaya dgn asid lemak omega-3 yg dpt melegakan ketidakselesaan & mengimbangkan kelempaban kulit!
.
.
Formula Kulit Biasa :
Mengandungi sumber Ekstrak Bunga Kemboja & Ekstrak Bunga Teratai yg kaya dgn mineral & kuasa antioksidan untuk melindungi kulit dr kerosakan alam semulajadi serta memelihara kulit dgn seimbang!
.
.
Formula Kulit Berminyak :
Mengandungi sumber Ekstrak Kanuka & Ekstrak Jambu Batu yg membersih & menyingkir bakteria dlm liang roma serta menanggalkan sel kulit mati!
.
.
Setiap formula mempunyai 4 produk :
๐Ÿ’Ž Pembersih
๐Ÿ’Ž Masker
๐Ÿ’Ž Penghidrat
๐Ÿ’Ž Pelembap
.
.
Mesra Alam :
Kerana pembungkusannya diperbuat drp bahan2 kitar semula & dicetak dgn dakwat soya!
.
.
Mary Kay sgt mementingkan aspek kesihatan kulit kerana dgn hanya kulit yg sihat, anda kelihatan :
.
.
๐Ÿ’ž Segar
๐Ÿ’ž Berseri
๐Ÿ’ž Cerah semulajadi
.
.
TANPA :
๐Ÿ‘Ž Kusam ๐Ÿ‘Ž Malap
๐Ÿ‘Ž Pucat
.
.
Love,
Independent Beauty Consultant
Mary Kay ๐ŸŒน
BC ain | 0199412820
.
.
#MaryKay #BeautyConsultant #MaryKayKualaTerengganu #IloveMyMaryKay

MOST RECENT

Spring is all about having fun! Letโ€™s find a bright lip shade that captures your personality. http://expi.co/01OYre #MaryKay #Gwinnettmua #Snellville #Loganville #Lawrenceville #Beauty #BeautyConsultant #YoungAdults #Entrepreneur #WomanBoss #LeMeHelp #BeautyByTink #FaceOnFleek

Mary Kay Oil-Free Makeup Remover
Produk dua fasa yang unik mampu menanggalkan makeup mata kalis air dengan lembut dan tanpa meleles, menegang atau mengeringkan kulit.

Oil-Free Makeup Removal ini diformulasikan dengan 2 lapisan berkesan membersihkan makeup mata.
1. Lapisan atas untuk waterproof eye makeup.
2. Lapisan bawah untuk non-waterproof eye makeup.

Cara penggunaan:
Goncang sekata untuk keberkesanan maksimum.

Fakta menarik:
Adakah anda tahu bahawa kulit di sekeliling mata adalah yang paling nipis dan sensitive pada wajah? Ia adalah 5 kali lebih nipis!

Tunggu apa lagi? Kulit bahagian bawah mata anda pastinya memerlukan perhatian yang lebih teliti ๐Ÿ˜‰
.
Meh wasap lisa!
#Marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #skincareselamat #masalahjerawat #marykaykelantan #marykaygombak #takcubataktahu #beautifulwomen #sayajualsayapakai

My must-haves for a flawless look that also protect against sun damage. Have you updated your makeup for sunny weather? http://expi.co/01Nx2L #MaryKay #Gwinnettmua #Snellville #Loganville #Lawrenceville #Beauty #BeautyConsultant #YoungAdults #Entrepreneur #WomanBoss #LeMeHelp #BeautyByTink #FaceOnFleek

conceal and reveal. it's about trick. natural look everyday with Marykay is a goal. do text me and for more info

#concealer #loosepowder #eyecoretor #hanisbusranreview #marykay #beautyconsultant #bloggers #bloggerstyle #skintone

SEMI MATTE GEL RICH TRUFFLE ๐ŸŒธDiperkaya dgn Vitamin C & E.
๐ŸŒธ Mempunyai ekstrak bunga matahari, jojoba oil, mango butter.
๐ŸŒธ Berfungsi sebagai anti ageing.
๐ŸŒธ Melembapkan bibir.
๐ŸŒธ Melindungi bibir drpd radikal bebas.
โŒ Tidak mengandungi plumbum.
. Pm saya cepat! Elisa Beauty Consultant๐ŸŒธ
.
#Marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #skincareselamat #masalahjerawat #marykaykelantan #marykaygombak #takcubataktahu #beautifulwomen #sayajualsayapakai

Now I'm going in to the next chapter of my business..Swan Beauty Consultants...Are you interested in opening your own Lash Bar but need help...well I'm here to help...with 20 years of experience in the beauty industry, two locations, 5 years of training up to 5 different types of classes...own product lines(Eyelash Extension , Nail Polish Line and EyebrowsExtension and Eyelash Extension Glue)we have packages for basic needs or packages to start you from the ground up..we will travel to any state...please email us if you would like more details about our different packages...let us help you make your dream come true without the hassle...email us at swanlashbar@hotmail.com#lashbar#smallbusiness#smallbusinessowner#eyelashtraining#eyelashextensions m#minklashes#minklashtraining#esthetician#cosmetology#atlantalashtech#lashtech l#lashes#lashing#atllashes#alabamalife##floridalife#charlottelife#makeupartist#atllife#hairstylist#atlantasalon#atlnightlife#consultant#beautyschool#beautyconsultant#womeninbusiness

SEMI MATTE GEL ALWAYS APRICOT ๐ŸŒธDiperkaya dgn Vitamin C & E.
๐ŸŒธ Mempunyai ekstrak bunga matahari, jojoba oil, mango butter.
๐ŸŒธ Berfungsi sebagai anti ageing.
๐ŸŒธ Melembapkan bibir.
๐ŸŒธ Melindungi bibir drpd radikal bebas.
โŒ Tidak mengandungi plumbum.

PM sy meh!๐Ÿ˜Š
.
#Marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #skincareselamat #masalahjerawat #marykaykelantan #marykaygombak #takcubataktahu #beautifulwomen #sayajualsayapakai

Now I'm going in to the next chapter of my business..Swan Beauty Consultants...Are you interested in opening your own Lash Bar but need help...well I'm here to help...with 20 years of experience in the beauty industry, two locations, 5 years of training up to 5 different types of classes...own product lines(Eyelash Extension , Nail Polish Line and EyebrowsExtension and Eyelash Extension Glue)we have packages for basic needs or packages to start you from the ground up..we will travel to any state...please email us if you would like more details about our different packages...let us help you make your dream come true without the hassle...email us at swanlashbar@hotmail.com#lashbar#smallbusiness#smallbusinessowner#eyelashtraining#eyelashextensions m#minklashes#minklashtraining#esthetician#cosmetology#atlantalashtech#lashtech l#lashes#lashing#atllashes#alabamalife##floridalife#charlottelife#makeupartist#atllife#hairstylist#atlantasalon#atlnightlife#consultant#beautyschool#beautyconsultant#womeninbusiness

FLAWLESS FACE๐Ÿ‘โคโคโค Dalam Mary Kay ada 4 jenis bedak ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ‘‰๐Ÿป TRANSLUCENT LOOSE POWDER ๐Ÿ‚sebagai finishing selepas foundation/ cc cream. ๐Ÿ‚serap minyak tuk kekal segar sepanjang hari ๐Ÿ‚effect shining / flawless / glowing ๐Ÿ‘‰๐Ÿป MINERAL POWDER FOUNDATION ๐Ÿ‚jenis serbuk halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) ๐Ÿ‚untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. ๐Ÿ‚formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. ๐Ÿ‚ Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. ๐Ÿ‚ sesuai untuk kulit berminyak dan mslah jerawat. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป SHEER MINERAL PRESSED POWDER ๐Ÿ‚ Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain. ๐Ÿ‚ Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE ๐Ÿ‚ mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! ๐Ÿ‚ Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit. ๐Ÿ‘‰๐Ÿป CREME TO POWDER FOUNDATION ๐Ÿ‚ 2 dalam 1, foundation & bedak! ๐Ÿ‚ bedak yang high coverage &
lebih gebu & FLAWLESS ๐Ÿ‚ Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak. ๐Ÿ‚ lebih tahan lama dan juga WATERPROOF. ๐Ÿ‚ Oil control & boleh tutup cela. ๐Ÿ‚ texture ringan

Sapa nk try test cuba tgk..? #liza 0195747676
#beautyconsultant
#MaryKay

MARY KAY WOMEN PERFUME COLLECTION. โค๏ธTHINKING OF LOVE
Baunya lembut je bau bunga-bungaan. Sesuai buat gift sebab disertakan keychain berbentuk heart & kad ucapan.๐Ÿ˜ โค๏ธFOREVER DIAMONDS
Bau yang lembut, menenangkan & very feminine. Segar aje rasa. Sapa tak suka bau sengit hidung kuat-kuat tu this is for you.๐Ÿƒ โค๏ธCITYSCAPE
Bau sweet yet soft. When I use Cityscape, akan rasa bersemangat & mood kembali ceria! โ˜บ๏ธ โค๏ธUPBEAT
Untuk wanita yang gemarkan bau agak kuat & maskulin. Sesuai dengan karakter anda! Berani & outstanding. ๐Ÿ’ช๐Ÿป #loveyourskin #ilovemarykay #beautyconsultant #marykay #marykaylovers๐Ÿ’‹
Wani~019 9818864

Cuci muka pakai tangan bersih ke?. Kalau uolls rasa bersih, boleh tengok nie. Hihi. This is my secret beauty device tau. Segar and licin bersih sangat-sangat kulit wajah terasa lepas cuci pakai berus muka skinvi nie. Serta-merta kulit jadi licin je. Hurm, uolls still cuci muka pakai tangan ke?. Kalau yang jenis berjerawat tu, pori besar tu confirm makin tersumbat pori bila cuci pakai tangan. Yelah, masa cuci muka tu confirm uolls bedal guna semua jari, tonyoh kemain nak make sure skin bersih. Tapi hakikat nya uolls tak tau pori makin tersumbat bila buat macam tu. Sebab tu jerawat banyak umpama sales di musim perayaan. Haha. Jom lah bertukar kepada berus muka skinvi nie. Membersih dan mengurut dengan satu langkah mudah. Kulit bersih, parut pudar dan skin boleh jadi makin cerah tau. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป .
.
Ryna
0178736844
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick

Hai semua.. ieqa nak tanya sapa yang tak pernah guna mask?

Tau tak mask ni penting sangat untuk pastikan kulit sentiasa bermaya dan sihat.

Mask botanical effect ni berfungsi untuk membuang sel kulit mati dan yang best dia akan anjalkan kulit kita

Nanti pipi kita nampak macam cucuk botox. Baru nampak muda kan๐Ÿ˜‰

Dan smile line kita juga akan hilang. Macam retis. Mask ni sangat berbaloi. Tahan setahun penggunaan tau

Jom jadi muda remaja. Wassap iqa di 0134216961๐Ÿ˜˜

#marykaymalaysia #marykay #mk #healthyskin #marykayperlis #marykaypenang #marykaysp #marykaykedah #marykayutara #marykaybyieqa #marykaybyiqa #beautyconsultant #skincare #botanical

Most Popular Instagram Hashtags