#beautycollagenhairdryer

MOST RECENT

Terima kasih @ayueidris kerana sudi hadir pada hari yang istimewa kita, pelancaran produk TESCOM World's First Beauty Collagen Hair Dryer!

Repost dari @ayueidris Sebenarnya, jarang guna hair dryer, selalu biar rambut kering sendiri je. Tapi bila dgr Hair Dryer dari Tescom, jenama no 1 dekat Jepun ni ada Collagen, terus rasa excited nak guna.
.
Fungsi Beauty Collagen Hair Dryer ni utk galakkan rambut tumbuh dgn sihat, tak macam dryer biasa yg mengeringkan rambut tu. Siap ada fungsi menlindungi kulit kelapa tau 😊 Tak sabar nak pakai!.
.
Korang kalau nak beli boleh tgk dekat @superbuymy Okey?

#tescom #beautycollagenhairdryer #superbuymy

Thanks pretty Angelina ❤️ Now it's your chance to try out the World's First Beauty Collagen Hair Dryer and witness the miracle results by yourself!
Check out at > Superbuy.my/TESCOM
#tescomalaysia #superbuymy #beautycollagenhairdryer
Repost from @mikayo_ito
I'm so amaze by this Collagen Hair Dryer from Japan! Beauty collagen & negative ion which is TESCOM unique technology can help to keep our hair smooth and shiny✨
Stay tuned on my blog for more updates 😉
Loose wavy curls done by @peekaboomalaysia

Sebenarnya, jarang guna hair dryer, selalu biar rambut kering sendiri je. Tapi bila dgr Hair Dryer dari Tescom, jenama no 1 dekat Jepun ni ada Collagen, terus rasa excited nak guna.
.
Fungsi Beauty Collagen Hair Dryer ni utk galakkan rambut tumbuh dgn sihat, tak macam dryer biasa yg mengeringkan rambut tu. Siap ada fungsi menlindungi kulit kelapa tau 😊 Tak sabar nak pakai!.
.
Korang kalau nak beli boleh tgk dekat @superbuymy Okey?

#tescom #beautycollagenhairdryer #superbuymy

Tescom Beauty Collagen Hair Dryer
Jangan terkejut, hair dryer pun ada collagen tau, memang bagus untuk rambut dan kulit kepala. Jenama terkemuka dari Jepun. Jangan lupa review istimewa di mamadarwiish.com

www.superbuy.my/tescom
#beautycollagenhairdryer
#tescomhairdryer
#tescom
#japan
#hairdryer
#superbuymy
#superbuy
#haircare
#mamadarwiish
#mamadarwiishdotcom

日本首创美发胶原蛋白吹风机TESCOM终于来马了!吹干头发同时还会释放胶原蛋白,让发丝保持滋润、亮泽。目前仅在Superbuy.my售出。
#tescom #beautycollagenhairdryer #madeinjapan #superbuymy #jasminemagazine #jasminemalaysia #like4like #follow4follow

在认识日本著名专业吹风机品牌Tescom之前,你或许不知道胶原蛋白与吹风机究竟能有什么关系。世上首款胶原蛋白吹发机,能在吹发的同时补充胶原蛋白,是不是很厉害呢?目前可以在Superbuy.my以优惠价购得。
#tescomalaysia #tescom #hairdryer #beautycollagenhairdryer #superbuy

Hair dryer dari jenama no.1 Jepun ni memang luar biasa, ada elemen kolagen dan ion negative membantu mengekalkan kelembapan kutikel rambut! TESCOM Beauty Collagen Hair Dryer hanya RM499.99 promosi di Superbuy.my #Tescom #TescomHairDryer #BeautyCollagenHairDryer

Most Popular Instagram Hashtags