[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#beautyclozet

176 posts

TOP POSTS

Open oder..blh masok laptop,baju 2 helai,seluaq 2 helai,air mineral 2 botoi besar,pampers,botoi susu n mcm2 laaa..tengah hot lanie berminat blh trus ws kami TQ😬
#sayajual #sayajualbeg #beghiking #begjoging #beautyclozet

Material berkualiti : 10L COMPACT BAG .
.
📲 +6019-6659371, +6013-2669371, +6017-481 2152
.

#hiking #gym #beautyclozet #onlineshopping #decathlon #backpacker #backpacking #fishing

Mamom Milk Booster - Berkesan Menggalakkan Penghasilan Susu Ibu ❤❤
.
.
1000mg x 60 chewable tablets ============================ =======
.
✔ Menggalakkan pengeluaran susu ibu (Melimpah-limpah) .
✔ Mengandungi makanan sunnah .
✔ Halal dan berkesan .
✔ Lulus KKM & Buatan Malaysia serta Beratus-ratus testimoni yg positif telah diterima !
.
✔ Menggalakkan Pengeluaran Susu Ibu (Melimpah-limpah) .
✔ Memekatkan & Menambahkan Khasiat Susu Badan .
✔ Berkesan Seawal 2 Hari (Berdasarkan Majoriti Testimoni Pengguna) .
✔ Mengandungi Makanan Sunnah Seperti Habbatussauda .
✔ Mudah, Tak Payah Bancuh-bancuh hanya kunyah sahaja .
✔ Harga Berpatutan, 60 Chewable Tablets Sekotak Untuk Penggunaan Selama 1-2 Bulan .
✔ Berperisa Vanilla. Sedap !
.
.
.
#milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia #milkboostertestimoni #milkboostermamom #milkboosteroriginal #mamom #mamommilkbooster #beautyclozet #onlineshopping #breastfeeding

MOST RECENT

DYXY COSMETIC PRODUCT
*READY STOCK*
.
.
🎵🎵 DYXY BC CREAM
🎵🎵 DYXY GREEN TEA FACE MIST 🎵🎵 DYXY BRUSH .
.
🌺 DYXY BC CREAM : RM70 + POS RM7 SM | RM11 SS .
.
🌺 DYXY GREEN TEA FACE MIST : RM43
+ POS RM7 SM | RM11 SS .
.
🌺 DYXY BRUSH : RM 35
+ POS RM7 SM | RM11 SS .
.
🌺 DYXY COMBO SET ( BC CREAM+ FACE MIST+ BRUSH ) : RM129
+ POS RM7 SM/ RM11 SS
.
.
#dyxybrushoriginal #dyxybccream #dyxybrush #dyxy #dyxyfacemistgreentea #onlineshopping #beautyclozet #makeup

The Power of Face Mist .
🍃 DYXY GREE TEA Face Mist 160ml .
❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
.
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
.
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
.
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
.
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
.
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka .
❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
.
❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
.
❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian 🍃 SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN
.
.
#beautyclozet #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxy #dyxyfacemistgreentea #onlineshopping

DYXY BC CREAM FOUNDATION
.
BC CREAM ialah revolusi baharu solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER 👩🏻 Diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata dan juga membantu merawat kulit
.
🌼MAGIC FOUNDATION mampu merawat segala cela
.
🌼SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
.
🌼Kesan 3D yang tampak seperti filter flawless tapi masih natural
.
🌼MUDAH MERESAP kedalam kulit dan jimat masa untuk bersiap
.
🌼SESUAI untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF
.
🌼ANTI MINYAK Tekstur krim yang ringan dan selesa dipakai
.
🌼TAHAN LAMA sehingga 8 jam
.
.
2 TONE AVAILABLE
Beige 👉 kulit cerah ala2 'chinese' / cerah sederhana . Skin tone akan nampak lebih cerah dan paling penting tidak bercapuk
.
Natural 👉 sawo matang dan sederhana cerah . Hitam manis pun boleh jangan risau tidak bercapuk
.
.
#facialscrub #facial #onlineshopping #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxycosmetics #beautyclozet

DYXY COSMETIC PRODUCT
*READY STOCK*
.
.
🎵🎵 DYXY BC CREAM
🎵🎵 DYXY GREEN TEA FACE MIST 🎵🎵 DYXY BRUSH .
.
🌺 DYXY BC CREAM : RM70 + POS RM7 SM | RM11 SS
.
🌺 DYXY GREEN TEA FACE MIST : RM43
+ POS RM7 SM | RM11 SS
.
🌺 DYXY BRUSH : RM 35
+ POS RM7 SM | RM11 SS
.
🌺 DYXY COMBO SET ( BC CREAM+ FACE MIST+ BRUSH ) : RM129
+ POS RM7 SM/ RM11 SS
.
.
======================
.
.
#dyxy #facialscrub #onlineshopping #beautyclozet #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxybccream #dyxycosmetics #scrub

SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB **READY STOCK**
.
.
Scrub District - No.1 Organic Facial Scrub .
.
❤ SCRUB DISTRICT ❤
Nak cerahkan kulit nak hilangkan parut kena selalu sental kulit tu. Nak sental dengan apa? SCRUB DISTRICT la awak ❤ scrub ni tak sama dengan scrub yang lain tau.cuba baca yang bawah ni :- .
💚 Scrub Ingredients:
Apricot Essence.
Concentrated Whitening Essence.
Brown Sugar.
Rock Salt. .
.
💚Scrub Instructions:
Can use every night.
After shower & After facial wash.
Scrub on a slightly damp skin (NOT too wet, NOT too dry).
Exfoliate - scrub normally (in accordance to ur level of skin tolerance).
Leave on for 30secs to 2mins
Wash off the scrub and continue with your favourite toner & moisturiser. .
.
💚 Benefit :
- Brightening
- Moisturizing
- Lighten Acne Star
- Reduce Open Pores
- Even Skin Tone .
.
*ada 3 colour packaging: pink,biru & hijau*
*random colour utk setiap order*
.
.
#beautyclozet #onlineshopping #scrubdistrict #scrub #facial #facialscrub

SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB **READY STOCK**
.
.
RM 59
+ POS RM7 SM | RM11 SS ======================
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrub #facial #facialscrub #onlineshopping #beautyclozet

CANDYWAX HAIR REMOVAL by Rheaazuri
.
.
Kenapa Candywax sangat luar biasa?! WAJIB BACA KEPADA PENCINTA WAX HAIR REMOVAL!
.
.
Candywax menggunakan madu asli (pure 100%) bukan fake madu. Warna madu asli berbeza-beza bergantung jenis nektar tanaman yang dikumpulkan lebah. Setiap jenis lebah dapat menghasilkan madu dengan aneka warna, rasa dan aroma. Madu tidak dinafikan sangat baik untuk kulit. Madu dapat menghaluskan, melembabkan, melawan bakteria dan merawat serta melindungi kulit. Jadi tidak hairanlah, Candywax membantu membuang bulu disamping menjaga struktur kulit anda. .
.
Tidak seperti produk lain, warna wax sentiasa sama dan warna akan maintain kerana bukan madu asli.
.
.
Setiap production yang berjalan, raw material pemprosesan Candywax akan datang dalam keadaan yang berbeza-beza. Warna dan bentuk fizikal Candywax akan berubah-berubah tetapi tidak mengubah keberkesanan produk. Warna dan bentuk saja yang akan berbeza tetapi tidak langsung memberi kesan pada kualiti produk.
.
.
Jika candywax dalam bentuk yang agak cair, hanya panaskan dengan anggaran selama 0.5-1 minit sudah memadai. Tunggu suam sejuk dan kacau sehingga berbentuk likat dan boleh digunakan.
.
.
Jika candywax dalam bentuk yang keras, panaskan mengikut ketetapan yang diberikan atau bergantung kepada suhu microwave masing-masing. Jika masih keras, ulangi proses yang sama sehingga candywax cair. Tunggu suam dan kacau sehingga berbentuk likat dan boleh digunakan.
.
.
Selamat Mencuba!! Jom jadi pengguna bijak! Beli produk yang berkualiti dan dijamin keberkesanannya.
.
.
#candywaxbyrheaazuri
#candywax
#candywaxmurah
#hairremoval
#waxhairremoval #onlineshopping #beautyclozet

CANDYWAX HAIR REMOVAL by Rheaazuri
**ready stock**
.
.
RM35 + POS RM7 SM | RM11 SS
.
.
======================
.
.
#rheaazuri #candywax #candywaxbyrheaazuri #hairremoval #onlineshopping #beautyclozet

MABELO NAIL SHINER **READY STOCK** .
.
Cara Penggunaan Produk
.
1- Basuh @ bersih kuku daripada sebarang kekotoran
.
2- Gunakan Mabelo Nail Shiner untuk mula menggosok kuku dengan cermat sehingga kuku bersinar
.
3- Setelah siap lapkan kuku dengan kain bersih dan cuci Mabelo Nail Shiner dgn air .
4- Simpan Mabelo Nail Shiner didalam bekas khas yg comel
.
.
#beautyclozet #feminine #nails #nailpolish #mabelo #mabelonailpolish #mabelonailshiner #onlineshopping

MABELO NAIL SHINER **READY STOCK**
.
.
1- Mabelo Nail Shiner dihasilkan daripada 100% TEMPERED GLASS berkualiti tinggi yang tahan lasak dan boleh digunakan sehingga 2 tahun
.
2- Mabelo Nail Shiner sangat ringkas dan sangat mudah untuk digunakan oleh sesiapa shj tanpa mengira usia pada bila bila masa walau dimana jua berada menjadikan kuku sama rata licin dan bersinar
.
3- Teknologi yang digunakan untuk membuat dan memproses Mabelo Nail Shiner membolehkan penghasilan permukaan kaca yang lembut dan tidak merosakkan kulit. Pada masa yang sama, produk ini membawa kesan yang berkilat menggunakan teknologi paten yang unik dan tersendiri.
.
4- Sangat mudah untuk mempelajari cara cara menggunakan Mabelo Nail Shiner
.
5- Kesan berkilau boleh kekal sehingga 2 minggu
.
6- Hanya menggunakan air sahaja untuk tujuan pembersihan produk
.
7- Lulus ujian Rosh 6 untuk bahan-bahan toksik dan disahkan kerana tidak mempunyai apa-apa bahan-bahan toksik.
.
.
#beautyclozet #feminine #mabelo #mabelonailpolish #mabelonailpolishmurah #nailpolish #nailart

MABELO NAIL SHINER **READY STOCK** .
.
RM69 SM
RM79 SS
.
.
======================
.
.
#mabelonailpolish #mabelonailpolishmurah #nailpolish #nailpolishaddict #beautyclozet #feminine #onlineshopping

DIANZ VITAMIN 2017 NEW PACK
.
.
APA BEZA DIANZ VITAMIN & DIANZ VITAMIN 2017
.
.
Kini tiada lagi PEARL BOOSTER dan digantikan dengan bahan baru yang lebih kesan 5kali WOWWWWW
dengan adanya ASID ASCORBIC, wajah anda bukan saja jelita macam JANNA NICK
tapi
Lebih cepat glowy berseri sampai ramai tersalah sangka dengan umur anda. Apa taknya, makin awet muda. Tersenyum- senyum cik abang bila keluar berdua dengan anda
Bukan saja untuk kulit tapi KUKU , TUMIT KAKI dan RAMBUT pun sama dapat khasiat
.
.
HARGA PULA MACAMANA? BERAPA BIJI JE ADA
.
.
Harga RM57 termasuk pos (sem), untuk promosi kali ni.. anda akan dapat 35biji tapi selagi stok masih ada. Dah tak banyak stok dah, ramai dah grab promosi ni.
Selepas tamat, promosi.. akan kembali kepada 30biji. Jom, cepat- cepat grab promosi ni
.
.
Apa ciri2 baru pada Dianz Vitamin ni??🤔🤔
.
💜dianz vitamin 2017 + extra ascorbic acid dan gluta tanpa pearl
💜penutup berwarna soft purple ( tulisan timbul hisaphisapteruscantik )
💜botol berbentuk D ( dark purple )
💜meditag kkm
💜hologram dianz di belakang botol ( berwarna kelabu )
💜tulisan timbul di kiri dan kanan ( dianz / dian vit c & e )
💜bawah botol ( tulisan timbul dl 4090 )
semua ni fungsi2 keselamatan untuk elak kan di clon insha Allah ✌🏼
Lawa tak botol baru ni?? Tengok botol je pon dah lawa, kalau uolls makan, uolls pon lawa..
.
.
#dianz #vitaminc #vitc #onlineshopping #beautyclozet #feminine #dianzvitaminc #dianzvitcbaru #dianzvitcoriginal

DIANZ VITAMIN 2017 NEW PACK
.
.
**READY STOCK** .
.
RM50
.
.
+ POS RM7 SM | RM11 SS
.
.
#dianzvitcbaru #dianzvitaminc #dianz #dianzvitcoriginal #feminine #beautyclozet #onlineshopping #vitaminc #vitc

JSD FEMININE WASH NEW PACK .
.
RM52
.
.
POS RM7 SM | RM11 SS
.
.
#jsd #jsdfemininewash #femininewash #jsdfemininewashborong #onlineshopping #beautyclozet #feminine

JUSHINE C BY NLEE BEAUTY .
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C 🍒🍊
.
✔ Untuk merawat sembelit
✔ Memudarkan parut jerawat
✔ Mencerahkan kulit
✔ Memberi tenaga
✔ Merawat masalah jerawat
✔ Merawat kulit kering
✔ Merawat luka
✔ Merawat parut badan
✔ Merawat masalah eyebag/wajah kusam
✔ Meningkatkan imunisasi badan
.
.
APA BAHAN-BAHAN JUSHINE C🍊🍒?
.
➡Water
➡Vit c
➡Orange emulsion
➡Xanthan gum
➡Glucose
➡Flavour orange
➡Acerolla cherry .
.
Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume:
.
🍒 Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
🍒 Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.
.
.
Cara Pengambilan:
.
✔Sehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi #ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi #DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
✔ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
✔selang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum ✔Jangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
✔Minum air kosong selepas minum jus ini.
.
.
1 botol 200ml
.
#jushinecbynleebeauty #jushinec #jushinecmurah #jushinecbynlee #beautyclozet #onlineshopping #vitaminc

JUSHINE C BY NLEE BEAUTY **ready stock**
.
.
RM53 (exclude postage)
.
+ POS RM7 SM/ RM11 SS
.
.
#jushinecbynleebeauty #jushinec #jushinecmurah #jushinecbynlee #beautyclozet #onlineshopping #vitaminc

Shampoo santan 🌴🌴🌴 nie sesuai sangat untuk masalah rambut luruh, kulit kepala gatal, kelemumur, rambut bercabang dan untuk menyihatkan rambut 💆💆💆
.
.
4 bahan penting dalam Shampoo Santan:
.
🌷Minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary.
.
.
Coconut Milk (Santan Kelapa):
.
👉 menyuburkan kulit kepala & rambut
👉 mengawal minyak berlebihan
👉 mengelakkan botak & rambut beruban
Coconut Oil (Minyak Kelapa)
👉 menguatkan rambut 👉 melembutkan rambut
👉 melawan kelemumur & rambut bercabang
Sweet Orange Essential Oil
👉 melegakan kegatalan kulit kepala
👉 merangsang pertumbuhan rambut
👉 bau yang segar
Rosemary Essential Oil
👉 mengelakkan keguguran rambut
👉 merawat kelemumur 👉 merawat kulit kepala kering
.
.
250ML
.
#shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #onlineshopping #beautyclozet #dandrufftreatment #hair #shampoosantanbymyhomelab

SHAMPOO SANTAN **ready stock**
.
.
RM29 (exclude postage) .
.
+ POS RM7 SM | RM11 SS
.
#shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #onlineshopping #beautyclozet #dandrufftreatment #hair #shampoosantanbymyhomelab

I FLAWLEES ORGAN OIL
.
.
MAKE UP X FLAWLESS ?? MAKE UP X TAHAN LAMA ??
MAKE UP NAMPAK KUSAM ?? FOUNDATION MEREKAH ?? KULIT KERING ?? BIBIR KERING ?? MASALAH KULIT ??
.
.
MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS BLH SELESAIKAN MASALAH ANDA ...
.
.
RAMUAN RAHSIA iFLAWLESS,
5 KALI LEBIH POWER DARI MINYAK ARGAN BIASA
.
.
Kebaikan untuk wajah:
.
✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak
✅kulit jenis berminyak kembali normal
✅mengecutkan jerawat
✅mengurangkan parut jerawat
✅mengecilkan liang pori-pori
✅kulit lembut macam beby
✅awet muda
✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco)
✅bibir munggil & tiada lagi pecah2
.
.
.
#iflawless #iflawlessminyakargan #iflawlessminyakarganemasoriginal #iflawlessmurah #onlineshopping #beautyclozet #makeup #iflawlessarganoil

LI DA SLIMMING PILL
.
Jom turun 5 hingga 15kg sbln dgn Lida !!
😍😍
.
Jika Anda jenis susah kurus? Isi keras?
😱😱😱😱😱😱
.
Lemak tebal semakin bosan kerana mencuba pelbagai produk tapi tak kurus kurus susah sangat nak kurus?
Recommended products lida pluss! Makan berhari2 tak tgk nasi kurus paling cepat. Penurunan ketara dlm masa 5 hari sahaja. 💚💚
.
.
👉Lida plus.. 👉Power!
👉Kuasa Memerah lemak kaw kaw 👉Target Penurunan sehingga 15kg sebulan 💚💚
.
.
Fungsi Utama :
👉Memecahkan lemak degil 👉Menghapuskan berat badan berlebihan
👉Memerah toxin perah lemak
👉Mematikan selera makan 👉Meningkatkan tenaga badan 👉Aktif Fresh bertenaga 👉Menyokong process Penurunan berat badan paling cepat dan selamat. 💚💚
.
.
Kelebihan :
📌Strong dan gerenti kurus 📌Lebih kuat lebih berkesan lebih cepat gerenti turun minima 4-10kg sebotol
📌Target masa utk turunkan 12-30kg
3 bulan Gerenti! bukan janji manis
Tetapi gerenti! � 💚💚
.
.
Bebas cirit birit ✔No side effect
✔Lulus FDA
✔Ada kelulusan GMP
✔Mexico punya bukan china
✔Pada bottle ada details kelulusan product
✔Halal ✔100%vegetarian capsule
✔Tidak ada gelatin bentuk powder ✔lcartine beepoleen
✔Bebas sibutramin ✔Bebas bahan pengawet
💚💚
.
.
Cara makan:
1-2 biji sehari sebelum makan pagi atau tghari. (bergantung pada berat badan)
💚💚
.
.
Bahan Utama lida plus : Bitter Orange Extracts, India Lutos, Cassia Seed, Alisma orientalis, L-carnitine. 💚💚
.
.
Target Utama: .
🔥Menghapuskan lemak berlebihan bahagian Leher lengan perut peha punggung. .
❌Tiada pantang larang.
.
✅Sesuai utk lelaki dan wanita berumur 18 tahun ke atas 65 tahun kebawah.
.
❌Tidak sesuai utk yg sakit kronik, Darah tinggi, diabetis, gastrik boleh ambil.
💚💚
.
#lidaslimming #lidaslimmingpillmurah #lidaslimmingpilloriginal #lidaslimmingmurah #makeup #beautyclozet #onlineshopping #abs

LI DA SLIMMING PILL
**ready stock**
.
.
RM28
.
+ POS RM7 SM/ RM11 SS
.
.
======================
.
#lidaslimming #lidaslimmingpillmurah #lidaslimmingpilloriginal #lidaslimmingmurah #makeup #beautyclozet #onlineshopping #abs

Kandungan Utama Queen Black Soap
.
.
🏵 Arang
🏵 Minyak Argan
🏵 Kolagen
.
.
FUNGSI & KEBAIKAN Queen Black Soap :
.
✔Mengecutkan jerawat dengan pantas
✔Memudarkan parut dan jeragat degil
✔Mengatasi masalah kulit berminyak berlebihan
✔Memulihkan kulit kusam & tona tak sekata seterusnya mencerahkan kulit 👩
✔Melembap, menghalus dan mengecilkan liang pori kulit
✔Menanggalkan daki degil, kulit kasar, ketiak & celahan badan hitam
✔Menghilangkan strechmark ibu2 selepas bersalin
✔Mendapat kelulusan KKM
✔Boleh digunakan di muka & badan, Lelaki juga Wanita
✔Sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif , resdung atau normal
.
.
#queenblacksoap #queenblacksoapmurah #queenblacksoaporiginal #queenblacksoapborong #beautyclozet #onlineshopping #facialcleanser #makeup

QUEEN BLACK SOAP
.
Sukar mencari pembersih muka yg dalam masa sama mendetox kulit ?
.
.
Ingin kulit berjerawat , kasar dan berminyak kembali halus anjal berseri2 ?
.
.
Masalah jeragat yg kian menebal di pipi ?
.
.
Atau bawah lengan kusam berkerak serta celahan kelangkang gelap ??
.
.
Cube Queen Black Soap , kesan sepantas 1 x penggunaan !!
.
.
#queenblacksoap #queenblacksoapmurah #queenblacksoaporiginal #queenblacksoapborong #beautyclozet #onlineshopping #facialcleanser #makeup

QUEEN BLACK SOAP .
.
**READY STOCK**
.
.
RM 36
+ POSTAGE RM7 SM | RM11 SS
.
.
======================
#queenblacksoap #queenblacksoapmurah #queenblacksoaporiginal #queenblacksoapborong #beautyclozet #onlineshopping #facialcleanser #makeup

🌼 LOVERA COMBO Magic Jelly + Complete Cleanser .
.
RM100 .
.
🌼 POS RM7 SM / RM11 SS 🌼
.
#lovera #magicjelly #magicjellymurah #magicjellyoriginal #magicjellylovera #loveracompletecleanser #onlineshopping #beautyclozet

🌼 PATI KUTIL 🌼
.
.
✾ 1 x RM23
✾ 5 x RM21
✾ 10 x RM19
.
.
🌼 Postage RM7 SM | RM11 SS
.
#beautyclozet #onlineshopping #kutil #patikutil #patikutilmurah #patikutilborong #patikutiloriginal

🌼 SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING 🌼
.
.
✾ 1 x RM70
✾ 5 x RM67
✾ 10 x RM64
.
.
🌼 Postage RM7 SM | RM11 SS
.
#onlineshopping #beautyclozet #slimrichbotanicalslimming #slimrichbotanicalslimming #slimrich #slimrichbotanicalslimmingmurah #slimrichbotanicaloriginal

🌼 VGRIP 🌼
.
.
✾ 1 x RM59
✾ 5 x RM58
✾ 10 x RM57
.
.
🌼 postage RM7 SM | RM11 SS
.
.
#vgrip #facial #skincare #beautyclozet #onlineshopping #vgripserummurah #vgriporiginal #vgripborong #missv

AURAWHITE SKINBEAU
.
🌼 AURAWHITE SKINBEAU 🌼
.
✾ 1 x RM48
✾ 5 x RM47
✾ 10 x RM46
.
.
#aurawhite #aurawhiteskinbeauoriginal #beautyclozet #onlineshopping #skincare #facial #aurawhiteskinbeau

NURRAYSA PRODUCT **READY STOCK** .
.
(semua harga belum masuk postage)
.
.
🌼 NURRAYSA COLLAGEN SOAP:
.
🔊 HARGA (PROMOSI): RM31
.
.
🌼 NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK :
.
🔊 HARGA (PROMOSI): RM24
.
.
🌼 NURRAYSA GLOWING DD MOIST CAKE:
AVAILABLE CODE (LIGHT/ MEDIUM/ DARK) .
🔊 HARGA (PROMOSI): RM39
.
.
🌼 NURRAYSA FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER:
.
🔊 HARGA (PROMOSI): RM29.90
.
.
🌼 NURRAYSA PEARL GLOW INSTANT BODY LOTION :
.
🔊 HARGA (PROMOSI): RM25
.
.
🌼 NURRAYSA SKINCARE TRIAL SET:
.
🔊 HARGA (PROMOSI): RM65
.
.
🌼 NURRAYSA ARGAN WHITENING MOISTURIZER:
.
🔊 HARGA (PROMOSI): RM39
.
.
🌼 NURRAYSA STEMCELL FEMININE WASH:
.
🔊 HARGA (PROMOSI): RM25
.
.
#nurraysa #facial #skincare #muslimahshop #beautyclozet #onlineshopping

ELYSIAN RUBY SKINCARE
**ready stock**
.
.
Elysian™ Ruby Skin care adalah rangkaian product penjagaan,perawatan dan perlindungan lengkap kulit dari Elysian™ Beauty Malaysia. Antara product Best Seller lain dr Elysian adalah Elysian Booster Serum yg terbukti selamat dan berkesan dengan ribuan feedback dr pengguna.
.
.
🌹Elysian Ruby Skincare di formulasi dengan menggunakan teknologi nano yang memberi penyembuhan,perlindungan dan khasiat pada kulit. Teknologi nano menggunakan molekul molekul halus dan menghasilkan penyerapan yang jauh ke dalam epidermis kulit dan membuat
kulit sihat,cerah,berseri,halus,anjal dan bersih tanpa sebarang parut.
.
.
🌹 Ruby Skincare diperkaya dengan Omega White C yang mempunyai kuasa pencerahan 5 kali ganda dari biasa.
.
.
🌹 Ruby Skincare juga formulasi dari pelbagai stem cell yang bertaraf antarabangsa dan semestinya kesan stem cell ini sangat berkesan untuk kulit wajah kembali sihat dan anjal. .
.
🍃 Sesuai untuk semua kulit.
.
.
💯 Halal & KKM approved 💯 Organik/ Natural
.
.
#onlineshopping #beautyclozet #makeup #facial #elysianboosterserumfeedback #elysian#elysianrubyskincare #elysianrubyskincareoriginal #elysianboosterserumfeedback

Elysian Booster Serum (15ML)
.
Rahsia Gabungan 3 Bahan Semulajadi ini menjadikan wajah anda bebas jerawat, anjal dan cerah berseri dalam 7 Hari!!
.
.
Cara menggunakan Elysian Booster Serum .
🌸 Booster Serum boleh digunakan dengan semua jenis skin care
🌸 Guna pagi dan malam
🌸 Goncang sebelum guna
.
1. Cuci muka bersih dan lap kering muka
2. Pakai toner ( jika ada)
3. Guna 1-2 titik Elysian Booster Serum ketika muka masih lembap
4. Guna pelempab/ krim siang/ krim malam selepas menggunakan Booster Serum ( jika ada)
.
#elysianboosterserum #elysianboosterserummurah #elysianboosterserumoriginal #elysianboosterserumfeedback #facial #makeup #beautyclozet #onlineshopping

Elysian Booster Serum (15ML)
**ready stock**
.
.
RM 85 .
+ POSTAGE RM7 SM / RM11 SS
======================
.
#elysianboosterserum #elysianboosterserummurah #elysianboosterserumoriginal #elysianboosterserumfeedback #facial #makeup #beautyclozet #onlineshopping

KHASIAT & KEBAIKAN ALANA KOPI HIJAU :
.
☆ Menstabilkan tekanan darah
☆ Membakar lemak berlebihan dengan cepat
☆ Meningkatkan metabolisma tubuh
☆ Badan lebih segar, cergas bertenaga
☆ Mengenyangkan, kawal selera makan
☆ Tinggi antioksidan untuk Awet muda
☆ Membuang toksin dalam badan
☆ Melancarkan sistem penghadaman
☆ Sesuai untuk lelaki dan wanita .
.
CARA PENGAMBILAN ALANA KOPI HIJAU :
.
- Bancuh 1 sachet dalam secawan air panas.
- Minum pagi sebelum sarapan.
.
.
ISIAN KANDUNGAN : 15 SACHET / BOX
.
#ladies #abs #coffee #beautyclozet #onlineshopping #kopi #kopihijau #kopihijaualana #kopihijaualanamurah #kopihijaualanaborong #kopihijaualanamurahoriginal

KOPI HIJAU ALANA **READY STOCK** .
.
RM30 exclude postage
.
Postage +RM7 SM | RM11 SS
.
.
======================
.
.
#kopihijaualana #kopihijau #kopi #kopihijaualanamurah #kopihijaualanamurahoriginal #greencoffee #onlineshopping #beautyclozet #coffee #abs #ladies

ALANA KOPI HIJAU (GREEN COFFEE)
.
.
Resepi terbaru untuk mendapatkan berat badan ideal!
.
.
Gabungan 'Organic Green Coffee' bersama Chia Seed nyata memberikan impak ketara!
.
.
Ditambah pula dengan kebaikan Susu Kambing & Habbatus sauda yang kaya zat, vitamin juga mineral, pastinya memberikan lebih banyak manfaat untuk kesihatan badan kita!
.
.
Jom try secawan Kopi Hijau Alana hari ini!
.
#kopihijau #kopihijaualana #kopihijaualanamurah #kopihijaualanamurahoriginal #kopihijaualanaborong #kopi #coffee #clearskin #beautyclozet #onlineshopping #greencoffee

AURAMEN TURBO COLLAGEN
.
.
RM 95 exclude postage
.
.
📲 +6019-6659371
📲 +6013-2669371
.
#onlineshopping #beautyclozet #auramen #auramenturbo #auramencollagen #auramenturbocollagenoriginal #auramencollagen

📢📢📢📢📢📢📢
.
.
✅ GLUTA PANCEA
.
.
🌸 READY STOCK 🌸
.
📢📢📢📢📢📢📢
.
#glutapanecea #glutapanaceamurah #glutapanaceaori #glutapanaceaborong #glutapanaceaoriginal #beautyclozet #onlineshopping #makeup #makeuptutorial #makeupspongemurah

Span silikon MMG TENGAH MELETOPS!!!
.
📍boleh digunakan untuk apply FOUNDATION ,LOOSE POWDER,MOISTURIZER,CLEANSER .
📍bakteria tak melekat pada sponge .
📍boleh digunakan untuk dab dab loose powder,compact powder .
📍tak menyerap banyak foundation so makeup akan nampak lebih licin dan tak bercapuk
.
📍senang nak apply foundation di bahagian hidung,tepi bibir bawah dagu supaya tak bercapuk .
📍mudah dicuci
.
📍tak mudah terkoyak .
📍mudah digunakan
.
.
CARA NAK PAKAI span silikon
❣️ dap-dap foundation macam span/beauty blender jer. .
❣️ Dap secara slow supaya makeup nampak flawless
.
❣️ Jimatkan jangka hayat foundation anda kerana silisponge tak serap foundation mcm guna beauty blender.
.
#spongesilicon #sponsilicon #spansilikon #onlineshopping #beautyclozet #makeup #makeuptutorial #makeupspongemurah

SPAN SILICON .
**READY STOCK** .
RM 11 exclude postage
.
Postage : RM8 SM | RM11 SS
======================
.
.
Span Silikon : Span untuk Mekap Krim Foundation Anda
Span silikon ialah span untuk Mekap yang tengah Viral meletop sekarang !!
.
#spongesilicon #sponsilicon #spansilikon #onlineshopping #beautyclozet #makeup #makeuptutorial #makeupspongemurah

Siapa yang perlukan sabun HONEY GLOW ni??
.
1. Orang yang berkulit gelap sebab daki,bukan gelap asal ye.
.
2. Anak-anak yang aktif.
.
3. Orang yang sangat mementingkan kebersihan kulit maksima.
.
4. Bakal pengantin baru. Nanti baru la tak malu dengan pasangan sebab celahan gelap.
.
5. Pengantin lama pun boleh.Nanti pasangan tengok pun terkejut punya.
.
#honeyglow #honeyglowsoap #sabunhoneyglowborong #sabunhoneyglowmurah #honeygloworiginal #beautyclozet #onlineshopping

SABUN PEMUTIH HONEY GLOW .
**READY STOCK** .
======================
.
- DAKI HILANG DALAM MASA 3 HARI SAHAJA & KULIT JADI CERAH SERTA MERTA.
.
- NI BUKAN UTK DAKI BIASA-BIASA, SABUN HONEY GLOW UTK DAKI YG LUAR BIASA..
.
- Boleh digunakan di semua kawasan badan. Hanya gosok di bahagian badan. Kemudian bilas dengan air.
.
- Disyorkan pakai 2 kali sehari untuk kesan yang lebih efektif.
.
- Paling best,sabun ni pun boleh pakai kat muka. Lagi cerah,licin dan menawan.
.
PASTI PUAS HATI!!!
.
#honeyglow #honeyglowsoap #sabunhoneyglowborong #sabunhoneyglowmurah #honeygloworiginal #beautyclozet #onlineshopping

CARA PENGAMBILAN :
.
💗Kemam sebiji sehari sebelum tidur/selepas Sarapan .
🌸 SIAPA YANG BOLEH AMBIL? ✔Lelaki & Wanita ✔ 14 tahun ke atas ✔ Wanita Hamil ✔ Ibu menyusu ✔ Semasa datang bulan .
.
PENTING!! Sila dapatkan nasihat doktor jika anda ada penyakit kronik . .
Note : jarakkan masa pengambilan 4-5 jam jika ada ambil supplement lain .
.
TIPS CANTIK dari fatin : 💗 Untuk seminggu pertama , kemam 2 biji sehari . .
💗 Bykkan minum air kosong sekurang2 nya 2 LITER untuk lebih berkesan. .
💗 Kurangkan pengambilan caffien air bergas. .
🌸 Kesan seawal satu minggu mengikut kepada lebih 500 testimoni pengguna
.
#dewglow #onlineshopping #beautyclozet #dewyglowmurah #dewyglowtestimoni #dewygloworiginal

🌸 DEWYGLOW tu apa ? 🌸
.
(+) PURE VITAMIN C (1000 mg) . .
Vitamin C memang bagus untuk jadikan kulit uolss cerah glowing.
.
(+) TABLET STRAWBERI YG SEDAP
sangat sesuai untuk anda yang tak suka menelan pil2.. Dewyglow ni macam "candy" je . Masam2 manis rasanya..
.
(+) BAHAN ORGANIK SEMULA JADI. .
Tahu tak ? Vitamin C jenis organik ni lebih berkesan dari INJECTION vitamin .
.
(+) DIBUAT DARI EXTRACT BUAH BUAHAN
Ingredients nya 100% buah, siapa yg takut risiko cancer /cyst sebab amik collagen tu, sesangat la sesuai . .
(+) ADA KELULUSAN
Jangan risau buah pinggang rosak / masuk hospital sebab "taksub" nak putih .
Dewyglow dah dapat KELULUSAN KKM ye .
Confirm selamat, don't worry !
.
(+) KEMAM SEBIJIK JE SEHARI
Takyah sapu , tayah telan berpuluh bijik sehari . Just kemam sebiji sehari pun dah cukup.
.
(+) RAMAI ORANG BOLEH CONSUME
Dari awal remaja 14 tahun sampai lah nenek umur 65 pun masih boleh consume Dewyglow . Yang penting , yang PREGGY dan MENYUSU pun boleh amik .
Insya allah, baby pun akan putih sekali !
.
#dewglow #onlineshopping #beautyclozet #dewyglowmurah #dewyglowtestimoni #dewygloworiginal

KEHEBATAN JUS KEKAL DARA
✿ Mengetatkan, menyempitkan dan padatkan faraj
.
✿ Merawat masalah keputihan
.
✿ Merawat masalah vagina berbau
.
✿ Merawat masalah lelehan yang banyak pada faraj
.
✿ Mencengkam walaupun tanpa kemutan & membuang angin dalam badan
.
✿ Membantu mengecutkan rahim lepas bersalin
.
✿ Menguatkan kesihatan fizikal dan mental
.
✿ Menurunkan berat badan serta Melangsingkan badan & Melancarkan pencernaan
.
✿ Menegangkan payudara dan punggung
.
✿ Mengawal gula dalam darah & Mencegah pra-kanser
.
✿ Merawat masalah senggugut
.
✿ Meningkatkan daya tahan tubuh, Mengurangkan sakit sendi, Melawan kuman & Menstabilkan tekanan darah
.
✿ Menyerikan wajah dgn Mengurangkan bintik-bintik hitam di wajah serta boleh Merawat masalah resdung
.
.
CARA PENGAMBILAN JUS KEKAL DARA
.
Goncang sebelum diminum
1 sudu sama ada diminum terus @dicampur dgn segelas air kemudian diminum pagi dan malam sebelum makan.
.
.
#juskekaldara #juskekaldaramurah #juskekaldaraoriginal #juskekaldaraborong #juskekaldaratestimoni #kekaldara #beautyclozet #onlineshopping #anakdara

Mamom Milk Booster - Berkesan Menggalakkan Penghasilan Susu Ibu ❤❤
.
.
1000mg x 60 chewable tablets ============================ =======
.
✔ Menggalakkan pengeluaran susu ibu (Melimpah-limpah) .
✔ Mengandungi makanan sunnah .
✔ Halal dan berkesan .
✔ Lulus KKM & Buatan Malaysia serta Beratus-ratus testimoni yg positif telah diterima !
.
✔ Menggalakkan Pengeluaran Susu Ibu (Melimpah-limpah) .
✔ Memekatkan & Menambahkan Khasiat Susu Badan .
✔ Berkesan Seawal 2 Hari (Berdasarkan Majoriti Testimoni Pengguna) .
✔ Mengandungi Makanan Sunnah Seperti Habbatussauda .
✔ Mudah, Tak Payah Bancuh-bancuh hanya kunyah sahaja .
✔ Harga Berpatutan, 60 Chewable Tablets Sekotak Untuk Penggunaan Selama 1-2 Bulan .
✔ Berperisa Vanilla. Sedap !
.
.
.
#milkbooster #milkboostermurah #milkboostermalaysia #milkboostertestimoni #milkboostermamom #milkboosteroriginal #mamom #mamommilkbooster #beautyclozet #onlineshopping #breastfeeding

Most Popular Instagram Hashtags