#beautyclozet

MOST RECENT

DYXY COSMETIC PRODUCT
*READY STOCK*
.
.
🎵🎵 DYXY BC CREAM
🎵🎵 DYXY GREEN TEA FACE MIST 🎵🎵 DYXY BRUSH .
.
🌺 DYXY BC CREAM : RM70 + POS RM7 SM | RM11 SS .
.
🌺 DYXY GREEN TEA FACE MIST : RM43
+ POS RM7 SM | RM11 SS .
.
🌺 DYXY BRUSH : RM 35
+ POS RM7 SM | RM11 SS .
.
🌺 DYXY COMBO SET ( BC CREAM+ FACE MIST+ BRUSH ) : RM129
+ POS RM7 SM/ RM11 SS
.
.
#dyxybrushoriginal #dyxybccream #dyxybrush #dyxy #dyxyfacemistgreentea #onlineshopping #beautyclozet #makeup

The Power of Face Mist .
🍃 DYXY GREE TEA Face Mist 160ml .
❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
.
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
.
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
.
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
.
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
.
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka .
❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
.
❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
.
❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian 🍃 SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN
.
.
#beautyclozet #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxy #dyxyfacemistgreentea #onlineshopping

DYXY BC CREAM FOUNDATION
.
BC CREAM ialah revolusi baharu solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER 👩🏻 Diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata dan juga membantu merawat kulit
.
🌼MAGIC FOUNDATION mampu merawat segala cela
.
🌼SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
.
🌼Kesan 3D yang tampak seperti filter flawless tapi masih natural
.
🌼MUDAH MERESAP kedalam kulit dan jimat masa untuk bersiap
.
🌼SESUAI untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF
.
🌼ANTI MINYAK Tekstur krim yang ringan dan selesa dipakai
.
🌼TAHAN LAMA sehingga 8 jam
.
.
2 TONE AVAILABLE
Beige 👉 kulit cerah ala2 'chinese' / cerah sederhana . Skin tone akan nampak lebih cerah dan paling penting tidak bercapuk
.
Natural 👉 sawo matang dan sederhana cerah . Hitam manis pun boleh jangan risau tidak bercapuk
.
.
#facialscrub #facial #onlineshopping #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxycosmetics #beautyclozet

DYXY COSMETIC PRODUCT
*READY STOCK*
.
.
🎵🎵 DYXY BC CREAM
🎵🎵 DYXY GREEN TEA FACE MIST 🎵🎵 DYXY BRUSH .
.
🌺 DYXY BC CREAM : RM70 + POS RM7 SM | RM11 SS
.
🌺 DYXY GREEN TEA FACE MIST : RM43
+ POS RM7 SM | RM11 SS
.
🌺 DYXY BRUSH : RM 35
+ POS RM7 SM | RM11 SS
.
🌺 DYXY COMBO SET ( BC CREAM+ FACE MIST+ BRUSH ) : RM129
+ POS RM7 SM/ RM11 SS
.
.
======================
.
.
#dyxy #facialscrub #onlineshopping #beautyclozet #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxybccream #dyxycosmetics #scrub

SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB **READY STOCK**
.
.
Scrub District - No.1 Organic Facial Scrub .
.
❤ SCRUB DISTRICT ❤
Nak cerahkan kulit nak hilangkan parut kena selalu sental kulit tu. Nak sental dengan apa? SCRUB DISTRICT la awak ❤ scrub ni tak sama dengan scrub yang lain tau.cuba baca yang bawah ni :- .
💚 Scrub Ingredients:
Apricot Essence.
Concentrated Whitening Essence.
Brown Sugar.
Rock Salt. .
.
💚Scrub Instructions:
Can use every night.
After shower & After facial wash.
Scrub on a slightly damp skin (NOT too wet, NOT too dry).
Exfoliate - scrub normally (in accordance to ur level of skin tolerance).
Leave on for 30secs to 2mins
Wash off the scrub and continue with your favourite toner & moisturiser. .
.
💚 Benefit :
- Brightening
- Moisturizing
- Lighten Acne Star
- Reduce Open Pores
- Even Skin Tone .
.
*ada 3 colour packaging: pink,biru & hijau*
*random colour utk setiap order*
.
.
#beautyclozet #onlineshopping #scrubdistrict #scrub #facial #facialscrub

SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB **READY STOCK**
.
.
RM 59
+ POS RM7 SM | RM11 SS ======================
.
.
#scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrub #facial #facialscrub #onlineshopping #beautyclozet

CANDYWAX HAIR REMOVAL by Rheaazuri
.
.
Kenapa Candywax sangat luar biasa?! WAJIB BACA KEPADA PENCINTA WAX HAIR REMOVAL!
.
.
Candywax menggunakan madu asli (pure 100%) bukan fake madu. Warna madu asli berbeza-beza bergantung jenis nektar tanaman yang dikumpulkan lebah. Setiap jenis lebah dapat menghasilkan madu dengan aneka warna, rasa dan aroma. Madu tidak dinafikan sangat baik untuk kulit. Madu dapat menghaluskan, melembabkan, melawan bakteria dan merawat serta melindungi kulit. Jadi tidak hairanlah, Candywax membantu membuang bulu disamping menjaga struktur kulit anda. .
.
Tidak seperti produk lain, warna wax sentiasa sama dan warna akan maintain kerana bukan madu asli.
.
.
Setiap production yang berjalan, raw material pemprosesan Candywax akan datang dalam keadaan yang berbeza-beza. Warna dan bentuk fizikal Candywax akan berubah-berubah tetapi tidak mengubah keberkesanan produk. Warna dan bentuk saja yang akan berbeza tetapi tidak langsung memberi kesan pada kualiti produk.
.
.
Jika candywax dalam bentuk yang agak cair, hanya panaskan dengan anggaran selama 0.5-1 minit sudah memadai. Tunggu suam sejuk dan kacau sehingga berbentuk likat dan boleh digunakan.
.
.
Jika candywax dalam bentuk yang keras, panaskan mengikut ketetapan yang diberikan atau bergantung kepada suhu microwave masing-masing. Jika masih keras, ulangi proses yang sama sehingga candywax cair. Tunggu suam dan kacau sehingga berbentuk likat dan boleh digunakan.
.
.
Selamat Mencuba!! Jom jadi pengguna bijak! Beli produk yang berkualiti dan dijamin keberkesanannya.
.
.
#candywaxbyrheaazuri
#candywax
#candywaxmurah
#hairremoval
#waxhairremoval #onlineshopping #beautyclozet

CANDYWAX HAIR REMOVAL by Rheaazuri
**ready stock**
.
.
RM35 + POS RM7 SM | RM11 SS
.
.
======================
.
.
#rheaazuri #candywax #candywaxbyrheaazuri #hairremoval #onlineshopping #beautyclozet

MABELO NAIL SHINER **READY STOCK** .
.
Cara Penggunaan Produk
.
1- Basuh @ bersih kuku daripada sebarang kekotoran
.
2- Gunakan Mabelo Nail Shiner untuk mula menggosok kuku dengan cermat sehingga kuku bersinar
.
3- Setelah siap lapkan kuku dengan kain bersih dan cuci Mabelo Nail Shiner dgn air .
4- Simpan Mabelo Nail Shiner didalam bekas khas yg comel
.
.
#beautyclozet #feminine #nails #nailpolish #mabelo #mabelonailpolish #mabelonailshiner #onlineshopping

MABELO NAIL SHINER **READY STOCK**
.
.
1- Mabelo Nail Shiner dihasilkan daripada 100% TEMPERED GLASS berkualiti tinggi yang tahan lasak dan boleh digunakan sehingga 2 tahun
.
2- Mabelo Nail Shiner sangat ringkas dan sangat mudah untuk digunakan oleh sesiapa shj tanpa mengira usia pada bila bila masa walau dimana jua berada menjadikan kuku sama rata licin dan bersinar
.
3- Teknologi yang digunakan untuk membuat dan memproses Mabelo Nail Shiner membolehkan penghasilan permukaan kaca yang lembut dan tidak merosakkan kulit. Pada masa yang sama, produk ini membawa kesan yang berkilat menggunakan teknologi paten yang unik dan tersendiri.
.
4- Sangat mudah untuk mempelajari cara cara menggunakan Mabelo Nail Shiner
.
5- Kesan berkilau boleh kekal sehingga 2 minggu
.
6- Hanya menggunakan air sahaja untuk tujuan pembersihan produk
.
7- Lulus ujian Rosh 6 untuk bahan-bahan toksik dan disahkan kerana tidak mempunyai apa-apa bahan-bahan toksik.
.
.
#beautyclozet #feminine #mabelo #mabelonailpolish #mabelonailpolishmurah #nailpolish #nailart

MABELO NAIL SHINER **READY STOCK** .
.
RM69 SM
RM79 SS
.
.
======================
.
.
#mabelonailpolish #mabelonailpolishmurah #nailpolish #nailpolishaddict #beautyclozet #feminine #onlineshopping

DIANZ VITAMIN 2017 NEW PACK
.
.
APA BEZA DIANZ VITAMIN & DIANZ VITAMIN 2017
.
.
Kini tiada lagi PEARL BOOSTER dan digantikan dengan bahan baru yang lebih kesan 5kali WOWWWWW
dengan adanya ASID ASCORBIC, wajah anda bukan saja jelita macam JANNA NICK
tapi
Lebih cepat glowy berseri sampai ramai tersalah sangka dengan umur anda. Apa taknya, makin awet muda. Tersenyum- senyum cik abang bila keluar berdua dengan anda
Bukan saja untuk kulit tapi KUKU , TUMIT KAKI dan RAMBUT pun sama dapat khasiat
.
.
HARGA PULA MACAMANA? BERAPA BIJI JE ADA
.
.
Harga RM57 termasuk pos (sem), untuk promosi kali ni.. anda akan dapat 35biji tapi selagi stok masih ada. Dah tak banyak stok dah, ramai dah grab promosi ni.
Selepas tamat, promosi.. akan kembali kepada 30biji. Jom, cepat- cepat grab promosi ni
.
.
Apa ciri2 baru pada Dianz Vitamin ni??🤔🤔
.
💜dianz vitamin 2017 + extra ascorbic acid dan gluta tanpa pearl
💜penutup berwarna soft purple ( tulisan timbul hisaphisapteruscantik )
💜botol berbentuk D ( dark purple )
💜meditag kkm
💜hologram dianz di belakang botol ( berwarna kelabu )
💜tulisan timbul di kiri dan kanan ( dianz / dian vit c & e )
💜bawah botol ( tulisan timbul dl 4090 )
semua ni fungsi2 keselamatan untuk elak kan di clon insha Allah ✌🏼
Lawa tak botol baru ni?? Tengok botol je pon dah lawa, kalau uolls makan, uolls pon lawa..
.
.
#dianz #vitaminc #vitc #onlineshopping #beautyclozet #feminine #dianzvitaminc #dianzvitcbaru #dianzvitcoriginal

DIANZ VITAMIN 2017 NEW PACK
.
.
**READY STOCK** .
.
RM50
.
.
+ POS RM7 SM | RM11 SS
.
.
#dianzvitcbaru #dianzvitaminc #dianz #dianzvitcoriginal #feminine #beautyclozet #onlineshopping #vitaminc #vitc

JSD FEMININE WASH NEW PACK .
.
RM52
.
.
POS RM7 SM | RM11 SS
.
.
#jsd #jsdfemininewash #femininewash #jsdfemininewashborong #onlineshopping #beautyclozet #feminine

JUSHINE C BY NLEE BEAUTY .
.
ANTARA KEBAIKAN JUSHINE C 🍒🍊
.
✔ Untuk merawat sembelit
✔ Memudarkan parut jerawat
✔ Mencerahkan kulit
✔ Memberi tenaga
✔ Merawat masalah jerawat
✔ Merawat kulit kering
✔ Merawat luka
✔ Merawat parut badan
✔ Merawat masalah eyebag/wajah kusam
✔ Meningkatkan imunisasi badan
.
.
APA BAHAN-BAHAN JUSHINE C🍊🍒?
.
➡Water
➡Vit c
➡Orange emulsion
➡Xanthan gum
➡Glucose
➡Flavour orange
➡Acerolla cherry .
.
Apa yang best dengan #JushineC ni sebab semua orang boleh consume:
.
🍒 Kanak-kanak seawal 7 tahun
🍊 Lelaki dan Perempuan
🍒 Ibu mengandung (seawal 2 bulan)baik untuk perkembangan baby
🍊 Wanita lepas bersalin untuk cepat sembuh luka.
.
.
Cara Pengambilan:
.
✔Sehari minum 5ml atau 10 ml (maksima) - sudu sukatan diberi
🍊 5ml pagi #ATAU malam
Atau
🍊2.5ml pagi #DAN 2.5ml malam
Atau
🍊 5 ml pagi #DAN 5 ml malam
✔ minum 1jam sebelum sarapan atau malam sebelum tidur
✔selang sehari minum, cth : ahad minum , pastu selasa plak minum ✔Jangan lebih dari sukatan yang kami cadangkan.
✔Minum air kosong selepas minum jus ini.
.
.
1 botol 200ml
.
#jushinecbynleebeauty #jushinec #jushinecmurah #jushinecbynlee #beautyclozet #onlineshopping #vitaminc

JUSHINE C BY NLEE BEAUTY **ready stock**
.
.
RM53 (exclude postage)
.
+ POS RM7 SM/ RM11 SS
.
.
#jushinecbynleebeauty #jushinec #jushinecmurah #jushinecbynlee #beautyclozet #onlineshopping #vitaminc

Shampoo santan 🌴🌴🌴 nie sesuai sangat untuk masalah rambut luruh, kulit kepala gatal, kelemumur, rambut bercabang dan untuk menyihatkan rambut 💆💆💆
.
.
4 bahan penting dalam Shampoo Santan:
.
🌷Minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary.
.
.
Coconut Milk (Santan Kelapa):
.
👉 menyuburkan kulit kepala & rambut
👉 mengawal minyak berlebihan
👉 mengelakkan botak & rambut beruban
Coconut Oil (Minyak Kelapa)
👉 menguatkan rambut 👉 melembutkan rambut
👉 melawan kelemumur & rambut bercabang
Sweet Orange Essential Oil
👉 melegakan kegatalan kulit kepala
👉 merangsang pertumbuhan rambut
👉 bau yang segar
Rosemary Essential Oil
👉 mengelakkan keguguran rambut
👉 merawat kelemumur 👉 merawat kulit kepala kering
.
.
250ML
.
#shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #onlineshopping #beautyclozet #dandrufftreatment #hair #shampoosantanbymyhomelab

SHAMPOO SANTAN **ready stock**
.
.
RM29 (exclude postage) .
.
+ POS RM7 SM | RM11 SS
.
#shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #onlineshopping #beautyclozet #dandrufftreatment #hair #shampoosantanbymyhomelab

I FLAWLEES ORGAN OIL
.
.
MAKE UP X FLAWLESS ?? MAKE UP X TAHAN LAMA ??
MAKE UP NAMPAK KUSAM ?? FOUNDATION MEREKAH ?? KULIT KERING ?? BIBIR KERING ?? MASALAH KULIT ??
.
.
MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS BLH SELESAIKAN MASALAH ANDA ...
.
.
RAMUAN RAHSIA iFLAWLESS,
5 KALI LEBIH POWER DARI MINYAK ARGAN BIASA
.
.
Kebaikan untuk wajah:
.
✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak
✅kulit jenis berminyak kembali normal
✅mengecutkan jerawat
✅mengurangkan parut jerawat
✅mengecilkan liang pori-pori
✅kulit lembut macam beby
✅awet muda
✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco)
✅bibir munggil & tiada lagi pecah2
.
.
.
#iflawless #iflawlessminyakargan #iflawlessminyakarganemasoriginal #iflawlessmurah #onlineshopping #beautyclozet #makeup #iflawlessarganoil

Most Popular Instagram Hashtags