#beautybooster

MOST RECENT

ตื่นนอนปุ๊บดื่ม.. #jolieglow 🌸💜...มีสารสกัด ROC 🍊ช่วยสร้างเกราะให้ผิวภายในเพื่อกันแดด
ก่อนออกจากบ้านก็ต้องทา ... #WINKWHITEBODYLOTION ..มีสารสกัดบำรุงและปกป้องผิวภายนอกจากแสงแดด

มีผิวสวยๆๆ..ทำได้ไม่ยาก 😊 ราคาหลักร้อย

JOLIEGLOW & WINKWHITEBODYLOTION Line :@tidlomcafe (ใส่@นำหน้า)
คลิกเลย 👉🏻 http://bit.ly/2xb4XyH

#tidlomcafe #ทีมติดลมเลดี้ #winkwhite #โปรเจคโป๊ปเบลล่า #WINKWHITEBELLA #bella
#สังหารความป้า #CellEssenceForSkin #BeautyBooster #Jolie_Glow 💜💗🌸 #อาหารผิวสังหารความป้า_ชะลอความชราขั้นสุด #Getbackto_20
#อาหารเสริม #อาหารผิว #ผิวสวย
#ผิวดี #เซลล์ผิวใหม่
#บอกลาความป้า #สุขภาพดี
#รับสมัครตัวแทนทั่วประเทศ

SALE SALE SALE!!
.
TRUDOLLY TRIO COMBO ON SALE WITH SPECIAL PREMIUM FREEGIFT!
.
CHECK OUT OUR INSTAGRAM TO BUY. Whatsapp 013 9659331 now
.

🔥🔥🔥🔥SALE SALE SALE TRUDOLLY BY FAZURA 🔥🔥🔥🔥
.
1️⃣Jamu Vdolly - #ketatmemikat 💝

2️⃣Trudolly Beauty Booster - #cerahflawless 💄

3️⃣Trudolly Detox Pro - #detoxslimming 🍋

Setiap pembelian set seperti diatas akan diberkan secara PERCUMA
✅Premium Pouchbag by Trudolly
.
Dapatkan sekarang. Promosi untuk first batch sahaja! Trio Combo for RM150 Free Postage dan FREE gift! Best giler!! Hanya dengan RM150 anda mendapat 4 barang dan free post!! jangan tggu lama-lama.. nnt kehabisan stock awal jugak rugi...
.
.
🔛 untuk pertanyaan lanjut rojer CikDots 📱 601159348017 atau click je wasap link kt bio 👌🏻
.
#trudolly #trudollymalaysia #trudollybyfazura #missfazura #fazura #beautydetox #trudollyteamsophie #trudolly #trudollybyfazura #trudollymalaysia #missfazura #fazura #sayajualprodukkecantikan #sayajual #beautifulinsideout #detoxpro #beautybooster #cantikbermuladaridalam #VDollyByFazura #cantikskincare #assalamualaikum #jomcantik #kulitcantik #sayajualmurah #sayajualonline #feedbacktrudolly #feedbackvdolly ##cikdotsbagimur2 #semuabolehkurus #semuabolehcantik
#cantikuntukselamamya #cantiksepertiFAZURA

Glad to meet our gorgeous ladyboss @puterizarith again for iftar with the Trudolly stokist & agents 😍😍
.
We are having Ramadhan sale now! Grab this chance to get this cute make up pouch while stock last!
.
DM / click whatsapp link at profile bio to order 💕
.
#trudolly #beauty #beautybooster #detox #detoxpro #ramadhansale #freegift

Hi semua!! Ramai yang request Beauty Booster yang power ni in loose pack and sooooo yeahh
.
Now in loose pack!!
.
1 box RM59 sahaja. But enjoy free postage & freegift when you buy 2 boxes and more 😍😍
.
Whatsapp 0192621305 fast to get fast result 🙈🔥🔥
.
#teamrichdolly #trudolly #beautybooster #fattzura #whitening #fazurabeautyshop #fazurabeauty #beauty

Hi semua!! Ramai yang request Beauty Booster yang power ni in loose pack and sooooo yeahh
.
Now in loose pack!!
.
1 box RM59 sahaja. But enjoy free postage & freegift when you buy 2 boxes and more 😍😍
.
Whatsapp 0192621305 fast to get fast result 🙈🔥🔥
.
#teamrichdolly #trudolly #beautybooster #fattzura #whitening #fazurabeautyshop #fazurabeauty #beauty

.
.
Psssttt...! Cuba liat ni... bisaikan dapat simpan trio combo, handphone kah usin pun buleh make up apatah lagi, hantap buleh nya!😆 Biskita boleh dapatkan pouch bag yg cumil ani dgn membeli one of our promo. Check it out yaw!👇🏼
.
💝 RAMADHAN RAYA DEALS 💖
.
PACKAGE TRIO - TRIO COMBO (3 bottles)
Beauty Booster + Detox Pro + VDolly = $60 only (n/p $65)
Free gift TRUDOLLY MAKEUP POUCH 👛
.
PACKAGE BOOSTER - (3 bottles)
Beauty Booster x 2 bottles + Detox Pro = $60 only (n/p $65)
Free gift TRUDOLLY MAKEUP POUCH 👛
.
PACKAGE DETOX - (3 bottles)
Detox Pro x 2 bottles + Beauty Booster = $60 only (n/p $65)
Free gift TRUDOLLY MAKEUP POUCH 👛
.
PACKAGE TRUDOLLY - (4 bottles)
Trudolly set x 2 = $75 only (n/p $80)
Free gift TRUDOLLY MAKEUP POUCH 👛
.
PACKAGE VDOLLY - VDOLLY COMBO (2 bottles)
VDolly x 2 bottles = $45 (n/p $50)
Free gift TRUDOLLY SPARKLE WATER BOTTLE in Turquoise 💙
.
.
🚙 FREE DOOR TO DOOR DELIVERY FOR A PURCHASE OF $100 & ABOVE (for TUTONG & BRUNEI-MUARA only - KB & LUMUT area self pick up)
.
Whatsapp 8740101 (for fast respond click link on my bio)
.
Join our team today! Dropship & Sales Agent wanted! #teamkhaylazalzi
.
#teamkhaylazalzi
#trudollybrunei
#vdollybrunei
#kunyahkunyahcantek
#ketatlagimemikat
#missfazura
#fazura
#cantekketatmenawan
#brunei
#flawless
#beautiful
#love
#slim
#beautybooster
#detoxpro
#jamumodern
#raya2018
#kurus
#kolagen
#collagen
#ratubrunei
#ratuslimmingjellybrunei

Korang nak tahu sesuatu?
.
Semua bahan2 yg ada dlm Trudolly ni telah di amalkan oleh Fazura lebih dari 10 tahun tau!
.
Sebab tu uolls wajib cuba Trudolly ni and rasakan sendiri perubahannya.
.
Yang pasti bahan2 di dalam Trudolly adalah 100% selamat dan natural, insya Allah.
.
Whatsapp Nura for more details ; 014.7059182 💋
.
#trudollysquad #trudolly #trudollybyfazura #trudollymalaysia #trudollykl #trudollysetapak #trudollygombak #trudollyklcc #trudollyselayang #trudollyrawang #beautifulinsideout #detoxpro #beautybooster #sayajual #sayajualprodukkecantikan #fazura #missfazura #fattzura #trudollysarawak #trudollysabah #trudollybrunei

Kalau nak cerah pagi raya. Kulit flawless berseri- seri ambil yang set atas tu
.
Kalau nak kurus slim melim pagi raya amik yang set bawah tu
.
Kalau nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp 0136577466 atau boleh dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia
.
#trudollyrina #fattzura #trudollymurah #trudolly #raya2018 #rarebarulahraya #agentwanted #dropshipwanted #detox #fazurabeauty #jomkurus #gebu #cerah #putih #whitening #beautybooster #detoxpro #kurus #slimming

AKAK NAK BAGITAU KORANG KENAPA PERLU MENCUBA TRUDOLLY😉
.
Yang pastinya korang akan puas hati tengok hasil yang akan korang dapat😊
.
Kebaikkan Beauty Booster:
🍓Meremajakan kulit secara semulajadi
🍓Menghilangkan jerawat
🍓Mencerahkan kulit
🍓Memudarkan parut
.
Kebaikkan Detox Pro:
🍏Membuang toksin
🍏Melancarkan sistem pencernaan
🍏Melancarkan darah
🍏Membantu masalah sembelit
.
Tak rugi tau consume Trudolly ni, hanya dengan 1 harga je korang dapat 2 botol untuk penggunaan sebulan😍 Nak sihat dan cantik takperlu bayar mahal-mahal!😘😘
.
Mcmne nak dapatkan? Korang blh WALK IN ke mana2 outlet @myonlineshopes or BELI ONLINE di www.myonlineshopes.my 😊
.
🌎 Postage Worldwide
.
Untuk maklumat lanjut , boleh Whatsapp 📱Hotline 0108408600
.
.
#myonlineshopes #trudolly #fazura #beautybooster #beautyproducts #beauty #detox #miri #Sarawak #brunei #shoppingonline #trudollydimiri #trudollybintulu #trudollybrunei #fattzura

Pejam celik da 7 hari umat islam berpuasa. Alhamdulillah 🤲🏻. Pada yg duk nk cari petua nk putih kan kulit dengan cepat.. meh try REXIVA C. Sebab banyak Khasiat dan manfaat: .
Khas utk korg yg tak sabar nak PUTIH GEBU FLAWLESS DGN CEPAT!!
✅KKM APPROVAL for sure SELAMAT👍
✅ Hasil seawal 7 HARI
✅ KULIT BERSIH, PUTIH, GLOWING
✅ KUNYAH2 je u olls senang!
✅ Rasa buah buahan, sumpah sedap GILA!!
.

Komen "nak" now!! 📲0173802897👌🏻
.
#rexiva
#rexivac
#glowingskin #malaysia #flawless #vitaminc #strawberry #tabletchewable #beauty #beautyproduct #beautysecret #beautycare #beautybooster #booster #beauty #beautyskin #skincare #skin

SUSU BADAN CEPAT REFILL WALAUPUN BARU LEPAS MENYUSU!!
.
.
Mana-mana ibu menyusu boleh cuba EHT utk mendapatkan kesan yg menakjubkan. Senyuman anak pun semacam je lebar dia nanti sbb puas minum.
.
.
#SuperMilkBooster
#MilkBooster
#BrainBooster
#AirAntiRoyan
#MoodBooster
#EnergyBooster
#BeautyBooster
#SusuMeriahKulitCantik
#GlowingSkinBooster
#EmpressHerbalTea

VDOLLY by FAZURA
.
Apakah VDolly❓
VDolly adalah tablet kunyahan khusus untuk meningkatkan tahap kesihatan dalaman wanita
_
Kami menggunakan SHATAVARI sebagai bahan utama VDolly,
_
Kelebihan shatavari adalah :
🌼 Menguatkan dan menyembuhkan organ peranakan wanita
🌼 Dapat menyuburkan dan menguatkan rahim
🌼 Memberi tenaga dan kekuatan badan wanita
🌼 Merawat masalah vagina longgar dan kurang grip
🌼 Merawat masalah kulit kusam
Merawat masalah keputihan
_
Bahan2 Utama dalam VDolly :
👉🏻 Shatavari, Tumeric, Serapat Extract, Manjakani, Dates, Ginger, Aloevera
_
Kebaikkan VDolly :
✔3 kali lebih berkesan & cepat mengecutkan otot vagina
✔Menjadikan kemutan miss v luar biasa
✔Menghilangkan bau & keputihan
✔Menganjalkan payudara serta punggung
✔Mengecutkan rahim yg kembang selepas bersalin
✔mencegah barah payudara & rahim
✔Membaiki serta mencantikkan kulit wajah dari dalam
✔Membekalkan tenaga ketika bekerja @ bersama pasangan
✔Melancarkan period yg tak teratur
✔Menstabilkan hormon
✔Amat sesuai utk wanita lepas bersalin
✔VDolly tidak panas. Sesuai untuk breastfeed mom
_
VDolly tidak boleh diambil oleh👇🏻
❎Ibu mengandung 🤰🏼
❎Semasa datang bulan
.
🔛 untuk pertanyaan lanjut rojer CikDots 📱 601159348017 atau click je wasap link kt bio 👌🏻
.
#trudolly #trudollymalaysia #trudollybyfazura #missfazura #fazura #beautydetox #trubeauty #trudollyteamsophie #trudolly #trudollybyfazura #trudollymalaysia #missfazura #fazura #sayajualprodukkecantikan #sayajual #beautifulinsideout #detoxpro #beautybooster #cantikbermuladaridalam #VDollyByFazura #cantikskincare #assalamualaikum #jomcantik #kulitcantik #sayajualmurah #sayajualonline #beauty #beautiful #feedbacktrudolly #feedbackvdolly ##cikdotsbagimur2 #semuabolehkurus #semuabolehcantik
#cantikuntukselamamya #cantiksepertiFAZURA

SOLUSI KERISAUAN IBU DALAM 1 PEK
.
.
Empress Herbal Tea sememangnya teh herba yang amat sesuai utk diamalkan oleh wanita. Semua utk semua golongan. Wanita normal juga boleh amalkan kerana minuman kesihatan ini mengandungi sumber nutriens yg sgt tinggi. .
.
Banyak positive result yg Kak Suri terima sebagai testimonials. .
.
Insyaallah teh herba ini memberi manfaat kepada kesihatan kita dengan membekalkan sumber nutriens yg cukup utk keperluan badan kita. .
.

#SuperMilkBooster
#MilkBooster
#BrainBooster
#AirAntiRoyan
#MoodBooster
#EnergyBooster
#BeautyBooster
#SusuMeriahKulitCantik
#GlowingSkinBooster
#EmpressHerbalTea

✨ RAMADHAN RAYA DEALS ✨
.
💝 FREE POUCH MAKEUP BAG DENGAN BELIAN TRIO COMBO ATAU 2 BOX TRUDOLLY
.
Harga untuk semenanjung
💌 ALL FREE POSTAGE!!!
❇️TruDolly Beauty Booster: RM59
❇️TruDolly DetoxPro: RM59
❇️TruDolly (Beauty Booster & DetoxPro): RM99
❇️TruDolly 2 box: RM190 + Free Pouch Bag 👝
❇️VDolly: RM59
❇️VDolly 2 box: RM110 + Free Eye Mask
❇️TruDolly & VDolly (Trio Combo): RM150 + Free Pouch Bag 👝
.
Harga untuk sabah sarawak
💌 ALL FREE POSTAGE!!!
❇️TruDolly Beauty Booster: RM65
❇️TruDolly DetoxPro: RM65
❇️TruDolly (Beauty Booster & DetoxPro): RM105
❇️TruDolly 2 box: RM210 + Free Pouch Bag 👝
❇️VDolly: RM65
❇️VDolly 2 box: RM120 + Free Eye Mask
❇️TruDolly & VDolly (Trio Combo): RM160 + Free Pouch Bag 👝
.
Order sekarang selagi stok masih ada.
Whatsapp 👉 017-264 5413 👈
#fattzura #trudollymurah #trudolly #raya2018 #detox #fazurabeauty #jomkurus #gebu #cerah #beautybooster #detoxpro #kurus #trudollybyfazura #trudollyorigina #trudollybeautybooster #trudollydetoxpro #vdolly #igshoppe #bazarpaknil #fazura #missfazura #kurus #sihat #supplements #trudollyagent #produkkurus #detox #nakkurus #produkkurus #produkpemutih #produkkulitcantik #nakkurus #nakcantik #cantikmacamfazura

Trudolly Detox Pro
💋JOM SIHAT & CANTIK💋
.
Pernah dengar mengenai Trudolly by Fazura kita yg cantik manis tu?
.
Siapa pernah jumpa miss Fazura face to face? Seriously muka fazura mmg cantik dan muda sentiasa.
.
Inilah rahsia Fazura.
.
💋KUNYAH TRUDOLLY DAN CANTIK BAK CINDERELLA💋
.
Sebelum tido Fazura akan mengunyah 1-2 tablet DETOX PRO setiap malam.
.
Apa kandungan & kesan positif jikan uolls consume DETOX PRO Trudolly ni?
.
.
===========================
🎀 5 Bahan Penting Beauty Booster
===========================
.
•SEABUCKTHORN membantu sistem pencernaan dan melancarkan peredaran darah.
.
•TEH HIJAU membuang lebihan lemak dalam badan
.
•SPIRULINA membantu menuetralkan badan dan meningkatkan fungsi hati yang penting untuk detoksifikasi
.
•LEMON membantu mengeluarkan toksin dalam badan dan membantu proses detoks
.
•GARCINIA COMBOGIA mengurangkan pembentukan lemak dan mengurangkan penyerapan karbohidrat
.
============================
🎀 4Kesan Positif DETOX PRO
============================
✅Membuang toksin dalam badan
✅mendapatkan berat badan ideal
✅Meningkatkan stamina dan tenaga di dalam badan
✅Membaik pulih sistem penghadaman
.
.
🔛 untuk pertanyaan lanjut rojer CikDots 📱 601159348017 atau click je wasap link kt bio 👌🏻
.
#trudolly #trudollymalaysia #trudollybyfazura #missfazura #fazura #beautydetox #trubeauty #trudollyteamsophie #trudolly #trudollybyfazura #trudollymalaysia #missfazura #fazura #sayajualprodukkecantikan #sayajual #beautifulinsideout #detoxpro #beautybooster #cantikbermuladaridalam #VDollyByFazura #cantikskincare #assalamualaikum #jomcantik #kulitcantik #sayajualmurah #sayajualonline #beauty #beautiful #feedbacktrudolly #feedbackvdolly ##cikdotsbagimur2 #semuabolehkurus #semuabolehcantik
#cantikuntukselamamya #cantiksepertiFAZURA

💋JOM SIHAT & CANTIK💋
.
Pernah dengar mengenai Trudolly by Fazura kita yg cantik manis tu?
.
Siapa pernah jumpa miss Fazura face to face? Seriously muka fazura mmg cantik dan muda sentiasa.
.
Inilah rahsia Fazura.
.
💋KUNYAH TRUDOLLY DAN CANTIK BAK CINDERELLA💋
.
Fazura memulakan hari dgn mengunyah 1-2 tablet BEAUTY BOOSTER setiap pagi.
.
Apa kandungan & kesan positif jikan uolls consume BEAUTY BOOSTER Trudolly ni?
.
.
===========================
🎀 5 Bahan Penting Beauty Booster
===========================
.
• ALOE VERA melembabkan kulit wajah dan membantu mengurangkan kesan parut.
.
•ACEROLLA CHERRY membantu kulit kelihatan lebih muda, gebu dan anjal.
.
•ASTAXANTIN adalah agen semulajadi untuk mencerahkan dan memutihkan kulit.
.
•GRAPE SEED melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.
.
•L-CYSTEINE bersifat anti-oksidan yang dapat membantu melambatkan proses penuaan
.
.
============================
🎀 5Kesan Positif Beauty Booster
============================
✅Mencerahkan kulit
✅Meremajakan kulit secara!semulajadi
✅Menghilangkan jerawat
✅Memudarkan parut
.
.
🔛 untuk pertanyaan lanjut rojer CikDots 📱 601159348017 atau click je wasap link kt bio 👌🏻
.
#trudolly #trudollymalaysia #trudollybyfazura #missfazura #fazura #beautydetox #trubeauty #trudollyteamsophie #trudolly #trudollybyfazura #trudollymalaysia #missfazura #fazura #sayajualprodukkecantikan #sayajual #beautifulinsideout #detoxpro #beautybooster #cantikbermuladaridalam #VDollyByFazura #cantikskincare #assalamualaikum #jomcantik #kulitcantik #sayajualmurah #sayajualonline #beauty #beautiful #feedbacktrudolly #feedbackvdolly ##cikdotsbagimur2 #semuabolehkurus #semuabolehcantik
#cantikuntukselamamya #cantiksepertiFAZURA

Kirim foto saat berbuka puasa / sahur dengan SUPER COLLAGEN ya, Darliiiiing.
Dan dapatkan 150 ribu langsung ditransfer ke rekening kmu.
Eits...hanya untuk 3 foto terbaik lhooo.
So...kirim foto terbaikmu yaaa.. 💋
_
🌸 Love your skin early on.. 💋
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#Skincare#skincaresyari#skincarealami#skincarebusui#skincarebumil#naturalskincare#naturalskincareproducts#organik#organic#alami#natural#loveyourskin#skincarebebaskimia#organicskincare#botanical#bandung##vitaminkulit#skinvitamins#beautybooster#promo#hargapromo#tandacinta#specialprice#tantangan#challenge#collagen#suplemen

Most Popular Instagram Hashtags