#beauteslim

215 posts

TOP POSTS

KORANGGG, Izara Aishah yg MELETOP ni pun consume #BeauteSlim utk KURUS, korang acaner??? Lagi nak tunggu ke⁉️
.
RepostBy @izaraaishahofficial: "Got this ubat from Abang Sharnaaz , it's really good. Kurus dalam 5 hari. No kidding.. You know how cerewet I am.. I only promote things I actually use and this ubat here is amazing. Thank you Abang Sharnaaz and Kak Nabila, cek doa semoga terus berjaya and murah rezeki. Ikhlas from me. 💋" .
💃🏻💃🏻💃🏻Meh Watsapp Akak laju-laju : 0126196255 💃🏻💃🏻💃🏻
.
#beauteaslimampang #beauteaslimstockist #program10harikurus #byvanillalaleen

☘️BEAUTEA SLIM☘️
.
LOSE UP TO 5KG IN JUST 10DAYS!

BEAUTEA SLIM is designed and formulated in United Kingdom specifically to burn stubborn fat. The combination of Garcinia Cambogia, Cactus extract extract and Raspberry Ketone is a super-charged fat fighting formula resulting in dramatic fat burning effects day and night.

Combined with healthy eating & exercise, Beautea will leave you feeling energised, invigorated and beautiful while complementing your hard earned effort to achieve a beautiful body.

DIRECTION : Take 1 capsule before breakfast. Drink at least 1 litre of water daily.

ALL NATURAL INGREDIENTS : Raspberry Ketone, Garcinia Cambogia extract , Cactus extract , Chitosan, Green Tea Extract, L-Carnitine.

WARNING : NOT SUITABLE FOR PEOPLE WITH HEART DISEASE AND HIGH BLOOD PRESSURE.

CONTENT : 10 CAPSULES

FORMULATED IN UK
.
Order :
013-7193959

#beauteslim
#ubatkurus
#prelovedmalaysia
#bazaarpaknil
#bazaaronline

Tu dia adik comel kita hanya 2 kotak amalkan #beauteslim berjaya buang 12kg😱😱😱 So apalagi pada yg belum cuba grab cepat sementara stock masih ada..Tq @beauteaslim .. #0199395797 #0199395797
#0199395797 #0199395797

#sayanakkurus
#beauteaslimstockist
#sayajualonline

Tak dan nak p gym...xdak masa nak senaman?... nak diet?... x tahan nafsu makan?... jom try #beauteslim .... InsyaAllah boleh slim.... w/a 0 1 7 5 6 0 0 0 3 5

Jangan ambil #beauteslim kalau tak nak kurus ye..duk diam diam tengok je org lain kurus 😘😘
.
RM 50 ONLY
.
For more details boleh follow ig @beauteaslim.putrajaya same je owner. Nak ordee kat sini pun boleh
.
Jom kurus berjemaah guys
.
Muka dah cantik pakai HONEY BEE VENOM xkan xnak kurus plak kan? Mesti lagi cantik 😘😘

+ FREE GIFT

RM57 SM
RM61 SS

BEAUTEA SLIM!
PROGRAM KURUS 10 HARI!
.
.

FUNGSI BEAUTEA SLIM
.
▶Menurunkan berat badan dalam masa 7 Hari.
▶Membantu mengawal selera makan.
▶Anda akan rasa cepat kenyang.
▶Lawas pembuangan najis.
▶Perut anda hanya menerima makanan yang diperlukan sahaja.
▶Anda tidak akan berasa Lapar Sepanjang Masa.
▶Lemak degil di bahagian perut,peha,lengan,Pinggul anda 
akan disingkirkan dari badan. .
.JOM AJAK KAWAN2 KORANG BELI SAMA2 DENGAN HARGA LEBIH JIMAT
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.SETIAP PEMBELIAN AKAN DPT FREE GIFT TAU
.
.
.
.
.
.
.#beauteslim
#ubatkurus
#prelovedmalaysia
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#beauteslimmalaysia#followforlike
#beauteaslim #likeforlike #likeforfollow #like4like #followforfollow #follow4follow
#beauteaslimmurah
#beauteaslimmalaysiamurah
#beauteaslimborong#gcxfactor #tatiskincare

Alhamdulillah first batch of Beauteslim has arrive
For those who have made payment we will be mailing it out soon. ...
Just some tips that you have to take it before breakfast daily. ...
#moderncollezione #beauteslim

❗ COMBO DYXY AVAILABLE UNTUK ORDER DGN HARGA YANG ISTIMEWA😘😘 Meh try COMBO PACK DYXY selagi stock masih ada❗❗ Dgn sekali sapuan shj BCCREAM ni blh menutup segala cela yg kte tk ske di muka spt parut2 , kesan jerawat, eyebag & dpt sekatakn kulit jd LEBIH GLOWING MOWING 😍👍🏻

Dapatkn SET COMBO DYXY OFFER OFFER OFFER dgn harga yg sangatttt murah & berbaloi2😁😁😁

Mmg ternyata DYXY COSMETICS ni DA BOOM ✨✨ dah ramai yg grab n siap REPEAT ORDER tau 😉

.
📱Whatsapp 0107030507
.
#facemistgreentea #teamdyxy #bccreamdyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxy #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundation #dyxyoriginal #dyxymurah #dyxymurahmalaysia #dyxyfacemistgreenteamurah #dyxybrush #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxybccreammurah #bengkungsajatgold #beauteslim

✨ BEAUTEA SLIM ✨ #beauteaslim
.
Macam mana beautea slim membantu anda dapatkan perut yang kempis , mengecilkan lengan dan peha , kuruskan pipi pau anda dan badan ?
.
haa , meh hakak nak kasi tahu.. sebenarnya , #beauteaslim ni akan :
✔ control nafsu makan yang mengila tau !! 😱
✔ meningkatkan metabolisme rate untuk membantu proses pembakaran lemak² tepu
.
✔ selepas 10 hari , berat akan turun sebanyak 3-5kg .. bergantung pada cara gaya hidup seseorang.
.
CARA PENGAMBILAN :
👉 amalkan sebiji sehari
👉 pastikan badan anda dapat air yang mencukupi
. .
.
📲Whatsapp MIRA +6017-398 0067
.
#beauteslim #beauteaslim #beauteaslimoriginal
#beauteslimmalaysia
#beauteaslimmurah

MOST RECENT

❗ COMBO DYXY AVAILABLE UNTUK ORDER DGN HARGA YANG ISTIMEWA😘😘 Meh try COMBO PACK DYXY selagi stock masih ada❗❗ Dgn sekali sapuan shj BCCREAM ni blh menutup segala cela yg kte tk ske di muka spt parut2 , kesan jerawat, eyebag & dpt sekatakn kulit jd LEBIH GLOWING MOWING 😍👍🏻

Dapatkn SET COMBO DYXY OFFER OFFER OFFER dgn harga yg sangatttt murah & berbaloi2😁😁😁

Mmg ternyata DYXY COSMETICS ni DA BOOM ✨✨ dah ramai yg grab n siap REPEAT ORDER tau 😉

.
📱Whatsapp 0107030507
.
#facemistgreentea #teamdyxy #bccreamdyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxy #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundation #dyxyoriginal #dyxymurah #dyxymurahmalaysia #dyxyfacemistgreenteamurah #dyxybrush #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxybccreammurah #bengkungsajatgold #beauteslim

Program Kurus 10 hari

Siapa lagi ye nak hilang 5kg dalam 10hari?

Senang² je nak slim semula dengan beautea slim ni.. Produk dari UK ni la pilihan artis nak maintain bentuk badan mereka..mereka pun susah nak diet mcm kita² jgk tau tapi..ini la rahsia nya buat badan mrk kekal ramping tu 

Produk ini akan mengawal selera makan anda dan pada masa yg sama juge akan meningkatkan kadar metabolisme badan menbolehkan pembakaran lemak berlaku dengan cepat.

Jadi tak perlu risau lagi tentang diet dan anda boleh mengambilan makanan berat seperti biasa.

Beautea slim memang best sebab;
- Anda tidak akan mengalami kesan sampingan seperti berpeluh , cirit birit , panas , rasa berdebar , tak boleh tidur malam atau moody . produk ini bersifat 'neutral' dan selamat *Results may vary

Bahan Beauteaslim;
Raspberry Ketone, Garcinia Cambogia extract , Cactus extract , Chitosan, Green Tea Extract, L-Carnitine.

Beauteaslim takde pantang larang cuma u WAJIB IKUT NI kalau nak kurus cepat: Ambik 1 sebelum sarapan, dan timbang berat setiap pagi, setiap hari jangan miss, update berat. Minum air 1-2liter sehari. Makan LUNCH macam biasa dan makan malam awal dlm pkl 6-7pm. Benda manis diHARAMKAN sama sekali selepas pukul 6pm. Boleh ke ikut undang2 ni.

Coffee boleh ambik dan tak perlu exercise , tp kalau nak cepat dan rajin boleh je. Makan lunch macam biasa dan dinner kalau boleh tak payah la makan lebih ye.. Berapa saya perlu beli beauteaslim?

Nak buang 5kg = 1 box
Nak buang 10kg = 2box
Nak buang 15kg = 3 box
.
📮 RM 58 FREE POS SM
Wassup 0107030507
.
#beauteaslim #neelofa #fattahamin #beauteaslimmurah #beauteslimoriginal #beauteslim #beauteslimmurah #beautecandy #beautecandyoriginal #beautecandymurah #bengkungsajatgold

🎉READY STOCK💕
.
BEAUTEA SLIM
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
BEAUTEA SLIM:
-Menurunkan berat badan dalam masa 7 Hari.
-Membantu mengawal selera makan.
-Anda akan rasa cepat kenyang.
-Lawas pembuangan najis.
-Perut anda hanya menerima makanan yang diperlukan sahaja.
-Anda tidak akan berasa Lapar Sepanjang Masa.
-Lemak degil di bahagian perut,peha,lengan,Pinggul anda
akan disingkirkan dari badan.
.
📮 RM 58 FREE POS SM
📮RM 62 FREE POS SS
.
📲WS 0107030507
.
#beauteaslim #neelofa #fattahamin #beauteaslimmurah #beauteslimoriginal #beauteslim #beauteslimmurah #beautecandy #beautecandyoriginal #beautecandymurah #beauteaslimmalaysia #clean8 #fazura #monstalab #toujourscollagen

🎉READY STOCK💕
.
BEAUTEA SLIM
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
BEAUTEA SLIM:
-Menurunkan berat badan dalam masa 7 Hari.
-Membantu mengawal selera makan.
-Anda akan rasa cepat kenyang.
-Lawas pembuangan najis.
-Perut anda hanya menerima makanan yang diperlukan sahaja.
-Anda tidak akan berasa Lapar Sepanjang Masa.
-Lemak degil di bahagian perut,peha,lengan,Pinggul anda
akan disingkirkan dari badan.
.
📮 RM 58 FREE POS SM
📮RM 62 FREE POS SS
.
📲WS 0107030507
.
#beauteaslim #neelofa #fattahamin #beauteaslimmurah #beauteslimoriginal #beauteslim #beauteslimmurah #beautecandy #beautecandyoriginal #beautecandymurah #beauteaslimmalaysia #clean8 #fazura #monstalab #toujourscollagen

Jom hapuskan lemak2 degil dengan beauteaslim , fenomena kurus dalam 10 hari 💃🏼👙💕 Dah ramai kurus dengan #beauteaslim , awak bila lagi?? 👉 RM50 per box ( 10 capsules) 📮 POSTAGE RM8 SM / RM 12 SS

Normally customer akan lose 5kg lepas 1 box = 1 box untuk 10hari .

Beauteaslim takde side effect berpeluh, cirit, panas, berdebar, takleh tido malam atau moody. Tak macam produk2 lain. Very natural and safe 👍

Take 1 💊 capsule A day
For A Slimmer YOU next day 😋

1) PROGRAM 10 HARI
Harga:- RM50 (1 Box)
Postage:- RM8 (SM) / RM12( SS)
.
2) PROGRAM 20 HARI
Harga:- RM100 (2 Box)
Postage:- RM8 (SM) / RM12( SS)
.
PROGRAM 30 HARI
Harga:- RM150 (3 Box)
Postage:- RM8 (SM) / RM12( SS)
.
Online order :-
Whatsapp / Call / PM : 📲0107030507
.
#beauteaslim #neelofa #fattahamin #beauteaslimmurah #beauteslimoriginal #beauteslim #beauteslimmurah #beautecandy #beautecandyoriginal #beautecandymurah #profix #cowhite #tta #jdt #tunkutunaminah #clean8

Jom hapuskan lemak2 degil dengan beauteaslim , fenomena kurus dalam 10 hari 💃🏼👙💕 Dah ramai kurus dengan #beauteaslim , awak bila lagi?? 👉 RM50 per box ( 10 capsules) 📮 POSTAGE RM8 SM / RM 12 SS

Normally customer akan lose 5kg lepas 1 box = 1 box untuk 10hari .

Beauteaslim takde side effect berpeluh, cirit, panas, berdebar, takleh tido malam atau moody. Tak macam produk2 lain. Very natural and safe 👍

Take 1 💊 capsule A day
For A Slimmer YOU next day 😋

1) PROGRAM 10 HARI
Harga:- RM50 (1 Box)
Postage:- RM8 (SM) / RM12( SS)
.
2) PROGRAM 20 HARI
Harga:- RM100 (2 Box)
Postage:- RM8 (SM) / RM12( SS)
.
PROGRAM 30 HARI
Harga:- RM150 (3 Box)
Postage:- RM8 (SM) / RM12( SS)
.
Online order :-
Whatsapp / Call / PM : 📲0107030507
.
#beauteaslim #neelofa #fattahamin #beauteaslimmurah #beauteslimoriginal #beauteslim #beauteslimmurah #beautecandy #beautecandyoriginal #beautecandymurah #profix #cowhite #tta #jdt #tunkutunaminah #clean8

Stresss dengan berat badan ???
#beauteslim kan ada ...
Ready stock
#0199395797

Morning uollsss...
Dapatkan balik our figure ..
Dengan #beauteslim
Ready stock 👇👇👇
#0199395797
#0199395797

.
.

HARGA : RM50
+ POS : RM7 SM / RM9 SS
.

KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE
. √ Menghilangkan jerawat .
√ Menghilangkan jeragat.
√ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata.
√ Mencerahkan kulit wajah.
√Menghilangkan blackhead dan whitehead.
√Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat.
√ Mengurangkan pigmentasi .
√mengawal masalah jeragat.
√Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah.
√Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
√ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah.
√ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 .
√ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit .
√ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka .
√ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles. √ Kulit akan kelihatan lebih Flawless , glowing , Sihat , Anjal , Bersih

1) SYMA DAY CREAM
2) SYMA NIGHT CREAM
3) SYMA BEAUTY SOAP

SYMA DAY CREAM WITH SPF35 - 5G
(NOT149095187K)

Syma Day Cream untuk penggunaan pada waktu siang dan malam. Krim ini membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit wajah disamping membekalkan nutrien yang diperlukan pada kulit. Kandungan SFPF35 menghindarkan kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan. Bahan aktif yang terkandung di dalam krim ini dapat membantu menghilangkan masalah kulit wajah.
.

KANDUNGAN BAHAN DALAM SYMA DAY CREAM WITH SPF35 ✔ Pearl Powder
✔ L-Gluthathione Powder
✔ Isononyl Isononanoate
✔ Mineral Oil
✔ Titanium Dioxide
✔ Beeswax
.

FUNGSI SYMA DAY CREAM WITH SPF35 ✔ Mampu menghilangkan kekusaman muka
✔ Mencerah dengan sekata
✔ Melicinkan permukaan kulit
✔ Bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
✔ Diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
✔ Bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata.
.

SYMA NIGHT CREAM - 5G
(NOT140905188K)

Syma Night Cream terdiri daripada daripada bahan-bahan aktif yang diperlukan oleh kulit wajah. Bahan yang terkandung dapat mengatasi masalah kulit muka yang serius akibat penggunaan produk berasaskan merkuri.
#syma4in1#symaskincare#symaadvance#okayafoundation#dyxy#dyxybcccream#dyxyfacemist#pipipinkblusher#beauteslim

.
.

HARGA : RM50
+ POS : RM7 SM / RM9 SS
.

KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE
. √ Menghilangkan jerawat .
√ Menghilangkan jeragat.
√ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata.
√ Mencerahkan kulit wajah.
√Menghilangkan blackhead dan whitehead.
√Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat.
√ Mengurangkan pigmentasi .
√mengawal masalah jeragat.
√Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah.
√Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
√ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah.
√ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 .
√ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit .
√ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka .
√ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles. √ Kulit akan kelihatan lebih Flawless , glowing , Sihat , Anjal , Bersih

1) SYMA DAY CREAM
2) SYMA NIGHT CREAM
3) SYMA BEAUTY SOAP

SYMA DAY CREAM WITH SPF35 - 5G
(NOT149095187K)

Syma Day Cream untuk penggunaan pada waktu siang dan malam. Krim ini membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit wajah disamping membekalkan nutrien yang diperlukan pada kulit. Kandungan SFPF35 menghindarkan kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan. Bahan aktif yang terkandung di dalam krim ini dapat membantu menghilangkan masalah kulit wajah.
.

KANDUNGAN BAHAN DALAM SYMA DAY CREAM WITH SPF35 ✔ Pearl Powder
✔ L-Gluthathione Powder
✔ Isononyl Isononanoate
✔ Mineral Oil
✔ Titanium Dioxide
✔ Beeswax
.

FUNGSI SYMA DAY CREAM WITH SPF35 ✔ Mampu menghilangkan kekusaman muka
✔ Mencerah dengan sekata
✔ Melicinkan permukaan kulit
✔ Bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
✔ Diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
✔ Bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata.
.

SYMA NIGHT CREAM - 5G
(NOT140905188K)

Syma Night Cream terdiri daripada daripada bahan-bahan aktif yang diperlukan oleh kulit wajah. Bahan yang terkandung dapat mengatasi masalah kulit muka yang serius akibat penggunaan produk berasaskan merkuri.
#syma4in1#symaskincare#symaadvance#okayafoundation#dyxy#dyxybcccream#dyxyfacemist#pipipinkblusher#beauteslim

.
.

HARGA : RM50
+ POS : RM7 SM / RM9 SS
.

KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE
. √ Menghilangkan jerawat .
√ Menghilangkan jeragat.
√ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata.
√ Mencerahkan kulit wajah.
√Menghilangkan blackhead dan whitehead.
√Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat.
√ Mengurangkan pigmentasi .
√mengawal masalah jeragat.
√Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah.
√Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
√ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah.
√ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 .
√ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit .
√ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka .
√ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles. √ Kulit akan kelihatan lebih Flawless , glowing , Sihat , Anjal , Bersih

1) SYMA DAY CREAM
2) SYMA NIGHT CREAM
3) SYMA BEAUTY SOAP

SYMA DAY CREAM WITH SPF35 - 5G
(NOT149095187K)

Syma Day Cream untuk penggunaan pada waktu siang dan malam. Krim ini membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit wajah disamping membekalkan nutrien yang diperlukan pada kulit. Kandungan SFPF35 menghindarkan kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan. Bahan aktif yang terkandung di dalam krim ini dapat membantu menghilangkan masalah kulit wajah.
.

KANDUNGAN BAHAN DALAM SYMA DAY CREAM WITH SPF35 ✔ Pearl Powder
✔ L-Gluthathione Powder
✔ Isononyl Isononanoate
✔ Mineral Oil
✔ Titanium Dioxide
✔ Beeswax
.

FUNGSI SYMA DAY CREAM WITH SPF35 ✔ Mampu menghilangkan kekusaman muka
✔ Mencerah dengan sekata
✔ Melicinkan permukaan kulit
✔ Bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
✔ Diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
✔ Bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata.
.

SYMA NIGHT CREAM - 5G
(NOT140905188K)

Syma Night Cream terdiri daripada daripada bahan-bahan aktif yang diperlukan oleh kulit wajah. Bahan yang terkandung dapat mengatasi masalah kulit muka yang serius akibat penggunaan produk berasaskan merkuri.
#syma4in1#symaskincare#symaadvance#okayafoundation#dyxy#dyxybcccream#dyxyfacemist#pipipinkblusher#beauteslim

Sentiasa slim dengan #beauteslim
#goodmorning

.
.
PIPI PINK BLUSHER
**ready stock**
.

HARGA : RM68
+ POS RM7 SM/ RM11 SS
. 🌸 PIPI PINK BLUSHER 🌸
.

Pipi Pink Doll Stick Blusher nih memang sangat BEST tau...
.

Korang pasti akan Jatuh Cinta....
.

Blusher nih sangat malah Tersangat Mudah untuk digunakan...
.

Korang hanya perlu Dap Dap Dap aje kat pipi tu.... Lepas tu, guna tangan aje untuk korang ratakan ... Kalau nak lebih Proper kan, korang pakai Brush.... Memang akan jadi lebih Cantiks gitew...
.

KELEBIHAN / FUNGSI PIPI PINK DOLL STICK BLUSH :
.

Meratakan kulit dengan Cepat
Wajah akan lebih Berseri
Pipi tampak lebih Gebu & Flawless
Warna yang sangat Menggoda
Wajah tampak lebih Glowing & Natural
Sangat Mudah untuk Digunakan
Mudah untuk dibawa or letak dalam handbag
Sangat Cepat coz hanya perlu Calit-Calit aje
Bahan yang digunakan Dijamin Selamat, Halal & 100% Bahan Semula jadi

#pipipink#blusherpipipink#blusher#beautyblender#okaya#beauteslim#beevenomskincare

.
.
PIPI PINK BLUSHER
**ready stock**
.

HARGA : RM68
+ POS RM7 SM/ RM11 SS
. 🌸 PIPI PINK BLUSHER 🌸
.

Pipi Pink Doll Stick Blusher nih memang sangat BEST tau...
.

Korang pasti akan Jatuh Cinta....
.

Blusher nih sangat malah Tersangat Mudah untuk digunakan...
.

Korang hanya perlu Dap Dap Dap aje kat pipi tu.... Lepas tu, guna tangan aje untuk korang ratakan ... Kalau nak lebih Proper kan, korang pakai Brush.... Memang akan jadi lebih Cantiks gitew...
.

KELEBIHAN / FUNGSI PIPI PINK DOLL STICK BLUSH :
.

Meratakan kulit dengan Cepat
Wajah akan lebih Berseri
Pipi tampak lebih Gebu & Flawless
Warna yang sangat Menggoda
Wajah tampak lebih Glowing & Natural
Sangat Mudah untuk Digunakan
Mudah untuk dibawa or letak dalam handbag
Sangat Cepat coz hanya perlu Calit-Calit aje
Bahan yang digunakan Dijamin Selamat, Halal & 100% Bahan Semula jadi

#pipipink#blusherpipipink#blusher#beautyblender#okaya#beauteslim#beevenomskincare

.
.
PIPI PINK BLUSHER
**ready stock**
.

HARGA : RM68
+ POS RM7 SM/ RM11 SS
. 🌸 PIPI PINK BLUSHER 🌸
.

Pipi Pink Doll Stick Blusher nih memang sangat BEST tau...
.

Korang pasti akan Jatuh Cinta....
.

Blusher nih sangat malah Tersangat Mudah untuk digunakan...
.

Korang hanya perlu Dap Dap Dap aje kat pipi tu.... Lepas tu, guna tangan aje untuk korang ratakan ... Kalau nak lebih Proper kan, korang pakai Brush.... Memang akan jadi lebih Cantiks gitew...
.

KELEBIHAN / FUNGSI PIPI PINK DOLL STICK BLUSH :
.

Meratakan kulit dengan Cepat
Wajah akan lebih Berseri
Pipi tampak lebih Gebu & Flawless
Warna yang sangat Menggoda
Wajah tampak lebih Glowing & Natural
Sangat Mudah untuk Digunakan
Mudah untuk dibawa or letak dalam handbag
Sangat Cepat coz hanya perlu Calit-Calit aje
Bahan yang digunakan Dijamin Selamat, Halal & 100% Bahan Semula jadi

#pipipink#blusherpipipink#blusher#beautyblender#okaya#beauteslim#beevenomskincare

Program Kurus 10 hari

Siapa lagi ye nak hilang 5kg dalam 10hari?

Senang² je nak slim semula dengan beautea slim ni.. Produk dari UK ni la pilihan artis nak maintain bentuk badan mereka..mereka pun susah nak diet mcm kita² jgk tau tapi..ini la rahsia nya buat badan mrk kekal ramping tu 

Produk ini akan mengawal selera makan anda dan pada masa yg sama juge akan meningkatkan kadar metabolisme badan menbolehkan pembakaran lemak berlaku dengan cepat.

Jadi tak perlu risau lagi tentang diet dan anda boleh mengambilan makanan berat seperti biasa.

Beautea slim memang best sebab;
- Anda tidak akan mengalami kesan sampingan seperti berpeluh , cirit birit , panas , rasa berdebar , tak boleh tidur malam atau moody . produk ini bersifat 'neutral' dan selamat *Results may vary

Bahan Beauteaslim;
Raspberry Ketone, Garcinia Cambogia extract , Cactus extract , Chitosan, Green Tea Extract, L-Carnitine.

Beauteaslim takde pantang larang cuma u WAJIB IKUT NI kalau nak kurus cepat: Ambik 1 sebelum sarapan, dan timbang berat setiap pagi, setiap hari jangan miss, update berat. Minum air 1-2liter sehari. Makan LUNCH macam biasa dan makan malam awal dlm pkl 6-7pm. Benda manis diHARAMKAN sama sekali selepas pukul 6pm. Boleh ke ikut undang2 ni.

Coffee boleh ambik dan tak perlu exercise , tp kalau nak cepat dan rajin boleh je. Makan lunch macam biasa dan dinner kalau boleh tak payah la makan lebih ye.. Berapa saya perlu beli beauteaslim?

Nak buang 5kg = 1 box
Nak buang 10kg = 2box
Nak buang 15kg = 3 box
.
📮 RM 58 FREE POS SM
Wassup 0107030507
.
#beauteaslim #neelofa #fattahamin #beauteaslimmurah #beauteslimoriginal #beauteslim #beauteslimmurah #beautecandy #beautecandyoriginal #beautecandymurah

Beautea Slim is a fat burner, boleh hilangkan up to 5kg per box. Help u to lose weight and burn stubborn fat kat lengan, perut, peha, pinggul. Very very very effective and confirm puas hati. Ada jaminan money back guarantee kalau tak turun berat badan!! (T&C apply)🤗 ALL NATURAL INGREDIENTS :
Raspberry Ketone, Garcinia Cambogia extract , Cactus extract , Chitosan, Green Tea Extract, L-Carnitine.

Pengambilan:
⏩1hr 1biji sahaja
.
PRODUK HOT 😱😱
👇🏻
BEAUTEA SLIM ‼️
BEAUTEA SLIM ‼️
BEAUTEA SLIM ‼️ Dapatkan perut kempis , pinggang ramping , peha tirus, lengan kecil , muka runcing dengan beauteaslim 👙💃🏼💕👌🏻 Jom hapuskan lemak2 degil dengan beauteaslim , fenomena kurus dalam 10 hari 💃🏼👙💕🎉 Dah ramai kurus dengan #beauteaslim , awak bila lagi?? Beuteaslim ni buat kita : ✅ perut sentiasa rasa full even makan sikit je ❌ takde rasa berdebar bila consume
YANG PALING MENARIK 💦💦
💢 5-10kg berat turun utk kotak yg PERTAMA ‼️🙀😱 TUNGGU APA LAGI ❓❓ Whatsapp / Call / PM : 0107030507
.
#beauteaslim #neelofa #fattahamin #beauteaslimmurah #beauteslimoriginal #beauteslim #beauteslimmurah #beautecandy #beautecandyoriginal #beautecandymurah

Most Popular Instagram Hashtags