#beauteslim

183 posts

TOP POSTS

☘️BEAUTEA SLIM☘️
.
LOSE UP TO 5KG IN JUST 10DAYS!

BEAUTEA SLIM is designed and formulated in United Kingdom specifically to burn stubborn fat. The combination of Garcinia Cambogia, Cactus extract extract and Raspberry Ketone is a super-charged fat fighting formula resulting in dramatic fat burning effects day and night.

Combined with healthy eating & exercise, Beautea will leave you feeling energised, invigorated and beautiful while complementing your hard earned effort to achieve a beautiful body.

DIRECTION : Take 1 capsule before breakfast. Drink at least 1 litre of water daily.

ALL NATURAL INGREDIENTS : Raspberry Ketone, Garcinia Cambogia extract , Cactus extract , Chitosan, Green Tea Extract, L-Carnitine.

WARNING : NOT SUITABLE FOR PEOPLE WITH HEART DISEASE AND HIGH BLOOD PRESSURE.

CONTENT : 10 CAPSULES

FORMULATED IN UK
.
Order :
013-7193959

#beauteslim
#ubatkurus
#prelovedmalaysia
#bazaarpaknil
#bazaaronline

KORANGGG, Izara Aishah yg MELETOP ni pun consume #BeauteSlim utk KURUS, korang acaner??? Lagi nak tunggu ke⁉️
.
RepostBy @izaraaishahofficial: "Got this ubat from Abang Sharnaaz , it's really good. Kurus dalam 5 hari. No kidding.. You know how cerewet I am.. I only promote things I actually use and this ubat here is amazing. Thank you Abang Sharnaaz and Kak Nabila, cek doa semoga terus berjaya and murah rezeki. Ikhlas from me. 💋" .
💃🏻💃🏻💃🏻Meh Watsapp Akak laju-laju : 0126196255 💃🏻💃🏻💃🏻
.
#beauteaslimampang #beauteaslimstockist #program10harikurus #byvanillalaleen

Tu dia adik comel kita hanya 2 kotak amalkan #beauteslim berjaya buang 12kg😱😱😱 So apalagi pada yg belum cuba grab cepat sementara stock masih ada..Tq @beauteaslim .. #0199395797 #0199395797
#0199395797 #0199395797

#sayanakkurus
#beauteaslimstockist
#sayajualonline

Second batch.. baru sampai tadi....
Tinggai sekotak ja lagi tak dak tuan..hat lain org punya dah... #beauteslim
#jomslim #beauteaslimperlis

Nak kurus cepat dalam selama 10 hari.. Jom dapat kan dengan segera... dengan #beauteslim serta harga yang sgt berpatutan 😉
.
.
Ape lgi jom ikut pilihan anda, jangan ragu2 untuk mejaga body anda 👍
.
.
👑Berminat boleh wasap 👉0139814972
.
.
👑boleh pm sekarang ❕❕❕
.
.
👑ready stock .
.
👑be original .
.
Post sm➡rm8
Post ss➡rm12

☘️BEAUTEA SLIM☘️
.
LOSE UP TO 5KG IN JUST 10DAYS!

BEAUTEA SLIM is designed and formulated in United Kingdom specifically to burn stubborn fat. The combination of Garcinia Cambogia, Cactus extract extract and Raspberry Ketone is a super-charged fat fighting formula resulting in dramatic fat burning effects day and night.

Combined with healthy eating & exercise, Beautea will leave you feeling energised, invigorated and beautiful while complementing your hard earned effort to achieve a beautiful body.

DIRECTION : Take 1 capsule before breakfast. Drink at least 1 litre of water daily.

ALL NATURAL INGREDIENTS : Raspberry Ketone, Garcinia Cambogia extract , Cactus extract , Chitosan, Green Tea Extract, L-Carnitine.

WARNING : NOT SUITABLE FOR PEOPLE WITH HEART DISEASE AND HIGH BLOOD PRESSURE.

CONTENT : 10 CAPSULES

FORMULATED IN UK
.
Order :
013-7193959

#beauteslim
#ubatkurus
#prelovedmalaysia
#bazaarpaknil
#bazaaronline

Alhamdulillah first batch of Beauteslim has arrive
For those who have made payment we will be mailing it out soon. ...
Just some tips that you have to take it before breakfast daily. ...
#moderncollezione #beauteslim

#beauteslim
#Auto- Kurus Dengan Beuteaslim
#program10harikurus
#16thlegacyavenue
Jom Auto kurusss dengan beautea slim
Ramai dah kurusss dan berjaya kecikkan badan dalam masa 10 hari..👙💃😘😘
Whatsapp 0187660735

MOST RECENT

READY STOCK💕

BEAUTEA SLIM

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
BEAUTEA SLIM: -Menurunkan berat badan dalam masa 7 Hari.
-Membantu mengawal selera makan.
-Anda akan rasa cepat kenyang.
-Lawas pembuangan najis.
-Perut anda hanya menerima makanan yang diperlukan sahaja.
-Anda tidak akan berasa Lapar Sepanjang Masa.
-Lemak degil di bahagian perut,peha,lengan,Pinggul anda
akan disingkirkan dari badan.
.
📮RM 58 SM / RM 62 SS FREE POSTAGE
📞WS 0107030507
.
TUNGGU APA LAGI ❓❓ .
Whatsapp / Call / PM : 0107030507
.
#beauteaslim #neelofa #fattahamin #beauteaslimmurah #beauteslimoriginal #beauteslim #beauteslimmurah #beautecandy #beautecandyoriginal #beautecandymurah

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
BEAUTEA SLIM

Menurunkan berat badan dalam masa 7 Hari.
Membantu mengawal selera makan.
Anda akan rasa cepat kenyang.
Lawas pembuangan najis.
Perut anda hanya menerima makanan yang diperlukan sahaja.
Anda tidak akan berasa Lapar Sepanjang Masa.
Lemak degil di bahagian perut,peha,lengan,Pinggul anda
akan disingkirkan dari badan.
⇨PM UTK ORDER
♡♡♡♡♡♡

Beautea Slim is a fat burner, boleh hilangkan up to 5kg per box. Help u to lose weight and burn stubborn fat kat lengan, perut, peha, pinggul. Very very very effective and confirm puas hati. Ada jaminan money back guarantee kalau tak turun berat badan!! (T&C apply)🤗 ALL NATURAL INGREDIENTS :
Raspberry Ketone, Garcinia Cambogia extract , Cactus extract , Chitosan, Green Tea Extract, L-Carnitine.

Pengambilan:
⏩1hr 1biji sahaja
.
PRODUK HOT 😱😱
👇🏻
BEAUTEA SLIM ‼️
BEAUTEA SLIM ‼️
BEAUTEA SLIM ‼️ Dapatkan perut kempis , pinggang ramping , peha tirus, lengan kecil , muka runcing dengan beauteaslim 👙💃🏼💕👌🏻 Jom hapuskan lemak2 degil dengan beauteaslim , fenomena kurus dalam 10 hari 💃🏼👙💕🎉 Dah ramai kurus dengan #beauteaslim , awak bila lagi?? Beuteaslim ni buat kita : ✅ perut sentiasa rasa full even makan sikit je ❌ takde rasa berdebar bila consume
YANG PALING MENARIK 💦💦
💢 5-10kg berat turun utk kotak yg PERTAMA ‼️🙀😱 TUNGGU APA LAGI ❓❓ .
Whatsapp / Call / PM : 0107030507
.
#beauteaslim #neelofa #fattahamin #beauteaslimmurah #beauteslimoriginal #beauteslim #beauteslimmurah #beautecandy #beautecandyoriginal #beautecandymurah

Beautea Slim is a fat burner, boleh hilangkan up to 5kg per box. Help u to lose weight and burn stubborn fat kat lengan, perut, peha, pinggul. Very very very effective and confirm puas hati. Ada jaminan money back guarantee kalau tak turun berat badan!! (T&C apply)🤗 ALL NATURAL INGREDIENTS :
Raspberry Ketone, Garcinia Cambogia extract , Cactus extract , Chitosan, Green Tea Extract, L-Carnitine.

Pengambilan:
⏩1hr 1biji sahaja
.
PRODUK HOT 😱😱
👇🏻
BEAUTEA SLIM ‼️
BEAUTEA SLIM ‼️
BEAUTEA SLIM ‼️ Dapatkan perut kempis , pinggang ramping , peha tirus, lengan kecil , muka runcing dengan beauteaslim 👙💃🏼💕👌🏻 Jom hapuskan lemak2 degil dengan beauteaslim , fenomena kurus dalam 10 hari 💃🏼👙💕🎉 Dah ramai kurus dengan #beauteaslim , awak bila lagi?? Beuteaslim ni buat kita : ✅ perut sentiasa rasa full even makan sikit je ❌ takde rasa berdebar bila consume
YANG PALING MENARIK 💦💦
💢 5-10kg berat turun utk kotak yg PERTAMA ‼️🙀😱 TUNGGU APA LAGI ❓❓
.
Whatsapp / Call / PM : 0107030507
.
#beauteaslim #neelofa #fattahamin #beauteaslimmurah #beauteslimoriginal #beauteslim #beauteslimmurah #beautecandy #beautecandyoriginal #beautecandymurah

Beautea Slim is a fat burner, boleh hilangkan up to 5kg per box. Help u to lose weight and burn stubborn fat kat lengan, perut, peha, pinggul. Very very very effective and confirm puas hati. Ada jaminan money back guarantee kalau tak turun berat badan!! (T&C apply)🤗 ALL NATURAL INGREDIENTS :
Raspberry Ketone, Garcinia Cambogia extract , Cactus extract , Chitosan, Green Tea Extract, L-Carnitine.

Pengambilan:
⏩1hr 1biji sahaja
.
PRODUK HOT 😱😱
👇🏻
BEAUTEA SLIM ‼️
BEAUTEA SLIM ‼️
BEAUTEA SLIM ‼️ Dapatkan perut kempis , pinggang ramping , peha tirus, lengan kecil , muka runcing dengan beauteaslim 👙💃🏼💕👌🏻 Jom hapuskan lemak2 degil dengan beauteaslim , fenomena kurus dalam 10 hari 💃🏼👙💕🎉 Dah ramai kurus dengan #beauteaslim , awak bila lagi?? Beuteaslim ni buat kita : ✅ perut sentiasa rasa full even makan sikit je ❌ takde rasa berdebar bila consume
YANG PALING MENARIK 💦💦
💢 5-10kg berat turun utk kotak yg PERTAMA ‼️🙀😱 TUNGGU APA LAGI ❓❓
.
Whatsapp / Call / PM : 0107030507
.
#beauteaslim #neelofa #fattahamin #beauteaslimmurah #beauteslimoriginal #beauteslim #beauteslimmurah #beautecandy #beautecandyoriginal #beautecandymurah

Burn out your fat ....🍔🍕🍔🍟🍔🍝🍝🥘🍫🍰🍿🍩🎂🍭
#beauteslim #beauteaslimperlis #beauteaslimreadystock #jomslim #jomkurus #diet #burnfat
Stock baru sampai..sapa nak cuba do w/a me 0 1 7 5 6 0 0 0 3 5..... 😘😘

✨ BEAUTEA SLIM ✨ #beauteaslim
.
Macam mana beautea slim membantu anda dapatkan perut yang kempis , mengecilkan lengan dan peha , kuruskan pipi pau anda dan badan ?
.
haa , meh hakak nak kasi tahu.. sebenarnya , #beauteaslim ni akan :
✔ control nafsu makan yang mengila tau !! 😱
✔ meningkatkan metabolisme rate untuk membantu proses pembakaran lemak² tepu
.
✔ selepas 10 hari , berat akan turun sebanyak 3-5kg .. bergantung pada cara gaya hidup seseorang.
.
CARA PENGAMBILAN :
👉 amalkan sebiji sehari
👉 pastikan badan anda dapat air yang mencukupi
. .
.
📲Whatsapp MIRA +6017-398 0067
.
#beauteslim #beauteaslim #beauteaslimoriginal
#beauteslimmalaysia
#beauteaslimmurah

READY STOCK - BEAUTEA SLIM!
PROGRAM KURUS 10 HARI!
.
.

FUNGSI BEAUTEA SLIM
.
▶Menurunkan berat badan dalam masa 7 Hari.
▶Membantu mengawal selera makan.
▶Anda akan rasa cepat kenyang.
▶Lawas pembuangan najis.
▶Perut anda hanya menerima makanan yang diperlukan sahaja.
▶Anda tidak akan berasa Lapar Sepanjang Masa.
▶Lemak degil di bahagian perut,peha,lengan,Pinggul anda 
akan disingkirkan dari badan. .
.JOM AJAK KAWAN2 KORANG BELI SAMA2 DENGAN HARGA LEBIH JIMAT
.
.
.
.SETIAP PEMBELIAN AKAN DPT FREE GIFT TAU
.
.
.
#beauteslim
#ubatkurus
#prelovedmalaysia
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#beauteslimmalaysia
#beauteaslim
#beauteaslimmurah
#beauteaslimmalaysiamurah
#beautyslimborong

Beautea Slim is a fat burner, boleh hilangkan up to 5kg per box. Help u to lose weight and burn stubborn fat kat lengan, perut, peha, pinggul. Very very very effective and confirm puas hati. Ada jaminan money back guarantee kalau tak turun berat badan!! (T&C apply)🤗
.
❤ ALL NATURAL INGREDIENTS❤
Raspberry Ketone, Garcinia Cambogia extract , Cactus extract , Chitosan, Green Tea Extract, L-Carnitine.
.
📮RM 50
Postage rm 7 sm/ rm 11 ss
.
Whatsapp +60174578921
. .
Pengambilan:
⏩1hr 1biji sahaja
.
PRODUK HOT 😱😱
👇🏻
BEAUTEA SLIM ‼️
BEAUTEA SLIM ‼️
BEAUTEA SLIM ‼️ .
Dapatkan perut kempis , pinggang ramping , peha tirus, lengan kecil , muka runcing dengan beauteaslim 👙💃🏼💕👌🏻
.
.
Jom hapuskan lemak2 degil dengan beauteaslim , fenomena kurus dalam 10 hari 💃🏼👙💕🎉 Dah ramai kurus dengan #beauteaslim , awak bila lagi?? Beuteaslim ni buat kita : .
.
✅ perut sentiasa rasa full even makan sikit je ❌ takde rasa berdebar bila consume
YANG PALING MENARIK 💦💦
💢 5-10kg berat turun utk kotak yg PERTAMA ‼️🙀😱 TUNGGU APA LAGI ❓❓ .
#beauteaslim #neelofa #fattahamin #beauteaslimmurah #beauteslimoriginal #beauteslim #beauteslimmurah #beautecandy #beautecandyoriginal #beautecandymurah

TESTIMONI #BEAUTEASLIM SEMINGGU TURUN 2.5kg !! KEEP IT UP SIS 💕💕 .
BEAUTEA SLIM ‼️ Dapatkan perut kempis , pinggang ramping , peha tirus, lengan kecil , muka runcing dengan beauteaslim 👙💃🏼💕👌🏻 Jom hapuskan lemak2 degil dengan beauteaslim , fenomena kurus dalam 10 hari 💃🏼👙💕🎉 Dah ramai kurus dengan #beauteaslim , awak bila lagi?? Beuteaslim ni buat kita : ✅ perut sentiasa rasa full even makan sikit je ❌ takde rasa berdebar bila consume
YANG PALING MENARIK 💦💦
💢 5-10kg berat turun utk kotak yg PERTAMA ‼️🙀😱 TUNGGU APA LAGI ❓❓ Whatsapp / Call / PM : 0107030507
.
💸 RM 58 FREE POS SM
.
#beauteaslim #neelofa #fattahamin #beauteaslimmurah #beauteslimoriginal #beauteslim #beauteslimmurah #beautecandy #beautecandyoriginal #beautecandymurah

TESTIMONI #BEAUTEASLIM SEMINGGU TURUN 2.5kg !! KEEP IT UP SIS 💕💕 .
BEAUTEA SLIM ‼️ Dapatkan perut kempis , pinggang ramping , peha tirus, lengan kecil , muka runcing dengan beauteaslim 👙💃🏼💕👌🏻 Jom hapuskan lemak2 degil dengan beauteaslim , fenomena kurus dalam 10 hari 💃🏼👙💕🎉 Dah ramai kurus dengan #beauteaslim , awak bila lagi?? Beuteaslim ni buat kita : ✅ perut sentiasa rasa full even makan sikit je ❌ takde rasa berdebar bila consume
YANG PALING MENARIK 💦💦
💢 5-10kg berat turun utk kotak yg PERTAMA ‼️🙀😱 TUNGGU APA LAGI ❓❓ Whatsapp / Call / PM : 0107030507
.
💸 RM 58 FREE POS SM
.
#beauteaslim #neelofa #fattahamin #beauteaslimmurah #beauteslimoriginal #beauteslim #beauteslimmurah #beautecandy #beautecandyoriginal #beautecandymurah

Second batch.. baru sampai tadi....
Tinggai sekotak ja lagi tak dak tuan..hat lain org punya dah... #beauteslim
#jomslim #beauteaslimperlis

TESTIMONI BEAUTESLIM 💕💕 Anda STRESS nak KURUS�
�Nak KURUS tp MALAS EXERCISE�
�Nak KURUS tp nak MAKAN SEDAP�
�Nak KURUS tp �nak BERLAPAR�
�Nak KURUS SECARA SIHAT SEMULAJADI�

Jangan risau kami ada penyelesaian... anda bole makan banyak tanpa perlu risau anda GEMOK ???? Paling terlaris,Senang sangat ..dan kini kami memberi anda peluang untuk merasakan kehebatan nya sendiri � Kebaikan Beauteaslim ni byk sgt antaranya! .
�NO side effect �turun berat dari 4-5KG seminggu
�Tak perlu diet
�Tak perlu bersenam
�Selera makan terkawal
�Kadar metabolisma meningkat
�Sesuai untuk lelaki & perempuan. ��CEPAT JOM ORDER SEKARANG�� .

WS 0107030507
.
#beauteaslimoriginal #beauteaslim #beauteaslim #neelofa #fattahamin #beauteaslimmurah #beauteslimoriginal #beauteslim #beauteslimmurah #beautecandy #beautecandyoriginal #beautecandymurah

Anda STRESS nak KURUS�
�Nak KURUS tp MALAS EXERCISE�
�Nak KURUS tp nak MAKAN SEDAP�
�Nak KURUS tp �nak BERLAPAR�
�Nak KURUS SECARA SIHAT SEMULAJADI�

Jangan risau kami ada penyelesaian... anda bole makan banyak tanpa perlu risau anda GEMOK ???? Paling terlaris,Senang sangat ..dan kini kami memberi anda peluang untuk merasakan kehebatan nya sendiri � Kebaikan Beauteaslim ni byk sgt antaranya! .
�NO side effect �turun berat dari 4-5KG seminggu
�Tak perlu diet
�Tak perlu bersenam
�Selera makan terkawal
�Kadar metabolisma meningkat
�Sesuai untuk lelaki & perempuan. ��CEPAT JOM ORDER SEKARANG�� .

WS 0107030507
.
#beauteaslimoriginal #beauteaslim #beauteaslim #neelofa #fattahamin #beauteaslimmurah #beauteslimoriginal #beauteslim #beauteslimmurah #beautecandy #beautecandyoriginal #beautecandymurah

Most Popular Instagram Hashtags