[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#beatbeauty

3713 posts

TOP POSTS

.
Lets try mix and match ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
.
#winbeatbeautyiphone
#beatbeauty
#beatbeautybanting
#lipstickmatte

With the founder of @beatbeautymy, ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’“ @daiyantrisha! And the other two ambassadors @sharifahrose_ (bday girl, hi bb) and @tasnimshah_!!! ๐Ÿ‘ฏ๐ŸŒธ๐Ÿ’• #ladybossbb #beatbeauty #lamankayangan #kakfarahbusok

.
Apa promotion tinggal 14 hari??? ๐Ÿ˜ฑ Ye betul tu! Kalau nak jimat teruk baik grab harga promotion 3 pcs RM100 free postage cepat. Jangan tunggu tunggu lagi okay.
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
.
#beatbeauty
#beatbeautybanting
#beatbeautyklang
#lipstickmatte

.
Siapa suka warna lembut2 boleh try shade belle ni. Siyes memang lawa sangat2, kita tengok pun tergoda tau. Kalau pakai lagi lahhh ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
.
#beatbeauty
#beatbeautybanting
#beatbeautyklang
#lipstickmatte

.
๐Ÿ“ขPROMOTION DECEMBER!
.
Ha yang mana tunggu promotion untuk beatbeauty ni, sekarang kita bagi 3 shade cuma RM100 free postage. Murah gila kan ๐Ÿ˜ Sampai akhir bulan ni je, lepas ni tak ada dah. Better grab cecepat.
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
.
#beatbeauty
#beatbeautybanting
#beatbeautyklang
#lipstickmatte

.
Rugi beli satu je sebab semua shade lawaaa ya amat ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
.
#winbeatbeautyiphone
#beatbeauty
#beatbeautybanting
#lipstickmatte

.
Kalau nak nampak confident cuba pakai blossom. RM47 je included postage ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
.
#beatbeauty
#beatbeautybanting
#beatbeautyklang
#lipstickmatte

MOST RECENT

Beatbeauty sale!! ๐Ÿ˜ @dikcahh.co
*Normal price : rm50*

PROMOSI 1 LIPSTICK - RM39 exclude postage

PROMOSI 2 LIPSTICK HANYA - RM76 exclude postage

Postage rm8 SM / rm11 SS

_

Kenang ๐Ÿ“ฑ 01110648809

#BEATBEAUTY #LIQUIDMATTELIPSTICK #LIPSTICK #LIPSTICKLAWO #GINCU #DIKCAHH #BEATBEAUTYMALAYSIA #MALAYSIA #SAYAJUALLIPSTICK

.
๐Ÿ“ขPROMOTION DECEMBER!
.
Ha yang mana tunggu promotion untuk beatbeauty ni, sekarang kita bagi 3 shade cuma RM100 free postage. Murah gila kan ๐Ÿ˜ Sampai akhir bulan ni je, lepas ni tak ada dah. Better grab cecepat.
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
.
#beatbeauty
#beatbeautybanting
#beatbeautyklang
#lipstickmatte

.
๐Ÿ“ขPROMOTION DECEMBER!
.
Ha yang mana tunggu promotion untuk beatbeauty ni, sekarang kita bagi 3 shade cuma RM100 free postage. Murah gila kan ๐Ÿ˜ Sampai akhir bulan ni je, lepas ni tak ada dah. Better grab cecepat.
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
.
#beatbeauty
#beatbeautybanting
#beatbeautyklang
#lipstickmatte

.
Kalau nak nampak confident cuba pakai blossom. RM47 je included postage ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
.
#beatbeauty
#beatbeautybanting
#beatbeautyklang
#lipstickmatte

How I wish theres a pause button. .
Oh well, but BEAT BEAUTY tengah buat promotion tau lepastu ada #iphone6giveaway sale kaw kawww punya sape cepat dia dapat. macam mana nak join ? DM Sya okay! .
.
PROMOTION UNTUK THIS DECEMBER ๐Ÿ”ธBuy 3 liquid matte RM100.
๐Ÿ”ธContour and Highlight stick RM50 .
๐Ÿ”ธStand a chance to win #iphone6giveaway .
Terms and conditions apply, DM Sya for detail
.
#beatbeauty #beatbeautykotabharu #beatbeautykelantan #agentbeatbeauty #sayajual #sayajualliquidmattelipstick #sayajuallipstick #beatbeautymy #kotabharu #kelantan #kotabharukelantan #kotabharuonly #kelate #sayajualkosmetik #sayajualmekap #makeupkotabharu #makeupkelantan

Feeling Bold today. Words to live by, "Live Boldly, Push Yourself, Don't Settle". #boldxbelle #liquidmatte #beatbeautymy #BEATBeauties #beatbeauty

Heyyy lama kakna tak selfie ๐Ÿคณ, kalini kakna nak selfie sikit tetiba buka mata ada orang sebelah mencelah jugak hahahaha ๐Ÿ˜† okay itu adik ipar kakna yang menggila ๐Ÿ˜… otak dia kadang ยฒ betul kadang ยฒ rasa nak hempuk je hahaha ๐Ÿ˜†
โ€”
Okay back to reality ๐Ÿ˜ Apa yang kakna pakai for Makeup ? Kakna hanya gunakan bccream sebagai Foundation + Concealer ๐Ÿ˜Š
โ€”
Blusher hanya mengguna @beatbeautymy #beatbeauty shade BUNGA ๐Ÿ˜
โ€”
Lipstik ofcours #beatbeauty jugak shade BUNGA + BOLD , sangat ยฒ lawa uols , perlu beli 2 shade beatbeauty , lebih pun tak apa , jimat tauuu ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป hahaha
โ€”
Nak beli dekat mana ? Kakna ada jual , Mehh join postage esok , lusa dah boleh cecantik dengan DYXY & Beatbeauty ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โ€”๏ฟฝ
LETโ€™S GRAB GUYSS ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ

Those brows though ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ thank you @benefitcosmetics because of yโ€™all my brow game strong ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– #daily #cute #instacute #dailylooks #holidaylooks #melaninpoppin #browgame #benebrows #beatbeauty #melanatedgoddess #fentyglossbomb๐Ÿ‘„ #fentybeauty #makeuplover #smallyoutuber #linkinbio

.
Ramai yang tanya best ke lipsmatte beatbeauty ni? Mestilah awak. Kalau tak best kita takkan jual dekat orang tau, kita cuma jual lipsmatte yang berkualiti je ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
.
#beatbeauty
#beatbeautybanting
#beatbeautyklang
#lipstickmatte

.
Siapa suka warna lembut2 boleh try shade belle ni. Siyes memang lawa sangat2, kita tengok pun tergoda tau. Kalau pakai lagi lahhh ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
.
#beatbeauty
#beatbeautybanting
#beatbeautyklang
#lipstickmatte

We have been asked by many how our liquid matte collection looks on dark skin. So here you go guys, you can refer to this picture for your reference. ๐Ÿ˜Š
.
.
โœ” Key features: Super comfort, Lightweight, Trendy colours, Waterproof, Hydrating formula, Moisturising, Paraben-free, Argan oil, Shea butter, Vitamin E, Chocolate scented, Non-sticky & Pigmented
.
.
๐Ÿ“ช Postage every Tuesdays to all states at RM8 SM / RM11 SS
๐Ÿš— COD available to all places in Ipoh, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka and KL at scheduled days and time only (delivery charges apply)
__
๐Ÿ“ฉ Click link in bio or DM us to place your order ! ๐Ÿ‘†

#perak #negerisembilan #melaka #selangor #kualalumpur #kl #putrajaya #cyberjaya #cosmetics #beatbeauty #beatbeautyagent #malaysia #lipmatte #matte #beatbeautyselangor #beatbeautynegerisembilan #beatbeautyN9 #beatbeautymelaka #beatbeautyperak #beatbeautykl #beauty #makeup #lipstick #MUA #beatbeautycyberjaya #beatbeautyputrajaya

Our liquid matte lipstick can also be used as eyeshadow and blusher! Order now as stocks are running low.
__
โœ” Key features: Super comfort, Lightweight, Trendy colours, Waterproof, Hydrating formula, Moisturising, Paraben-free, Argan oil, Shea butter, Vitamin E, Chocolate scented, Non-sticky & Pigmented
__
๐Ÿ“ช Postage every Tuesdays to all states at RM8 SM / RM11 SS
๐Ÿš— COD available to all places in Ipoh, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka and KL at scheduled days and time only (delivery charges apply)
__
๐Ÿ“ฉ Click link in bio or DM us to place your order ! ๐Ÿ‘†

#perak #negerisembilan #melaka #selangor #kualalumpur #kl #putrajaya #cyberjaya #cosmetics #beatbeauty #beatbeautyagent #malaysia #lipmatte #matte #beatbeautyselangor #beatbeautynegerisembilan #beatbeautyN9 #beatbeautymelaka #beatbeautyperak #beatbeautykl #beauty #makeup #lipstick #MUA #beatbeautycyberjaya #beatbeautyputrajaya

BRIE, is such a great neutral shades! Perfect for everyday use ๐Ÿ˜
__
โœ” Key features: Super comfort, Lightweight, Trendy colours, Waterproof, Hydrating formula, Moisturising, Paraben-free, Argan oil, Shea butter, Vitamin E, Chocolate scented, Non-sticky & Pigmented
__
๐Ÿ“ช Postage every Tuesdays to all states at RM8 SM / RM11 SS
๐Ÿš— COD available to all places in Ipoh, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka and KL at scheduled days and time only (delivery charges apply)
__
๐Ÿ“ฉ Click link in bio or DM us to place your order ! ๐Ÿ‘†

#perak #negerisembilan #melaka #selangor #kualalumpur #kl #putrajaya #cyberjaya #cosmetics #beatbeauty #beatbeautyagent #malaysia #lipmatte #matte #beatbeautyselangor #beatbeautynegerisembilan #beatbeautyN9 #beatbeautymelaka #beatbeautyperak #beatbeautykl #beauty #makeup #lipstick #MUA #beatbeautycyberjaya #beatbeautyputrajaya

.
Lipsmatte yang banyak function, tak rugi try. Kita dah, awak bila lagi? ๐Ÿค—
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
.
#beatbeauty
#beatbeautybanting
#beatbeautyklang
#lipstickmatte

For those going pink-toned nude, we have the shade for you. BELLE!
__
โœ” Key features: Super comfort, Lightweight, Trendy colours, Waterproof, Hydrating formula, Moisturising, Paraben-free, Argan oil, Shea butter, Vitamin E, Chocolate scented, Non-sticky & Pigmented
__
๐Ÿ“ช Postage every Tuesdays to all states at RM8 SM / RM11 SS
๐Ÿš— COD available to all places in Ipoh, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka and KL at scheduled days and time only (delivery charges apply)
__
๐Ÿ“ฉ Click link in bio or DM us to place your order ! ๐Ÿ‘†

#perak #negerisembilan #melaka #selangor #kualalumpur #kl #putrajaya #cyberjaya #cosmetics #beatbeauty #beatbeautyagent #malaysia #lipmatte #matte #beatbeautyselangor #beatbeautynegerisembilan #beatbeautyN9 #beatbeautymelaka #beatbeautyperak #beatbeautykl #beauty #makeup #lipstick #MUA #beatbeautycyberjaya #beatbeautyputrajaya

Whatsapp i sekarang kalau nak dapat harga murah AND dapat join untuk contest BUY&WIN IPHONE 6! Hanya valid untuk customer yang beli via postage sahaja ya! And kalau beli satu ke dua ke tak valid untuk join contest juga ya! ๐Ÿ’—
_
BUNGA BY BEATBEAUTY๐Ÿ’‹
_
SHOP NOW AT +601111471281 OR JUST CLICK LINK IN BIO TO PURCHASE ๐Ÿ’‹
_
Matte Liquid Lipstick by BeatBeauty ๐Ÿ’‹
_
RM39 exc. postage
sm RM8 / ss RM11
_
3 for RM110 ONLY WITH FREE POSTAGE
STAND A CHANCE TO WIN IPHONE 6!
COD available are Ampang & KL ONLY! -
_
#beatbeauty #beatbeautyampang #beatbeautymy #beatbeautyagent #beatbeautyselangor #mattelipstick #matteliquidlipstickmalaysia #matteliquidlipstickmurah

Whatsapp i sekarang kalau nak dapat harga murah AND dapat join untuk contest BUY&WIN IPHONE 6! Hanya valid untuk customer yang beli via postage sahaja ya! And kalau beli satu ke dua ke tak valid untuk join contest juga ya! ๐Ÿ’—
_
BRIE BY BEATBEAUTY๐Ÿ’‹
_
SHOP NOW AT +601111471281 OR JUST CLICK LINK IN BIO TO PURCHASE ๐Ÿ’‹
_
Matte Liquid Lipstick by BeatBeauty ๐Ÿ’‹
_
RM39 exc. postage
sm RM8 / ss RM11
_
3 for RM110 ONLY WITH FREE POSTAGE
STAND A CHANCE TO WIN IPHONE 6!
COD available are Ampang & KL ONLY! -
_
#beatbeauty #beatbeautyampang #beatbeautymy #beatbeautyagent #beatbeautyselangor #mattelipstick #matteliquidlipstickmalaysia #matteliquidlipstickmurah

Cantiknya Ameera Khan pakai shade BUNGA๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ’‹
_
Whatsapp i sekarang kalau nak dapat harga murah AND dapat join untuk contest BUY&WIN IPHONE 6! Hanya valid untuk customer yang beli via postage sahaja ya! And kalau beli satu ke dua ke tak valid untuk join contest juga ya! ๐Ÿ’—
_
BUNGA BY BEATBEAUTY๐Ÿ’‹
_
SHOP NOW AT +601111471281 OR JUST CLICK LINK IN BIO TO PURCHASE ๐Ÿ’‹
_
Matte Liquid Lipstick by BeatBeauty ๐Ÿ’‹
_
RM39 exc. postage
sm RM8 / ss RM11
_
3 for RM110 ONLY WITH FREE POSTAGE
STAND A CHANCE TO WIN IPHONE 6!
COD available are Ampang & KL ONLY! -
_
#beatbeauty #beatbeautyampang #beatbeautymy #beatbeautyagent #beatbeautyselangor #mattelipstick #matteliquidlipstickmalaysia #matteliquidlipstickmurah

Salam jumaat lovelies! ๐Ÿ’– kmk belanja video tutorial sigek okay hehe. Barang dh readystock ktk boleh pm kmk smeentara ny gk sale tok hehe โ˜บ๏ธ๐Ÿ•Š #beatbeautysarawak #beatbeautykuching #beatbeauty #beatbeauties

It's official! We have just received our stock from @beatbeautymy and it's ready for you! ๐Ÿ˜
_
๐Ÿ“ฉ Click link in bio or DM us to place your order ๐Ÿ‘†
_
โœ” Key features: Super comfort, Lightweight, Trendy colours, Waterproof, Hydrating formula, Moisturising, Paraben-free, Argan oil, Shea butter, Vitamin E, Chocolate scented, Non-sticky & Pigmented
_
๐Ÿ’ฒPrice: RM39 ONLY (exc postage/delivery charges)
๐Ÿ“ช Postage every Tuesdays to all states at RM8 SM / RM11 SS
๐Ÿš— COD available to all places in Perak, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka and KL at scheduled days and time only (Delivery charges apply)
_
#perak #negerisembilan #melaka #selangor #kualalumpur #kl #cosmetics #beatbeauty #beatbeautyagent #malaysia #lipmatte #matte #beatbeautyselangor #beatbeautynegerisembilan #beatbeautyN9 #beatbeautymelaka #beatbeautyperak #beatbeautykl #beauty #makeup #lipstick

Siapa minat colour pink lembut nak nampak ayu ๐Ÿ™†๐Ÿป, boleh try BELLE. Cantik mcm dlm gambar serious tak tipu ๐Ÿ’‹ PROMO 3 LIPMATTE RM100 je
P/S : siapa cari shade BUNGA yg selalu out of stock, kita ada lagi tauu
Harga : rm39
Postage: rm8sm/rm11ss
Ws : +60192182126
๐Ÿš— COD shah alam, puncak perdana
#beatbeauty #beatbeautylipmattecollection #beatbeautyshahalam #BEATBoss #teamaira

Hello beatbeauties ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน. Ramai nya peminat lip matte beatbeauty. Best kan pakai, colour cantik, bau pon sedap je. Beatbeauty ni restock je habis restock je habis. Nak tnya sikit la kalau restock lagi uolls nak shade apa?? Cuba komen kt bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป. And siapa2 nak beli lipmatte boleh grab promo 3 LIPMATTE RM100 tauu mmg berbaloi ๐Ÿ™€๐Ÿ™€๐Ÿ™€
Ws : +60192182126
๐Ÿš— COD shah alam, puncak perdana
#beatbeauty #beatbeautylipmattecollection #beatbeautyshahalam #BEATBoss #teamaira

Hi girls! Beatbeauty dah sampe kat kuching. Readystock baruk haritok sampe. So boleh whatsapp kmk 0168794745 cepat cepat or mn malas mk save no tekan jak link kt bio kmk. Before colour ktk maok dh habis. Grab yours now ladies! And...knek kmk org tgh polah sales sampe 31 dec. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #beatbeautyagent #beatbeauty #beatbeautysarawak

SIAPA KATA MAKEUP SUSAHHHH??? _
Tengok ni elcah pakai shade BUNGA as lipstick & eyeshadow! ๐Ÿ˜ป Tak susahlah kalau pakai beatbeauty๐Ÿ’‹
_
Whatsapp i sekarang kalau nak dapat harga murah AND dapat join untuk contest BUY&WIN IPHONE 6! Hanya valid untuk customer yang beli via postage sahaja ya! And kalau beli satu ke dua ke tak valid untuk join contest juga ya! ๐Ÿ’—
_
BUNGA BY BEATBEAUTY๐Ÿ’‹
_
SHOP NOW AT +601111471281 OR JUST CLICK LINK IN BIO TO PURCHASE ๐Ÿ’‹
_
Matte Liquid Lipstick by BeatBeauty ๐Ÿ’‹
_
RM39 exc. postage
sm RM8 / ss RM11
_
3 for RM110 ONLY WITH FREE POSTAGE
STAND A CHANCE TO WIN IPHONE 6!
COD available are Ampang & KL ONLY! -
_
#beatbeauty #beatbeautyampang #beatbeautymy #beatbeautyagent #beatbeautyselangor #mattelipstick #matteliquidlipstickmalaysia #matteliquidlipstickmurah

BRIE by BEATBeauty ๐ŸŒธ
.
Benefits of BEATBeauty ;
- Argan Oil & Shea Butter can MOISTURIZE your lips. - Vitamin E which can helps PREVENT DARK LIPS. - CHOCOLATE SCENTED yummy! - NOT harmful. - High pigmentation.
- NOT STICKY. - SOFT FORMULA & will NOT dry your lips! - WATERPROOF is a must!
.
.
Skin-friendly and you can use as a blusher & eyeshadows too๐ŸŒธ
.
.
1pcs for ONLY RM39 exc. postage.
Postage available to sm (RM8) / ss (RM11)
COD only available at Ampang & KL area and will be charged seperately. .
SAVE MONEY WHEN YOU BUY MORE๐Ÿ’—
.
PROMO/CONTEST PACKAGE โ—๏ธ
3 FOR RM110 FREE POSTAGE & STAND A CHANCE TO WIN IPHONE 6!
.
Whatsapp us for guides in choosing the right colour for you! ๐Ÿ˜ป
.
Whatsapp to purchase yours! (+601111471281) LINK IS ALWAYS IN THE BIO!
. .
#beatbeauty #beatbeautyampang #beatbeautykl #beatbeautyselangor #beatbeautyagent #matteliquidlipstickmalaysia

Kita masih ada stock untuk shade BUNGA memang laku sgt! Ada tinggal beberapa je lgi!
_
Whatsapp i sekarang kalau nak dapat harga murah AND dapat join untuk contest BUY&WIN IPHONE 6! Hanya valid untuk customer yang beli via postage sahaja ya! And kalau beli satu ke dua ke tak valid untuk join contest juga ya! ๐Ÿ’—
_
BUNGA BY BEATBEAUTY๐Ÿ’‹
_
SHOP NOW AT +601111471281 OR JUST CLICK LINK IN BIO TO PURCHASE ๐Ÿ’‹
_
Matte Liquid Lipstick by BeatBeauty ๐Ÿ’‹
_
RM39 exc. postage
sm RM8 / ss RM11
_
3 for RM110 ONLY WITH FREE POSTAGE
STAND A CHANCE TO WIN IPHONE 6!
COD available are Ampang & KL ONLY! -
_
#beatbeauty #beatbeautyampang #beatbeautymy #beatbeautyagent #beatbeautyselangor #mattelipstick #matteliquidlipstickmalaysia #matteliquidlipstickmurah

Happy weekend #beatbeauties ! ๐Ÿ’‹
_
As always, i memang suka ulang ulang๐Ÿ˜‚ Nak remind you guys yang stock dah tak banyak tau! Memang sgt sgt sikit ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
_
So kalau nak order, i post next week ok!
_
Whatsapp i skrg! 0145076168 atau klik link in bio ok! ๐Ÿ’—
_
BEATBeauty ๐Ÿ’‹
_
SHOP NOW AT 0145076168 OR JUST CLICK LINK IN BIO TO PURCHASE ๐Ÿ’‹ -
_
Matte Liquid Lipstick by BeatBeauty ๐Ÿ’‹
_
RM39 exc. postage
sm RM8 / ss RM11
COD available area Kemaman ONLY! -
_
#beatbeauty #beatbeautykemaman #beatbeautymy #beatbeautyagent #beatbeautyterengganu #mattelipstick #matteliquidlipstickmalaysia #matteliquidlipstickmurah

๐ŸŽถI want nobody, nobody but chu, chu, chu,
chu๐ŸŽถ
__
Selamat pagi #BEATBeauties !
Tak sah if kaka tak stalk gambar #BEATBeauties pagi2 ahad ni sebab suka sgt uolls makeup guna #BEATBeauty ๐Ÿ’‹ Tahu tak uolls yang liquid matte BEATBeauty boleh diapply ala2 liptint gitu??? Haaa tak percaya??? Gi kat IG @asyalliee , and tengok dia buat tutorial guna shade BOLD sbg liptint. Seriously lawa! Lawa sangat smpi kaka and gegurls from team BEATBeauty obsessed dgn techniquie baru tu.
__
Siapa dah try angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป

EXTENDED PROMO!! 3pcs lipmatte RM100 only
Ws : +60192182126
๐Ÿš— COD shah alam, puncak perdana
#beatbeauty #beatbeautylipmattecollection #beatbeautyshahalam #BEATBoss #teamaira

Whatsapp i sekarang kalau nak dapat harga murah AND dapat join untuk contest BUY&WIN IPHONE 6! Hanya valid untuk customer yang beli via postage sahaja ya! And kalau beli satu ke dua ke tak valid untuk join contest juga ya! ๐Ÿ’—
_
BUNGA BY BEATBEAUTY๐Ÿ’‹
_
SHOP NOW AT +601111471281 OR JUST CLICK LINK IN BIO TO PURCHASE ๐Ÿ’‹
_
Matte Liquid Lipstick by BeatBeauty ๐Ÿ’‹
_
RM39 exc. postage
sm RM8 / ss RM11
_
3 for RM110 ONLY WITH FREE POSTAGE
STAND A CHANCE TO WIN IPHONE 6!
COD available are Ampang & KL ONLY! -
_
#beatbeauty #beatbeautyampang #beatbeautymy #beatbeautyagent #beatbeautyselangor #mattelipstick #matteliquidlipstickmalaysia #matteliquidlipstickmurah

NADDYSUSHI WEARING BUNGA ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป
_
_
Whatsapp i sekarang kalau nak dapat harga murah AND dapat join untuk contest BUY&WIN IPHONE 6! Hanya valid untuk customer yang beli via postage sahaja ya! And kalau beli satu ke dua ke tak valid untuk join contest juga ya! ๐Ÿ’—
_
BUNGA BY BEATBEAUTY๐Ÿ’‹
_
SHOP NOW AT +601111471281 OR JUST CLICK LINK IN BIO TO PURCHASE ๐Ÿ’‹
_
Matte Liquid Lipstick by BeatBeauty ๐Ÿ’‹
_
RM39 exc. postage
sm RM8 / ss RM11
_
3 for RM110 ONLY WITH FREE POSTAGE
STAND A CHANCE TO WIN IPHONE 6!
COD available are Ampang & KL ONLY! -
_
#beatbeauty #beatbeautyampang #beatbeautymy #beatbeautyagent #beatbeautyselangor #mattelipstick #matteliquidlipstickmalaysia #matteliquidlipstickmurah

Whatsapp i sekarang kalau nak dapat harga murah AND dapat join untuk contest BUY&WIN IPHONE 6! Hanya valid untuk customer yang beli via postage sahaja ya! And kalau beli satu ke dua ke tak valid untuk join contest juga ya! ๐Ÿ’—
_
BOLD BY BEATBEAUTY๐Ÿ’‹
_
SHOP NOW AT +601111471281 OR JUST CLICK LINK IN BIO TO PURCHASE ๐Ÿ’‹
_
Matte Liquid Lipstick by BeatBeauty ๐Ÿ’‹
_
RM39 exc. postage
sm RM8 / ss RM11
_
3 for RM110 ONLY WITH FREE POSTAGE
STAND A CHANCE TO WIN IPHONE 6!
COD available are Ampang & KL ONLY! -
_
#beatbeauty #beatbeautyampang #beatbeautymy #beatbeautyagent #beatbeautyselangor #mattelipstick #matteliquidlipstickmalaysia #matteliquidlipstickmurah

.
Rugi beli satu je sebab semua shade lawaaa ya amat ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
.
#winbeatbeautyiphone
#beatbeauty
#beatbeautybanting
#lipstickmatte

๐Ÿ’„๐Ÿ’„12.12 PROMO ๐Ÿ’„๐Ÿ’„ .
Make a purchase before midnight to get our lowest promo price 3 FOR ONLY RM100! Hurry now guys, less than 2 hours left!! #beatbeauty #beatbeauties #mattelipstick

TODAY ONLY!! 3 Lipmatte rm100 + free postage + free gift. Promo ends 12AM tonight
Ws : +60192182126
๐Ÿš— COD shah alam, puncak perdana
#beatbeauty #beatbeautylipmattecollection #beatbeautyshahalam #BEATBoss #teamaira

CHRISTMAS/NEW YEAR SURPRISEEEE!!!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
_
Last giveaway untuk 2017 okayyy!! Kali ni kita nak bagi chance pada semua customer sama rata, semua sama banyak entry. TAK ADA pakej lain lain ya!
_
Dengan pembelian 3 lipstick, you boleh dapat harga promosi DANNNN!! You boleh menang IPHONE 6 OK?!!!
_
Kalau you guys grab 3 lipstick dengan harga hanya RM110 & FREE POSTAGE OK!! anddddd nama you dapat masuk untuk CABUTAN BERTUAH IPHONE 6?!?!
_
Apa yang beza dengan last giveaway? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โžก๏ธ 3 LIPSTICKS FOR RM110 (Pilihan anda)
โžก๏ธ FREE POSTAGE
โžก๏ธ 1 peluang untuk cabutan bertuah IPHONE 6
โžก๏ธ Pembelian bermula 4 Disember SAHAJA akan dikira!
_
โŒ TIADA PACKAGE LAIN
โŒ TIADA EXTEND PROMO/CONTEST
โŒ TIADA PACKAGE & PELUANG BERLAINAN
_
Peluang diberi pada semua customer dengan sama rata dan tiada peluang lain. Hanya perlu BUY & WIN untuk menang IPHONE 6!
_
Pemenang akan diumumkan pada bila bila masa sepanjang bulan Disember! Siapa cepat dia dapat!! #WINBEATBEAUTYIPHONE
_
Whatsapp aisyah sekarang untuk join contest! +601111471281 atau klik link di bio! ๐ŸŒธ
_
#beatbeauty #beatbeautyagent #beatbeautyampang #beatbeautykl #beatbeautyselangor

Whatsapp i sekarang kalau nak dapat harga murah AND dapat join untuk contest BUY&WIN IPHONE 6! Hanya valid untuk customer yang beli via postage sahaja ya! And kalau beli satu ke dua ke tak valid untuk join contest juga ya! ๐Ÿ’—
_
SHOP NOW AT +601111471281 OR JUST CLICK LINK IN BIO TO PURCHASE ๐Ÿ’‹
_
COD available are Ampang & KL ONLY!
_
#beatbeauty #beatbeautyampang #beatbeautymy #beatbeautyagent #beatbeautyselangor #mattelipstick #matteliquidlipstickmalaysia #matteliquidlipstickmurah

CHRISTMAS/NEW YEAR SURPRISEEEE!!!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
_
Last giveaway untuk 2017 okayyy!! Kali ni kita nak bagi chance pada semua customer sama rata, semua sama banyak entry. TAK ADA pakej lain lain ya!
_
Dengan pembelian 3 lipstick, you boleh dapat harga promosi DANNNN!! You boleh menang IPHONE 6 OK?!!!
_
Kalau you guys grab 3 lipstick dengan harga hanya RM110 & FREE POSTAGE OK!! anddddd nama you dapat masuk untuk CABUTAN BERTUAH IPHONE 6?!?!
_
Apa yang beza dengan last giveaway? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โžก๏ธ 3 LIPSTICKS FOR RM110 (Pilihan anda)
โžก๏ธ FREE POSTAGE
โžก๏ธ 1 peluang untuk cabutan bertuah IPHONE 6
โžก๏ธ Pembelian bermula 4 Disember SAHAJA akan dikira!
_
โŒ TIADA PACKAGE LAIN
โŒ TIADA EXTEND PROMO/CONTEST
โŒ TIADA PACKAGE & PELUANG BERLAINAN
_
Peluang diberi pada semua customer dengan sama rata dan tiada peluang lain. Hanya perlu BUY & WIN untuk menang IPHONE 6!
_
Pemenang akan diumumkan pada bila bila masa sepanjang bulan Disember! Siapa cepat dia dapat!! #WINBEATBEAUTYIPHONE
_
Whatsapp aisyah sekarang untuk join contest! +601111471281 atau klik link di bio! ๐ŸŒธ
_
#beatbeauty #beatbeautyagent #beatbeautyampang #beatbeautykl #beatbeautyselangor

Collection of BEATBEAUTY! ๐Ÿ’‹Grab now Gais! ๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜ .
Try it and you can feel the tekstur yang sangat soft! And kekal one day tau!๐Ÿ˜ .
#beatbeauty
#sisjualmurah

.
Shade blair paling hot selling lepas bunga tau. Tahan sampai 8 jam, so tak payah calit banyak kali ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
๐Ÿ“ฒWHATSAPP 0133898273
.
#beatbeauty
#beatbeautybanting
#beatbeautyklang
#lipstickmatte

Most Popular Instagram Hashtags