[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bbiamattelipstick

11117 posts

TOP POSTS

BBIA MATTE LIPSTICK CODE 06
.
Haishh code 06 ni sangat3 BEST SELLING..
Cantik je tau code ni, nampak natural je, siapa2 yang suka make up jenis natural and nude tu, try la this one, u will be like it😍
.
Sape tak ada code ni lagi??? Jom grab satu, beli banyak lagi pun boleh😉, boleh buat collection bbia lipstick😘
.
Harga bbia matte lipstick ni RM20.00 je x termasuk kos penghantaran
.
To order whatsapp 01126946479
.
#bbiamattelipstick #bbiamattelipstickmalaysia #bbiamattelipstickmurah #bbialipstickbyqasehco #lipstick

В наличии волшебные корейские помады #bbiamattelipstick 400₽
__
Стойкие

Eyeshadow The nudes ni cantik tau. Siap ada warna gliter lagi. Rm35 sahaja. Free pos semenanjung Malaysia tau 😍 #bbiamattelipstickmalaysia #bbialipstickmurahmalaysia #bbiamattelipstick #kedaicikkapple #bazarniaga #bazarniaga

Haii , hari ni sistor shares sikit testimoni makeup2 by kak liza and kak beau. Mmg cantikk sgt2 😍

Haaa nampak mcm heavy kan. Nampak tebal kan. TAPII sebenarnya tak pakai apa2 concealer or foundation punn. Sumpah tak tipu. Just pakai BC CREAM jeee pastu makeup mata sikit. Tak smpai sejam pun. Seriuss memang rasa ringan. Rasa tak pakai makeup langsung. SERIUSSS 😍😍😍 Haaa berbaloi tak. Zai tak pernah makeup pun. Ni first time makeup mcm ni, tu yg excited terlebih. Hahahaha
Bestt sgt #teamDYXY ni. Dah la dpt makeup free mcm ni pastu dpt ilmu lagi. Tak rugi joinn. Siapa nak join dropship saya boleh whatapps yaa. 😉
Sesiapa nak order BC CREAM pun boleh ws saya. Harga masih promo. 😘 📲 01117545336

#teamZAI
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#BBIAmattelipstick

The best seller of #bbialipsticks get yours now before it sold out again!! Whatsapp to 0183721912 #bbialipsticksmurah #bbiaoriginal #bbiamattelipstick

Weekend look |
Face | #bobbibrown | #skinfoundation
Eyes | #ponymemebox |
Lips | #bbia #bbiamattelipstick in colour no.4

Bbia về lại toàn màu hot : 9,12,13,14,15.
💰175/ bé.
O9 cam gạch.
12 #Fantasy: cam đất.
13 #Artistic : pha trộn giữa 3 gam đỏ, hồng, nâu.
14 #Decadence: đỏ thẫm (cánh hoa hồng).
15 #Successful: đỏ hồng.
#bbia3 #version3 #bbiavonau #lips #mattelipstick #lastlipstick #beauty
#bbialastlipstick #bbiaver3 #bbiamattelipstick #SALE #lipstick #mattelipstick #beauty -------------------------------------------
✿ Page: Lipstick.
✿ Instagram: @lipstickk_store
✿ Zalo: 0924915734.
✿ Hotline/SMS đặt hàng: 01864966968
🚚 Ship COD toàn quốc 🚚.

Have you had your own Bbia Matte Lipstick? So how was your experience? Me love it so much! 😍💋 So grab yours now and feel the lovee 💕
#bbiamattelipstick

MOST RECENT

Amelina's third syawal
Selamat pengantin baru akak senior kite yg gojes niii
Kebetulan amir nak dtg,mina pon join skli,hikhikhik☺️ Semoga berbahagia hingga ke anak cucu kak syikin😘😘😘 #bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxyfacemistmineralgreentea
#bbia
#bbiamattelipstick
#dyxybrush
#dyxyfabulousteam
#teamdyxy
#dyxyfabulousteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#bccreambydyana
#bccream

BBIA Matte Lipstick💄💄💄
▶Matte tapi tak keringkan bibir (moist jer)💦
▶Tahan Lama ▶Tak Melekit
Cantik cantik semua warna BBIA Matte Lipstick nih 😍 Tunggu apa lg grab now selagi ada stock.

Rm 20 only
Whatsapp : 0174618123

#bbiamattelipstick #originalfromkorea #bbialipstickmalaysia #bbialipstickmurahmalaysia #bbialipstickoriginalfromkorea #lipstickmurahoriginal #bbiabythip #trustedseller #lipsticklover

Bbia Last Lipstick💄💋
呢款霧面唇膏都紅左一排,好多youtuber同beauty bloger都話好用🖐🏻
顏色飽和度同顯色度都夠高,唔顯唇紋👍🏻
雖然係霧面唇膏但係唔會話好乾,滋潤度夠👍🏻
夠食色,如果唔係大力抹,可以last到半日,食完野都唔會甩哂👍🏻
現貨🤗
💰$55包平郵或郵局自取
#bbia #bbiahk #bbia代購 #bbia唇膏 #bbialastlipstick #bbialipstick #bbiamatte #bbiamattelipstick

Amelina's first syawal
Melawat kubur nenda2 kedua belah mak&abah
Tetibe rase sayu yg tramT😥
Semoga di panjangkan umur ayahanda kami yg trsyg kerana anakandamu xkan pernah puas utk bermanja lagi😥

#teamrayaganu
#harirayapertama
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxyfacemistmineralgreentea
#bbia
#bbiamattelipstick
#dyxybrush
#dyxyfabulousteam
#teamdyxy
#dyxyfabulousteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#bccreambydyana
#bccream

Amelina's first syawal
Selamat hari raya aidilfitri dr kami anak-anak dara che muda ngn che hafsah
Kepada smue sanak saudara,sepupu sepapat,rakan2,sahabat2 dan seluruh ahli keluarga
Maaf zahir dan batin
#selamatharirayaaidilfitri
#rayapertama
#teamrayaterengganu
#teamrayaganu
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxyfacemistmineralgreentea
#bbia
#bbiamattelipstick
#dyxybrush
#dyxyfabulousteam
#teamdyxy
#dyxyfabulousteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#bccreambydyana
#bccream

Bbia về lại màu 9,12,13,14,15.
💰175/ bé.
🌸 Màu 12 #Fantasy: cam đất.
🌸 Màu 13 #Artistic : pha trộn giữa 3 gam đỏ, hồng, nâu.
🌸 Màu 14 #Decadence: đỏ thẫm (cánh hoa hồng).
🌸 Màu 15 #Successful: đỏ hồng.
#bbia3 #version3 #bbiavonau #lips #mattelipstick #lastlipstick #beauty
#bbialastlipstick #bbiaver3 #bbiamattelipstick #SALE #lipstick #mattelipstick #beauty -------------------------------------------
✿ Page: Lipstick.
✿ Instagram: @lipstickk_store
✿ Zalo: 0924915734.
✿ Hotline/SMS đặt hàng: 01864966968
🚚 Ship COD toàn quốc 🚚.

Amelina's first syawal |1syawal|
Selamat hari raya
Maaf zahir & batin buat semua sahabat2 handai,sanak saudara, teman2 dan rakan2 sekalian
Tak sempat ambe nop ucap sorg2😂

#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxyfacemistmineralgreentea
#bbia
#bbiamattelipstick
#dyxybrush
#dyxyfabulousteam
#teamdyxy
#dyxyfabulousteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#bccreambydyana
#bccream

Selamat hari raye dr anak2 dara che muda ngn che hafsah😍😘😘😘😘
Selamat hari raye
Maaf zahir dan batin
😘😘😘😘😘 #bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxyfacemistmineralgreentea
#bbia
#bbiamattelipstick
#dyxybrush
#dyxyfabulousteam
#teamdyxy
#dyxyfabulousteam
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#bccreambydyana
#bccream

BBIA Matte Lipstick💄💄💄
▶Matte tapi tak keringkan bibir (moist jer)💦
▶Tahan Lama ▶Tak Melekit
Cantik cantik semua warna BBIA Matte Lipstick nih 😍 Tunggu apa lg grab now selagi ada stock.

Rm20 only.
Whatsapp: 0174618123

#bbiamattelipstick #originalfromkorea #bbialipstickmurah #bbialipstickmalaysia #bbialipstickmalaysiamurah #bbialipstickmurahfromkorea #lipstickmurahmalaysia #bbiabythip #trustedseller #lipsticklover

Most Popular Instagram Hashtags