[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bazarselebritynorma

16 posts

TOP POSTS

Setelah bayar membayar

Korek2 ni jer tinggal duit belanja saya hari niπŸ˜₯πŸ˜₯ Saya kira2
Cukuplah nk beli bhn2 nk grng mee petang ni
Mee sebungkus
Togey 50 sen
Isi ayam cari yg rm5
Buh udang dlm rm5

Yg lain semua ada lg dlm peti

Lebih lagi duit tu

Agak2 berapa jumlah duit tu😊😊😊😊 Nak hadiah raya tak?? Haritu bg perfume
Ni nk bg tudung plk

Cer teka
Cer teka

Yg tepat atau hampir tepat akan mendapat sehelai tudung dari #bazarselebritynorma

Tarikh ttp pkl 12 esok

Sempatla pos untuk pakai raya

Mai join ramai2❀❀❀❀❀

Terima kasih @fidzkesidang72
Tokey #luffiyaskincarekuantan

Sudi datang kedai #bazarselebritynorma
Support mama

Siap blanja lunch lagi😘😘😘😘 Semoga kita sama2 murah rezeki

Nak skincare meletop cari dia deh

Kami ni sama2 parttime cari rezeki bisness online
Alhamdulillah
Saling memberi bahu

Dalam hidup
Dalam bisness
Kita perlukan motivasi
Kita perlukan ransangan

Cari yang positif
Cari yang dapat beri kebaikan
Tidak semua yang indah itu baik
Tidak semua yang buruk itu negatif

Betulkan minda
InsyaAllah
Kita akan nampak jalan yang lurus

Mohon padaNya
Untuk sentiasa jaga kita ~mamanorma~
#bazarselebritynorma

#rendangtokperak by PS @rajanoora sentiasa ada untuk tetamu yg datang dengan short notice.❀❀ Jus reheat
Cepat senang dan mudah

Tkdelah lenjun bersilat bila tetamu datang dok ngadap kuali .

Ringkaskan apa yg boleh.musim raya ni kan penat nk masak2 hari2.

Yang dok tanya kek lapis mmg dah habis.
Mlm ni pun kita bagi stok raya kita kat @azura_cwa_kuantan
Sb ada mak buyung teringin sangat nak makan katanya

Blh preorder utk raya haji siap2
Barulah dijamin dapat
Blh wassup 0132057184
Mai order kek lapis meletop dari #BAZARSELEBRITYNORMA

Shaklee in d house

Adik2 boleh dapatkan harga pek mini untuk stok sebulan dengan harga mampu milik dengandi #bazarselebritynorma

Vit c hanya rm15 30
B complek hanya rm14
Alfafa hanya rm25
Ostematrix hanya rm15

Wassup 0132057184

#nirmamamashakleekuantan
#SHAKLEEINBAZARPERFUMEARTISS
#cantikluarsihatdalam
#cantikwangibakretis

Assalamualaikum

Hari ini hari WERDA

perfume yang kekal menarik perhatian customer dengan haruman yang tersendiri dan bertahan lebih 12 jam

Ini bukan inspired perfume
Ini perfume original yang baunya takkan sama dengan mana2 produk dipasaran

Terima kasih abang zaki dari Bangi ,zainah ahmad dari baling dan tuan YArif lagi bijaksana yg jauh dimata tapi dekat di hati sokmoπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Nak try bau dia blh walk in ke #bazarselebritynorma
Di G09 tingkat bawsh kompleks teruntum kuantan(srbelah lingkaran kasih spa)

Edp
10 ml rm18
30 ml rm50

Kita bg free postage yg 30 ml tu

Wassup 0132057184

Menyusun koleksi sementara cucu tak balik

Bila balik nanti wassalam la tokma punya ni
Ada dok celah kerusi
Bawah meja
Bawah bantal

#familyhalimnorma
#bazarselebritynorma
#dapuranakramai
#souvenirdarianak2

Geng2 lecturer ikip buat party perfume

Terima kasih my loyal cust .dah tarik2 geng2 dia masuk party #BAZARSELEBRITYNORMA 😊😊😊 Kita cod deras2 sokmo utk geng2 lecturer Iikip nih

Saya guna
Berkesan
Saya jual

Berminat nak beli
Nak jadi agent

Wassup 0132057184

Semua harus ada sebotol minyak herba asmak dirumah

Sangat mujarab untuk melegakan batuk berkahak selsema digigit binatang gatal2 alahan sakit mata kembong perut
Rm18 10 ml
Rm39 30 ml

Boleh dapatkan juga dengan agent sah di #bazarselebritynorma di kompleks teruntum

MOST RECENT

Geng2 lecturer ikip buat party perfume

Terima kasih my loyal cust .dah tarik2 geng2 dia masuk party #BAZARSELEBRITYNORMA 😊😊😊 Kita cod deras2 sokmo utk geng2 lecturer Iikip nih

Terima kasih. Alhamdulillah
#Repost @bazarselebritynorma (@get_repost)
・・・
#rendangtokperak by PS @rajanoora sentiasa ada untuk tetamu yg datang dengan short notice.❀❀ Jus reheat
Cepat senang dan mudah

Tkdelah lenjun bersilat bila tetamu datang dok ngadap kuali .

Ringkaskan apa yg boleh.musim raya ni kan penat nk masak2 hari2.

Yang dok tanya kek lapis mmg dah habis.
Mlm ni pun kita bagi stok raya kita kat @azura_cwa_kuantan
Sb ada mak buyung teringin sangat nak makan katanya

Blh preorder utk raya haji siap2
Barulah dijamin dapat
Blh wassup 0132057184
Mai order kek lapis meletop dari #BAZARSELEBRITYNORMA

#rendangtokperak by PS @rajanoora sentiasa ada untuk tetamu yg datang dengan short notice.❀❀ Jus reheat
Cepat senang dan mudah

Tkdelah lenjun bersilat bila tetamu datang dok ngadap kuali .

Ringkaskan apa yg boleh.musim raya ni kan penat nk masak2 hari2.

Yang dok tanya kek lapis mmg dah habis.
Mlm ni pun kita bagi stok raya kita kat @azura_cwa_kuantan
Sb ada mak buyung teringin sangat nak makan katanya

Blh preorder utk raya haji siap2
Barulah dijamin dapat
Blh wassup 0132057184
Mai order kek lapis meletop dari #BAZARSELEBRITYNORMA

Jom
Bawa balik werda sebagai hadiah raya kat mak ayah pak ngah pak teh mak usu

Mesti diorang suka

Boleh bawa solat
Harum sampai mlm

Sempena balik kampung kita offer rm15 sebotol utk 10ml

Lagi murah dari beli kerepek yg bertimbun kt kampung tuh
Mesti mereka suka

Walk in #BAZARSELEBRITYNORMA
Di G09 KOMPLEKS TERUNTUM KUANTAN PAHANG.

pembelian 5 botol percuma sehelai tudung .

Jom wangikan orang tersayang sempena syawal yg indah

#giftraya #hadahrayamakayah #werdakembalifitrah #werdapahang #perfumewerda #werdarians

Setelah bayar membayar

Korek2 ni jer tinggal duit belanja saya hari niπŸ˜₯πŸ˜₯ Saya kira2
Cukuplah nk beli bhn2 nk grng mee petang ni
Mee sebungkus
Togey 50 sen
Isi ayam cari yg rm5
Buh udang dlm rm5

Yg lain semua ada lg dlm peti

Lebih lagi duit tu

Agak2 berapa jumlah duit tu😊😊😊😊 Nak hadiah raya tak?? Haritu bg perfume
Ni nk bg tudung plk

Cer teka
Cer teka

Yg tepat atau hampir tepat akan mendapat sehelai tudung dari #bazarselebritynorma

Tarikh ttp pkl 12 esok

Sempatla pos untuk pakai raya

Mai join ramai2❀❀❀❀❀

Yang dok tunggu ostematrik sampai gigi dah tanggal dan tulang nk mereput tuh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Ni dia dah mendarat di #BAZARSELEBRITYNORMA

Wassup 0132057184

#SHAKLEEINBAZARPERFUMEARTISS
#shakleeminipax
#shakleinderasempurna
#shakleedikompleksteruntum
#shakleekuantanbymamanorma

Menyusun koleksi sementara cucu tak balik

Bila balik nanti wassalam la tokma punya ni
Ada dok celah kerusi
Bawah meja
Bawah bantal

#familyhalimnorma
#bazarselebritynorma
#dapuranakramai
#souvenirdarianak2

Nak bagi perfume kat kesayangan???
Takde masa nak urus?? Kita bagi free kad dengan mana2 pembelian perfume yang melebihi rm30.

Hanya di kedai #bazarselebritynorma di G09 tinglat bawah kompleks teruntum kuantan .

Jangan cakap akak tak payong

Esok blh ngetes bau kat kedai yer

Untuk cod wassup 0132057184

Looking for new idea

Faith is knowing
In your heart
That good can overcome evil
That the sun can shine
In a rainstorm

Jom shopping di #bazarselebritynorma

Anak dara come manih leting ni tunggu neelofa 2 minggu doh

Dua2 dia try
Roses dan vanilla dari #blossomseriesbyneelofa

Akhirnya dapat juga
Liur bau kak nor dia la tu hok try dah neelofa sblm ni😘😘 Terima kasih geng2 #geraimakantanjungapi
Support jajaan #bazarselebritynorma
Sapa mari kuantan nk mkn lauk sedap kebabom utk lunch blh singgah situ.kedai hujung sekali depan pasar ikan tanjung api.haruslah lauk2 dia sedap sb dok tepi jeti ikan.segala ulam n sambal ada.masakan mmg fresh dari daput.

Sungguh.tak nipu.nipu dosa😊😊😊
Yg pernah gi makan setuju mesti bg komen gitu jgkπŸ‘πŸ‘πŸ‘
#makansedapdigeraimakantanjungapi
#perumeneelofalaris
#blossomseriesneelofa
#LOFFATTAHTEAM
#ILOFAU

Assalamualaikum

Hari ini hari WERDA

perfume yang kekal menarik perhatian customer dengan haruman yang tersendiri dan bertahan lebih 12 jam

Ini bukan inspired perfume
Ini perfume original yang baunya takkan sama dengan mana2 produk dipasaran

Terima kasih abang zaki dari Bangi ,zainah ahmad dari baling dan tuan YArif lagi bijaksana yg jauh dimata tapi dekat di hati sokmoπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Nak try bau dia blh walk in ke #bazarselebritynorma
Di G09 tingkat bawsh kompleks teruntum kuantan(srbelah lingkaran kasih spa)

Edp
10 ml rm18
30 ml rm50

Kita bg free postage yg 30 ml tu

Wassup 0132057184

Dalam hidup
Dalam bisness
Kita perlukan motivasi
Kita perlukan ransangan

Cari yang positif
Cari yang dapat beri kebaikan
Tidak semua yang indah itu baik
Tidak semua yang buruk itu negatif

Betulkan minda
InsyaAllah
Kita akan nampak jalan yang lurus

Mohon padaNya
Untuk sentiasa jaga kita ~mamanorma~
#bazarselebritynorma

Saya guna
Berkesan
Saya jual

Berminat nak beli
Nak jadi agent

Wassup 0132057184

Semua harus ada sebotol minyak herba asmak dirumah

Sangat mujarab untuk melegakan batuk berkahak selsema digigit binatang gatal2 alahan sakit mata kembong perut
Rm18 10 ml
Rm39 30 ml

Boleh dapatkan juga dengan agent sah di #bazarselebritynorma di kompleks teruntum

Terima kasih @fidzkesidang72
Tokey #luffiyaskincarekuantan

Sudi datang kedai #bazarselebritynorma
Support mama

Siap blanja lunch lagi😘😘😘😘 Semoga kita sama2 murah rezeki

Nak skincare meletop cari dia deh

Kami ni sama2 parttime cari rezeki bisness online
Alhamdulillah
Saling memberi bahu

Shampoo santan yg tengah hot kebabom dah ada stok di kedai #bazarselebritynorma di komples teruntum.

Rm29 sahaja

Bileh dapatkan terus dari kedai
Wassup 0132057184

Shaklee in d house

Adik2 boleh dapatkan harga pek mini untuk stok sebulan dengan harga mampu milik dengandi #bazarselebritynorma

Vit c hanya rm15 30
B complek hanya rm14
Alfafa hanya rm25
Ostematrix hanya rm15

Wassup 0132057184

#nirmamamashakleekuantan
#SHAKLEEINBAZARPERFUMEARTISS
#cantikluarsihatdalam
#cantikwangibakretis

Most Popular Instagram Hashtags