#bazarselebritynorma

MOST RECENT

Stok untuk Ramadan dan Aidil Fitri..Otw ke Kuantan,adik,kakok yang berada di Kuantan dan Seluruh M'sia boleh dapatkan rempah abe lyas dengan mobile stokis kami @bazarselebritynorma

#0132057184
#0132057184
#0132057484

cod area kuantan,pos seluruh Malaysia.. #NasiArabSedapRempahAbeLyas
#HidanganBerbukaPuasa
#HidanganAidilFitri
#JimatMudah
#BAZARSELEBRITYNORMA

Segala puji-pujian hanya untuk ALLAH...alhamdulillah

ALLAH hadiahkan ilmu untuk abe lyas kongsi dengan adik,kakok... kini untuk masak nasi arab sedap bukan rahsia lagi dengan rempah abe lyas

Terimakasih ALLAH
Terimakasih adik,kakok yang
Sudi pinang rempah abe lyas dengan team kbsireh

#Nasiarabsedaprempahabelyas
#sedap#jimat
#mudah
#nasimaqlobah #nasi #BAZARSELEBRITYNORMA #NasiArabSedap

Bukan kami yang cakap..
Bukan kami yang bayar.

Barang baik tak perlu propa.
Biar mereka berbicara.

#Eudhra'SirehGelHantu.
#MemangBerhantu
#wanita #sejukgiler #nyaman #femininwash #BAZARSELEBRITYNORMA #bazarpaknil

Isi perut dulu sambil-sambil reply dm cus rempah abe lyas.

Nak masuk shif malam kisar rempah pula.. #rempahabelyassuperjimatmudahsedap #jimat #sedapp #BAZARSELEBRITYNORMA #NasiArabSedapRempahAbeLyas #nasigoreng

Adik,kakok di Kuala Lumpur berminat dengan pencuci miss v yang sangat-sangat jimat,pekat dan nyaman.

Boleh hubungi dr@masharwahab ..
Berminat wsup atau dm doc mashar ye.

#eudhrasireh
#herbaorganik#sireh.
#pencuciwanitamurah
#bazar
#BAZARSELEBRITYNORMA #bazaria #bazarpaknilprodukkecantikkan #wanitacantik #sejukgiler #wangian

Sahabat-sahabat di Kuantan untuk dapatkan rempah abe lyas dan jugak berminat jad sebahagian keluarga@kbsireh silakan risik-risik dengan kak Ma @bazarselebritynorma

Insyallah layanan terbaik daripada kak ma ambo.
Hubungi kak Ma deh... #bazarcelebritiNorma.
#nasiarabmandy#nasi#sedap#nasiarab#BAZARSELEBRITYNORMA#bazar#bazarpaknil
#nasiarabsedap

Ini founder rempah nasi arab abe lyas
Bukan produk repacking kilang .homemade goreng sendiri blend sendiri suami isteri ni.kerjakuat sampai pukul 3 pagi untuk pastikan rempah sentiasa fresh kepada stokist.rempah dibuat bila kami order bukan yang dah readystok berlapuk.dijamin bersih .
Paling senang nak masak dengan rempah abe lyas sebab cara paling mudah abe lyas dah buat experiment untuk bantu cust masak nasi arab.

Cara massk dan sukatan tersedia di paket

Wassup 0132057184 untuk jadi agent dan retail

#homemaderempahnasiarab #rempahnasiarabmaqhlubahabelyas #rempahnasiarabkuantan #makansedap #malaysianfood #kongsiresepi #abbyabadi #nasiarabsedap #BAZARSELEBRITYNORMA #mobilestokistrempahabelyaskuantan

Keobsesan melampau terhadap cust πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Odw nk outstation lapor diri kerja hakiki otak ligat memikir akan lalu pos laju mana
Stok harusla ada bersama sepanjang masa

Bila agent kita @rusuzaimi ishak @rimbunrizqi dan @norzainah.ahmad wassup nk restok n cust nak guna rempah hari jumaat kita pon terus jampi2 dan pos hari ni

Satu lg tip peniaga online selotep kena standby sokmo dlm hbag.emergency plastik pos laju buat perangai ada penyelamat.hari ni sy guna bandage tape @aizadiha yg saya kutip kat bilik dia di tropicana mediacal centre masa discaj 😁😁😁😁 Tq juga my assistant yg cantik manis @_naaaajuuuuaaaa yg tolong setlekan postage shaklee untuk my loyal cust @kbsirehkelantan .
Nt boss bg upah yer❀❀❀ Jom nk order apa2 dari #BAZARSELEBRITYNORMA wassup jer.semua kita settlekan walaupun kita outstation.nama pun berniaga hujung jari kan

#stokistperfumeartismalaysia
#leaderrempahnadiarababelyaskebabom#BAZARSELEBRITYNORMAKOMPLEKSTERUNTUM#stokistperfumewerda#SHAKLEEINBAZARPERFUMEARTISS

Geng2 lecturer ikip buat party perfume

Terima kasih my loyal cust .dah tarik2 geng2 dia masuk party #BAZARSELEBRITYNORMA 😊😊😊 Kita cod deras2 sokmo utk geng2 lecturer Iikip nih

Terima kasih. Alhamdulillah
#Repost @bazarselebritynorma (@get_repost)
・・・
#rendangtokperak by PS @rajanoora sentiasa ada untuk tetamu yg datang dengan short notice.❀❀ Jus reheat
Cepat senang dan mudah

Tkdelah lenjun bersilat bila tetamu datang dok ngadap kuali .

Ringkaskan apa yg boleh.musim raya ni kan penat nk masak2 hari2.

Yang dok tanya kek lapis mmg dah habis.
Mlm ni pun kita bagi stok raya kita kat @azura_cwa_kuantan
Sb ada mak buyung teringin sangat nak makan katanya

Blh preorder utk raya haji siap2
Barulah dijamin dapat
Blh wassup 0132057184
Mai order kek lapis meletop dari #BAZARSELEBRITYNORMA

#rendangtokperak by PS @rajanoora sentiasa ada untuk tetamu yg datang dengan short notice.❀❀ Jus reheat
Cepat senang dan mudah

Tkdelah lenjun bersilat bila tetamu datang dok ngadap kuali .

Ringkaskan apa yg boleh.musim raya ni kan penat nk masak2 hari2.

Yang dok tanya kek lapis mmg dah habis.
Mlm ni pun kita bagi stok raya kita kat @azura_cwa_kuantan
Sb ada mak buyung teringin sangat nak makan katanya

Blh preorder utk raya haji siap2
Barulah dijamin dapat
Blh wassup 0132057184
Mai order kek lapis meletop dari #BAZARSELEBRITYNORMA

Jom
Bawa balik werda sebagai hadiah raya kat mak ayah pak ngah pak teh mak usu

Mesti diorang suka

Boleh bawa solat
Harum sampai mlm

Sempena balik kampung kita offer rm15 sebotol utk 10ml

Lagi murah dari beli kerepek yg bertimbun kt kampung tuh
Mesti mereka suka

Walk in #BAZARSELEBRITYNORMA
Di G09 KOMPLEKS TERUNTUM KUANTAN PAHANG.

pembelian 5 botol percuma sehelai tudung .

Jom wangikan orang tersayang sempena syawal yg indah

#giftraya #hadahrayamakayah #werdakembalifitrah #werdapahang #perfumewerda #werdarians

Setelah bayar membayar

Korek2 ni jer tinggal duit belanja saya hari niπŸ˜₯πŸ˜₯ Saya kira2
Cukuplah nk beli bhn2 nk grng mee petang ni
Mee sebungkus
Togey 50 sen
Isi ayam cari yg rm5
Buh udang dlm rm5

Yg lain semua ada lg dlm peti

Lebih lagi duit tu

Agak2 berapa jumlah duit tu😊😊😊😊 Nak hadiah raya tak?? Haritu bg perfume
Ni nk bg tudung plk

Cer teka
Cer teka

Yg tepat atau hampir tepat akan mendapat sehelai tudung dari #bazarselebritynorma

Tarikh ttp pkl 12 esok

Sempatla pos untuk pakai raya

Mai join ramai2❀❀❀❀❀

Yang dok tunggu ostematrik sampai gigi dah tanggal dan tulang nk mereput tuh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Ni dia dah mendarat di #BAZARSELEBRITYNORMA

Wassup 0132057184

#SHAKLEEINBAZARPERFUMEARTISS
#shakleeminipax
#shakleinderasempurna
#shakleedikompleksteruntum
#shakleekuantanbymamanorma

Menyusun koleksi sementara cucu tak balik

Bila balik nanti wassalam la tokma punya ni
Ada dok celah kerusi
Bawah meja
Bawah bantal

#familyhalimnorma
#bazarselebritynorma
#dapuranakramai
#souvenirdarianak2

Nak bagi perfume kat kesayangan???
Takde masa nak urus?? Kita bagi free kad dengan mana2 pembelian perfume yang melebihi rm30.

Hanya di kedai #bazarselebritynorma di G09 tinglat bawah kompleks teruntum kuantan .

Jangan cakap akak tak payong

Esok blh ngetes bau kat kedai yer

Untuk cod wassup 0132057184

Looking for new idea

Faith is knowing
In your heart
That good can overcome evil
That the sun can shine
In a rainstorm

Jom shopping di #bazarselebritynorma

Anak dara come manih leting ni tunggu neelofa 2 minggu doh

Dua2 dia try
Roses dan vanilla dari #blossomseriesbyneelofa

Akhirnya dapat juga
Liur bau kak nor dia la tu hok try dah neelofa sblm ni😘😘 Terima kasih geng2 #geraimakantanjungapi
Support jajaan #bazarselebritynorma
Sapa mari kuantan nk mkn lauk sedap kebabom utk lunch blh singgah situ.kedai hujung sekali depan pasar ikan tanjung api.haruslah lauk2 dia sedap sb dok tepi jeti ikan.segala ulam n sambal ada.masakan mmg fresh dari daput.

Sungguh.tak nipu.nipu dosa😊😊😊
Yg pernah gi makan setuju mesti bg komen gitu jgkπŸ‘πŸ‘πŸ‘
#makansedapdigeraimakantanjungapi
#perumeneelofalaris
#blossomseriesneelofa
#LOFFATTAHTEAM
#ILOFAU

Assalamualaikum

Hari ini hari WERDA

perfume yang kekal menarik perhatian customer dengan haruman yang tersendiri dan bertahan lebih 12 jam

Ini bukan inspired perfume
Ini perfume original yang baunya takkan sama dengan mana2 produk dipasaran

Terima kasih abang zaki dari Bangi ,zainah ahmad dari baling dan tuan YArif lagi bijaksana yg jauh dimata tapi dekat di hati sokmoπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Nak try bau dia blh walk in ke #bazarselebritynorma
Di G09 tingkat bawsh kompleks teruntum kuantan(srbelah lingkaran kasih spa)

Edp
10 ml rm18
30 ml rm50

Kita bg free postage yg 30 ml tu

Wassup 0132057184

Most Popular Instagram Hashtags