#bazarpaknilprodukkecantikan

38111 posts

TOP POSTS

@malenatropea
È buongiorno.... preparo un disegno per Papà .
#malenatropea #vogueitalia #elite #bazarpaknilprodukkecantikan

Terima Kasih awak sebab percayakan Cikna.
.
Kulit awak memeang cantik dan putih harap2 leas consume Susu Maaez makin putih gebu lah yer.
.
Whatsapp Cikna 0199136030
Untuk pembelian.
.
#susuviral2017 #susumaaez #sofieyabeauty #sofieyabeautyfoundation #bazarpaknilprodukkecantikan

Berbunga2 hati hari ni tau, pergi jumpa boss, nak submit paperwork, pastu dalam garang2.. Dipujinya kulit kita makin fresh, padahal dah pukul 12 lebih dah ni... Dia tak tahu kita ada 'magic'... Kita ni manalah mampu buat facial oksigen, tapi kulit macam baru keluar spa... Ye ke...? Petang nanti boss minta jumpa dan bagitau pakai apa kat kulit... Shhh... Nak tahu jugak.. Pm lah kita

www.wasap.my/60127899160

#agelockbyumieaida
#umieaidaagelock #umieaidadetox #umieaidadetoxjb #umieaidaagelockjb #johorbahru #sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkurus #jb #joho #kilangbateri #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarkaratjb2 #bazarkaratjb

MOST RECENT

Alhamdulillah testimoni myself lagi ni⤵⤵ .. .. .. Malu nak tunjuk tapi kak anil jujur buat pengakuan.....broken sangat muka kes silap makan tao..bukan salah pakai produk.....x penah2 berjerawat dan berparut..tapi lepas makan sesuatu muka yaAllah.....takut sangat.....scary.... Lepas jumpa demgan mary kay k.anil try pakai time wise dan botani serta flawless kombo

Alhamdulillah....dalam.x sampai 3 bulan dah ok sangat2....kusam hilang....muka dah tinggal parut....dan parut makin pudar.... So kena istiqamah dalam mary kay skincare ni tao...biarla sihat secara alami...... Dm

Dm

012 4511856

#marykay #marykaylovers#cantik #cantik2 #cantikskincare #cantiks #marykaykemaman #marykayperlis #marykaykedah #bazarpaknilprodukkecantikan #skincareori #muka#kecutkanjerawat #jerawat #jerawatbatu #jerawatnanah #pudarkanparut #pudarkanparutjerawat #pudarkanjeragat #cerahkanwajah

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ NAJWA PREMIUM ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 🕪UPGRADED VERSION
Sapa pernah beli NAJWA???? Dia akan tau beza gred material yg kami gunakan BERBEZA dari kurung lain.
Dan kali ni, DESIGN NAJWA BARUUUU dah ready. ✔ Mudah Di Gosok sebab material Lycra ✔ Lembut dan Sejuk Lycra yg digunakan adalah Premium Grade Korean Lycra ✔ Mudah ber Wudhu sebab lengan berbutang ✔ Nak nursing pun senang sgt, sebab Leher pun ada butang ✔ Bentuk Pungung terlindung sbb baju cutting kembang ✔ Jalan dan Duduk nampak gorjes jer dgn Skirt kembang payung ✔ Skirt sgt selesa sbb getah yg digunakan getah yg mantap dan kemas ✔ 7 hari Tempoh Utk penukaran Saiz(Jika tidak ngam) ✔ Sgt2 selesa dan sedap dipakai ✔ 100% Jaminan kepuasan
Nak??? 📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲 www.wasap.my/60194343408
www.wasap.my/60194343408
Wasap kakhani KOD BAJU yg sis nak k!! 😍😍😍 Cepat2!! Lawa2 nihhhhh.. #barangbaby #tudungmalaysia #bawalcorak #shawlkeknismurah #berpantang #shawlbubble #bazarpaknilprodukkecantikan #trustedsellermalaysia #hargakasihsayang #sayajualskincare #pantang #baranganbayi #sayajualborong #visitmyigmalaysia #bawalmurahmalaysia #ibubersalin #suamisayang #isteri #pemborongtudungmurah #aisyahdhiarana #handsocksmurah #jururawat #kanakkanak #kurtiblouse #dianzlegacy #tanjak #pilihanterbaik #sihatselalu #suamiperkasa #halalperfume

Gel Erat Rapat adalah produk yang sangat BAGUSSSS !!!
.
Nak tahu sebab apa gel ni sangat BAGUS untuk anda ?? 🌸🌸🌸
.
.
diformulasikan daripada herba Manjakani, Kacip Fatimah, gajah beranak,sireh , mas Cotek dan lain2 🌿
.
Kami menggunakan teknologi daripada Swiss untuk mengekstrakkan produk ni... .
Apa kelebihan Swiss Technology ini? 😍
.
Ia menjadikan ekstrak-ekstrak herba tadi lebih berkesan dan tahan lama. Jadi, Gel ni lansung tidak menggunakan apa-apa bahan kimia bebahaya dan juga bahan pengawet ❎
.
sangat-sangat bagus untuk digunakan pada Vagina! 👏 Sekali Gus membarsihkan dan menyihatkan bahagian INTIM anda.. .
Pastikan beli yang ori daripada HQ , stokis dan agent berdekatan, yang fake boleh menyebabkan kesan sampingan
.
===================================
DAPATKAN DISKAUN Dengan pembelian 2pcs ke atas ... .
Free gift utk setiap pembelian .
Ws : +60134741126
.
Pembantu kami akan melayan setiap pertanyaan anda ... Dapatkan segera sementara stok masih ada. .
#vagina #suamiisteri #serumpengetat #pinkserum #vgrip #bibirpink #rahsiawanita #vgriporiginal #missvpink #pengetatmissv #gelpengetat #geleratrapat #perapat #bazarpaknilprodukkecantikan #onlineshopping #igstory #igshop #sayajual #kkmapproved #ori

Ehhhhh promosi syawal bersambung lagi!!!!!!!!! Ok guys apa lagi dikwan.dikti dah offer ni untuk semua.
.
Lekas booking atau order sementara promosi masih ada. Haaaaa jangan sampai terlewat tau. .
Salam lebaran dari dikwan.dikti kalau mahu kasi roger 🤙🏼🤙🏼🤙🏼 ok!!!!
.
Dikwan.dikti menanti inbox mendatang dari engkorang semua tauuuuuu. .
Eh lupa pula. Kalau nak tahu lebih details engkorang boleh refer dekat gambo-gambo sebelum ini ok. Daaaaaa cekidot guys girl aunt unc and eberibodi tq!!!!
#shampoo #natural #sayajualonline #bazarpaknil #organic #johor #johorbahru #melaka #kualalumpur #selayang #batucaves #gombak #crueltyfree #cleanbeauty #naturalbeauty #vegan #greenbeauty #kelapa #coconut #shampoosantan #bazarpaknilprodukkecantikan #naturalhair #naturalproducts #organichair #malaysia

Bimbang ketika solat kain anda terselak & menampakkan aurat ?

Nak pakai kain pelikat tapi tak reti ?

Kini Nur'Na Creation memperkenalkan " Nur'Na Pelikat Pants (NNPP) "

Menggunakan kain pelikat yang berkualiti tinggi dengan getah dan tali di pinggang yg sangat selesa & mudah dipakai. Hanya sarung jee... mudah kan ?

Mempunyai seluar di bahagian dalam yg memudahkan anda untuk menaiki motosikal ke masjid..aurat pon terpelihara.. Kalau kain terselak waktu solat pon tak kesah.. Berminat ??
Whatsapp : 0194707404
HARGA MAMPU MILIK !!! BERBALOI !!! #Nurnakainpelikat #pelikatpants #pelikatpant #kainpelikat #seluar #bazarpaknil #murah #kainpasangmurah #kain #produk #produkkecantikan #produkkesihatan #produkkecantikanmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #sayajualmurah #jualmurah #jubah #muslim #onlineshopmalaysia #dropship #sayajualonline #sayajual2017 #sayajual #igshopmalaysia #2017

💞JULY PROMOTION 🎉BEST SELLER 👏🏻ORIGINAL 😍BAU TAHAN LAMA sis. Hehe
.
PROMO PRICE
1 RM20 / 2 RM40 / 3 RM50
JIMAT RM10! 😱
POSTAGE ➖ SM RM8 SS RM12
.
HARGA PROMO BORONG
10 RM100 😱
.
Apa yang BEST⁉️
✅RINGAN
✅HIGH QUALITY
✅SENANG UTK DIBAWA
✅LONG LASTING SCENTS
✅PROMO PRICE & SAVE MONEY
.
[20ML Pocket Perfume]
👬35+ pilihan jenama MEN
👭75+ pilihan jenama WOMEN
.
LIMITED STOCK🚫
WHATSAPP utk LISTING & ORDER +6016-8134550 📲

#pocketperfume #travelperfume #sayapakaisayajual #instashopph #onlineshopping #kedaionline #jualborong #jualborongmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #longlasting #highquality #mencintaimumrphotographer

Inspired 3CE Lipstick Set ready stock 😘♥️ Cantik kan colour nya nude ada colour gelap pun ada so boleh tukar2 lipstick takde la tiap hari pakai colour sama 🌸 .
.
Stok laku keras sebab ramai sangat grab 3CE ni so siapa cepat dia dapat ok 😘 .
.
Harga cun cun kakak bagi hanya RM25 free pos 💸 Murah kan 😱Sebelum harga jadi mahal baik korang ws sis cepat 😝 .
.
Kindly whatsapp 📲0173992404 .
.
#makeupcage #makeuplooks #makeuplover #makeupartist #makeuptutorial #tipsmakeupcage #tipsmukaflawless #tipsputih #nyxlipstick #kyshadowpalette #morphe350palette #nakedheat #tartecosmetics #hudabeautyrosegoldpalette #makeupmurah #makeupmampumilik #inspiredmakeup #jombeli #jomcantiksama2 #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #sisjualmurah #sisjualonline #sisjualprodukkecantikkan

Inspired 3CE Lipstick Set ready stock 😘♥️ Cantik kan colour nya nude ada colour gelap pun ada so boleh tukar2 lipstick takde la tiap hari pakai colour sama 🌸 .
.
Stok laku keras sebab ramai sangat grab 3CE ni so siapa cepat dia dapat ok 😘 .
.
Harga cun cun kakak bagi hanya RM25 free pos 💸 Murah kan 😱Sebelum harga jadi mahal baik korang ws sis cepat 😝 .
.
Kindly whatsapp 📲0173992404 .
.
#makeupcage #makeuplooks #makeuplover #makeupartist #makeuptutorial #tipsmakeupcage #tipsmukaflawless #tipsputih #nyxlipstick #kyshadowpalette #morphe350palette #nakedheat #tartecosmetics #hudabeautyrosegoldpalette #makeupmurah #makeupmampumilik #inspiredmakeup #jombeli #jomcantiksama2 #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikan #sisjualmurah #sisjualonline #sisjualprodukkecantikkan

SET COMBO BELLEZA + SUSU MAAEZ 😍
.
.
Gabungan yang mantopp sangat! Laku keras tau! Nak hasil yang lagi gebu gebas uolls patut amik set ni tau.
.
.
Siyes kulit lagi nampak putih halus mulus. Susu kan sangat bangus untuk cantikkan kulit uolls. Memang tak rugi pun cuba dua product ni.
.
.
Okeyh uolls boleh tengok antara kebaikan dua product ni yea. Nk order boleh ws efa 012-9197944 😘
.
#sofieyabeauty
#sofieyabeautyhq
#susumaaez
#bellezacollagen
#tipcantik
#tipskulitsehat
#putihgebu
#halusmulus
#rahsiaputih
#kulitputih
#collagen
#suppliment
#bazar
#bazarkarat
#bazarpaknilprodukkecantikan
#bazarpaknilmurah

#bioever krim
Pelbagai kegunaan..1 krim boleh mengatasi pelbagai masalah.
Dengan penggunaan yang konsisten..Insya Allah dengan izinNya.
Cara guna krim #bioeverplus

Urut dalam gerakan berpusing sehingga diserap sepenuhnya. Untuk setiap masalah:

Sakit kepala / Migrain - Belakang telinga (bahagian yang keras) dan tengkuk

Meningkatkan kecergasan otak/IQ - Tengkuk & belakang badan

Rambut gugur/botak/beruban - Akar rambut/kulit kepala

Sakit mata/katarak/berselaput/rabun - Sekeliling mata

Resdung/selsema - Sekitar hidung dan leher

Asma/Tidur berdengkur - Sekitar hidung, leher & dada

Jerawat/jeragat - Sekitar leher

Penegangan muka - Sekitar leher

Sakit gigi/gusi/mata ikan - Tempat yang sakit & bahagian luar (pipi)

Berhenti merokok - Leher & dada

Tiroid/sakit tekak - Leher

Batuk - Leher & dada

Sakit jantung/dada/darah tinggi - Dada & belakang badan

Kencing manis - Kawasan "pankreas" (antara perut & dada). Jika telah luka/busuk/hampir dipotong, sapu di sekeliling kawasan tersebut.

Memantap dan menegangkan payudara –sapu disekitar payu dara

Menegangkan kulit muka, mencerahkan eye bag, mengurangkan garis kedut, mengurangkan lendut muka dan menaikkan cheek bone – lengan, seluruh leher.

Untuk keintiman suami isteri (yang dah berkahwin sahaja )
Lelaki – Sapu dan urutkan terus ke alat sulit 30minit sebelum bersama, sapu di bahagian pinggang – tahan lama, di bahagian ari-ari juga di bahagian dalam paha.

Wanita - Sapu di bahagian ari-ari dan bahagian dalam paha – memantap, mengetat dan menjadikan isteri sensitif

whatsapp 0123914656 sekarang!!! #krimwajah #krimajaib #krimajaib1001fungsi #bioever #produkkesihatan #produkkecantikan #sayajual #myigshopmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #produkkesihatanmurah #tipssihat #tipscantik #masalahkesihatan #masalahkulit

VEVIOUS .
.
Makin hari makin banyak testimoni positif dari Vevious. Nak mekap tahan lama & primer yg mampu milik. Korang wajib pakai vevious..sangat2 best ann mmg recommed sgt2 tauu.. Sukanyaaa 😍😍
.
Korang pun mesti cuba Vevious ni tau. Nak cuba yg trial ja dulu pun boleh. 😃 jom order yunk 😉 .
Rm31 *inc pos.
Nak oder...klik sini naa..👇
http://www.wasap.my/601111333812.

#dropship #dropshiponline #dropshipmalaysia #dropshipkosmetik #dropshipmurah #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #baazarmeriah #baazarinsta #baazarpaknil #baazaronline #sayajualonline #bisnessonline #kedaionlinemurah #kedaionline #onlineshop #onlineseller #onlineshopping #jombelionline #jombeli

Dapatkan set promosi @min.kaffe + garlic tablet. Garlic tablet sangat berkesan untuk kempiskan perut. Membantu anda kurangkan berat badan. Mesti cuba set kurus budget ni. Klik link kami di bio ❤️. #kopikurus #slimcoffee #coffeeaddicts #kopisihat #kopi #coffeelovers #setkurus #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #minkaffe #minkaffelover #minkaffelovers #milkbooster #tambahsusubadan #original #kopimineral #mineralcoffee #setkurusbudget

FLORMAR EYELINER (PUTIH)
RM5 FOR 1 PIECES .
.
Dah terlajak murah ni 😍
RM5 je satu pieces
Nak nampak mata besar tapi tak tahu macam mana !? Haaa boleh pakai FLORMAR EYELINER ni
So no worries untuk mata nampak besar 😍 and of course tahan
Tak payah lukis banyak Kali
Lukis sekali je 😘
Beli 5 pieces dan ke atas kita bagi free postage ! Terus sampai depan rumah 😘😍
.
.
📲Whatsapp: 0173484225

#bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #whiteeyeliner #flormareyeliner #kosmetik #kosmetikmurah #makeupmurah #makeup #makeuptutorial #makeupartist

Most Popular Instagram Hashtags