[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bazarpaknilkosmetikmurah

340 posts

TOP POSTS

Lemonex
Ready stok!! Sedia untuk kurus !!! ✔ LULUS KKM
✔ LULUS HALAL JAKIM

1. Tidak perlu berlapar
2. Tidak perlu bersenam
3. Tidak perlu berpantang
4. Makan macam biasa ► CARA MINUM

Sehari minum 1 paket saja 30mins sebelum sarapan. Bancuh dengan air suam 200ml. • Masa period boleh minum
• Gastrik pun boleh minum ► KELEBIHAN LEMONEX

1. Tambah tenaga
2. Membuang angin
3. Membersihkan usus
4. Metabolisma cepat naik
5. Kurangkan selera makan
6. Melawaskan buang air besar
7. Selesaikan masalah sembelit
8. Membuang toksin dalam badan
9. Membakar lemak 10x lebih pantas

Berminat?? wasap 01135486809

#lemonex #lemon #lemonexhq #kurusselamat #kuruscepat #kurussihat #bazaar #bazarpaknilkosmetikmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan

GLOW GLOWING SOAP
malas nk type , korang baca lah apa yg di tulis kat kotak ni .

NP : RM20
PROMOSI K.ROS
Rm15/ pc

Rm13 campur2 5 item lain

Rm12 campur2 10 item lain
#kosmetikborong
#kosmetikmurah
#igbizzmalaysia
#bazaaronlinemalaysia
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknilkosmetikmurah
#produkkecantikan
#skincaremurah

Whats app 010 4070769

Harinie mood nak belanja gmbr i 1 kat IG 🙈 I memang penguna cindella injection 1200mg & cindella drink 2000mg. So tak takut sgt menjemur panas sbb pegi drip sekali dua dah dpt kulit cantik putih balik. So sesiapa nak join postage besok & cod boleh whatsapp i. Sbb postage utk harinie i dah buat pagi td. Terima kasih pada yang beli cindella kat i. ALHAMDULILLAH. Cod area kl & selangor setiap hari. Jom whatsapp i nak beli cindella 0166407661📞

#jomcantik
#nakputihgebu
#nakcantikkenarajin
#bazarpaknil
#bazarpaknilkosmetikmurah
#injectionkorea
#cindella600mg
#cindella1200mg
#whiteninginjectionmurah
#complexion6
#originalwhiteninginjection
#sayajualmurah
#trustedseller
#sayajualbootcutjeans
#sayajualwhiteninginjection
#bazarpaknilonline
#cindellainjectionmalaysia
#injectiondirectdarikorea
#cindelladrink2000mg
#sayajualonline
#sayajualmurah
#sayajualinjection

IFLAWLESS Minyak Argan Emas NO1 Malaysia yang mengandungi EMAS ORIGINAL 24K. Emas ini akan menyerapkan kedalam kulit serta merta dan memberikan hasil glowing 🌟 & 👸berseri-seri yang semulajadi. Secara tak langsung memberi kesan kepada hasil makeup yg flawless
.
i-Flawless juga Minyak Argan No1 yang mengandungi aroma terapi yang memberikan kesan secara dalaman. Kesannya, pemakai akan rasa tenang & bahagia.
.
2 IN 1
〰〰〰 〰 〰 〰 〰
MAKEUP FLAWLESS
〰〰〰〰〰〰〰〰
💋 Melembapkan wajah tanpa berminyak.
💋 Memudahkan penyapuan foundation.
Makeup nampak exclusive
💋 Makeup tahan sehingga 18 jam.
💋 Tiada lagi foundation crack atau garisan senyuman pada wajah.
💋 Makeup tampak segar & sihat.
💋 Sgt sesuai disapukan pada kulit bibir yg pecah-pecah & kering
.
〰〰〰〰〰〰〰〰
SKIN CARE HARIAN
〰〰〰〰〰〰〰〰
👍 Dijamin 200% kulit akan lembap dengan sekali pakai sahaja
👍 Kulit kering kembali lembap
👍 Kulit berminyak akan normal seperti biasa
👍 Menghilangkan jerawat
👍 Memudarkan parut jerawat
👍 Menganjalkan kulit
👍 Mengecilkan liang pori-pori
👍 Kulit lembut mcm bayi
.
Whatsapp 019.254.7005utk order
.
RM65exc pos
.
www.wasap.my/0192547005
.
#iflawlessmalaysia #iflawlessminyakarganemas #iflawless #minyakarganemas #24k #serumwajah #bellaz #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah #bazaaricons #sayajual

Nars Gloss 1set 12pcs & 12color....
RM64

Ada yang berminat ke....?
-
Murah ni boleh tukar-tukar color setiap hari
-
Pasti anda berpuas hati dengan kualiti Gloss ni
-
Whatsapp 016-6945675

#narsglossmattemurah
#nars #narsmalaysia
#narsborongmurah
#l #likeforlikes #l4l👍
#share #shared #shares
#cantik #anggun #bazarpaknilkosmetikmurah
#bazarpaknilkosmetik

MEK KEMUT GAMBIR 916
Kemutttt jgn x kemuttttt ❗❗❗ BERBEZA DARI KEBANYAKAN PRODUK PENGETAT VAGINA KERANA...DENGAN MEK KEMUT ANDA...
✔TIDAK PERLU TUNGGU MASA YANG LAMA UTK BERSAMA
✔TIDAK MENYEBABKAN KERING ATAU KESAT
✔TIDAK MENYEBABKAN MR.Z SUAMI MELECET
✔TIDAK PANAS ATAU SEJUK

MENGAPA? KERANA.... Kenapa anda perlukannya? ❗Ketat dalam 5 minit - Mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit selepas penggunaan.
❗Menambah rasa sensitif - Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.
❗Seperti malam pertama - Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.
❗Menganjalkan dan mengetatkan kembali alat sulit wanita
❗Memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh, bertindak sebagai pelincir wanita semulajadi dan perangsang.
❗Dapat menikmati perhubungan suami isteri yang lebih menarik
❗Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan
❗Dihasilkan dari sumber tumbuh-tumbuhan, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia
❗Jika dulunya, si suami cepat kebosanan. Kini tidak lagi. Dalam masa 5 minit anda akan rasa perubahan faraj anda.
❗Tidak lama. Hanya 5 minit faraj anda ketat seketatnya!

Bagaimana Mek kemut mampu berikan malam jumaat terindah buat suami anda?
📌Jika pada hari biasa, suami anda hanya rasa puas biasa-biasa saja bila bersama, selepas guna mek kemut, suami anda akan rasa sehingga 5 kali lebih puas dari biasa

Cara penggunaan Mek kemut: ✔Picit 2 titik. Lepas tu lumur dihujung jari. Kemudian insert jari yg ada serum td tu sapu rata kedalam miss v 1 inci. Biarkan selama 15 saat. Lepas 5 minit boleh bersama dan lihat kesan serta merta ✔Hanya pakai setiap kli hendak bersama.. Tetapi digalakkan mnggunakan mek kemut setiap hari jika mahukan miss v sentiasa berada pd prestasi yg terbaik.. ❗❗❗ Hanya 5 Minit Untuk Kepuasan 5 Kali Ganda

100% selamat dan halal- mengandungi herba herba terpilih sahaja.
.
Untuk yg sudah berkahwin sahaja!!
.
Rm20 .
Borong lagi murah!!!
Bisik2 k.lia 0139200697
#mekkemutgambir916#mekkemut#mekkemutmurah#kosmetikmurahiylia#salekosmetik#promosikosmetik#promo#bazar#bazarpaknil#bazarpaknilkosmetikmurah#bazarpaknilprodukkecantikkan#pe

Testimoni #lemonex
Kurus impian...kurus selamat??? uolsssss.. nak tak tak losss kg macam ni
Mai pm.01135486809 .

Ready stock
Rm139
cepat2 wasap 01135486809 oky

#lemonextract #kurusselamat #kuruscepat #kurus #malaysia #bazaar #bazarpaknilkosmetikmurah

Alahai sweetnya dia..pinkish2 natural pipi si cantik ni apply Suikone Blusher tau 🤗
.
dap2 saja.xkacau fd atau makeup kita. dengan blusher jenis cushion ni
xrisau blusher pecah bila jatuh. .
jimat dan tahan lama. berbulan2 boleh guna.apa tguu lagi? jom cuba.
wasap 011-35486809 sekarang!
rm39
pos rm8sm/rm12ss

#suikoneblusher #suikone
#blusher #cantik #jimat #sayajual #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah #kosmetik

YARRA MOISTURIZER .
👍PELEMBAP SIANG & MALAM 👍MAKEUP BASE 👍RAWAT KULIT .

50ML RM31
100ML RM48 (free fridge magnet bellaz)
pos Rm8sm/ Rm12ss .

FUNGSI / KEBAIKAN YARRA MOISTURIZER XTRA C : ✔ Membantu untuk merawat kulit yang bermasalah
✔ Anti Jerawat
✔ Memudarkan Jeragat
✔ Menjadikan kulit lebih Flawless ✔ Menyerlahkan kecantikan kulit
✔ Anti-aging serta wajah akan kelihatan muda remaja
✔ Merawat luka
✔ Menghalang sinar UV yang berlebihan
✔ Mencerahkan kulit
✔ Menjadikan kulit lebih Licin & Tegang
✔ Menghilangkan masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak
✔ Kulit akan lebih Lembab
✔ Mencegah masalah kulit kering
✔ Tambah Nutrisi dalam kulit
✔ Parut akan hilang jika digunakan secara konsisten
✔ Mengecilkan pori yang terbuka
✔ Mengurangkan minyak
✔ Mengecutkan jerawat dengan pantas
✔ Menghilangkan masalah eyebag / lingkaran gelap bawah mata

BERMINAT UNTUK ORDER WHATSAPP 011-35486809

#yarra
#yarramoisturizer
#yarraxtrac
#bazarpaknilkosmetikmurah #pelembap #viral #sayajual #sayapakai #instaig #malaysianig

MOST RECENT

Lemonex
Ready stok!! Sedia untuk kurus !!! ✔ LULUS KKM
✔ LULUS HALAL JAKIM

1. Tidak perlu berlapar
2. Tidak perlu bersenam
3. Tidak perlu berpantang
4. Makan macam biasa ► CARA MINUM

Sehari minum 1 paket saja 30mins sebelum sarapan. Bancuh dengan air suam 200ml. • Masa period boleh minum
• Gastrik pun boleh minum ► KELEBIHAN LEMONEX

1. Tambah tenaga
2. Membuang angin
3. Membersihkan usus
4. Metabolisma cepat naik
5. Kurangkan selera makan
6. Melawaskan buang air besar
7. Selesaikan masalah sembelit
8. Membuang toksin dalam badan
9. Membakar lemak 10x lebih pantas

Berminat?? wasap 01135486809

#lemonex #lemon #lemonexhq #kurusselamat #kuruscepat #kurussihat #bazaar #bazarpaknilkosmetikmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan

Antara yg paling larissss #YarraMoisturiser
Tq dear sy jual😘
.

APA TU YARRA MOISTURIZER???
👍PELEMBAP SIANG & MALAM 👍MAKEUP BASE 👍RAWAT KULIT .

50ML RM31
100ML RM48
pos Rm8sm/ Rm12ss .

FUNGSI / KEBAIKAN YARRA MOISTURIZER XTRA C : ✔ Membantu untuk merawat kulit yang bermasalah
✔ Anti Jerawat
✔ Memudarkan Jeragat
✔ Menjadikan kulit lebih Flawless ✔ Menyerlahkan kecantikan kulit
✔ Anti-aging serta wajah akan kelihatan muda remaja
✔ Merawat luka
✔ Menghalang sinar UV yang berlebihan
✔ Mencerahkan kulit
✔ Menjadikan kulit lebih Licin & Tegang
✔ Menghilangkan masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak
✔ Kulit akan lebih Lembab
✔ Mencegah masalah kulit kering
✔ Tambah Nutrisi dalam kulit
✔ Parut akan hilang jika digunakan secara konsisten
✔ Mengecilkan pori yang terbuka
✔ Mengurangkan minyak
✔ Mengecutkan jerawat dengan pantas
✔ Menghilangkan masalah eyebag / lingkaran gelap bawah mata

BERMINAT UNTUK ORDER WHATSAPP 011-35486809

#yarra
#yarramoisturizer
#yarraxtrac
#bazarpaknilkosmetikmurah #pelembap #viral #sayajual #sayapakai #instaig #malaysianig

Testimoni #lemonex
Kurus impian...kurus selamat??? uolsssss.. nak tak tak losss kg macam ni
Mai pm.01135486809 .

Ready stock
Rm139
cepat2 wasap 01135486809 oky

#lemonextract #kurusselamat #kuruscepat #kurus #malaysia #bazaar #bazarpaknilkosmetikmurah

🌺RT CORRECTOR🌺

Eyebag berbakul2 ? 😱😱 xpe jangan risau corrector rt kan ada 😊😉 dap3 je dah hilang sebab penangan corrector rt nii , boleh cover eyebag yg berbakul2 tuu 😂

Rm45 exc pos
BERMINAT UNTUK ORDER WHATSAPP +601135486809

#powercorrector #corrector #rosetyara #rosetyarafoundation #bellaz #muabellaz #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan

MATA HITAM SEPERTI PANDA KINI TIDAK TERJADI LAGI .
Nak bawak ke mana mana pun senang laaaa, sebabnya produk ni ada saiz kecil, muat lah handbag i ni.. Ni nak ckap lagi moisturizer xtrac ni juga boleh dijadikan sebagai makeup base, tak payah susah susah nak cari makeup base dah, JIMATTTTTTTTTTTTTT

Mesti awak nak tanyakan ada KKM tak?
Ofcos lah ada, alif dal de = ADA

Nak satu ke nak dua ke nak tiga ?? Harga berpatutan sangat, baru Rm 31 je untuk xtrac 50 ml

PM TEPI SEKARANG
PM TEPI SEKARANG

whatsapp 01135486809

#yarraxtrac #yarramoisturizer #pelembapyarra #viral #noradanish #bellaz #mirafilzah #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah

Beauty blender kami jual series lembut sangat!!!
.
Kualiti terbaikk. Bukan jenis yang keras taw. .
Before uolss apply foundation, pastikan Beuaty blender ni basah..then, letak foundation kt muka. And blend dengan span ni. Series, muka tak bercapuk dengan foundation tauu.
Nak cuba? whatsapp 011-35486809

#beautyblender #beautyblendersponge
#cantikalami #kualititerbaik #bazarpaknilkosmetikmurah

Jangan cakap packaging je comel, fungsinya pun x mau kalah okay! Totally Clean masih kekal menjadi make up remover terbaik pilihan MUA 😍
beli banyak lg jimat. lg murah
whatsapp 01135486809

#totallyclean #totallycleanwipes #sayajual #memudahkanhariku #jual #tisu #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah

NIAT NAK TRY DIANZ VITAMIN NI SBB NAK HILANGKAN ALLERGIC JER, TAPI LAIN PULAK JADI NYER. LAIN SEBAB KULIT RASA MAKIN....... Sblum ni sis ni ada allegric dgn makanan seafood. Stiap kali termakan seafood je, satu muka akan gatal2, merah2, bengkak sana sini.
Tapi bila dah start consume DV ni, masalah allergic dah makin kurang. Alhamdulillah skrg dah 3 botol konsisten dgn DV ni.
.
"Yg paling best kan, mula2 dulu niat nk try DV ni utk hilangkan allergic je, tapiii bkn stakat allergic hilang, kulit dah makin lembut, makin ploles...soft je rasa". RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan
WHATSAPP >> 01135486809

#dianzvitamin #dianz #vitamin #hisap2teruscantik #sayajual #original #originalcharacter #malaysiaonlineshopping #malaysianig #malaysianhair #bazaar #bazarpaknilkosmetikmurah

🎀 RT Radiance Powder 🎀

Apa kegunaan RT Radiance powder ❓

RT Radiance Powder sgt berguna 😍 fungsi dia adalah sebagai loose powder tapi yg special ade shimmer tau, so nmpak fresh & glowy je bila nak setkan makeup tu..loose powder nie jgk blh control minyak kat muka... makeup dari pagi hingga malam pun.. Muka takkan berminyk.. Maintain cantik Jew okay ?

Jom cantik dengan Rosetyara ❗️
Harga Biasa Kesan Luar Biasa ‼️ mini 5g Rm28
besar 15g Rm78
pos Rm8 sm/ Rm12ss

whatsapp 011-35486809

#rosetyara #rt #calitcalitjelita #radiancepowderrosetyra #loosepowder #cantik #sayajual #instaigers #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah #jual #neelofa #noradanish #mirafilzah

Hera !!!
Lelong Rm10!
Rm10 only !!! exc pos ya.. berminat wasap 011-35486809

#hera #heraaircushion #lelong #lelongmurah #instaigers #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah

IFLAWLESS Minyak Argan Emas NO1 Malaysia yang mengandungi EMAS ORIGINAL 24K. Emas ini akan menyerapkan kedalam kulit serta merta dan memberikan hasil glowing 🌟 & 👸berseri-seri yang semulajadi. Secara tak langsung memberi kesan kepada hasil makeup yg flawless
.
i-Flawless juga Minyak Argan No1 yang mengandungi aroma terapi yang memberikan kesan secara dalaman. Kesannya, pemakai akan rasa tenang & bahagia.
.
2 IN 1
〰〰〰 〰 〰 〰 〰
MAKEUP FLAWLESS
〰〰〰〰〰〰〰〰
💋 Melembapkan wajah tanpa berminyak.
💋 Memudahkan penyapuan foundation.
Makeup nampak exclusive
💋 Makeup tahan sehingga 18 jam.
💋 Tiada lagi foundation crack atau garisan senyuman pada wajah.
💋 Makeup tampak segar & sihat.
💋 Sgt sesuai disapukan pada kulit bibir yg pecah-pecah & kering
.
〰〰〰〰〰〰〰〰
SKIN CARE HARIAN
〰〰〰〰〰〰〰〰
👍 Dijamin 200% kulit akan lembap dengan sekali pakai sahaja
👍 Kulit kering kembali lembap
👍 Kulit berminyak akan normal seperti biasa
👍 Menghilangkan jerawat
👍 Memudarkan parut jerawat
👍 Menganjalkan kulit
👍 Mengecilkan liang pori-pori
👍 Kulit lembut mcm bayi
.
Whatsapp 019.254.7005utk order
.
RM65exc pos
.
www.wasap.my/0192547005
.
#iflawlessmalaysia #iflawlessminyakarganemas #iflawless #minyakarganemas #24k #serumwajah #bellaz #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah #bazaaricons #sayajual

IFLAWLESS Minyak Argan Emas NO1 Malaysia yang mengandungi EMAS ORIGINAL 24K. Emas ini akan menyerapkan kedalam kulit serta merta dan memberikan hasil glowing 🌟 & 👸berseri-seri yang semulajadi. Secara tak langsung memberi kesan kepada hasil makeup yg flawless
.
i-Flawless juga Minyak Argan No1 yang mengandungi aroma terapi yang memberikan kesan secara dalaman. Kesannya, pemakai akan rasa tenang & bahagia.
.
2 IN 1
〰〰〰 〰 〰 〰 〰
MAKEUP FLAWLESS
〰〰〰〰〰〰〰〰
💋 Melembapkan wajah tanpa berminyak.
💋 Memudahkan penyapuan foundation.
Makeup nampak exclusive
💋 Makeup tahan sehingga 18 jam.
💋 Tiada lagi foundation crack atau garisan senyuman pada wajah.
💋 Makeup tampak segar & sihat.
💋 Sgt sesuai disapukan pada kulit bibir yg pecah-pecah & kering
.
〰〰〰〰〰〰〰〰
SKIN CARE HARIAN
〰〰〰〰〰〰〰〰
👍 Dijamin 200% kulit akan lembap dengan sekali pakai sahaja
👍 Kulit kering kembali lembap
👍 Kulit berminyak akan normal seperti biasa
👍 Menghilangkan jerawat
👍 Memudarkan parut jerawat
👍 Menganjalkan kulit
👍 Mengecilkan liang pori-pori
👍 Kulit lembut mcm bayi
.
Whatsapp 019.254.7005utk order
.
RM65exc pos
.
www.wasap.my/0192547005
.
#iflawlessmalaysia #iflawlessminyakarganemas #iflawless #minyakarganemas #24k #serumwajah #bellaz #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah #bazaaricons #sayajual

Sabun Scrub Yarra boleh digunakan untuk cucian muka dan seluruh tubuh badan.

Untuk muka, adalah lebih baik sabun ini disapukan di kedua-dua belah telapak tangan terlebih dahulu dan ditambah dengan sedikit air. Ini kerana bahagian kulit di bahagian muka adalah lebih nipis berbanding bahagiani yang lain.

Kelebihan sabun yarra scrub soap 👉 Merawat jerawat
👉 memudarkan parut 👉 mengurangkan blackhead & whitehead
👉 Mencerahkan kulit kusam 👉 Melembapkan & menganjalkan kulit
👉 Mengurangkan jeragat
👉 mengecutkan jerawat batu
👉 mengawal kulit berminyak

Bahan-bahan sabun scrub soap

Sativa seed (habbatus sauda) ✔membantu mencegah jerawat & mengurangkan peradangan pada kulit wajah dan badan ✔membantu meremajakan sel kulit mati
Apricot beeds Mengandungi beta-karotin bertindak sebagai antioksidan bagi membantu melambatkan proses penuaan.

Aloe vera ✔lidah buaya adalah bagus untuk melembabkan kulit ✔ Aloe Vera adalah bagus untuk merawat jerawat juga parut ✔Aloe Vera membantu melawan masalah biasa penuaan kulit. ✔Aloe Vera boleh mengurangkan penglihatan "stretch mark". Vitamin c ✔Vitamin C melindungi kulit dari radikal bebas yang terhasil kerana kesan jemur pada cahaya matahari, pencemaran dan kesan merokok. ✔Vitamin C mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh cahaya matahari ✔ Ia menyebabkan kulit jadi gebu dan warna tona pada muka. ✔Badan menggunakan Vitamin C untuk menggantikan tisu yang rosak sekaligus menyembuhkan lukadengan lebih cepat.
Vitamin C meningkatkan keanjalan kulit dan mempercepatkan tisu terbentuk bagi penyembuhan yang cepat.

Marine collagen ✔Mengurangkan penuaan pramatang seperti kedutan & kulit kendur .
✔Mengurangkan selulit

Lavender oil

Minyak lavender sanggup menyembuhkan masalah kulit berjerawat dan membantu proses peremajaan sel kulit. minyak lavender juga dapat mencegah peradangan jerawat dan memperlambat timbulnya kerutan pada wajah.

Papermint oil

Merawat kulit berminyak dan mengurangkan peradangan kulit.mengecut jerawat dengan pantas

Rm35 exc pos
BERMINAT UNTUK ORDER WHATSAPP +601135486809

#scrubsoap #scrubsoapyarra #sabunyarra #yarraxtrac #sayajual #jual #bazarpaknilkosmetikmurah

MAGIC SKIN PRIMER
Adakah anda berasa kurang yakin apabila berhadapan dengan kawan2 dan clients disebabkan kulit yang terlalu berminyak walaupun dah pakai makeup?
.
Adakah anda tergolong dalam kumpulan yg sering kena touch up makeup/ bedak setiap masa disebabkan kulit yg cepat berminyak?
.
Dan adakah anda tak suka pakai apa2 alat solek tapi masih mencari2 produk yg boleh mengawal pengeluaran minyak di muka?
.
💠menutup permukaan kulit yg tak sekata dan garis2 halus dan menjadikan kulit anda selembut sutera
.
💠membuatkan makeup anda tahan berjam2 lamanya dan kulit menjadi lebih lembut dan tidak berminyak dgn mengawal pengeluaran minyak yg berlebihan
.
💠mencerahkan kawasan mata yg kusam dan gelap (boleh juga dijadikan eyeshadow primer utk menjadikan mekap mata lg terserlah)
.
💠memelihara kulit (mengandungi jojoba seed oil dan vitamin E) .

Price : Magic Primer RM95
pos Rm8 sm/ Rm12 ss

Wasap.www.wasap.my/601135486809

#primermakeup #primernafura #magicskinprimer #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah

i-Flawless Minyak Argan Emas NO1 Malaysia yang mengandungi EMAS ORIGINAL 24K. Emas ini akan menyerapkan kedalam kulit serta merta dan memberikan hasil glowing 🌟 & 👸berseri-seri yang semulajadi. Secara tak langsung memberi kesan kepada hasil makeup yg flawless.
i-Flawless juga Minyak Argan No1 yang mengandungi aroma terapi yang memberikan kesan secara dalaman. Kesannya, pemakai akan rasa tenang & bahagia.

2 IN 1
〰〰〰 〰 〰 〰 〰
MAKEUP FLAWLESS
〰〰〰〰〰〰〰〰
💋 Melembapkan wajah tanpa berminyak.
💋 Memudahkan penyapuan foundation.
Makeup nampak exclusive
💋 Makeup tahan sehingga 18 jam.
💋 Tiada lagi foundation crack atau garisan senyuman pada wajah.
💋 Makeup tampak segar & sihat.
💋 Sgt sesuai disapukan pada kulit bibir yg pecah-pecah & kering
.
〰〰〰〰〰〰〰〰
SKIN CARE HARIAN
〰〰〰〰〰〰〰〰
👍 Dijamin 200% kulit akan lembap dengan sekali pakai sahaja
👍 Kulit kering kembali lembap
👍 Kulit berminyak akan normal seperti biasa
👍 Menghilangkan jerawat
👍 Memudarkan parut jerawat
👍 Menganjalkan kulit
👍 Mengecilkan liang pori-pori
👍 Kulit lembut mcm bayi
.
Whatsapp +601135486809 utk order

Rm65 exc pos

#iflawlessmalaysia #iflawlessminyakarganemas #iflawless #minyakarganemas #24k #serumwajah #bellaz #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah #bazaaricons #sayajual

.
Dah berpuluh puluh ribu testimoni yang telah berpuas hati mengguna produk DYXY ni.
#dyxytestimoni

Haa ,ada yang tanya kenapa awak kena guna DYXY Cosmetics ni ❓❓❓ Ni jawapan dia 👇👇👇 💞 Amik masa tak sampai 3 minit untuk nampak cantik flawless.
.
💞 ️BC Cream ni dah ALL IN ONE tau . Sangat2 jimat tak payah nak beli foundation, concealer, loose powder, day cream dan lain-lain.
.
💞 ️Mineral Face Mist Green Tea bau wangi & bantu rawat muka. Siap ada vitamin C. Boleh ganti sebagai TONER/SERUM.
. 💞 DYXY Brush unik, comel & tekstur padat. Bulu sintetik, sangat lembut & jimatkan BC Cream.

Produk ini Perempuan Lelaki boleh pakai tau.
.
Set include :
.
🍁1 x Bc Cream foundation
🍁1 x Green Tea Facemist
🍁1 x Brush
🍁1 x MYSTERY FREEGIFT
🍁1 x Paper Bag DYXY
🍁1 x FREE POSTAGE
.
.
Memang sesuai untuk lovelies yang baru 1st time nak cuba, sekali dah pakai. Confirm MENYESAL ❌ grab dari dulu 😵😵😵
.
Korang tunggu apa lagi ? Jom cepat cepat dapatkan DYXY COSMETICS !! 💐
.
.
#dyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipstickmatte #dyxyfreegift #dyxyfreepostage #dyxycodkemaman #dyxylover #makeuplover #bazarpaknil #bazarpaknilkosmetikmurah #dyxymurah #dyxy #dyxyfoundationmalaysia
#Dyxy #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#bccream #mekapmurah #foundationdyxy #setdyxybccream #setdyxy #setdyxycosmeticmurah #dyxyasyalliee

.
Dah ramai selebriti pakai DYXY COSMETICS ni dan guest what?? Diorang semua suka tau.. Alhamdulillah DYXY dah makin dikenali ramai😘😘
.
.
Full set Assyallie DYXY COSMETICS
➡Jimat Duit
➡Jimat masa
➡Senang & Cepat
➡Tahan sampai 5&6 bulan.
.
Set include :
.
🍁1 x Bc Cream foundation
🍁1 x Green Tea Facemist
🍁1 x Brush
🍁1 x MYSTERY FREEGIFT
🍁1 x Paper Bag DYXY
🍁1 x FREE POSTAGE
.
.
Memang sesuai untuk lovelies yang baru 1st time nak cuba, sekali dah pakai. Confirm MENYESAL ❌ grab dari dulu 😵😵😵
.
Korang tunggu apa lagi ? Jom cepat cepat dapatkan DYXY COSMETICS !! 💐
.
.
#dyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipstickmatte #dyxyfreegift #dyxyfreepostage #dyxycodkemaman #dyxylover #makeuplover #bazarpaknil #bazarpaknilkosmetikmurah #dyxymurah #dyxy #dyxyfoundationmalaysia
#Dyxy #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#bccream #mekapmurah #foundationdyxy #setdyxybccream #setdyxy #setdyxycosmeticmurah #dyxyasyalliee

Produk kegemaran Mua Bellaz dan Mua2 Malaysia.
.
kualiti
.
original
pertanyaan dan pbelian terus WHATSAPP 601135486809

#kosmetik #bellaz#sayajual #kualiti #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah #intaig #instagood

🍃 DYXY Face Mist 160ml++
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~ Effect Glowing serta merta
~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~ Boleh dijadikan makeup based
~ Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
. 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
Jom cuba sekarang!
.
.
.
#dyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipstickmatte #dyxyfreegift #dyxyfreepostage #dyxycodkemaman #dyxylover #makeuplover #bazarpaknil #bazarpaknilkosmetikmurah #dyxymurah #dyxy #dyxyfoundationmalaysia
#Dyxy #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#bccream #mekapmurah #foundationdyxy #setdyxybccream #setdyxy #setdyxycosmeticmurah #dyxyasyalliee

Most Popular Instagram Hashtags