[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bazarpaknilkosmetikmurah

376 posts

TOP POSTS

Harinie mood nak belanja gmbr i 1 kat IG 🙈 I memang penguna cindella injection 1200mg & cindella drink 2000mg. So tak takut sgt menjemur panas sbb pegi drip sekali dua dah dpt kulit cantik putih balik. So sesiapa nak join postage besok & cod boleh whatsapp i. Sbb postage utk harinie i dah buat pagi td. Terima kasih pada yang beli cindella kat i. ALHAMDULILLAH. Cod area kl & selangor setiap hari. Jom whatsapp i nak beli cindella 0166407661📞

#jomcantik
#nakputihgebu
#nakcantikkenarajin
#bazarpaknil
#bazarpaknilkosmetikmurah
#injectionkorea
#cindella600mg
#cindella1200mg
#whiteninginjectionmurah
#complexion6
#originalwhiteninginjection
#sayajualmurah
#trustedseller
#sayajualbootcutjeans
#sayajualwhiteninginjection
#bazarpaknilonline
#cindellainjectionmalaysia
#injectiondirectdarikorea
#cindelladrink2000mg
#sayajualonline
#sayajualmurah
#sayajualinjection

DYXY BCC CREAM 3 IN 1 🌸

For those yang tak minat make up atau memang tak tahu nak mula dari mana memang sangat sesuai dengan Dyxy Bcc Cream Foundation ni
Nak tahu tak kenapa?

Dyxy Bcc Cream bukan sekadar foundation, tapi juga sebagai primier dan concealer jugak. Ini bermakna anda tak perlu lagi risau dan pening sebab bila dap dap terus fully coverage ❤

Mudahkan 😉. Satu sapuan ibarat tiga sapuan. Kenapa nak susah kalau ada yang mudah

Lekaih lekaih. Ramai dah order, anda bila lagi? 😁 ORDER NOW!! RM145 inc pos
🌸FREE Paper Bag
🌸FREE GIFT

Whatsaap 0134103738
wasap.my/60134103738 .
.
.
#dyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipstickmatte #dyxyfreegift #dyxyfreepostage #dyxylover #makeuplover #bazarpaknil #bazarpaknilkosmetikmurah #dyxymurah #dyxy #dyxyfoundationmalaysia
#Dyxy #dyxybccreamfoundation

Murah murahnya .... Promosi lagiiiii .....
Mcm biase , krg screenshot caption ni .. then wassup k.ros 010 4070769
Rm3.30 x 10 box
#kinokimurah
#kosmetikborong
#kosmetikmurah
#kecantikan
#produkkecantikan
#igbizzmalaysia
#bazaaronlinemalaysia
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknilkosmetikmurah
Whats app 010- 4070769

GLOW GLOWING SOAP
malas nk type , korang baca lah apa yg di tulis kat kotak ni .

NP : RM20
PROMOSI K.ROS
Rm15/ pc

Rm13 campur2 5 item lain

Rm12 campur2 10 item lain
#kosmetikborong
#kosmetikmurah
#igbizzmalaysia
#bazaaronlinemalaysia
#bazarpaknilmurah
#bazarpaknilkosmetikmurah
#produkkecantikan
#skincaremurah

Whats app 010 4070769

Kepada adik2 yg suka glitter2 .. boleh order dgn k.ros .
Yg ni bukan jenis heavy glitterr yg merelit serupa tabur perada tu k ,yg ni lite2 glitter aje .. Sebekas ni ada 12 colours . Jenis powder . Warna tahan lama , melekat elok .
Harga murah , sangat berbaloi sbb banyak .
Rm36 / box ( 12pcs )
Rm30 x3 box
Rm27 x 6 box
Rm25 x 10box

1box = 12 pcs

#kosmetikmalaysia
#kosmetik
#bazarkarat
#bazaaronlinemalaysia
#bazarkosmetik
#igbizzmalaysia
#igkosmetikmurah
#igkosmetik
#bazarpaknilborong
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazarpaknilkosmetikmurah
#bazarpaknilkosmetik
#pasarmalam
#pasarminggu
#pasarkarat
#pasarkosmetik
#murahkosmetik -------------whats app 010 4070769------------

MOST RECENT

🎁 PERFUME PARADISE EXCLUSIVE😘
======
🌷Perfume pilihan ramai.
🌷Perfume tahan wangi lebih 72 jam
🌷Perfume mesra solat
🌷Perfume ni ada 30 pilihan wangian FOR HER dan 10 pilihan wangian FOR HIM
🌷Perfume yang baunya sebijik bau original yang beratus ringgit tu.
🌷Perfume yang harganya RM 40,Pen perfume RM10
.
Korang nak perfume ni?
📲Meh PM/WS laju-laju +601135486809 🍃💖CONFIRM BAU PERFUME SAMA MACAM ORIGINAL🍃💖
. .
:
💋 Ada 40 wangian terpilih (inspired perfume oversea)
💋 Boleh dibawa solat
💋 Eau De Parfum (Vaporisateur)
💋 Natural Spray
💋 Long lasting sehingga 48jam
💋 Testimoni beribu!! . . .
============================
40 WANGIAN PERFUME PARADISE EXCLUSIVE DIINSPIRASIKAN DARIPADA JENAMA ANTARABANGSA:
============================
💋Z-1-W Inspired by Still
💋Z-2-W Inspired by Lady Million
💋Z-3-W Inspired by J’adore
💋Z-4-W Inspired by Miracle
💋Z-5-W Inspired by Bright Crystal
💋Z-6-W Inspired by Bombshell
💋Z-7-W Inspired by Viva La Juicy
💋Z-8-W Inspired by La Vie Est Belle
💋Z-9-W Inspired by Gucci Flora
💋Z-10-W Inspired by L’Eau D’Issey
💋Z-11-W Inspired by Midnight Fantasy
💋Z-12-W Inspired by Tommy Girl
💋Z-13-W Inspired by Apple Blossom
💋Z-14-W Inspired by Burberry
💋Z-15-W Inspired by 212 Carolina Harerra
💋Z-16-W Inspired by Amor Amor 💋Z-17-W Inspired by Cherry In The Air
💋Z-18-W Inspired by Killer Queen
💋Z-19-W Inspired by Cerisier Princesse
💋Z-20-W Inspired by Incanto Shine 💋Z-21-W Inspired by Tresor Midnight
💋Z-22-W Inspired by My Burberry
💋Z-23-W Inspired by Pleasure
💋Z-24-W Inspired by Gucci Bamboo 💋Z-25-W Inspired by Rose Essential 💋Z-26-W Inspired by Petite Cherie 💋Z-27-W Inspired by Daisy 💋Z-28-W Inspired by Chloe 💋Z-29-W Inspired by Signorina 💋Z-30-W Inspired by Angel ========= FOR HIM 💃💃💃▶️▶️▶️WA
011 3385 8727

#sayajual #sayajualonline #bazar #bazarpaknilkosmetikmurah #visitmyig #happy #customer #produkkecantikkan #muabellaz #perfumeparadiseexclusive #perfumebella #perfumeviral

PERFUME PARADISE EXCLUSIVE😘
======
🌷Perfume pilihan ramai.
🌷Perfume tahan wangi lebih 72 jam
🌷Perfume mesra solat
🌷Perfume ni ada 30 pilihan wangian FOR HER dan 10 pilihan wangian FOR HIM
🌷Perfume yang baunya sebijik bau original yang beratus ringgit tu.
🌷Perfume yang harganya RM 40,Pen perfume RM10
.
Korang nak perfume ni?
📲Meh PM/WS laju-laju +601135486809 🍃💖CONFIRM BAU PERFUME SAMA MACAM ORIGINAL🍃💖
. .
:
💋 Ada 40 wangian terpilih (inspired perfume oversea)
💋 Boleh dibawa solat
💋 Eau De Parfum (Vaporisateur)
💋 Natural Spray
💋 Long lasting sehingga 48jam
💋 Testimoni beribu!! . . .
============================
40 WANGIAN PERFUME PARADISE EXCLUSIVE DIINSPIRASIKAN DARIPADA JENAMA ANTARABANGSA:
============================
💋Z-1-W Inspired by Still
💋Z-2-W Inspired by Lady Million
💋Z-3-W Inspired by J’adore
💋Z-4-W Inspired by Miracle
💋Z-5-W Inspired by Bright Crystal
💋Z-6-W Inspired by Bombshell
💋Z-7-W Inspired by Viva La Juicy
💋Z-8-W Inspired by La Vie Est Belle
💋Z-9-W Inspired by Gucci Flora
💋Z-10-W Inspired by L’Eau D’Issey
💋Z-11-W Inspired by Midnight Fantasy
💋Z-12-W Inspired by Tommy Girl
💋Z-13-W Inspired by Apple Blossom
💋Z-14-W Inspired by Burberry
💋Z-15-W Inspired by 212 Carolina Harerra
💋Z-16-W Inspired by Amor Amor 💋Z-17-W Inspired by Cherry In The Air
💋Z-18-W Inspired by Killer Queen
💋Z-19-W Inspired by Cerisier Princesse
💋Z-20-W Inspired by Incanto Shine 💋Z-21-W Inspired by Tresor Midnight
💋Z-22-W Inspired by My Burberry
💋Z-23-W Inspired by Pleasure
💋Z-24-W Inspired by Gucci Bamboo 💋Z-25-W Inspired by Rose Essential 💋Z-26-W Inspired by Petite Cherie 💋Z-27-W Inspired by Daisy 💋Z-28-W Inspired by Chloe 💋Z-29-W Inspired by Signorina 💋Z-30-W Inspired by Angel ========= FOR HIM 💃💃💃▶️▶️▶️WAS 01135486809
01135486809
01135486809

#sayajual #sayajualonline #bazar #bazarpaknilkosmetikmurah #visitmyig #happy #customer #produkkecantikkan #muabellaz #perfumeparadiseexclusive #perfumebella #perfume

Berminat nak cuba Iflawless.pilihan ramai wanita Malaysia ni?? boleh terus wasap 01135486809 ya
ready stock, trusted seller
RM65 EXC POS
#sayajual #sayajualonline #bazar #bazarpaknilkosmetikmurah #visitmyig #happy #customer #produkkecantikkan #muabellaz #iflawless #iflawlessminyakarganemas

Wahhhhhh... Bella by Mua Bellaz!! produk Perfume Paradise Exclusive😍
.
Mewahhh giteww 😍
serius wangi pilihan Bellaz
sweet, fruity , woody!! HARGA MAMPU MILIK
RM40 EXC POS👏👏
.
#sayajual #sayajualonline #bazar #bazarpaknilkosmetikmurah #visitmyig #happy #customer #produkkecantikkan #muabellaz #perfumemuabellaz #trustedseller #sayasukaorangcantik #perfumeparadiseexclusive

Yarra pelembap no1 pilihan Bellaz dan wanita Malaysia.
Harga pun mampu milik.. offer 50ml Rm27, 100ml Rm45 je tau😊 📲meh wasap sy 01135486809 stok.banyak

#sayajual #sayajualonline #bazar #bazarpaknilkosmetikmurah #visitmyig #happy #customer #produkkecantikkan #muabellaz #yarraoffer #yarraxtrac #yarra #yarramoisturizer

Riffa Concealer memang terbaik uols,

conceal kening boleh ✔️ tutup parut boleh✔️ tutup jeragat boleh✔️ very high coverage uolss✔️ Stok ready 👏👏sedia
wasap je📲 01135486809

#sayajual #sayajualonline #bazar #bazarpaknilkosmetikmurah #visitmyig #happy #customer #produkkecantikkan #muabellaz #riffa #riffaconcealer

Inilah dia wahai rakyat jelita, Perfume Bella by MUA Bellaz yang dinanti-nanti-nantikan!
.
Bayangkan gula-gula kapas yang sweet dan jambangan bunga yang diterima sempena anniversary, romantisnya bagai taknak tinggalkan moment itu selamanya. Begitulah indahnya wangian pilihan Malaysian sweetheart MUA Bellaz kita ni, memang class macam dok dalam private jet tau standard bau dia!
.
Dah! Usah berangan! Mari hadapi realiti dengan Whatsapp Dhia
www.wasap.my/601135486809/PerfumeBellaz,
rewardkan diri dengan wangian yang super special edition ni, hanya RM40 sahaja. Semestinya tahan lama! Jangan terlepas, jangan tertinggal wahai rakyat jelita sekalian💋
whatsapp 01135486809
whatsapp 01135486809
whatsapp 01135486809

#sayajual #sayajualonline #bazar #bazarpaknilkosmetikmurah #visitmyig #happy #customer #produkkecantikkan #muabellaz #perfumebella

Wahhhhhh... Bella by Mua Bellaz!! produk Perfume Paradise Exclusive😍
.
Mewahhh
serius wangi pilihan Bellaz
sweet, fruity , woody!! HARGA MAMPU MILIK
RM40 EXC POS👏👏
.
boleh wasap 011 35486809

#sayajual #sayajualonline #bazar #bazarpaknilkosmetikmurah #visitmyig #happy #customer #produkkecantikkan #muabellaz #perfumemuabellaz #perfumeparadiseexclusive

Alhamdulillah. Barang customer dah sampai❤

Customer ni grab offer Perfume Paradise Exclusive -killer queen semua😍😍👏
.
.
#sayajual #sayajualonline #bazar #bazarpaknilkosmetikmurah #visitmyig #happy #customer #produkkecantikkan #muabellaz #perfumeparadise #perfumeparadiseexclusivemurah

🎉🎉year end sale YARRA🎉🎀
Apa tunggu lagi ..jom grab yarra sementara tengah Offer!! FUNGSI / KEBAIKAN YARRA MOISTURIZER XTRA C :
.
✔ Membantu untuk merawat kulit yang bermasalah
✔ Anti Jerawat
✔ Memudarkan Jeragat
✔ Menjadikan kulit lebih Flawless ✔ Menyerlahkan kecantikan kulit
✔ Anti-aging serta wajah akan kelihatan muda remaja
✔ Merawat luka
✔ Menghalang sinar UV yang berlebihan
✔ Mencerahkan kulit
✔ Menjadikan kulit lebih Licin & Tegang
✔ Menghilangkan masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak
✔ Kulit akan lebih Lembab
✔ Mencegah masalah kulit kering
✔ Tambah Nutrisi dalam kulit
✔ Parut akan hilang jika digunakan secara konsisten
✔ Mengecilkan pori yang terbuka
✔ Mengurangkan minyak
✔ Mengecutkan jerawat dengan pantas
✔ Menghilangkan masalah eyebag / lingkaran gelap bawah mata
.
BERMINAT UNTUK ORDER WHATSAPP ⇩
www.wasap.my/60123100974

#yarraoffer #YarraMoisturiser #yarraxtrac #bazarpaknilkosmetikmurah #bazar #malaysianhair #moisturiser #lokal #pelembapyarra #bellaz #muabellaz

1MMF:
Foundation yang nipis.. Best sangat pakai..
Secepat nama nya 1 Minute Miracle Foundation .. Sesiapa ada masalah macam ni.
👇👇👇👇 👉 tidak pandai make up
👉 tidak ada masa
👉 tidak tau tone kulit
👉 tidak yakin

Jom cuba foundation ni.....pasti x menyesal... Yang penting selamat, halal n ada KKM.. Harga RM35 jer.... Berminat whtsapp pm or whtsapp 01135486809

#1mmf
#1minutemiraclefoundation
#sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #foundation #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah #bazar #instago #visitmyigmy #flawless #glowingOverdose

OKAYA CREAM TO POWDER FOUNDATION TIDAK BERMINYAK, TAK PERLU BEDAK

OFFER RM70 SM/RM80 SS
ORIGINAL HQ

sudah ramai yang berpuas hati dan memberikan feedback yang positif

KELEBIHAN OKAYA CREAM TO POWDER 💓full coverage
💓boleh mengganti kan bedak(tidak perlu berbedak)
💓 Tahan lama sehingga 12 jam
💓Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun 💓Tidak bercapuk walaupun berpeluh..
💓spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya
💓cerah..gebu..shining dan berseri sepanjang hari
💓mesra solat
💓bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya
💓menutup cela di wajah
💓boleh dijadikan alas meap

Berminat??❤❤❤
💖 Wasap 👉 klik je link nie utk order
http://www.wasap.my/601135486809

#okaya #okayamalaysia #foundation #creamtopowder #viral #bazarpaknilkosmetikmurah #bazar

Vevious Vfleek brow ✔️warna yg sgt cantik, natural & pigment ✔️mata yg berbentuk triangle mudah digunakan(lukis) sesuai utk beginner & expert
✔️lembut dan tidak mudah patah
✔️Mempunyai argan oil utk kesihatan kening
✔️hanya twist utk keluarkan mata Vfleek

ready stock
kod 01
kod 02
Rm30
pos Rm8 sm/Rm12 ss 📲www.wasap.my/601135486809

#veviousprimer #Vevious #vfleekbrow #bazarpaknilkosmetikmurah #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan

PRIMER SERUM TERLARIS!! 😍
VEVIOUS - ULTRA CORRECTION 🔱Serum yang dirumus khas untuk merawat masalah Jerawat KRONIK, Kesan Parut serta Merawat Masalah Jeragat . 🔱Kesan dapat dilihat seawal 24JAM 🔱Produk dari Beezskin TM, Yang berstatus ,
- ⚜BUMIPUTERA (MALAYSIA)
- ⚜KILANG BERTARAF GMP
- ⚜HALAL & MESRA SOLAT
- ⚜100% SELAMAT
- ⚜BEBAS DARI BAHAN KIMIA - ⚜KKM

KELEBIHAN VEVIOUS 📍Sesuai dijadikan Base Mekap
📍Moisturizer
📍Menghilangkan & mengecilkan Pori2
📍Menegangkan Kulit & Menghilangkan kedutan
📍Menghilangkan Eyebag / Lingkaran bawah mata
📍Merawat masalah jerawat KRONIK
📍 Membaiki sel-sel kulit Mati
📍Merawat kulit melecur ( pastikan melecur dah kering)
📍 Merawat EKZEMA

SESUAI UNTUK 🔎 semua peringkat umur LELAKI & WANITA
🔎 WARGA EMAS
🔎 Pesakit EKZEMA
🔎Pesakit KULIT yang KRONIK

Vevious full RM85 sm/RM95 SS
Vevious trial RM23 excluding postage 📲 To order pm/whatsapp +601135486809

#Vevious #primermakeup #veviousprimer #makeupstore #makeup #malaysiaonlineshopping #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan #bazarpaknilkosmetikmurah #bazar #visitmyigmy

READY STOCK
.
YARRA MOISTURIZER
50ML RM31 OFFER 2pcs RM54
100ML RM48
POSTAGE RM8SM RM12SS
.
FUNGSI / KEBAIKAN YARRA MOISTURIZER XTRA C :
.
✔ Membantu untuk merawat kulit yang bermasalah
✔ Anti Jerawat
✔ Memudarkan Jeragat
✔ Menjadikan kulit lebih Flawless ✔ Menyerlahkan kecantikan kulit
✔ Anti-aging serta wajah akan kelihatan muda remaja
✔ Merawat luka
✔ Menghalang sinar UV yang berlebihan
✔ Mencerahkan kulit
✔ Menjadikan kulit lebih Licin & Tegang
✔ Menghilangkan masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak
✔ Kulit akan lebih Lembab
✔ Mencegah masalah kulit kering
✔ Tambah Nutrisi dalam kulit
✔ Parut akan hilang jika digunakan secara konsisten
✔ Mengecilkan pori yang terbuka
✔ Mengurangkan minyak
✔ Mengecutkan jerawat dengan pantas
✔ Menghilangkan masalah eyebag / lingkaran gelap bawah mata
.
BERMINAT UNTUK ORDER WHATSAPP ⇩
www.wasap.my/601135486809

#yarraoffer #YarraMoisturiser #yarraxtrac #bazarpaknilkosmetikmurah #bazar #malaysianhair #moisturiser #lokal #pelembapyarra #bellaz #muabellaz

🌸SET DYXY🌸

BC CREAM FOUNDATION + GREEN TEA FACE MIST + BRUSH 🌸Bc cream foundation 🔸Tak melekit
🔸Texture ringan
🔸Mesra wudhuk
🔸Tak bercapuk
🔸Menutup segala cela
🔸Memberi effect glowing dan flawless 🌸Green tea face mist
🔸Melembapkan Muka sesuai untuk kulit kering dan mengelupas
🔸Effect Glowing serta merta.
🔸Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH!
🔸Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
🔸Boleh dijadikan makeup based
🔸Mengandungi zat mineral
🔸Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
🔸Membantu mengecutkan jerawat pada muka
🔸Sesuai utk lelaki dan perempuan
🔸Boleh digunakan bila2 masa
🔸 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF
🔸DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
.
.
.
.
#dyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipstickmatte #dyxyfreegift #dyxyfreepostage #dyxycodkemaman #dyxylover #makeuplover #bazarpaknil #bazarpaknilkosmetikmurah #dyxymurah #dyxy #dyxyfoundationmalaysia
#Dyxy #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#bccream #mekapmurah #foundationdyxy #setdyxybccream #setdyxy #setdyxycosmeticmurah #dyxyasyalliee

HOPE GIRL NAFURA CONCEALER
Bagus sangat uolsss apply untuk cover eyebag dan parut2 jerawat..bau wangi😊
Ada 2 kod warna
order di 01135486809

#nafuraconcealer #nafura #nafuraagent #nafurahoneybeevenom #nafurahopegirl #nafuraagent_kelantan #nafuramalaysia #kosmetikori #malaysia #jerawat #jeragat #bazarpaknilkosmetikmurah #bazar

.
- Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau ‼️😘😘
.
.
SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING ‼️‼️😍😍😍
.
.
Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka.
.
.
Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉
Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉
.
.
🌸FREE POSTAGE
🌸FREE PAPER BAG
🌸FREE GIFT
🌸FREE COD (chukai/kemaman)
.
.
.
#dyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipstickmatte #dyxyfreegift #dyxyfreepostage #dyxycodkemaman #dyxylover #makeuplover #bazarpaknil #bazarpaknilkosmetikmurah #dyxymurah #dyxy #dyxyfoundationmalaysia
#Dyxy #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#bccream #mekapmurah #foundationdyxy #setdyxybccream #setdyxy #setdyxycosmeticmurah #dyxyasyalliee

.
The most Popular and Hot Selling set from DYXY💋 SET ASYALLIE ❗.
Sebab apa set ni famous sgt ? Sebab set Asyallie ni set super jimat & perfect set .
.
For those yg baru nak cuba2 pakai dyxy , kena amek set ni. Seriously uguys should try this set .
.
Kenapa ? dengan #dyxybrush ni boleh buat bc cream kita tahan sehingga 5-6 bulan with daily use. Specialnya brush ni bulu dia padat, menyebabkan sekali sapu je dah full coverage 😘😘
.
RM135 inc pos
🌸FREE PAPER BAG
🌸FREE GIFT
🌸FREE COD (chukai/kemaman)
.
.
.
#dyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipstickmatte #dyxyfreegift #dyxyfreepostage #dyxycodkemaman #dyxylover #makeuplover #bazarpaknil #bazarpaknilkosmetikmurah #dyxymurah #dyxy #dyxyfoundationmalaysia
#Dyxy #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#bccream #mekapmurah #foundationdyxy #setdyxybccream #setdyxy #setdyxycosmeticmurah #dyxyasyalliee

DYXY BC CREAM FOUNDATION ●
.
Siap Dlm Masa Seminit Dengan DYXY BC Foundation..
Ya, diulangi.. 1 minit sahaja untuk anda bersiap depan cermin. Tepek je foundation ni macam pakai compact powder lepas tu pakai lipstick sikit bagi tak nampak pucat, zasss siap, dah boleh keluar rumah. Senang kan?
Kalau time rushing, korang bule pakai DYXY BC Cream ni dalam kereta je... Mudah sangat!
.
.
DYXY BC CREAM PAKAR MENGHAPUSKAN :
.
Eyebag / Mata Panda / Jeragat / Parut Jerawat / Tona kulit yang tidak sekata / Blackhead / Whitehead di wajah.
.
.
.
#dyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipstickmatte #dyxyfreegift #dyxyfreepostage #dyxycodkemaman #dyxylover #makeuplover #bazarpaknil #bazarpaknilkosmetikmurah #dyxymurah #dyxy #dyxyfoundationmalaysia
#Dyxy #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#bccream #mekapmurah #foundationdyxy #setdyxybccream #setdyxy #setdyxycosmeticmurah #dyxyasyalliee

MUA BELLAZ KATA XPERNH JUMPA MASCARA POWER MCM NII..SIAP DAPAT FREE PENGEPIT ROBOCOB LGII .
.
.
.
.
📌 Melentikkn bulu mata 50X ganda...
📌Perisa Choclate
📌Peel Off mascara (tarik2 jerr,xpayah pakai air)
📌Micro magnetic Fiber (create bulu mata yg overdose panjang)
📌Tak kan bergumpal (klu bergmpal blh pulang blik)
📌 Free Pengepit ROBOCOP yg powerr .
.
.
HARGA RM45 (tak termasuk pos)

Berminat blh taip "PM" kt ruangn komen @
Klik link whsapp dibawah

http://www.wasap.my/+601135486809
http://www.wasap.my/+601135486809
http://www.wasap.my/+601135486809

#1mmm #mascarafiber #bazarpaknilkosmetikmurah #kosmetik #1mmf

Assalamualaikum...Selamat Pagi💝
.
1minute miracle mascara fiber
Ready Stock ya
boleh place order. whatsapp.01135486809 atau inbox sy.
ada FREE PENGEPIT BULU MATA Exclusive tu..😊
.
#1mmm #1mmmascara #mascara #malaysia #cantik #bulumata #mua #thiaserra #bellaz #bazarpaknilkosmetikmurah #bazar

Ridzskin Lipsmatte warna kesukaan Bellaz
💝kod Bellaz
.

wangi, ringan pada bibir, tak mengeringkan bibir kita bila pakai. Jom order limited kod Bellaz ni
Rm45 exc pos
whatsapp terus 601135486809
. .#bellaz #ridzskinlipsmatte #ridzskinlipmatte #kodbellaz #ridzskin #cantik #love #bazaar #bazar #bazarpaknilkosmetikmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan

🌸KELEBIHAN LOTION RIFFA D HATI❤🌸
. 💚 Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen
💛 Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai SPF 60
💙 Mengekalkan haruman sepanjang hari
💜 Ramuan extrac bunga lily
💚 Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri
💛 Kesan seawal 7 hari
💙 yang penting ada logo halal
💜 keluaran bumiputra

Best ke best? nak cuba ..mai wasap 01135486809.

Rm69 exc pos

#riffalotion #riffaglowingspray #riffaconcealer #riffa #muabellaz #bellaz #lotionputih #gebu #noradanish #neelofa #titiancinta #fattahamin #bazaar #bazarpaknilkosmetikmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan

Promosi 3 hari
3hb - 5hb
Rm3
Rm2 min 10
1. Sebagai treatment untuk bibir
2. Selesa tidak terlalu berminyak /meleleh
3. Boleh sapu pada kuku ( shining )
4. Boleh sapu pada bahagian kulit kering
5. Sapu pada hujung2 rambut supaya xbercabang

#versaline
#borongmurah
#borongkosmetik
#borongkosmetikmurahmalaysia
#borong
#kosmetikmalaysia
#kosmetik
#bazarkarat
#bazaaronlinemalaysia
#bazarkosmetik
#igbizzmalaysia
#igkosmetikmurah
#igkosmetik
#bazarpaknilborong
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazarpaknilkosmetikmurah
#bazarpaknilkosmetik
#pasarmalam
#pasarminggu
#pasarkarat
#pasarkosmetik
#murahkosmetik
#AsliAnggun lov's BEAUTY | HEALTH | FASHION

DYXY BCC CREAM 3 IN 1 🌸

For those yang tak minat make up atau memang tak tahu nak mula dari mana memang sangat sesuai dengan Dyxy Bcc Cream Foundation ni
Nak tahu tak kenapa?

Dyxy Bcc Cream bukan sekadar foundation, tapi juga sebagai primier dan concealer jugak. Ini bermakna anda tak perlu lagi risau dan pening sebab bila dap dap terus fully coverage ❤

Mudahkan 😉. Satu sapuan ibarat tiga sapuan. Kenapa nak susah kalau ada yang mudah

Lekaih lekaih. Ramai dah order, anda bila lagi? 😁 ORDER NOW!! RM145 inc pos
🌸FREE Paper Bag
🌸FREE GIFT

Whatsaap 0134103738
wasap.my/60134103738 .
.
.
#dyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipstickmatte #dyxyfreegift #dyxyfreepostage #dyxylover #makeuplover #bazarpaknil #bazarpaknilkosmetikmurah #dyxymurah #dyxy #dyxyfoundationmalaysia
#Dyxy #dyxybccreamfoundation

.
DYXY BCC CREAM 3 IN 1 🌸

For those yang tak minat make up atau memang tak tahu nak mula dari mana memang sangat sesuai dengan Dyxy Bcc Cream Foundation ni
Nak tahu tak kenapa?

Dyxy Bcc Cream bukan sekadar foundation, tapi juga sebagai primier dan concealer jugak. Ini bermakna anda tak perlu lagi risau dan pening sebab bila dap dap terus fully coverage ❤

Mudahkan 😉. Satu sapuan ibarat tiga sapuan. Kenapa nak susah kalau ada yang mudah

Lekaih lekaih. Ramai dah order, anda bila lagi? 😁 ORDER NOW!!
RM135 inc pos
🌸FREE Paper Bag
🌸FREE GIFT
🌸FREE COD (chukai/kemaman)
.
.
.
#dyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipstickmatte #dyxyfreegift #dyxyfreepostage #dyxycodkemaman #dyxylover #makeuplover #bazarpaknil #bazarpaknilkosmetikmurah #dyxymurah #dyxy #dyxyfoundationmalaysia
#Dyxy #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#bccream #mekapmurah #foundationdyxy #setdyxybccream #setdyxy #setdyxycosmeticmurah #dyxyasyalliee

TARTE PRO GLOW PALETTE
Rm35 exc pos
.
🌷HIGHLIGHTER & CONTURE IN A PALETTE
🌷ALL IN ONE
🌷VERY PIGMENTED
🌷VERY RECOMMENDED
🌷SUITABLE FOR LIGHT MAKEUP

Whatsapp 01135486809

#tarte #tarteeyeshadow #tartecosmetics #eyeshadow #copyori #cantik #bazarpaknilkosmetikmurah

Lemonex
Ready stok!! Sedia untuk kurus !!! ✔ LULUS KKM
✔ LULUS HALAL JAKIM

1. Tidak perlu berlapar
2. Tidak perlu bersenam
3. Tidak perlu berpantang
4. Makan macam biasa ► CARA MINUM

Sehari minum 1 paket saja 30mins sebelum sarapan. Bancuh dengan air suam 200ml. • Masa period boleh minum
• Gastrik pun boleh minum ► KELEBIHAN LEMONEX

1. Tambah tenaga
2. Membuang angin
3. Membersihkan usus
4. Metabolisma cepat naik
5. Kurangkan selera makan
6. Melawaskan buang air besar
7. Selesaikan masalah sembelit
8. Membuang toksin dalam badan
9. Membakar lemak 10x lebih pantas

Berminat?? wasap 01135486809

#lemonex #lemon #lemonexhq #kurusselamat #kuruscepat #kurussihat #bazaar #bazarpaknilkosmetikmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan

Antara yg paling larissss #YarraMoisturiser
Tq dear sy jual😘
.

APA TU YARRA MOISTURIZER???
👍PELEMBAP SIANG & MALAM 👍MAKEUP BASE 👍RAWAT KULIT .

50ML RM31
100ML RM48
pos Rm8sm/ Rm12ss .

FUNGSI / KEBAIKAN YARRA MOISTURIZER XTRA C : ✔ Membantu untuk merawat kulit yang bermasalah
✔ Anti Jerawat
✔ Memudarkan Jeragat
✔ Menjadikan kulit lebih Flawless ✔ Menyerlahkan kecantikan kulit
✔ Anti-aging serta wajah akan kelihatan muda remaja
✔ Merawat luka
✔ Menghalang sinar UV yang berlebihan
✔ Mencerahkan kulit
✔ Menjadikan kulit lebih Licin & Tegang
✔ Menghilangkan masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak
✔ Kulit akan lebih Lembab
✔ Mencegah masalah kulit kering
✔ Tambah Nutrisi dalam kulit
✔ Parut akan hilang jika digunakan secara konsisten
✔ Mengecilkan pori yang terbuka
✔ Mengurangkan minyak
✔ Mengecutkan jerawat dengan pantas
✔ Menghilangkan masalah eyebag / lingkaran gelap bawah mata

BERMINAT UNTUK ORDER WHATSAPP 011-35486809

#yarra
#yarramoisturizer
#yarraxtrac
#bazarpaknilkosmetikmurah #pelembap #viral #sayajual #sayapakai #instaig #malaysianig

Testimoni #lemonex
Kurus impian...kurus selamat??? uolsssss.. nak tak tak losss kg macam ni
Mai pm.01135486809 .

Ready stock
Rm139
cepat2 wasap 01135486809 oky

#lemonextract #kurusselamat #kuruscepat #kurus #malaysia #bazaar #bazarpaknilkosmetikmurah

🌺RT CORRECTOR🌺

Eyebag berbakul2 ? 😱😱 xpe jangan risau corrector rt kan ada 😊😉 dap3 je dah hilang sebab penangan corrector rt nii , boleh cover eyebag yg berbakul2 tuu 😂

Rm45 exc pos
BERMINAT UNTUK ORDER WHATSAPP +601135486809

#powercorrector #corrector #rosetyara #rosetyarafoundation #bellaz #muabellaz #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah #bazar #bazarpaknilprodukkecantikkan

MATA HITAM SEPERTI PANDA KINI TIDAK TERJADI LAGI .
Nak bawak ke mana mana pun senang laaaa, sebabnya produk ni ada saiz kecil, muat lah handbag i ni.. Ni nak ckap lagi moisturizer xtrac ni juga boleh dijadikan sebagai makeup base, tak payah susah susah nak cari makeup base dah, JIMATTTTTTTTTTTTTT

Mesti awak nak tanyakan ada KKM tak?
Ofcos lah ada, alif dal de = ADA

Nak satu ke nak dua ke nak tiga ?? Harga berpatutan sangat, baru Rm 31 je untuk xtrac 50 ml

PM TEPI SEKARANG
PM TEPI SEKARANG

whatsapp 01135486809

#yarraxtrac #yarramoisturizer #pelembapyarra #viral #noradanish #bellaz #mirafilzah #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah

Beauty blender kami jual series lembut sangat!!!
.
Kualiti terbaikk. Bukan jenis yang keras taw. .
Before uolss apply foundation, pastikan Beuaty blender ni basah..then, letak foundation kt muka. And blend dengan span ni. Series, muka tak bercapuk dengan foundation tauu.
Nak cuba? whatsapp 011-35486809

#beautyblender #beautyblendersponge
#cantikalami #kualititerbaik #bazarpaknilkosmetikmurah

Jangan cakap packaging je comel, fungsinya pun x mau kalah okay! Totally Clean masih kekal menjadi make up remover terbaik pilihan MUA 😍
beli banyak lg jimat. lg murah
whatsapp 01135486809

#totallyclean #totallycleanwipes #sayajual #memudahkanhariku #jual #tisu #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah

NIAT NAK TRY DIANZ VITAMIN NI SBB NAK HILANGKAN ALLERGIC JER, TAPI LAIN PULAK JADI NYER. LAIN SEBAB KULIT RASA MAKIN....... Sblum ni sis ni ada allegric dgn makanan seafood. Stiap kali termakan seafood je, satu muka akan gatal2, merah2, bengkak sana sini.
Tapi bila dah start consume DV ni, masalah allergic dah makin kurang. Alhamdulillah skrg dah 3 botol konsisten dgn DV ni.
.
"Yg paling best kan, mula2 dulu niat nk try DV ni utk hilangkan allergic je, tapiii bkn stakat allergic hilang, kulit dah makin lembut, makin ploles...soft je rasa". RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan
WHATSAPP >> 01135486809

#dianzvitamin #dianz #vitamin #hisap2teruscantik #sayajual #original #originalcharacter #malaysiaonlineshopping #malaysianig #malaysianhair #bazaar #bazarpaknilkosmetikmurah

🎀 RT Radiance Powder 🎀

Apa kegunaan RT Radiance powder ❓

RT Radiance Powder sgt berguna 😍 fungsi dia adalah sebagai loose powder tapi yg special ade shimmer tau, so nmpak fresh & glowy je bila nak setkan makeup tu..loose powder nie jgk blh control minyak kat muka... makeup dari pagi hingga malam pun.. Muka takkan berminyk.. Maintain cantik Jew okay ?

Jom cantik dengan Rosetyara ❗️
Harga Biasa Kesan Luar Biasa ‼️ mini 5g Rm28
besar 15g Rm78
pos Rm8 sm/ Rm12ss

whatsapp 011-35486809

#rosetyara #rt #calitcalitjelita #radiancepowderrosetyra #loosepowder #cantik #sayajual #instaigers #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah #jual #neelofa #noradanish #mirafilzah

.
Ada diskaun, Free paperbag, Free pos & free gift lagi !! Sapa je yang nak bagi Free macam nie? Barang exclusif mengalahkan produk branded pulak tu! 😎

Kualiti takyah cakap la . Memang tip top ! Sapa yang pernah guna dia tau la kan 😙 awak nak melawa dengan dyxy jugak ke?
.
.
.
#dyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipstickmatte #dyxyfreegift #dyxyfreepostage #dyxycodkemaman #dyxylover #makeuplover #bazarpaknil #bazarpaknilkosmetikmurah #dyxymurah #dyxy #dyxyfoundationmalaysia
#Dyxy #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#bccream #mekapmurah #foundationdyxy #setdyxybccream #setdyxy #setdyxycosmeticmurah #dyxyasyalliee

Hera !!!
Lelong Rm10!
Rm10 only !!! exc pos ya.. berminat wasap 011-35486809

#hera #heraaircushion #lelong #lelongmurah #instaigers #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah

IFLAWLESS Minyak Argan Emas NO1 Malaysia yang mengandungi EMAS ORIGINAL 24K. Emas ini akan menyerapkan kedalam kulit serta merta dan memberikan hasil glowing 🌟 & 👸berseri-seri yang semulajadi. Secara tak langsung memberi kesan kepada hasil makeup yg flawless
.
i-Flawless juga Minyak Argan No1 yang mengandungi aroma terapi yang memberikan kesan secara dalaman. Kesannya, pemakai akan rasa tenang & bahagia.
.
2 IN 1
〰〰〰 〰 〰 〰 〰
MAKEUP FLAWLESS
〰〰〰〰〰〰〰〰
💋 Melembapkan wajah tanpa berminyak.
💋 Memudahkan penyapuan foundation.
Makeup nampak exclusive
💋 Makeup tahan sehingga 18 jam.
💋 Tiada lagi foundation crack atau garisan senyuman pada wajah.
💋 Makeup tampak segar & sihat.
💋 Sgt sesuai disapukan pada kulit bibir yg pecah-pecah & kering
.
〰〰〰〰〰〰〰〰
SKIN CARE HARIAN
〰〰〰〰〰〰〰〰
👍 Dijamin 200% kulit akan lembap dengan sekali pakai sahaja
👍 Kulit kering kembali lembap
👍 Kulit berminyak akan normal seperti biasa
👍 Menghilangkan jerawat
👍 Memudarkan parut jerawat
👍 Menganjalkan kulit
👍 Mengecilkan liang pori-pori
👍 Kulit lembut mcm bayi
.
Whatsapp 019.254.7005utk order
.
RM65exc pos
.
www.wasap.my/0192547005
.
#iflawlessmalaysia #iflawlessminyakarganemas #iflawless #minyakarganemas #24k #serumwajah #bellaz #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah #bazaaricons #sayajual

IFLAWLESS Minyak Argan Emas NO1 Malaysia yang mengandungi EMAS ORIGINAL 24K. Emas ini akan menyerapkan kedalam kulit serta merta dan memberikan hasil glowing 🌟 & 👸berseri-seri yang semulajadi. Secara tak langsung memberi kesan kepada hasil makeup yg flawless
.
i-Flawless juga Minyak Argan No1 yang mengandungi aroma terapi yang memberikan kesan secara dalaman. Kesannya, pemakai akan rasa tenang & bahagia.
.
2 IN 1
〰〰〰 〰 〰 〰 〰
MAKEUP FLAWLESS
〰〰〰〰〰〰〰〰
💋 Melembapkan wajah tanpa berminyak.
💋 Memudahkan penyapuan foundation.
Makeup nampak exclusive
💋 Makeup tahan sehingga 18 jam.
💋 Tiada lagi foundation crack atau garisan senyuman pada wajah.
💋 Makeup tampak segar & sihat.
💋 Sgt sesuai disapukan pada kulit bibir yg pecah-pecah & kering
.
〰〰〰〰〰〰〰〰
SKIN CARE HARIAN
〰〰〰〰〰〰〰〰
👍 Dijamin 200% kulit akan lembap dengan sekali pakai sahaja
👍 Kulit kering kembali lembap
👍 Kulit berminyak akan normal seperti biasa
👍 Menghilangkan jerawat
👍 Memudarkan parut jerawat
👍 Menganjalkan kulit
👍 Mengecilkan liang pori-pori
👍 Kulit lembut mcm bayi
.
Whatsapp 019.254.7005utk order
.
RM65exc pos
.
www.wasap.my/0192547005
.
#iflawlessmalaysia #iflawlessminyakarganemas #iflawless #minyakarganemas #24k #serumwajah #bellaz #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah #bazaaricons #sayajual

Sabun Scrub Yarra boleh digunakan untuk cucian muka dan seluruh tubuh badan.

Untuk muka, adalah lebih baik sabun ini disapukan di kedua-dua belah telapak tangan terlebih dahulu dan ditambah dengan sedikit air. Ini kerana bahagian kulit di bahagian muka adalah lebih nipis berbanding bahagiani yang lain.

Kelebihan sabun yarra scrub soap 👉 Merawat jerawat
👉 memudarkan parut 👉 mengurangkan blackhead & whitehead
👉 Mencerahkan kulit kusam 👉 Melembapkan & menganjalkan kulit
👉 Mengurangkan jeragat
👉 mengecutkan jerawat batu
👉 mengawal kulit berminyak

Bahan-bahan sabun scrub soap

Sativa seed (habbatus sauda) ✔membantu mencegah jerawat & mengurangkan peradangan pada kulit wajah dan badan ✔membantu meremajakan sel kulit mati
Apricot beeds Mengandungi beta-karotin bertindak sebagai antioksidan bagi membantu melambatkan proses penuaan.

Aloe vera ✔lidah buaya adalah bagus untuk melembabkan kulit ✔ Aloe Vera adalah bagus untuk merawat jerawat juga parut ✔Aloe Vera membantu melawan masalah biasa penuaan kulit. ✔Aloe Vera boleh mengurangkan penglihatan "stretch mark". Vitamin c ✔Vitamin C melindungi kulit dari radikal bebas yang terhasil kerana kesan jemur pada cahaya matahari, pencemaran dan kesan merokok. ✔Vitamin C mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh cahaya matahari ✔ Ia menyebabkan kulit jadi gebu dan warna tona pada muka. ✔Badan menggunakan Vitamin C untuk menggantikan tisu yang rosak sekaligus menyembuhkan lukadengan lebih cepat.
Vitamin C meningkatkan keanjalan kulit dan mempercepatkan tisu terbentuk bagi penyembuhan yang cepat.

Marine collagen ✔Mengurangkan penuaan pramatang seperti kedutan & kulit kendur .
✔Mengurangkan selulit

Lavender oil

Minyak lavender sanggup menyembuhkan masalah kulit berjerawat dan membantu proses peremajaan sel kulit. minyak lavender juga dapat mencegah peradangan jerawat dan memperlambat timbulnya kerutan pada wajah.

Papermint oil

Merawat kulit berminyak dan mengurangkan peradangan kulit.mengecut jerawat dengan pantas

Rm35 exc pos
BERMINAT UNTUK ORDER WHATSAPP +601135486809

#scrubsoap #scrubsoapyarra #sabunyarra #yarraxtrac #sayajual #jual #bazarpaknilkosmetikmurah

MAGIC SKIN PRIMER
Adakah anda berasa kurang yakin apabila berhadapan dengan kawan2 dan clients disebabkan kulit yang terlalu berminyak walaupun dah pakai makeup?
.
Adakah anda tergolong dalam kumpulan yg sering kena touch up makeup/ bedak setiap masa disebabkan kulit yg cepat berminyak?
.
Dan adakah anda tak suka pakai apa2 alat solek tapi masih mencari2 produk yg boleh mengawal pengeluaran minyak di muka?
.
💠menutup permukaan kulit yg tak sekata dan garis2 halus dan menjadikan kulit anda selembut sutera
.
💠membuatkan makeup anda tahan berjam2 lamanya dan kulit menjadi lebih lembut dan tidak berminyak dgn mengawal pengeluaran minyak yg berlebihan
.
💠mencerahkan kawasan mata yg kusam dan gelap (boleh juga dijadikan eyeshadow primer utk menjadikan mekap mata lg terserlah)
.
💠memelihara kulit (mengandungi jojoba seed oil dan vitamin E) .

Price : Magic Primer RM95
pos Rm8 sm/ Rm12 ss

Wasap.www.wasap.my/601135486809

#primermakeup #primernafura #magicskinprimer #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah

i-Flawless Minyak Argan Emas NO1 Malaysia yang mengandungi EMAS ORIGINAL 24K. Emas ini akan menyerapkan kedalam kulit serta merta dan memberikan hasil glowing 🌟 & 👸berseri-seri yang semulajadi. Secara tak langsung memberi kesan kepada hasil makeup yg flawless.
i-Flawless juga Minyak Argan No1 yang mengandungi aroma terapi yang memberikan kesan secara dalaman. Kesannya, pemakai akan rasa tenang & bahagia.

2 IN 1
〰〰〰 〰 〰 〰 〰
MAKEUP FLAWLESS
〰〰〰〰〰〰〰〰
💋 Melembapkan wajah tanpa berminyak.
💋 Memudahkan penyapuan foundation.
Makeup nampak exclusive
💋 Makeup tahan sehingga 18 jam.
💋 Tiada lagi foundation crack atau garisan senyuman pada wajah.
💋 Makeup tampak segar & sihat.
💋 Sgt sesuai disapukan pada kulit bibir yg pecah-pecah & kering
.
〰〰〰〰〰〰〰〰
SKIN CARE HARIAN
〰〰〰〰〰〰〰〰
👍 Dijamin 200% kulit akan lembap dengan sekali pakai sahaja
👍 Kulit kering kembali lembap
👍 Kulit berminyak akan normal seperti biasa
👍 Menghilangkan jerawat
👍 Memudarkan parut jerawat
👍 Menganjalkan kulit
👍 Mengecilkan liang pori-pori
👍 Kulit lembut mcm bayi
.
Whatsapp +601135486809 utk order

Rm65 exc pos

#iflawlessmalaysia #iflawlessminyakarganemas #iflawless #minyakarganemas #24k #serumwajah #bellaz #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah #bazaaricons #sayajual

.
Dah berpuluh puluh ribu testimoni yang telah berpuas hati mengguna produk DYXY ni.
#dyxytestimoni

Haa ,ada yang tanya kenapa awak kena guna DYXY Cosmetics ni ❓❓❓ Ni jawapan dia 👇👇👇 💞 Amik masa tak sampai 3 minit untuk nampak cantik flawless.
.
💞 ️BC Cream ni dah ALL IN ONE tau . Sangat2 jimat tak payah nak beli foundation, concealer, loose powder, day cream dan lain-lain.
.
💞 ️Mineral Face Mist Green Tea bau wangi & bantu rawat muka. Siap ada vitamin C. Boleh ganti sebagai TONER/SERUM.
. 💞 DYXY Brush unik, comel & tekstur padat. Bulu sintetik, sangat lembut & jimatkan BC Cream.

Produk ini Perempuan Lelaki boleh pakai tau.
.
Set include :
.
🍁1 x Bc Cream foundation
🍁1 x Green Tea Facemist
🍁1 x Brush
🍁1 x MYSTERY FREEGIFT
🍁1 x Paper Bag DYXY
🍁1 x FREE POSTAGE
.
.
Memang sesuai untuk lovelies yang baru 1st time nak cuba, sekali dah pakai. Confirm MENYESAL ❌ grab dari dulu 😵😵😵
.
Korang tunggu apa lagi ? Jom cepat cepat dapatkan DYXY COSMETICS !! 💐
.
.
#dyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipstickmatte #dyxyfreegift #dyxyfreepostage #dyxycodkemaman #dyxylover #makeuplover #bazarpaknil #bazarpaknilkosmetikmurah #dyxymurah #dyxy #dyxyfoundationmalaysia
#Dyxy #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#bccream #mekapmurah #foundationdyxy #setdyxybccream #setdyxy #setdyxycosmeticmurah #dyxyasyalliee

.
Dah ramai selebriti pakai DYXY COSMETICS ni dan guest what?? Diorang semua suka tau.. Alhamdulillah DYXY dah makin dikenali ramai😘😘
.
.
Full set Assyallie DYXY COSMETICS
➡Jimat Duit
➡Jimat masa
➡Senang & Cepat
➡Tahan sampai 5&6 bulan.
.
Set include :
.
🍁1 x Bc Cream foundation
🍁1 x Green Tea Facemist
🍁1 x Brush
🍁1 x MYSTERY FREEGIFT
🍁1 x Paper Bag DYXY
🍁1 x FREE POSTAGE
.
.
Memang sesuai untuk lovelies yang baru 1st time nak cuba, sekali dah pakai. Confirm MENYESAL ❌ grab dari dulu 😵😵😵
.
Korang tunggu apa lagi ? Jom cepat cepat dapatkan DYXY COSMETICS !! 💐
.
.
#dyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipstickmatte #dyxyfreegift #dyxyfreepostage #dyxycodkemaman #dyxylover #makeuplover #bazarpaknil #bazarpaknilkosmetikmurah #dyxymurah #dyxy #dyxyfoundationmalaysia
#Dyxy #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#bccream #mekapmurah #foundationdyxy #setdyxybccream #setdyxy #setdyxycosmeticmurah #dyxyasyalliee

Produk kegemaran Mua Bellaz dan Mua2 Malaysia.
.
kualiti
.
original
pertanyaan dan pbelian terus WHATSAPP 601135486809

#kosmetik #bellaz#sayajual #kualiti #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah #intaig #instagood

🍃 DYXY Face Mist 160ml++
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~ Effect Glowing serta merta
~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~ Boleh dijadikan makeup based
~ Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
. 🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
Jom cuba sekarang!
.
.
.
#dyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipstickmatte #dyxyfreegift #dyxyfreepostage #dyxycodkemaman #dyxylover #makeuplover #bazarpaknil #bazarpaknilkosmetikmurah #dyxymurah #dyxy #dyxyfoundationmalaysia
#Dyxy #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#bccream #mekapmurah #foundationdyxy #setdyxybccream #setdyxy #setdyxycosmeticmurah #dyxyasyalliee

🌻 GRAB Combo Asyalliee NOW 🌻
.
Set include :
.
.
🍁1 x Bc Cream foundation
🍁1 x Green Tea Facemist
🍁1 x Brush
🍁1 x MYSTERY FREEGIFT
🍁1 x Paper Bag DYXY
🍁1 x FREE POSTAGE
.
.
Combo BEST SELLER ni dapat PERCUMA Paper Bag DYXY & ade SPECIAL FREE GIFT taw 💕 memang sesuai untuk lovelies yang baru 1st time nak cuba, sekali dah pakai. Confirm MENYESAL ❌ grab dari dulu 😵😵😵
.
Korang tunggu apa lagi ? Jom cepat cepat DM untuk tahu lebih lanjut mengenai DYXY COSMETICS !! 💐
.
.
#dyxycosmetics #sayajualdyxy #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxylipstickmatte #dyxyfreegift #dyxyfreepostage #dyxycodkemaman #dyxylover #makeuplover #bazarpaknil #bazarpaknilkosmetikmurah #dyxymurah #dyxy #dyxyfoundationmalaysia
#Dyxy #dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#bccream #mekapmurah #foundationdyxy #setdyxybccream #setdyxy #setdyxycosmeticmurah #dyxyasyalliee

Alahai sweetnya dia..pinkish2 natural pipi si cantik ni apply Suikone Blusher tau 🤗
.
dap2 saja.xkacau fd atau makeup kita. dengan blusher jenis cushion ni
xrisau blusher pecah bila jatuh. .
jimat dan tahan lama. berbulan2 boleh guna.apa tguu lagi? jom cuba.
wasap 011-35486809 sekarang!
rm39
pos rm8sm/rm12ss

#suikoneblusher #suikone
#blusher #cantik #jimat #sayajual #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkosmetikmurah #kosmetik

YARRA MOISTURIZER .
👍PELEMBAP SIANG & MALAM 👍MAKEUP BASE 👍RAWAT KULIT .

50ML RM31
100ML RM48 (free fridge magnet bellaz)
pos Rm8sm/ Rm12ss .

FUNGSI / KEBAIKAN YARRA MOISTURIZER XTRA C : ✔ Membantu untuk merawat kulit yang bermasalah
✔ Anti Jerawat
✔ Memudarkan Jeragat
✔ Menjadikan kulit lebih Flawless ✔ Menyerlahkan kecantikan kulit
✔ Anti-aging serta wajah akan kelihatan muda remaja
✔ Merawat luka
✔ Menghalang sinar UV yang berlebihan
✔ Mencerahkan kulit
✔ Menjadikan kulit lebih Licin & Tegang
✔ Menghilangkan masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak
✔ Kulit akan lebih Lembab
✔ Mencegah masalah kulit kering
✔ Tambah Nutrisi dalam kulit
✔ Parut akan hilang jika digunakan secara konsisten
✔ Mengecilkan pori yang terbuka
✔ Mengurangkan minyak
✔ Mengecutkan jerawat dengan pantas
✔ Menghilangkan masalah eyebag / lingkaran gelap bawah mata

BERMINAT UNTUK ORDER WHATSAPP 011-35486809

#yarra
#yarramoisturizer
#yarraxtrac
#bazarpaknilkosmetikmurah #pelembap #viral #sayajual #sayapakai #instaig #malaysianig

Most Popular Instagram Hashtags