#bazarpaknil

MOST RECENT

Hello Monday !

Jgn Monday blues sgt k. 🍫COKLAT KETAGIH
🍫TAK PERLU RENDAM AIR PANAS
🍫2 jenis COKLAT PUTIH atau COKLAT MILK
🍫PILIH 4 TOPPING PERCUMA KEGEMARAN ANDA
🍫COKLAT CAIR DAN ISI YANG RANGUP!
🍫JADIKAN SARAPAN / BRUNCH SEGERA ANDA
🍫MAKAN BEGITU SAJA ATAU SAPU PADA ROTI 😋😋😋😋
"Terus Makan, Hatiku Tertawan!"
KRUNCHY CHOCO MELTS
.
📞011-2001.9403
📞014-330.3189
FB : krunchy choco melts hq
IG : krunchychocomeltshq
.
#hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #chocolatedelicious #crispy #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #bakes #breakfast #takefive #uitm #studentlife #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen #agentchocolate #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive

Set cadar Super Queen Embroidery 3 in 1.. Satu cadar tebal dan 2 Sarung Bantal.. Rm170 satu set.. Whatsapp 0136368623.. #cadarpatchwork
#sayajual
#bazarpaknil
#patchworkcotton
#cadarmurah
#cadarbudak
#cadaronline
#cadarviral
#seripengantin
#cadarpatchworkmalaysia

🎉FLASH SALE🎉

SOMEBYMI Miracle Cleansing Bar

Sale starts today until 10.59am Wednesday.

Enjoy free postage all over Malaysia for this limited time. •


Note that reservation is not allowed. The order is made based on first pay first serve only.

Whatsapp or DM for purchase. •


Happy shopping😙

#sayajual
#bazarpaknil
#instagood
#like4like
#follow4follow
#likeforfollow
#tagforlikes
#malaysia
#eotd
#motd
#ootd
#vsco
#vscocam
#malaysia
#picoftheday
#photooftheday
#makeupjunkie
#glassskin
#worldcup
#selamathariraya

CITRONELLA = SERAI WANGI
.
Fieza memang suka serai wangi. Dulu masa duduk dekat rumah landed dulu memang tanam serai wangi. Memang wangi sampai ke dalam rumah bila kene cantas daun dia yang rimbun tu. Masa dalam pantang pun nak mandi air herba amik je then rebus. Mudah sangat
.
Tapi sekarang dah duduk rumah tinggi ni. Tak dapat la nak tanam serai wangi lagi.. sob..sob.. 😢
.
Makanya kita beli citronella je la
.
Dah berbulan nak sunting citronella ni. Tapi asyik tak jadi je. Ada yang lebih penting yang diperlukan. Punyalah sabar menunggu. Alih-alih bulan ni dapat FREE
ALHAMDULILLAH... baiknya hati Young Living. Macam tau-tau je kite nak 😆
.
Terus buka dah tak fikir dah
Alahai... wanginye
Rindu dengan bau ni
.
Wah.... nanti dalam pantang tak ada serai wangi dah.. tak apa. kite de essential oils. EO bunga pun banyak. Drop je dalam mandian. Huhu
.
Ada eo tapi tak tahu nak guna macam mana?
Baru nak cuba cuba?
Minta tolong ajar boleh?
Dah lama dengar tapi tak faham?
Meh roger fieza.. fieza guide korang from 0 to Hero! 🤗
Psstttt.. group support pun ada 😘
.
Nak join beli dengan harga murah? Klik
http://bit.ly/2wHubkm
.
Nak sembang-sembang detail? Klik
http://oilingwithfiezamir.wasap.my
.
🌻 Sharing is Caring
Distributor : Fieza Amir
Id: 11468278
📞 0126823875
📞 0126823875
📞 0126823875

Pickup Point 🚗
👉🏻#aeonbigpuchongutama
👉🏻#ppukm
#oilingwithfiezamir
#yleo
#youngliving
#younglivingmalaysia
#younglivingpuchong
#younglivingeo
#younglivingmurah
#essentialoils
#bazarpaknil
#younglivingindonesia
#younglivingbrunei
#younglivingsingapore
#sharingwithoiltogether
#dolcerynaoilers
#seraiwangi
#mandianserum
#pantang

.
BAWAL CROWN👑👑
.
👑manik bercorak di tampal seperti mahkota bagi si pemakai
👑manik xmudah tanggal apabila d basuh
👑kain bawal premium brand airis dan artie
👑material cotton voile
👑senang di bentuk.
👑pelbagai pilihan warna
👑murah tetapi d jamin kualiti terbaik
👑available bidang 45/55/60. Sila pm untuk cek stock
.
Berminat dm or whtsapp 0175336873
.
#bawalmurahcustommade
#bawal #bawalmurah #bawalmurahmalaysia #bawaltabur #bawaltaburmurah #bawalmanik #bawalmanikmurah #manikmurah #bawalbatu #bawaldiamond #diamondmurah #bawalkelantan #tudung #tudungmurah #tudungkenduri #tudungraya #tututpaurat #sayajual #sayajualtudung #sayajualmurah #bazarpaknil


Are You Ready For #Mama...??? 😍😍😍✨✨✨🔥🔥🔥


Check it out on Youtube tonite, 8 pm ok guys.. ❣️❣️❣️😘😘😘✨✨✨


#ryandeedatxrezza
#indigitalmusic
#ryandeedatfanpage
#ryanersmy
#ryandeedat

Nama Item: ARMOR HEAD SPACER
Price : 1 biji RM2
Beli 8 biji RM12 (RM1.50)
(boleh campur dengan spacer yang lain)
Warna : BRONZE
.
STOK TERHAD. KALAU NAK BANYAK KENA PREORDER

Untuk tempahan boleh whatsapp(shj) +60173650569

Klik link di bio @6blinkshopp untuk direct whatsapp

#6blinkshopp #6blinkenterprise #candybead #candybeadmurah #sayajualcandybead #sayajualmurah #spacer #sayajual #sayajualmurah #sayajualmanik #untukdijual #borongmurah #borongborong #gelangmanik #beadbracelet #diygelang #manikmurah #beadsmurah #gelangmurahmalayasia #bazarpaknil #bahancraftmurah #handmademalaysia #instamagik


Are You Ready For #Mama...??? 😍😍😍✨✨✨🔥🔥🔥


Check it out on Youtube tonite, 8 pm ok guys.. ❣️❣️❣️😘😘😘✨✨✨


#ryandeedatxrezza
#indigitalmusic
#ryandeedatfanpage
#ryanersmy
#ryandeedat


Are You Ready For #Mama...??? 😍😍😍✨✨✨🔥🔥🔥


Check it out on Youtube tonite, 8 pm ok guys.. ❣️❣️❣️😘😘😘✨✨✨


#ryandeedatxrezza
#AbeMah
#ryandeedatfanpage
#ryanersmy
#ryandeedat

Lala nak belanjaa uolls petua paling sempoi. Kot la korang g travel kan kulit jadi sunburn boleh la amalkan petua ni 😍
.
.
.
.
Banyak kegunaan alovera@lidah buaya ni. Salah satu nya boleh hilangkan sunburn. Boleh hangin satu badan bila sunburn ni susah nak hilang 😂 tapi uolls jangan risau. Ini dia cara paling mudah dan berkesan!
.
🔹Pilih aloevera yang sedang elok taw. Jangan terlalu tua atau terlalu muda
🔹Belah batang aloevera tu dan ambil lendir aloevera tadi ke dalam ais kiub
🔹Masukkan dalam peti ais dan biarkan dia beku
🔹Bila dah jadi ais sapu kan pada bahagian yang terkena sunburn
🔹Sapu sehingga nampak kesan
.
.
Haa mudah je betul tak? Sebab kandungan air yang ada dalam aloe vera tu akan melembapkan dan meredakan sunburn tadi
.
Tapi kalau tak sempat jugak nak buat petua ni uolls sapu ajee ngan serum glowing Lagi senang 😍😍
.
Ok boleh la tag kawan2 uolls lelagi yang suka bersukan atau travel tu. Selamat mencuba!
.
#TipsCantikLala

Huishhhhhh.. Masih ber'OPEN HOUSE' lagi ke tuuuu???? 😬
Syok menghadap ketupat lemang??
Dah start timbang berat belum??
Hihihihi..
.

Sis saja je tanya.. Mana tau dah naik berkilo2 tapi x sedar diri..
Sis nak bagi uolssss sedar je.. 🤗
.

Kalau nak p open house makan banyak2 tapi berat badan still turun, boleh cari sis ye..
Kita sama2 ber'BODYDREAM'.. 💋
.

WASAP NOW
TEKAN LINK KAT BIO JE👆
.

#viral #bodydreammalaysia #cocoslimming #cocoslimmingdrink #bodydreammurah #cocoslim #bodydreamcocos #igshop #trustedseller #cocoslimmingmurah #kurustanpasedar #postageeveryday #instaboomakademi #fibermax #detox #bodydreamfibermax #misikuruslepaspantang #misikurus #tipspantang #mummygojes #jomkurus #tipskurus #barangbaby #makananberpantang #bazarpaknilprodukkecantikan #bazaronline #barangmurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah

OFFER!!! OFFER!!! OFFER!!!
.
.
🔥PROMO SYAWAL🔥
Vans Old Skool
.
Size Available : Euro
.
.
👟Saiz 36-45
.
*saiz adalah panduan,detail sila pm admin
.
*Sementara stok masih ada
.
.
Harga asal :
.
💰Rm 120 SM
💰Rm 125 SS .
.
Harga promo :
.
💰Rm 100 sm/add rm5 ss
.
🚚 Free Postage .
.
📲 Screenshot & whatsapp admin
.
📲 Klik link kat bio tak payah save no dah
.
. 😁Happy Shopping 😁

#sayajual #sayajualkasut #sayajualonline #sayajualmurah #bazarpaknil #sneakers #sneakersmalaysia #kasut #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutshahalam #kasutkualalumpur #kasutraya #kasutsukan #kasutmalaysia #hmindustries #sneakersfreakbyhmindustries

Most Popular Instagram Hashtags