#bazarkaratserialam

120 posts

TOP POSTS

Meenz bundle
#streetbundle
#bazarkaratserialam
Mencari sesuap nasi utk sahur jap lagi...ada ke yg sudi nak mnyingah.....

wts..
all about Carhartt (black)
1.chore hoodie
•size?? (tag faded) •pit 26"
•shoulder to shoulder 21"
•length 27"
•made in usa
•very good vintage condition 8.8/10

2.washed duck work pants
•size manual 36"-37"
•length 40"
•made in mexico (USA components) •good condition 8.5/10

3.meijer baseball cap
•one size fit's all (adjustable) •made in china
•condition NWT (new with tags)
fast deal whatsapp
01376575O1

Lama xberaksi terasa rindu...tema army #vintagenightmarket #vintagearmy #military
#bazarkaratserialam

Ada ni brg2 ekor nak di lepaskan....Jengah2 lh kat #bazarkaratserialam kami bersiaran mcm biasa....
#streetbundle
#meenzbundle
#bundlemurah

people nearby jerr mampu nak usya face to face tak brani cam korang 😂 #bazarkaratserialam #camel #vintage #abamvintage #abamcuba #bundle #meenzbundle

Pada peminat-peminat koleksi bundle,disini kami ada menjual pelbagai jenis pakaian seperti baju,kasut,beg dan lain-lain yang berjenama dari saiz peringkat kanak-kanak hingga ke dewasa..
isabella kids bundle & preloved
#Bazarkaratserialam
#syurgabundle #publicbank #maybank

masih disini demi mencari semangkuk meggi
#bazarkaratserialam
#bundlebundle
#vintage

MOST RECENT

Lama xberaksi terasa rindu...tema army #vintagenightmarket #vintagearmy #military
#bazarkaratserialam

wts..
all about Carhartt (black)
1.chore hoodie
•size?? (tag faded) •pit 26"
•shoulder to shoulder 21"
•length 27"
•made in usa
•very good vintage condition 8.8/10

2.washed duck work pants
•size manual 36"-37"
•length 40"
•made in mexico (USA components) •good condition 8.5/10

3.meijer baseball cap
•one size fit's all (adjustable) •made in china
•condition NWT (new with tags)
fast deal whatsapp
01376575O1

people nearby jerr mampu nak usya face to face tak brani cam korang 😂 #bazarkaratserialam #camel #vintage #abamvintage #abamcuba #bundle #meenzbundle

Meenz bundle
#streetbundle
#bazarkaratserialam
Mencari sesuap nasi utk sahur jap lagi...ada ke yg sudi nak mnyingah.....

Ada ni brg2 ekor nak di lepaskan....Jengah2 lh kat #bazarkaratserialam kami bersiaran mcm biasa....
#streetbundle
#meenzbundle
#bundlemurah

Most Popular Instagram Hashtags