#bazaarpaknil

8428057 posts

TOP POSTS

Selamat datang selamat datang, Dato' Mukhriz..
.
Selamat datang selamat datang, Dato' Mukhriz......
.
Yang ke stadium mesti dengaq kan @ultraskedah09 chant ni. Terbaikkk Dato' @mukhrizmahathir antara pemimpin yang menaikkan semula bolasepak negeri Kedah. Biar Jasa Jadi Kenangan!
.
Photo: @ahmadaki
.
#hijaukuning #pulunkedahpulun #balunkedahbalun #kedahseratarata #thisisdarulaman #thisisaloqstaq #biarjasajadikenangan #kedahpantangkalah #langmerah #redhawk #kedahamanmakmur #kedahfa #ultraskedah #playwithheart #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #igreviewmalaysia #igreview #paidreview #bazaarpaknil #bazarpaknil #terlajakgol #kedah #aloqstaq #kahaqketegaq #discoverkedah

[BILA KALI TERAKHIR POST TERPAPAR KAT TOP POST? KE TAK PERNAH?]
.
Bagaimana LIKES membantu tgktkan jualan?
.
Jika gambar anda mendapat LIKES yg tinggi dlm masa yg singkat, gambar anda akan LEBIH KERAP dilihat oleh LEBIH RAMAI potential customer.
.
Jika gambar anda berada pada TOP POST (nak TOP POST, kena byk LIKES dlm masa SINGKAT), BAYANGKAN berapa ramai yg akan dapat lihat produk atau servis yg anda jalankan. Yg pntg, LIKES kena byk dan HASHTAG # kena tepat pada sasaran audiens target anda.
.
LIKES yg byk jg meningkatkan trust dan kredibiliti anda sbg penjual.
.
Whatsapp skrg, Abam Chillis dah x sabar nk bantu anda! Ingat, LIKES yg lebih tggi dpt membantu tingkatkn SALES anda!
.
Abam Chillis bg FREE 20 LIKES utk mana2 gambar supaya anda lebih yakin dgn servis yg abam berikan.

100% SELAMAT!
.
Cecepat watsapp abam!
.
.
#instashopmalaysia #igshopmalaysia #tempatanfest #lokalah #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #ootdmalaysia #hijabmalaysia #jerbazaar #pencarianmodelmalaysia #instareview #giftreview #malaysianhijab #gadismelayu #instareviewmalaysia #lokalbah #bajumurah #heightupmalaysia #tiensmalaysia #supplementmalaysia #badancantik #binabadan #sado #abgsado #proteinmurah #jomkurus1malaysia

Disebabkan pengirim product #abbl ni xbagi tau akaun IG dia, so #paknil tag IG @official_abbl
Mana2 yg ada masalah bau ketiak tengit, busuk, kuning atau hitam boleh cuba ABBL - anti bau bawah lengan
.
#paknilreviewpercuma ini dibawakan oleh #bazaarpaknil So jom ramai2 follow @bazaarpaknilofficial

[SALES SENDU?] Hati sedih pilu tak terkata. Dahlah sales takde , customer pulak dicuri orang 😭 Buat habis Internet beli hari-hari tapi takjadi apa 😢
.
Takpe. Sebab tu perlunya ada ilmu sebelum berniaga ? Ye dak? Dulu IG saya 5k , sebelum masuk kelas sifu @ajimaura ni. Dah masuk barulah ramai customer nampak ig handbag yang comei lote ni 😘😘
Terima kasih @insta.tutor.malaysia 👍
.
Yang berminat nak dapatkan ebook Saka ni, mai WhatsApp +601127863896. Ramai dah berjaya 👍👍

CEO HBU ENTERPRISE : @nurumiraarl
INAI CONES : @hbusspa_2
BAJU PRELOVEDMURAH : @iftikharclothes
🌸
PACKAGE INAI PENGANTIN & CATERING : +60143344407
.
PACKAGE SPA : +60193930500
.
EMAIL : nurumiraarl02@gmail.com
🌸 📍SPA : 2.08, KOMPLEKS NIAGA SG MERAB
#hennabyumira #henna #hennacraft #hennaart #inai #inaipengantin #inaimerah #bazaarpaknil #iklan #iklanvisitig #visitmyig #sayajualawakbeli #pengantin #golecha #photogrid
#inaimalaysia #hennaback #whitehenna #inaiputih #inaiputihkl #inaiputihmalaysia #inaiputihkahwin #inaiputihkl

MOST RECENT

Suka tak??Memang WOW lah yg ni.👍👍👍 🔥🔥NEW METAL FIDGET SPINNER🔥🔥
Harga OFFER RM60 sahaja siap pos. FREE Casing.
Berminat...Whatsapp : 0133856968
:
👉Nak order boleh tekan link wasap di bio👆👆
:
Cepat-cepat wassap okay😘😘😘
:
#murah #fidgetspinner #spinnermalaysia #spinnermurah
#fidgetspinnermurahmalaysia #fidget #fidgetmalaysia #spinner #malaysiaspinner #fidgetmurah #fidgetspinnermurah #fidgettoy #spinnermalaysiamurah #kualalumpur #malaysiafidgetspinner #spinners #spinnermurahmalaysia #spinnersofinstagram #barangmurah #handspinner #office #spinnerfidget #fidgetcube #followforfollow #sayajual #sayajualspinner #sayajualonline #bazaarpaknil #kedaionline #bazaarmalaysia

🎉 LIMITED STOCK! 🎉
1 PCS RM39 FREE POSTAGE
2 PCS RM70 FREE POSTAGE
3 PCS RM100 FREE POSTAGE
___________________________________________________
✨ BOLEH MIX. DESIGN LAIN KLIK #TAC3PCSRM100
___________________________________________________
Material : crepe
Measurement : length 65cm, shoulder 37cm, sleeve 58cm, bust 98cm, armhole 46cm, hip 108cm
___________________________________________________
WHATSAPP 017-7978522 (Ana)
=========================================
#sayajual #sayajualmurah #tunic #kemejamurahmalaysia #tunicmurah #blousemurahmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #moodrepublik #dropshipmalaysia #skirtlabuh #skirtcantik #skirtlabuhmuslimah #skirtborong #skirtlabuhmurah #blouselabuh #blousemurah #blousekorea #blousechiffon #sayajualblouse #sayajualskirt #longtopmurah #longtopmuslimah #skirtmalaysia #kemejamurah #skirtmurahmalaysia #skirtcantik #fashion #linenblouse #blouselabuh #lofattahlovers

❤️❤️❤️❤️❤️
SET SONIA PEPLUM

Measurements :
Top
Shoulder : 14.5"
Bust : 39"
Sleeve length : 22"
Arm hole : 8.5"
Length : 26"

Skirt :
Waist : 24-45"
Hips : 40"
Length : 39.5"

free size
Material moss crepe+cotton linen
x jarang

RM79 SM
+RM10 SS

Berminat || whatsapp 0139349250

#sayajualbaju #sayajualmurah #sayajual #sayajualblousemurah #blousemurah #bazaarpaknil #blousecantik #sayajualdress #blousecantikmurah #blouselabuh #bajumurah #bajumuslimah #bajumurahmalaysia #instashopmalaysia #instashopping #bajukurungmoden #tshirtmurahmalaysia #tshirtmurah #jubah #jubahmurah #bajukurungmurah #jubahmalaysia #kebaya #peplum #songket #bajumelayumurah #setsoniapeplum

5:15 MikaBlackmask

RAHSIA MUKA CERAH DAN FRESH !! 🌞🌞
.
Nak nampak fresh 24 hours and muka nampak clean je? , bebas dari Black head dan white head yg menjadi punca jerawat?!.
.
#Mikablackmask by #mikaseries ni ada dua bahan utama semulajadi iaitu daun pudina🍃 , patut la sejuk❄️, dan satu lagi bahan iaitu pokok gelang pasir (boleh google) untuk mematikan bakteria di muka🌝 .

Make sure pakai 1jam Ye. If Guna 1kali seminggu boleh tahan sampai 2 bulan lebih, jgn risau lelaki perempuan boleh pakai
. 👏👏👏Kelebihan pakai mika black mask :-👏👏👏
.
🔴muka kekal "fresh"
🔴boleh hilangkan white head & black heads
🔴membuang sel kulit mati
🔴pencerahan kulit.
🔴muka kekal bersih.
🔴boleh hilangkan stress . .
.
WhatsApp +6010-8289620 utk pembelian dan pertanyaan..
.
#sayajual #mikaseries #mikablackmask #mikawhitening #mikamagicnose #zoeyrahman #produkkecantikan #terlajaklaris #bazaarpaknil

READY STOCK 💨
RM90 SIAP POSTAGE SM

STOCK TAK BANYAK BAIK CEPAT

ZX FLUX GOLD
SIZE 41-45 EURO

JANGAN RISAU UNTUK ORDER, KAMI TRUSTED SELLER. IN SHAA ALLAH SEMUA URUSAN MUDAH 😻

How to order?
WhatsApp +601139412559 ataupun DM kami segera!

#kasutmurah #kasutmalaysia #Kasutmurahmalaysia #sayajualkasut #bazaarpaknil #kasutadidas #kasutnike #kasutadidasmurah #kasutnikemurah #kasutbola

Hanya dalam 1 bekas 12 kelebihan kiter kasi settle kat muka uolss semua.
.

Bukan CANTIK je dapat , tapi RAWATAN MUKA sekali tau kite kasi pakej. Eh taknak ke ?? .
Betul ke nihh ? Macam tak percaya je
.
----------------------------------------------------------------
.
" Sejak pakai KAAY DD CUSHION ni kulit nampak makin cerahlah. Parut jerawat pon makin pudar " Maira - JB
.
" Pori- pori saya dulu besar-besar , tapi lepas pakai sebulan , sy perasan makin kecik pulak... " Nurul - Ampang
.
" Ramai budak ofcmate tegur muka sy nampak natural beauty sekarang. Tak payah mekap tebal2 pon dah GLOWING muka "
Farah - PJ .

Tak nak ke orang puji muka uols NATURAL BEAUTY LOOK macam Lisa Surihani ???
.

Kenapa perlu mekap tebal kalau boleh nampak cantik dengan hanya beberapa dab... dab... pada muka tu kan...
.

Okeylahh saya NAK ?? Macam mana nak beli nihh?
.

Pantas uolss !!! Whasapp cik atin di 👇
📲 019-2981797
📲 019-2981797
📲 019-2981797

#sayajual #sayapakai #bazaarpaknil #kaaycosmetic #ulfaabeauty #Nlee #ileesh #cemaraspa #ddcushion #loosepowder #lipmatte #mesrasolat #iceslimz #sejuk #kurus #cosmetics #MG #vitEfacemist #f4f #l4l #JushineC #JusZahra #visitmyig #onlineshop #shopping #cantik #sihat #produkmalaysia

❤️❤️❤️❤️❤️
SET SONIA PEPLUM

Measurements :
Top
Shoulder : 14.5"
Bust : 39"
Sleeve length : 22"
Arm hole : 8.5"
Length : 26"

Skirt :
Waist : 24-45"
Hips : 40"
Length : 39.5"

free size
Material moss crepe+cotton linen
x jarang

RM79 SM
+RM10 SS

Berminat || whatsapp 0139349250

#sayajualbaju #sayajualmurah #sayajual #sayajualblousemurah #blousemurah #bazaarpaknil #blousecantik #sayajualdress #blousecantikmurah #blouselabuh #bajumurah #bajumuslimah #bajumurahmalaysia #instashopmalaysia #instashopping #bajukurungmoden #tshirtmurahmalaysia #tshirtmurah #jubah #jubahmurah #bajukurungmurah #jubahmalaysia #kebaya #peplum #songket #bajumelayumurah #setsoniapeplum

🌷Melur Kurung ready stock🌷
.
Harga: RM187sm RM192ss
.
🔹Material : High quality silky italian crepe (minimal iron)
🔹Beads yang berkualiti dijahit tangan pada bahagian lengan
🔹Jahitan pleates bawah baju dan lengan
🔹Zip depan (nursing friendly)
🔹 Wudhu friendly (zip sorok di lengan)
🔹Ada saiz XS - XL
🔹 Ada 7 design
.
Whatsapp - 011-37176334
.
.
REMARKS : WARNA ASAL BAJU 5-15% LEBIH GELAP DARIPADA GAMBAR DISEBABKAN FAKTOR CAHAYA
.
#bajukurung #bajuraya #bajuraya2017#peplum#kebaya#dress#dressmurah#kebayamanis#kebayamoden#shawl#shawlmurah#sayajualmurah#bawalmurah#bazaarpaknil#shawlkeknis#heroseorangcinderella#fattahamin#fattzura#jubah#jubahmurah#kebarung

🔴PEPLUM MARISSA🔴

HARGA
RM 100/105ss

UKURAN BAJU
BAHU 15'
DADA 36-40 MAX'
L.TANGAN 23'
L.DEPAN 25'
L.BELAKANG 36'

UKURAN SKIRT
PINGGANG 32-36'
PUNGGUNG 36-40'MAX
L.KAIN 41'

MATERIAL
MOSS CREPE
ZIP DIBELAKANG
SELESA

3WARNA
MAROON
PINK
DARKBLUE

Whatsapp 01114484304

#sayajual #bazaarpaknil #skirtmurah #trustedsellers #aaishahdhiarana #dropshipdiperlukan #blouse#palazo #bajuraya2017 #collectionraya2017 #sayajualbaju#heroseorangcinderella #fatzura #plussize #dropshipwanted #littleprincessaaisyah #rozitachewan#kukirimcinta #ootd
#kukirimcinta#bajumuslimah #setcouple #kurta #bajurayasedondon #abamsado #gemagegarvagana #setfamily
#bbaminahsongket

🌷Melur Kurung ready stock🌷
.
Harga: RM187sm RM192ss
.
🔹Material : High quality silky italian crepe (minimal iron)
🔹Beads yang berkualiti dijahit tangan pada bahagian lengan
🔹Jahitan pleates bawah baju dan lengan
🔹Zip depan (nursing friendly)
🔹 Wudhu friendly (zip sorok di lengan)
🔹Ada saiz XS - XL
🔹 Ada 7 design
.
Whatsapp - 011-37176334
.
.
REMARKS : WARNA ASAL BAJU 5-15% LEBIH GELAP DARIPADA GAMBAR DISEBABKAN FAKTOR CAHAYA
.
#bajukurung #bajuraya #bajuraya2017#peplum#kebaya#dress#dressmurah#kebayamanis#kebayamoden#shawl#shawlmurah#sayajualmurah#bawalmurah#bazaarpaknil#shawlkeknis#heroseorangcinderella#fattahamin#fattzura#jubah#jubahmurah#kebarung

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada MBW Loveliest semua💋💋
.
Loveliest kita yang sorang ni, nak share pic beliau before n after 'consume' MBW💋💋💋
.
~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~
.
* kulit semakin sekata
* 1 kotak penggunaan MBW
* kulit semakin cerah dan berseri
* jeragat dah kurang
.
~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~
.
Bagi anda yang ingin mencuba dan merasai kehebatan MBW ini bolehla hubungi agen dan stokis berhampiran anda.. Ok! .
~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~~♥~
.

#miracleboosterwhitening #miraclewhitening #koyakkemamcantik #3haricantik #jomshoppingonline #jomcantik #jomsihat #produkhalal #produkkecantikkan #produkkesihatan #produkbumiputera #bazaarpaknil #jomcantiksihat #abizaazharonlinegarage #testimonimiracleboosterwhitening #syukur #agenstokisdiperlukan #janapendapatan #beautyisyours #luluskkm #seremban #kulitcerah #kulitsekata #kulitputih

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags