#bazaarpaknil

MOST RECENT

SALE ‼️‼️‼️
SALE ‼️‼️‼️ .
.
RM70/ RM75 SS
TERMASUK POS

Kurung moden & mini kurung

Saiz XS S M L XL XXL

PROSES ODER 3-4 HARI BEKERJA

NO BOOKING ‼️‼️
NO RETURN ‼️‼️
NO EXCHANGE ‼️‼️ .
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian
📍Ada Sedikit perbezaan Warna
10 % faktor Cahaya Kamera .
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
.
.
Pertanyaan & oder whatsapp 01111506825
.
.
#dglamcollections769
#minikurung
#bajukurungmoden
#bajukurungbawahrm100
#bajukurungraya
#bajuraya2018murah
#bajukurungplain
#bajukurungbyltc
#bajupengantin
#bajudinner
#noradanish
#bajunikah
#bajutunang
#bajukurungmurah
#fattzura
#pengantin
#haribahgia
#photostudio
#bajuraya
#muslimahfashion
#bajukurungmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#sinarfm
#makeupartis
#cintafatamorgana
#koleksiraya
#bajukurungmurahcantik
#pemborongkainpasangmurah
#bahagiabukanbidaan
#koleksiraya
#bajukurungsale

Kafein tak bole banyak-banyak uols. Banyak kesan buruk dia. Dan yang paling wanita takut adalah kedutan pra-matang⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Uols nak mencuba mana-mana produk Mamadil? Nak lebih testimoni dah info produk? Check sini #testimonimamadil & #produkmamadil⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jangan lupa follow KekZaa jugak ye⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Page FB : Mamadil Setiawangsa ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ig : mamadil.faizah ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Whatapps KakZaa : 0126984957 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#MamadilbyFaizah #MamadilSetiawangsa #MamadilKLSentral #Mamadilkeramat #MamadilWangsaMaju #MamadilMelawati #MamadilWangsaMelawati⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#MamadilDamansara #MamadilAmpang #MamadilGombak #MamadilKL #MamadilSelangor⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#MamadilSetapak #BazaarPaknil #aurainstabatch7 #flawless #cantik #susu #ekzema #wanita #skincare #malaysia #young #2018 #healthy #ibu #pregnant #alienaventure

❤ New Arrival ❤
============== Bismillahirahmanirrahim. 🌸 KURUNG DARIYYA RUFFLES 🌸

Material Como Crepe

Material Yang Susah Renyuk Dan Mudah Di Iron

Jahitan ROPOL Di Bahagian BAWAH BAJU Memberi Efek Slim Kepada Si Pemakai Size XS Hingga XXL

Details dan order :
www.wasap.my/601140261940/PMDARIYYAruffles

#sayajual #kurungMurah #Mawarcotton #CantikMurah #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand

Siapa ada MASALAH MALAS NAK TOUCH UP MAKE UP BALIK? Angkat tangan 🙋🏻‍♀️Sebab kita sama! Serious malas tau nak touch up make up banyak kali. So penyelesaian nyer sis suka pakai produk Wawa Cosmetics! Lagi2 lipmatte Wawa ni tersangat lah WATERPROOF! if minum or makan boleh tahan lama! Nak tanggal kan pun easy, just guna wet tissue. Settle lagi #masalahduniawanita 😬
-
Korang cuba baca Ingredients #lipmatte ni dekat bawah👇🏼
.
💋With Vitamin E & Jojoba Oil. Fungai ibarat lip care utk lembapkan & rawat bibir yang kering atau bibir gelap.
.
💋Juga lipmatte ni tk mengeringkan bibir, sbb ada kandungan madu yg boleh merawat bibir hitam & kering
-
So apa lagi jom lah cuba. Sekarang SET COMBO still ONZ tau! Cepat grab✨
Untuk order: Klik link biru dekat bio sis tu ya dear💋

🔸 HARGA EMAS 916 🔸 *PERINGATAN PENTING !!!!!! Untuk sebarang tempahan @  pertanyaan, boleh whatsapp terus admin di

010-7996905 | 010-7996905

#kedaionline #kedai #kedaimurah #kedai_emas_sriharmoni #sale #salesale #hargamurah #hargamampumilik #emas916 #hijab #gold #bazaarpaknil #visitmyig #emasmurah #usahawanmuda #barangmurah #barangkemas #emas999 #jombeliemas #promosiemas916 #emasonline 📳☞www.wasap.my/60107996905
📳☞www.wasap.my/60107996905
📳☞www.wasap.my/601079969052

Hi morning 🌹 breakfast apa tu ? Dah grab belum serbuk ajaib #thesuriaroseswhiteningcollagen ? Yang belum grab tu . Boleh lah try risik risik harga promosi . Hehe .
#thesuriasoap pun ada promosi tau . Siap ada freegift lagi tau sis bagi 😍 .
Yang jauh kita POSTAGE. Yang dekat kita boleh COD . Kita deal sampai jadi lah 🤝 .
📲link ws di bio 📲
.
#thesuriaroses #cintatiadaganti #thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriasoap #thesuriaroseswangsamaju #thesuriarosescheras #thesuriarosesampang #detox #bazaarpaknil #thesuriarosesdamansara

Kalau korang ada masalah kulit kering & kasar sampai tahap mengelupas tia memang suggestkan korang untuk minum Susu Maaez contoh macam customer tia ni dia kongsikan testimoni dari anak dia Alhamdulillah kulit anak akak yang kering dah lembut dan tidak mengelupas. Hari tu jumpa doktor pakar memang doktor cakap kulit anak akak terlalu keras sehingga urat tangan pun rasa sakit sebab kulit terlampau kering, Sekarang ni anak akak cakap lepas minum susu maaez kulit muka dia pun rasa lembut je. Alhamdulillah.
.
Hasil ikhtiar dengan susu maaez tak sampai 1box pun dah nampak kesan, Sebab apa? Sebab rumusan dalam susu maaez ni kaya dengan khasiat. Bukan untuk masalah kulit kering dan kasar sahaja kalau korang ada masalah elergik, ekzima, kurap, panau atau lain-lain masalah kulit Susu Maaez ni sangatlah membantu, Insha Allah.
.
Korang nak tia bantu masalah kulit korang? dah tak tahan menderita sakit bergaru-garu? Whatsapp & DM tia okay!

Hai darling!
.
KENAPA MESTI PAKAI INNER SNOWCAP THE BUBBLEPEARL?
.
🔸Material cotton SEJUK
🔸Melekap kemas
🔸19 pilihan warna
🔸Harga murah berbaloi-baloi..
🔸Lagi banyak beli,lagi murah harga korang dapat.. 🔸So apa tunggu lagi..Whatsapp untuk order..😘
.
Whatsapp no ni tau...
www.wasap.my/60122287347
.
♥️,
Hannah 🌷
.
#inner_byTheBubblepearl
#innersnowcap
#innersnowcapmurah
#tbpinner
#bazaarpaknil
#sayajual
#Assalamualaikum

SALE ‼️‼️‼️
SALE ‼️‼️‼️ .
.
RM70/ RM75 SS
TERMASUK POS

Kurung moden & mini kurung

Saiz XS S M L XL XXL

PROSES ODER 3-4 HARI BEKERJA

NO BOOKING ‼️‼️
NO RETURN ‼️‼️
NO EXCHANGE ‼️‼️ .
.
📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian
📍Ada Sedikit perbezaan Warna
10 % faktor Cahaya Kamera .
📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
.
.
Pertanyaan & oder whatsapp 01111506825
.
.
#dglamcollections769
#minikurung
#bajukurungmoden
#bajukurungbawahrm100
#bajukurungraya
#bajuraya2018murah
#bajukurungplain
#bajukurungbyltc
#bajupengantin
#bajudinner
#noradanish
#bajunikah
#bajutunang
#bajukurungmurah
#fattzura
#pengantin
#haribahgia
#photostudio
#muslimfashion
#bajukurungmurahmalaysia
#bazaarpaknil
#sinarfm
#makeupartis
#cintafatamorgana
#koleksiraya
#bajukurungmurahcantik
#pemborongkainpasangmurah
#bahagiabukanbidaan
#koleksiraya
#bajukurungsale
#cikgusekolah

Kulit pipi anak dah kurang merah Alhamdulillah belum cuba belum tau kan 🤗 tia dah cakap dah tak nak caye hehe
.
Kita yang dewasa ni pun kalau kena ruam rimas gatal kan. Ni kan pulak baby hmmm kesian dorang. Tapi untuk breastfeed minum perisa original tau .
Jom tawakkal dengan susu maaez InsyaAllah gatal-gatal ruam boleh reda 😊
.
Whatsapp cepat tekan link dekat bio 🤗

Most Popular Instagram Hashtags