#bazaarpaknil

8811785 posts

TOP POSTS

Jawatankuasa Tatatertib FAM dalam mesyuaratnya pada 20 Julai 2017 (Khamis) telah mencapai keputusan berikut:
.
Jurulatih Pasukan Pahang - Dollah Salleh
.
Perlawanan: Liga Super 2017, Felda United FC lwn Pahang pada 1 Julai 2017 di Stadium Tun Abdul Razak, Jengka
.
Kesalahan: Melanggar Artikel 61 Kod Tatatertib FAM yang dibaca bersama dengan Artikel 88 Statut FAM akibat tindakannya yang membuat kenyataan/komen di ruangan media berhubung isu yang melibatkan FAM tanpa kebenaran dan secara terus atau inuendo boleh memberikan impak yang negatif ke atas nama baik dan reputasi FAM, selain daripada mengecam mengenai urusan pentadbiran hal-ehwal FAM (kepengadilan) atau pengelolaan Liga Malaysia selepas perlawanan berkenaan.
.
Hukuman: Penggantungan selama 18 bulan daripada terlibat dengan sebarang aktiviti bolasepak kelolaan atau anjuran FAM dan didenda sebanyak RM30,000. Walau bagaimanapun, jawatankuasa telah memutuskan untuk menggunapakai Artikel 35 Kod Tatatertib FAM di mana Defendan dikenakan penggantungan selama 9 bulan pertama dahulu (dari 21 Julai 2017 hingga 20 April 2018) dan baki 9 bulan kedua (21 April 2018 hingga 20 Januari 2019) adalah ditangguh terlebih dahulu tertakluk kepada kepada kelakuan baik Defendan. Jika kesalahan yang sama berulang dalam tempoh 12 bulan selepas penggantungan pertama, maka hukuman penggantungan 9 bulan kedua akan dikuatkuasakan serta-merta terhadap Defendan. Hukuman ini boleh dirayu.
.
Follow @skrinbola.my untuk liputan dan highlight Liga Malaysia 2017 ๐ŸŽฅ
.
#malaysiasoccer #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #ultrasmalaya #msl2017 #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #malaysiaboleh #demimalaysia #negaraku #igreview #paidreview #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia

haa siapa pernah kena macam ni? angkat tangan ๐Ÿ˜‚ mesti best kan , rasa cm zaman dulu2 bila lepak๐Ÿ˜… tapi perit sikit lah sbb hati tu nak je kt phone tu , maybe itu perasaan cinta kot , hahaha .
๐Ÿ”ฝ
โš Tag SOMEONE / member korang ye ๐Ÿ’•
๐Ÿ”ฝ
๐ŸฆSempoi Squad : ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ‘ป
๐Ÿ‘‰ @sempoistuff @lawak.sempoi @komik.sempoi
๐Ÿ”ฝ
๐Ÿ“šFollow ig ni @lawak_jintoncit @malaysian_comedy
๐Ÿ”ฝ
๐Ÿ“ท : @aqhmz.nur
#sempOichannel #lawaksempOi #lawak #lawakboring #lawakhambar #lawakhangit #lawakmalaysia #lawaklucu #likeforfollow #paidreview #paidreviewmurah #swapreview #paidreviewmalaysia #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreviewig #igreview #reviewig #igreviewmurah #igreviewmalaysia #igshopmalaysia
#bazaarpaknil #tudung #kasut #follow4follow #lucu #dagelan #ngakakkocak #humor #mencintaimumrphotographer

Rm 30 ๐Ÿ˜ฑ ( Harga Promosi !!! Cepat cepat sebelum terlambat !!! )
Size S-XXXL ๐Ÿ˜
Long Sleeve Available ๐Ÿ‘•

100% cotton ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป memang selesa bila pakai dan tak panas ๐Ÿ˜Š .

Kalau nak lebih detail,boleh ws saya ๐Ÿ“ฒ
(01110615120)

#bajutshirtmurah #bajutshirtmurahmalaysia #bajutshirt #bazaarpaknil #tempatanfest #topimurah #topimurahmalaysia #lokalbrand #kasutvans #kasutconverse

PENTING!!! Untuk makluman anda semua
Berlaku perubahan sementara atau kekal Didalam proses FOLLOW

Sebelum ini
Boleh follow 200 orang sejam

Sekarang
Follow 30-40 orang sahaja dalam masa 15 minit.

Maksudnya setiap 15 minit kita hanya boleh follow seramai 30-40 orang sahaja.

Kita tak Di block jika lebih follow 30-40 orang dalam masa 15 minit tu,cuma following kita tak bertambah .Dalam erti kata lain BUAT PENAT JER ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Semoga manfaat
@ajimaura
@akademi.insta
#terapiinstagram
#ajimaura

MOST RECENT

KEHADIRAN ๐Ÿšผ โ€Œ๐Ÿ‡ธโ€Œ๐Ÿ‡ฆโ€Œ๐Ÿ‡ณโ€Œ๐Ÿ‡ฌ ๐Ÿ‡งโ€Œ๐Ÿ‡บโ€Œ๐Ÿ‡ฆโ€Œ๐Ÿ‡ญ โ€Œ๐Ÿ‡ญโ€Œ๐Ÿ‡ฆโ€Œ๐Ÿ‡นโ€Œ๐Ÿ‡ฎ adalah sesuatu yang istimewa dalam kehidupan rumah tangga. Jangan pernah takut kehabisan harta dan jangan mudah putus asa tetap optimis dan semangat untuk menghadirkan sang buah hati

KEHADIRAN ๐Ÿšผโ€Œ๐Ÿ‡ธโ€Œ๐Ÿ‡ฆโ€Œ๐Ÿ‡ณโ€Œ๐Ÿ‡ฌโ€Œ๐Ÿ‡งโ€Œ๐Ÿ‡บโ€Œ๐Ÿ‡ฆโ€Œ๐Ÿ‡ญ โ€Œ๐Ÿ‡ญโ€Œ๐Ÿ‡ฆโ€Œ๐Ÿ‡นโ€Œ๐Ÿ‡ฎ TIADA BANDINGANYA DENGAN APAPUN ๐Ÿ‘‹,
Bersabar berdoa dan berikhtiarlah yang masih belum mempunyai momongan...๐Ÿšผ JIKA ANDA INGIN CEPAT HAMIL DENGAN TERAPY ALAMI ANDA BISA HUBUNGIN KAMI โž™โž™โž™โž™โž™๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ‘‰BBM. DA2B71C3
#sempOichannel #lawaksempOi #lawak #lawakgram #lawakhambar #paidreviewmurah #igreviewmurah #igshopmalaysia #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #paidreview #igreview #paidpromote #swapreview #tudungmurah #kosmetikmurah #kasutmurah #jamtanganmurah #begmurah #likeforfollow #bazaarpaknil #follow4follow #ngakakkocak #lucu #humor #dagelan #igersmalaysia #funny #funnyvideo #mencintaimumrphotographer

๐Ÿ’ ZALIKHA LONG TUNIC ๐Ÿ’
.
๐ŸMaterial : High Grade Italian Cotton.
- Medium to heavy.
- Minimal iron.
- Wrinkle resistant.
- Comfortable cotton material.
- Loose cutting.
.
๐ŸFeatures :
โœ… Wuduk Friendly.
โœ… BF Friendly.
.
๐ŸPrice :
RM 79 / pcs without postage
Buy 2 pcs at RM 75 / pcs without postage.
.
๐ŸPOSTAGE RATE :
Semenanjung/SabahSarawak
.
1 pcs : RM 7/RM 11.
2 pcs : RM 10/RM 13.
3 pcs : RM 12/RM 15.
.
๐ŸFor order : whatsapp / tele 012-3147904 (wana).
.
#tunic #tuniclabuh #tuniclover #tuniclawa #tuniccantik #tunicstripe #tunicmurah #tunicraya #tunicmuslimah #tunicplain #tunicplussize #tunicmalaysia #blouse #blouses #blouseplussize #blouselabuh #blouseraya #blousemoden #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurahmalaysia #politeknik #student #usm #mencintaimumrphotographer #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #lemaribytripleh #trustedonlineshop #trustedseller

mooihaarhairperfume dengan Argan oil & vitamin E rambut kekal wangi dan lembut seawal 1minit penggunaan..๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐Ÿ˜‰ .
.
Rugi kalau tak cuba sebab :
.
๐ŸŒธ Wangian inspired by BOMSHELL
๐ŸŒธ ๐Ÿ’ฏ organic & natural
๐ŸŒธ Bau tahan lebih 8jam
๐ŸŒธ Water based.
๐ŸŒธ Cepat meresap / tidak berminyak
๐ŸŒธ Melembutkan rambut
๐ŸŒธ Mengurangkan rambut gugur
๐ŸŒธ rambut lebih terurus
๐ŸŒธ Menyerap minyak di kulit kepada
๐ŸŒธ Menghilangkan gatal pada kulit kepala
๐ŸŒธ Sesuai untuk wanita berhijab , lelaki atau free hair
๐ŸŒธ Mesra solat / senang digunakan
๐ŸŒธ Menghilangkan bau rambut yang kurang menyenangkan akibat memakai tudung yang terlalu lama & juga cuaca yg panas
.
Jum dapatkan harga promosi sekarang..
.
Raya Combo : rm55
For #mooihaarhairperfume 60ml & #mooihaarhairgrow 30ml
.
.
Cara menggunakan : spray spray jer pada rambut yang kering dan nikmati bau yang membuat uolls senyum..๐Ÿ˜Š
.
.
#ssnaturebeauty #ssnaturebeauty_hq #bazaarpaknil #moodrepublik #neelofa #ctdk #shawlmurah #mooihaarhairperfume #hijab#jubah#bawalcotton
#lawa#cantik #ssnaturebeautyteam #instagram #openforagent #mooihaarhairgrow

TS
๐ŸŒทPALOMA KURUNG 109(PK)๐ŸŒท
.
Price : RM 100sm / RM 105ss Free Pos
.
โ™ก MATERIAL: COMO CREPE
โ™ก NURSING FRIENDLY
โ™ก ZIP HADAPAN (HIDDEN ZIP)
โ™ก PINGGANG KAIN: GETAH PINGGANG + VELCRO
โ™ก KAIN DUYUNG
โ™ก TIDAK MUDAH LUNTUR / TERCARIK
.
Nota:ย Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
#baju #kurung #hariraya #bajurayacantik #bajurayahot #bajurayacantik #collection #kebayamurahmalaysia #sexydress #dinnerdress #bajumakanmalam #hot #hotbabe #instakurung #peplum #meletop #ootd #potd #jubahmurah #jubahmalaysia #preloved #bazaarpaknil #englishcotton #cotton #prelovedbajuraya #brocade #prelovedmalaysia #shoppingonlinemalaysia #feather #kebaya #kebayapeplum

Selling Pre Order - VANS GAME OVER for RM150. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #sneakerhead #hypebeast

biji kolestrol sis selalu suggest.pakai secara berperingkat.means pakai satu biji dlu.dah kecut bru pakai lagi yg lain2.. biji kolestrol selalunya pakai sekali jer dah kecut.x yah 2 kali pun xpe
tgk besar mana biji tu.
.
nam tahu lebih lanjut boleh direct whatsapp sis. .
๐ŸŒธ Ready Stok
๐ŸŒธ Whatsapp 01125508065
#ubattahilalat #ubatketuat #ubatkutil #bawalexclusive #aidijuma #auralens #ezlens #elrahexclusive #bazaarpaknil #berjayatimesquare #sunwaypiramid

TS
๐ŸŒทPALOMA KURUNG 109(PK)๐ŸŒท
.
Price : RM 100sm / RM 105ss Free Pos
.
โ™ก MATERIAL: COMO CREPE
โ™ก NURSING FRIENDLY
โ™ก ZIP HADAPAN (HIDDEN ZIP)
โ™ก PINGGANG KAIN: GETAH PINGGANG + VELCRO
โ™ก KAIN DUYUNG
โ™ก TIDAK MUDAH LUNTUR / TERCARIK
.
Nota:ย Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
#baju #kurung #hariraya #bajurayacantik #bajurayahot #bajurayacantik #collection #kebayamurahmalaysia #sexydress #dinnerdress #bajumakanmalam #hot #hotbabe #instakurung #peplum #meletop #ootd #potd #jubahmurah #jubahmalaysia #preloved #bazaarpaknil #englishcotton #cotton #prelovedbajuraya #brocade #prelovedmalaysia #shoppingonlinemalaysia #feather #kebaya #kebayapeplum

TS
๐ŸŒทPALOMA KURUNG 109(PK)๐ŸŒท
.
Price : RM 100sm / RM 105ss Free Pos
.
โ™ก MATERIAL: COMO CREPE
โ™ก NURSING FRIENDLY
โ™ก ZIP HADAPAN (HIDDEN ZIP)
โ™ก PINGGANG KAIN: GETAH PINGGANG + VELCRO
โ™ก KAIN DUYUNG
โ™ก TIDAK MUDAH LUNTUR / TERCARIK
.
Nota:ย Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
#baju #kurung #hariraya #bajurayacantik #bajurayahot #bajurayacantik #collection #kebayamurahmalaysia #sexydress #dinnerdress #bajumakanmalam #hot #hotbabe #instakurung #peplum #meletop #ootd #potd #jubahmurah #jubahmalaysia #preloved #bazaarpaknil #englishcotton #cotton #prelovedbajuraya #brocade #prelovedmalaysia #shoppingonlinemalaysia #feather #kebaya #kebayapeplum

New design Asics mercik cantik gila NEW DESIGN ! Ringan gila and senang sarung โค Harga bawah Rm170 ja weh ๐Ÿ˜
-
๐Ÿ”ŠNew design baru landing !
๐Ÿ›ก 100% dpt macam dalam gambar!
๐Ÿ’ซAsics Gel Kanyo Trainer White Evo !
โ™จ100% Copy Ori bro !!
โŒVisit @ms.feedback for customer feedback
๐Ÿ‘žREADY STOCK [ 1 - 3 days ]
๐Ÿ’FREE POSTAGE sm / ss rm10
โคRm 165 SAHAJA utk 5 ORG TERAWAL! NORMAL RM 179
๐Ÿ’ฏSize : 40 - 44

For order please screenshot then whatsapp to number 013 - 5296839

#syawal #murah #neelofa #sayajualmurah #bazaarpaknil #djiphantom #sapotlokal #lokalah #premium #shoes #positivevibes #love #offer #trustedseller #onlineseller #igshopmalaysia #kedahfa #hijaukuning #pialafa #puasa #promosihariraya #selamathariraya #new #couple #kasut #murahnya #murah #terbaik

TS
๐ŸŒทPALOMA KURUNG 109(PK)๐ŸŒท
.
Price : RM 100sm / RM 105ss Free Pos
.
โ™ก MATERIAL: COMO CREPE
โ™ก NURSING FRIENDLY
โ™ก ZIP HADAPAN (HIDDEN ZIP)
โ™ก PINGGANG KAIN: GETAH PINGGANG + VELCRO
โ™ก KAIN DUYUNG
โ™ก TIDAK MUDAH LUNTUR / TERCARIK
.
Nota:ย Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
#baju #kurung #hariraya #bajurayacantik #bajurayahot #bajurayacantik #collection #kebayamurahmalaysia #sexydress #dinnerdress #bajumakanmalam #hot #hotbabe #instakurung #peplum #meletop #ootd #potd #jubahmurah #jubahmalaysia #preloved #bazaarpaknil #englishcotton #cotton #prelovedbajuraya #brocade #prelovedmalaysia #shoppingonlinemalaysia #feather #kebaya #kebayapeplum

Dapatkan Lens kegemaran anda
๐ŸŒผ๐Ÿ’‹๐ŸŒผ๐Ÿ’‹๐ŸŒผ๐Ÿ’‹๐ŸŒผ
.
.
โคLamune Violet 14.5mm ๐Ÿ‘“ 0 - 800
โค1pcs RM32 FREE POSTAGE
โค2 pcs RM52 FREE POSTAGE
(add RM5 ss)
๐Ÿ‘„buy 2 free case
๐ŸŒน3 months recommended (1 year)
๐Ÿ’ตsila DM/pm/WhatsApp 0162071983

#sayajual
#cantikmurahlens
#sayajuallens
#sayajuallensmurah
#bazaarpaknil
#contactlens
#sayajuallenskoreamurah
#iglens
#ruangrezekihanania
#igperak
#jualbeli
#lokalah
#cantik
#bazarlensmalaysia
#bazarlens
#lensmurah
#lenscantik

Menara songket
macam2 design songket ada
rambang mata den

Most Popular Instagram Hashtags