#bazaarpaknil

19 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah settle postage utk harini. Thanks yg support @aizatbakerco . Vans Old Skool V Pro, topi Adidas, beg Puma & beg Stussy masih ada ready stock. Yg dekat boleh dtg kedai. Jauh boleh pos. lokasi waze "Aizat Baker Co". Apa2 whatsapp +60176062138. Thanks!
#abc
#aizatbakerco
#bundle
#bundlemalaysia
#bundlekasut
#bundlemurah
#sneakers
#sneakerlah
#klkix
#preloved
#sayajualkasut
#bazaarpaknil
#vscocam
#igersmalaysia
#streetwear
#ootd
#menswear
#jdt
#gerakluupaperoger
#vans
#vansmurah
#vansbundle
#vansmalaysia
#vansoffthewall

Alhamdulillah jenama #bazaarpaknil mendapat perhatian ramai dan pihak yang ingin bekerjasama. Yg penting, dah ramai pihak usahawan nak berpayung dibawah jenama ini.
Tujuan #paknil supaya golongan peniaga baru, peniaga kecil dan peniaga online dapat manfaat menggunakan jenama #bazaarpaknil bagi tujuan promosi dan pasaran.
Kalau di media sosial hashtag #bazaarpaknil sudah mempunyai lebih 8juta posting dan #bazarpaknil lebih 5juta postings.
Kini #paknil perkenalkan pula #PaknilReviewPercuma secara ikhlas untuk meletakkan product mereka di kalangan lebih 1juta pengikut Paknil di IG, 1.5juta di FB dan 1.3juta di Twitter.
Tak akan Paknil lupa pihak yg menabur janji kosong untuk memberi sokongan pada #BazaarPaknil.
Korang yg sokong usaha ini, harap dapat follow IG @bazaarpaknilofficial tanda sokongan. Terima Kasih 😁

FREE AUTO DM! NO WATERMARK!
.
Abam bg free servis Auto DM. Mana nk jumpa servis follower sekali auto DM? Cecepat wassap abam kat link atas tu 😊
.
Servis Followers Cili:
.
🌶 RM10 - 300 followers
🌶 RM15 - 500 followers
🌶 RM25 - 1000 followers
🌶 RM40 - 2000 followers
🌶 RM80 - 5000 followers
🌶 RM115 - 7000 followers
🌶 RM150 - 10000 followers
.
The cheapest in the market!
.
Target:
🌶Malaysian
🌶Real followers
🌶Targeted
🌶Active followers
🌶Male or female
🌶NO fakes/non malaysian
🌶Less IG shop as follower

Interested?
📌Whatsapp kami di 0133661144 or KLIK link di profile kami for direct whatsapp
.
.
#tambahfollowermalaysia
#tambahfollowersmalaysia
#bisnesinsta
#bundlemalaysia

Baju Kurung Songket Klasik Diamond
.
[ PAGI SYAWAL DIRAI PENUH KEANGGUNAN DENGAN SONGKET KLASIK DIAMOND BY HF💖]
.
Saat Melangkah pada pagi Syawal, Alahai..rase confident je bila pakai cutting kurung ni, jahitan kemas, kain plak sejuk je mcm ada aircond dlm baju 🙈🙊 Nak g Open House 5-6 buah sehari pun takdehal lah !!
Harge plak dah la mampu milik plak tu😊
.
.
Ciri-ciri Menarik yg Ada Pada Baju Kurung Songket Klasik Diamond :
.
✔️ Corak Songket Terbaru Simple Yet Elegant yg Bakal Menampakkan Anda Gojes di Pagi Syawal
✔️ Dihiasi DIAMOND STRIPS Berkilau di Tangan utk Tampil Lebih Mewah .
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK
.✔️ Material Baju dr Platinum Pearl Skin dan Kain dr Japanese Cotton
✔️ High Quality 100% Gred A
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Berdutt Belakang dan Cutting Loose
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri
.
🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut
.🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ❌warna tak luntur selepas dibasuh
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order
.
📌 READYSTOCK. 1st Come 1st Serve.
📌 NO BOOKING ‼️Full Payment Required
.
NORMAL PRICE RM169 😰. NAK TAHU #PROMO PRICE TAK? 💸
.
🔵 #PROMO PRICE RM140sm/145ss
.
UNTUK ORDER WHATSAPP 019-3880402
.
KLIK #KoleksiBajuKurungByEffaFashionStyle :Untuk Lihat KOLEKSI BAJU KURUNG YANG LAIN

#bajukurungmoden #alhamdulillah #sayajualbajukurung #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #bazaronline #trustedseller #kurungsongket #sayajual #pakaianwanita #malaysia #hijabista #visitmyig #kurungmoden #hijabstamalaysia #kualalumpur #malaysiaonlineshop #25april2017 #pakaianwanitamurah #hfagent #bajuraya2017 #raya2017

I- SARA KURUNG
RM 120 sm / RM 125 ss
.
Setiap Design Mempunyai 6 Warna Menarik & Gojes.
.
KEISTIMEWAAN SARA KURUNG ✔️ Kurung Moden
✔Material Lembut & Flowy ✔Cutting Loose ✔Berdutt di Belakang ✔Kain Duyung
✔Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
✔Available Saiz S - XXL
✔Kain Lembut & Mudah Digosok
✔Of Course Terletak Di Badan. .
✘Tidak Panas
✘Tak Mudah Berkedut
✘Tak Jarang
================
.
.
Whatsapp 013-537 1799
.
.
#mikhailcollectionbajukurung #bajukurunhmurah #kurungmoden #minikurung #bajukurungmurah #sarakurung #kurungsara #bajurayamurah #bajuraya2017 #raya2017 #bazaaronlineshop #bazaarpaknil #cantik #love #sayasuka #likeboots #bajubridesmaidmurah #likeforlike #onlineshoppingmalaysia

#Repost @helwahcouture with @repostapp
・・・
💋Suke ke Suke? Double tap skali yang..
.
😱8.00 malam ni kami akan upload kesemua koleksi Kalorsuri by Helwah..#staytuned 😘
.
😍It's a Masterpiece Shawl
This piece cannot be replicated, as such there is one piece in the world!!
.
😍Batik Kalorsuri, the first of finest pieces of craftmanship in our collection!
.
💝Grab your first Masterpiece Shawl now!
Bedazzle your style with the latest Kalorsuri Swarovski by @helwahcouture @helwahcouture
@helwahcouture
.
For any inquiries WA us at +60122468274
.
#makeupbyme #makeupbyhelwahtouch #tudung
#raya
#helwahcouture
#handmadeshawl
#tudungkalorsuri
#kalorsuriswarovski
#masterpieceshawl
#tudungrayamurah
#shawlmurah
#sayajualbusanamuslimah #sayajualmurah #bazaarpaknil #onlineshopping #onlineshopmalaysia

SALES!!!
Stok terhad. Bila lagi nk dpt harga mcm ni kn?? Hanya RM35sm/RM40ss
Harga asal RM45sm/RM50ss
JIMAT RM10 uollss

Sales tamat pada bila2 masa. Sales tamat, harga kembali kpd asal dan kena tunggu lebih lama. Cpt grab sblm abs!
Whatsapp 0182205190 utk order. .
.
.
#hellokittycase #hellokitty #taysiakpopblingz #taysiakpopblingphonecase #kpopcase #blingcase #printedcase #sales #annasuiphonecase #makeupphonecase #phonecase #phonecasemurah
#sayajual #sayajualblingcase #sayajualphonecasemurah #stokterhad #bazaarpaknil #bazaaronlinemurah #bazaaronlinemalaysia #bazaarmalaysia #elfblingcase #elf #sayajualphonecasemurah #stokterhad

MOST RECENT

PREORDER UNTIL 27 APRIL
(ETA 30 APRIL)

JESSICA SET
❤Dress + Turban ❤

Cantekkkk sgt2 set ni taw mommy 😍

Meterial high quality, jahitan sgt kemas ❤ 🌸Size S (9-18m)
🌸Size M (2-3y)

Hanya RM50 shj untuk 1 set ❤

Whatsapp / telegram: 0134056549

#bazaarpaknil #bajubudakmurah #dressmurahmalaysia #dresskanakkanak #bajuraya2017 #wardrobeforlove #setbajubudak

.
.
Guyss,, berhati2 dgn info yg xbtol tntg monspace,, biase dh, bile syarikat makin kukuh ni ade je yg nk tgok kite jatuh tersungkul,, yg jd mangsa kami lerr,, padahal diorg join pun xlagi,, mulut je lebih, action ?? hhmmm
.
📲📲📲Whatsapp Kami 👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60145113851
.
#monspace #monspacemalaysia #monspacekelantan #bazaarpaknil #sideincome #pasifincome #aktifincome

LOFA CARDIGAN .

PRICE : RM 47 free postage SM . SS + RM 7
.
💋size : free size ( fit s to l ) .
💋material : moss crepe .
💋ada tali ( boleh buka ) .
💋ada poket di kiri dan kanan .
.
ukuran ( inci )
-Shoulder : 15"
-Armhole : 18"
-Wrist : 10"
-Sleeve : 21.5"
-Length : 30"
.
.
Whatsapp : 0163628928

#cardiganlace #cardigancotton #longcardiganmurah #neelofakimonocardigan #neelofacardigan #cardiganlofa #lofacardigan #longcardigan #zzagent #longcardiganmalaysia #halfcardigan #cardiganneelofa #lofakimonocardigan #neelofarhijab #bazaarpaknil #agentbmis #peniagaonline #cardiganmurahmalaysia #cardiganmalaysiamurah #sayajualcardigan #sayajualcardiganmurah #igshopmalaysia #igbizmalaysia #igmalaysia #carirezeki #plaincardigan #plaincardiganmurah

PREORDER UNTIL 27 APRIL
(ETA 30 APRIL)

JESSICA SET
❤Dress + Turban ❤

Cantekkkk sgt2 set ni taw mommy 😍

Meterial high quality, jahitan sgt kemas ❤ 🌸Size S (9-18m)
🌸Size M (2-3y)

Hanya RM50 shj untuk 1 set ❤

Whatsapp / telegram: 0134056549

#bazaarpaknil #bajubudakmurah #dressmurahmalaysia #dresskanakkanak #bajuraya2017 #wardrobeforlove #setbajubudak

PREORDER UNTIL 27 APRIL
(ETA 30 APRIL)

JESSICA SET
❤Dress + Turban ❤

Cantekkkk sgt2 set ni taw mommy 😍

Meterial high quality, jahitan sgt kemas ❤ 🌸Size S (9-18m)
🌸Size M (2-3y)

Hanya RM50 shj untuk 1 set ❤

Whatsapp / telegram: 0134056549

#bazaarpaknil #bajubudakmurah #dressmurahmalaysia #dresskanakkanak #bajuraya2017 #wardrobeforlove #setbajubudak

PREORDER UNTIL 27 APRIL
(ETA 30 APRIL)

JESSICA SET
❤Dress + Turban ❤

Cantekkkk sgt2 set ni taw mommy 😍

Meterial high quality, jahitan sgt kemas ❤ 🌸Size S (9-18m)
🌸Size M (2-3y)

Hanya RM50 shj untuk 1 set ❤

Whatsapp / telegram: 0134056549

#bazaarpaknil #bajubudakmurah #dressmurahmalaysia #dresskanakkanak #bajuraya2017 #wardrobeforlove #setbajubudak

LOFA CARDIGAN .

PRICE : RM 47 free postage SM . SS + RM 7
.
💋size : free size ( fit s to l ) .
💋material : moss crepe .
💋ada tali ( boleh buka ) .
💋ada poket di kiri dan kanan .
.
ukuran ( inci )
-Shoulder : 15"
-Armhole : 18"
-Wrist : 10"
-Sleeve : 21.5"
-Length : 30"
.
.
Whatsapp : 0163628928

#cardiganlace #cardigancotton #longcardiganmurah #neelofakimonocardigan #neelofacardigan #cardiganlofa #lofacardigan #longcardigan #zzagent #longcardiganmalaysia #halfcardigan #cardiganneelofa #lofakimonocardigan #neelofarhijab #bazaarpaknil #agentbmis #peniagaonline #cardiganmurahmalaysia #cardiganmalaysiamurah #sayajualcardigan #sayajualcardiganmurah #igshopmalaysia #igbizmalaysia #igmalaysia #carirezeki #plaincardigan #plaincardiganmurah

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
{New Arrival } 💜Songket Warda Exclusive 💜 🌸Design Mini Kurung bercorak Songket Inspired labuh menutupi punggung
🌸Material Royal Silk dijamin sejuk dan x panas. 🌸Warna dan corak yg menarik dan sgt gojes
🌸Wuduk friendly
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL
🌸mudah di gosok 🌸READY STOK 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE & TERHAD🌹 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian
📍Sedikit Perbezaan Warna 5-10% atas Faktor Cahaya Kamera 🌷RM110SM/RM115SS🌷

Clear stok

WA : 01132540448

#bajuraya2017 #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajurayacantik #bajukurungraya #bajukurungexclusive #bazaarpaknil

PREORDER UNTIL 27 APRIL
(ETA 30 APRIL)

JESSICA SET
❤Dress + Turban ❤

Cantekkkk sgt2 set ni taw mommy 😍

Meterial high quality, jahitan sgt kemas ❤ 🌸Size S (9-18m)
🌸Size M (2-3y)

Hanya RM50 shj untuk 1 set ❤

Whatsapp / telegram: 0134056549

#bazaarpaknil #bajubudakmurah #dressmurahmalaysia #dresskanakkanak #bajuraya2017 #wardrobeforlove #setbajubudak

PREORDER UNTIL 27 APRIL
(ETA 30 APRIL)

JESSICA SET
❤Dress + Turban ❤

Cantekkkk sgt2 set ni taw mommy 😍

Meterial high quality, jahitan sgt kemas ❤ 🌸Size S (9-18m)
🌸Size M (2-3y)

Hanya RM50 shj untuk 1 set ❤

Whatsapp / telegram: 0134056549

#bazaarpaknil #bajubudakmurah #dressmurahmalaysia #dresskanakkanak #bajuraya2017 #wardrobeforlove #setbajubudak

Selling Bedspread Queen for RM40. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell.my have fun! #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand#carboothsalemalaysia

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
{New Arrival } 💜Songket Warda Exclusive 💜 🌸Design Mini Kurung bercorak Songket Inspired labuh menutupi punggung
🌸Material Royal Silk dijamin sejuk dan x panas. 🌸Warna dan corak yg menarik dan sgt gojes
🌸Wuduk friendly
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL
🌸mudah di gosok 🌸READY STOK 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE & TERHAD🌹 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian
📍Sedikit Perbezaan Warna 5-10% atas Faktor Cahaya Kamera 🌷RM110SM/RM115SS🌷

Clear stok

WA : 01132540448

#bajuraya2017 #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajurayacantik #bajukurungraya #bajukurungexclusive #bazaarpaknil

LOFA CARDIGAN .

PRICE : RM 47 free postage SM . SS + RM 7
.
💋size : free size ( fit s to l ) .
💋material : moss crepe .
💋ada tali ( boleh buka ) .
💋ada poket di kiri dan kanan .
.
ukuran ( inci )
-Shoulder : 15"
-Armhole : 18"
-Wrist : 10"
-Sleeve : 21.5"
-Length : 30"
.
.
Whatsapp : 0163628928

#cardiganlace #cardigancotton #longcardiganmurah #neelofakimonocardigan #neelofacardigan #cardiganlofa #lofacardigan #longcardigan #zzagent #longcardiganmalaysia #halfcardigan #cardiganneelofa #lofakimonocardigan #neelofarhijab #bazaarpaknil #agentbmis #peniagaonline #cardiganmurahmalaysia #cardiganmalaysiamurah #sayajualcardigan #sayajualcardiganmurah #igshopmalaysia #igbizmalaysia #igmalaysia #carirezeki #plaincardigan #plaincardiganmurah

PREORDER UNTIL 27 APRIL
(ETA 30 APRIL)

JESSICA SET
❤Dress + Turban ❤

Cantekkkk sgt2 set ni taw mommy 😍

Meterial high quality, jahitan sgt kemas ❤ 🌸Size S (9-18m)
🌸Size M (2-3y)

Hanya RM50 shj untuk 1 set ❤

Whatsapp / telegram: 0134056549

#bazaarpaknil #bajubudakmurah #dressmurahmalaysia #dresskanakkanak #bajuraya2017 #wardrobeforlove #setbajubudak

QM QUEEN OF MUTIARA
**ready stock**
.
HARGA : RM55
POSTAGE : RM7 SM / RM11 SS ==================================== QM QUEEN OF MUTIARA
.
Kulit kusam, berminyak dan berjerawat?
Atau kulit mulai kering, berjeragat dan hilang keanjalan?
Badan selalu letih lesu tidak bertenaga?
Jom amalkan kapsul awet muda raja mutiara QM!
Lihat perubahannya pada kulit dan badan anda dari hari ke hari seawal minggu pertama!
.
KHASIAT & KEBAIKAN QM KAPSUL OF MUTIARA :
.
👉 Mencegah penuaan kulit
👉 Membersih, mencerah & menaikkan seri kulit
👉 Menanggalkan kesan bintik / tompok gelap / pigmentasi akibat usia tua pada kulit
👉 Memudakan kulit wajah, atasi jerawat & jeragat
👉 Melembap, menghalus, mengecilkan pori juga menegangkan kulit
👉 Menyahtoksikkan sistem badan
👉 Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan
👉 Menenangkan minda & meringankan tekanan
👉 Memberi tenaga / merangsang Qi badan
👉 Mengatur semula metabolisme badan
👉 Mengurangkan kegelisahan
👉 Menenangkan hati
👉 Merawat sakit kerongkong
👉 Mengurangkan demam
👉 Energize the body / stimulate the body’s energy ( Qi )
👉 Membetulkan sistem saraf
👉 Memperbaiki penglihatan
👉 Merawat insomnia
👉 Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
👉 Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
👉 Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
👉 Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi
.
ISIAN KANDUNGAN : 10 KAPSUL / BOTOL .
CARA PENGAMBILAN QM KAPSUL QUEEN OF MUTIARA
.
Satu biji sehari sebelum makan.
Kemudian biarkan selama 10 minit untuk penghadaman kapsul.
Dan akhir sekali dah boleh makan untuk sarapan atau makan malam.
.
#qmqueenofmutiara #qmqueenofmutiaraoriginal #malaysiaonlineshop #onlineshop #bazaarpaknil #laralana #sayajual #sayajualoriginal #sayajualprodukkecantikkan #sayajual #sayajualmurah #sayajualoriginal #sayajualprodukmalaysia #sayajualprodukkesihatan #malaysiatrustedseller #trustedsellermalaysia #bazaarpaknil #laralanaa #prelovedmalaysia #sayajualborong

KEBAYA PEPLUM ERIKA DEWASA & KANAK-KANAK

DEWASA:
√Eksklusif kami reka untuk para jelitawan semua tampil berkeyakinan
.
√Material dari soft como crepe yang selesa dipakai seharian tanpa panas2. sangat mudah digosok dan diurus
.
√Sudah pasti dengan zip depan mudahkan bf mommies di mana jua
.
√Potongan yang eksklusif ini sudah pasti memberi effect kurus pada si pemakai
.
√Kain potongan duyung dengan zip sorok tanpa cangkuk, getah separuh, dan potongan selesa untuk melangkah
.
√6 warna yang sangat menawan sudah pasti menjadi tema pagi raya sis kan
.
√Saiz dari S hingga XXL sesuai untuk semua
.
*BROOCH TIDAK DISERTAKAN DALAM PEMBELIAN.

KANAK-KANAK:
√Material dari soft como crepe yang selesa dipakai seharian tanpa panas2
.
√Kain potongan duyung dengan getah penuh, pasti selesa di pakai dan untuk melangkah
.
√6 warna yang sangat comel untuk adik2
.
√Saiz dari S hingga XXL sesuai untuk semua
.
*BROOCH TIDAK DISERTAKAN DALAM PEMBELIAN.

Gambar ialah 95% sama dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin

Harga:
DEWASA: RM120
KANAK-KANAK: RM80
.
Harga termasuk postage ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
.
UNTUK ORDER WHATSAPP " 019-3880402 "

KLIK #KoleksiKebayaByEffa :Untuk Lihat KOLEKSI KEBAYA / KEBARUNG YANG LAIN

#kebayamoden #kebayapeplum #alhamdulillah #sayajualkebaya #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #bazaronline #trustedseller #igshopmy #sayajual #pakaianwanita #hijabista #visitmyig #nursingkebaya #raya2017 #bajuraya2017 #sedondonibudananak #plussizekurung #hijabstamalaysia #malaysiaonlineshop #25April2017

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
{New Arrival } 💜Songket Warda Exclusive 💜 🌸Design Mini Kurung bercorak Songket Inspired labuh menutupi punggung
🌸Material Royal Silk dijamin sejuk dan x panas. 🌸Warna dan corak yg menarik dan sgt gojes
🌸Wuduk friendly
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL
🌸mudah di gosok 🌸READY STOK 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE & TERHAD🌹 📍Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian
📍Sedikit Perbezaan Warna 5-10% atas Faktor Cahaya Kamera 🌷RM110SM/RM115SS🌷

Clear stok

WA : 01132540448

#bajuraya2017 #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajurayacantik #bajukurungraya #bajukurungexclusive #bazaarpaknil

KEBAYA PEPLUM ERIKA DEWASA & KANAK-KANAK

DEWASA:
√Eksklusif kami reka untuk para jelitawan semua tampil berkeyakinan
.
√Material dari soft como crepe yang selesa dipakai seharian tanpa panas2. sangat mudah digosok dan diurus
.
√Sudah pasti dengan zip depan mudahkan bf mommies di mana jua
.
√Potongan yang eksklusif ini sudah pasti memberi effect kurus pada si pemakai
.
√Kain potongan duyung dengan zip sorok tanpa cangkuk, getah separuh, dan potongan selesa untuk melangkah
.
√6 warna yang sangat menawan sudah pasti menjadi tema pagi raya sis kan
.
√Saiz dari S hingga XXL sesuai untuk semua
.
*BROOCH TIDAK DISERTAKAN DALAM PEMBELIAN.

KANAK-KANAK:
√Material dari soft como crepe yang selesa dipakai seharian tanpa panas2
.
√Kain potongan duyung dengan getah penuh, pasti selesa di pakai dan untuk melangkah
.
√6 warna yang sangat comel untuk adik2
.
√Saiz dari S hingga XXL sesuai untuk semua
.
*BROOCH TIDAK DISERTAKAN DALAM PEMBELIAN.

Gambar ialah 95% sama dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin

Harga:
DEWASA: RM120
KANAK-KANAK: RM80
.
Harga termasuk postage ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak
.
UNTUK ORDER WHATSAPP " 019-3880402 "

KLIK #KoleksiKebayaByEffa :Untuk Lihat KOLEKSI KEBAYA / KEBARUNG YANG LAIN

#kebayamoden #kebayapeplum #alhamdulillah #sayajualkebaya #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #bazaronline #trustedseller #igshopmy #sayajual #pakaianwanita #hijabista #visitmyig #nursingkebaya #raya2017 #bajuraya2017 #sedondonibudananak #plussizekurung #hijabstamalaysia #malaysiaonlineshop #25April2017

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags