[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#bazaarkarat

MOST RECENT

Set BoboiBoi in da houseeeee!! Mambang tanah mambang air mambang api mambang angin semua mambang boboiboi ade.

1 pcs RM 30 sahaja
1 pcs RM 30 sahaja

Berminat, whatsapp jee.. wasap.my/+60172922452
wasap.my/+60172922452
wasap.my/+60172922452
wasap.my/+60172922452
wasap.my/+60172922452

#mainanmurah #mainanmalaysia #mainan #toysmalaysia #toys #toysmurah #sayanganakbelimainan #kualalumpur #pantaidalam #pasarmalam #tamanmedan #pasarpagi #bazaarkarat #bazaarpaknil #mhytoys #sayajual #sayajualmainan #sayajualtoys #mainankanakkanak #kids

LIKE & TAG YOUR FRIENDS TO WIN A TSHIRT GIVEAWAY. ✅UNISEX ✅100%cotton 160gsm ✅saiz XS-5XL ✅boleh pilih warna tshirt ✅tahan lama masuk mesin basuh memang x de hal lah ✅design ni boleh juga buat hoodie

Harga RM85📦postage

Semenanjung
RM9

Sabah Sarawak
RM13

Apa yang bestnya admin nak bagi harga gila2 promosi untuk followers kesayangan admin ni😊

Tapi
Untuk 5 orang yang terawal je tau😊.lepastu admin tak nak bagi harga ni.019-3025541 atau klik link di bio😊
#sayajualonline
#trashermalaysia
#cumicumi
#yusofdance
#coffeprince
#tshirtmurah
#malaysia
#fattahamin
#fazura
#neelofa
#kualalumpur
#johor
#lawak
#tshirtsantai
#tshirtprintingmurah
#hoodiemurah
#bazaar
#bazaarpaknil
#bazaarkl
#bazaarkarat
#barangbaik
#sayajualmurah2
#tshirtkualiti
#instafamous
##kingafiq
#terapiinstagram
#perlis
#sabah
#sarawak
#muziumnegara

.
Nah sis share feedback customer yang dah grab kasut salvatore ferragamo dari sis 😍 alhamdulillah so far semua feedback puas hati dengan kualiti kami jual. Insyallah kualiti terbaik , harga terbaik .. sis open for borong utuk brunei , singapore dan indonesia 👏🏻👏🏻 .
.
Wsp 016-793 4782
.
#ferragamo #ferragamokasut #ferragamomurah #kasutjelly #ferragamoborong #kasutmurah #kasutsalvatoreferragamomurah
#sayajualkasut #kasutviral
#kasutmalaysia #sayajual
#sabahonlineshop #sarawak
#bazaarpaknilmalaysia
#bazaarkarat #poslajumalaysia
#shoessalvatoreferragamo
#kasutmalaysia #utm #uitmshahalam #ipgmalaysia #upm #ukm #usim
#maktab #kasutsukanmurah #kasutsukanmalaysia #sabah
#mycoffeprince #kekasihpaksarela #dramasangat

Assalamualaikum..... Tengah mencari baju untuk bridesmaid?? Sedondon?? Hari Raya?
Untuk majlis ape pun boleh ye...👍 Pre Order untuk hari raya dah dibuka ye...😍 Insyaallah puasa akan jual yang ready stok sahaja....sebab sis dah bz dgn yg borong lg.... Jom lekas mane yang nak bersedondon tu nnti takut lambat dah close order..... 🔥Harga murah2 sahaja... 🔥😱 Baju Kurung Pahang =Rm60 (Tak termasuk pos)

Material COTTON ✔mudah gosok
✔tidak kecut ✔tidak luntur warna
✔Harga berbaloi

Ada lebih pelbagai warna yang menarik...😍 Saiz dari XS sehingga XXXL pun boleh buat untuk yang nak pre order.... Berminat,Direct Whatsapp zeha: 👉+60177030954 👉+60177030954
👉+60177030954

#bajukurungpahang #kurungpahang #kurungmoden
#bajuraya2018 #bajukurungsedondon #kurungcotton #cotton #kebarungklasik #kebarungsatin
#bajukurungtradisional
#pakaianmurah #bridesmaidmalaysia #bridesmaids
#pengapitpengantin #bazarpaknil #bazaarkarat #igshop #instashopmalaysia #jahitpukal #tempahanpukal
#jualborong #tempahanraya

Follow IG di bawah ni 👇 utk maklumat lanjut!
・・・
@arien_kru
・・・
Handphone Wallet (Ada tempat letak duit syiling!)
.
HARGA :- RM 45 SM / RM 50 SS
.
✅ Saiz :- 18.5cm × 11cm × 2.8cm
✅ Warna :- Tertakluk pada stok!
✅ Ada tempat letak duit syiling! .
Termasuk Postage! ☜
.
✔ Semua urusan by POS sahaja, ✗ C.O.D (cash on delivery!)
.
★Berminat?!★
Whatsapp / Telegram ↭ +6017-2914982 (Rien)

Assalamualaikum... Kami pakar menjahit pakaian secara pukal.

Perkhidmatan disediakan menjahit pelbagai jenis pakaian seperti: 👚👗👕👖👗 *Baju Kurung Moden
*Baju Kurung Pahang
*Kebarung

dan lain-lain 👗Terbuka untuk peniaga yang ingin berniaga dan memiliki design dan jenama sendiri. 👗Jangan lambat masuk slot.Ramadhan tak lama lagi.Setahun sekali buat duit. 👗Minimum 50 pasang 📲📲📲
Whatspp 👉+60177030954
👉+60177030954
👉+60177030954

#bajukurungpahang #kurungmoden
#bajuraya2018 #bajukurungsedondon #bridesmaidmalaysia #bridesmaid #bajukurung #kurungcotton #cotton #kebarungklasik #kebarungsatin
#bajukurungtradisional
#pakaianmurah #bazarpaknil #bazaarkarat #igshop #instashopmalaysia #malaysia #singapore #brunei #jahitpukal #tempahanpukal #borongbajukurung
#jualborong #tempahan #tempahanraya

LIKE & TAG YOUR FRIENDS TO WIN A TSHIRT GIVEAWAY. ✅UNISEX ✅100%cotton 160gsm ✅saiz XS-5XL ✅boleh pilih warna tshirt ✅tahan lama masuk mesin basuh memang x de hal lah ✅design ni boleh juga buat hoodie

Harga RM85📦postage

Semenanjung
RM9

Sabah Sarawak
RM13

Apa yang bestnya admin nak bagi harga gila2 promosi untuk followers kesayangan admin ni😊

Tapi
Untuk 5 orang yang terawal je tau😊.lepastu admin tak nak bagi harga ni.019-3025541 atau klik link di bio😊
#sayajualonline
#trashermalaysia
#cumicumi
#yusofdance
#coffeprince
#tshirtmurah
#malaysia
#fattahamin
#fazura
#neelofa
#kualalumpur
#johor
#lawak
#tshirtsantai
#tshirtprintingmurah
#hoodiemurah
#bazaar
#bazaarpaknil
#bazaarkl
#bazaarkarat
#barangbaik
#sayajualmurah2
#tshirtkualiti
#instafamous
##kingafiq
#terapiinstagram
#perlis
#sabah
#sarawak
#muziumnegara

☎ www.wasap.my/60136850959
Turun berat 12kg lebih terus badan jadi ramping,bertenaga dan sihat. Hindari diri anda dr obesiti. Yg malas nak bersenam, xsuka nak diey, elok la minum juicy raspberry ni. Xyah bersenam n diet pun boleh kurus dan sihat. Siap buang toksin lg nah. Bkn lemak ja dia kasi cayaq. Hehe
.
.
.
Xperlu susah payah nak diet,xperlu nak bersenam, tiada cirit birit cuma perlu minum air kosong yg byk setiap hari. Mudah kan kan hehe 😉😘 #juicyraspberryfibermalaysia #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberries #juicyraspberryfiber
.
.
.
👍 Tanpa perlu bersenam
👍 Tanpa diet
👍 Meningkatkan Metabolisme
👍 Mengawal selera makan
👍 Mengenyangkan tanpa perlu berlapar
👍 Menstabilkan hormon
👍 Susut inci badan
👍 Melawaskan pencernaan dan sembelit
👍 Mencantikkan kulit
👍 Detox
👍 Memberi tenaga
👍 Membakar lemak dgn pantas
👍 Menyingkirkan toksin dlm badan
👍 Selamat utk ibu menyusu
.
.
.
Nak order boleh wassap kak long laju2 nah 😘😘
.
.
.
📱 Stokis kak long 013-6850959
.
.
📱 Stokis kak long 013-6850959
.
.
📱 Stokis kak long 013-6850959
.
.
#jrasbab #juicyraspberrysabah #juicyraspberrysarawak #juicyraspberrypenang #juicyraspberrykedah #juicy_fibre #jusajaib #kurussihat #juicyraspberryputrajaya #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberryselangor #detox #catlovers
#juicyrasberry #jk1m #teamkaklongkawasan
#bazaarkarat #bazaarpaknil #juicyraspberrysingapore #stokisjuicyraspberry #juicyraspberry #testimonijuicyraspberry #agentwanted #dropshipwanted #produkviral #pengasasjuicyraspberry

🍽SET KENDURI JENAMA MUTIARA🍽 -SET 1-
Pinggan 50pcs
Manggkuk 50pcs
Cawan 100pcs
RM330 SEMENANJUNG & SARAWAK
RM310 SABAH SAHAJA -SET 2-
Mangkuk 100pcs
Cawan 100pcs
RM315 SEMENANJUNG & SARAWAK
RM295 SABAH SAHAJA -SET 3-
Pinggan 100pcs
Cawan 100pcs
RM335 SEMENANJUNG & SARAWAK
RM315 SABAH SAHAJA -SET 4-
Pinggan 50pcs
Cawan 100pcs
RM240 SEMENANJUNG & SARAWAK
RM230 SABAH SAHAJA -SET 5-
Pinggan 50pcs
Mangkuk 50pcs
RM240 SEMENANJUNG & SARAWAK
RM230 SABAH SAHAJA -SET 6-
Pinggan 100pcs
Mangkuk 100pcs
Cawan 100pcs
RM530 SMENANJUNG & SARAWAK
RM470 SABAH SAHAJA -SET 7-
Pinggan 100pcs
Mangkuk 100pcs
RM440 SEMENANJUNG & SARAWAK
RM400 SABAH SAHAJA (SET PINGGAN MUTIARA POS DARI SABAH)

POSTAGE KE SEMENANJUNG DAN SARAWAK GUNA POST DOMESTIK BY AIR

AREA SABAH GUNA BAS EXPRESS *BOOKING WITH FULL PAYMENT SEBAB STOK LAKU GILA2... DAN CEPAT JER SOLD, TP STOK SENTIASA MASUK.
*

MATERIAL
PLASTIK BPA FREE

WHATSAPP +60126598707
#sayajual #sayajualonline #belibelah #instashop #onlineshopping #kedaimalaysia #viralmalaysia #agensetpingganmangkuk #pinggan #mangkuk #cawan #setkenduri #plastikbpafree #catering #setpingganmangkuk #dinner #lunch #kedaimalaysia #instashopmalaysia #ctdk #bazaarkarat #rumahtangga #gift #plate #bowl #setcatering #shopping #trustedsellermalaysia #igshopmalaysia #jihanmuse #sabah

Bagi yang belum sempat nak grab Bawal Instant lagi, haaa masih belum terlambat taw kalau sis nak order untuk kenduri kendara.😍
.
#aniesimanscarf #nobroochnostress #LUNAbyAi #printedshawl #innerneck #innersnowcap #bawalinstant #tudungonline #bazaaronline #bazaarkarat #bazaarpaknil #instantshawl

#customersatisfaction tq bos..saya jual.. Srius buyer.. ⬇️⬇️⬇️⬇️
.
#whatsaap0177088876
#whatsaap0177088876
#whatsaap0177088876
.
.
Turn on post notification utk kekal update.. tag rakan2 yg mencari..
.
Postage setiap hari kecuali jumaat,sabtu & cuti umum
.
#bundleguess #begbundle #bundlebeg #trustedseller #bestseller #negotillletgo #bundlemurah #bundlepontian #bundlemalaysia #bazaarkarat #viralmalaysia #bundleviral

Most Popular Instagram Hashtags